Vanity Flair travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Vanity Flair travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Vanity Flair har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Vanity Flair har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Vanity Flair


Fjolårets kriterievinnare Xanthis Harvey och USA-födde Pericilum är de två högst meriterade hästarna i årets upplaga av Sp..


Fjolårets kriterievinnare Xanthis Harvey och USA-födde Pericilum är de två högst meriterade hästarna i årets upplaga av Sprintermästaren.
Båda tränas av Daniel Redén och båda fick kniviga utgångslägen i sina försök där Harvey får brottas med spår 8 och bland annat ställs mot loppets enda sto – Jerry Riordans E3-vinnare Dea Grif som misslyckades med att kvala in till Stosprintern efter att ha blivit insydd på innerspår som storfavorit.
Pericilum drog spår 7 och fick landsmannen och trefaldige miljonären Pour Mea Double på utsidan. Därmed kan det vara fördel för Stefan Melanders E3-vinnare från Following från innerspår.
Det tredje försöket ser ut att vara det öppnaste på förhand och är ett revanschmöte mellan Katja Melkkos sprintdebuterande Staro Mack Crowe och Stefan Melanders 1.09-travare Thereisnolimit – etta och tvåa i Prix Readly Express för en dryg vecka sedan.

De tre försöken ingår alla i V75 medan finalen med 1,2 miljoner kronor till vinnaren beräknas starta inför publikhavet på Halmstadtravet klockan 22.20 på torsdagskvällen.


Startlistor Sprintermästaren
1 609 meter autostart

Försök 1
1 Following – Björn Goop (Stefan Melander)
2 Love Keeper – Johan Untersteiner
3 Joe Dalton – Magnus A Djuse (Stefan P Pettersson)
4 Every Day Elegant – Torbjörn Jansson (Roger Walmann)
5 Bellissimo Face – Dante Kolgjini (Adrian Kolgjini)
6 Vanity Flair – Kevin Oscarsson (Lars I Nilsson)
7 Periculum – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
8 Pour Mea Double – Markus Waldmüller (Conrad Lugauer)

Försök 2
1 Sunrise – Adrian Kolgjini
2 Game Brodde – Johan Untersteiner
3 Drake Kronos – Ulf Ohlsson (Svante Båth)
4 Dea Grif – Robin Bakker (Jerry Riordan)
5 Xanthis Hilton – Mats E Djuse (Stefan Melander)
6 Hustle Rain – Magnus A Djuse (Mattias Djuse)
7 Jetborne – Björn Goop (Lars Magne Sövik)
8 Xanthis Harvey – Örjan Kihlström (Daniel Redén)

Försök 3
1 My Dreams – Oskar J Andersson
2 Pure Muscle – Mats E Djuse (Reijo Liljendahl)
3 Dareios di Poggio – Björn Goop
4 Global Dubhe – Johan Untersteiner
5 Thereisnolimit – Ulf Ohlsson (Stefan Melander)
6 Staro Mack Crowe – Rikard N Skoglund (Katja Melkko)
7 Friend of Elves – Magnus A Djuse (Stefan P Pettersson)

Robin Johansson, Kanal 75


Det vimlar av ”rödmarkeringar” till veckans startlistor till V75.Det betyder att hästar ska tävla med annan balans jämfört ..


Det vimlar av ”rödmarkeringar” till veckans startlistor till V75.
Det betyder att hästar ska tävla med annan balans jämfört med sin senaste start.
Men vissa förändringar betyder mer än andra.
Det har vi tagit fasta på här och med hjälp av travfakta.se gått igenom hur lördagens barfotahästar presterat med aktuell balans tidigare.
Statistiken utgår den balans som var anmäld under torsdagen och kan ändras fram till start.

V75-1
1 Hirondelle Sibey
har bara gjort en start i Sverige, i Europaderbyt på Åby 2021. Hon hade spår 3 bakom bilen och blev passerad av fyra utvändiga hästar, men lyckades ta sig ner på innerspår och få rygg på ledande Calgary Games varifrån hon följde med till andrapriset. Den gången tävlade hästen barfota runt om. I Frankrike har hästen tävlat antingen barfota runt om eller med skor runt om, aldrig barfota fram som hon är anmäld nu. Hästen har inte vunnit med skor sedan treåringssäsongen där alla hästar måste tävla med skor i Frankrike.
3 Digital Class har vunnit 3 av 34 starter barfota runt om, att jämföra med 5 av 33 barfota fram och 1 av 33 med skor. Hon har också sina klart bästa resultat på våren där hon segrat 4 av 22 med ROI 367 att jämföra med 9 i segerprocent och ROI 120 för hela karriären.
6 Caramelle T.T. gick med skor i sin senaste start, men har annars tävlat barfota runt om i varje start sedan november 2020.
7 Eenymeenyminymoedk har bara tävlat barfota runt om vid två tillfällen i Sverige. Första gången blev det galopp. Andra gången var på Jägersro 9 april i fjol då hon spurtvann på V75 från sjätte par utvändigt.
8 Micro Vick har 11/50 (seger-/platsprocent) barfota bak, att jämföra med 7/33 med skor runt om.
9 Iceland Falls tävlade i Frankrike även förra vintern och slutade då trea i återkomsten på svensk mark efter att ha avslutat 1.10 sista 700 från sjunde par utvändigt. Hästen har inte tävlat med skor i Sverige sedan december 2020.
10 Aperfecttric var trea i V75 spelad till 133 gånger pengarna i första barfotastarten efter skotvånget i fjol. Totalt har hon vunnit 2 av 29 starter barfota runt om.

V75-2
1 Fönix Vang
har en seger på åtta starter barfota fram, men har vunnit hälften av sina tolv starter med skor.
2 Vanity Flair är obesegrad i två starter barfota fram och segerlös i åtta starter med skor.
4 Il Forte har varit först i mål i tre av åtta starter barfota runt om. Två av dessa var på V75 i mars i fjol då han drog undan i överlägsen stil från ledningen, men senare fråndömdes segrarna på grund av otillåten medicinering.
5 Drizzle har tävlat barfota runt om en gång och slutade då oplacerad på Solvalla i april i fjol. Han har vunnit två av åtta starter barfota fram.
7 Dats So Crazy har en seger på fem starter barfota runt om.
8 Brady D.E. har tävlat barfota bak en gång i Sverige och vann då enkelt på 1.12,5/2 140 meter autostart från spår 12 bakom bilen.
9 Noxx Vrijthout har gått barfota fram i en av sina tre starter i Sverige. Det var i V75 under elitloppshelgen i fjol då han slutade femma bakom Kentucky River och travade 1.11,9/2 140 meter autostart.
10 Special Topsecret har vunnit tre och varit trea som sämst på fem starter barfota fram.
12 Marabou Brodda har tävlat barfota fram vid två tillfällen och varit femma som bäst, båda starterna var på V75.

V75-3
1 Ferrari Sisu
har bara vunnit 1 av 17 starter barfota bak, men gick med den balansen som tvåa i Svenskt Travderby. Det kan jämföras med 12 segrar på 39 starter med skor.
4 Bandit Brick har tävlat barfota runt om i 13 av sina 15 starter i Sverige.
5 Very Kronos har vunnit 5 av 16 starter barfota runt om, att jämföra med 22 av 38 med skor runt om. I årsdebuten i fjol tävlade han med skor och slutade sexa. I årsdebuten 2021 tävlade han också med skor och slutade tvåa. I årsdebuten 2020 tävlade han barfota runt om och vann.
6 Önas Prince har segrat i 13 av 21 starter barfota runt om. En av starterna var årsdebuten i fjol då han travade 1.09,6/1 640 meter autostart från ledningen, men ändå var chanslös mot San Moteur och slutade trea.
7 Heart of Steel har tävlat barfota runt om i 25 av 34 starter på svensk mark och segrat I 8 dessa. Det här blir första gången som hästen går från skor runt om till barfota runt om.
8 Pacific Face har segrat i 6 av 39 starter barfota runt om, att jämföra med 12 av 47 med skor. Hästen var sjua i första barfotastarten förra säsongen då han också travade sitt rekord 1.10,4/1 640 meter autostart.
9 Aetos Kronos har vunnit 14 av 27 starter barfota runt om, att jämföra med 1 av 13 med skor. Han har vunnit 0 av 6 starter på vintern, att jämföra med 4 av 8 på våren.
10 Four Guys Dream tävlade barfota runt om för första gången i karriären då han segrade på 1.09,6/1 640 meter autostart hemma på Halmstadtravet i april i fjol. Han fortsatte att tävla med den balansen och ytterligare fyra starter och vann en av dessa. Det här blir alltså andra gången i karriären som han går från skor till barfota runt om.

V75-4
2 Jelly Bean Mearas
är anmäld barfota runt om för första gången i karriären.
3 Veams Mynta har vunnit en av tre starter barfota bak.
4 Listas Pippi är anmäld barfota runt om för första gången, hästen har tävlat barfota bak en gång och galopperade då från start.
5 Dixie Brodda är anmäld barfota runt om för första gången, hästen har tävlat barfota bak en gång och slutade då fyra. Noterbart är att hästen tagit båda karriärens segrar på ”något tung bana”.
6 O’Hara har tävlat barfota runt om en gång och slutade då fyra från tredje inner på Solvalla i våras.
7 Bubble Queen har tävlat barfota runt om vid sex tillfällen och varit tvåa i fem av dessa.
8 Timeless har vunnit 2 av 9 starter barfota runt om, att jämföra med 2 av 4 barfota fram och 5 av 18 med skor.
11 Magical Mile har resultaten 7 starter: 1-2-2 (en seger, två andrapris, två tredjepris) barfota runt om. Hästen har vunnit två av tre starter på ”något tung bana”.
12 Pam Trot har vunnit två av sju starter barfota runt om. Hästen verkar trivas allra bäst hemma på Halmstad där hon segrat i tre av fem starter och är segerlös på andra banor.
15 Princess Kloster har vunnit 5 av 41 starter barfota runt om, att jämföra med 3 av 18 med skor.

V75-5
2 Special Chance
har en seger och två andrapris på fyra starter barfota runt om och är segerlös med skor.
5 Gold Eagle är segerlös i sex starter barfota bak.
7 Last Joke har vunnit två av sex starter barfota fram. Hästen slutade fyra i årsdebuten i fjol med skor runt om.
8 Marea är anmäld med jänkarvagn för första gången.
9 Cash Heavy är anmäld med jänkarvagn för första gången i Sverige. Hästen har tävlat barfota runt om tre gånger på svensk mark och vunnit en av dessa.
10 Vanadium Face är anmäld med jänkarvagn och barfota bak för första gången i Sverige.
11 Böhmaren har tävlat barfota bak en gång och galopperade då i kön efter ett varv.

V75-6
2 Catullo Jet
gör första starten på svensk mark.
4 Oskar Run tävlade barfota runt om för första gången i V75 på Mantorp i somras och avslutade vasst som trea från sjätte ytter via 1.09,5 sista 800. Han gjorde ytterligare sju starter på den balansen och vann en av dessa. Det här är första gången hästen är anmäld med kombinationen barfota runt om och amerikansk sulky.
5 E.L.Jetpack har tävlat barfota runt om vid två tillfällen på svensk mark med ett femtepris som bäst.
8 Ture L.A. har en seger på åtta starter barfota runt om och tre segrar på fem starter barfota bak.
11 Braddock gick med skor senast, men har annars tävlat barfota runt om i varje start sedan augusti 2021.
12 Fighter Simoni har vunnit 5 av 14 barfota fram, att jämföra med 3 av 21 med skor.

V75-7
2 Bravo Sabotage
har vunnit fyra av tolv starter barfota bak, samtliga dessa segrar är tagna från ledningen där han sprungit sex gånger med aktuell balans.
3 Cool Kronos är segerlös i fem starter barfota runt om.
5 Eros Zola har vunnit sju av tolv starter barfota runt om och är segerlös på fem starter med skor.
6 Kilimanjaro gjorde fem starter i Sverige som treåring och var bland annat sexa bakom Önas Prince i Breeders Course-finalen på Jägersro. Han återkom i en start på Jägersro i somras och slutade femma bakom Bugatti Miles från tredje ytter, tävlandes barfota runt om och med jänkarvagn.
7 Laradja Vrijthout tog spets från spår 7 och drog undan i överlägsen stil i årsdebuten i fjol. Den gången tävlade han barfota runt om. Hästen har tagit samtliga elva segrar på svensk mark från ledningen, varav sex med skor och fem barfota runt om.
8 Full of Muscles har tävlat barfota runt om i 13 av sina 16 starter på svensk mark. Den enda segern tog från ledningen och vilket är enda gången hästen fått trava i den positionen.
9 Romero har 2 segrar på 14 starter barfota runt om, att jämföra med 10 segrar på 36 starter med skor.
10 I.D.Exceptional har bara gjort tre starter på svensk mark och tävlat med skor runt om i samtliga.
12 Zaffiro Jet har resultaten 8 starter: 2-3-1 när han tävlat barfota runt om på svensk mark.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-9 Kevin Oscarsson 2640/9 C 2 16.5 77
2022-12-02 2022-12-02 Kalmar-9 Christoffer Eriksson 2140/9 D 0 g 284
2022-11-17 2022-11-17 Åby-6 Kevin Oscarsson 2640/6 C 1 15.5 36
2022-10-28 2022-10-28 Kalmar-2 Kim Eriksson 2140/4 B 1 15.0 31
2022-10-22 2022-10-22 Jägersro Trav-12 Erik Adielsson 2140/12 C 1 15.7 164
2022-10-12 2022-10-12 Jägersro Trav-7 Kevin Oscarsson 2140/9 B 2 15.7 104
2022-10-04 2022-10-04 Kalmar-3 Kevin Oscarsson 2140/10 A 0 g 353
2022-09-26 2022-09-26 Halmstad-4 Henriette Larsen 2140/11 A 0 17.8 305
2022-09-03 2022-09-03 Jägersro Trav-12 Adrian Kolgjini 2140/4 C str
2022-07-19 2022-07-19 Jägersro Trav-4 Stefan Persson 2140/3 C 0 g 177
2022-06-27 2022-06-27 Halmstad-1 Kevin Oscarsson 2140/4 C 4 16.3 164
2022-06-14 2022-06-14 Jägersro Trav-1 Stefan Persson 2140/7 D 3 16.7 208
2023-12-22 2023-12-22 Jägersro Trav-5 Adrian Kolgjini 2140/6 C 3 15.0 28
2023-12-13 2023-12-13 Jägersro Trav-9 Stefan Persson 2140/6 D 4 13.7 144
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-12 Adrian Kolgjini 3160/6 D 0 g 236
2023-08-22 2023-08-22 Jägersro Trav-10 Adrian Kolgjini 2640/12 D 0 g 849
2023-07-30 2023-07-30 Tingsryd-5 Adrian Kolgjini 1609/6 D 0 g 550
2023-07-18 2023-07-18 Jägersro Trav-3 Adrian Kolgjini 2640/2 C 1 14.6 67
2023-07-06 2023-07-06 Halmstad-6 Kevin Oscarsson 1609/6 D 0 20.7g 965
2023-06-09 2023-06-09 Jägersro Trav-7 Kevin Oscarsson 2640/9 B 6 15.8g 121
2023-05-10 2023-05-10 Jägersro Trav-9 Kevin Oscarsson 3140/3 D 3 15.5 239
2023-05-02 2023-05-02 Jägersro Trav-9 Kevin Oscarsson 2140/7 C 0 g 79
2023-04-21 2023-04-21 Åby-10 Kim Eriksson 2140/8 D 0 g 1182
2023-04-02 2023-04-02 Kalmar-6 Kevin Oscarsson 2160/6 C 0 20.2g 55
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-6 Kevin Oscarsson 2140/3 D 0 g 162
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-8 Kevin Oscarsson 2140/12 D 2 14.1 663
2024-04-20 2024-04-20 Jägersro Trav-10 Adrian Kolgjini 2140/5 D 5 13.3 521
2024-03-27 2024-03-27 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 2640/3 D 0 g 83
2024-03-09 2024-03-09 Mantorp-5 Stefan Persson 2140/3 D 0 g 444
2024-02-29 2024-02-29 Åby-8 Stefan Persson 2140/2 C 1 13.7 30
2024-01-30 2024-01-30 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 2140/8 D 2 13.8 39
2024-01-24 2024-01-24 Jägersro Trav-9 Christoffer Eriksson 2140/1 D 2 15.3 136ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se