Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

Van Kronos travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Van Kronos travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Van Kronos har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Van Kronos har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Van Kronos


Till finalen för hingstar och valacker hade Svante Båth kvalat in hela tre hästar. Lämpligt nog tog överraskningen Capitol Hill karri&..


Till finalen för hingstar och valacker hade Svante Båth kvalat in hela tre hästar. Lämpligt nog tog överraskningen Capitol Hill karriärens första seger, den här gången med Ulf Ohlsson i sulkyn.
Det blev perfekt för oss med bra tryck i loppet, sade Ulf Ohlsson.
Starten blev lite stökig och det krigades om positionerna och till slut hittade Ulf Ohlsson tredjepar utvändigt. I sista sväng hade Capitol Hill mycket krafter kvar och kopplade enkelt greppet 50 meter före mål och vann säkert före vass spurtande Twist Of Fate och Van Kronos (tränad av Båth) som kom tillbaka storstilat efter startgalopp.
- Det här är kryddan på tillvaron och en skön känsla. Jag körde Capitol Hill i förra E3-finalen också och då gick han starkt, så jag visste att hästen var bra, fortsatte Ohlsson.
- Vi är ett team som passar perfekt ihop. Det är ett pussel som lagts under många år, förklarade Svante Båth sina och stallets framgångar.
Capitol Hill delägs av en av travets stora profiler Håkan ”Lillis” Olsson.
- Det här är väldigt stort för mig. Jag har varit med hela resan med den här hästen, sade Håkan Olsson som kom på själva upplägget kring E3.

Erik fick upp hoppet
Finalen för stona öppnades i rasande tempo och flera ekipage galopperade bort sig. Rusaren Crucified tog över ledningen efter 500 meter och hon fortsatte i full fart och första varvet travades på 1.10,8. White Lightning fick fritt i sista sväng och kopplade greppet in på upploppet. Calamara's Girl lotsades fram föredömligt av Erik Adielsson och hade de bästa krafterna och slog av en tapper White Lightning meterna innan mål.
- Det gick fort hela vägen. Jag var smygnöjd med henne i försöket och på morgonen i dag grävde jag lite i lopparkivet och fick upp hoppet ännu mer. Hon ska gå i ryggar till 200 kvar. Då är hon vass, sade Erik Adielsson.
- Hon har varit en liten otursdam, hur kuskarna än har kört har det stått dödens i pannan efter 700 meter. men alltid varit bra. Hon har det mesta och ska ha sådan här lopp, sade Svante Båth.
Capitol Hill och Calamara's Girl belönades med 925 000 kronor vardera.

Fartfyllt även i Gulddivisionen
Även i Gulddivisionen gick det undan värre. Storfavoriten Carabinieri öppnade bättre än han någonsin gjort från start och tog ledningen efter 500 meter från Charrua Forlan. Det kostade på ordentligt och när Robert Bergh körde fram med Montdore och fortsatte att hålla tempot uppe var Carabinieri en slagen häst på sista långsidan. Charrua Forlan tog över och såg ut att gå mot segern när Order To Fly och Per Lennartsson dök upp och lyckades få huvudet först.
- När dom kör på det här sättet så stormtrivs han, sade Per Lennartson.

Ingen hade sju rätt
Skrällarna duggade tätt i omgången och det var ingen som hittade sju rätt. Redan i V75-inedningen försvann de flesta bongarna sedan Tom Horpestad vunnit med Monfalcone. Storfavoriten Trot Kronos manglade ledande Victorious Star hela loppet och föll på eget grepp. Tom Horpestad hittade de rätta stigarna över upploppet och skrällen var ett faktum.
- Det är tufft på V75 och detta var en överraskning även för mig, sade Tom Horpestad.
Årjängskollegan Kristian Lundberg ville inte vara sämre. Tillsammans med Rambo Rivner visade ekipaget att skrällsegern på Axevalla för en månad sedan inte var en tillfällighet. Konkurrenterna hade sega ben in på upploppet och Rambo Rivner höll farten bäst och det räckte gott och väl.
- Jag är lika förvånad i dag igen. Han hade stått över en del och jag trodde inte så mycket på honom, sade Kristian Lindberg.
Det blev bejublad hemmaseger i V75-5. Susanne Richters M.T.Joinville tog sig tidigt till ledningen och sedan var det lugna gatan tillsammans med Jorma Kontio.
- Han är fantastisk. Jag är så glad att få tillbaka honom efter skada, sade Susanne Richter.
Omgången avslutades med Queer Fish och Kaj Widell. Som så många gånger förr visade Queer Fish en oerhörd styrka när han kämpade ner ledande Mellby Drake efter ett lopp utan rygg större delen av loppet.
- Vi nöter på och kör väldigt ofta och mycket, sade tränaren Magnus Träff.
Ingen rad med sju rätt, sex rätt belönades med 215 655 kronor och fem rätt 5 750 kronor. Det betyder att det blir jackpot nästa lördag på Bergsåker.

Joakim Brundin, Kanal 75


Det kördes uttagningslopp till E3 över kort distans för hingstar och ston under måndagskvällen i Örebro.Storfavoriten Executiv Ca..


Det kördes uttagningslopp till E3 över kort distans för hingstar och ston under måndagskvällen i Örebro.
Storfavoriten Executiv Caviar infriade förväntningarna och tog tredje raka segern i läcker stil. Joakim Lövgren lämnade inget åt slumpen och avancerade tidigt fram utvändigt om ledaren. Den treårige jättetalangen hade inga problem att ta sin sjunde seger på 14 starter i karriären och han har ännu inte varit sämre än trea. Han travade strax under 1.11 sista varvet och behövde inte förta sig för att vinna.
- Det blev väldigt smidigt och behagligt. Det var inget tempo så det var lika bra att kliva fram i det läget för att ha koll på de andra. Sedan blev det aldrig något riktigt lopp eftersom flera galopperade och ingen kom. Han vann med mycket krafter kvar och det kändes tidigt att det här grejar vi. Det blir jättespännande i finalen, sa tränaren Joakim Lövgren.

Populär hemmaseger
En av de främsta utmanarna i finalen är Lucifer Lane som tog en populär hemmaseger för Johan A Nilsson. Han öppnade snabbt och tryckte sig till ledningen i utgången av första kurvan. Lucier Lane, som tränas av Thomas L Nilsson, vann sedan lätt före Global Unlimited som liftat med i ryggen.
- Det här är jättestort och jätteroligt. Han kändes väldigt fin hela vägen. Nu blir det åka av i finalen också, sa Johan A Nilsson.

Fyra finalister från Båth
Ingen E3-final utan ”E3-kungen” Svante Båth som vann E3 över medeldistans i somras som tränare till obesegrade Coin Perdu. Nu fick Båth med fyra hästar i finalerna, tre i den öppna klassen och en i stoklassen. Den som segrade av Svantes hästar var Van Kronos som ledde från start till mål för Erik Adielsson. I en tät upploppsfight mot en tapper Hazard Boko (som travade utvändigt om ledaren) kontrade Van Kronos den sista biten och svarade för en toppinsats, precis som Hazard Boko.

Sunwapta Goj imponerade från dödens
I E3-försöken för ston så imponerade Sten O Jansson-tränade Sunwapta Goj som trots en resa först i andraspår utan rygg var starkast till slut för Claes Sjöström. Hon tog sig kort före mål förbi Crucified som varit het och dragit undan hårt i ledningen. Daniel Redén fick dock en tränarseger kort senare när det lilla stoet Bellatrix Zet spurtade vasst och efter en väl avvägd styrning av Örjan Kihlström hann fram precis före mållinjen före ledande favoriten Callela Lisbeth som blev tvåa.
Mattias Djuse hade en fin kväll och kvalade in tre egentränade hästar till finalerna. Han vann med Helloise Boko som var mycket rejäl vid en övertygande seger från ledningen.
E3-finalerna körs nästkommande lördag på Rommetravet inom V75 med 925 000 kronor i förstapris i vardera loppen.

E3-final för hingstar och valacker - 1609 meter bilstart
Tränare inom parentes
1) Van Kronos (Svante Båth)
2) Lucifer Lane (Thomas L Nilsson)
3) Executiv Caviar (Joakim Lövgren)
4) On Track Banditen (Magnus Jakobsson)
5) Global Unlimited (Svante Båth)
6) Hazard Boko (Per Lennartsson)
7) Lass Revenue (Mattias Djuse)
8) Gilbert Bris (Mattias Djuse)
9) Capitol Hill (Svante Båth)
10) Twist Of Fate (Pekka Korpi)
11) Othellos Magi (Henrik Larsson)
12) Enzo De Vonnas (Tomas Malmqvist)

E3-final för ston - 1609 meter bilstart
Tränare inom parentes
1) Bellatrix Zet (Daniel Redén)
2) Sunwapta Goj (Sten O Jansson)
3) Helloise Boko (Mattias Djuse)
4) Europhile Am (Lars I Nilsson)
5) White Lightning (Jörgen Westholm)
6) Callela Lisbeth (Markku Nieminen)
7) Crucified (Daniel Redén)
8) Willow Pride (Markku Nieminen)
9) Calamra’s Girl (Svante Båth)
10) Bravo Qira (Karl Aikio)
11) Unique Madonna (Hans R Strömberg)
12) Elektra (Hans-Owe Sundberg)

Michael Carlsson, Kanal 75


De långa E3-finalerna avgjordes framför storpublik på ett soldränkt Bergsåker och jublet steg när hemmasonen Svante Båths..


De långa E3-finalerna avgjordes framför storpublik på ett soldränkt Bergsåker och jublet steg när hemmasonen Svante Båths Coin Perdu infriade de högt ställda förväntningarna och grejade segern från positionen utvändigt om ledaren.
- Han gör allt rätt och nu gjorde han det den tunga vägen, så i dag var det en riktigt härlig känsla, sa Båth.
Sundsvallstränaren som numera har licensen på Solvalla efter att ha flyttat större delen av verksamheten till Knivsta har fler E3-segrar än någon annan. Lördagens fullträff var hans nionde och även om han har tagit fram kulltoppar förr kan Coin Perdu mycket väl vara den som går till historien som nummer ett.
- Det går inte att jämföra hästar så, men han gör allting rätt och det klart att det kan vara svårt att utveckla en häst då, det är varje pusselbit som det ska slipas på lite grann, men framför allt är vi glada för att han är så här tidig och förnuftig.
Erik Adielsson har kört Coin Perdu i samtliga starter och trots den imponerande segern tyckte han inte att hästen fungerade helt tillfredställande.
- Han har bara tagit steg framåt hela tiden och jag kände inte botten i honom i dag heller, men det var faktiskt första gången som jag fick jobba bakom honom. Jag har varit en glad passagerare tidigare men i dag fick jag koncentrera mig. Det kanske var lite för mycket material i banan för han hade lite problem med auktionen och jag är otroligt tacksam mot hästen att han tog sig samman och redde ut det.
Coin Perdu var redan innan E3-finalen kullens vinstrikaste häst och med segerchecken på 925 000 kronor inräknad uppgår nu saldot på hans vinstkonto till 2 820 000 kronor. Som grädde på moset räknade Svante Båth också in andraplatsen och fjärdeplatsen genom Van Kronos och Capitol Hill. Trea i loppet blev Pekka Korpis Twist Of State.

Violet Bi överlägsen i stoklassen
I E3-finalen för ston levererade Violet Bi en slutrökare som fick konkurrenterna att kippa efter andan. Segern underlättades förvisso av att förhandsfavoriterna Dibaba och Vamp Kronos galopperade bort sig men frågan är om de hade stått emot den lilla italienskans magnifika slutstöt. Körande tränaren Jim Oscarsson kastade loss från andra par utvändigt på den sista bortre långsidan och resten av loppet blev ren uppvisning.
- Hon är en speedkula som heter duga. När jag styrde på tänkte jag att jag måste fram till dödens men sedan fortsatte hon bara. Hon är grym alltså! sa Solvallatränaren.
Segermarginalen ner till tvåan Callela Lisbeth skrevs till fem längder och förstapriset uppgick precis som i den andra E3-finalen till 925 000 kronor.
- Det är i de här loppen man vill vara med och jag värderar den här segern jättehögt, sa Oscarsson som tillsammans med Johan Arkland ropade in Violet Bi som ettåring på auktion i Italien för strax under 120 000 kronor. Därefter har de sålt andelar i hästen.
- Det är ett toppengäng som äger henne så det kommer nog bli roligt i kväll, sa Oscarsson, vars fru Susanne sett till att hela ägargänget var på plats i Sundsvall.
- Det är 20 delägare och jag ville att alla skulle förstå hur stort det är att vara i en sådan här final och i kväll ska vi ut och fira. Men jag trodde att vi bara skulle fira att hon tagit sig till finalen. Det här är ju sånt man drömmer om, sprudlade fru Oscarsson.

Skräll i högsta klassen
Volstead, In Vain Sund eller On Track Piraten var frågan på förhand i Assar Engbloms lopp för högsta klassen. Svaret blev skrällen Beau Mec som trots ett lopp i kön i långsamt tempo klev fram och avgjorde till slut.
- Det här är helt klart den roligaste seger jag har tagit...på hemmaplan och få visa världshästarna hur det ska gå till, sa hästens tränare Lars Wikström.
I sulkyn satt Ulf Ohlsson och han var precis som V75-spelarna förvånad över segern. Beau Mec var femprocentare på V75.
- Man är lite överraskad. Visst har han varit grymt fin på slutet men samtidigt har han inte mött såna här hästar och tempot var egentligen för lågt för att passa honom. Men han har blivit snabbare i benen på ålderns höst.
Segerchecken på 250 000 kronor är den största tioårige Beau Mec har bärgat sedan han vann Svensk Travderby 2011. Totalt har han 3,4 miljoner kronor på kontot.

Julgrisen imponerade
Klass I-finalen togs hem av Stefan Melander-tränade Test Drive och Örjan Kihlström och Solvallakusken satt även bakom Whitehouse Express som imponerade stort när han trots stenhårt tempo klev undan till överlägsen seger från spets silverdivisionsfinalen.
- Vad fasiken har hänt med den här lilla grisen? Han kallas för julgrisen i stallet för han är liten och rund, men vilken utveckling han har haft i år. Jag är imponerad! sa hästen tränare Daniel Redén.
I och med segern passerade Whitehouse Express 1,5 miljoner kronor insprunget vilket betyder att han är uppe i gulddivisionen.
- Som han känns nu tror jag nog att han duger i guld också, sa Örjan Kihlström.
Klass II-finalen vann Jörgen Westholm med egentränade Flash Hammering och i bronsfinalen mosade Robert Bergh-tränade Mellby Drake motståndet tillsammans med Jan Norberg.
På V75-spelet delade sju rätt ut 143 170 kronor, sex rätt gav 922 kronor och för fem rätt fick man 73 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Travtränaren Svante Båth är en riktig räv i unghästsammanhang med bland annat åtta segrar i unghästloppet E3. På l&ou..


Travtränaren Svante Båth är en riktig räv i unghästsammanhang med bland annat åtta segrar i unghästloppet E3.
På lördagen har han fyra hästar med i finalen i den ”manliga” klassen och en i stoklassen i E3. Treåringslopp ingående i V75 på Bergsåker.
I förhandstipsen handlar nästan allt om lille Coin Perdu. Obesegrad efter åtta starter och en häst som imponerat varje gång och favoriten att slå på lördag.
Anna Hagman jobbar som skötare hos Svante Båth på gården i Knivsta mellan Stockholm och Uppsala. I veckan blir det en tripp upp till Sundsvall för en mycket viktig start.
- Coin har gjort allt rätt hittills och det är klart att jag måste tro på honom igen. Han har varit ute och rest ett par gånger och klarat det bra. Överhuvudtaget är han mycket bra att ha att göra med och hetsar inte upp sig så lätt. Ja, han är lite av en gammelhäst fast han bara är tre år, säger Anna Hagman.

Ombord hos Båth
Canaka B.F., Shadow Woodland och Pedro Bi är hästar hon hade hand om hos förre arbetsgivaren Reijo Liljendahl.
I fjol höstas började hon jobba hos Svante Båth och fick omgående Deimos Racing som passhäst efter dennes seger i kriteriet. Coin Perdu har hon varit skötare till sedan hästen debuterade som tvååring.
I femte starten rundades fjolåret av med seger i Uppfödningslöpningen.
- Uppfödningsloppet var jättestort men skulle han vinna på lördag är så klart den segern det största jag varit med om. Canaka B.F. vann EM för ston och var trea i Sundsvall Open Trot. Shadow Woodland gick ett världsrekord med voltstart över 1640 meter och även om det finns många världsrekord är det ju ändå ett världsrekord. Men en seger i E3, det skulle vara störst av allt, säger Anna Hagman.

Känner pressen
Att vara nära en unghäststjärna av Coin Perdus kaliber är en stor ära menar hon. Samtidigt känner hon pressen och sätter också press på sig själv.
- Man vill ju att allt ska fungera och vara perfekt.
Anna Hagman hade hand om måndagens rakbanejobb med E3-favoriten. Allt väl.
- I den näst senaste starten var vi uppe till Bergsåker och det gick ju bra. Det var då han tävlade barfota för första gången och var jättefin. Förmodligen blir det barfota runt om igen på lördag. Det är så Svante har tänkt i alla fall.

Underbyggda tips
Coin Perdu kommer obesegrad till Sundsvall på lördag och blir stor favorit till segern i hingstarna och valackernas final (V75-6). Global Un Poco, Van Kronos och Capitol Hill är de övriga i kvartetten av Båths finalister som bildar den grå massan bakom storfavoriten.
Börje Andersson ingår i tipsredaktionen på Bergsåker. Sent söndag kväll lade han sista handen vid tipsen tillsammans med Magnus Burman och B-O Månsson.
- Coin Perdu (V75-6) och Roger Walmanns Dibaba i stonas E3-final (V75-3) blir spikarna i omgången. Båda är obesegrade. Det är helt enkelt så att vi inte hittar någon motivering till varför de ska förlora och det känns som rätt underbyggda tips. Båths häst kommer ju att förlora någon gång han också men kanske inte nu, det ska till något extra i så fall, säger Börje Andersson.
Många så kallade ”undantagshästar” har passerat revy under åren och Börje Andersson tycker sig ha ringat in en sådan i E3-favoriten Coin Perdu.
- Allt kan ju hända men vi har svårt att se att någon av de övriga har ett par tre sekunder dolda i sig som skulle kunna motivera en gardering. Han är startsnabb, travsäker och har ju varit helt strålande i starterna på slutet, säger Börje Andersson.

Mikael Wikner, Kanal 75


Varje sommar körs två upplagor av treåringsloppet E3. En över medeldistans och en över sprinterdistans. Först ut är den l&a..


Varje sommar körs två upplagor av treåringsloppet E3. En över medeldistans och en över sprinterdistans. Först ut är den längre upplagan och det var till den som uttagningarna kördes på Färjestad på söndagen. Svante Båth hade laddad med sju hästar och fem tog sig vidare till finalerna på Bergsåker 1 juli. Den största stjärnan Coin Perdu, obesegrad efter åtta starter och kullens vinstrikaste häst så här långt, lekte hem sitt uttagningslopp från ledningen och kommer att bära ett tungt favoritskap i finalen för hingstar och valacker.
- Det är något magiskt över de här som är obesegrade. Jag har aldrig känt botten i honom och sådant är speciellt för oss aktiva och väldigt spännande, sa kusken Erik Adielsson.
925 000 kronor väntar på vinnaren i respektive final och bland stona försvarar Staro Lochlyn Svante Båths färger. Hon vann sin uttagning mycket enkelt efter att ha lämnat andra par utvändigt och tagit över ledningen på den första bortre långsidan.
- Första 100 meterna var det halvkris, som att hon inte visste vad hon skulle göra, men hon tog sig samman och löste det. Hon har väldigt fin teknik och när jag ber henne om det växer hon i tömmarna, sa Erik Adielsson.

Startlista
E3-final, ston
2 140 meter autostart

1. Bellatrix Zet (Daniel Redén)
2. Vanquish Kronos (Jerry Riordan)
3. Dibaba (Roger Walmann)
4. Vamp Kronos (Jerry Riordan)
5. Staro Lochlyn (Svante Båth)
6. Hanna (Lutfi Kolgjini)
7. Drizzle C.C. (Lise-Lotte Nyström)
8. Callela Lisbeth (Markku Nieminen)
9. Current Affair (Tomas Malmqvist)
10. Sheilah Laday (Peter G Norman)
11. Violet Bi (Jim Oscarsson)
12. White Lightning (Jörgen Westholm)
Förstapris: 950 000 kronor

Startlista
E3-final, hingstar och valacker
2 140 meter autostart

1. Velvet Gio (Magnus Dahlén)
2. Calle Crown (Tomas Malmqvist)
3. Coin Perdu (Svante Båth)
4. Al’s Espresious (Guiseppe Lubrano)
5. Twist Of Fate (Pekka Korpi)
6. Van Kronos (Svante Båth)
7. Born Unicorn (Stefan Melander)
8. Lucifer Lane (Thomas L Nilsson)
9. Capitol Hill (Svante Båth)
10. Zebulon Pike (Torbjörn Jansson)
11. Global Un Poco (Svante Båth)
12. Vanilla Pod (Roger Walmann)
Förstapris: 950 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Svante Båth är en erkänt skicklig unghästtränare som ständigt plockar fram nya stjärnor som tillhör kulltoppen. Fö..


Svante Båth är en erkänt skicklig unghästtränare som ständigt plockar fram nya stjärnor som tillhör kulltoppen. För ett antal år sedan radade han upp E3-segrar, genom topphästar som Malabar Circle Ås, Staro Showbiz, Luxury Ås, Kung Lavec och Labero Broline. Han har vunnit det stora treåringsloppet E3 hela åtta gånger som tränare.
– Mitt koncept är uppbyggt på unghästar och är det något jag är bra på så är det att handla rätt hästar. Jag har säkert en del svagheter som tränare men just med de unga hästarna har vi lyckats riktigt bra. Det är såklart jättekul och stimulerande att vi har lyckats så bra i E3, har Svante Båth sagt i en tidigare intervju med Kanal 75.

En vinnare tar hem 15 miljoner kronor
Solvalla-tränaren har även skördat stora framgångar i andra årgångslopp också. I fjol vann exempelvis Deimos Racing svenskt Travkriterium och han har även vunnit Svenskt Travderby med Poochai och Conlight Ås 2014 och 2015. I slutet av förra året presenterade Båth även ett nytt stjärnskott i Coin Perdu som vann Svensk Uppfödningslöpning. Den nu treårige hingsten är obesegrad efter sju starter och har imponerat stort.
På söndag avgörs E3-kvalen på Färjestad. Det är även Grand Slam 75, där en ensam vinnare kan ta hem 15 miljoner kronor på sju rätt. Grand Slam utföll för två veckor sedan då en kvinna i Stockholm vann 15 miljoner på en insats av 36 kronor.
Svante Båth har sju hästar till start i E3-kvalen varav fem av dem inom Grand Slam 75. De två som inte är med på riksspelet är kulltopparna Staro Lochlyn och Global Un Poco.
- Jag har en jättetrevlig treårskull i år, inget snack om saken. Det är flera jättefina hästar med hög potential, säger Svante Båth.

”Blir ingen walk in the park”
Så här kommenterar han söndagens chanser på Grand Slam 75 och delger intressant information om balans- och utrustningsändringar.
- Coin Perdu (GS75-1) var jättefin senast, om än i ett behagligare sällskap. Det var riktigt läckert att se honom och vi provade barfota runt om och jänkarvagn för första gången. Det var faktiskt Erik som bad om att få göra det i ett sådant här lopp, även om man såklart aldrig vill att det ska gå åt helvete, så var det passande att göra det den gången. Det funkade jättebra men han kommer att gå med skor på söndag. Hur det blir med jänkarvagn eller vanlig vagn avvaktar vi med till efter värmningen att bestämma.
- Han har hamnat i det klart hårdaste heatet och vi har två klart startsnabbare hästar innanför oss. Det blir ingen walk in the park det här och målsättningen är först och främst att komma till final. Men naturligtvis vill vi vinna i och med att spåren blir mycket sämre i finalen om han inte gör det. Han har känts kanonfin i träningen efter förra starten och hans lägstanivå har ju varit en etta så det är klart att jag måste tro att han är bästa chansen, säger Båth.

”Spurtade otroligt bra senast”
- Calamara’s Girl (GS75-3)
har varit jämn och säker och gjort flera fina lopp. Först var det planerat att hon skulle ha ett uppehåll efter senaste starten men sedan blev det lite ofrivilligt eftersom hon fick en foderstrupförstoppning. Hon satte mat i halsen kort och gott. Nu känns hon fin igen och jag tycker hon är bättre när hon får spara speeden och får sin smygresa. Vi har sparat fötterna och förhoppningsvis blir det barfota runt om för första gången. Jag hoppas och tror att hon kan ta sig till final.
- Van Kronos (GS75-4) spurtade otroligt bra senast och hade tussarna kvar med full fart över linjen. Det känns som att formen är riktigt bra. Vi har sparat lite fötter på honom och planerar att köra barfota. Han möter tufft motstånd men kan vara en kul outsider om han kommer till för han var väldigt positiv senast.

”Första barfota, jänkarvagn och rycktussar”
- Swarovski Broline (GS75-6)
gör det väldigt bra hela tiden och vi har siktat mot det här loppet. Hon har pustat litegrann och vi har gått igenom henne efter senaste starten. Det känns som att hästen utvecklas mycket nu och jag har både hopp och tro att hon ska kunna gå till final. Vi körde barfota bak senast och det blir samma igen.
- Capitol Hill (GS75-7) har gjort jättefina lopp varje gång och det är egentligen otroligt att han inte har vunnit ännu. Senast var han med i en tuff öppning och ändå avslutade han jättebra. Nu drar vi en del nya växlar för att det är en finalplats som hägrar. Det blir därför barfota runt om, jänkarvagn och rycktussar för första gången. Han möter bra hästar men jag hoppas att han kan gå till final, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-3 Anders Eriksson 2140/4 B 1 18.6 13
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-1 Erik Adielsson 1640/4 B 1 16.5 13
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-2 Anders Eriksson 1640/7 D 1 17.7 34
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-4 Erik Adielsson 2640/1 A 0 36
2017-08-19 2017-08-19 Romme-10 Erik Adielsson 1640/1 B 3 12.0g 48
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-3 Erik Adielsson 1609/2 B 1 12.5 16
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-10 Johan Untersteiner 2140/6 D 2 12.9 355
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-8 Erik Adielsson 2140/6 C 2 14.1 70
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-8 Kim Moberg 2140/8 D 5 14.3 619
2017-05-13 2017-05-13 Åby-2 Erik Adielsson 2140/1 C 2 15.2 64
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/2 C 5 20.3g 14
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-1 Örjan Kihlström 2140/1 C 4 14.7 100
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-2 Örjan Kihlström 2140/9 A 3 15.7 28
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-4 Örjan Kihlström 2140/10 C 6 15.0 36
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-3 Örjan Kihlström 2140/1 C 1 20.2 14
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-9 Erik Adielsson 2140/4 B 0 g 72ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se