Svenska Spel Stryktipset Powerplay Oddset Eurojackpot Europatipset Topptipset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss

Verk travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Verk travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Verk har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Verk har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Verk


Joakim Lövgren har bra snurr på verksamheten. Sedan årsskiftet har 25 segercheckar skrivits ut till stallet och det lär bli fler den h&aum..


Joakim Lövgren har bra snurr på verksamheten. Sedan årsskiftet har 25 segercheckar skrivits ut till stallet och det lär bli fler den här veckan. Han spelar i alla fall en nyckelroll när jackpotmiljonerna på V86 ska fördelas. Åttarättspotten beräknas uppgå till tolv miljoner kronor och Solvalla och Jägersro delar på omgången. Det är hemma i Malmö som Joakim Lövgren spelar ut sin starka triss och treåringarna är först ut i V86-3. Bästa utgångsläget har obesegrade Devs Daffodil (V86-3) som jagar tredje raka från spår två.
- Hennes karriär har inletts lovande. Hon skötte uppträning och kvallopp bra och de här två starterna har hon klarat av på fint sätt, så vi är nöjda så här långt, säger Lövgren och fortsätter:
- Men hon har inte mött så här bra motstånd förut utan fått en behaglig start på karriären. Samtidigt har hon gjort det på ett sådant sätt att vi tror att hon ska ha nytta av att gå ut i lite tuffare lopp.
Nu startar hon med bil för första gången. Vad tänker du om det?
- Bilstart tror jag kommer gå bra men det är jättesvårt att säga var hon hamnar. Både hon och de andra är rätt så gröna bakom bilen. Men jag tror inte att loppet avgörs i starten med så unga och oerfarna hästar.

”Båda startar med vinstchans”
Bakom Devs Daffodil startar stallkompisen Saliga med nummer nio. Även hon har inlett tävlingskarriären lovande och ståtar efter fem framträdanden med tre segrar, en andra- och en tredjeplats.
- Hon har också skött allting på väldigt bra sätt och jag har ungefär samma förväntningar och förhoppningar på henne som på Daffodil. Fortsätter hon att prestera på ett lika fint sätt kan hon få fortsätta i något större årgångslopp framöver.
Hur rankar du hästarna sinsemellan med onsdagens förutsättningar?
- Det är jättesvårt att säga och mycket beror på hur loppet blir kört. Saliga kan startbilen och ligger längre fram i rutinerna, men Daffodil har ett bättre startspår. Jag hoppas att båda startar med vinstchans.

Läge för ny spetsvinst
På pappret har Joakim Lövgren sitt hetaste segerbud i Iago Zon (V86-5). Hästen har dokumenterat hög kapacitet och utklassade senast motståndet från ledningen i V75, men han har också gjort plattmatcher. Till exempel trivdes han inte alls på Solvalla näst senast.
- Han är bra när han får det som han vill ha det. Han är lite känslig av sig men talangen finns där och det vi behöver göra är att slipa på de grejer som gör att han har så lätt för att komma bort i loppen. Han behöver bli mer komplett både vad gäller distanser och positioner, men blåsa till ledningen som senast, det kan han.
Från spår ett har Iago Zon läge för att ta ledningen på nytt och väl där lär han bli svårfångad.
- Jag kan inte hur startsnabba motståndarna är så det måste jag läsa på, men hästen känns i alla fall bra efter senast och jag förstår om de som såg honom då har svårt att lämna honom utanför lappen...

Ola Johansson, Kanal 75


Det är inte bara det sista uttagningsloppet till Olympiatravet på menyn när Umåker bjuder på V75-tävlingar. Det är äv..


Det är inte bara det sista uttagningsloppet till Olympiatravet på menyn när Umåker bjuder på V75-tävlingar. Det är även sista chansen för kallblodseliten att testa på förutsättningarna som gäller i prestigefyllda Elitkampen om en dryg månad, det vill säga kort distans med bilstart.
Startfältet innehåller bland annat stjärnan Månprinsen A.M., som vann V75-lopp så sent som i söndags, Odin Tabac, fjolårets SM-vinnare som gör årsdebut, samt en uppstickare i form av Tangen Haap, som ska mäta sina krafter mot de riktiga kallblodstopparna för första gången.
- Jag är faktiskt inte förväntansfull för att möta Månprinsen och Odin Tabac, jag har inte lagt så mycket vikt vid det över huvud taget. Det jag verkligen ser fram emot är att trycka av honom och se hur fort det kan gå. För jag inbillar mig att han kan springa jäkligt fort över den här distansen.

Bestämmer huvudlag efter värmningen
Bortsett från hans första start i livet, som slutade med galopp, var årsdebuten 14 mars Tangen Haaps första lopp över kort distans. Trots det tror tränare Karlsson att just kort distans kan komma att bli hans bästa.
- Han har visat sån otroligt fin styrka genom hela karriären och när farten nu finns där tror jag att kort distans kan komma att bli hans bästa. Vi körde barfota runt om två gånger förra året, han var väldigt duktig båda gångerna och han blir framför allt kvickare när han tävlar barfota.
- Hästen har varit väldigt tacksam på det sättet att vi har kunnat spara flera olika växlar. Jag har haft en plan på att köra med helstängt huvudlag på lördag, men han var så himla laddad i intervallerna så jag tror inte det kommer att gå. Det skulle i så fall vara första gången, men det troliga är att vi fortsätter med öppet huvudlag. Det slutgiltiga beslutet fattas efter värmningen.
Vad hände i den senaste starten?
- Han blev alldeles för laddad efter 400 meter när han fick en häst på utsidan och började tävla mot den, då kan han bli lite tjurig. Då tar han i och bryr sig inte så mycket om att det finns hästar framför och det slutade med galopp.
- Hästen har alltid haft lite vassa tendenser i sig, men har varit trög och flegmatisk i loppen eftersom vi har tagit det lugnt med honom. Men under vintern har jag tryckt till honom i träningen på ett annat sätt, för att han ska kunna ta ytterligare ett steg i utvecklingen, så nu har hans vassa tendenser börjat visa sig.

Elitkampen är målet
Vad har du tänkt kring taktiken den här gången?
- Jag har tänkt köra så fort det går, så länge det går. Vi har alltid tagit honom lugnt från start och kört till slut, det har varit en medveten taktik och nu blir första gången som vi laddar från start. Jag tror han kommer visa upp en betydligt bättre startsnabbhet.
Hur fort tror du han kan springa?
- Om banan är bra tror jag han kan gå en låg 1.20-tid. Han har avslutat lopp i den farten de sista 1 200 metrarna ute i spåren bland annat.
Siktar ni mot Elitkampen?
- Ja, vi siktar dit och tanken är att det här är sista starten innan dess.
Det börjar närma sig din 30-årsdag. Kan Tangen Haap fixa en tidig födelsedagspresent på lördag?
- Ja, jag hoppas det. Annars skulle det vara ännu bättre med en present i efterskott sista helgen i maj, säger Björn Karlsson och skrattar.

Niklas Sörén Högblom, Kanal 75


Hästen har inte startat på två månader, varför?- Han var inte frisk i sin senaste start och är åtgärdad efter det. D..


Hästen har inte startat på två månader, varför?
- Han var inte frisk i sin senaste start och är åtgärdad efter det. Dessutom har vi fixat tänderna på honom. Sedan har vi laddat som tusan för det här loppet.
Vad innebär det att du fixat tänderna på honom?
- Att han springer rakare. Han har haft problem med munnen från och till och tidigare har vi slipat tänderna. Men den här gången fick hästen bedövning så att han kunde få en mer grundlig behandling och det verkar ha gjort gott.
Känns han annorlunda efteråt?
- Ja, han hänger inte alls lika mycket på en töm. I senaste jobbet sprang han spikrakt utan någonting på huvudet. Det innebär att jag kan välja vilket huvudlag jag vill på lördag.
Vad väljer du då?
- Det får vi se efter värmningen. Tidigare har han gått med olika typer av stängt där han sett lite mer åt höger. Men nu kanske det blir ett vanligt helstängt huvudlag. Huvudsaken är att hästen inte bryter och det gör han inte nu.
Påverkar det startsnabbheten?
- Nej, han brukar vara lika snabb oavsett huvudlag. Startsnabbheten hänger på hur han sätter hovarna bakom bilen, det brukar Kaj (Widell, kusk) säga i alla fall. Däremot ska han tävla barfota runt om den här gången och det brukar göra honom rappare.
Vad innebär det för prestationen?
- Själv kan jag inte svara på det eftersom jag aldrig kört honom utan skor. Men enligt Kaj är han mycket bättre utan skor. Det innebär också att vi kan ta bort alla skydd på benen, precis som då han tävlade barfota i fjol.
Hur är formen?
- Riktigt bra. Han är rejält trimmad. Jag har kört ett banjobb på 1.15/1 600 och då pullade han över mål. Sedan körde jag ett vansinnigt hårt heatjobb i skogen. Jag törs lova att det inte är många hästar i det här loppet som stått pall för ett sådant pass, men han klarade det utmärkt.
Hur ofta kör du sådana jobb inför en start?
- Det är väldigt sällan. Jag gjorde det inför V75-vinsten i höstas och inför finalen starten efter. Han brukar svara bra på det.
Jämför formen med de två vinsterna i början på året…
- Han är i mycket bättre form nu. Men helt på topp ska han inte vara förrän i Harper Hanovers lopp under elitloppshelgen.
Vad tycker du om uppgiften på lördag?
- Han tillhör de tre-fyra bästa i loppet och jag är nöjd med startspåret. Skulle det bli en strykning innanför blir jag ännu nöjdare.
Kan du avslöja taktiken?
- Ja, det blir full laddning mot ledningen. Jag kan inte lova att han kommer dit direkt, men han tål att köras länge om spets och ändå stå till mål. Skulle han få svar är jag ganska säker på att han knäcker ledaren, men då kan det alltid dyka upp någon annan till slut. Men sammantaget tycker jag att han är ett tidigt segerbud.
Blir det några andra ändringar förutom barfota och huvudlag?
- Han tävlade med Ghost-vagn senast så det är ingen ändring, men det är en ändring mot vinsterna då han gick med vanlig sulky. Han har bara sprungit i Ghosten ett par gånger och inte fått till det ännu, men det har funnits förklaringar och jag tycker att han travar mycket bättre i den så jag hoppas att det blir full utdelning nu.

Robin Johansson, Kanal 75


Ingen sulkytränare i världen kommer i närheten av Ron Burke när det gäller intjänade pengar de senaste säsongerna.2013 blev h..


Ingen sulkytränare i världen kommer i närheten av Ron Burke när det gäller intjänade pengar de senaste säsongerna.
2013 blev han först i Nordamerika att nå över 20 miljoner dollar på en säsong.
En bedrift han upprepat varje år efter det.
Rekordet ligger på 28,4 miljoner dollar från 2014.
Som jämförelse kan sägas att Peter Untersteiner vann den svenska tränarligan i fjol med just 28,4 miljoner, kronor.
Och en dollar motsvarar ungefär nio kronor.
Ron Burke tränar alltså in ungefär lika mycket pengar som de tio främsta svenska tränarna gör tillsammans.
En svindlande tanke.
2009 tog Ron, eller Ronald som han egentligen heter, över ansvaret för familjens tränarrörelse från sin far Mickey och sedan dess har stallet slagit alla tänkbara rekord. På bara åtta år har Ron Burke blivit världens vinstrikaste sulkytränare genom tiderna med över en och en halv miljard kronor intränat totalt.
En och en halv miljard!
Detta genom att utöka stallet till runt 250 hästar, utspridda på sex träningscamper i fyra olika delstater.
Det innebär att han vissa tävlingsdagar kan starta fler än 40 hästar på olika banor i Nordamerika.

Avslutade i 1.04-fart
Nu ska sägas att majoriteten av prispengarna kommer från passgångarlopp som är den dominerande sporten på andra sidan Atlanten. Men Burke har även tagit fram mängder med topptravare.
Den senaste heter Hannelore Hanover.
Ett sto som slog igenom i fjol som fyraåring då hon vann 17 av 20 starter och tjänade runt tio miljoner kronor.
Tillsammans med Åke Svanstedts elitloppstvåa Resolve är hon den nordamerikanska häst som torde vara självklar för Solvalla att försöka locka till Elitloppet.
Hannelore Hanover har inte tävlat sedan 12 november i fjol, men dök upp i ett kvallopp på Meadowlands i helgen och såg bländande ut när hon avslutade sista 400 meterna på blixtrande 1.04,6.

"Inte rädd för någon"
Vi slog en signal till Ron Burke för att höra hur han ser på att komma till Elitloppet, där han gästat en gång med Buck I St Pat 2009 - också det ett vindsnabbt sto som spelades till storfavorit i försöket, men straffade ut sig med galopp.
Vad tyckte du om Hannelore Hanovers insats i kvalet?
- Hon var väldigt fin, jag kunde inte vara nöjdare. Nu ska hon kvala igen på lördag, efter det är hon redo att börja tävla igen.
Hon finns inte längre med bland de anmälda till ”elitloppskvalificeringen” Cutler Memorial på Meadowlands 6 maj, varför inte?
- Därför att jag bestämt att hennes första start för året ska bli mot ston. Hon kommer att matchas mot hingstarna resten av säsongen ändå och det kändes onödigt att gå ut mot Resolve redan i första starten. Istället fanns ett passande lopp på Miami Valley (en tusenmetersbana i Ohio, reds. anm.) där hon trivs väldigt bra och sprang banrekord i fjol.
Är det aktuellt att komma till Elitloppet ändå?
- Ja, jag hoppas att hon är bra nog att få vara med om vi vill. Det tycker jag att hon är. Som hästen känns för dagen är jag inte rädd för någon konkurrent i Nordamerika. Hennes tävlingsschema för säsongen är så gott som spikat, den enda frågan som kvarstår är om vi åker till Solvalla eller inte.
Vad är det som gör dig tveksam?
- Att hon tävlade med Lasix (ett vätskedrivande läkemedel som ges till hästar för att motverka lungblödning och är förbjudet för tävlingshästar i Europa reds. anm.) i sina två sista starter i fjol och i kvalet. Hon har aldrig behövt det tidigare, men efter ett jobb inför näst senaste loppet så började hon blöda och då satte jag henne på Lasix. Sedan har hon fått träna med det i vinter. Men jag vet inte om hon behöver det egentligen.
Hur tar man reda på det?
- Man tar bort det, kör ett tufft jobb och kollar om hon blöder. Jag brukar dra mig för att ta bort Lasix på en häst eftersom jag inte vill att de ska behöva blöda igen.
Så du vill komma om hon klarar att tävla utan Lasix?
- Ja, men kommer jag så vill jag ha med mig fler hästar. Det är så tråkigt att åka långt om det blir galopp, eller om hästen blir fastlåst. Jag älskar att tävla och tävla mycket.
Vilka andra hästar är aktuella i så fall?
- I första hand Crazy Wow (femåring som tjänat drygt 14 miljoner kronor och har rekordet 1.09,1) om han visar rätt form i årsdebuten på fredag och Dayson (fyraåring som tjänat cirka sex miljoner kronor och har rekordet 1.09,2).
När bestämmer du dig?
- Det kan jag inte säga. Med Hannelore kommer jag att ta det vecka för vecka. Som det ser ut idag är det fifty-fifty att vi kommer. Jag skulle älska att komma till Elitloppet igen och jag vet att Yannick (Gingras, kusk) väldigt gärna vill åka. Men vi får se, jag måste tänka på vad som är bäst för hästarna, säger Ron Burke.

Robin Johansson, Kanal 75


I fjol spurtade Resolve strålande till en andraplats i Elitloppet bakom Nuncio. Nu stundar snart årsdebuten för sexåringen och planen har..


I fjol spurtade Resolve strålande till en andraplats i Elitloppet bakom Nuncio. Nu stundar snart årsdebuten för sexåringen och planen har hela tiden varit att återigen komma till Elitloppet. Den 6 maj körs Elitloppet Playoff, tillika AJ Cutler Memorial på The Meadowlands utanför New York. Då avgörs det om det blir någon resa över Atlanten för Resolve och till skillnad mot förra året så blir det också enda starten innan Elitloppet.
- I fjol gjorde han två starter innan Elitloppet, men i år blir det bara en start. Han var dock på topp redan i andra starten i fjol och jag hoppas att det räcker med ett kval och en start för att han ska vara det i år också, säger Åke Svanstedt.

”Tycker det är på lek – lite halvsemester”
Förra onsdagen körde Svanstedt årets andra rundbanejobb med Resolve på gården Palema Trotting i Vero Beach. Förutom all träning på sandbanan i vinter hade stjärnhästen tränat 1.25 full distans på rundbanan vid ett tillfälle. Nu gick det lite fortare, även om det inte var några fantomtider att tala om.
- Jag körde 1.18 över 2100 meter med honom i jämn fart hela vägen. Det kändes bra och han är precis lika fin som förra året. Det är inga avvikelser alls vad det gäller den biten, säger Svanstedt.
Och tillägger:
- Det enda är att han sprang fyra sekunder snabbare mot samma jobb i fjol. Då hade han tränat 1.22 över full distans innan han kvalade. Och året innan dess gick det inte att köra fortare än 1.24, 1.25 i jobben. Han är ingen träningshäst och tar det inte så allvarligt när han går jobb på rundbanan. Det är precis som att han tycker det är lite halvsemester när han är nere i Florida, ha, ha.
- Han är lite speciell hästen och tycker att det är på lek. Fast när han springer sina intervaller i sandbanan tycker han det är kul och då känns han bra. Han tycker att det är roligare att träna där än på rundbanan. Men han vet verkligen när det blir allvar och när han kommer in till banan blir han en helt annan häst. Han är en otrolig löphäst på det viset.
- Så att han nu kunde springa 1.18 full distans var ett bra tecken. Så fort har jag aldrig kunnat köra med honom i ett jobb tidigare.

”Är på plats – nu börjar allvaret”
Efter det träningsjobbet reste Resolve upp till New Jersey tillsammans med stallets tre- och fyraåringar. Han är nu på plats på Svanstedts andra gård, Legend Farm i Wrightstown. Snart drar hästens sista tävlingssäsong igång och nästa år blir han avelshingst på Hanover Shoe Farms. Nästa lördag, den 29 april, väntar kval på The Meadowlands.
- Jag märkte på hästen i fjol att han blev lite annorlunda när han kom upp till New Jersey. Det är precis som att han har lärt sig att nu är det slut på semestern i Florida. Att nu börjar allvaret.
- Så nu får vi se hur han kvalar och hur han är när han börjar tävla igen. Men han har i alla fall tränat utan avbrott hela vintern och så här långt så talar allt för att han ska gå bra igen.
- Jag hoppas såklart att han går bra i loppet den 6 maj och att det blir Elitloppet igen. Men hästen måste visa att han är riktigt bra om vi ska åka. Det är ett stort lopp Cutler Memorial och det är klart att vi kör för vinst och det blir optimal balans, barfota runt om då, säger Svanstedt.

”Väldigt nöjd med tvååringarna”
Efter en vinter med träning av stallets 72 hästar i Florida börjar nu en intensiv tävlingssäsong för Åke Svanstedt. Den drar igång på allvar i början av maj och pågår fram till november.
- Jag flyttar upp i morgon (läs onsdag) och resten av hästarna kommer den 29 april. Vi hade sex hästar som kvalade förra helgen och tio hästar som kvalar på lördag och tio hästar lördagen efter. Alla hästar måste kvala här innan de gör årsdebut.
- Jag är väldigt nöjd med tvååringarna. Vi har 35 stycken som alla ligger i samlad grupp och vi har kört mellan 1.21 och 1.24 med allihopa. Så har det inte varit tidigare år. Då har alltid några fallit ifrån under vägen så det här känns som den jämnaste kull jag har haft så här långt. Vi har också kört snabbare tider med dem i år gentemot tidigare år och de ser ut att tåla det bra.
- Det har varit en fin vinter i år, den bästa vintern sedan vi flyttade till Florida. Nu när hästarna känns så fina i träningen är man sugen på att börja tävla igen och köra dem i lopp. Så det ska bli roligt och spännande att börja en ny säsong, säger Åke Svanstedt vars hästar i fjol sprang in 40 miljoner kronor totalt.

Michael Carlsson, Kanal 75


Mjölkbonden Ola M Skrugstad tog sin vanliga tur till stallet vid halv sju på tisdagsmorgonen på gården i Dovre i den norska fjällv&a..


Mjölkbonden Ola M Skrugstad tog sin vanliga tur till stallet vid halv sju på tisdagsmorgonen på gården i Dovre i den norska fjällvärlden.
Ägaren hann inte med. Vid åttatiden hade gården berikats med ett föl.
- Det är roligt med alla som är intresserade och Sverige har vi ju bra minnen av, säger Ola M Skrugstad.
Lannem Silje vann 44 av karriärens 48 starter och var aldrig sämre än trea. Totalt sprang hon in 6,7 miljoner norska kronor och största segern kom i Elitkampen på Solvalla 2015 där svenske kungen Månprinsen A.M. blev tvåa.
I juni samma år var det Månprinsens tur att besegra Lannem Silje i en omskriven duell på Dannero.
Månprinsen tävlar vidare och blir storfavorit i ett V75-lopp på Umåker nu på lördag.
- Jag hoppas att han är i bra slag hästen. Han är flink med hästarna, Melander. Själv hoppas jag att Silje inte gjort sitt sista lopp. Vi var och röntgade henne för ett par veckor sedan och resultatet överträffade alla förväntningar, säger Ola M Skrugstad.

”En bra mor”
Lannem Silje ströks inför en tilltänkt start på Umåker i oktober 2015 och har inte startat sedan dess på grund av en blödning i ett gaffelband.
Ägaren är i valet och kvalet om han ska invänta hösten för att se hur saker och ting utvecklar sig.
- Silje är en bra skogshäst. Jag har tömkört henne lite i skogen i vinter och hon har varit precis som vanligt. Det går inte att säga om det är går att börja träna eller om det är oåterkalleligt. Förmodligen tar vi ett beslut om det här inom en månads tid. Kanske betäcks hon igen. Silje verkar vara en bra mor.
Lannem Siljes förstfödda är efter Dotterud Teddy och ska få namnet Lannem Stina. Mormor, en annan av Skrugstads uppfödningar, hette Lannem Sjura.
- Jag har haft flera som fått namn på s och de har blivit bra allihopa.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-02-24 2017-02-24 Romme-7 Ulf Eriksson 2160/10 D 0 1138
2017-02-03 2017-02-03 Romme-7 Tomas Pettersson 2160/6 D 0 32.6 681
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-5 Ulf Eriksson 2160/10 D str
2017-01-20 2017-01-20 Romme-7 Tomas Pettersson 1660/15 D 0 31.0g 1465
2017-01-11 2017-01-11 Romme-2 Magnus Jakobsson 1640/4 C 5 30.3 555
2016-12-30 2016-12-30 Romme-6 Ulf Eriksson 2140/2 D 5 33.1 342
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-9 Kajsa Frick 2160/6 D 5 29.1 269
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-3 Ulf Eriksson 2140/5 D 0 g 503
2016-11-12 2016-11-12 Romme-8 Kjell O Jonsson 1660/15 D 0 28.7g 1578
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Kjell O Jonsson 2160/5 D 0 30.2g 809
2016-08-22 2016-08-22 Romme-8 Kjell O Jonsson 2160/15 D str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-7 Kjell O Jonsson 2140/6 D 6 28.8 1283
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-4 Kjell O Jonsson 2140/2 D 0 28.5 1870
2016-05-24 2016-05-24 Romme-1 Kjell O Jonsson 2140/4 D 7 30.2 631
2016-04-26 2016-04-26 Romme-6 Kjell O Jonsson 2140/2 D 0 29.2g 886
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-7 Kjell O Jonsson 2140/4 D 0 g 1160
2016-04-10 2016-04-10 Romme-6 Kjell O Jonsson 2140/4 D 0 28.4 1663
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-6 Kjell O Jonsson 1640/6 D str
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-8 Kjell O Jonsson 2160/7 D 0 28.8 1480
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-2 Kjell O Jonsson 2140/3 C 5 30.7 1746
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Kjell O Jonsson 2140/4 D str
2015-12-18 2015-12-18 Romme-5 2160/3 0 32.2 185
2015-11-27 2015-11-27 Romme-6 2140/3 4 30.1 1297
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-7 2160/6 8 30.7 543
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-8 1660/9 str
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-3 2140/2 3 28.9 323
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-4 2140/1 6 28.0 559
2015-09-28 2015-09-28 Romme-1 1640/4 6 27.4 627ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se