Well Done la Marc travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Well Done la Marc travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Well Done la Marc har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Well Done la Marc har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Well Done la Marc


Medan de svenska kollegorna fightades i V75 på Jägersro så valde Björn Goop istället lördagens ännu mer penningstinna l&oum..


Medan de svenska kollegorna fightades i V75 på Jägersro så valde Björn Goop istället lördagens ännu mer penningstinna löpningar på Vincennes.
Och han gjorde det inte förgäves.
Goop fick för första gången chansen bakom Sebastien Guaratos segermaskin Gunilla d’Atout som spelades till klar favorit i lördagens stora treåringslopp för ston.
Efter att ha inlett i rygg ledaren utan någon häst på utsidan valde Goop att runda till ledningen dryga kilometern från mål.
I slutsvängen stack Goop ifrån konkurrenterna och kunde närmast finåka till förstapriset på motsvarande en halv miljon kronor, på segertiden 1.14,6/2 700 meter.

Skandinaviska silver
Goop följde upp med ett andrapris bakom sin egentränade Caresse i ett stolopp där Well Done la Marc knep tredjepriset och fixade nästan en kvarts miljon kronor till stallet.
En annan noterbar prestation svarade norskan Calina för då hon i andra starten för Jean-Michel Bazire stod för en imponerande svepning i Prix Equidia, men fick ge sig sista biten för ursinnigt spurtande Fakir du Lorault.
I samma lopp slutade Björn Goops duo Portland och Vainqeur R.P. utanför prispengarna medan svenskbekantingen och Solvalla Grand Prix-vinnaren Hard Times galopperade bort sig.

Robin Johansson, Kanal 75


Att det går att vinna riktigt stora pengar på Dagens Dubbel blev onsdagskvällens omgång ett bevis på. I den skrällbetonade V86..


Att det går att vinna riktigt stora pengar på Dagens Dubbel blev onsdagskvällens omgång ett bevis på. I den skrällbetonade V86:an, som delades mellan Bergsåker och Solvalla, fortsatte överraskningen även på Dagens Dubbel. Minst sagt.
I den första Dagens Dubbel-avdelningen kom det en riktig knall när Captain Knas, körd av Sofia Frilén, vann till 100 gånger i vinnarodds.
Det small även rejält i den andra avdelningen när Dizzy River spurtade till seger för Kenneth Haugstad till 23,44 i vinnarodds.
Dagens Dubbel-oddset blev därmed historiskt högt, då kombinationen 15 - 8 betalade 4989,86 gånger pengarna.
Det tidigare rekordet löd på 4687,75 och är från Jägersro 2006.

Hade 50 kr på Dagens Dubbel
Claes Sunnervik fick inte bara se sin delägda häst Captain Knas vinna och springa in 70 000 kronor. Han hade även 50 kronor på rätt DD-kombination, och kan kvittera ut 249 493 kronor.
– Det var fantastiskt kul. Ärligt talat så har det gått lite halvtungt på spelet ett tag och jag tänkte att vi måste försöka få till ett bra odds. Då spikade jag Captain Knas, givetvis med lite sympati eftersom jag äger hälften i honom, och så tar jag alla hästarna i sista. Jag körde 50 kronor på varje och det kostade totalt 600 kronor, berättar Claes Sunnervik.

”Det lever man länge på”
Claes bor i Bergvik i Hälsingland och satt hemma hos sin gode vän Björn Arvenberg som bor fem minuter därifrån. De äger Captain Knas tillsammans och såg loppen på tv-sändningen.
– Vi träffas varje onsdag och lördag och ser V86 och V75 tillsammans. Björn gillar att laga mat och så dricker vi lite vin och har trevligt. Dessutom får jag röka cigarr hos Björn och det får jag inte göra hemma för min fru, säger Claes och skrattar.
– Vi trodde inte våra ögon när Captain Knas gick på 1100 meter kvar och bara spurtade ner dom. Han gick ett otroligt bra slutvarv ute i spåren och vann med ett par längder. Hästen gjorde sitt livs lopp.
– Att man spikar en 100-oddsare som vinner händer nog bara en gång i livet. Först vinner vår häst och sedan får man in Dagens Dubbel till ett så högt odds. Det var rena bingon och det lever man länge på.

Sofia är hundraprocentig
Captain Knas har gjort det bra hos sin nye tränare Magnus Träff och det här var andra segern på de tre senaste starterna. Näst senast var hästen trea.
– Sofia Frilén har kört honom två gånger och vunnit båda. Hon är en jätteduktig kusk och Magnus Träff lägger ner mycket tid på hästarna, menar Claes.
– Det har tagit tid att komma tillrätta med Captain Knas men nu är han på rätt väg. Han sprang 1.13,5 full väg med sista 1100 metrarna i tredjespår. Så det var väldigt bra gjort.
Blev det något firande efter framgångarna?
– Inte så mycket då för klockan var ju tio när det var färdigt. Men i dag blir det lite firande inne på Bollnästravet som har tävlingar.

Känd profil i travet
Claes Sunnervik, 74, är en känd profil inom travet och har varit med länge i branschen. Han var bland annat chef för stuteri Broline från 1985 till 1990 och var med och byggde upp hingstdepån. Han har ägt många hästar genom åren, bland annat Maya Gold som galopperade med segern klar i Derbystoet kort före mål. Men Claes äger fortfarande en hel del hästar. Av de mest kända kan nämnas Well Done la Marc som har vunnit två lopp i Frankrike på slutet och tidigare har vunnit på V75 för Björn Goop. Han äger även Fixi Mearas, i träning hos Stig H Johansson, samt Elche som är ny i träning hos Robert Bergh.
– Dessutom äger Björn och jag tillsammans en lillebror till Captain Knas. Han heter King Knas, är ett år och i träning hos Conrad Lugauer, säger Claes Sunnervik.

Michael Carlsson, Kanal 75


Den Björn Goop-tränade kvartetten bestod av Evening Prayer, Caresse, Mamasan och Well Done La Marc. Loppet kördes på Vincennes-banan i Pari..


Den Björn Goop-tränade kvartetten bestod av Evening Prayer, Caresse, Mamasan och Well Done La Marc. Loppet kördes på Vincennes-banan i Paris under fredagseftermiddagen och här kan man verkligen snacka om full pott.
Vann gjorde jätteskrällen Evening Prayer för Pierre Yves Verva. Förstapriset var 20 250 euro (cirka 220 000 kronor) och segertiden blev 1.13,3 över distansen 2700 meter. Det åttaåriga stoet spurtade bäst av alla sedan hon fått fritt mitt på upploppet. Det var hästens andra seger på fransk mark, hon vann även i slutet av november förra året.
Tvåa blev bra spurtande Caresse, körd av David Thomain och trea blev Mamasan med Franck Nivard i sulkyn. Som om inte det var nog så knep stallkamraten Well Done La Marc fjärdeplatsen och där satt Björn Goop själv i sulkyn. Hästen satt fastlåst över mållinjen.
Totalt sprang Goops fyra hästar in 41 400 euro, cirka 450 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Rommeheatet över 2140 meter kördes som den tredje V75-avdelningen på Rommetravet på söndagen. Det var också Olympiatravets f&ou..


Rommeheatet över 2140 meter kördes som den tredje V75-avdelningen på Rommetravet på söndagen.
Det var också Olympiatravets första deltävling och publikens glädje när On Track Piraten säkrade en plats i fältet på Åby 28 april gick inte att ta miste på.
Det stod och vägde hela upploppet och det var först i de sista stegen tioåringen kunde slå klorna i favoriten Zenit Brick och ledaren Digital Ink.
On Track Piraten har nu tagit 27 segrar på V75 och tangerar därmed värmländske Callits segerrekord bland varmbloden i travets elitserie.
Efter downperiod i höstas trodde många att hästen passerat sitt bästa.
- Jag har då aldrig tvivlat. Det är jättestort att få vinna så här på Romme där han alltid går bra. En fantastisk häst som levererar hela tiden…det går inte att vara annat än tacksam, sa Hans R Strömberg i vinnarcirkeln.

Stort jubel
On Track Piraten hade spår ett bakom bilen och Rättvikstränarens plan var att försvara innerspåret. Robert Bergh kunde dock ganska lätt glida till ledningen och tilläts bestämma första varvet till beskedliga 1.14,5 med Digital Ink.
Björn Goop gled snabbt fram med favoriten Zenit Brick och på den sista bortre långsidan skruvades tempot upp då Robert Bergh försökte göra utvändige konkurrenten mör.
Bakom skuggade Hans R Strömberg som passade på att backa och lyfta ut i luckan som uppstod 500 meter från mål och hästen med nio liv klarade lite oväntat av att kriga ner tätduon.
Stort jubel utbröt när On Track Piraten stack nosen först.
- Jag trodde inte att han skulle rå på dom, för de hade ju fått bestämma lite där framme. Men han var jättestark alltså. Hästen går in sin hage med en kompis och gör inte så mycket mellan starterna. Så livet leker för både han och mig och alla runt omkring, sa den populäre segerherren i den gula dressen.

Månprinsen värst som vanligt
Elva år gammal lär Månprinsen A.M. ha ett ännu ett toppår framför sig. Kungen bland kallbloden lekte under dagen hem en final i Dubbelcupen för sin tränare Gunnar Melander. Månprinsen hade tillägg att hämta in och Melander valde den här gången att lyfta ut sin häst i tredjespår 900 meter från mål. Elvaåringen såg ut som en vinnare redan när han kom fram i spåren 600 meter från mål några hack utanför ledande Eldvin och i dödens gående Smedheim Solan.
Segermarginalen skrevs till sju längder och det fanns en hel del krafter sparade på 1.23,2 över 2180 meter.
- Han bara stack undan, det var åkandes som man säger. Det är en fantastisk häst! sa Gunnar Melander som avslöjade att kallblodskungen har två tänkbara lopp framöver: ett V86-lopp på Bergsåker 11 april och Vårbjörken på Umåker V75 lördagen 21 april.
- Sedan siktar vi naturligtvis mot sista helgen i maj, sa Gunnar Melander syftande på Elitkampen på Solvalla.

Oanseligt krutpaket
En grovjobbare med en något ansträngd stil stod för en av dagens bästa prestationer i silverdivisionen.
GlobalSatisfaction hade inte startat på ett år på grund av skada då han fick börja tävla igen i februari. Sexåringen ser inte särskilt bra ut från sidan men är uppenbarligen riktigt bra.
Under söndagen bärgades andra raka segern i V75 från positionen utvändigt ledaren. Körande Ulf Ohlsson körde bara undan med några retfulla längder den sista biten. Ett krutpaket.
- Det är inte lätt att vinna från dödens och nu har han gjort det två gånger i rad. Jag har sagt hela tiden att det blir en guldhäst. Nu är han klar för silverfinalen på Solvalla i alla fall och sedan får vi se hur utvecklingen blir, sa Timo Nurmos.

I övrigt noterade vi att…
…den lägsta klassen (klass II) vanns av Djorkaeff Sisu med Erik Adielsson i sulkyn. Svante Båth tränar femåringen som fick gå med i rygg i tredjespår på den sista bortre långsidan från fjärdeparet utvändigt och vann ett ganska ihåligt lopp med många galopper.
- Han har lite problem med tekniken och jag vill lyfta fram hästen som verkligen fick koncentrera sig för att hålla ihop travet sista 200, kommenterade Erik Adielsson.
…en riktigt bra insats ledde till seger i stoloppet på V75-kupongen. Jorma Kontio körde Timos Nurmos Ile Saint Louis och såg till att styra upp i dödspositionen varvet från mål. Efter att ha knäckt ledaren var stoet ett tag slagen av överraskningen Diamond Of’Em på upploppet men sträckte ärligt på sig sista biten. Storfavoriten Well Done La Marc fastlåst.
…Ulf Ohlsson tog en dubbelseger på V75. Efter en galoppfylld inledning gjorde han slag i saken direkt från bakspåret med favoriten Sir Q.C. och dök till ledningen 1400 meter till mål. Catarina Lundströms häst skulle visa sig helt överlägsen.
…det inte var något snack om att Axevallatränaren Ulf Stenströmers Handsome Brad var bästa hästen i det avslutande bronsloppet. Carl-Johan Jepson satt bakom.
…sju rätt denna omgång med samlade miljoner delade ut 2398 kronor, sex rätt blev värt 23 kronor och i kolumnen för fem lyste ordet jackpot. Pengarna flyttas vidare till V75-omgången på Solvalla lördagen den 7 april då en ensam vinnare kan bli minst 54 miljoner kronor rikare.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det är sällan man ser ”ospelade” hästar vinna så enkelt som den femårige valacken Overtimeosåfin gjorde i V86 p&ari..


Det är sällan man ser ”ospelade” hästar vinna så enkelt som den femårige valacken Overtimeosåfin gjorde i V86 på Bergsåker i förra veckan.
Hästen var spelad till nära nog noll procent (0,40) och speedade lekande lätt till sig segern efter ett lopp i rygg ledaren.
Efter loppet sa Lars-Göran ”Lalle” Söderberg att det var en sådan dag igen för valacken.
- Det känns direkt om han ska vara medioker eller så där bra han kan vara. Men det är bara just före start han kan visa det där. De gånger man känner att det är tryck i hästen kan han vara väldigt bra. Annars är han ganska alldaglig, säger Bergsåkerstränaren.
Overtimeosåfin är rejält startsnabb när han har sina bättre dagar. Söderberg menar att han hade kunnat köra i ledningen senast och vinna ändå.
- Mest troligt i alla fall. Men Krister Söderholms häst blev het och det löste sig bra med ryggloppet vi fick.

Det rätta trycket
På söndag har man ett fjärdespår bakom bilen i den sjätte avdelningen av Grand Slam-75 i Gävle. Det är kort distans och Lars-Göran Söderberg hoppas känna något rappt i tömmarna när bilen släpper.
- Han kan öppna snabbt när han vill och skulle jag då få dit hovarna är jag inte rädd att svara - även om man aldrig vet med Björn Goop. Goop kan lika gärna börja gunga efter 200 meter för att försöka ta sig förbi med Well Done La Marc, och det kan ju bli kostsamt att svara då, klurar Söderberg.

Skrällde elitloppssöndagen
Under elitloppsdagen i fjol vann Overtimeosåfin på ungefär samma sätt som senast i V86 på Bergsåker. En snabb start och sedan släppte Daniel Wäjersten som körde då.
Över upploppet var det inget snack den där varma majdagen. Sundsvallshästen sprintade ifrån motståndet och noterade personliga rekordet, 1,10,6.
Hästen från Sundsvall var en oddsknall även den gången.
- Man känner direkt om det är tryck i hästen i starten - de gångerna går han bra. Jag vet inte varför han är så här.
Overtimeosåfin kan glänsa i ledningen i Gävle – likväl som att agera stinglöst.
- Jag har trott flera gånger att i dag spetsar vi och då har vi toppchans…och sedan öppnar han medelmåttigt. Inte går det att känna något hemma heller. Han imponerar inte när man tränar. Han har bara sprungit i ledningen en gång och då vann han plättlätt. Jag tror att han passar väldigt bra att springa i ledningen egentligen och det skulle vara kul att prova.
Vintern har inte släppt taget om Gävle ännu och folket där kunde på torsdagen inte svara på om det skulle bli ”barfotabana” eller inte. Vad vill du?
- Jag har undvikit att starta honom på vintern då han i alla fall tidigare varit otroligt mycket sämre med skor. Men nu har han ju funkat ändå. Normalt är han mycket bättre barfota och är banan fin kör vi barfota fram. Är han bara som senast kan vi absolut vinna.
Du har Guinea Boko till start i försöket till Diamantstoet (GS75-7). Hon står väldigt risigt till med högst startspåret i loppet som samlar 15 hästar bakom bilen. Tufft?
- Det är klart att läget gör ju att jag blir beroende av vad de andra hittar på. Men jag tycker att det är en rätt bra häst och chansen bör vara likvärdig som Overtimeosåfins. Senast var hon med i ett tuffare gäng än söndagens och då hade hon nog haft chans om hon inte trampat av sig ett av sina boots. Hon är rejäl och har ett bra slutvarv i spåren. Hon går alltid med skor, slutar Lars-Göran ”Lalle” Söderberg.

Mikael Wikner, Kanal 75


Kaj Widell blev dubbelsegrare inom V86-spelet efter två offensiva styrningar.Han inledde med Li Hanné-tränade Erica i V86-4 där han tidig..


Kaj Widell blev dubbelsegrare inom V86-spelet efter två offensiva styrningar.
Han inledde med Li Hanné-tränade Erica i V86-4 där han tidigt bytte ut andra utvändigt mot positionen utvändigt om ledaren Tro Lo Lo. Genom slutsvängen kopplade Erica greppet och vann i imponerande stil.
I V86-8 imponerade sedan Spitcam Jubb och vann enkelt från positionen utvändigt ledaren Star Advisor Joli.
- Det är en fantastiskt häst. Micke sa att i dag krossar vi dem från dödens, så det var bara att köra fram, sa Kaj Widell.
13-oddsaren Spitcam Jubb var streckad på fyra procent på V86-spelet och ingen klarade åtta rätt denna onsdagkvällen.
Bollnäs-amatören Micael Broberg är en profil och han var förstås nöjd med segern.
- Hästen är finare nu än han varit någon gång. De här tipsexperterna kan gräva ner sig. Jag har sagt hela tiden att han skulle vinna detta, han har mött hästar som Bold Eagle, Readly Express, Propulsion och Ringostarr Trebb och några sådana hästar var inte med i dag. Jag sa kör fram i dödens. Spår 8? Åtta är lyckotalet i Kina, sa Micael Broberg.

Ingen utmanade Untersteiner
I V86-1 fick Peter Untersteiner bestämma hur han ville i täten tillsammans med Stay Alert som aldrig blev utmanad om förstapriset på 70 000 kronor. Jeppe Juel såg ointresserad ut bakom favoriten Onceforall Face och när han väl försökte hinna ikapp ledaren var loppet i praktiken redan över.
- Han vinner inte så ofta, men har ändå vunnit elva lopp i karriären. Han är snäppet under de bästa men är nyttig och han är rolig att ha i stallet för både oss och ägarna, sa Peter Untersteiner.
Lady Vera visade både styrka och mod när hon avgjorde ett galoppfyllt V86-2 efter en resa utvändigt ledaren Cikoria Frazer. Dennis Spangenberg satt i segersulkyn bakom det fyraåriga stoet som tränas av Thorsten Tietz.
- Hon var inte så bra i värmningen men vi ändrade lite och i loppet fungerade hon även om inte travet var perfekt. Hon är stark, kommenterade Thorsten Tietz skrällsegern.

Glädje och dramatik för Goop
Christoffer Eriksson körde till spets med Well Done La Marc efter 500 meter och sedan höll det Björn Goop-tränade stoet undan i en tät slutstrid med fyra hästar nästan i bredd över mållinjen. Well Done La Marc vet dock var mållinjen ligger och hon sträckte på sig och tog tionde segern i karriären i 21:a starten.
Glädjen över tränarsegern på Åby byttes ut mot dramatik på Solvalla för Björn Goop som ramlade ur sulkyn bakom Caresse sedan New Star Power snubblat och hästarna krokat ihop inför defileringen till V86-4. Caresse skenade ett par varv på Solvalla men kunde sedan fångas in av Björn Goop själv. Både Caresse och New Star Power ströks ur loppet som alltså vanns av Erica och Kaj Widell.
I V86-5 körde Robert Bergh bestämt mot ledningen med Honore d’Inverne och väl i spets dominerade den treårige valacken loppet och imponerade.
Carmine Am visade härlig inställning i V86-6 och vägrade ge sig i en läcker upploppsduell med Santiago Kyu. Markus B Svedberg valde positionen utvändigt om ledaren med sin häst och redan 600 meter från mål kunde Carmine Am ta över ledningen där han sedan blev rejält uppvaktad ända hem.

Danskt på prispallen
V86-7 blev ett rivigt sprinterlopp med tre dansktränade hästar på prispallen. Flemming Jensen-tränade favoriten Victory Kåsgård var tapper efter en blytung resa, först hängande i spåren och sedan ett lopp utvändigt om stallkamraten Offshore Man. Offshore Man å sin sida fick öppna stenhårt för ledningen där första 500 meterna klockades till 1.07 och var också mycket tapper då han höll undan före Triton Neergård i en tät slutstrid. Segertiden blev mycket fina 1.10,7 över 1640 meter, autostart.
- Det är bra en höstdag i oktober, kommenterade segerkusken Johan Untersteiner.
Inget system klarade åtta rätt på V86 och därmed väntar jackpot nästa onsdag. Sju rätt 17 597 kronor och sex rätt 828 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-4 2140/3 1 16.2 12
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-5 2140/5 1 15.3 23
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-10 Björn Goop 2140/14 A 3 15.4 25
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-10 Björn Goop 2140/9 B 1 13.8 19
2016-10-15 2016-10-15 Åby-6 Billy Svedlund 2140/12 B 0 13.9 360
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-10 Björn Goop 2140/8 A 1 13.9 55
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-11 Björn Goop 2140/6 A 2 14.2 53
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-11 Björn Goop 2140/3 A 0 g 50
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-3 Björn Goop 2140/4 A 1 15.0 12
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-11 Björn Goop 2140/3 C 5 12.7 119
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-6 Björn Goop 1609/2 C 1 12.0 22
2016-04-20 2016-04-20 Åby-4 Björn Goop 2140/12 B 1 14.0 51
2017-12-28 2017-12-28 Åby-9 Christoffer Eriksson 2640/11 C 0 14.9 99
2017-12-09 2017-12-09 Åby-8 Björn Goop 2140/1 C 0 g 43
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-10 Björn Goop 1640/7 B 2 13.3 44
2017-10-25 2017-10-25 Åby-7 Christoffer Eriksson 2140/7 C 1 13.6 40
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-1 Björn Goop 2140/7 C 4 13.1 20
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-11 Björn Goop 2140/7 C 1 13.6 42
2018-12-27 2018-12-27 Vincennes-1 B Goop 2700/1 D 0 273
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-10 Ulf Eriksson 2140/10 B 0 13.3 351
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-4 Björn Goop 2140/5 B 2 13.6 25
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-7 Björn Goop 2140/15 B 4 14.3 244
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-11 Björn Goop 1640/9 C 6 10.5 141
2018-04-28 2018-04-28 Åby-2 Björn Goop 1640/11 D 3 11.6 154
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-10 Erik Adielsson 2140/2 D 6 13.4 38
2018-04-01 2018-04-01 Romme-8 Björn Goop 2160/11 A 0 15.7 25
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-10 Björn Goop 1640/7 C 1 13.9 18
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-3 Björn Goop 2140/2 B 2 14.1 13
2018-02-03 2018-02-03 Åby-9 Björn Goop 1640/3 C 4 12.6 43
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-6 Björn Goop 2140/3 C 2 14.3 46
2019-12-26 2019-12-26 Vincennes-1 B Robin 2700/3 B 0 365
2019-12-05 2019-12-05 Vincennes-5 B Goop 2850/2 B str
2019-11-23 2019-11-23 Vincennes-6 B Robin 2850/1 A 3 417
2019-09-22 2019-09-22 Vincennes-7 A Abrivard 2850/1 A 0 77
2019-02-27 2019-02-27 Vincennes-1 B Goop 2700/1 B 0 233
2019-02-17 2019-02-17 Vincennes-4 B Goop 2700/1 B 0 258
2019-02-07 2019-02-07 Vincennes-1 F Ouvrie 2700/1 C 0 128
2019-01-11 2019-01-11 Vincennes-4 B Goop 2700/1 D 0 130
2020-02-06 2020-02-06 Vincennes-7 B Robin 2700/1 C 0 981ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se