Vegas travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Vegas travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Vegas har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Vegas har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Vegas


Rommetravet var värd för lördagens V75® där E3-finalerna över kort distans stod i fokus. Tomas Malmqvist visade upp sin Fiftyfour i..


Rommetravet var värd för lördagens V75® där E3-finalerna över kort distans stod i fokus. Tomas Malmqvist visade upp sin Fiftyfour i ett bländande skick och via en grym avslutning spurtade han ner storfavoriten Expo Wise As och alla de andra i finalen för hingstar och valacker. Fiftyfour blev i fjol framröstad som Årets Tvååring efter att ha vunnit de största loppen och sprungit in 2,3 miljoner kronor. Det här var hästens blott tredje start för året och han levererade en fenomenal insats i händerna på Ken Ecce och tog sin andra raka seger. Efter att ha inlett på innerspår hittade Ken Ecce ut i fjärde par utvändigt efter 600 meter. Detta samtidigt som tempot var högt framme i täten, där Vegas Wania blåste till ledningen och när storfavoriten Expo Wise As kom fram och ställde frågan efter ett drygt halvvarv, svarade Magnus A Djuse resolut ledningen. Tätduon varvade på 1.10 och när Epsom As angrep i tredjespår dryga halvvarvet kvar, fick han Fiftyfour med i släptåg. I utgången av sista kurvan kastade Ken Ecce loss sin stjärna som fick full anfallsorder, och i ett nafs sprintade Fiftyfour förbi de övriga och kopplade greppet mitt på upploppet. Segertiden blev det nya löpningsrekordet 1.10,8/1640a och förstapriset var en miljon kronor när Ken Ecce bjöd på en segergest kort före mål.
– Fy fan vilken häst alltså. Det gick fort där framme och dom varvade på 1.10. Efter 600 meter kunde jag komma ut i andraspår och jag fick en bra feeling in i sista sväng. Han är bättre än de andra och har viljan och tekniken som gör honom så bra. Han vill vara först den här hästen och han tycker om att tävla. Det är den klart bästa hästen jag har kört. En fantastisk individ, sa Ken Ecce.

Gocciadoro besviken över storfavoriten – ”Kan vara sjuk”
Tvåa i mål blev en sylvasst spurtande Frank S.H. för Fredrik Persson. Trea blev S.G.Dracarys tillsammans med Örjan Kihlström som kom fram på innerspår den sista biten.
– Han gick jättebra. Det blev ett struligt lopp men hästen gjorde det jättebra, kommenterade Örjan Kihlström.
Däremot var Alessandro Gocciadoro besviken över Expo Wise As som stumnade den sista biten och blev femma i mål. Detta efter att temporärt kopplat greppet när hästarna svängde in på upploppet.
– Jag trodde att vi skulle få ledningen efter femhundra meter men Magnus ville köra i ledningen. De sista 200-300 metrarna var han trött. Jag tror kanske att han kan vara sjuk. Vi får kolla upp honom, sa Alessandro Gocciadoro.

Dubbelt Djuse och familjelycka i E3-finalen för ston
Det blev familjelycka i vinnarcirkeln efter att A Teaser skrällvunnit E3-finalen för ston. Tränaren Mattias Djuse hade fyra hästar med i loppet, och lade beslag på de två första platserna. Först i mål var A Teaser som spurtade till seger för Erik Adielsson och precis på mållinjen tog sig förbi Larah Westwood och storfavoriten Kinglet Bird. Detta efter att ledande Kinglet Bird fått press i ledningen av utvändige Esmeralda Bez som sett till att tempot hållits uppe. I rygg på ledaren satt A Teaser och i andra par utvändigt Larah Westwood. Den sistnämnda tog sig fram utvändigt om ledaren i sista sväng, och samtidigt fick A Teaser chansen vid upploppets början. Över målrakan kom tre hästar stormande sida vid sida den sista biten och precis före mål hann A Teaser förbi stallkamraten Larah Westwood. Segertiden blev det tangerande löpningsrekordet 1.10,9/1640a och förstapriset var en miljon kronor.
Vid sidan av banan stod en rörd tränare Mattias Djuse efter att familjehästen A Teaser vunnit, som ägs och är uppfödd av hans mamma och pappa (Hästshopen i Östersund AB).
– Det här var häftigt. En riktig dröm. Hon är en ”gratishäst” som vi har haft i träning hela tiden. Jättekul för mamma och pappa, sa Mattias Djuse.

”Jag får ge hästen all heder”
Segerkusken Erik Adielsson strödde superlativer över A Teaser.
– Jag får ge hästen all heder att hon fixade en sidoförflyttning och ändå kunde accelerera inne på upploppet. Hon öppnade även väldigt kvickt och visade fin uppfattning i starten. Jag visste inte hur mycket Örjan och Magnus hade att åka med samtidigt som min häst kändes jättefin. Det var en lättsam häst att köra, sa Erik Adielsson och berömde även tränaren Mattias Djuse som fortsätter att fira stora framgångar.
– Jag tycker att Mattias resultat talar för sig själva. Han har 125 hästar träning och det är otroligt att han har tagit de här stegen som han har gjort mest hela tiden, sa Adielsson.
Örjan Kihlström var nöjd med Kinglet Bird som alltså blev trea och knappt slagen.
– Hon gick jättebra och fick en lite het häst på utsidan så det blev tufft men hon kämpade på jättebra.

Revansch för Gocciadoro i Guld
Om Alessandro Gocciadoro var besviken efter Expo Wise As i E3-finalen, så fick Italienaren snabb revansch redan i loppet efter, tillika Gulddivisionen, med Charmant De Zack. Hästen var lysande vid en överlägsen seger på Solvalla näst senast, men inte riktigt lika vass gången efter. Nu var han sannerligen tillbaka i gott slag igen när han via en strålande långspurt plockade ner ledande Global Badman som fått bestämma i täten. Segertiden blev imponerande 1.11,8 över 2640 meter med autostart.
– Han var super och de sista 600 metrarna gick fort. Jag är så glad över hästen, sa Alessandro Gocciadoro som även avslutade V75 genom att vinna med favoriten Don’t Say Gar som var överlägsen från ledningen och därmed blev det en dubbelseger för Alessandro Gocciadoro.

Styrkeuppvisning av Fredde B:s Matiere
Matiere och In Love Mearas har mött varandra tre gånger i rad. I den första starten vann In Love Mearas och senast var det Matieres tur att spurta till seger i Visby. Nu tog Fredrik B Larsson fram ett annat vapen ur hästens arsenal – och vann på ren styrka. In Love Mearas öppnade snabbt till ledningen från springspåret för Örjan Kihlström. Men han fick tidigt Matiere på utsidan och Fredrik B Larsson såg till att hålla tempot uppe. Han pressade på utsidan med sin häst och första varvet travades efter snabba 1.12,5. Tätduon drog ifrån de övriga fältet och det utmynnade i en härlig duell på upploppet mellan de båda. Men Matiere var den starkaste den här dagen och kopplade greppet på In Love Mearas. En mycket imponerande insats där segerstriden blev strålande 1.12,1/2140 meter i voltstart.
– Jag hade en plan att jag inte ville låta Örjan häst, som är bra, få bestämma för mycket i ledningen. I så fall tror jag att det hade blivit svårt att slå honom. Det här var min taktik att vinna loppet att lägga press och hålla lite tryck på honom hela vägen. Jag litade på min häst och han har utvecklats otroligt bra. Han är otroligt stark och löpärlig, berömde Fredrik B Larsson.
I den andra avdelningen på V75 fick favoriten Great Time Trot bestämma i ett moderat tempo i ledningen. Men han kunde inte freda sig mot Jobpost och Erjon som kom farande över upploppet. Det var bröderna Djuse som gjorde upp och det längsta strået drog Mats E Djuse med Jobpost som höll undan före Ejon och Magnus A Djuse. Segertiden för den Jörgen Westholm-tränade fyraåringen blev 1.13,8/2640a.

Lennartsson skrällde
I den femte avdelningen, tillika Bronsdivisionen, kom favoriten Lindymusclemania tidigt till ledningen i utgången av den första kurvan. Han fick sedan bestämma tempot och många trodde nog på seger när hästarna svängde in på upploppet. Men då kom Corazon De B. farande för Per Lennartsson som serverat sin häst en fin resa i andra par utvändigt. Segergreppet kopplades kort före mål och skrällen för hästen var ett faktum. Han var spelad till fyra procent av insatsfördelningen på V75.
Den hästen var en bidragande orsak till att sju rätt på V75 gav 5 011 950 kronor. Sex rätt betalade 8359 kronor och fem rätt gav 407 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvallatränaren Stefan Melander har köpt många hästar i Nordamerika. Chestnut Hill är en av dem. Men inför lördagens tä..


Solvallatränaren Stefan Melander har köpt många hästar i Nordamerika. Chestnut Hill är en av dem. Men inför lördagens tävlingar på huvudstadsbanan hade inte sexåringen gjort allt för mycket väsen av sig på svensk mark. Kanske lossnar det nu? Efter att lopp i tredje par invändigt och i rygg på ledaren spurtade han hem lördagens gulddivision.
- I sista sväng kändes det som att jag hade torrt spurtkrut och när luckan kom svarade han som en tiger. Jag ryckte tussarna men han sprang själv upploppet ner. Väldigt trevlig häst och när man vinner blir det ännu trevligare, kommenterade kusken Rikard N Skoglund.
Catarina Lundström, sambo med Stefan Melander, hade en förklaring till varför hästen slog till nu.
- När Nuncio flyttade från stallet klev Milligan’s School fram och blev kung. Och nu när Milligan’s har flyttat vinner den här.
Nuncio sprang in 28 miljoner kronor och Milligan’s School nästan 18 miljoner. Med 5,9 miljoner kronor på vinstkontot har Chestnut Hill en bit kvar till de siffrorna. Men kanske har hans tid som regent i stall Melander bara börjat...

Enkelt för hockey-hästen
Karriären har inte gått spikrakt för Borups Victory. Men till ishockeyikonen Mats Sundins och övriga delägares stora glädje har han hittat rätt sedan han i somras kom i träning hos Daniel Wäjersten. Två segrar och en andraplats på tre starter var femåringens facit inför finalen i bronsdivisionen, som han vann i överlägsen stil sedan han körts till ledningen efter ett halvvarv.
- Det var lite körning från början men det kändes väldigt bra efter 300-400 meter. Han kändes väldigt fin i travet och allting. Han kanske inte var lika rapp som senast men jag är ändå väldigt nöjd med honom, sa Bergsåkertränaren.

Kross i Margaretas
Claes Sjöström fick nöja sig med andraplatsen med Eddy West i gulddivisionen men i Margaretas Tidiga Unghästserie för fyraåriga hingstar och valacker blev det en fullträff. Trots en obarmhärtigt tung slutrunda i tredjespår hade Bugatti Hall hjärta och lungor att tugga ner motståndet.
- Jag är supernöjd med hästen. Det var till och med ett par pinnhål bättra än vad jag kunde ha önskat mig, sa Solvallatränaren.
Övriga avdelningar i Margaretas Tidiga Unghästserie kördes utanför V75. Bland de treåriga grabbarna stod Vegas Wania i en klass för sig, loppet för treåriga ston vanns av Frustration och i de ett år äldre damernas uppgörelse skar Bikana Wine mållinjen som etta.

Vinnarskallar gjorde upp
Klass I-finalen bjöd på en rafflande upploppsstrid mellan Likeaboss och Bottnas Idol. Båda hästarna hade fått göra mycket arbete under vägen och visade härlig inställning när de kämpade sida vid sida den sita biten. Längsta strået drog Bottnas Idol.
- Han är ärlig och jag vet att han går hela vägen till mål, men Elias häst var bra den också, så det var ett roligt upplopp med två hästar som verkligen ville vara först, sa vinnarens tränare och kusk Preben Sövik.
Även klass II-finalen blev en uppgörelse i publikens smak. Marabou Brodda försökte rycka undan i ledningen och hade länge segern på gaffeln. Men bakifrån kom favoritspelade Chitchat med en visslande spurt och när mållinjen skars hade han nosen först.
- Han gjorde det riktigt starkt sista 700. Det är en riktigt fin häst och det är nog utveckling kvar i honom, sa Daniel Wäjersten om sin adept.
Pär Ländins Axel Ruda spurtade hem silverdivisionens final med Ulf Ohlsson i sulkyn och finalen av i diamantstoet gick segern till Ola Samuelsson-tränade Heroine Darling och Stefan Persson.
Det var jackpot på V75 och de som lyckades pricka in samtliga vinnare fick för det 778 460 kronor. Sex rätt delade ut 2 561 kronor och fem rätt 145 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Riina Rekilä blev känd för den svenska travpubliken när hon för två år sedan radade upp segrarna med Tetrick Wania. Den d&a..


Riina Rekilä blev känd för den svenska travpubliken när hon för två år sedan radade upp segrarna med Tetrick Wania. Den då tvåårige hingsten imponerade enormt när han tog fem raka segrar och trots galopp pulveriserade motståndet i Svensk Uppfödningslöpning. Nu har finländskan en ny unghäst av toppkvalité. Tetrick Wanias lillebror Vegas Vania slutade i fjol trea i Svensk Uppfödningslöpning och när han på lördagen gjorde första starten som treåring bärgade han enkelt segerchecken på 300 000 kronor i Margaretas Tidiga Unghästserie.
- Det är kul att sitta bakom honom. Han gör jobbet själv och det är bara att åka med. Han skulle ha kunnat gå mycket fortare men jag vill spara det, det är lite kallt och så där, sa Riina Rekilä efter att Vegas Wania tagit karriärens tredje triumf i femte starten från ledningen.
Mamma till Tetrick Wania och Vegas Wania är Random Destiny. Ett sto som tjänade 5,5 miljoner kronor på tävlingsbanan innan hon gick till avel och visade sig vara en supermamma. Utöver Wania-bröderna har hon även lämnat kanadensaren Walner, som efter en framgångsrik tävlingskarriär nu är eftertraktad avelshingst.
- Random Destiny är ett otroligt bra fölsto och var ett jättefint sto själv. Hon är min stjärna och den jag håller högst av alla hästar som jag har haft, sa Riina Rekilä.

Enkelt för Frustration
I loppet för treåriga ston infriade Mattias Djuses jättetalang Frustration favoritspelarnas förväntningar i händerna på Magnus A Djuse, loppet för fyraåriga hingstar och valacker såg Claes Sjöström-tränade skrällen Bugatti Hall som vinnare och bland de fyraåriga stona drog Johan Untersteiners Bikana Wine det längsta strået.

Ola Johansson, Kanal 75


Svensk Uppfödningslöpning är Sveriges äldsta klassiska lopp med anor från 1926.På onsdagens avgörs fyra uttagningslopp, tv&..


Svensk Uppfödningslöpning är Sveriges äldsta klassiska lopp med anor från 1926.
På onsdagens avgörs fyra uttagningslopp, två på Jägersro och två på Solvalla, lite i tv-skugga då loppen ligger placerade utanför V86. Men ATG Live bjuder så klart på den sportsliga godbiten där tolv tvååringar kvalar för en plats i finalen 19 november på Jägersro.
I fjol vann finsktränade Tetrick Wania Svensk Uppfödningslöpning överlägset, trots en startgalopp där hingsten tappade massor av mark, tillsammans med Riina Rekilä. Tetrick Wania som förövrigt precis bytt regi till Conrad Lugauer.

Vann debuten
I år kommer Riina Rekilä med hingsten Vegas Wania, en halvbror till Tetrick Wania (Random Destiny-Muscle Hill) och kanadensiska stjärnan Walner (Random Destiny-Chapter Seven).
- Vegas Wania är snabb och vill tävla precis som Tetrick. Vegas är mindre.
- Vegas är orutinerad men han borde kunna följa med. Han går med järnskor runt om, berättar Riina Rekilä.
Vegas Wania (Random Destiny-Father Patrick) har gjort en start i livet och kommer obesegrad till sitt uttagningslopp på Solvalla. Endast två hästar är obesegrade inför uttagningsloppen och Vegas Wania ställs mot den andra som är Svante Båth-tränade Ka Boom Mearas med två segrar.
Mest pengar av de totalt 31 hästarna i de fyra uttagningsloppen har Svampen-vinnaren Feel No Pain sprungit in. Daniel Wäjerstens sto har tjänat 882 400 kronor hittills i karriären via två segrar och två andrapris på fyra starter.

Startlista
Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning (Jägersro lopp 2, V5-1)
1 640 meter autostart
1. Nazli Boko – Jaap van Rijn J (Erwin Bot)
2. Victor Southwind – Christoffer Eriksson
3. Kaffe Latte Sisu – Peter Ingves (Per Nordström)
4. Nelson Greenwood – Hugo Langeweg (Erwin Bot)
5. Fiddle Faddle – Tommy Zackrisson (Anders Zackrisson)
6. Pure Harmony – Johan Untersteiner (Jerry Riordan)
7. Fiftyfour – Ken Ecce K (Tomas Malmqvist)
8. Loveletter In – Per Nordström
Förstapris 100 000 kronor

Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning (Jägersro lopp 4, V5-3)
1 640 meter autostart
1. Monaco – Conrad Lugauer
2. Nacido Boko – Erwin Bot
3. Furst Igor – Per Nordström
4. Pure Diamond – Johan Untersteiner (Jerry Riordan)
5. Pure Steel – Thomas Uhrberg (Gordon Dahl)
6. Nalanji Boko – Jaap van Rijn (Erwin Bot)
7. Pearl Lane – Roger Malmqvist
Förstapris 100 000 kronor

Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning (Solvalla lopp 3, V5-2)
1 640 meter autostart
1. Onemorebirthday – Ulf Ohlsson (Svante Båth)
2. Feel No Pain – Daniel Wäjersten
3. Gimmie Brodde – Erik Adielsson (Svante Båth)
4. Larah Westwood – Örjan Kihlström (Mattias Djuse)
5. Laiza Westwood – Magnus A Djuse (Mattias Djuse)
6. Midas Mana – Oskar Kylin Blom (Nicolina Moxness)
7. Dream Combo – Janne Korpi (Pekka Korpi)
8. Immortal Doc – André Eklundh (Fredrik Wallin)
Förstapris 100 000 kronor

Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning (Solvalla lopp 5, V5-4)
1 640 meter autostart
1. Huron Bro – Ulf Ohlsson (Svante Båth)
2. Obsess'em – Kevin Oscarsson (Daniel Wäjersten)
3. Ka Boom Mearas – Erik Adielsson (Svante Båth)
4. Frustration – Magnus A Djuse (Mattias Djuse)
5. King Of Twilight – Björn Goop (Magnus Dahlén)
6. Vegas Wania – Riina Rekilä
7. Tino Barosso – Örjan Kihlström (Timo Nurmos)
8. Com Isidor – Jorma Kontio (Joakim Elving)
Förstapris 100 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Grattis i efterskott, hur var resan?- Den kunde inte varit bättre. Vi åkte längs västkusten, kollade på ishockey och hade väldig..


Grattis i efterskott, hur var resan?
- Den kunde inte varit bättre. Vi åkte längs västkusten, kollade på ishockey och hade väldigt roligt. Det var första gången jag var i Kalifornien, det är en dröm jag haft länge och det levde upp till alla förväntningar.
Vad såg ni för ishockeymatcher?
- Vi följde Calgary som spelade tre matcher, eftersom jag känner några som spelar där. Bästa matchen var mot San Jose, en otroligt bra match, även om de förlorade med 3-2. Jag spelade hockey själv och är fortfarande väldigt intresserad, speciellt av NHL.
Vilka var med?
- Det var Peter Norman och Örjan Kihlström, sedan kom Yannick Gingras och hängde med oss i fem dagar. Det var fantastiskt att få komma bort lite och umgås med kompisar, det är inte lätt att få ihop det, men min födelsedag blev en perfekt orsak att hitta på något tillsammans. Vi hade inte tråkigt en enda minut.
Gjorde ni något med travanknytning?
- Nej, det var verkligen noll. Förutom att vi tittade lite på ATG Live, men med nio timmars tidsskillnad blev det mest lopp i efterhand. Men vi var på rodeo i Las Vegas. Det var helt spontant när vi märkte att de hade världsmästerskap där. Och det blev det bästa på hela resan. Det var otroligt häftigt med alla sorters shower med tjurar och hästar och lasso och allt möjligt. Jag har sällan blivit så imponerad av någonting som jag blev av de som red på tjurarna. Det var 20 000 på läktarna och stämningen slog hockeyn med marginal. Otroligt kul.
Finns det något du såg där som du kan ta med dig hem och kan använda som travtränare?
- Haha, nej, absolut ingenting. Det var en annorlunda grej och jag hade inga förväntningar på förhand, men det var en upplevelse. Det är verkligen stort där borta. 
Du vann ditt första lopp i sulkyn efter hemkomsten, hur känns det att vara 50 år?
- Hur bra som helst. Jag känner mig stark som en 20-åring. Det finns mycket kvar i den här kroppen. Får jag bara vara frisk så räknar jag med att hålla på med hästar i 30 år till.
Du brukar aldrig starta Milliondollarrhyme på vintern, men på lördag kommer han ut på Romme. Är det räkningen från resan som ska betalas?
- Ja, nu måste han vinna… Nej, men det blev lite ändrade planer eftersom hästen gick så bra senast han var på Vincennes och vi hittade ett perfekt lopp åt honom på nyårsafton. Då behöver han ett lopp i kroppen innan dess och det här passade bra. Sedan avslutar vi säsongen.
Så det är en storfavorit på V75 som ska gå ett preparélopp?
- Det kan man säga. Men givetvis siktar vi på att vinna. Jag är väldigt nöjd med hur han känts i de jobb jag kört sedan jag kom hem, inget talar för att han skulle ha tappat något i form jämfört med de senaste starterna.  Han är fortfarande korthårig och har inte satt någon vinterpäls.
Vad tycker du om uppgiften på lördag?
- Det ser väl bra ut. Det är hästar som han brukar möta och kan matcha.
Han ser ut att kunna ta ledningen, men föll tungt i SM när han kördes i spets över lång distans, hur tänker du kring taktiken?
- Jag vill inte se honom i spets över 2 640 meter, det gillar han inte. Fysiskt har hästen varit i bättre skick i år än kanske någon gång, men flopparna har berott på hans humör. Han har det där Ready Cash-temperamentet som gör att han kan bli för hetsig, speciellt när han kommer först. Det kommer vi nog aldrig ifrån och på lördag vill jag inte att han går i ledningen utan får ett lopp i ryggar och andraspår. Ulf (Ohlsson) har kört honom väldigt bra och jag räknar med att han löser det.
Eftersom han aldrig brukar tävla på vintern borde han vara ovan att tävla med brodd?
- Ja, det är han. Om han överhuvudtaget tävlat med brodd så var det väldigt länge sedan, som unghäst. Men jag kollade väderleksrapporten innan jag anmälde. Hade det varit 15 minus hade vi inte startat, men som det ser ut nu ska det vara mildväder och då räknar jag med att kunna köra sommarskott, utan brodd. Han tränar med brodd och skulle det krävas så tror jag inte att han är mer missgynnad än någon annan, men det är klart att det vore ett frågetecken eftersom han inte är van att tävla så.
Hur ser du på vinstchansen?
- Givetvis hoppas jag på seger. Hästen är i fin form, så får vi se hur det löser sig i loppet. Jag räknar med att han är lika bra på lördag som han varit i de sju-åtta senaste starterna, så får vi hoppas att det stämmer med positionerna och att han är på rätt humör, som alltid med den här hästen.

Robin Johansson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på https://print.atg.se.
Frågor kontakta startlistor@atg.se.


I Elitloppet fick de nöja sig med silvret med Aubrion du Gers. Men när franske fantomtränaren Jean Michel Bazire och belgiske kuskräven Jose..


I Elitloppet fick de nöja sig med silvret med Aubrion du Gers.
Men när franske fantomtränaren Jean Michel Bazire och belgiske kuskräven Joseph Verbeeck åter slog sina påsar ihop blev det full pott.
Vapnet denna gång var Ble de Gers, hästen som besegrade sin mäktige stallkamrat Cleangame i våras, men nu kom med en bedrövlig resultatrad efter fem floppar i rad.
På Wolvegas tusenmetersbana verkade emellertid hästen trivas alldeles utmärkt och när Verbeeck satte in stöten från andra par utvändigt blev ledande svenskhoppet Generaal Bianco ett snabbt byte.
Hemmahoppet Tsunami Diamant spurtade in som tvåa, men snabbast av alla till slut gick Conrad Lugauer och Norton Commander, som länge satt sist, men fann fritt spelrum invändigt runt slutsvängen.
Generaal Bianco fullföljde som fyra medan Timo Nurmos-tränade Zenit Brick drogs bakåt i en trött rygg från fjärde par utvändigt och galopperade 500 kvar.
Peter Untersteiner körde invändigt från bakspår med Heart of Steel som galopperade på väg att fritt i början av upploppet, till synes med gott om krafter kvar.
Segertiden för Ble du Gers blev 1.12,4/2 100 meter autostart och belöningen drygt 300 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-5 2640/1 0 g 237
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-3 2640/10 0 16.6 221
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-9 2640/3 0 18.8 297
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-8 2640/10 4 16.4 190
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-1 2640/1 1 16.1 84
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-7 Lars-Göran Söderberg 2140/13 A 1 18.4 28
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-8 Jimmy Jonsson 2140/12 A 0 g 43
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-3 Lars-Göran Söderberg 2160/12 B 2 15.8 175
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-2 Lars-Göran Söderberg 2140/4 B str
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-5 Lars-Göran Söderberg 2660/8 C 5 16.8 226
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-8 Lars-Göran Söderberg 2140/10 C 0 16.6g 95
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-10 Lars-Göran Söderberg 2160/8 D 1 16.4 42
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-7 Lars-Göran Söderberg 2140/14 B 6 17.8 40
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-5 Jimmy H Andersson 3140/1 D 0 g 148
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-9 Lars-Göran Söderberg 3140/4 B 0 g 94
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-8 Peter Untersteiner 3140/2 D 0 g 797
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-4 Ulf Ohlsson 2660/11 C 0 19.4g 487
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-4 Johan Untersteiner 2660/11 C 2 16.1 588
2017-10-20 2017-10-20 Charlottenlund-6 Marcus Bergman 2020/5 C 0 182
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-8 Johan Untersteiner 2660/7 D 5 15.5 610
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-1 Björn Goop 2140/12 D 0 14.9 281
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-10 Peter Ingves 2140/1 D str
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-9 Lars-Göran Söderberg 3140/1 B str
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-5 Lars-Göran Söderberg 2660/14 B 5 17.9 94
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-9 Kaj Widell 2640/15 B 0 19.5g 366



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se