Very Kronos travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Very Kronos travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Very Kronos har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Very Kronos har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Very Kronos


Måndagens inledande lopp på Vincennes såg till hälften ut som en svensk silverdivision med flertalet V75-profiler i startlistan. Bjö..


Måndagens inledande lopp på Vincennes såg till hälften ut som en svensk silverdivision med flertalet V75-profiler i startlistan.
Björn Goop och Tellmeastory kom med en snygg andraplats i ryggen och fick mest förtroende av de blågula från spelarhåll, men en galopp i slutsvängen på väg att få fritt kostade en framskjuten placering.
Hårt betrodd var även Svante Båths Very Kronos, men även här blev det galopp, till synes omotiverat som sista häst halvvägs in i det 2 700 meter långa loppet.
Pasi Aikios Uppochhoppa bjöds en spårfylld resa utan draghjälp och tröttnade medan Jim Oscarssons Mr Prefect inkom som nia och Adrian Kolgjinis Partizan Face hakade på som femma efter invändig resa.
Loppets svenska utropstecken blev istället Johan Untersteiner-tränade J.H.Mannerheim som kördes offensivt från start av Gabriele Gelormini och sedan släppte ledningen.
Över upploppet närmade 44-oddsaren sig vinnande Diablo d’Herfraie och tog andrapriset med marginal i finfin debut på fransk mark.
Tiden för J.H.Mannerheim blev 1.13,5/2 700 meter.

Robin Johansson, Kanal 75


Silverörnen i V75-6 var dagens höjdpunkt på Solänget under lördagen. Det blev Shocking Superman som satte storfavoriten Dreammoko och ..


Silverörnen i V75-6 var dagens höjdpunkt på Solänget under lördagen. Det blev Shocking Superman som satte storfavoriten Dreammoko och de andra ordentligt på plats. Han svarade för en häftig uppvisning när han svepte konkurrenterna i ett nafs över den sista botre långsidan. När Emilia Leo styrde ut honom till angrepp så flög hästen förbi konkurrenterna och vände ut och in på samtliga. Storfavoriten Dreammoko inledde i andra par utvändigt men fick trava det sista varvet utvändigt om ledaren när Selmer I.H. tog över täten efter ett varv. Tempot var 1.10 de första 500 metrarna och 1.12 första varvet. Men täthästarna såg ut att så stilla när Shocking Superman avfyrade speeden och växlade ner samtliga. Han försvann ifrån till en överlägsen seger och förstapriset på 200 000 kronor. Segertiden blev 1.10,7/2140a vilket är tangerat löpningsrekord med Beanie M.M.
– Han är så jäkla kvick i benen och han vann med tussarna kvar. Jag är helt mållös och skakis. Det är skithäftigt och något utöver det vanliga att få köra en sådan här häst, sa Emilia Leo.
– Jag var inte nöjd med honom i provstarten och åkte fram till Oscar som sa men kör av då. Jag gjorde en andra provstart och då var det bättre. Han är så kaxig den här hästen och jag tror att han bara leker med mig.

”Längtar efter Frankrike”
Vid sidan av banan stod tränaren Oscar Berglund som förstås var väldigt stolt över sin stjärna. Han var också lite tagen efter att Shocking Superman pulveriserat sina konkurrenter.
– Jag och Emilia skojade med varandra tidigare och hon sa att vi kommer att vara med i många stora lopp nästa år med den här hästen. Hon har känt något i honom och jag var väldigt nöjd med honom när jag körde ett banjobb i söndags. Men i dag travade han inte och jag var lite brydd i provstarten för han drog lite höger men tog sig samman på klasshästens vis.
– Jag tror att han kan bli hur bra som helst och längtar efter Frankrike. Det är sjukt att som en liten amatör få en så här bra häst. Emilia är helt otrolig också. Hon tar hand om hästarna och ger dem långa karriärer. Det är en drömhäst och jag kommer nog aldrig att få någon liknande, sa Oscar Berglund.
Favoriten Dreammoko höll till andraplatsen och trea blev Digital Ink.

Favoritseger i spets inledde
Derbyvinnarna från i söndags, Erik Adielsson och Svante Båth, inledde V75-omgången med favoriten Arras Cando. Hästen försvarade ledningen från innerspåret i en snabb öppning och höll säkert undan till slut. Över upploppet handlade det om att inte släppa ut Maximus M.M. från rygg på ledaren som aldrig fick chansen och hade gott om krafter kvar i mål. Segertiden blev 1.12,3/1640a.
– Det gick bra fort första hundra. Relativt odramatiskt efter det och han gjorde det riktigt bra och sträckte på sig efter en tuff öppning, sa Erik Adielsson.

Istanbul Boko strålande från dödens
Mika Forss prickade starten perfekt med Dixie Brick i V75-2 och ledde det här stoloppet från start till mål. Den snygga Timo Nurmos-tränade favoriten var aldrig i förlustfara och vann med krafter kvar. Segertiden blev nya rekordet 1.14,9/2640 meter.
Timo Nurmos fick sin andra tränarseger när Istanbul Boko vann den tredje avdelningen och svarade för en strålande insats. Efter en tappstart i början från spår tolv, tog Ulf Ohlsson ett tidigt initiativ ut på den första långsidan och sände direkt fram Istanbul Boko utvändigt om ledande Nisse Sånna. Han slog klorna i ledaren och pressade på under slutrundan. När Ulf Ohlsson ryckte tussarna vid upploppets början hade Istanbul Boko en pollett till och tog sig förbi Nisse Sånna precis före mål. En ruggigt stark prestation och hästen travade 1.12,7 i 2000 meter efter tappstarten.
– Han kändes stark och rejäl men var lite spänd första biten och hoppade i första starten och tog något felsteg i den giltiga. Det kändes på förhand som att jag skulle behöva köra på styrka och han gjorde det riktigt bra, sa Ulf Ohlsson.

Jätteskräll i dramatiskt kallblodslopp
Kallblodsloppet, V75-4, blev dramatiskt och slutade med en jätteskräll. Favoriten Lukas Rauen galopperade och i en tät slutstrid gjorde Husnäs Elving och Don Viking upp när Forspärla kom flygande. Forspärla var på väg att koppla greppet och på väg mot segern när hon olyckligt slog på en galopp. Då gick segern istället till Husnäs Elving och Erik Adielsson. Hästen tränas av amatören Håkan Norman och sköts av Amelie Nilsson.
– Vi hade ändrat lite på hästen och jag tyckte faktiskt redan förra gången att det var en häst med fart. Han kändes jättestark hela vägen men det är inte långt ifrån galopp och jag satt lite stilla och hade jag gamblat så hade vi nog varit två som kört målgalopp. Nu hade vi tur och jättestolpe in som vann V75 men det ska man ha ibland, sa Erik Adielsson.

Talangen Djuse fortsätter att leverera
Den 19-årige kusktalangen Magnus A Djuse har haft ett sensationellt bra år och framgångarna bara fortsätter. Han gjorde allting rätt bakom det stora stallskriket From The Mine i den femte avdelningen. Efter en resa i andra par utvändigt klev han fram utvändigt om ledaren varvet kvar och satt sedan kall genom slutkurvan. In på upploppet gav han hästen full anfallsorder och From The Mine vann till slut enkelt. En riktigt vass prestation och tränar gör amatören Catarina Nordqvist.
– Det var jättekul att han levererade så bra som han kan göra. Det blev egentligen tufft men det blev bäst efter förutsättningarna, sa Magnus A Djuse.
Favoriten Global Undecided avslutade V75-omgången och gav Timo Nurmos hans tredje tränarseger på V75 och den andra kusksegern för Mika Forss. Efter att ha blivit hängande i tredjespår genom första kurvan körde Mika Forss resolut till ledningen efter ett drygt halvvarv. Sedan blev Global Undecided aldrig utmanad och klev undan enkelt över upploppet. Segertiden blev 1.11,7/2140 meter. Hårt betrodda Very Kronos galopperade i första kurvan.
Sju rätt på V75 gav 20 789 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


När Attraversiamo vann Svenskt Travderby för Erik Adielsson var det tredje segern för Svante Båth som tränare i travsportens blå..


När Attraversiamo vann Svenskt Travderby för Erik Adielsson var det tredje segern för Svante Båth som tränare i travsportens blå band. De tidigare derbyvinnarna är Poochai 2014 och Conlight Ås 2015. Han har tagit fram hästarna hela vägen från grunden och svarat för en enastående bedrift.
– Jag är stolt över det och det visar att vi har ett väl fungerande koncept med unghästarna. Jag har förmånen att ha bra hästägare och bra personal omkring mig, säger Svante Båth efter att ha bärgat sin tredje gula derbykavaj.
– Attraversiamo har tagit loppet jättebra men vi ska ha en grundlig genomgång måndag och tisdag nästa vecka med veterinären. Sedan siktar vi förhoppningsvis mot försöken till Europaderbyt som körs under kriteriehelgen.

Stjärna i Guide Michelin
Solvalla-tränaren är väl bevandrad inom gastronomin och brukar fira sina stora segrar med god mat och dryck på olika stjärnkrogar. Men den här gången blev krogbesöken innan storloppet istället för efteråt. Bland annat på PM & Vänner i Växjö vilken har belönats med en stjärna i Guide Michelin och en Grand Award i Wine Spectator.
– Det var inte så att jag trodde på seger men vi tog restaurangbesöken innan den här gången. Jag och Kristian Lindberg har haft lite av en tradition i många år att resa runt och titta på unghästar under derbyveckan. De senaste åren har det varit lite för dåligt med det men nu gjorde vi det och jag kollade på föl och han på ettåringar. Då umgås vi och framförallt letar vi även redan på bra restauranger.
– Vi började i Lidköping på onsdagen och på torsdagen blev det ett besök på PM & Vänner i Växjö. Det var otroligt bra och ett jättetrevligt ställe både restaurangen och bistron som jag varmt kan rekommendera.

Njöt av anka i fem serveringar
– På fredag åkte jag hem och hade middag hemma med några av delägarna i Attraversiamo, Anders och Kajsa. De uppskattar också mat och vin precis som jag gör. Sedan på lördagen så var vi på en väldigt annorlunda men väldigt bra restaurang i Malmö som heter Bouchon. Deras specialité är deras anka som man måste beställa 72 timmar innan och den ankan är i fem olika serveringar där man börjar med anklever. Det är helt underbart och även om man kanske inte vill äta det varje lördag så var det en perfekt uppladdning, säger Båth.

”Det är så sjukt att det inte är sant”
När Svante Båth och Erik Adielsson lämnat Jägersro och tagit flyget hem till Stora Alby i Upplands-Väsby där båda bor, blev det istället lugnt på söndagskvällen.
– Erik ville absolut att jag skulle komma hem på ett glas champagne och vi satt och tittade på loppet och tv-sändningen. Jag måste lära mig att vara lite glad i tv och se lite lyckligare ut men jag säger till mitt försvar att man är totalt urlakad av alla anspänningar och förberedelser som är inför ett så stort lopp. Det är alltifrån värmningar, till huvudlag, balans och vagnar och allt ska sättas på sin spets. Sedan är loppet över på några minuter innan de går i mål.
– Jag tror inte att jag kan förklara om man inte får uppleva det. Men det är så sjukt att det inte är sant. Man går i mål och någonstans känns det som att man sticker en kniv i en och luften går liksom ur en som en ballong. Man tittar upp och tänker, vann jag eller förlorade jag. Jag kände samma sak när jag tittade på tv-sändningen efteråt att det var helt sluttömt inombords.
– Det är väldigt jobbigt och en stor press och jag tror att alla känner så. Skillnaden är ju att man pratar och frågar alltid vinnaren direkt efteråt och inte den som kom femma. Det är lite hatkärlek över det här och fruktansvärt nervöst innan. Men samtidigt den dagen som jag inte känner så och får den feelingen så lägger jag av direkt. Det är ju detta som gör det här både så läckert och så gruvsamt, menar Svante.

Annorlunda värmning på Very Kronos
På lördag är det V75 på Solänget som gäller och Svante Båth skickar upp två hästar som båda körs av Erik Adielsson. En av dem är topphästen Very Kronos som startar från spår elva i V75-avslutningen.
– Very Kronos (V75-7) var jag jättenöjd med i comebacken och han skötte sig fint efter att vi ändrat på värmningsrutinerna. För att försöka göra av med lite överskottsenergi så bestämde vi innan att hästen själv skulle få bestämma hur han skulle värmas. Vi spånade tillsammans och jag sa till Erik att låt hästen bestämma själv hur fort han vill springa och det blev 1.25 i 1600 meter i värmningen. Det var lite annorlunda gentemot tidigare men kändes rätt och bra.
– Hästen var inte vässad alls inför det loppet och som jag sa innan så har vi planer på Frankrike med honom till hösten och vintern. Det såg man också i loppet för Erik fick va på honom med spöet in på upploppet och tala om för honom att nu måste du sträcka på dig och kämpa. Hästen svarade också bra på det och kämpade verkligen in i mål. Det var jag jättenöjd med för tidigare så har han varit så överlägsen och vunnit på talang och med pisken under armen. Han har varit bättre än de andra helt enkelt, eller så har han galopperat bort sig. Nu kom han med halvform och fick plocka fram kämpatakterna.
– Han går naturligtvis framåt med loppet i kroppen och jag har ingenting att klaga på efteråt. Han är tillräckligt bra för att vinna från spår elva men jag kommer heller inte att gnälla om han förlorar från spår elva. Vi ändrar ingenting nu och eventuellt rycker vi skorna till finalen under kriteriehelgen, säger Svante Båth.
Du har även med Arras Cando i V75-inledningen från innerspår bakom bilen över kort distans. Chanserna där?
– Arras Cando (V75-1)
har ett jättekul läge med innerspår eftersom han är så startsnabb. Vi kommer att göra allt för att försvara ledningen för då växer chanserna. Hästen gjorde ett bra lopp senast även om han åkte dit den sista biten. Barfota runt om funkade väldigt bra och det blir samma igen. Roffar han åt sig ledningen utan att det kostar för mycket kan det hålla hela vägen.

Michael Carlsson, Kanal 75


I finalerna i unghästserien E3 över medeldistans i Eskilstuna i juni imponerade vinnarna Aetos Kronos och finskan Mascate Match.Samma vinnare glä..


I finalerna i unghästserien E3 över medeldistans i Eskilstuna i juni imponerade vinnarna Aetos Kronos och finskan Mascate Match.
Samma vinnare glänste igen på Örebrotravet på lördagen – den här gången i ett blött och lite kylslaget väder.
Jerry Riordans Aetos Kronos kom till tävlingarna med dubbla världsrekord i bagaget från sommarens tävlingar. I hingstarna och valackernas final spelades hingsten till tung favorit tillsammans med Johan Untersteiner.
Det blev en show och uppvisning över de 1609 meterna och en segertid i miljonloppet som imponerade. 1.10,9 efter ett utvändigt lopp på en långt ifrån perfekt regnbana.
- Det här är absolut den bästa treåringen jag kört. Senast i Sundsvall fick jag feelingen jag aldrig haft med en unghäst tidigare. Och han var lika bra i dag, sa Johan Untersteiner, som återigen hade fått förtroendet bakom Halmstad-kollegan Jerry Riordans häst.
Vägen till mål blev tung för Aetos Kronos. Erik Adielsson kunde smita till ledningen efter 500 körda med Svante Båths topptravare Global Adventure och för favoriten återstod bara dödenspositionen.
Duon ryckte undan i den sista kurvan och kubbades vildsint. 300 meter från mål såg det ut som om utvändige Aetos Kronos hade övertaget. Global Adventure kontrade och återtog kommandot en bit men över upploppet handlade det sedan om Aetos Kronos.
- Erik kom ganska enkelt till ledningen men jag ville i första hand köra felfritt och hoppades att Aetos skulle vara bäst. Det är tufft att gå utvändigt Eriks häst men man imponeras hela tiden av den här, sa en glad Johan Untersteiner.

Tapper tvåa
Global Adventure höll till mitten av upploppet och noterade strålande 1.11,1 över 1609 meter.
Erik Adielsson berömde vinnaren men även sin egen häst.
- Aetos Kronos vann och fick ett tufft lopp. All heder åt den. Men den här hade inte samma spänst och hade det svårt sista 200 och jag lät honom egentligen bara vara. Global Adventure gjorde precis allt vad han kunde och det visar också vilken krigare det är, sa Erik Adielsson.

Aetos i världen?
Eftersom Aetos Kronos har en amerikansk företrädare i ägarleden spelades den amerikanska nationalsången i Örebros högtalarsystem efter loppet.
- Av treåringarna i världen tror jag att han håller väldigt bra klass. Jerry har ju sagt själv att det hade varit roligt att se hur långt han hade räckt i Hambletonian. Helli (skötaren) och Jerry har gjort ett fantastiskt jobb. Det är enkelt för mig att sitta här i tre minuter och se bra ut! sa Johan Untersteiner.

Finskan ensam på plan
Finlands nationalsång spelades efter stonas E3-final där megafavoriten Mascate Match (65 procent på V75) hade lekstuga efter tidig ledning. I slutet av juni vann hon den långa finalen i överlägsen stil och nu blev det repris i ”korta E3”.
Ulf Ohlsson testade att sticka upp i starten med Margaretasjöhammar men var chanslös att utmana favoriten som tog ledningen i ingången av den första kurvan.
Pekka Korpi fick dämpa tempot per omgående och körde undan med några säkerhetslängder. Segertiden skrevs till 1.12,3 över 1609 meter auto.
Mattias Djuse-tränade Global Allegiance svarade för en fin avslutning till andraplatsen. Margaretasjöhammar trea.
Pekka Korpi är en av Finlands största namn genom tiderna i sporten. I november fyller han 70 och kan ha en ny storstjärna på gång i stoet.
- Jag har tränat många bra hästar i min karriär men det här kan vara den bästa, sa Pekka Korpi efter loppet.
För Mascate Match var lördagens seger den nionde i karriärens tionde start. Med den senaste E3-miljonen inräknat har finskan nästan 2,6 miljoner kronor på kontot.
I Örebros vinnarcirkel talades det finska. Mascate Match är en ”hockeyhäst” i Finland och ägs av 1000 delägare som köpt in sig för tusen kronor var för tre år i IFK Helsingfors häst.

I övrigt noterade vi att…
…det skrällde till i det första V75-loppet där sexårige Reverend Wine (tio procent) slog till i årets blott femte start tillsammans med Carl-Johan Jepson. Sköre Reverend Wine var bara bäst och stegade undan.
- Han brukar få vila när han blir lite sliten och det är så kul att han kommer tillbaka varje gång och kämpar så bra, sa tränaren Diederik Meilink efter segern i bronsdivisionen.
…gulddivisionen var Express Gaxes lopp där storfavoriten Vainqueur R.P. fick det hett om öronen i ledningen när Emilia Leo utmanade i starten med Charrua Forlan. 1.11,0 första 1000 blev för tufft över medeldistans och segern gick i stället till Volnik du Kras som gick från sistaparet utvändigt och kunde koppla grepp om favoriten 50 meter före mål.
…Erik Adielsson blev av med ledningen och återtog den efter 600 meter med The Real Face i klass II-loppet. Rycket 700 meter från mål var sedan en chansning som gick hem med Adrian Kolgjinis häst.
…imponerade gjorde Petri Puro-tränade Burning Man i sin fjärde raka seger. 3100 meter var distansen i klass I och Peter Untersteiner körde i ledningen hela vägen.
…Svante Båth och Erik Adielsson dubblerade tillsammans på V75. Very Kronos var bra och försvarade sig hela vägen i spets i silverdivisionen.
…sju rätt på V75 delade ut 3.937 kronor, sex rätt 34 kronor och det blev ingen utdelning för fem rätt. Miljoner flyttas nu vidare till nästa ordinarie V75-omgång, som körs på lördag på Bergsåker där en multijackpot kan göra en ensam vinnare runt 90 miljoner kronor rikare.

Mikael Wikner, Kanal 75


Prix de la Mayenne på Vincennes bjöd på ett flertal spännande svenska hästar och bäst gick det för Helena Burman-träna..


Prix de la Mayenne på Vincennes bjöd på ett flertal spännande svenska hästar och bäst gick det för Helena Burman-tränade The Bucket List F. som blev tvåa bakom favoriten Dreambreaker och omöjlige Jean-Michel Bazire.
Franck Ouvrie satt i sulkyn bakom The Bucket List F. som kördes offensivt och kom in mot upploppet i ledningen då Tomas Malmqvist-tränade Calle Crown tog över tillsammans med Björn Goop.
Dreambreaker spurtade vasst och vann medan The Bucket List F. kontrade ut Calle Crown i kamp om andrapriset. Svenskfödda Alcoy blev fyra och Svante Båth-tränade Very Kronos slutade sexa tillsammans med Erik Adielsson.
Segertiden på Dreambreaker blev 1.12,7 över distansen 2 700 meter och förstapriset 360 000 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Double Exposure var den stora sportsliga behållningen under tisdagens tävlingar på Solvalla. Loppet med blott fem hästar i var förlag..


Double Exposure var den stora sportsliga behållningen under tisdagens tävlingar på Solvalla. Loppet med blott fem hästar i var förlagt innan V64-tävlingarna och megafavoriten infriade förväntningarna utan problem. Hon höll enkelt upp ledningen från innerspåret och fick dirigera i ett behagligt tempo. Hästarna låg på rad med stallkamraten In Toto Sund i ryggen och första varvet travades efter 1.15,8. Men sedan gick det undan ut på slutrundan när Darling Mearas kom upp utvändigt och synade Double Exposure. Men det blev aldrig någon match och Daniel Redéns stjärnsto gled lekande lätt ifrån över upploppet. Detta efter en avslutning via 1.11 sista varvet och 1.09 sista femhundra metrarna. Segertiden skrevs till 1.13,5 över distansen 2140 meter med bilstart. Tvåa blev In Toto Sund och trea Darling Mearas.
- Det blev ganska odramatiskt. Hon är väldigt snabb ut och det kändes stabilt hela vägen, sa Örjan Kihlström.
Double Exposure radade upp V75-segrar i fjol och har vunnit 15 lopp på 34 starter och sprungit in drygt 4,3 miljoner kronor. Hon blir onekligen högintressant att följa i storloppen i år.

Very Kronos föll tungt
Om Double Exposure var en favorit som höll var det tvärtom för Very Kronos som föll tungt i V64-inledningen. Den högkapable Svante Båth-tränade femåringen var jättefavorit och spelad till 12 för 10 i vinnarodds. Han galopperade hejdlöst i starten och hade inte en tanke på att ställa sig. Very Kronos fick sedan springa med över 100 meter efter fältet och slutade sist i mål.
- Han gick bra iväg i två provstarter men tyvärr gick det inte. Hästen kändes annars bra och jag körde 1.13 i 1600 meter och det gjorde han bra i hand. Jag ser inga katastrofmoln på himlen, sa Erik Adielsson.
Van loppet gjorde istället Jula Extreme och Björn Goop efter en resa i rygg på ledaren och lucka trehundra meter kvar.

Lyckat inhopp av Viktor
Marcus Lindgren annonserade på sociala medier under måndagskvällen efter kusk till Hierro Boko då han själv blivit sjuk efter hemkomsten från en Australien-resa. Lärlingen Viktor Lyck nappade på erbjudandet och hörde av sig till Marcus och fick köra hästen. Det slutade med succé då han styrde in Hierro Boko till seger via en vass avslutning. I en tät slutstrid slog han av Greyhound Boko och Björn Goop precis på mållinjen.
- Det var ett angenämt förtroende att få köra och det var kul att få sätta dit honom, sa Viktor Lyck som till vardags jobbar som försteman hos Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-6 Erik Adielsson 2140/11 A 1 15.0 17
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-10 Erik Adielsson 2640/2 B 0 g 42
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-12 Erik Adielsson 2640/1 D 1 13.2 79
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-9 Erik Adielsson 2140/2 D 0 g 20
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-8 Erik Adielsson 2140/11 C 1 14.2 32
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-10 Erik Adielsson 2140/6 C 6 19.3g 16
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-9 Erik Adielsson 2140/7 B 1 16.3 13
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-1 Erik Adielsson 2140/7 D 1 15.9 14
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/1 C 0 12.7 31
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-11 Erik Adielsson 2140/5 B 0 g 20
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-5 Erik Adielsson 2140/5 B 1 12.2 18
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-7 Erik Adielsson 2640/2 A 0 g 13
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-6 Erik Adielsson 2680/9 A 1 14.3 10
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-11 Erik Adielsson 2640/3 C 1 13.2 47
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-3 Erik Adielsson 3180/11 A 1 15.2 17
2018-06-16 2018-06-16 Boden-7 Erik Adielsson 2140/4 A 0 g 13
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-8 Erik Adielsson 2140/3 B 1 13.4 11
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-10 Erik Adielsson 2140/11 A 1 12.8 18
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-11 Erik Adielsson 2140/11 C 2 11.6 103
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-11 Erik Adielsson 2140/11 B 0 19.4g 31
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-11 Erik Adielsson 2609/2 C 1 14.1 52
2019-02-24 2019-02-24 Vincennes-8 E Adielsson 2700/1 C 0 47
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-4 Erik Adielsson 2160/7 B 0 18.5g 12
2020-01-13 2020-01-13 Vincennes-1 E Adielsson 2700/9 B 0 65
2020-01-01 2020-01-01 Vincennes-3 E Adielsson 2100/12 A 0 116ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se