Voulez Vous travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Voulez Vous travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Voulez Vous har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Voulez Vous har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Voulez Vous


En flitig gäst på Norrlandsbanan Skellefteå är Ove Ander Lindqvist, som håller till på grannbanan Umåker, 13,5 mil s&oum..


En flitig gäst på Norrlandsbanan Skellefteå är Ove Ander Lindqvist, som håller till på grannbanan Umåker, 13,5 mil söderut.
– Det är bara att sätta sig i bilen vid middagstid och åka upp. Utan att överdriva är det Sveriges i särklass tråkigaste väg. Det tar normalt mellan 1,5-2 timmar, men det känns som fem timmar. Det är ju för sjutton bara skog...
Men resan på lördag kan bli lyckosam för Sveriges längsta kusk (196 centimeter), som kör fyra hästar på V75.
– Jag har en utmanare till megafavoriten Tangen Haap som känns intressant för de som är ute efter jackpotpengarna. Bästa chansen kör jag dock åt sambon, sedan kör jag två matlappsjägare i slutet, hälsar Ove A.

”Barfota runt om”
Först ut är 2 Pave Faks (V75-3) i kallblodsloppet Steggbest Minne och Ove a Lindqvist låter optimistisk..
– Det ska bli intressant att köra honom igen. Jag har vunnit med honom tidigare och han besitter hög kapacitet för klassen, men är samtidigt väldigt osäker och kan galopperade i stort sett var som helst. Han har varit för tungt balanserad, men ska nu gå barfota runt om och det känns spännande. Jag kommer att vara offensiv och han kan vara en luring för de som väljer att gardera upp storfavoriten 5 Tangen Haap.
Ännu bättre låter det för 1 Brida (V75-4) som tränas av sambon Ann-Catrin Frisk.
- Jag körde det finslipande jobbet med henne i onsdags och hon kändes fin. Vi fick ett bra läge och hon är kvick i voltstart och jag hoppas kunna hålla upp ledningen och väl där vill jag hålla ett jämnt tempo, för då fungerar hon som allra bäst. Vi kommer även att utrusta henne med en ryckhuva och kan jag bara hålla henne lugn under resans gång tror jag hon vinner loppet, säger Ove A Lindqvist.
Med sina två avslutande uppsittningar ligger Umåkerkusken lägre.
12 Voulez Vous (V75-5) är tyvärr helt bortlottad och får jaga en matlapp. Det här loppet verkar vikt för 6 Seismic Wave.
4 Marciano (V75-7) står visserligen bra inne i bronsdivisionen och fick ett bra läge bakom bilen, men det känns som motståndet är för tufft. Kan jag fixa en slant får vi vara nöjda.

Stig Lindmark hyllas
På lördag ska även Skellefteås mångårige champion Stig Lindmark hyllas genom sitt eget lopp - Stig Lindmarks styrkeprov - som utgör V75-6. Det loppet får Ove A Lindqvist följa från staketet.
– Stig var en oerhörd tränare och kusk. Han var dåtidens Lutfi Kolgjini. Han hade vältränade hästar och satt aldrig fast. Han sade till mig en gång: På två varv ska man kunna hinna ut om man sitter invändigt...
Stig Lindmark tog under sin aktiva karriär 3 190 segrar och plockade hem 64 banchampionat, en enastående bedrift.
– Ja, speciellt då det inte kördes på dubbla banor förr som det körs nu.
Stig Lindmark dog i sviterna efter en olycka där han blev påkörd av en bil då han var ute och gick med sin rullator utanför hemmet i Gärdsmark i juli 2012. Stig Lindmark blev 76 år.

Magnus Blom, Kanal 75


I lördags hann inte Tommy Hansson, 65, grotta ner sig i V75 som han brukar. Han var i Stockholm dit hans ena dotter har flyttat för att hjälpa he..


I lördags hann inte Tommy Hansson, 65, grotta ner sig i V75 som han brukar. Han var i Stockholm dit hans ena dotter har flyttat för att hjälpa henne med fix i lägenheten.
- Vi höll på att stöka i lägenheten och hängde upp speglar och grejade när jag såg att det bara var några minuter kvar till att travet skulle börja. Då sa jag att jag måste ta och kasta ihop systemet lite snabbt, berättar Tommy Hansson och fortsätter:
- Jag hade inte sett några tips och ingenting, för det hade jag inte haft tid med, så jag tog favoriten i varje lopp och i första loppet såg jag att det var en Love You-märr med och tänkte att det borde passa ganska bra eftersom det var skitigt där uppe, så jag tog den som outsider.
Love You-märren, Loving You Deeply, vann till 90 gånger pengarna och grunden till miljonerna var lagd. Tre avdelningar senare var det dags för nästa jätteskräll och den, El Muro B.R, hade Tommy Hansson med på tre streck.
- Jag såg att John Östman körde den och emellanåt brukar han vinna när han kör hästar som han aldrig har kört förut. Därför kom han med.
Förklaringen till varför överraskningen Voulez Vous i den avslutande avdelningen också kom med på systemet är lika enkel den.
- Ove A (kusken) brukar ju alltid vinna något lopp när det är där uppe i Umeå och Skellefteå och sådär, så jag tänkte att man får väl ta med honom också, och det var ju bra.

Fick beskedet av brorsan
Men när sista avdelningen gick i mål var Tommy Hansson fortfarande ovetande om sin jättevinst. Han följde visserligen tävlingarna samtidigt som speglar och hyllor kom på plats i dotterns lägenhet, men med viss fördröjning via text-tv. Med jämna mellanrum skickade han sms till sin bror, även han travintresserad, och just som Tommy hade sett resultatet från V75-6 på text-tv ringde brorsan och frågade vilka hästar han hade med i den sista avdelningen.
- Jag sa vilka jag hade spelat och då sa han ”Men vad fan, då är det ju du som har sju rätt och har vunnit 20 miljoner”, för han hade ju sett sista loppet redan. Det var ganska kul, säger Tommy Hansson och skrattar.

Ny bil och lägenhet i solen
Tomas Ledins show på Cirkus i Stockholm var redan inbokad på lördagskvällen och till tonerna av rockikonen fick jättevinsten sjunka in.
- Det kändes bra, det kan jag lugnt säga.
Vad pengarna ska användas till har Tommy Hansson redan börjat planera.
- Jag satt och tänkte när jag åkte hem uppöver att det här är nog sista resan från Stockholm och hem med just den här bilen. Sedan har jag tre barn och sex barnbarn så det lär väl delas ut lite pengar till höger och vänster. Vi är sju syskon och de lär väl också komma och undra om inte de ska få en slant.
Siktet är även inställt på den franska Rivieran.
- Vi brukar åka ner dit lite då och då och man är alltid lika sugen på att ha en lägenhet där nere, så jag sa i går att nu blir det nog det.
Totalt gav Tommy Hanssons V75-system 20 892 965 kronor.

Tommys Hanssons V75-system:
V75-1:
8, 14.
V75-2: 2, 5, 6.
V75-3: 2, 5.
V75-4: 3, 5, 7.
V75-5: 2, 5, 6.
V75-6: 3 Jaques Noir.
V75-7: 2, 8.
216 rader/108 kronor

Kanal 75


V75-omgången i Skellefteå var en riktig utmaning för spelarna och när Voulez Vous skar mållinjen som etta i den avslutande avdelning..


V75-omgången i Skellefteå var en riktig utmaning för spelarna och när Voulez Vous skar mållinjen som etta i den avslutande avdelningen återfanns endast två system med alla rätt. Det ena var inlämnat av V75 Tillsammans-laget ”Poor man system” som använder sig av ett lika galet som den här gången vinstgivande koncept. För att hålla nere kostnaden väljs jämna eller ojämna nummer i loppen som man egentligen vill helgardera. På så sätt fick laget med lördagens två megaskrällar på systemet. I V75-1 hade endast jämna nummer streckats och där vann nummer 14, loppets minst spelade häst, Loving You Deeply. I V75-4 kom nästa stjärnsmäll i form av den näst minst spelade hästen, 7 El Muro B.R., och där hade Poor man system markering för alla ojämna nummer. Systemet kostade 1 417,50 kronor att lämna in och var och en av de 29 sålda andelarna á 50 kronor belönades med över 700 000 kronor.

108 kronor förvandlades till 20 miljoner
Lördagens andra kupong med sju rätt lämnades in av en travintresserad jämtlänning strax före spelstopp. Då han besökte sin dotter i Stockholm kunde han inte följa dramatiken på Skellefteåtravet utan det var först när han i efterhand fick den rätta raden av sin bror som han förstod att något stort hade hänt. Hans insats på 108 kronor hade förvandlats till 20 892 965 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


V75-omgången på Skellefteå lockade med jackpot och det låg lite drygt 41,5 miljoner kronor i potten för sju rätt.Det sa pang d..


V75-omgången på Skellefteå lockade med jackpot och det låg lite drygt 41,5 miljoner kronor i potten för sju rätt.
Det sa pang direkt.
90-oddsaren Loving You Deeply blev för svår för de flesta och endast 11 296 av 1 213 718 system klarade den finska jätteskrällen. Utgångsvärdet på V75-spelet blev 3 676 kronor.
Loving You Deeply tränas och kördes av finska amatörtränaren Tapio Kalaja.
Efter den finska jätteskrällen i V75-1 bjöds publiken i Skellefteå på ännu en smällkaramell i V75-4. Denna gång från vårt västra grannland då 51-oddsaren El Muro B.R. fångade in Stricker sista biten in mot mål tillsammans med kusken John Östman. Norska amatörtränaren Trine E. Hansen från Bodö var lika lycklig som spelarna överraskade.

Fyra vinnare från ledningen
Största dramatiken i V75-2 var att det blev en omstart. I den giltiga starten dirigerade Örjan Kihlström loppet från start till mål med favoriten Assault.
Daniel Wikberg tränar treåringen som närmast kom från kriteriekval där han stötte på hästar som Villiam och Very Kronos.
- En jättefin häst och det blev lämpligt lopp också. Det var inte så krångligt, kommenterade Örjan Kihlström.
Spets och slut blev det även i Steggbest Minne (V75-3) där Lome Brage dominerade i ledningen tillsammans med Ulf Ohlsson.
- Han kändes fantastiskt fin och vann relativt lätt, sa Ulf Ohlsson.
Det var andra starten för Lome Brage i regi Bergsåkertränaren Öystein Tjomsland.
Odin Tabac fick fritt in mot upploppet men galopperade i speedkörningen på upploppet och blev diskvalificerad. Favoriten och färske SM-vinnaren Månprinsen A.M. såg ut att ha det svårt med det blöta underlaget mest hela vägen och fick nöja sig med tredjepriset.
Ulf Ohlsson blev dubbelsegrare inom V75-spelet då han även ledde V75-6 från start till mål med favoriten Jaques Noir. Timo Nurmos tränar vinnare.
Samma taktik, ledning från start till mål, använde formkusken Ulf Eriksson när han lotsade Angle Of Attack först i V75-5. Det var Ulf Erikssons åttonde seger sedan i tisdags.
Robert Bergh tränaren vinnaren som såg ut att trivas i ösregnet.

Blågul överraskning i V75-7
V75-omgången avslutades med blågul överraskning då 10-oddsaren Voulez Vous hade bäst spurtkrut över upploppet tillsammans med Ove A Lindqvist. Solänget-amatören Ulrika Rehn tränar och hon kunde räkna in årets fjärde V75-seger.
Sju rätt V75 gav 20 766 881 kronor. Sex rätt gav 13 452 kronor och fem rätt 152 kronor.
Två system klarade sju rätt.
Båda systemen var inlämnade på ATG.se.
Det ena kostade 1417,50 kronor och utdelningen blev 21 090 185 kronor. Systemet var uppbyggt via två spikar och innehöll även 22 rader med sex rätt och 180 rader med fem rätt. Det andra var ATG.se i Jämtland och kostade 108 kronor och utdelningen blev 20 892 965 kronor. systemet innehöll även 9 rader med sex rätt och 33 rader med fem rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


 Ulrika Rehn med stallet i Arnäsvall i Örnsköldsvik har i 15 års tid tillhört banans mest framgångsrika amatörer. Eter..


 
Ulrika Rehn med stallet i Arnäsvall i Örnsköldsvik har i 15 års tid tillhört banans mest framgångsrika amatörer.
Eternel hette hästen som var i gång i början av 2000-talet. Bästa hästen för dagen är Voulez Vous, en sjuårig valack med en färsk seger i bronsdivisionen i raden.
I Östersund i juli handlade det om startbil. På lördag måste den smånervige Örnsköldsviks-hästen klara spår fem i volten V75-6 för att det ska bli ännu en seger.
Det är mycket för att det V75 på Solänget som Voulez Vous ska få prova på.
- Vi skulle aldrig ha åkt långt och chansat nu när det är voltstart. Fast egentligen har vi ingen statistik på det där. Det är någon enstaka gång vi provat volt och det har inte fallit så väl ut. Han är lite speciell och det är risk att den här stora hästen lätt blir för ivrig, säger hon.

V75-dubbel på Dannero
Mycket går annars Ulrika Rehns väg för dagen. Det tio hästar stora stallet hon driver på fritiden med sambon Pelle Sundqvist har plockat tre V75-segrar under sommaren.
Voulez Vous vann bronsloppet i Östersund i juni. I augusti styrde Ove A Lindqvist in Tip Jar och Lollipop Girl till en dubbelseger på Dannero V75.
- Ove har kört bra och varit med och bygga upp hästarna. Han har mycket idéer om skor och balans och mycket kunskaper om hästar som kanske inte är de allra enklaste. Det är mycket därför vi använt Ove som kusk på slutet, säger Ulrika Rehn.

Springspåren kommer över?
Voulez Vous har kapacitet som duger gott i omgivningar som lördagens. Vad säger Ove A Lindqvist om tränarens galoppnojande?
- Nja, han är svår i voltstart men kan lika gärna gå iväg felfritt. Mycket beror på om hästarna på springspåren hittar av starten och ”kommer på” honom. Då är det risk att osäkerhetskänslan tar över. Men tar han i trav första steget tror jag att han går iväg. Hästen duger i de här klasserna. Den långa distansen ska vara en fördel också, tror Ove A Lindqvist.
Voulez Vous har två raka segrar i vardagsloppen på slutet och kommer med bra form enligt tränare Ulrika Rehn.
- Kanske är det lite för långt mellan starterna  för att vara riktigt perfekt? Annars känns det inte som att det är några nackdelar på lördag…bortsett från spåret då. Ett chansstreck. Även om han trampar iväg så är det några stentuffa motståndare. Bålsta Palema, Calle Laday och Linus Boy är tre mycket bra hästar.

Teardrop het hemmahäst
B-O Månsson tippar i programmet och menar att bronsloppet, V75-6, kan vara dagens tuffaste med många formkort.
I huvudloppet Silverörnen får fjolårsvinnaren Shadow Woodland tipsettan från ett passande spetsläge. Magnus Jakobssons Fossens Bonus är en av flera utmanare i en öppen upplaga av loppet menar han. 
- Voulez Vous från ett femte i brons låter inte bra. Ulrika Rehns häst är ändå hetaste hemmahästen tillsammans med Kenneth Thelins Global Teardrop (V75-5) som ju skrällvann ett V75-lopp förra året och börjar komma i form igen, säger B-O Månsson.

Mikael Wikner, Kanal 75


Östersundstravet frångick konceptet med midnattstrav det här året och runt 18.30 var storloppet Jämtlands Stora Pris (V75-6) igå..


Östersundstravet frångick konceptet med midnattstrav det här året och runt 18.30 var storloppet Jämtlands Stora Pris (V75-6) igång med tio fina djur bakom bilen.
Per Linderoth körde Västerbo Highflyer åt Daniel Redén, Solvallatränaren som vann loppet i fjol med Call Me Keeper och i år hade tre hästar med i lördagens huvudnummer.
Västerbo Highflyer är en av de snabbaste hästarna i Europa bakom bilen och Linderoth behöll enkelt ledningen från innerspåret.
Adrian Kolgjini parkerade utvändigt med Mosaique Face och varvet passerades på behagliga 1.12,5.
Det var först i sista kurvan det började hända något. Kolgjini lät där Mosaique Face gå för fullt och man var riktigt närgångna när galoppen kom 250 meter från mål.
Västerbo Highflyer hade självfallet inga problem att kliva undan till segern i Jämtlands Stora Pris där 700 000 kronor delades ut till vinnaren.

Populär hemmapojk´
Per Linderoth valde Sundsvall som sin stationeringsort för några år sedan och har bland annat vunnit Stochampionatet sedan flytten.
- Det låter tråkigt att säga det men att få vinna det loppet med egentränade Blended Scotch är större. Men det här smäller jättehögt. Jag växte upp i den här stan och känner mycket folk. Det var fantastiskt skönt att få köra den här hästen åt Daniel och få komma hem och vinna i dag, sa Per Linderoth som firades rejält i och omkring vinnarcirkeln efter loppet av hemmapubliken.
Tvåa i loppet från andraparet utvändigt slutade Spring Erom, trea från ledarens rygg blev On Track Piraten.

”Var segern som rök”
Adrian Kolgjini var loppets store förlorade. Mosaique Face hakade i konkurrentens vagn och galopperade bort en säker seger menade han.
- Linderoths häst bryter ut och jag blev tvungen att parera i ett känsligt skede. Det var till hundra procent segern som rök – jag hade allt kvar i min, sa Adrian Kolgjini.

Två träffar för Träffs
En succéman är han i travet i år, amatören Magnus Träff från Bollnäs. 44-åringen driver familjeföretag med hästarna och både pappa och lillebror Andreas är inblandade i verksamheten.
På lördagen hade man två hästar till start på V75 - och det blev seger för båda.
Erik Adielsson satt bakom storfavoriten Survival Kit i det inledande klass I-loppet och spårade till mål efter att ha övertagit ledningen efter 400 meter.
Sedan var det dags för stallet stora stjärna. Queer Fish vann silverdivisionens final från dödens under elitloppshelgen. Ett bakspår i Östersund över kort distans gjorde inget heller,
Queer Fish kastades loss från kön 800 kvar och var bara fruktansvärd då han vände motståndet ut och in och hade avgjort redan i slutkurvan.
- Jag tror han gick 1.09,5 sista 1000 i tredjespår. Det är en fruktansvärd häst, sa den lugne Magnus Träff.
Queer Fish sänkte sitt rekord med en halv sekund till 1.10,7 över 1640 meter, autostart.
Amatörstallet brukar tampas i lite större sammanhang men har ändå en segerprocent runt de 40.
- Vi har hållit på i 20 år. Inför den här säsongen provade vi att lägga på lite fler intervaller på hästarna och det har fallit väldigt väl ut, sa Magnus Träff, som har sex hästar i stallet.

I övrigt noterade vi att…
…det blev norsk seger i kallblodens stora lopp, Sjunga Best Minne i form av Pave Faks och Jomar Blekkan.
Blekkan – en ofta sedd gäst i Östersund - erkände att sexåringen inte var någon dröm att ha framför sig på grund av hästens osäkerhet.
- Men när han har form som nu går det bättre, då travar han oftast, sa Blekkan som lämnade andra utvändigt varvet från mål och seglade ifrån fältet på den sista bortre långsidan. En seger som underlättades av att storfavoriten Fender slog på en galopp under avancemang 700 meter från mål. Amatören John Mogset tränar.
…i Wångens Stora Lärlingspris jämnade tur och otur ut sig inom loppen av några veckor. Jörgen Westholm-tränade First Love Boko (42 procent) fick stryk med liten marginal i ledningen i V75 senast. Nu gick det bättre. Oskar J Andersson såg till att köra sig till ledningen (från ett åttondespår) i den första kurvan och sedan var det aldrig någon fara på taket.
…favoritseger blev det även i klass II-loppet där Vincent Zaz bommade den tänkta ledningen från innerspåret men snabbt togs ut i banan av Ulf Ohlsson och i stället fick avgöra den tunga vägen utvändigt ledaren. Tufft tempo. Imponerande.
- Han var jätteduktig och det var inte utsålt i mål heller, sa Ulf Ohlsson.
…Umåkertränaren Ove A Lindqvist satte punkt i bronsdivisionen med Voulez Vous, tränad av amatören Ulrika Rehn från Solänget och fastställde utdelningen på V75 till 13 294 kronor för sju rätt. Sex rätt gav 181 kronor och fem rätt 25 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-6 2140/10 1 15.3 37
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-11 1640/2 2 12.1 29
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-2 2140/9 2 14.5 18
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-4 1640/2 1 12.7 16
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-11 Ove A Lindqvist 2640/9 B 0 95
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-9 Ove A Lindqvist 2140/5 A 2 14.3 31
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-4 Ove A Lindqvist 1640/3 A 1 13.6 15
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-4 Ove A Lindqvist 2640/6 B 1 15.4g 14
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-9 Ove A Lindqvist 2140/5 A 1 15.0g 15
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-5 Ove A Lindqvist 1640/9 A str
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-8 Susanne H Osterling 2140/8 A 6 14.3 50
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-3 Susanne H Osterling 2140/1 B 2 14.1 13
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-8 Ove A Lindqvist 2140/8 A 1 13.5 27
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-9 Susanne H Osterling 2140/6 A 1 15.1 13
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-6 Ove A Lindqvist 2140/12 C 3 13.1 172
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-11 Ove A Lindqvist 2140/2 B 2 15.4g 80
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-9 Ove A Lindqvist 2140/10 A 3 14.2 167
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-5 Örjan Kihlström 2140/5 C 2 13.5 178
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-6 Ove A Lindqvist 2640/5 B 2 16.6 28
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-4 Ove A Lindqvist 2140/5 B 2 14.2 16
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-11 Ove A Lindqvist 1640/8 A 1 12.6 100
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-10 Ove A Lindqvist 2640/5 B 0 17.1g 111
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-3 Ove A Lindqvist 2140/5 A 1 13.0 24
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-3 Susanne H Osterling 2140/1 B 1 13.6 16
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-11 Susanne H Osterling 2140/1 B 7 12.9g 134
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-11 Ove A Lindqvist 2140/2 D 1 12.4 129
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-8 Susanne H Osterling 2640/8 B 1 15.7 25
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-8 Ove A Lindqvist 2140/11 C 2 13.7 50
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-5 Ulf Eriksson 2640/5 B 3 15.5 17
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-11 Ove A Lindqvist 1640/6 B 0 17.5g 86
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-2 Ove A Lindqvist 2140/5 B 2 15.6g 36
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 Krister Söderholm 2140/5 B 4 15.1 70
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-9 Ove A Lindqvist 2660/13 A 2 15.6 30
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-1 Ove A Lindqvist 2160/11 B 1 14.2 37
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-5 Susanne H Osterling 2140/10 D 0 g 561
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-5 Kaj Widell 2140/4 D 0 13.5 101
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-9 Kaj Widell 1640/12 D 0
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-8 Susanne H Osterling 2140/6 C 2 13.6 56
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-3 Ove A Lindqvist 2140/6 C 1 14.8 37
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-4 Ove A Lindqvist 1640/7 C 2 12.5 29
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-3 Ove A Lindqvist 2140/6 C 1 14.9 22
2018-06-16 2018-06-16 Boden-11 Ove A Lindqvist 2640/6 D 7 14.0 295
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-6 Ove A Lindqvist 2640/7 D 4 15.6 103
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-5 Ove A Lindqvist 1640/1 C 5 13.0 71
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-4 Ove A Lindqvist 2140/1 B 5 14.9 58
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-10 Ove A Lindqvist 2140/2 B 4 14.4 30
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-3 Ove A Lindqvist 3180/11 A 1 15.0 28
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-9 Carl Johan Jepson 2140/2 B 3 13.0 112
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-4 Ove A Lindqvist 2140/4 B 1 13.0 36
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-11 Ove A Lindqvist 2140/7 C 6 12.4 671
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-7 Ove A Lindqvist 2140/2 C 0 12.5 434
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-5 Ove A Lindqvist 2140/2 D 2 12.1 721
2019-07-08 2019-07-08 Boden-4 Ove A Lindqvist 2140/9 B 3 13.8 28
2019-06-15 2019-06-15 Boden-11 Ove A Lindqvist 2140/5 D 0 13.4g 173
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-4 Susanne H Osterling 1640/8 C 3 13.5 234
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-7 Ove A Lindqvist 1640/12 B 0 21.6g 38
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-6 Ove A Lindqvist 2140/5 B 2 16.3 75
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-10 Ove A Lindqvist 1640/7 D 0 12.9 563
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-6 Ove A Lindqvist 1640/7 C 0 13.2 124
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-8 Ove A Lindqvist 2180/11 A 1 14.6 14
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-5 Ingvar Nyberg 3180/8 C 0 g 173
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-9 Ove A Lindqvist 2140/12 C 0 13.6 1627
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-4 Ove A Lindqvist 2140/4 B 5 13.9 214
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-9 Carl Johan Jepson 2140/11 C 0 g 151
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-6 Ove A Lindqvist 2140/8 C 5 13.5 864
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-6 Ove A Lindqvist 2660/8 B 3 14.1 52
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-10 Rebecca Dahlén 2180/15 A 1 13.9 22
2020-06-13 2020-06-13 Boden-11 Ove A Lindqvist 2140/5 B 6 13.7 1002
2020-05-28 2020-05-28 Boden-9 Ove A Lindqvist 2140/10 A 0 14.1 52
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-9 Ove A Lindqvist 2140/3 C 3 14.2 645
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-9 Ove A Lindqvist 2160/13 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se