Vincent Horse travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Vincent Horse travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Vincent Horse har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Vincent Horse har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Vincent Horse


På förhand ser Robert Bergh ut att ha en riktigt fet segerchans i Boden.Urstarka förvandlingsnumret 8 Indra’s Secret (V75-2) fick n&o..


På förhand ser Robert Bergh ut att ha en riktigt fet segerchans i Boden.
Urstarka förvandlingsnumret 8 Indra’s Secret (V75-2) fick nöja sig med ett fjärdepris under elitloppshelgen, men hade dessförinnan radat upp tre raka segrar i stor stil och ser nu att ha läge att göra ett tidigt utfall mot täten.
- Indra’s Secret blir allt bättre. Det är klart att det är fortfarande fördel på längre distanser, men stodivisionen är något man dras till när man vill starta henne, säger Robert Bergh.
Känns det som att du har hästen som ska vara favorit i loppet?
- Ja, det tyckte jag väl nästan förra gången fast hon inte var favorit. Hon hade bakspår då… Det har säkert gjort henne gott att det är 14 dagar mellan starterna nu, det var ju lite längre inför förra starten.
Vad tänker du kring taktiken?
- Det är väl att försök åka så fort som möjligt.
Stallkamraten 15 Miss Sober, vad krävs för att hon ska slå Indra’s Secret?
- Att jag åker fram så fort som möjligt med min, så att det blir tempo. Hon var förbättrad senast, vi hade trimmat på lite annorlunda och det köpte hon jättebra. Det var en bra spurt, det var positivt.
Några ändringar på någon av de här två?
- Nej, de går precis som i senaste starten.
5 Gigaro Am (V75-3), vad är senaste nytt där?
- Inget speciellt. Han har sett bra ut länge, det var väl bara att han kicka till på barfota runt om senast. Det var väl bra, så vi kör så igen.
Hur ser du på segermöjligheterna?
- De finns. Det är väl bara att han inte blir seg. Nu tycker jag att hans läge är lite tilltalande. Han har inte haft de här lägena. Han kan nog öppna ganska bra också tror jag, det är fin travare. Kanske en hygglig chans.

Otur i spårlottningen
I V75-5, 8 Höwing Unbeatable och 12 Vincent Horse, jag gissar att du inte skrattade när du såg spåren…
- Nej, det kändes ju lite småsvårt. Vincent har också stått över lite grann, så det är inte rätta formen.
Någon av dem som du vill varna för ändå?
- Det blir spekulationer, det känns onödigt.
Samma spår i V75-6 med 8 Mily och 12 Macelleria…
- Mily är ju fin. Nu hoppade hon bakom bilen senast, men skulle det fungera för henne så tycker jag att hon känns så bra att det skulle lyckas om det stämmer lite med loppet.
Vad säger du om 9 Mindyourvalue W.F. i Norrbottens Stora Pris?
- Formen ska vara bättre nu, han är bra på vecka-vecka. Det kändes ändå lite tungt när jag fick det där spåret. Hade jag haft 2-4-5, eller 7 till och med så hade jag kunnat ta hand om loppet själv. Det blir lite annorlunda i början för honom nu och han uppträder lite annorlunda (från bakspår) också.
Finns det på kartan att du gör slag i saken tidigt, för att förvandla det där bakspåret till att komma mot tätposition?
- Det är inte omöjligt. Det kostar att gå fram, men skulle det bli ett bra läge så vill jag nog gå fram med honom för det är i ledning och dödens som han har tjänat 90 procent av degen.
Kan han vinna från utvändigt ledaren i den här omgivningen?
- Jag säger inte nej, men det är en svår uppgift så sammantaget blir det att man inte tror på det riktigt.
Några ändringar där?
- Jag funderar faktiskt på att sätta på honom skygglappar. Jag får fundera lite grann. Jag tror också att han kommer att vara lite mer ”tjokad” den här starten. Det blev fyra veckor inför förra starten eftersom jag hade haft lite förhoppnings på Elitloppet, lite lång lucka, så jag tror att han kommer att vara så pass taggad att jag inte kommer göra det, men känner jag någonstans att jag kan göra det är det den förändringen jag planerar. Varför jag inte vågar är för att han, konstigt nog, galopperar mer från bakspår än från framspår bakom bilen. Han är lite lurig på det.
Om det blir skygglappar, är det någon form av utrustningsoptimering?
- Jag har gjort det förut utan utdelning, men jag tänkte att om jag väntar två år så kanske han köper det nu istället. Han tog det inte på något bra sätt när jag gjorde det för två år sedan.
Bästa chansen tycker spelarna att du har i Indra’s Secret, vad säger du själv?
- Det är bara att hålla med, säger Robert Bergh.

Kanal 75


Magnus A Djuse tar för sig allt mer och 19-åringen kunde räkna in årets åttonde respektive nionde V75-seger på Skellefteå..


Magnus A Djuse tar för sig allt mer och 19-åringen kunde räkna in årets åttonde respektive nionde V75-seger på Skellefteåtravet..
V75-5 föregicks av viss dramatik för Magnus A Djuse då Eder Bob inte alls kände sig bekväm med en jänkarbike och tränaren Anna Näsman fick göra ett snabbt vagnbyte.
I loppet fick Eder Bob rygg ledaren på en glödhet The True F. Magnus A Djuse valde sedan att gå ut utvändigt ledaren dryga varvet kvar och bjöd då samtidigt Antonio Trot på en rygg en kort stund. Men redan på sista bortre långsidan övertog Eder Bob ledningen och Magnus A Djuse valde att hålla ett högt tempo som gjorde det extra jobbigt för de som jagade. Antonio Trot utvändigt närmade sig över upploppet men Eder Bob höll undan ganska säkert till slut.
- Han stred tappert, berömde segerkusken.
Magnus A Djuse är glödhet för dagen och han följde upp segern i V75-5 med ännu en V75-seger i V75-6 där han skrällde med Mr Golden Quick.
Favoriten Carmine Am kom in mot upploppet i ledningen men då kom Mika Haapakangas-tränade Mr Golden Quick ”från ingenstans” och spurtade sylvasst till klar seger.
- Härligt, jätteskoj, jag körde invändigt hela vägen och sedan gick jag ut i andraspår över upploppet. Han går alltid hela vägen. Det känns jättestort att vinna dubbelt på V75, sa Magnus A Djuse.
Magnus A Djuse körde i samtliga V75-lopp och förutom segrarna med Eder Bob och Mr Golden Quick blev han trea med Tempel L.B. i V75-1 och så brände han med favoriten Art Kjarvald i V75-4 som galopperade i ledningen på upploppet.

Obesegrad i regi Goop
Kallblodslopp (Steggbest Minne) bjöd på ett rörigt upplopp där både ledaren Art Kjarvald och Tangen Haap galopperade. Därmed låg vägen till vinnarcirkeln öppen för finske gästen Vixus som från rygg ledaren höll sig i trav och hittade mållinjen först via open stretch. I segersulkyn satt Janne Soronen som bjöd på en härlig segergest.
Giant Shadow är obesegrad i regi Björn Goop. Den holländske sexåringen var lördagens största favorit på V75-spelet och tillsammans med Carl Johan Jepson gjorde han inte favoritspelarna besvikna i V75-1.
Carl Johan Jepson tog det lugnt från spår 8 bakom bilen och landade sist utvändigt. På sista bortre långsidan fick Giant Shadow anfallsorder och han fick tidigt gå ut i fjärdespår när han rundade fram till utvändigt ledaren. In mot upploppet var favoriten i närkamp med Vincent Horse och 150 meter från mål hade han kopplat greppet.
Det var sjätte raka segern i Sverige på lika många starter.
- Han löser det på ett förnämligt sätt, hästen. Han fick ju draghjälp i 100 meter i alla fall... Det driver fantastiskt bra för hästen, sa Carl Johan Jepson som för första gången körde lopp i Skellefteå.

Favoritseger avslutade
V75-2 var ett stolopp där sexåriga Walkie Talkie, trots ett svårt utgångsläge med bakspår på tillägg, spurtade bäst över upploppet tillsammans med sin tränare Per Linderoth.
- Hon har gjort storstilade prestationer i stort sett hela året. Hon har visserligen bara vunnit tre lopp men vi har matchat henne tufft och det har hon utvecklats av, sa segerkusken.
Tomas Pettersson var bestämd från start i V75-4 med Gossip's Lord och från spets fixade femåringen årets första seger i elfte starten. Jenni H Åsberg tränar vinnaren som förtjänstfullt sträckte på sig över upploppet när favoriten Ellis Pride uppvaktade utvändigt.
V75-omgången avslutades på samma sätt som den inleddes – med en favoritseger.
Robert Bergh-tränade Macelleria var dagens näst största V75-favorit och tillsammans med Per Lennartsson försvarade hon innerspåret och ledde från start till mål.
Sju rätt på V75 gav 21 313 kronor, sex rätt gav 242 kronor och fem rätt 28 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Upp till bevis kördes för 16:e året i rad i samband med Sprintermästaren och vädret har aldrig varit sämre. Men att regnet piskad..


Upp till bevis kördes för 16:e året i rad i samband med Sprintermästaren och vädret har aldrig varit sämre. Men att regnet piskade i ansiktet var inget som bekom Catarina Lundström när hon körde sin sambo Stefan Melanders Eicas till seger från ledningen.
- Vädret är asmysigt i dag. Är man surjämte klarar man det mesta, sa segerkusken, som inte hade kört lopp sedan hon vann loppet för två år sedan.
- Det var kul i dag och nu kanske det blir något mer lopp, vi får se, sa Lundström.
I Upp till bevis deltar i regel tränare som i vanliga fall inte kör lopp, men i år hade de kusklicensierade tv-profilerna Per Skoglund och Eskil Hellberg bjudits in till loppet. Av dem lyckades Per Skoglund bäst med en tredjeplats.
- Det var skitigt och blött men vilken jättefin häst! sa Skoglund om Robert Bergh-tränade Vincent Horse.
Tvåa i loppet blev Lars I Nilsson med Arapaho Ghostdance.

Tidigare vinnare av Upp till bevis:
2004: Kari Lähdekorpi
2005: Roger Walmann
2006: Mikael Fagerberg
2007: Hans Adielsson
2008: Mikael Fagerberg
2009: Hans Adielsson
2010: Svante Båth
2011: Håkan Olofsson
2012: Petri Salmela
2013: Petri Salmela
2014: Ulf Stenströmer
2015: Lars Friberg
2016: Petri Salmela
2017: Catarina Lundström
2018: Lennart Forsgren

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-5 Artan Ceka 1640/9 C 0 16.5 72
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-4 Björn Goop 2640/12 D 0 19.7 88
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-4 Edvin Ceka 2140/12 C 3 16.9 59
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Edvin Ceka 2140/8 B str
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-10 Carl Johan Jepson 1640/12 B 5 14.0 59
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Peter Ingves 2140/9 A 0 16.7 52
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-4 Carl Johan Jepson 2140/6 D str
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-7 Carl Johan Jepson 2140/7 C 2 14.2 107
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-5 Bernardo Grasso 1640/6 B 0 g 180
2018-09-06 2018-09-06 Åby-7 Stefan Persson 2140/14 A 0
2018-08-29 2018-08-29 Åby-5 Stefan Persson 1640/11 D 6 13.2 463
2018-08-16 2018-08-16 Åby-8 Klas Olsson 2160/10 B 2 16.1 467
2018-08-02 2018-08-02 Åby-3 Carl Johan Jepson 2160/13 B 3 16.1 191
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-3 Edvin Ceka 2140/7 B 0 g 43
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-9 Edvin Ceka 2100/12 B 6 16.5 54
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-5 Edvin Ceka 1640/7 D 0 14.0 346
2018-05-17 2018-05-17 Åby-4 Edvin Ceka 2140/1 D 0 20.8g 538
2018-05-09 2018-05-09 Åby-4 Bengt-Erik Daggert 2640/5 D 0 17.7 394
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-3 Edvin Ceka 2160/5 D str
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-9 Kenth Åkerlund 2140/1 C 0 g 58
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-10 Robert Bergh 2140/1 D 2 13.3 792
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-4 Peter Ingves 1640/7 D 4 12.0 180
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-5 Per Lennartsson 1640/1 C 2 12.2 60
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-7 Robert Bergh 1640/10 C 1 12.6 47
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-9 Robert Bergh 1640/2 D 5 12.0 109
2019-08-20 2019-08-20 Åby-4 Robert Bergh 2140/7 B 4 14.5 52
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-9 Dwight Pieters 2140/7 B 3 13.6 86
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Isabella Bergh 2140/7 B 0 13.9 252
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-8 Isabella Bergh 2140/1 B 1 14.0 65
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-3 Per Skoglund 2140/1 C 3 15.2 101
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-5 Dwight Pieters 1640/11 B 2 11.7 124
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-9 Robert Bergh 2640/11 C 4 15.2 244
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-10 Jakob Asplund 2140/7 B 0 16.9g 44
2019-05-16 2019-05-16 Åby-8 Robert Bergh 1640/4 B 1 13.0 14
2019-05-02 2019-05-02 Åby-8 Robert Bergh 2140/8 B 3 14.2g 125
2019-04-25 2019-04-25 Åby-2 Robert Bergh 1640/12 A 4 12.8 87
2019-04-04 2019-04-04 Åby-6 Robert Bergh 2660/6 B 4 15.3 57
2019-03-07 2019-03-07 Åby-8 Robert Bergh 2640/2 C 2 17.2 28
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-1 Robert Bergh 1640/7 D 5 11.6 159
2020-08-29 2020-08-29 Åby-4 Saga Laursen 2140/3 C 1 14.5 197
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-3 Roya Haghighat 2180/11 B 0 g 443
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-8 Robert Bergh 1640/10 D 6 12.2 799
2020-08-04 2020-08-04 Boden-4 Oskar Florhed 2140/12 B 7 15.0 108
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-6 Robert Bergh 1640/4 C 0 g 70
2020-07-09 2020-07-09 Örebro-8 Robert Bergh 2100/11 C 6 13.6 244
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-5 Per Lennartsson 2140/6 D 0 13.2 1327
2020-06-13 2020-06-13 Boden-10 Robert Bergh 1640/12 C 0 13.2 476
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-5 Jan Norberg 3160/9 B 0 19.1g 49
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-2 Robert Bergh 1640/1 C 1 13.2 19
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-6 Jan Norberg 2140/5 C 5 12.9 197
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-6 Per Lennartsson 3180/11 B 0 g 111
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-6 Caroline Åkerlund 2640/8 A 7 15.4 178



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se