Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

Verk travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Verk travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Verk har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Verk har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Verk


Jägersro galopp bjuder in till en högklassig kväll på tisdagen där Pramms Memorial med 700 000 kronor till vinnaren är kronan p&a..


Jägersro galopp bjuder in till en högklassig kväll på tisdagen där Pramms Memorial med 700 000 kronor till vinnaren är kronan på verket. Ett lopp som går som V64:ans tredje avdelning.
Favorit blir fjolårsvinnaren Hurricane Red. Träningsrundorna har varit bra och hemmatränaren Lennart Reuterskiöld Jr låter nöjd
- Jag tror snarast att det är en fördel för min häst att han gör årsdebut. Jag är i alla fall väldigt nöjd med honom.
Gunvald, döpt efter travtränare Tomas Malmqvists hund, var tvåa efter Brownie (Skandinaviens högst handikappade häst) i sin årsdebut.
- Gunvald är inte någon träningsnarkoman och han ska vara betydligt bättre nu, säger Fredrik Reuterskiöld.

”Ett skarpare jobb”
Efter det loppet är alltså Gunvald, som nu gör sin första säsong mot den äldre eliten, rejält framsatt.
I det sista finslipande jobbet inför Pramms såg Gunvald också lysande ut när han sparrades av Breakdancer.
- Jag klockade honom 800 meter och han gick tre sekunder snabbare nu än motsvarande jobb inför årsdebuten. Så det var ett skarpare jobb. Han fick ett ”preplöp” och att skarpare jobb och han har tagit det på ett bra sätt.

Hurricane – en tuffing
Men det är tufft för en nybliven fyraåring att match den äldre eliten. Och mycket värre motståndare än Hurricane Red från grannstallet finns inte.
Hurricane Red är en tuff individ, han är hingst och han börjar förstå det menar tränaren.
- Samtidigt är det något som gör vissa individer speciellt bra. säger Lennart Reuterskiöld Jr.
Men ”Junior” har också Mrs Loreen till start i Pramms. Rent matematiskt är hon bara ett halvt kilo sämre än Hurricane Red.
- Hon gick ut och vann på ett övertygande sätt och vi bestämde oss för att anmäla henne. Hon fick 91 efter den starten och med stolättnad på 1,5 kilo borde det betyda 92,5 och då är hon bara ett halvt kilo bakom.
Lite ovanligt blad tränareliten är annars att ”Junior” rider själv. Och han sticker inte under stol med att han gillar det:
- Det är fruktansvärt roligt fortfarande. Sen tror jag att jag kan känna hur hästarna känns, att de är fräscha i kroppen.
Tankarna inför Pramms?
- Det är alltid ett tufft lopp, men jag skulle inte vilja byta mina hästar mot några andra.

Svensk galopp


Propulsion kan vara hästen det kommer att svänga mest om i årets upplaga av Elitloppet. Popgruppen Eskobar från Åkersberga strax nor..


Propulsion kan vara hästen det kommer att svänga mest om i årets upplaga av Elitloppet.
Popgruppen Eskobar från Åkersberga strax norr om Stockholm, har lite försänkningar i travsporten och bandet har nu utsett sexårige Propulsion till sin speciella favorit i Elitloppet på Solvalla på söndagen.
Eskobar är noga med att påpeka att låten Propulsion inte handlar om hästen. Men namnet lät bra och hästen framträder i videon.
Eskobar i ett pressutskick:
”Frederik Zäll, gitarrist i bandet, har varit på många hästkapplöpningsbanor under sina dagar, främst på grund av hans fars massiva intresse och verksamhet i sporten, bland annat som ägare till Lass Drop. Det var en av de stora anledningarna till att vi var väldigt glada när en vän till vår trummis Joacim frågade om vi kanske kunde hjälpa dem med en låt för att hylla deras häst Propulsion”.

Ingår i stalltrio
Propulsion (drivkraft på engelska) är en av Solvallatränaren Daniel Redéns tre hästar i Elitloppet på söndagen. Delicious U.S. och In Vain Sund är de andra två.
Låten Propulsion finns tillgänglig på Spotify, Apple Music/iTunes och Youtube.

Mikael Wikner, Kanal 75


Elitloppsveckan är här och hela trav-världen riktar blickarna mot Sverige, Stockholm och Solvalla. Nationalarenan värmer på onsdagen u..


Elitloppsveckan är här och hela trav-världen riktar blickarna mot Sverige, Stockholm och Solvalla. Nationalarenan värmer på onsdagen upp inför helgens tre dagar långa travfest med V86-tävlingar och första start är tidigare än vanligt, 19.20. De årliga ”auktionsloppen” för treåringar ska avgöras, två lopp för hingstar och valacker och två lopp för ston, och Svante Båth selar ut tre talangfulla djur. Först ut är Swarovski Broline (V86-2) från ett andraspår bakom startbilen. Hon har inlett karriären med en seger och tre andraplatser.
- Vi har försökt smyga igång henne och senast var hon ute i ett Breeders’ Crown-lopp. Hon kan öppna mycket bättre än vad hon gjorde då men det fanns ingen anledning att chansa eftersom det i första hand gällde att vara bland de sex främsta (det garanterar plats i höstens semifinaler reds.anm.).
- Hon kommer mer och mer och vi kommer att lätta henne bak en del den här gången för hon har en tendens till att vara ”rullig”. Hon kommer inte att göra bort sig och jag blir inte förvånad om hon dyker upp där framme, säger Svante Båth.

För tuff inledning senast
Även Pontiac S.W. (V86-4) har inlett karriären mycket lovande och vunnit två av sex lopp. Senast brände han som storfavorit men höll ändå starkt efter ett alldeles för snabbt inledningsvarv.
- Det blev fel. Erik (Adielsson) var tvungen att ge marschorder för att komma till ledningen och hästen tände mer på det än vad Erik hade trott. Efter 1.11,5 första varvet med tredjespår i första sväng gällde det bara att inte bottna hästen mer än han redan hade blivit. Nu vet vi att man måste tänka efter innan man ger honom marshorder.
Senast hade Pontiac S.W. sjundespår bakom startbilen. Den här gången drog han nummer fyra.
- Erik kommer nog inte att skicka iväg honom den här gången utan försöker nog vila lite på hanen. Men hästen har visat bra fartresurser så om han funkar fullt ut tror jag absolut att han är med där framme. Han är också en lite rullig häst och det är inte omöjligt att han också lättas bak.

”Hon ska räknas”
Den i V86-trion som Svante Båth tror mest på inför onsdagen är Staro Lochlyn (V86-6), trots att hon lottades till ett tiondespår. Hästen visade fin kapacitet redan som tvååring när hon vann ett AVST Trottex Auktionslopp samt Vinterfavoriten på Solvalla. I år har det blivit en seger på fyra starter. Senast galopperade hon som storfavorit i rygg på ledaren i första sväng.
- Vi valde att testa henne bakom bilen i provstarten och gjorde bedömningen att det var värt att prova och skicka iväg henne från start. Hon var snabb ut men Christoffers häst (Saranda Face) var snabbare och sedan blev det ett typiskt ”ungdomsmoment” när hon från fulla körorder skulle ta det lugnt. Så hon rullade över. Det är lite av hennes akilleshäl och även om hon redan har tjänat fina pengar behöver hon lära sig när hon ska springa för fulla seger och när hon ska slappna av.
- Bortsett från galoppen kändes hästen jättebra och hon kommer gå utrustad precis likadant igen. Om hon funkar tycker jag absolut att hon ska räknas.

Jim Frick en frisk fläkt
Treåringarna som Svante Båth selar ut på onsdagen står på hans träningscamp i Knivsta några mil norr om Stockholm, dit han flyttade en stor del av verksamhet 2015. Sedan dess fördelar han sin tid mellan Knivsta och gården i Kovland utanför Sundsvall, där han hållit till i många år.
- Jag har sökt dispens så nu har jag 26 timmar på dygnet. Och så hoppar jag över lunchen och då har jag 27, säger han skämtsamt på frågan hur han vid sidan av allt tävlande hinner träna hästar på två gårdar i olika delar av landet.
- Skämt åsido brukar jag i veckorna lägga två dagar på vardera ställe och den femte dagen där det behövs. Men det där är mer strukturerat på vinterhalvåret när vi startar mindre. På sommarn är det mer styrt av tävling.
Gården i Knivsta, Östuna, ägs av legendariske travtränaren Jim Frick. Han avvecklade sin egen verksamhet efter en allvarlig olycka på Solvalla 2010 men han tillbringar fortfarande tid i stallet.
- Han kommer ner så gott som varje morgon som han är där, de är en del i Dalarna också, och han har full koll på hur det går för hästarna. Jag glömmer till exempel aldrig när Deimos Racing som tvååring vann på 1.15,1 i Bollnäs. Då kom Jim ner dagen efter och skrattade och sa: ”Det där klarade du inte”. Jag förstod ingenting. Men det visade sig att Jims Colorado I.T. fortfarande hade svenska rekordet på 1.14,9. Sådan är han Jim, en frisk fläkt, säger Båth och skrattar.

Över miljonen insprunget
Till helgen kommer Jim Frick, som fått söndagens prestigefyllda kallblodslopp Elitkampen uppkallat efter sig, och naturligtvis även Svante Båth att vara på Solvalla. Båth har tre hästar med i lördagens V75-finaler och på söndag tar han ut Sveriges vinstrikaste treåring i år, Global Un Poco (V75-1), i Treåringseliten. Hingsten har vunnit fem av sju lopp och tjänat över en miljon kronor sedan årsskiftet.
- Han har gått jättebra och är jag väldigt stolt både över min matchning och ägarna som är väldigt lyhörda. Vi hade en sittning efter tvååringssäsongen och kunde bara konstatera att han sprungit på övermakten när han mött de bästa i kullen. Så när Margaretas Tidiga Unghästserie drog igång på Solvalla var det logiskt att köra på under vinter, vår och försommar. Det har gett väldigt bra resultat och planen vi hade har gått i lås.
Men än är ju inte säsongen slut...?
- Jag hoppas och tror att han kommer att tjäna fina pengar även resten av åren men nu är vi så att säga ”hemma” med marginal. Visst har han utvecklats men vi har också tagit fram de reserver vi hade och vi har matchat honom väldigt rätt.
För första gången i år ska Global Un Poco på söndag tävla över kort distans och det är av en anledning.
- Normalt är kanske 2 100 meter en bättre distans för honom men nu har vi en liten plan och det är att han ska komma ur det här loppet med så mycket spring i benen som möjligt. Jag tror nämligen att han har större chans att vinna korta E3 i sommar. Vi får se hur vi gör med långa E3 men till korta vill vi ha ordning på grejerna och den här starten är ett steg i den matchningen.
Även om hästen har ”matchats rätt” och ”planen har gått i lås” spänner alltså Svante Båth bågen även framgent för Global Un Poco.

Ola Johansson, Kanal 75


Gulddivisions final på Gävle veckan före Elitloppet har även namnet ”Vägen till Elitloppet – H.K.H. Prins Daniels lopp&rdq..


Gulddivisions final på Gävle veckan före Elitloppet har även namnet ”Vägen till Elitloppet – H.K.H. Prins Daniels lopp” och förutom förstapriset på 400 000 kronor finns alltså en biljett till världens finaste sprinterlopp i potten.
Tio hästar fanns med bakom startbilen i jakten på en rosa elitloppsbiljett och loppet fick en nästan osannolik upplösning.
I ledningen satt Shadow Woodland och han ledde tills 50 meter före mål då trion Rod Stewart, Wild Honey och Workout Wonder sprintade förbi.
Snabbast av alla spurtade Workout Wonder tillsammans med Tommi Kylläinen - och det var i det närmaste en onsannolik spurt. Fakta är att den finska USA-importen satt sist i fältet ända tills hästarna svängde in på upploppet då sexåringen mer eller mindre vände ut och in på det högklassiga motståndet på 200 meter.
Speedkulan Wild Honey avslutade också visslande till andrapriset men chanslös mot vinnaren trots att hon hade en längd eller två tillgodo in mot upploppet.

Elitloppet lottas 15.00
Jarno Kauhanen är tränaren bakom Workout Wonder och han var tagen av uppvisningen hans häst bjöd på.
- Rörd och glad. Vilken fin häst vi har. Det är en otroligt snabb häst. Han såg så fin ut i sista kurvan… jag har inte ord nu. Jag har svårt att prata, sa han direkt efter loppet.
Beskedet om det blir Elitloppet för Workout Wonder gick inte att få på lördagen.
- Det kan jag kan inte säga nu, vi är två delägare till. Den här kvällen har vi i alla fall att fundera och prata, sa Jarno Kauhanen.
Delägarna, där förre Halmstadtränaren Kari Lähdekorpi ingår, har tidigare visat svagt intresse att starta sin stjärna redan i år i Elitloppet.
Elitloppsgeneralen Markus Myron var som de flesta imponerad av lördagens uppvisning av Workout Wonder.
- Vi får ta ett samtal i morgon bitti. Men han var sjukt bra och jag hoppas verkligen, verkligen, att de säger ja. Att kunna avsluta på det sättet är roligt i ett elitlopp.
Följande hästar klara för Elitloppet: Bold Eagle, Cruzado Dela Noche, Dante Boko, D.D´s Hitman, Elian Web, Propulsion, Resolve, Spring Erom, Takethem, Timoko och Up And Quick.
Förutom Workout Wonder har även titelförsvararen Nuncio och Delicius U.S. fått en inbjudan men de har ännu inte tackat ja.
Det innebär att Markus Myron har minst två och högst fem rosa biljetter till att dela ut. Och det är bråttom – Elitloppet lottas på söndagen 15.00.

Hemmaglädje fick avsluta
Förutom den finska glädjen i V75-6 hittade vi lördagens gladaste segrare i vinnarcirkeln efter V75-7. Hemmatränaren Olle Alsén fick luckan från rygg ledaren med stallet stjärna M.T.Insider in på upploppet och bjöd på en härlig segergest i god tid före mål.
- Det här är fantastiskt och går inte att beskriva med ord. Jag körde bort lite poäng på honom och vi kom med i loppet som sista häst och så fick vi spår 8…
- Enorm lycka, det är enorm lycka, jublade Gävletränaren.

Två segrar för Redén/Kihlström
I V75-1 blev det favoritseger för Floyd P.Boko som satte nosen först sista biten efter att tvingats gå utvändigt om ledaren Frisco Flame. Örjan Kihlström såg säker ut hela vägen och måttade snyggt in sin 18:e V75-seger för året. För tränaren Daniel Redén var det tionde V75-segern 2017.
- Om det skulle räcka till vinst kan man inte vara säker på, men att vi skulle vara med och slåss om det kände jag, sa Örjan Kihlström om känslan i sista sväng.
Daniel Redén och Örjan Kihlström kunde räkna in ytterligare en V75-seger genom Whitehouse Express som imponerade i silverdivisionen (V75-5).
Whitehouse Express satt fjärde par utvändigt och Örjan Kihlström styrde fram utvändigt ledaren 1300 kvar och fick sedan överraskande för många ta över ledningen varvet kvar från Regent Zet. Väl i spets såg den sexårige hingsten mycket löpsugen ut och vann före en bra avslutande Make It Quick.

Dubbel för Adielsson
I V75-2 såg det länge ut som att First Love Boko och Jörgen Westholm skulle hinna undan från ledningen, men Oceanic Clearence levererade en sylvass slutrökare tillsammans med Erik Adielsson och snuvade favoriten sista biten. Stefan Melander tränar vinnaren
Även i V75-3 blev det Erik Adielsson före Jörgen Westholm. Erik Adielsson ledde varje meter med Peter G Norman-tränade Autobahn som höll undan före favoriten Sete, som var godkänd tvåa efter ett lopp utvändigt ledaren.

Favoritseger i kallblodsloppet
Favoritseger blev det även i kallblodsloppet (V75-4) och det var en stark prestation av Art Nökkve som fick en tuff väg i spåren och utvändigt ledaren innan han tog över dryga 500 kvar tillsammans med sin tränare Håkan Skoglund.
- Det var nära galopp 1100 kvar, annars skötte han sig perfekt. Det känns som han kan gå upp i eliten om han får vara frisk, sa segerkusken.
Utdelningen på sju rätt på V75 blev 45 120 kronor. Sex rätt gav 225 kronor och fem rätt 20 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


2014 drog han fram svenske Maharajah till segern i Prix d’Amerique.2015 kom revanschen då Up and Quick fick kliva upp på tronen efter vär..


2014 drog han fram svenske Maharajah till segern i Prix d’Amerique.
2015 kom revanschen då Up and Quick fick kliva upp på tronen efter världens tuffaste travlopp.
2016 hände det som inte fick hända.
För samtidigt som elitloppsfavoriten Bold Eagle slog igenom med dunder och brak i fjolårets Prix d’Amerique så stapplade Frankrikes tidigare dominant ut från Vincennes med vad som visade sig vara en höftfraktur.
En skada som kunde ha satt stopp för tävlingskarriären.
Men ett år senare var Up and Quick tillbaka på banan och i sin senaste start i Argentan visade han form från fornstora dagar då han drog sönder sina konkurrenter på 1.09,4 – årets snabbaste tid i Europa.
Bakom återkomsten finns en 25-årig tjej från Jessheim utanför Oslo som funnit drömhästen som sedan 15 månader varit hennes livskamrat.
- Mitt liv nu går ut på den här hästen. Jag har min lägenhet och mitt liv egentligen på Grosbois, men där har jag inte bott sedan februari förra året, när han åkte hit. Det är ”once in a lifetime” man får ta hand om en så fin häst. Så då får man väl ge allt, berättar Caroline Berntzen som följde Up and Quick till stuteriet Haras de Sassy i Normandie där nioåringen tjänstgör som avelshingst sex dagar i veckan.

”Grät som en bebis”
Efter skadan överlämnade nämligen tränaren Franck Leblanc i princip allt praktiskt ansvar till Berntzen som haft Up and Quick som ensam passhäst.
- Det är jag som sköter vardagsträningen. Ibland kör vi intervaller på banan här, eller så kör vi hos Jean Etienne Dubois. Ibland åker vi till Francks farm och ibland till Grosbois. Franck gillar att ändra i träningen. Men det är jag som kör hästen, Franck har bara kört honom två gånger i år.
Att leva ihop med en häst året runt skapar förstås starka band.
- Han tar all min tid, det är därför det betyder så mycket när det går bra också. Man har fått höra så många gånger att hästen är slut och att han aldrig kan komma tillbaka. Efter loppet i Argentan senast så brast det, jag grät som en bebis. Det är mycket känslor.

”Kommer att vara på topp”
Nu väntar alltså Elitloppet.
Och att Up and Quick kan springa fort med aktuella förutsättningar visade hästen vid sitt enda besök på Solvalla för fyra år sedan då han slutade tvåa i Sweden Cup på 1.09,0.
Franck Leblanc hymlar inte med att man åker till Sverige med förväntningar.
- Till att börja med är det en stor ära att ha blivit inbjuden. Hästen är verkligen bra och jag tror att förutsättningarna i Elitloppet passar honom. Han kan öppna snabbt, klarar alla positioner och är oberoende av hur loppen blir körda.
Hur tror du att det skulle kännas att vinna Elitloppet?
- Det vore onekligen en välsignelse att vinna både Prix d’Amérique och Elitloppet. Han har kapaciteten för att göra det. Jag tror det kan gå. Han har rätt inställning… Jag tror… Äh, han kommer vara på topp när det är dags för Elitloppet, säger Leblanc.
För Caroline Berntzen blir det hennes största äventyr ihop med sin gunstling.
- Jag är redan nervös. Kommer man till en elitloppsfinal, det är så stort. Men det ska bli roligt. Man får väl gå in i sin bubbla, stänga ut vad som händer runtomkring och fokusera på hästen, säger Berntzen och klappar ömt om Up and Quick som stillsamt mumsar i sig av gröngräset på slänten utanför det stora stuteriet i Normandie.

Kanal 75


Art Nökkve köptes av hästägare hos Håkan Skoglund i fjol vintras. Den sexårige hingsten firade fina framgångar i sin nya r..


Art Nökkve köptes av hästägare hos Håkan Skoglund i fjol vintras. Den sexårige hingsten firade fina framgångar i sin nya regi under våren. Han tog en lätt seger i V75 på Gävletravet i maj och vann under året totalt tre lopp på sju starter och var bland de tre främsta i sex av loppen. Efter en halsoperation och en trevande inledning i år har Art Nökkve återigen hittat stilen. Han har tagit två raka segrar och varit jättefin på barfotabalansen.
- Det har jävlats en del och det är halsen som inte har funkat. Han opererades efter sista starten i fjol och nu verkar det peppar, peppar som att andningen fungerar bra igen. Hästen var riktigt bra den här årstiden förra året och nu känns han otroligt fin för dagen, säger Håkan Skoglund.
- Han har gjort kanonlopp vid segrarna och vunnit med krafter kvar. Senast var han lite uppanmäld men vann ändå, även om han fick sträcka lite på sig. Art Kjarvald är ju en bra häst och han låg i rygg på mig och utmanade till slut men min gick undan säkert.

”Fantastiskt fina pengar för kallbloden”
Art Nökkve har sprungit in 594 000 kronor och sex år är ingen ålder för ett kallblod som får tävla tills de är 15 år. Tränare Skoglund lovordar sin häst mycket och även kallblodshästar överhuvudtaget.
- Det är fantastiskt fina pengar att köra om för kallbloden. På lördag är det 150 000 kronor i förstapris, precis som i fjol när han vann, trots att det inte är högsta klassen. Det är mycket billigare att köpa ett kallblod som är bra än att köpa ett varmblod. Det är heller inte så tuff konkurrens bland kallbloden och som sagt fina pengar att köra om. Så jag har nästan hellre kallblod än varmblod, säger Skoglund.
- Art Nökkve är en jättefin häst som har det mesta och det är väl bara startsnabbheten som saknas. Men den kommer väl den också så småningom. Jag tycker att han känns lite bättre i år än vid samma tid i fjol.

”Är tuff när han är i ordning”
Lördagens V75-omgång kryddas med en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 29 miljoner kronor enbart på sju rätt. Art Nökkve favorit i V75-4. Han startar med 20 meters tillägg och har springspår på den volten.
- Det blir intressant och jag måste ju tro på bra chans. Han ska väl vara favorit så bra som han har varit på slutet. Jag har bara kört lite lagom lugnt mellan starterna och hästen känns fortsatt fin. Det enda är ju att han kan bli hängande från början eftersom han inte är något vidare snabb ut. Men han är tuff när han är i ordning och då brukar han tåla lite. Han måste ju det om han ska vinna och den här gången får han nog jobba lite, säger Skoglund.
- Barfota runt om har gett honom en växel till och det blir samma balans igen och inga ändringar i övrigt.

"Hästarna är i form ochj jag känner mig stark"
Håkan Skoglund, 59, har blott fem hästar i träning och stallet ståtar med strålande 25 i segerprocent i år. För några veckor sedan vann Order By Keeper V75 hemma på Bergsåker och det är en häst som har två raka segrar efter han köpts av hästägare hos Håkan Skoglund.
- Vi köpte honom från Daniel Redén och han ska starta på Solvalla den 7 juni nästa gång. Hästarna i stallet är i bra form och jag känner mig stark jag också. Jag har haft diskbråck två gånger tidigare men nu känns ryggen riktigt bra. Jag har bara haft ett fåtal hästar i träning de senaste åren och vill inte ha fler än fem i träning. Det känns som mer harmoni än när man hade 30 hästar i träning och flera anställda som tidigare år. Jag kör också bara mina egna hästar i loppen eftersom jag har haft problem med ryggen.
- Jag håller till på en gård tre kilometer från Bergsåker och jag jobbar mestadels själv, även om frun hjälper till ibland. Det är kul att vara i stallet och extra roligt såklart när det går bra, säger Håkan Skoglund som är född in i travet via hans far som var travtränare och det var även hans farbror och farfar.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-02-24 2017-02-24 Romme-7 Ulf Eriksson 2160/10 D 0 1138
2017-02-03 2017-02-03 Romme-7 Tomas Pettersson 2160/6 D 0 32.6 681
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-5 Ulf Eriksson 2160/10 D str
2017-01-20 2017-01-20 Romme-7 Tomas Pettersson 1660/15 D 0 31.0g 1465
2017-01-11 2017-01-11 Romme-2 Magnus Jakobsson 1640/4 C 5 30.3 555
2016-12-30 2016-12-30 Romme-6 Ulf Eriksson 2140/2 D 5 33.1 342
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-9 Kajsa Frick 2160/6 D 5 29.1 269
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-3 Ulf Eriksson 2140/5 D 0 g 503
2016-11-12 2016-11-12 Romme-8 Kjell O Jonsson 1660/15 D 0 28.7g 1578
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Kjell O Jonsson 2160/5 D 0 30.2g 809
2016-08-22 2016-08-22 Romme-8 Kjell O Jonsson 2160/15 D str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-7 Kjell O Jonsson 2140/6 D 6 28.8 1283
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-4 Kjell O Jonsson 2140/2 D 0 28.5 1870
2016-05-24 2016-05-24 Romme-1 Kjell O Jonsson 2140/4 D 7 30.2 631
2016-04-26 2016-04-26 Romme-6 Kjell O Jonsson 2140/2 D 0 29.2g 886
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-7 Kjell O Jonsson 2140/4 D 0 g 1160
2016-04-10 2016-04-10 Romme-6 Kjell O Jonsson 2140/4 D 0 28.4 1663
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-6 Kjell O Jonsson 1640/6 D str
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-8 Kjell O Jonsson 2160/7 D 0 28.8 1480
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-2 Kjell O Jonsson 2140/3 C 5 30.7 1746
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Kjell O Jonsson 2140/4 D str
2015-12-18 2015-12-18 Romme-5 2160/3 0 32.2 185
2015-11-27 2015-11-27 Romme-6 2140/3 4 30.1 1297
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-7 2160/6 8 30.7 543
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-8 1660/9 str
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-3 2140/2 3 28.9 323
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-4 2140/1 6 28.0 559
2015-09-28 2015-09-28 Romme-1 1640/4 6 27.4 627ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se