Vikens Fingerprint travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Vikens Fingerprint travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Vikens Fingerprint har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Vikens Fingerprint har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Vikens Fingerprint


Stochampionatskvalen körs den 10 juli och finalen söndagen den 19 juli där vinnaren belönas med 1,2 miljoner kronor.Mattias Djuses Racing Br..


Stochampionatskvalen körs den 10 juli och finalen söndagen den 19 juli där vinnaren belönas med 1,2 miljoner kronor.
Mattias Djuses Racing Brodda övertygade när hon tog årets första seger. Rikard N Skoglund sökte sig snabbt fram utvändigt Vikens Fingerprint. Racing Brodda hade tidigt koll på ledaren och vann säkert.
Det blev en favoritbetonad V64-omgång och fyrarättspotten understeg jackpotgränsen och de miljonerna går vidare till Åby på torsdag.
Norske topptränaren Geir Vegard Gundersen kom till Solvalla med två hästar och tog full pott för sonen Magnus Teien Gundersen. Global Bred To Win och Elegant Ima är två mycket talangfulla treåringar. Elegant Ima travade 1.13,9a/2140 meter och höll undan med liten marginal före en sylvasst spurtande Fabulous Pellini.
Peter Untersteiner skickade upp Our Pleasure som tillsammans med Erik Adielsson vann ett bonuslopp till Breeders Course med 125 000 kronor i förstapris. Our Pleasure avslutade starkt i tredjespår sista 600 meterna och vann säkert.

Joakim Brundin, Kanal 75


Daniel Redén-tränade Conrads Rödluva hade inte setts till på tävlingsbanan sedan hon i november rundade av fyraåringssäso..


Daniel Redén-tränade Conrads Rödluva hade inte setts till på tävlingsbanan sedan hon i november rundade av fyraåringssäsongen med seger i Breeders’ Crown. Men någon ringrost gick inte att skönja. Efter avancemang i tredjespår på den första bortre långsidan gled fuxan till ledningen och sedan hon varvat på 1.14,3 lät Örjan Kihlström henne gå i mål med spända linor på segertiden 1.14,4 över 2 140 meter med bilstart. Vikens Fingerprint hade gott om krafter kvar som tvåa i rygg på vinnaren och till tredjeplatsen spurtade ett år äldre kulltoppen Dibaba. Conrads Rödluva, som har slagit sina kullsystrar i Breeders’ Crown de två senaste åren och som treåring vann Svenskt Travoaks, ståtar så här långt med 15 segrar på 21 starter och 9,6 miljoner kronor insprunget.

Kanal 75


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.Banan har en vinteromgång också och motsvarande d..


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.
Banan har en vinteromgång också och motsvarande dag i januari fjol gav sju rätt på V75 över miljonen.
Svårspelat blev det även i år. Sex system hittade alla vinnarna och utdelningen blev 3,3 miljoner kronor enbart för sju rätt.
Hästar från Jägersro tog hem fem av loppen. Värst var stall Conrad Lugauer med en dubbelseger.
Conrad Lugauer har opererats och går med ena armen i ett paket sedan han blev sparkad i samband med tävlingar hemma på Jägersro i början av januari.
Marc Elias vikariat som stand in för pappan har inte fått det utfall som man velat. Stallets stora stjärna Campo Bahia fick exempelvis perfekt stöttning av sin kusk i Frankrike förra helgen men tröttnade och var sig inte alls lik.
På lördagen jublade Marc Elias åt att det äntligen blev rejäl utdelning. En dubbel på V75 smäller högt i storstallet. Nu kom det en med hästarna El Duce Boko och Gareth Boko.
- Det har gått lite tungt men det är ju en business vi lever med. Men man ska inte glömma bort att det kan vara jobbigt. När vinner så här är det i alla fall bästa som finns!
V75-3 var gulddivisionen som utmålades som en fight mellan Baron Gift och Stepping Spaceboy. När den förre galopperade efter start och Rikard N Skoglund kunde ta över med Stepping Spaceboy trodde många att loppet var över.

Blev inget enkelt lopp…
Gareth Boko skulle få ett lugnt lopp i sin debut i guld var det meningen. Unghäststjärnan har haft flera skadeuppehåll och återkom nyligen efter sju månaders bortavaro och tog en seger i comebacken i ett enklare lopp.
Marc Elias hamnade nu utvändigt ledaren med Gareth Boko och när Stepping Spaceboy svarade med galopp i den sista kurvan tog Gareth Boko över och lyckades även hålla en smygkörd Olle Rols bakom sig till slut.
- Han var fruktansvärd i dag. Vi sa ju innan att han skulle få ett snällt lopp men jag hade ingen annan möjlighet än att ge honom ett lopp utvändigt ledaren. Han tävlade redan som två-, tre- och fyraåring på den allra högsta nivån och nu efter en skada vinner han gulddivisionen från dödens! sa en förvånad och glad Marc Elias.
I den lägsta klassen på V75 tog Elias en vattentät seger med storfavoríten El Duce Boko (48 procent) efter att ha blivit släppt till ledningen i utgången av den första kurvan.
- Han gick undan på lätta ben, så det var bara att åka med, sa segerkusken.

Hemmaseger med smak
Italienskan Atik D.L. var omgångens stora favorit – spelad på 64 procent - men föll tungt efter ett lopp utvändigt ledaren i klass I-loppet.
Hemmatränaren Fredrik Persson fick jubla i stället efter ett fantomlopp av Devs Dragon. Spelad på blott fyra procent var åttaåringen omutlig i ledningen. Efter en öppning i trakterna av 1.09,0 körde sig Erik Adielsson till spetsen och höll undan i en tajt duell efter snabba 1.13,0 första 1000.
Stall Kryddan HB i Berga äger hästen som vunnit samtliga åtta gånger han fått springa i ledningen.
Erik Adielsson vann även det avslutande bronsloppet med Lars I Nilsson-tränade Franklin Face. Det handlade om ledningen igen och tempot var tufft. Femårige Franklin Face segrade på starka 1.11,2 över 1640 meter med bilstart, ett nytt rekord för hästen från Jägersro.

Rikshäst skrällde
Ett rivigt sprinterlopp skulle silverdivisionen bli. Men det blev en lugn historia.
Johan Untersteiner avgjorde loppet i starten genom att ta ledningen från innerspåret med Niky Flax och fick sedan styra och ställa som han ville. Niky Flax sprintade enkelt undan och såg mycket smidig ut.
Thomas Uhrberg ställde de flesta spelare schack matt i det andra av två försök till Diamantstoet på kupongen. Åttaåriga stoet Quiz Töll tog här karriärens andra seger på V75 och var helt bortglömd av spelarna. En skräll endast spelad på en procent.
Quiz Töll, en före detta häst i Rikstravet med för dagen 200 delägare, serverades ett lopp i femteparet utvändigt och spurtade till seger i ett galoppfyllt lopp där tvåan i mål Divine var heroisk utvändigt ledaren.
- Jag chansade och satt kvar på den sista bortre långsidan och när Henriettes häst (Vikens Fingerprint) galopperade hade vi turen att få luckan, summerade tränaren och kusken Thomas Uhrberg.
Johan Lejons Sunday Sonata har hunnit med att skrälla dubbla gånger på V75 i år.
I ett klass II-lopp på Jägersro spurtslog stoet hingstar och valacker tillsammans med Örjan Kihlström. I Kalmar lär Carl Johan Jepson Sunday Sonata gå med i ryggar sista 800 meterna i ett försök till Diamantstoet och det blev seger även där. En sexprocentare på V75.
V75-omgången blev en blandning av outsiders och stora skrällar. Sex system hade prickat samtliga vinnare och belönades med 3 397 470 kronor för sju rätt. Sex rätt gav 10 899 kronor och fem rätt 457 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Axevalla avslutade travåret med att bjuda publiken på bubbel och tårta.Men den stora publiken satt förstås framför skärma..


Axevalla avslutade travåret med att bjuda publiken på bubbel och tårta.
Men den stora publiken satt förstås framför skärmar på nyårsaftonen för att ta det av crescendot av alla ihopsamlade jackpotmiljoner på V75.
För andra året i rad var travbana i Skara värd för finalen av ATG:s satsning V75 Winter Burst.
Totalt fanns det runt 110 miljoner att spela om och en eventuell ensam vinnare på V75 hade kunnat kamma in hiskeliga 61 miljoner kronor.
Utdelningen för sju rätt blev nu måttliga 16 579 kronor.
36-åriga Sibylle Tinter är dotter till tysken Klaus Kern som via Kalmar nu slagit sig ner i Borlänge för att träna hästar.
I våras blev även Sibylle tränare på Rommetravet och för dagen är fyraårige tyskfödde valacken Payet D.E. stallets stjärna.
Kim Eriksson orsakade den andra av tre omstarter i V75-6 med Payet D.E. som kastade sig i sidled i volten och klev in i ett annat ekipage.
Ekipagekontrollanten köpte kusken Kim Erikssons förklaring till uppförandet – och hästen gick sedan ut och vann loppet.
- Jag tycker att hästen utvecklat för varje gång jag kört den. Han kunde vara ofokuserad men för varje gång har han bara blivit spänstigare och bättre. Kanske har han blivit f-ö-r vaken. I dag det nära att vi inte fick vara med i loppet alls, sa Kim Eriksson som lyfte ut Payet D.E. i spåren på den sista bortre långsidan och sedan vek ner invändigt på upploppet där fyraåringen spurtade ner favoriten Högstenastalldräng.

Dubbel till Skoglund
Rikard N Skoglund lyckades bäst av kuskarna den här stundtals soliga nyårsaftonen. Hyrkusken Skoglund – sjua i allsvenska kuskligan i år med 150 vunna lopp – tog två V75-segrar.
Skoglund inledde segerskördandet i V75-1 - ett lopp för ston med tillägg och hästar över hela banan - tillsammans med Jasmine Ising-tränade Green Mamba (25 procent på V75).
Oskar J Andersson kuppade sig till ledningen efter en offensiv med favoritspelade Vikens Fingerprint. När Andersson skulle köra undan in på upploppet tröt dock krafterna på bara några steg och vinnaren hittades i stället i ledarinnans rygg.
Rikard N Skoglund hade allt sparat med Green Mamba och spurtade med lätthet förbi favoriten.
- Planen var inte att släppa ledningen men vi hann helt enkelt inte svara i det skedet, sade segerkusken Skoglund.
Han satte sedan dit Timo Nurmos Linus Boy i V75-avslutningen och ramade alltså in V75:an. 

Vem var den röde?
Hannu Korpi är en amatör från Finland som ofta provat lyckan i Sverige i år med bra resultat. Under uppesittarkvällen dagen före julafton vann Korpi ett V75-lopp med Grainfield Aiden (17 procent) och på nyårsafton fyllde duon på med ytterligare en triumf.
Femårige valacken Grainfield Aiden satt mitt i gröten i 15-hästarsfältet och lyftes ut först i mitten av den sista kurvan. Peter Untersteiner hade vid det laget slut på krafterna i ledande M.T.Nordic Spirit och blev nedspeedad av den finske hästen.
Korpi vinkade när han passerade.
- Vem var den där röde mannen på insidan nu igen? Peter Untersteiner? Ah, jag känner honom! sa Hannu Korpi, känd för att skämta en del i segerintervjuerna.
Nyårsaftonens behållning var Adrian Kolgjini-tränade The Gambler som André Eklund körde till seger. Den treårige fuxen är efter tävlingsdagen fortfarande obesegrad i ett felfritt lopp. The Gambler fick den här gången kliva fram i dödspositionen och bara lämnade konkurrenterna på ett imponerande vis.
Tabasco C.D. tog ledningen från ett sjundespår bakom bilen i V75-2. Kaj Widell kunde omgående dämpa tempot och trudeluttande undan. Amatören Stefan Granlund med licens på Åby tränar.
Alhambra Mail höll som favorit i stoloppet för hästarna med upp till 265 000 kronor intjänat.
Carl Johan Jepson fick rygg på Flemming Jensen som fick dra hårt i ett par tre längders ledning loppet igenom med Daisy Cash. Flemmings fyraåriga sto tappade dock aktionen kort före mål och där kunde Magnus Dahléns italienska slinka förbi.
Sju rätt på V75 betalade ut 16 579 kronor, sex rätt 148 kronor och fem rätt 24 kronor.
På lördag 4 januari inleds V75-året med tävlingar på Jägersro.

Mikael Wikner, Kanal 75


Så har vi då kommit fram till finalen av Winter Burst, nämligen Multijackpot på V75 under Nyårsafton. I skrivande stund ligger det ..


Så har vi då kommit fram till finalen av Winter Burst, nämligen Multijackpot på V75 under Nyårsafton. I skrivande stund ligger det 60 miljoner kronor i sjurättspotten, vilken kan bli större om det skulle blir fler jackpots lördag, söndag och måndag på V75.
Axevalla med Sveriges längsta upplopp, 227 meter, är riktigt utslagsgivande och vi har en väldigt intressant omgång spelmässigt att ta del utav.
I V75-inledningen blir Vikens Fingerprint favorit efter sina övertygande insatser på V75 en längre tid. Hon har mött tufft motstånd och stångats mot Stoeliten med den äran. Hästen har tagit fyra segrar på de sex senaste starterna och när hon var tvåa i V75 näst senast kom hon loss för sent och var obrukad i mål. Senast blev det seger och det var under uppesittarkvällen dagen före julafton som Vikens Fingerprint bollade med konkurrenterna.
– Vikens Fingerprint (V75-1) har kommit rätt på det och är i ett ruggigt slag nu. Hon är i sitt livs form och var rätt obrukad vid segern senast. Det blev bra körning och hon hamnade en bit bak. Hon höll samma 1.12-tempo hela vägen och tog dom på styrka. Oskar J ryckte det norska huvudlag men inte huvan så det fanns krafter kvar, säger Mikael Fellbrandt.

”Ingen är övermäktig – ska kunna plocka ner dom”
Fellbrandt är amatörtränare och håller till endast två kilometer från Axevalla travbana. Han selar ut två hästar i V75 under Nyårsafton och hoppas och tror på hemmaseger direkt genom Vikens Fingerprint. Det fyraåriga stoet passerar i så fall miljonen i insprungna pengar. Hon startar med 20 meters tillägg och körs återigen av Oskar J Andersson.
– Jag tycker att loppet ser ut ungefär som jag hade förväntat mig. Det är inte någon som är övermäktig, även om Adi Gallia har varit jättebra. Men hon fick ju bakspår. Jag skulle tro att det blir ett offensivt upplägg den här gången, även om Oskar får bestämma taktiken. Hon tål att gå och göra jobbet själv om det skulle behövas.
– De hästarna som står på start och 20 tillägg känns det som att hon ska kunna plocka ner i alla fall. Skor runt om fungerar bra och vi hade aluminiumskor senast. Det blir samma igen. Jänkarvagn har vi inte provat ännu och det blir väl kanske inte den här gången heller. Men nu blir det kanske så att vi får rycka huvan och det har vi inte gjort i de fyra, fem senaste starterna. Det brukar hon svara bra på och vara en extra växel. Jag tycker att det ser ut som en bra chans, säger Mikael Fellbrandt.

”Ser inte så jätteblodigt ut – en outsider”
Axevalla-amatören har även Vikens Energy till start i den sjätte avdelningen. Hästen kommer från seger i ett Grand Slam 75-lopp från ledningen och startar nu med 20 meters tillägg.
– Vikens Energy (V75-6) var riktigt bra senast. Hon har gjort flera bra lopp under en lång tid och det var kul att hon fick vinna. Hästen är i jättebra form och är nog bäst när hon får gå i ryggar och speeda sista femhundra metrarna. Spår fem på tillägg är inga problem för hon är travsäker och det blir samma balans och utrustning som vanligt. Jag tycker inte att loppet ser så jätteblodigt ut och hon ska kunna vara med där framme. Det blir en spännande kväll och hon får ses som en outsider.

Michael Carlsson, Kanal 75


Någon gulddivision kördes inte under uppesittarkvällens V75-omgång men väl ett kraftprov över 2 640 meter med hästar s..


Någon gulddivision kördes inte under uppesittarkvällens V75-omgång men väl ett kraftprov över 2 640 meter med hästar som tjänat upp till 1,4 miljoner kronor. Där spelades Juan till favorit före Pacific Face. De var chanslösa. Reverend Wine stack till ledningen från spår sju bakom startbilen och därifrån gick sexåringen undan till överlägsen seger.
- Han öppnade jättebra och jag tror att det var bra för honom att ha spår långt ut bakom bilen där det går fort. Vi kom till ledningen utan att behöva köra max och sedan förstod jag att Guiseppe skulle komma med Pacific Face, och han kom ganska tidigt. Men jag var nöjd med tempot vi höll, det passade min häst, och i dag var han bäst, sa segerkusken Carl Johan Jepson.
Det var Reverend Wines tredje segern i V75 under de senaste tolv månaderna och hästens tränare Diederik Meilink var förstås nöjd med sitt stora affischnamn.
- Jätteskoj! Det är så roligt med den här hästen för han gör faktiskt aldrig ett dåligt lopp. Det är en riktig hederskille det här, berömde Solvallatränaren.

”Han har något speciellt”
Reverend Wine var långt ifrån ensam om att fälla favoriter. Redan i den inledande avdelningen satte finske jätteskrällen Grainfield Aiden tonen. När han fick full marschorder in på upploppet flög han förbi ledande Yankee Boy och lämnade konkurrenterna med sådan marginal att körande tränaren Hannu Korpi kunde kosta på sig en segergest redan 70 meter före mål.
Hemmatränaren Stefan P Pettersson fick nöja sig med en andraplats med Yankee Boy men två lopp senaste slog hans fyraåring Zinzan Cash till. Som tioprocentare på V75 rundade han till ledningen från andra par utvändigt med ett halvvarv till mål och därmed var loppet avgjort.
- Det blev klockrent men det gäller att ha hästen med sig också. Han har något speciellt den här, sa körande Mikael J Andersson.

Hemmaskräll till 56 gånger insatsen
Joakim Wallin bidrog också till hemmalagets segerskörd. Och den höga V75-utdelningen. Detta genom att tråckla ut 56-oddsaren Goodwill Pellini från tredje par utvändigt till fritt spelrum i fjärdespår.
- Jag kände 600-700 kvar att får jag luckan, då jäklar ska de få åka, sa hemmaprofilen sedan hans fyraåriga sto levererat en virvlande slutstöt längst ut i banan.
- Hon flög ju fram. Läcker känsla måste jag säga!
Nederländaren Patrick de Haan gästade Östergötland med nyförvärvet Volare Gar som kort startgalopp till trots skar mållinjen som etta.
- Vi hamnade långt bak och sedan gjorde jag väl rätt vägval som gick invändigt och tjänade massor av längder på det. Det kanske var ett vinstgivande drag men hästen var bra och all hedet åt honom, sa kusken Ulf Ohlsson.

2,7 miljoner till Tillsammans-system
Patrick de Haans landsman Hans Crebas slog också till och det med en häst han fått låna över vintern av nederländske topptränaren Hugo Langeweg Jr. Inez Alki gjorde tredje starten på svensk mark och efter två andraplatser blev de nu promenadseger från ledningen.
Det enda ekipaget som infriade favoritspelarna förväntningar inom V75 var Vikens Fingerprint och Oskar J Andersson. Mikael Fellbrants fyraåriga sto var bara bäst och avväpnade lätt allt motstånd över upploppet.
Det gjorde att 34 inlämnade V75-kupongen innehöll samtliga vinnare och utdelningen för sju rätt landade på 411 559 kronor. Sex rätt gav 2 423 kronor och för fem rätt fick man 148 kronor. Vinstlistan toppades av tre ATG Tillsammans-system som drog in mellan 2,7 och 2,2 miljoner kronor till sina andelsköpare.
V75 Winter Burst fortsätter på juldagen och därefter körs det V75-tävlingar varje dag fram till nyårsafton, då en multijackpot ska delas ut.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-11 Oskar J Andersson 2160/8 A 3 17.6 61
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-7 Oskar J Andersson 2140/4 B 1 15.6 16
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-8 Oskar J Andersson 2140/4 D 1 15.9 68
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-5 Oskar J Andersson 2140/3 B 1 14.3g 22
2018-10-12 2018-10-12 Romme-8 Kaj Widell 2140/10 C 0 15.6 180
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-1 Stefan Söderkvist 2140/1 C 1 15.1 66
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-6 Niclas Benzon 1609/10 B 0 15.3g 41
2018-08-05 2018-08-05 Romme-8 Kim Eriksson 1640/2 C 0 g 622
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-7 André Eklundh 2140/5 D 7 14.0 696
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-10 Kim Eriksson 1609/2 D 2 13.7 101
2018-06-26 2018-06-26 Axevalla-6 André Eklundh 2140/8 C 6 16.4 120
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-3 André Eklundh 2140/11 B 2 16.2 178
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-7 Magnus Jakobsson 2160/11 A 0 g 42
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-2 Magnus Jakobsson 2140/6 C 2 16.6 34
2018-04-03 2018-04-03 Axevalla-1 Johan L Sundgren 2140/3 C 1 18.2 21
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-6 Oskar J Andersson 2180/9 A 2 15.3 27
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-12 Oskar J Andersson 1640/9 A 1 12.2 35
2019-12-07 2019-12-07 Åby-9 Oskar J Andersson 2140/2 B 2 13.2 98
2019-11-27 2019-11-27 Åby-6 André Eklundh 2180/10 A 1 13.8 28
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-9 Oskar J Andersson 2140/8 B 1 13.3 29
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-6 Oskar J Andersson 2160/9 C 3 13.6 308
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-9 Henriette Larsen 2140/3 D 1 13.6 141
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-2 Kim Eriksson 2160/10 A 2 14.5 68
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-4 Micael Stjernström 2140/11 B 5 14.2 189
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-10 Oskar J Andersson 2140/1 B 0 14.0 90
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-7 Oskar J Andersson 2640/8 B 0 g 114
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-1 Oskar J Andersson 2160/11 A 1 14.8 34
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-10 Oskar J Andersson 2640/2 C 2 15.1 106
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-8 Oskar J Andersson 2100/12 C 3 15.4 263
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-8 Oskar J Andersson 2140/7 C 0 14.1 670
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-5 Oskar J Andersson 2160/10 A 1 15.1 33
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-8 Oskar J Andersson 2140/3 D 7 15.1 75
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-9 Henriette Larsen 2140/1 A 0 13.6 57
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-11 Oskar J Andersson 2140/3 B 7 13.5 318
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-9 Oskar J Andersson 2140/3 A 0 13.3 52
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-4 Oskar J Andersson 2680/13 A 2 13.7 26
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-8 Oskar J Andersson 2180/13 B 3 13.8 62
2020-04-25 2020-04-25 Åby-5 Oskar J Andersson 2140/11 D 3 12.8 209
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-9 Oskar J Andersson 2140/7 C 2 13.4 65
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-4 Oskar J Andersson 2140/3 C 2 14.6 67
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-4 Oskar J Andersson 2100/2 B 1 13.8 43
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-8 Henriette Larsen 2140/14 A 0 g 63ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se