Vamp Kronos travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Vamp Kronos travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Vamp Kronos har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Vamp Kronos har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Vamp Kronos


 För några år sedan var det Lionel som tog fransoserna med storm på Vincennes.Nu verkar norsk travsport ha en ny Paris-specialist p&..


 För några år sedan var det Lionel som tog fransoserna med storm på Vincennes.
Nu verkar norsk travsport ha en ny Paris-specialist på gång i Looking Superb som med söndagens seger plötsligt tog plats i travsportens allra finaste salonger.
Den norskfödde och norskägde femåringen gjorde sin andra start för Jean Michel Bazire som valt att köra denne framför sin redan Prix d’Amerique-inkvalade Davidson du Pont.
Taktiken på förhand var nog att prova i ledningen, men när Björn Goop bestämt spände ögonen i Bazire bakom Timo Nurmos-tränade Global Trustworthy och hastighetsmätaren visade 1.05-tempo så fick det blågula hoppet överta.
Den Vincennes-debuterande svenske derbytrean kom upp till första 1 700 meterna på 1.13,7 med favoritspelade Delia du Pommereux på utsidan.
Den senare galopperade vid gången till upploppet, i samma veva fick Looking Superb lucka och växlade han ner ledaren varpå en märkbart belåten Bazire höjde näven i en segergest kort före mål.
Norska facktidningen Trav og Galoppnytt pratade med ägaren Kolbjörn Selmer efter loppet:
- Vi var samlade hela familjen i stugan. Vi reste oss allesammans på upploppet. Vi gick formligen genom taket. Det var otroligt stort. Jag är helt skakis fortfarande, berättar Selmer som inte tvivlar på om man ska utnyttja friplatsen till världens tuffaste travlopp sista söndagen i januari.
- Om jag får bestämma själv så blir det start. Jag har drömt om Prix d’Amerique och när kan starta så gör vi det.

Tuff diskvalifikation
Global Trustworthy såg ut att hålla ifrån sig Davidson du Pont i en tuff strid om andrapriset, men fick dråpslaget efter loppet då han till synes strängt diskvalificerades för orent trav.
Segertiden blev 1.13,3/2 700 meter och förstapriset på drygt en halv miljon kronor är den särklass största i karriären för Looking Superb, som inför Prix Tenor de Baune hade tjänat knappt 850 000 kronor på 47 starter.
Men trots att hästen var minst meriterad i loppet så var de franska spelarna med på noterna och höll nere vinnaroddset till 3,70.
Jörgen Westholm-managerade stoet Unique Juni knep fjärdepriset värt nästan 100 000 kronor.

Hemmaskräll i Continental
Dubbelt så stora prispengar och ytterligare en Prix d’Amerique-biljett stod på spel i fyraåringsloppet Criterium Continental.
Här blev det en smärre överraskning då Sebastien Guarato-tränade 13-oddsaren Eridan spurtade ner tappre ledaren Vitruvio, som travat första 1 100 meterna på 1.09,2.
Svenskarna hade ingen lycka med sig.
Jerry Riordans Vamp Kronos galopperade under hård press i ledningen efter 500 meter medan Tomas Malmqvists trio Calle Crown, Flying Fortuna och Ethien du Vivier alla slutade utanför prispengarna.
Lite svenskanknytning på prispallen blev det emellertid då Jarmo Niskanens Earl Simon slutade trea.
Segertiden för Eridan blev 1.10,3/2 100 meter autostart, en tangering av Un Mec d’Heripres löpningsrekord från 2012.

Robin Johansson, Kanal 75


Det vankas stortrav på Vincennes-banan i Paris dagen före julafton. Criterium Continental för fyraåringar och Prix Tenor de Baune för..


Det vankas stortrav på Vincennes-banan i Paris dagen före julafton.
Criterium Continental för fyraåringar och Prix Tenor de Baune för femåriga travare är huvudloppen under söndagen där det lockas med höga prissummor och friplåtar till världens tuffaste travlopp, Prix d’Amerique.
18 hästar tar plats bakom bilen i Criterium Continental över 2100 meter.
Flera blågula tränare är med och tampas. Jarmo Niskanen ligger illa tilltygad på sjukhus efter travolyckan han var med om för några dagar sedan på den franska travbanan Le Mans. Niskanens Earl Simon är en av huvudfavoriterna i loppet som den här gången får Franck Nivard.
Jägersros Tomas Malmqvist har med tre hästar, Calle Crown, Flying Fortuna och Ethien du Vivier. Jerry Riordan provar lyckan med Vamp Kronos och Ola Åsebö med Hard Times.
Femåringsloppet Prix Tenor de Baune vanns i fjol av Readly Express och Björn Goop. Timo Nurmos vapen i år är Global Trustworthy som övertygat i två raka efter sin comeback, i sulkyn där Björn Goop. Jörgen Westholm har anmält Unique Juni som den här gången får Gabriele Gelormini i sulkyn.

Startlista
Criterium Continental
2100 auto

1. Eros Du Chene – Gabriele Gelormini
2. Express Jet – Pierre Vercruysse
3. Erminig d’Olivere – Franck Nivard
4. Vamp Kronos – Christophe Martens
5. Vitruvio – Alessandro Gocciadoro
6. Elite Du Ruel – Franck Anne
7. Eridan – David Thomain
8. Vivid Wise As – Björn Goop
9. Earl Simon – Franck Nivard
10. Calle Crown – Jean-Philippe Monclin
11. Va’Pensiero Gar – Alexis Chéradame
12. Flying Fortuna – Adrien Lamy
13. Elena De Piencourt – Matthieu Abrivard
14. Estola – Alexandre Abrivard
15. Vainqueur R.P. – Jean-Michel Bazire
16. Esmondo – Richard Westerink
17. Hard Times – Anthony Barrier
18. Ethien Du Vivier – Eric Raffin
Förstapris: drygt 1 000 000 kronor

Startlista
Prix Tenor de Baune
2700 volt

1. Looking Superb – Jean-Michel Bazire
2. Deux Etoiles Gede– Eric Raffin
3. Desir Castelets – Jean-Philippe Monclin
4. Dark Night Love – Alexandre Abrivard
5. Global Trustworthy – Björn Goop
6. Unique Juni – Gabriele Gelormini
7. Ursa Caf – Matthieu Abrivard
8. Dhikti Vedaquais – Anthony Barrier
9. Davidson Du Pont – Franck Ouvrie
10. Delia Du Pommereux – Damien Bonne
Förstapris: drygt 500 000 kronor

Kanal 75


Vintern har börjat göra sig påmind och från och med 1 december är det skotvång som gäller för travtävlingar i Sv..


Vintern har börjat göra sig påmind och från och med 1 december är det skotvång som gäller för travtävlingar i Sverige.
Per Linderoth med verksamheten i byn Mellangård strax väster om Sundsvall har fyra hästar till start på lördag varav tre på V75. Femårige valacken Donners Am har alltid lovat mycket och jagar fjärde raka segern i den inledande bronsdivisionen.
Tränaren väljer dock att ligga lite lägre den här gången.
- Visst borde han ha chans och så, men hästen har problem med sina knän av och till och jag är lite rädd för att bli besviken om jag sticker ut hakan och är jätteoptimist med honom igen, säger han.
Ska vi tro tränaren kommer bästa chansen i stället i stoloppet (V75-6) där fyraåriga stoet Walkie Talkie står perfekt inne propositionsmässigt.
Med fem tusenlappar ytterligare på kontot hade stoet belastats med 20 meters tillägg. På lördag får Per Linderoth i stället vända upp på startvolten med henne.
- Det känns som att hon ska ha hyfsad chans i alla fall. Det enda som är lite bekymmersamt är att det saknas lopp i kroppen. Hon hade en halsinfektion inför en tilltänkt start i Bollnäs i början av november och blev struken där och har nu inte startat sedan i slutet av oktober.

Fast på Solvalla
Walkie Talkie mötte bland andra Vamp Kronos i en semifinal i Breeders' Crown för fyraåriga ston på Solvalla, styrdes ner på innerspår efter start och blev fast.
- Ja, det var en chansning men också den vägen att ta mot det motståndet. Hon fullföljde loppet det loppet på ett jättebra sätt. I fredags fick hon ett 1.25-jobb inne på banan på Bergsåker, så allt verkar normalt så här långt med henne, säger Linderoth, just hemkommen från en två veckors semesterresa i Karibien på måndagen när intervjun görs.
Walkie Talkie kan öppna ”vettigt” som tränaren uttrycker det och kan hinna undan för hästarna på tilläggen över medeldistans. Hästen trivs bäst utan skor men på lördag är det lika för alla.
Enligt väderprognoserna ska det vara mildväder och snöblask i början av veckan i Sundsvall, för att till helgen frysa åt med temperaturer runt tio minusgrader.
- Blir det så kallt som det spås, känns det väl som att det kan bli aktuellt med broddar bak i alla fall. Men vi vet ju förutsättningarna. Vi är inne i december och tävlingarna går i Norrland - så det är ju inte direkt någon överraskning.
Men hon klarar småbrodd i skorna rätt bra då?
- Det är fler än henne som missgynnas av att tävla med skor som är vana att tävla barfota. Men jag tror säkert att hon hanterar det. Walkie Talkie är en gedigen häst att arbeta med. Hon har tagit otroliga kliv i år tycker jag och jag ser inte slutet på hennes utvecklingskurva. Nämen, lite optimist vill jag nog vara, säger Per Linderoth.
Det låg annars nära till hands att gissa att du skulle tro mest på Donners Am (V75-1). En häst som ser ut som en stjärna men inte fått till det fullt ut.
- Han är stark och en av de tre bästa jag har tränat, men har inte nått riktigt till höjderna. Han är inte ”där” ännu.  Fast han närmar sig och vi har fått en ganska bra utveckling på honom i år får man väl säga. 
Nu har han tre raka, fördelat på två fina insatser i monté och ett lopp emellan där han svepte fältet i ett enklare lunchlopp i Östersund för ganska precis en månad sedan.
- Ja, formen är god. Han var fin i det loppet. Men han har haft lite bekymmer med sina knän och i vinter ska vi ta tag i det på allvar och få honom opererad och riktigt fin till nästa år.
Hur tippar du att det går på lördag?
- Han har inga problem för dagen och var inne på Bergsåker i fredags han också för ett jobb i 1.25-tempo och var fin på det. Han trivs på distansen och spår två tycker jag också att han borde kunna hantera. Så förutsättningarna är rätt så bra och han ska med på kupongen.
Slutligen ska treårige Buzzer Beater möta äldre i klass I-försöket (V75-5). Ni fick en tung lottning och har ett elftespår bakom bilen…
- Det är ju nästan slut på treåringslopp för honom nu när han tjänat 450 000 kronor. Då måste jag ut mot äldre. Med lopp med stängt vid 500 000 kronor på hemmaplan passade bra naturligtvis nu när han måste ha ett lopp inför en ”E3-revansch” på Bergsåker 19 december. Vi är chanslösa om vi testar i spåren nu och kör man på halvchans från såna här lägen kanske det går en på hundra ungefär. Så jag vill ligga jäkligt lågt med honom, slutar Linderoth.

Mikael Wikner, Kanal 75


StartlistaBreeders' Crown för treåriga ston2 140 meter autostartHast/tränare1. Flash Am (Roger Walmann)2. Conrads Rödluva (Daniel Red&eacut..


Startlista
Breeders' Crown för treåriga ston
2 140 meter autostart

Hast/tränare
1. Flash Am (Roger Walmann)
2. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
3. Staro Miami (Ari-Pekka Pakkanen)
4. In Royalty Boko (Tuomas Korvenoja)
5. Fanny Chenal (Björn Goop)
6. A Sweet Dance (Helena Burman)
7. Fixi Mearas (Stig H Johansson)
8. Formosa Am (Jörgen Westholm)
9. Bechamel (Daniel Redén)
10. Racing Brodda (Mattias Djuse)
11.Valetta (Björn Goop)
12.Global Vintage (Timo Nurmos)
Förstapris: 800 000 kronor

Startlista
Breeders' Crown för treåriga hingstar/valacker
2 140 meter autostart

Hast/tränare
1. Global Withdrawl (Svante Båth)
2. Jaguar Dream (Claes Sjöström)
3. Global Welcome (Svante Båth)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Betting Gangster (Jerry Riordan)
6. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
7. Mellby Goofy (Reijo Liljendahl)
8. Forfantone Am (Roger Walmann)
9. Baritone Artist (Markus B Svedberg)
10. Önas Nougat (Per Nordström)
11. Buzzer Beater (Per Linderoth)
12. Holy Water (Tomas Malmqvist)
Förstapris: 800 000 kronor

Startlista
Breeders' Crown för fyraåriga ston
2 140 meter autostart

Hast/tränare
1. Vamp Kronos (Jerry Riordan)
2. Candy La Marc (Lars Marcussen)
3. Mellby Free (Björn Goop)
4. Dibaba (Roger Walmann)
5. Global Upper Style (Peter Untersteiner)
6. Lady Youline (Henrik Hoffman)
7. Violet Bi (Jim Oscarsson)
8. Butterfly Ima (Åke Lindblom)
9. Hevin Boko (Timo Nurmos)
10. Wild Love (Bengt Simberg)
11. Odessa Celeber (Roger Walmann)
12. Catch My Love (Tomasz Wisniewski)
Förstapris: 800 000 kronor

Startlista
Breeders' Crown för fyraåriga hingstar/valacker
2 140 meter autostart

Hast/tränare
1. Chianti (Björn Goop)
2. Who's Who (Pasi Aikio)
3. Perfect Spirit (Daniel Redén)
4. Short in Cash (Petri Puro)
5. Selmer I.H. (Ingemar Hultqvist)
6. Transcendence (Robert Bergh)
7. Kövras So Far (Robert Bergh)
8. Royal Navy Neo (Björn Goop)
9. Prosperous (Marcus Lindgren)
10. Eldorado B. (Hans-Owe Sundberg)
11. Son of God (Daniel Redén)
12. Vainqueur R.P. (Frode Hamre)
Förstapris: 800 000 kronor

.


Om två veckor är det dags för finalerna i unghästserien Breeders’Crown. Vägen dit travades via Solvalla på söndagen d..


Om två veckor är det dags för finalerna i unghästserien Breeders’Crown.
Vägen dit travades via Solvalla på söndagen där samtliga tolv lopp var semifinaler där de fyra främst placerade hästarna i vardera lopp blev klara för finalerna i Eskilstuna söndagen 11 november.
En av de treåriga hingstarna och valackernas uppgörelser fick en suverän vinnare i form av Global Welcome som stegade ifrån lekkamraterna och vann avstannades med fyra längder efter att ha vänt ut och in på motståndet.
En stjärna som tvååring. Nu tar Global Welcome för sig bland treåringarna också. Innan söndagen hade hästen kvalat in till en E3-final och segrat i tröstloppet till Svenskt Travkriterium.
På söndagen svarade Svante Båths häst för dagens kanske vassaste insats med en svepning från fjärdeparet utvändigt som påbörjades 800 meter från mål.
Erik Adielsson brottades med ett bakspår och beslutade sig under slutrundan för att köra till ute i tredjespår.
- När jag lyfte ut honom så petade jag en gång på honom och då tog han i så pass att jag kände att jag skulle komma till ledningen. Så då lär jag honom springa på helt enkelt. Han gick en tolvtid som tvååring med skor och vanlig vagn så nog har den här visat att han springa, sa Erik Adielsson, efter segern på nya svenska rekordet på distansen för treåringarna, 1.12,0 över 2140 meter
Olof Brodin i Sollentuna äger Global Welcome och även tvåan i mål Baritone Artist, körd och tränad av Markus B Svedberg.
Svante Båth vann dubbla semifinaler i Breeders' Crown för de treåriga hingstarna och valackerna. Erik Adielsson körde Global Withdrawl, en  av landets rappaste bakom bilen, och försatte inte chansen att ta sig till ledningen.
Global Withdrawl tog nu sin tolfte seger i nittonde starten och vann före Jerry Riordans Betting Gangster som sprang med punktering på ett sulkyhjul de sista 800 meterna.

Duell i publikens smak
Duellen i tredje semifinalen för de treåriga stona var en klar publikfriare. Mika Forss körde fram utvändigt ledaren varvet från mål med Staro Miami. Ungefär samtidigt började Per Lennartsson leta sig framåt från den djupaste kön med A Sweet Dance.
Helena Burmans segerstaplare avslutade toppenbra i tredjespår och segergreppet var kopplat vid upploppets början - men Staro Miami visade prov på fin uppfattning och kontrade till sig segern.
- Hon är så fin. A Sweet Dance såg stark ut 300 kvar men hon går till slut den här. Hon är stark och speedig och jag kände mig inte slagen, sa Mika Forss om Ari-Pekka Pakkanens sto.
Per Lennartsson fick hoppa in bakom A Sweet Dance.
- En drömhäst att köra. Den andra var lite bättre i dag tack vare det något bättre läget, sa Per Lennartsson.
Svante Båth var framgångsrik men för favoriten Very Kronos slutade det med ännu ett galoppmisslyckande.
Segern i de fyraåriga hingstarna och valackernas uppgörelse i V75-7 gick i stället till Perfect Spirit, jänkaren som kom till Sverige och Daniel Redéns träning och i år vunnit både Kungapokalen och Sprintermästaren.
- Han vann med både rycktussarna och det norska huvudlaget oryckta, kommenterade Örjan Kihlström.

 I övrigt noterade vi att…
Chianti fick bestämma framme i ledningen i sin semifinal. Björn Goops derbytvåa anförde även i Europaderbyt i Paris för några veckor sedan men där blev det för tuff.
- Det blev jobbigt med den första långresan för honom då men jag tycker ändå att han underpresterade. Nu var han lagom laddad och fin i både värmning och lopp, sa Goop om dagens största favorit på V75.
…det faktiskt inte blev lugna gatan för Flash Am (treåriga ston) efter att Örjan Kihlström fått bestämma första varvet till 1.14,5. Men seger blev det, om än en knapp sådan för Roger Walmanns häst. Fanny Chenal blev närgången efter att ha fått tugga i spåren.
… tvåan från Stochampionatet Vamp Kronos var stor favorit i sin semi och redde också ut loppet tillsammans med Carl Johan Jepson. Peter Untersteiner körde till ledningen med Global Upper Style men blev tvingad att släppa då favoriten kom dånande och även om Untersteiners häst var bra och utmanade till slut såg det ändå inte ut att vara någon större fara för Jerry Riordans häst.
...sju rätt på V75 delade ut blygsamma 355 kronor, det blev inte någon utdelning på varken fem eller sex rätt rätt. och stor jackpot på lördag då kan en ensam vinnare bli runt 65 miljoner kronor rikare.

Mikael Wikner, Kanal 75


2014 föddes omkring 3000 travhästar i Sverige, 72 av dem kom så långt som att vara med i uttagningsloppen på Jägersro för ..


2014 föddes omkring 3000 travhästar i Sverige, 72 av dem kom så långt som att vara med i uttagningsloppen på Jägersro för två veckor sedan.
Tolv återstod på söndagen i loppet många vill ha till det finaste en svensk häst kan vinna.
För tränaren Pasi Aikio har veckorna fram till finalen varit intensiva med stor uppmärksamhet och många intervjuer. Men ändå inte liksom.
- Nej, vi i teamet hade gjort grundjobbet liksom och det gällde bara att inte göra några misstag med hästen, menade en rörd tränare efter storsegern.
Who's Who var förkrossande överlägsen i loppet och lämnade konkurrenterna genom den sista kurvan. Segertiden 1.12,0 över 2640 meter auto talade sitt tydliga språk.
Ett nytt världsrekord för fyraåriga hästar över den långa distansen – och det såg faktiskt ”okört” ut på travspråk.
Örjan Kihlström avvaktade till dryga varvet från mål innan han styrde på i tredjespår med Who's Who. Hästen vände sedan ut och in på fältet och när ledningen nåddes 600 meter från mål var det bara att låta hästen jobba lite lagom menade kusken.
- Det kändes tidigt att han hade avgjort loppet. Han klev förbi dem så enkelt på bortre långsidan så det var bara att se till så att det inte skulle hända något konstigt, att han skulle vingla till och hoppa eller vad som helst, sa Örjan Kihlström.

"...allting runt omkring"
Pappan Maharajah vann derbyt 2009 och blev en av världens genom tiderna bästa hästar. Morfadern From Above vann samma lopp 2002.
Örjan Kihlström kamperade med Stefan Hultman till för tre år sedan. Nu fick han vinna derbyt igen med en son till Maharajah, med Pasi Aikio som tränare.
Margareta Wallenius-Kleberg är uppfödare och stolta ägare till Who's Who är de tusentals delägarna i Stall Travkompaniet.
Örjan Kihlström smygtorkade tårarna.
- Derbyt är jättestort att få vinna och nu blir det ju ännu mera speciellt när Marre är pappa och From Above finns i stamtavlan. Margareta får vinna igen och det var Pasis första derby… allting runt omkring gör att det blir väldigt speciellt, sa segerkusken.
Örjan Kihlström kommenterade Who's Who.
- Hästen både ser ut och har samma egenskaper som pappa. Han är inte världens snabbaste på hundra meter men han kan ju springa ganska fort och framför allt väldigt länge, och så har han samma underbara psyke.

Pasis drömseger
För tränaren Pasi Aikio var det med råge det största som hänt honom i travlivet. Aikio tog över som tränare på Ekerö för tre år sedan då Stefan Hultman slutade på grund av sjukdom.
- Det här har jag drömt om sedan jag var liten. Det har varit generationsskifte i stallet och det har fått ta den tid det tagit för oss i teamet som jobbat. Ägarna har haft stort tålamod och det har betytt mycket. Att ha Örjan som kusk betydde att jag bara kunde stå trygg vid sidan om i dag när allt jobb var gjort, sa Pasi Aikio.

Untersteiner i Derbystoet
I Derbystoet avgjordes mycket i starten när Peter Untersteiner med lätthet kunde försvara innerspåret med Run Chica Run. Efter en snabb öppning i trakterna kring 1.08 kunde Halmstadtränaren ta det lugnare första varvet.
1.11,8 skrevs segertiden till över medeldistansen och Peter Untersteiner satt bara och höll i sin häst som inte alls var bottnad i mål.
- Det var min plan att ta ledningen och hon öppnade väldigt fint. Vi blev inte utmanade från start och hon höll sig förvånansvärt lugn. I den sista kurvan när de andra började smacka på sina hästar tog hon i så det knakade i selen! Då är det skönt att sitta i vagnen, sa en glädjestråland vinnare.
Söndagens seger var Peter Untersteiner tredje i loppet. 2016 vann han med Otrobanda och 2014 med Neona Princess.
Pallexperten i Malmö AB i Limhamn är ägare och uppfödare till Run Chica Run som fick dubbelt upp i prispengar – två miljoner kronor - eftersom deras häst är med i den så kallade premiechansen.
Jorma Kontio slapp ut med Untersteiners Europhile Am kort före mål från rygg ledaren och säkrade andrapriset. Trea en starkt spurtande Mellby Free som fick anfalla från kön för Björn Goop. Fyra Untersteinerstallets Global Upper Style.
- Etta, tvåa och fyra. Nyp mig i armen! sa Untersteiner.
Roger Walmann hade ingen lycka med sig. Dibaba galopperade kort efter start och favoritspelade Vamp Kronos var mystiskt blek och dalade genom fältet den sista biten.

Linda amatörbästen
K.G.Bertmarks Minne för amatörkuskar fick en mycket oväntad vinnare.
Linda Pulkkinen från Årjäng styrde till ledningen med egentränade La Diva Rossi som trots att det gick undan väldeliga hela vägen lyckades hålla undan på målfoto.
Niclas Benzon var stor favorit med Lord Flax men fick nöja sig med andraplatsen i landets största lopp för amatörkuskar.
La Diva Rossi var lite väl gåvillig i ledningen och öppnade första halvvarvet på 1.07,0 och varvet på 1.10,0.
- Förhoppningar har man ju alltid men att hon skulle vinna så här trodde jag absolut inte!
sa Linda Pulkkinen.
Årjängsamatören berättade att hon på grund av barnafödande valde att skicka sin häst i proffsträning i början av året och att La Diva Rossi fick komma hem igen i somras.
Segertiden 1.11,8 över 2140 meter, autostart var ett nytt rekord för hästen.

10 000 på sju rätt
1.11,1 från positionen utvändigt ledaren var segertiden i Good As Golds Derbyminne över 2140 meter. Joakim Lövgrens Racing Mange var dessutom överlägsen i loppet.
Övriga V75-lopp vanns av NoLimitJimMit, tränad och körd av Conrad Lugauer, Bengt Simberg-tränade Wild Love (Kevin Oscarsson) och Carabinieri, tränad och körd av Peter Untersteiner.
Söndagens V75-omgång på Jägersro delade ut 10 055 kronor för sju rätt, sex rätt gav 83 kronor medan det blev jackpot på fem rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-8 Björn Goop 2140/4 A 3 14.9 22
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-1 Christoffer Eriksson 2140/3 A 1 14.0 11
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-4 Björn Goop 2140/6 A 1 14.0 13
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-11 Björn Goop 2140/10 A 1 12.2 48
2017-09-09 2017-09-09 Vincennes-8 B Goop 2700/4 C 1 36
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-6 Christoffer Eriksson 2140/8 B 1 14.0 33
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-5 Christoffer Eriksson 1609/4 A 0 14.4g 13
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-11 Christoffer Eriksson 2140/11 A 2 13.9 43
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-7 Stefan Söderkvist 2140/4 A 0 g 36
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-10 Christoffer Eriksson 2140/9 A 1 13.5 15
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-4 Christoffer Eriksson 2140/2 B 1 12.8 32
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-9 Christoffer Eriksson 2140/6 B 2 13.8 30
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-2 Christoffer Eriksson 2140/2 B 1 14.7 42
2017-05-07 2017-05-07 Vermo-8 Christoffer Eriksson 2100/8 B 0 18.7
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-1 Christoffer Eriksson 2140/3 C 1 15.4 33
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-1 Christoffer Eriksson 2140/5 D 3 17.8 29
2018-12-23 2018-12-23 Vincennes-6 Ch Martens 2100/4 C 0 187
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-7 Mika Forss 2140/1 B 0 13.7g 85
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-10 Carl Johan Jepson 2140/1 B 0 g 126
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-10 Carl Johan Jepson 2140/2 B 1 12.3 25
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-7 Carl Johan Jepson 2140/1 C 6 12.3 112
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-7 Christoffer Eriksson 2140/2 A 6 12.3 43
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-1 Christoffer Eriksson 2140/4 A 1 12.8 11
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-10 Christoffer Eriksson 2640/6 B 2 13.6 42
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-5 Christoffer Eriksson 2640/8 A 1 14.4 11
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-10 Björn Goop 1609/4 B 1 11.7 16
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-5 Björn Goop 1609/5 B 1 11.2 18
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-9 Christoffer Eriksson 2140/12 A str
2018-04-27 2018-04-27 Åby-4 Björn Goop 2140/4 B 0 15.1g 10ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se