Västerbo Lexington travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Västerbo Lexington travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Västerbo Lexington har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Västerbo Lexington har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Västerbo Lexington


Kalmartravet bjöd på finalerna i Treåringsserien och Fyraåringsserien på fredagen.Förstaprisen i finalerna uppgick till 150 00..


Kalmartravet bjöd på finalerna i Treåringsserien och Fyraåringsserien på fredagen.
Förstaprisen i finalerna uppgick till 150 000 kronor.
Robert Bergh var stor favorit i fyraåringarnas uppgörelse med Västerbo Lexington och tog också programenligt hand om ledningen.
Berghs häst fick visa en tid neråt 1.10 första 500 meterna för att behålla spetsen.
I tredjsparet utvändigt satt Joakim Lövgren med andrahandsfavoriten Oscar L.A. som kördes fram utvändigt under slutrundan.
I det uppskruvade tempot hade övriga fältet svårt att hänga med. Oscar L.A. ryckte undan tillsammans med Västerbo Lexington och vid upploppets början stod det fortfarande och vägde.
Joakim Lövgrens tyskfödde fyraåring höll farten bäst och kunde ta sig förbi kort före mål.
Knappt slagen tvåa Västerbo Lexington och trea Johan Untersteiners Kick The Dust Ås som spurtade bra och var nära andraplatsen.  
1.12,4 över 2140 meter med bilstart blev segertiden.
- Det här är travsport när det är som bäst, sa en glad Jägersrotränare.
Oscar L.A. var tvåa i klass I på V75 på Jägersro i den senaste starten. Fredagens seger var hästens sjätte i den tolfte starten i år. Tysken Günter Herz äger segerstaplaren. Samme Herz rådde om Joakim Lövgrens elitloppsvinnare Brioni.

Andrahandsfavoriten var redo
Peter Untersteiner hade ingen tur i spårlottningen i finalen av Treåringsserien men kunde ändå vinna med andrahandsfavoriten Ready Tonight.
Ready Tonight fick ett lopp i andra par utvändigt och avgjorde via tredjespår i den sista kurvan. Veijo Heiskanens favorit Kurri Jari Boko trea efter ett lopp utvändigt ledaren.
I stället blev det Johan Untersteiner som bjöd lite strid med Borups Umami men kom aldrig i någon hotande närhet.
Ready Tonight vann loppet på 1.13,7 över 2140 meter bilstart.

Mikael Wikner, Kanal 75


Inför derbykvalen var Don Fanucci Zet klar förhandsfavorit hos ATG.Det blir han knappast när hästarna kör ut på banan på s&..


Inför derbykvalen var Don Fanucci Zet klar förhandsfavorit hos ATG.
Det blir han knappast när hästarna kör ut på banan på söndagen.
En av anledningarna är Rackham och Christoffer Eriksson.
Det var nämligen ekipaget som svarade ut storfavoriten i tredjespår sista varvet och på så vis såg till att denne aldrig fick närkontakt med ledande Västerbo Lexington och fick nöja sig med andrapriset – vilket i sin tur gav ett dåligt startspår i finalen.
Rackham slutade fyra i mål och missade derbyt, istället kommer hästen ut i V75 mot betydligt lindrigare motståndare.
- Prestationen var bra och hästen kändes fin. Han fick en lite jobbig väg fram till dödens. Marcs häst blev lite väl pigg, så jag fick lägga en rejäl speed efter ett varv, bara för att komma förbi honom. Sedan kom Örjan, lite för sent för att släppa ner honom och lite för tidigt för att kunna svara, förklarar Eriksson sin offensiva taktik och spår en ännu starkare insats på lördag.
- Hästen hade stått över lite innan, han hade varit sjuk. Även om han gick ett bra lopp så tror jag att han hade kunnat vara lite vassare. Jag tror att vi får en ännu bättre prestation nu.

Utan skor igen
Om kvaliteten på motståndarna är lägre denna gång så är det snarare kvantiteten som skrämmer. Från tredje led bakom startbilen blir många konkurrenter att runda i ett 14 hästar stort fält.
- Det är aldrig lätt från spår 13, men han är ingen startraket. Har vi lite tur kan vi komma igenom hyggligt, spår 13 är i alla fall bättre än 11 och 12.
Är det risk att det blir för långt fram, eller har du feeling den här gången?
- Jag har en bra känsla att han gör ett bra lopp. Sedan hänger det på var han hamnar någonstans, men han tål att göra jobb själv och han kan också avsluta bra om det blir ett sådant lopp han får.
Hur högt håller du honom?
- Det är en bra häst. Han har fortfarande lite för stor kropp för sitt eget bästa, så jag tror att han blir bättre desto mer han får vara med. Nästa år tror jag att han får en nivå till.
Du körde barfota runt om för första gången senast, hur fungerade det?
- Bra, det är en barfotahäst. Men han har inte haft kroppen med sig och klarat av det tidigare, men nu känns det bra så han får fortsätta så, säger Christoffer Eriksson.

”Senast gick han ett fantastiskt lopp”
En varning utfärdas även för jätteskrällen Ghazi B.R. i V75 avdelning 5.
- Det är en fin häst som gjort bra lopp i de här tre starterna för oss. Han har haft väldigt otur som fått startspåren 12, 10, 12.
- Senast gick han ett fantastiskt lopp, när han hamnade långt ut och långt bak och avslutade väldigt bra. Nu har han fått ett bra utgångsläge så kan han bara komma till så tror jag att han kommer att göra ett väldigt bra lopp.
Hur tror du att han hävdar sig mot de bästa hästarna i Sverige under hösten och vintern?
- Han kommer att växa in mer och mer, han har väldigt bra tryck i sig. Han har visat att han kan göra bra lopp, det är mer att det ska stämma på vägen, säger Christoffer Eriksson.

Kanal 75


På söndag smäller det på Jägersro när travsportens blå band ska avgöras. En derbyvinnare ska koras på Jäge..


På söndag smäller det på Jägersro när travsportens blå band ska avgöras. En derbyvinnare ska koras på Jägersro och för evigt skriva in sig i historieböckerna. En som redan finns med där som tränare tre gånger om är Robert Bergh. 1997 tog han sin första derbyseger med Remington Crown. Fyra år senare var det dags igen när fuxstoet Hilda Zonett städade av hingstarna. Båda de två vinnarna var spektakulära då båda hästarna inledde med att galoppera – men kom tillbaka och vann ändå. Berghs tredje derbyseger kom 2003 under extra stort mediauppbåd. Tsar D'Inverne, ägd av Peter "Foppa" Forsberg som då var glödhet på toppen av sin karriär, vann en uppseendeväckande seger.
– Det var ett fruktansvärt pådrag och hela stallbacken var full med journalister. Peter var ju på toppen av sin karriär då och allting var helt galet. Det var en konstig stämning över den dagen och det var som att alla förväntade sig att hästen skulle vinna. Bara för att det var Peter som ägde honom. Jag brukar inte dra på mig någon nervositet men då var det pirrigt, säger Robert Bergh.
– När det gäller Hilda och "Tsaren" så var det otroligt konstigt att båda galopperade efter 50 meter. Och båda "hoppade" för att de fick en kaskad med grussprut på sig. De var likadana båda två att när de sprang i ryggar så bromsade dom. De tog inte i förrän det var dags och fick öppet spår, men då toksprang de istället över upploppet.
– Att vinna derbyt är otroligt stort och det värdesätter jag väldigt högt som tränare. Man ska veta att det är otroligt svårt att vinna det loppet. Det krävs så mycket att hästen ska vara helt på topp den dagen. De måste tåla att tävla tätt och att träna och att resa. Det är en massa parametrar som måste stämma.

"Många år sen det var så här hett"
Åby-tränaren har efter senaste derbysegern varit med i flertalet finaler med både en och två hästar. Han hade även med tre finalister år 2006. Men som Bergh säger själv så är det i år för första gången på väldigt länge som det är riktigt hett på allvar.
– Det var många år sedan som jag kände att det var så här riktigt hett redan innan kvalen. Även om jag har haft bra hästar med förut så har jag nog inte haft den här känslan om att kunna vinna derbyt sedan "Tsaren" vann.
– Visst har jag som sagt haft bra hästar med tidigare, men då har det varit som att "får de ett bra lopp så kan de vara bland de tre". Nu känns det annorlunda och hetare i år, säger Bergh.

"Innerspår har fungerat bra tidigare"
Trots att han själv stod vid sidan när försöken avgjordes (på grund av en avstängning) så blev han uttagningsloppens kung. Västerbo Lexington, Power och Hail Mary styrdes förtjänstfullt in först över mållinjen av Rikard N Skoglund och Per Lennartsson. Imponerande insatser av alla och Bergh fick även välja startspår först till finalen och tog innerspår med Hail Mary.
– Hail Mary var den som fick ta i mest från dödens. Men han slappnade av lite när han själv tyckte att han hade avgjort så det blev hårt i mål. Men det fanns krafter kvar ändå. De andra två, Västerbo Lexington och Power, dansade båda undan till lätta segrar. Alla tre hästarna har sett fina ut i lätt träning efteråt och har tagit loppen bra.
– Jag drog till med innerspåret för Hail Mary eftersom han har haft spår ett tre gånger tidigare och det har fungerat bra. Han har lätt för sig och är snabb ut, menar Robert.

"Sprang bara och vinglade i Kriteriet"
Power vann som bekant Svenskt Travkriterium i fjol i imponerande stil och har varit ett stort derbyhopp hela året. Hail Mary däremot var inte i närheten av att kvala in till Kriteriet, då han blev näst sist i sitt försök. Men därefter har han utvecklats till rena segermaskinen och radat upp toppinsatser och det viskades tidigt om att han till och med hade gått förbi Power.
– Hail Mary sprang bara och vinglade i försöket till Kriteriet och därför låg jag lite lågt med honom. Hästen behövde få mycket mer tävlingsrutin och han utvecklades kraftigt i fjol höstas och även under våren och sommaren. Han tog nio raka segrar och det är klart att jag kände tidigt att det fanns stor derbypotential även i honom eftersom han var så stark och i princip har allting. Båda hästarna är lika snabba och starka och när man har pulsmätare på båda så syns det hur mycket de kan träna och hur bra återhämtningen är.

"Hail Mary lever i sin egen bubbla"

Hur skulle du beskriva dina derbyhästar? Är de helt olika som individer eller påminner de om varandra på något sätt?
– När man ser dem på banan är de väldigt olika varandra. Hail Mary är stor och Power en mindre modell. Båda två har också varit väldigt rulliga i början och båda är enorma löphästar. De är väldigt snabba och väldigt starka och jobbar energisnålt. Man kan säga att de har varit rätt så lika under resans gång, fast att en av dem har vunnit Kriteriet.
– Hail Mary (V75-6) är så otroligt trygg i sig själv och det är ingenting som berör honom. Det spelar ingen roll vad som händer runt hästen, även när han är på resande fot. Han lever i sin egen bubbla mest.
– 6 Power (V75-6) var väldigt het i de första starterna i år och inte alls i någon harmoni. Det gick mer ut på att få honom lugn utan att det blev något resultat. Vi fick börja om med honom helt enkelt och han fick två, tre veckor bara i hagen. Sedan fick han börja jogga i skogen och väldigt lugnt i fyra, fem veckor. Därefter har han mest fått hålla till i skogen och sprungit sina intervaller.

"Power är mer social och nyfiken"
– Det är sällan man ser en häst vinna ett derbykval så enkelt som Power gjorde. Han vann otroligt lätt och har sett jättebra ut efter loppet och är lugn och fin nu. Han kunde verkligen jogga hem sitt försök med mycket krafter kvar, säger Bergh.
– Power är mer social än vad Hail Mary är. Han är väldigt nyfiken när de andra hästarna tränar och väldigt nyfiken rent allmänt av vad som händer på gården. Han kan stå och titta på olika saker i fem minuter och stå helt stilla. Även om han är hingstig så är han mer nyfiken på vad som händer.

"Västerbo Lexington lite av en underdog"
Vi får givetvis inte glömma bort Västerbo Lexington som vann sitt uttagningslopp i imponerande stil från ledningen. Han fick på nytt ett bra spår i finalen och det är ingen överraskning för Bergh att hästen är med i derbyt.
– Västerbo Lexington (V75-6) har haft en resa som jag har sett framför mig för jag har tyckt om den här hästen hela tiden. Han har haft en egen stil och varit tung och sprungit med armbågsskydd och behövde vikt i fjol. Men jag kände tidigt potentialen i honom och har sagt mer än en gång att det här är en häst som kan kvala in till en final om han får växa till sig.
– Efter ytterligare en vinters tränig så blev det perfekt och nu har det blivit två finaler. Hästen har funnits där lite under radarn och jag hade en väldigt bra känsla när han fick innerspår i försöket. Jag förstod att det var en jättebra chans att det skulle sluta som det gjorde. Han skiljer sig lite mot mina andra två derbyhästar och har varit lite av en underdog. Han behöver ha ett fint lopp och då har han alla möjligheter att vara trea, fyra.

"Enormt svårt att välja häst i finalen"

Robert Bergh valde efter mycket övervägande att köra Hail Mary i finalen. Per Lennartsson tar hand om Power och Rikard N Skoglund kör Västerbo Lexington igen.
Hur var det att välja häst i finalen, vem du skulle köra?
– Det var enormt svårt. Jag kan aldrig tänka mig att jag kommer att hamna i ett sånt här läge igen och behöva välja mellan två så bra hästar i en derbyfinal. Jag har kvalat in flera hästar fyra, fem gånger tidigare men så här svårt har det aldrig varit. Till slut valde jag Hail Mary och mycket tack vare att han har det bästa läget med spår ett.

"Är så nöjd jag kan vara"

Hur är känslan så här några dagar innan den stora dagen?
– Jag är så nöjd jag kan vara. Det känns väldigt bra och helst vill jag helt enkelt bara köra i morgon. Jag vill att loppet ska gå nu, haha. Det är roligt att ha så här bra hästar och de tillhör de bästa fyraåringarna som jag har tränat.
– De är jämna och jag tror att det hänger på hur smidigt varje individ får för löpning om vem av dem som är först i mål. Vi lättade upp dem till försöken och gör inga ändringar i balans och utrustning.
– Jag har tre gula derbykavakjer som är synliga eftersom de hänger i logen på Åby. Men väggen är stor så det finns utrymme för flera, säger Robert Bergh med ett skratt.

"Mellby Harissa passar bra på catwalken – kan vinna"

Till sist; du har även en av förhandsfavoriterna i Derbystoet i Mellby Harissa, inte att förglömma. Hon vann sitt uttagningslopp och fick ett bra läge med innerspår i finalen. Vad säger du om hennes möjligheter?
– Mellby Harissa (V75-3)
gjorde ett enormt tufft lopp och den här märren var värdig att komma till en final. Hon var bara en näsa från att kvala in till Stochampionatet efter galopp och sen lucka. Det är en väldigt duktig märr och en kulltopp. Hon har både fart och styrka i sig givetvis men jag tycker även att hästen har mycket mod i sig och har utvecklats väldigt bra.
– Hon var lite tung och segstark som treåring och hamnade ofta utvändigt om ledaren i de första loppen. Men hon gjorde det väldigt bra och det syntes i vintras att det hade blivit en elegant och långbent märr från att ha varit tungflåsad och knubbig som treåring. Det hände enormt mycket med henne och som fyraåring passar hon bra på catwalken. Det gjorde hon inte som treåring.
– Jag valde innerspåret och har givetvis en tanke om att hålla upp ledningen. Jag tror absolut att hon har chans att vinna, säger Robert Bergh.

Michael Carlsson, Kanal 75


På söndag avgörs Svenskt Travderby på Jägersro. Det största loppet för landets fyraåriga hästar. Två av lo..


På söndag avgörs Svenskt Travderby på Jägersro. Det största loppet för landets fyraåriga hästar. Två av loppets förhandsfavoriter tränas av Robert Bergh. Som tränare fick han med tre hästar till finalen av travsportens blå band. Bergh stod själv vid sidan eftersom han var avstängd när försöken kördes. Men han fick se Per Lennartsson styra in Power och Hail Mary till seger, samt Rikard N Skoglund vinna med Västerbo Lexington. Imponerande, minst sagt.
Robert Bergh har grubblat över vilken av sina superhästar som han ska köra i finalen – och nu kommit fram till ett beslut. Det blir Hail Mary som Åby-tränaren valde innerspår med i finalen. Därmed kör Per Lennartsson Power och Rikard N Skoglund Västerbo Lexington.
– Man känner sig som en svikare oberoende vilken jag väljer, men jag kan ju bara köra en häst. Till slut valde jag Hail Mary tack vare innerspåret, säger han till Travronden.
Robert Bergh har vunnit Svenskt Travderby tre gånger tidigare. Segerhästarna är Remington Crown, Hilda Zonett och Tsar d'Inverne.
Förstapriset i Derbyt är två miljoner kronor och dubbla prispengar för de hästar som är premiechansade.

Svenskt Travderby
2640 meter auto:
1) Hail Mary – Robert Bergh
2) Västerbo Lexington – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
3) Aetos Kronos – Magnus A Djuse (Jerry Riordan)
4) Global Adventure – Erik Adielsson (Svante Båth)
5) Power – Per Lennarsson (Robert Bergh)
6) Usain Töll – Wilhelm Paal
7) Ultion Face – Adrian Kolgjini
8) Don Fanucci Zet – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
9) Champ Lane – Björn Goop (Timo Nurmos)
10) Galantis – Mats E Djuse (Johan Lejon)
11) Bythebook – Ulf Ohlsson (Svante Båth)
12) Guzz Mearas – Johan Untersteiner

Michael Carlsson, Kanal 75


Derbystoet2 140 meter autostartHäst (tränare) 1 Mellby Harissa (Robert Bergh)2 Orlando (Fredrik Wallin)3 Diana Zet (Daniel Redén)4 Milady Grace..


Derbystoet
2 140 meter autostart
Häst (tränare)

1 Mellby Harissa (Robert Bergh)
2 Orlando (Fredrik Wallin)
3 Diana Zet (Daniel Redén)
4 Milady Grace (Daniel Redén)
5 Alaska Kronos (Daniel Redén)
6 Mahma Lane (Peter Untersteiner)
7 American Hill (Conrad Lugauer)
8 Darling Godiva (Lars I Nilsson)
9 Award Kronos (Daniel Redén)
10 Grande Diva Sisu (Per Nordström)
11 Dontlooseallmoney (Jim Oscarsson)
12 Gina Mearas (Johan Untersteiner)
Förstapris: 1 000 000 kronor


Svenskt Travderby
2 640 meter autostart
Häst (tränare)

1 Hail Mary (Robert Bergh)
2 Västerbo Lexington (Robert Bergh)
3 Aetos Kronos (Jerry Riordan)
4 Global Adventure (Svante Båth)
5 Power (Robert Bergh)
6 Usain Töll (Wilhelm Paal)
7 Ultion Face (Adrian Kolgjini)
8 Don Fanucci Zet (Daniel Redén)
9 Champ Lane (Timo Nurmos)
10 Galantis (Johan Lejon)
11 Bythebook (Svante Båth)
12 Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
Förstapris: 2 000 000 kronor

Robin Johansson, Kanal 75


En illa parerad galopp i ett lopp på Dannero förra söndagen ledde till tre dagar avstängning.Det innebar att Robert Bergh tvingades bevittn..


En illa parerad galopp i ett lopp på Dannero förra söndagen ledde till tre dagar avstängning.
Det innebar att Robert Bergh tvingades bevittna tisdagskvällens derbykval från sidan.
Något han verkade ha blandade känslor inför.
- Det är lite olika att stå här, det kändes nu när jag såg Power, förklarade Bergh två tredjedelar in i sin derbykvalsuccé.
Fjolårets kriterievinnare överraskade många med att försvara ledningen från innerspår och visade sedan med eftertryck att han är tillbaka genom att närmast dansa undan till första årssegern.
- Han var fantastiskt fin och behövde bara sträcka på sig sista 200, det blir perfekt till finalen, konstaterade gästkörande Per Lennartsson som därpå satte sig upp bakom segermaskinen Hail Mary.
Denne fick kämpa desto hårdare för havren när han krigade ner ledande Guzz Mearas i en rasande speedduell.
- Det gick enormt fort sista 400. Vi kopplade grepp mitt på upploppet, men då blev hästen lite nonchalant och tyckte det var klart, fortsatte Lennartsson som skötte sig oklanderligt i sin ansvarsfyllda roll.
- För min del är det här stort. Jag har dragit ner på resorna runt om i landet och är inte jättemycket anlitad. Jag kände ett stort förtroende från Robert, det är bara att buga och tacka. Jag är väldigt trygg i att köra åt honom, hans hästar är väldigt vältränade och passar bra i mina händer, mös Lennartsson som med all sannolikhet kan se fram emot att köra även i finalen.
- Det spelar ingen roll vem det blir. Får jag köra en av dem är det en stor ära, det finns inte en kusk i världen som skulle tacka nej, det är två otroligt fina hästar.
Som lök på laxen hade duon dessförinnan tagit hem ett kval till Derbystoet med Mellby Harissa vilket innebar att man blev kvällens näst mest segerrika duo…

Don Fanucci bättre i finalen
Spårlotten hade placerat flera av förhandsfavoriterna från svåra utgångslägen i derbykvalen vilket ledde till ovanligt händelserika lopp.
En som löste sitt startspår med bravur var Aetos Kronos där Magnus A Djuse kyligt sladdade i kön innan han satte in attacken dryga kilometern från mål.
- Det var oroligt, när man ligger sist med en favorit i ett lopp där man måste vara bland de två främsta. Men hästen var riktigt bra och jag är stolt över Magnus, han var en ”iceman”, berömde tränaren Jerry Riordan.
Kvällens tyngsta favoritskap vilade på Don Fanucci Zet där Örjan Kihlström i princip kopierade ovanstående taktik. Det räckte till en finalplats, men inte till att fånga in ledande Västerbo Lexington där Robert Bergh kunde räkna in kvällens mest överraskande seger.
- Hästen var satt i perfekt författning på rätt dag. Han gick med rycktussar för första gången och jag drog dem för att vara säker, han vann väldigt lätt, mös körande Rikard N Skoglund.
Kihlström var inte lika nöjd med favoriten.
- Han kämpade på och visade sin fina inställning, men det var lite ringrost. Det var inte riktigt samma häst som tidigare. Jag hoppas att han tar loppet på rätt sätt och går framåt till finalen, sade Kihlström som följde upp med att sätta dit Timo Nurmos-tränade Champ Lane – en skön revansch för tränaren som fått se sitt starkaste kort Brother Bill krokna i spåren i ett försök där Svante Båths Global Adventure dominerade varje meter för Erik Adielsson.

Full pott för Redén i Derbystoet
Om favoritfallet var en liten missräkning så tog firma Redén/Kihlström total revansch försöken till Derbystoet.
Fyra hästar gav lika många segrar, men Kihlström slipper huvudbry kring vem han ska välja till finalen.
- Örjan kör Diana, det säger jag i alla fall. De har fungerat så bra ihop och vunnit alla stora lopp, då ändrar man inte, fastslog Redén sedan han sett Milady Grace vinna inom V75-spelet och Alaska Kronos, Award Kronos och Diana Zet göra det utanför kupongen i en maktdemonstration väl i klass med stall Bergh.
Det återstående stokvalet gick till Fredrik Wallin-tränade Orlando efter en sylvass spurt i händerna på Ulf Ohlsson.
V75-utdelningen stannade vid 1 917 kronor för sju rätt och en femrättsjackpot innebär att ytterligare 7,5 miljoner kronor adderas till lördagens V75-pott på Bergsåker.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-07 2019-12-07 Åby-7 Robert Bergh 2140/11 C 0 14.9g 39
2019-11-14 2019-11-14 Åby-3 Robert Bergh 2640/4 D 3 15.7 26
2019-11-06 2019-11-06 Åby-8 Kim Eriksson 2140/12 D 1 14.5 212
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-6 Carl Johan Jepson 2140/3 D 8 19.9g 80
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-8 Robert Bergh 2140/3 D 5 14.3 232
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-5 Robert Bergh 2140/4 D str
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-6 Carl Johan Jepson 2140/10 D 0 g 357
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-7 Björn Goop 2140/1 D 2 15.8 66
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-4 Jörgen Sjunnesson 2140/7 C 2 16.1 65
2019-03-14 2019-03-14 Åby-3 Stefan Söderkvist 2140/4 D 1 17.1 78
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-1 Robert Bergh 2140/9 B 4 19.3 21
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-6 Per Lennartsson 2140/1 D 2 19.3 16
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-8 Robert Bergh 2140/4 C 2 12.5 21
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-5 Robert Bergh 2180/7 B 4 14.0g 14
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-12 Robert Bergh 2140/6 B 0 12.0 217
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-4 Rikard N Skoglund 2100/8 B 0 g 557
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-11 Rikard N Skoglund 2640/2 D 6 13.3 332
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-7 Rikard N Skoglund 2640/1 B 1 13.0 161
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-12 Robert Bergh 2140/11 B 2 13.1 174
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-9 Robert Bergh 1609/4 D 3 11.2 403
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-6 Peter Ingves 2160/9 B 1 14.1 20
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-2 Per Lennartsson 2140/4 C 2 13.3 58
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-8 Robert Bergh 2140/3 D 0 g 99
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-6 Robert Bergh 2640/3 C 3 14.6 22
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-5 Christoffer Eriksson 2640/6 D 4 16.0 249
2020-03-25 2020-03-25 Åby-6 Robert Bergh 2160/12 B 6 15.4 25ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se