Victory Lee travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Victory Lee travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Victory Lee har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Victory Lee har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Victory Lee


Hindy Heikant var som en blixt från start och lekte sig till ledningen. Yuvaraj kom också iväg bra och parkerade utvändigt. Tempo var inte..


Hindy Heikant var som en blixt från start och lekte sig till ledningen. Yuvaraj kom också iväg bra och parkerade utvändigt. Tempo var inte överdrivet högt, men ledaren kastade in handduken redan 600 meter före mål och Yuvaraj tog över och resten var ren defilering.
- Han har gått fint hela året. I dag fick han tidigt tätkänning och orkade ändå hem, sade Peter Untersteiner.
Coin Perdu eller Esprit Sisu var frågan i V86-2. Esprit Sisu fick trava utvändigt om ledande Zinco Jet sista varvet och det var avgörande. Coin Perdu fick smyga med i rygg och hade det bästa spurtkrutet över upploppet och tog sig förbi en tapper Esprit Sisu kort före mål för Erik Adielsson.
- Jag är nöjd med honom. Han rumplade till två gånger och vi körde fort och det var en rolig seger, sade Erik Adielsson.
Robert Dunder har funnit sig väl tillrätta på Bergsåker. Efter en stark vinter så har stallformen ”dippat” den senaste månaden. Nu ser det ut att ha vänt igen. Fyraårige Kissinger Boko hade lekstuga med sina motståndare i V86-4. Trots bakspår kom Kissingen Boko bra igenom från start och hamnade utvändigt ledaren in i första sväng. Ledande Nomo fick bestämma tempot, men blev en munsbit för Kissinger Boko som gled undan till en smått överlägsen seger.
- Jag fick dom svar jag ville ha och han var fin i dag. Han visar inte så mycket hemma, men när han kommer till banan då fokuserar han sig på sin uppgift, sade Robert Dunder.

Favoriter som höll
Favoriten i V86-5 Lady Beluga hade inga problem att infria spelarnas förtroende. Joakim Lövgren vände på en femöring från start och hade inga problem att hålla ledningen. Någon fartfest blev det inte och Lady Beluga stack ifrån konkurrenterna i sista sväng
Ännu större favorit var Global At Work tillsammans med Daniel Wäjersten i V86-6 och även hon höll för trycket. Det var samma segerrecept som för Lady Beluga och Global At Work vann också väldigt lätt.

Starkt nyförvärv
Per Linderoth var nöjd med sitt nyförvärv Young King och satte allt på ett kort in i första sväng och körde sig till ledningen. Tempo var högt och det gynnade Gooner som såg ut som en vinnare i sista sväng, men Young King bet ihop och kontrade till sig segern.
Cab Lane var bäst i V86-inledningen tillsammans med Johan Untersteiner trots att han fick trava utvändigt om favoriten Racing Ribb som fick öppna tufft för att ta ledningen. 
Hanna Lähdekorpi hade ingen brådska bakom Quite Special och lät täthästarna dra på i ett högt tempo. Quite Special avslutade starkt och fick tag på Victory Lee precis på mållinjen i V86-3.
Åtta rätt gav 19 464 kronor, sju rätt 218 kronor och sex rätt 26 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Onsdagens V86 avslutades med ett skrällfyverkeri i de tre sista avdelningarna. Till slut var det endast två system som hade hittat alla vinnarna och ..


Onsdagens V86 avslutades med ett skrällfyverkeri i de tre sista avdelningarna. Till slut var det endast två system som hade hittat alla vinnarna och delade på hela potten. Dels var det ett system inlämnat på atg.se i Skåne med en spik vilket gav en total vinst av 11 021 541 kronor. Systemet kostade över 2000 kronor. Det andra systemet var inlämnat i Norge utan spik och kostade även det över 2 000 kronor. Det gav totalt 10 075 489 kronor i total vinst.

Jaguar Dream sprang in över 1,2 miljoner kronor som treåring. Han vann bland annat en semifinal i Breeders Crown och var tvåa bakom Betting Gangster i E3-finalen över kort distans. Som fyraåring vann Jaguar Dream ett lopp i penningstarka Margaretas Tidiga Unghästserie innan han kort därefter blev skadad. Hästen hade inte startat sedan den 26 maj när han gjorde comeback i onsdagens V86-lopp på Solvalla. Men trots det betvingade han länge ledande Dom Perignon den sista biten och vann på 1.12,1 över distansen 1640 meter med autostart. En strålande insats av den Claes Sjöström-tränade sexåringen som tackade för en fin resa och betvingade ett meriterat motstånd till 26 gånger pengarna och som endast streckad på fem procen av insatsfördelningen på V86.

Mellby Vikings lillasyster krossade allt
Mellby Good har en hel del att brås på som lillasyster till världsrekordhållaren Mellby Viking. Hon visade återigen ikväll att hon precis som sin storebror har styrkan som sitt främsta vapen. Efter en långsam start lämnade Jorma Kontio ingenting åt slumpen och styrde resolut fram utvändigt om ledaren i ett tidigt skede. Mellby Good hade redan i slutkurvan slagit klorna i ledande Let It Go som gav upp och över upploppet försvarade sig det Timo Nurmos-tränade stoet säkert hela vägen. Det blev en övertygande seger för storfavoriten och den femte i hästens tionde start i karriären.
En imponerande vinnare fick vi se av överraskningen Tour Eiffel i V86-3 där Peter Ingves tryckte till storfavoriten Valeria Wareco som var seg varvet kvar och inte kunde försvara ledningen som hon kört sig till. Tour Eiffel drog sedan på under slutrundan och när M.T.One Wish, som var gott gåendes ute i spåren runt sista kurvan, galopperade, gled Tour Eiffel undan till en övertygande seger. Hon var bara bäst i det här loppet.

Marc Elias tystade och hyschade kritierna
I V86-inledningen blev det en våldsam och utdragen körning om ledningen mellan två hästar. Det var Kung Edward som tog täten och fick direkt favoriten Toddler på utsidan där Marc Elias tryckte på stenhårt under lång tid men Joakim Lövgren försvarade resolut ledningen med Kung Edward. Det blev förstås trötta ben för favoriten till slut som var tidigt slagen. Kung Edward höll storstilat till tredjeplatsen men den som profiterade på den hårda körningen var Hierro Boko som spurtade till en lätt seger för sin tränare Hanna Lähdekorpi.
Men Marc Elias tog gruvlig revansch och tystnade kritikerna efter sin styrning i V86-inledningen. Med nyförvärvet i Laradja Vrijthout bombade han till ledningen och hästen var rejält iordningställd i debuten för tränaren Conrad Lugauer. Ifrån ledningen försvann hästen ifrån till en helt överlägsen seger. När mållinjen passerade gjorde Marc Elias segergest och hyschade sina belackare med fingret över munnen. Detta att han efter Toddlers lopp kollat sociala medier i sin telefon och sett att han blev kritiserad.
– Jag såg att jag fick kritik av många och jag är såklart inte nöjd med styrningen. Men spelarna ska sitta ner, hålla tyst och spela sina kuponger, sa Marc Elias efter segern med Laradja Vrijthout.

Megaskrällar avslutade
I V86-4, som var ett amatörlopp, var Ingesson favorit efter två raka segrar och ett perfekt andraspår i starten. Men han tappade mycket i början och trots en forcering till ledningen mitt i loppet var hästen tidigt slagen och hissade nödflagg redan i slutkurvan. Fleur Mearas höll starkt som tvåa från ”dödens” men vi fick se en imponerande vinnare i Ilama Tooma som spurtade strålande till en lätt seger för Jelena Fironova. Trots en resa långt ner i kön bet det väldigt bra när Fironova styrde på runt slutsvängen och segern blev tämligen enkelt när hästen kom farande över upploppet.
V86 avslutades sedan av två rejäla knallar. Och båda hästarna vann från ”vinnarhålet”, det vill säga från rygg på ledaren. Först var det Victory Lee som tog ledningen för Adrian Kolgjini men släppte och bidade sin tid i rygg på ledande Ofelia O.E. Luckan kom som på beställning in på upploppet och Victory Lee avväpnade en tapper Hurricane River den sista biten som gjort grovjobbet utvändigt om ledaren och kopplat greppet.
I den avslutande avdelningen kom kvällens största skräll när 1-procentaren och 63-oddsaren Celinn Palema vann för Jorma Kontio. När luckan kom inne på upploppet tog hon sig säkert för ledande andrahandsfavoriten Lord Horse den sista biten. Celinn Palema sopade bort alla kvarvarande system utom två som klarade alla blindskären på V86 denna afton. Det var även Jorma Kontios andra seger i V86.

Michael Carlsson, Kanal 75


Sprinterklassikern på Jägersro var en öppen historia på förhand. Obesegrade fenomenet Ecurie D. tilldrog sig det största intress..


Sprinterklassikern på Jägersro var en öppen historia på förhand.
Obesegrade fenomenet Ecurie D. tilldrog sig det största intresset och loppet höll så hög klass att många ville ha det till det bästa i Europa under hela 2020.
Sedan gick det nästan för enkelt att vinna. Och för ovanlighetens skull var det ett sto som vann.
Fridhems Ambra vann Åbergs 1999, Ritha Lyngholm både 1975 och 1976.
Nu klev sjuåriga USA-födda stoet Double Exposure fram och tog för sig.
Örjan Kihlström lät henne pila till ledningen på några steg och väl i spets var hon reglerbar och lydde när kusken tog i henne.
Med första 500 efter 1.10.9 och varvet på 1.10,5 kunde Double Exposure samla mod.
Adrian Kolgjini var snabbt framme och uppvaktade ledarinnan med Tae Kwon Deo men det hjälpte inte. När det norska huvudlaget drogs i den sista kurvan lämnade Double Exposure allt vad motstånd hette i Hugo Åbergs Memorial 2020.
1.09,2 över 1609 meter är den fjärde snabbaste tiden i loppets historia.
- Hon har varit bra hela tiden men att hon fick vinna ett sånt här stort lopp och slå de bästa hästarna är fantastiskt. Jag har kört väldigt bra ston men efter det här det snudd på att det bara är Delicious som är i samma kaliber, sa Örjan Kihlström.

Känslosamt för tränaren
För Daniel Redén blev segern en slags revansch, en känslosam sådan.
Solvallatränarens Propulsion har vunnit loppet tre år i rad och mycket talar för att hästen inte får behålla segrarna. Ett ingrepp, en nervsnittning, hade gjorts på hästen i USA innan den såldes på auktion och påbörjade sin karriär hos Redén och utredning pågår.
- Double Exposure är en fruktansvärd häst. Ja, det är en ny Delicious. Just i dag…när Propulsion varit här nere och varit först tre gånger och gjort såna enorma lopp så… så var det stort! sa Daniel Redén med tårar i ögonen.

Ecurie D. besegrad
Cokstile hittade ut från vinnarhålet med Wim Paal och spurtade till andraplatsen tre längder efter vinnaren. Trea slutade Tae Kwon Deo och Adrian Kolgjini.
Frode Hamres efter elva starter obesegrade Ecurie D. visade 1.06,0 sista 800 i spåren för Erik Adielsson och kom in som fyra i mål på tiden 1.10,0.
Erik Adielsson berömde fyraåringen men var trots allt besviken.
- Hästen gjorde ett fantastiskt lopp och jag är stolt och nöjd med vad han gjorde. Men jag är besviken på resultatet. Så här i efterhand var loppet kört för oss när vi fick spår tio. Tempot var bland de långsammaste för hela dagen. Ingen körning alls …och då är han offside hur bra han än är, sade Adielsson.

Vilken prins!
Kvällen på Jägersro innehöll även två penningstinna grupp II-lopp.
Favoriten Önas Prince vann treåringsloppet Premio Going Kronos med 700 000 kronor i förstapris efter ledning från start till mål.
Per Nordström satte högsta fart från början i finalen av loppserien Breeders' Course. Efter snabba 1.11,7 första 1000 drog Nordström sönder fältet på den sista långsidan och Önas Prince vann lekande lätt.
Fem längder skiljde ner tvåan i mål och segertiden skrevs till1.11,4 över 1640 meter autostart. Nordströms treåring fick en del synpunkter på rörelsemönstret i värmningen.
- Han har en lite förkortad muskel på vänster sida i bogen efter att ha gått omkull i hagen som tvååring men jag vet helt var jag har honom. Jag hade Nimbus C.D. som gick vidare till Stefan Hultman som utvecklade sig till en riktig stjärnhäst. Nimbus en fick ett lite annorlunda rörelsemönster på grund av en roterande testikel. Önas Princes mönster påminner väldigt mycket om Nimbus rörelsesätt. Båda har farten och powern - det är exakt samma kaliber. Nu är det full matchning mot kriteriet, sade Per Nordström.

Mäktig spurt 
V75-7, Malmö Stads Pris 2020, var ett stayerlopp över tre varv där Björn Goops italienare Unoicsdue Gnafa var stor favorit.
Intressant var också Pasi Aikios stjärna Who's Who, som hade ett lopp i kroppen efter lång frånvaro.
Unoicsdue Gnafa kunde inte hålla ledningen i första skedet men gick ut i andraspår direkt och fick överta av Adrian Kolgjini med Victory Lee. Vikens High Yield öppnade knickt från 20 meters tillägg men galopperade efter 300 meter utvändigt om ledaren. Starke Etanclin tog positionen utvändigt om ledaren och Who's Who låg som sista häst invändigt. 700 meter från mål satte Etanclin press på den ledande favoriten samtidigt som Who's Who följde med i ryggar i spåren. Who's Whos kom med en mäktiga spurt över upploppet och segern blev till slut säker.
- Det känns jätteroligt att han är tillbaka på riktigt, sa Pasi Aikio.

Hur bra är Empire?
Empire vann danska kriteriet i fjol och var klart bäst av sina jämnåriga kullkamrater.  
Tomas Malmqvist på Jägersro tränar fyraåringen som faktiskt verkade ha en hel del sparat i det inledande fyraåringsloppet på tiden 1.10,7 över 1640 meter från ledningen. En kapning av hästens rekord med två sekunder.
Ken Ecce satt i sulkyn. Fuxen lär bli storfavorit i derbyt i Danmark i höst.
- Det här är den bästa häst jag kört, helt klart, sade rutinerade Ken Ecce.
Peter Ingves tog en dubbel på V75 med tyske tränaren Josef Franzls hästar Rock my Dreams och Azimut. Holländaren Michel F Rothengatter var kvällens stora stötesten för spelarna tillsammans med enprocentaren Grift J.R..
Hugo Åbergs Memorial och de andra loppen ingick i V75. Sju rätt delade ut 182 999 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lutfi Kolgjini vann Hugo Åbergs Memorial 2003 med Revenue … just då det största ögonblicket i karriären:- Mina föräl..


Lutfi Kolgjini vann Hugo Åbergs Memorial 2003 med Revenue … just då det största ögonblicket i karriären:- Mina föräldrar var på plats, utan att jag visste om det. De hade inte varit på Jägersro på flera år. Det var en milstolpe för mig, Hugo Åbergs och derbyt var de loppen som jag verkligen ville vinna, när jag började som travtränare på Jägersro.
”Ludde” skrällvann även 2010 och 2011 med Lavec Kronos.
- Den hästen hade alltid ruggig form i juli och augusti, minns han.
I år heter stallets stora hopp Tae Kwon Deo, en femårig hingst som precis som Lavec Kronos vann Sprintermästaren som fyraåring.
Men någon fjärde Åbergs-seger i sulkyn för Ludde lär det inte bli den här gången. Numera är det Adrian Kolgjini som ansvarar för träningsverksamheten. Och som även i första hand kör stallets hästar.
Och det är Adrian som sitter upp bakom Tae Kwon Deo på tisdag.
- Tae Kwon Deo är vår bästa vinstchans på V75® tisdag, även om Upset Face och Eclipse AM också kan vinna, säger Lutfi Kolgjini som är förhoppningsfull inför tisdagen.
Han tycker som alla andra att ”katten bland hermelinerna” Ecurie D. är en jättefin fyraåring. Men där tar det stopp. Ludde ser inte alls Ecurie D. som hästen att slå, han ser inte ens fenomenet som en allvarlig segerkandidat:
- De som tror på en fyraåring mot de här hästarna är helt snett ute tycker jag. De äldre hästarna har en hel annan hårdhet. Jag tror knappast att Ecurie D. kan vinna Hugo Åbergs från ett bakspår.

”Inte med i diskussionen”
Ludde ser snarare två andra hästar, i första hand, som huvudmotståndare till Tae Kwon Deo på tisdag.
- Jag tycker inte att Ecurie D. ska vara med i favoritdiskussionen. Det borde vara hugget som stucket mellan Vitruvio och Double Exposure, tycker jag. Double Exposure är en fantastisk märr, stenhård och verkar dessutom vara en klok häst. Det är nästan så att man får samma känsla för henne, som för Daniel Redéns tidigare stjärnsto Delicious.
Vitruvio körs av Björn Goop, Double Exposure av Örjan Kihlström i Åbergs som går som V75-6.
Men trots att han inte begär att Tae Kwon Deo ska bli favorit i loppet, (bland annat efter den imponerande uppvisningen i Kalmarsundspokalen på 1.09,6) - så hoppas och tror Kolgjini att sonen Adrian vinner loppet!
- Tae Kwon Deo har tekniken, han har styrkan och han har en enorm inställning till sitt jobb. Han viker aldrig undan.
Den försmädliga galoppen i Elitloppet är ett minne som Kolgjinis vill radera ut för gott på tisdag.
- Vi har fortfarande ingen bra förklaring till det. Det var helt enkelt en engångsföreteelse för Tae Kwon Deo, tror vi.

”Deltar inte i körningen”
Elitloppstvåan Cokstile som körs av Wim Paal blev den stora vinnaren i Åbergs-lottningen och lottades till innerspåret. Men andraspåret blev trots allt tacksamt för Tae Kwon Deos del.
- Adrian kommer att bevaka position från start. Jag tror inte att han kommer att vara med i startrusningen. En sådan som Tae Kwon Deo vinner eller förlorar inte sina lopp i starten. Dom kan bara förlora loppet genom att stressa direkt och delta i körningen om ledningen. Det lär köras på många händer, Lövgrens Racing Mange är snabb som en vessla till exempel, analyserar ”Ludde”.
Med ett vettigt lopp så tror Lutfi Kolgjini absolut att Tae Kwon Deo är med i segerstriden.
- Han är stark och oöm och kan göra loppet själv. En riktig topphäst.
Tae Kwon Deo startar givetvis med sin optimala barfotabalans i Åbergs.
- Det är inga problem. Vi spar på hästen och på hovarna. Han har bara gjort fyra starter i år. Vi stod över Norrbotten och Årjäng och har siktat på det här. Det fanns ingen anledning till att flacka omkring.

Pappa håller igång
Lutfi passerade själv 60-strecket förra året (sonen Adrian är 27) men någon tidig pension är det inte tal om. Han har fortfarande 35 stycken tvååringar på träningslistan (Adrian har cirka 60 hästar i träning).
- Jag kör in tvååringarna innan de hamnar i träning hos Adrian. Jag preparerar banorna som vi tränar på och sköter avelsverksamheten som fortfarande är rätt så stor. Fast jag skulle egentligen dra ner på avelsbiten, jag trodde att det skulle bli lite lugnare för mig i år. Men man har fortfarande inte tid med mycket annat än hästarna, säger han.
På derbyfredagen kommer Kolgjini exempelvis att arrangera en online-auktion tillsammans med Menhammar stuteri.
Och så kör ”Ludde” lopp fortfarande…
Som på tisdag, då han faktiskt kan vinna direkt i den första V75-avdelningen med fyraåringen Upset Face. Så här säger Ludde om Stall Kolgjinis V75-hästar på Åbergs-kvällen den 28 juli (kusk inom parentes).
6 Upset Face (Lutfi Kolgjini), V75-1:
- Han gjorde två bra lopp i Sprintermästaren (tvåa i försöket och femma i finalen). Han behövde den urblåsningen, han är rätt seg och slö till vardags, hästen. Vi hoppas en del på honom inför derbyuttagningarna och då ska han kunna vinna det här loppet också. Han kan vinna, bra chans, men vi matchar som sagt för derbyt.
Han gick med skor i försök och final i Sprintermästaren?
- Vi kommer nog att rycka alla skorna först i derbyt. Inte innan dess.
7 Billions, V75-2 (Adrian Kolgjini):
- Han har inte levt upp till vad han lovade i början av säsongen. Vi tränar på precis som vanligt och det får lossna av sig självt. Trea, fyra kanske.
2 Eclipse AM, V75-3 (Adrian Kolgjini):
- Han duger absolut i den här klassen. Han vann på topptid senast med ”bomullen och allting kvar”. Det finns att ta av här.
Något mer?
- Eclipse AM kommer att tävla barfota runt om på tisdag. Det är första gången i så fall. Och det är den mest dramatiska balansförändringen på tisdag vad gäller våra hästar, i alla fall på V75.
8 Smokin Joe (Lutfi Kolgjini), V75-5:
- Han vinner inte det här loppet, från det här läget. Inte mot det här motståndet. Kan han vara med och hugga om lite prispengar här är vi nöjda.
5 Victory Lee (Adrian Kolgjini), V75-7:
- Han är nog med där framme, men det blir svårt att stå emot de bästa som står med 40 meters tillägg. Men han är bra i ordning annars, han blev grovt störd till galopp senast.
10 Speedy Face (Dante Kolgjini), V75-7:
- Han är riktigt, riktigt bra i ordning men det har helt enkelt inte stämt alls i loppen. Den dagen som det stämmer för honom, kan han slå vem som helst. Och det gäller även på tisdag.
Sammanfattningsvis?
- Vi har några fina chanser men jag tror allra mest på Tae Kwon Deo i Åbergs, av V75-hästarna.
Något du vill hälsa travpubliken?
- Vi saknar er på platserna! Nu när det börjar släppa lite med corona-situationen, tycker jag att man kanske borde fundera på att släppa in ett par representanter för de startande hästarna på tävlingsdagarna. Hästägare, alltså. Det finns ju hästägarkort, och vi har stora faciliteter på de flesta banorna. Det behöver inte bli någon trängsel alls om två personer per häst släpps in.

Robert Okpu. Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex fö..


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.
65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex försök som samtliga ingår i V75-spelet på Jägersro nästa onsdag.
Svante Båth, som kvalar en kvartett, är troligen mycket nöjd sedan hans hästar samtliga dragit bra framspår i sina uttagningslopp: Deep Pockets (spår 3), Global Welcome (spår 5), Attraversiamo (spår 5) och Global Withdrawl (spår 2).

Startlista
Uttagningslopp 1 Svenskt Travderby 2019 (V75-1)
2 640 meter autostart
1) Flight Dynamics – Carl Johan Jepson
2) Danilo Brick – Björn Goop
3) Deep Pockets – Erik Adielsson
4) In Love Boko – Emilia Leo
5) Victory Lee – Adiran Kolgjini
6) Run Brodde Run – Peter Untersteiner
7) Carhu – Jorma Kontio
8) Campo Bahia – Conrad Lugauer
9) Bordeaux Doc – Åke Lindblom’
10) Sandsjöns Enzo – Johan Untersteiner
11) Viking Brodde – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 2 Svenskt Travderby 2019 (V75-2)
2 640 meter autostart
1) Kennedy – Adrian Kolgjini
2) Ad Hoc – Carl Johan Jepson
3) Mellby Glader – Robert Bergh
4) Global Wise Guy – Jorma Kontio
5) Night Brodde – Conrad Lugauer
6) Cesar F.C. – Kaj Widell
7) That's Art – Peter Untersteiner
8) Messiah – Örjan Kihlström
9) Hurricane River – Christoffer Eriksson
10) Betting Gangster – Rikard N Skoglund

Uttagningslopp 3 Svenskt Travderby 2019 (V75-3)
2 640 meter autostart
1) Moneykeeper – André Eklundh
2) Gambit Brodde – Conrad Lugauer
3) Magic Cash – Jorma Kontio
4) Tengil Face – Adrian Kolgjini
5) Global Welcome – Erik Adielsson
6) Staro Moschino – Johan Untersteiner
7) Betting King – Victor Rosleff
8) Alone – Örjan Kihlström
9) M.T.Nordic Spirit – Peter Untersteiner
10) My Tambourine Man – Nicklas Westerholm
11) Concrete Dee – Kenneth Haugstad

Uttagningslopp 4 Svenskt Travderby 2019 (V75-5)
2 640 meter autostart
1) Love Håleryd – Peter Untersteiner
2) Cab Lane – Jorma Kontio
3) Dali Pagadi – Sofia Adolfsson
4) Filur Sisu – Per Nordström
5) Attraversiamo – Erik Adielsson
6) Borups Senator – Kim Eriksson’
7) Tony Afrika – Adrian Kolgjini
8) Ferrari Sisu – Marc Elias
9) Rudisha – Robert Bergh
10) Kaiser Southwind – Åke Lindblom
11) Eicas – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 5 Svenskt Travderby 2019 (V75-6)
2 640 meter autostart
1) Marcello Wibb – Johan Untersteiner
2) Global Withdrawl – Erik Adielsson
3) Smokin Joe – Adrian Kolgjini
4) Admirer – Conrad Lugauer
5) Testa di Cavolo – Emilia Leo
6) Avant Garde – Robert Bergh
7) Inti Boko – Björn Goop
8) Zephyr Kronos – Örjan Kihlström
9) Upload – Carl Johan Jepson
10) Global Winner – Jorma Kontio
11) Royal T.N. – Oskar J Andersson

Uttagningslopp 6 Svenskt Travderby 2019 (V75-7)
2 640 meter autostart
1) Great Winner – Magnus Jakobsson
2) Adde S.H. – Peter Untersteiner
3) Typhoon Face – Lutfi Kolgjini
4) Roofie – Johan Untersteiner
5) Carozzo – Stefan Söderkvist
6) Istanbul Boko – Jorma Kontio
7) Ike Schermer – Rick Ebbinge
8) Pinto Bob – Robert Bergh
9) Give You All Of Me – Björn Goop
10) Forfantone Am – Örjan Kihlström
11) Staro McMillan – Steen Juul

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stallformen har infunnit sig, känns det som att det fortsätter att gå åt rätt håll?- Ja, verkligen. Jag tycker att de börj..


Stallformen har infunnit sig, känns det som att det fortsätter att gå åt rätt håll?
- Ja, verkligen. Jag tycker att de börjat visa vilken klass de tillhör nu hästarna. Jag hoppas att det inte är något tillfälligt utan att det här ska hålla i sig. Det här ju den nivån vi hör hemma på. Det känns bra inför imorgon, säger Kolgjini junior som fick en trög start då han i höstas började ta över tränarrörelsen från sin far.
- Det har varit motigt ett bra tag, för mig och teamet med personalen. Även för hästägarna. Går det dåligt länge så tär det på en. Men lika kul är det när det vänder, om inte roligare. Det kommer nog att bli ett fint år.
I V75-2 väljer Adrian Kolgjini att köra Moruga före Victory Lee.
Beror det på att han är den bättre segerchansen?
- Nej, det är mest för att han är väldigt knepig hästen, jag vill inte utsätta stackars Erik (Adielsson) för honom. Men hästen är riktigt bra. Det visade han redan tidigt som treåring, men han har haft skadebekymmer och lite smått hela tiden. Hästen har väldigt hög kapacitet med tanke på vad han har tjänat.
- Han har haft en hel del oflyt nu, trampade upp i vagn senast och sedan gick han riktigt bra till slut. Jag kommer att rycka bakskorna på honom den här gången. Jag hoppas att han kan hålla upp sitt innerspår, då blir han svårslagen.
Hur gynnad är han av att gå i ledningen och hur stor är chansen att ni når dit?
- Han är väldigt gynnad av det, att få utnyttja sitt stora steg. Jag tycker väl att jag är hyfsat bra på att pricka starten i volten och jag har en ganska snabb häst också, så det är hög chans på att jag lyckas hålla ut dem.
Vad säger du om Victory Lee?
- Han har gjort en enormt bra utveckling på slutet, men han är inte riktigt där ännu. Moruga är ett år äldre, så jag håller Moruga som en bättre chans. Men med rätt resa, kanske med min rygg så är det inte omöjligt, för han har också form. Skorna sitter på.
Några ändringar på hästarna i övrigt?
- Första gången med rycktussar på Moruga.
Dante Boko (V75-3) svek senast, hur mycket oroar det?
- Ingenting, säger jag. Jag är inte ett dugg orolig. Det var lite irritation i svalget, så fort han har lite halvdålig dag så syns det solklart, han gillar inte att springa på dåliga dagar.
- Han har varit väldigt pigg och fin i jobben och kom precis in efter en mystur under sadel där han hade kastat sig för allt och löjlat sig, så han har nog riktigt bra form inför imorgon.
Tror du att han blir svårslagen från ledningen?
- Ja.
Tror du att ni når dit?
- Hästen har visat gång på gång hur startsnabb han är, jag tror att han spetsar igen.
Vad säger du om Dontbreakthebankås (V75-5)?
- Han har haft väldigt mycket oflyt och kunde lite gärna stått med två-tre raka segrar. Felade från start senast och gick väldigt bra till slut. Ska ses som en rolig outsider, Vlad del Ronco är väldigt mycket streckad, det kan vara ett kul streck om man vill fälla en så stor favorit.
Blir det några ändringar där?
- Nej, mer än att han ska gå felfritt, hoppas jag.
Sista hästen är Dynamite Light (V75-6), hur ser det ut där tycker du?
- Det är rätta förutsättningarna för hans del. Det ska vara 1600 meter och han verkar gilla Halmstad väldigt bra. Ska han vinna V75 någon gång snart så ska det vara imorgon.
Några ändringar där?
- Han kommer att gå barfota fram. Sedan tror jag att jag behåller vanlig vagn, jag tycker han är mer körbar då.
Vem tror mest på av Moruga och Dante Boko?
- Jag tror lika mycket på dem, säger Adrian Kolgjini.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-13 2018-12-13 Åby-8 Lutfi Kolgjini 2140/12 C 7 15.5 723
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-7 Adrian Kolgjini 2140/10 C 5 17.0 108
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-4 Adrian Kolgjini 2140/10 D 8 17.8g 597
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-4 Lutfi Kolgjini 2140/7 C str
2018-10-11 2018-10-11 Åby-8 Adrian Kolgjini 2160/5 B 3 16.2 111
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-6 Tommy Zackrisson 2160/13 A 6 16.7 389
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-5 Lutfi Kolgjini 2140/1 C 6 15.9 118
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-3 Lutfi Kolgjini 2140/8 C 4 16.4 233
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-2 Adrian Kolgjini 2140/1 C 3 16.3 76
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-5 Thomas Uhrberg 2140/8 C 8 16.8 106
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-1 Thomas Uhrberg 2140/2 C 3 16.5 178
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-12 Ulf Eriksson 2140/9 D str
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-8 Adrian Kolgjini 2160/7 B 4 15.5 32
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-3 Adrian Kolgjini 2160/5 B str
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 2640/8 B 4 14.9 59
2019-09-25 2019-09-25 Åby-8 Adrian Kolgjini 3160/5 C 4 15.0 357
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-12 Adrian Kolgjini 3160/3 C 0 g 438
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-5 Adrian Kolgjini 2640/5 D 6 13.8 850
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-11 Adrian Kolgjini 1640/6 B 0 12.7 107
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-10 Adrian Kolgjini 2140/7 D 7 13.0 631
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-13 Adrian Kolgjini 2140/6 D 0 13.0 505
2019-05-11 2019-05-11 Åby-10 Adrian Kolgjini 2640/5 D 0 14.2 201
2019-04-27 2019-04-27 Åby-6 Adrian Kolgjini 2140/8 C 0 15.5g 640
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-6 Erik Adielsson 2140/10 B 2 13.8 172
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-8 Adrian Kolgjini 2140/9 B 5 15.1 169
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-6 Erik Adielsson 2140/8 D 2 14.1 118
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-5 Lutfi Kolgjini 2640/7 D 4 16.7 118
2019-02-06 2019-02-06 Åby-7 Adrian Kolgjini 2640/2 C 1 16.9 135
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-2 Gustav Johansson 2140/7 B 1 15.8 41
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-8 Lutfi Kolgjini 2140/11 D 0 15.7g 308
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-4 Lutfi Kolgjini 1640/10 B 4 12.9 52
2020-11-05 2020-11-05 Åby-9 Adrian Kolgjini 1640/4 C 3 11.0 42
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-5 Adrian Kolgjini 2140/7 C 6 13.6 96
2020-10-10 2020-10-10 Åby-2 Adrian Kolgjini 1640/10 C 3 11.8 87
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-6 Dante Kolgjini 2140/1 C 0 g 29
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-8 Dante Kolgjini 2140/3 D 2 12.0 344
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-9 Stefan Persson 1640/2 B 2 12.0g 53
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-8 Lutfi Kolgjini 1640/4 D 3 11.6 309
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-11 Adrian Kolgjini 3140/5 D 0 18.2 1524
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Gustav Johansson 2160/6 D 7 14.8g 266
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 1640/8 D 3 12.1 192
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-2 Adrian Kolgjini 1640/9 C 2 12.1 106
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-4 Dante Kolgjini 1640/5 D 0 12.2 315
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-7 Dante Kolgjini 2140/5 D 4 14.2 30
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-4 Adrian Kolgjini 2640/5 C 1 14.6 39
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 2160/8 A 4 14.7 56
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-7 Adrian Kolgjini 2160/9 A 1 16.3 20
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-9 Stefan Persson 2140/9 A 5 15.0 145
2020-02-06 2020-02-06 Åby-9 Dante Kolgjini 1640/12 B str
2021-07-29 2021-07-29 Åby-3 Anna Erixon 2140/3 B str
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-2 Dante Kolgjini 2140/7 B 0 13.8 67
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-8 Adrian Kolgjini 2140/4 C 2 13.4 105
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-5 Adrian Kolgjini 2140/4 D 7 13.3g 215
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-7 Dante Kolgjini 1640/3 C 2 11.4 126
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-5 Adrian Kolgjini 2140/2 D 0 g 117
2021-04-21 2021-04-21 Jägersro Trav-9 Adrian Kolgjini 1640/9 B 4 12.7 90
2021-03-31 2021-03-31 Åby-5 Dante Kolgjini 2140/6 C 7 14.7 212
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-5 Dante Kolgjini 2140/10 B 3 14.2 432
2021-01-27 2021-01-27 Jägersro Trav-9 Adrian Kolgjini 2140/3 B 1 14.7 151ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se