Upset Face travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Upset Face travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Upset Face har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Upset Face har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Upset Face


Om det ska bli avel eller fortsatt tävlande för femåriga Athena Face avgörs mest troligt i år.Som lillasyster till derbyvinnaren Mosa..


Om det ska bli avel eller fortsatt tävlande för femåriga Athena Face avgörs mest troligt i år.
Som lillasyster till derbyvinnaren Mosaique Face och Upset Face (som sprungit upp i guld) har hon haft ögonen på sig.
Under tre- och fyraåringssäsongen var vägen inte spikrak och stoet har "bara" tjänat knappt 400 000 kronor.
Till onsdagens stolopp (V86-7) på Åbytravet kommer hon med en urblåsare i kroppen för två veckor sedan då det blev en tredjeplats.
– Hon hade inte startat sedan början av november då och det märktes att hon var lite seg. Nu med lopp i kroppen kan det bli seger, säger Dante Kolgjini som körde senast.
På onsdag är det Adrian som tar hand om tömmarna bakom Athena Face. En intressant häst för aveln men det kan lika gärna bli fortsatt tävlande.
– Det är en fin märr som haft problem under hela sin karriär och vi har inte riktigt bestämt hur vi ska göra med henne. Det är lite upp till henne själv och om hon hittar en kick till. Jag tror att hon måste hitta en växel till för att kunna duga bra på rikstoton. Känslan är att hon har lite mer pengar kvar att tjäna, säger Dante.

Tränat på utan avbrott
En stundtals regnig vinter i Skåne har inte påverkat gänget på gården i Lund så mycket. Banorna har hållit bra standard och läget med folk och få så här i början av februari är mycket bra menar Dante.
– Vi har faktiskt kunnat träna på hela tiden utan avbrott. Så det har varit positivt.
Som vanligt är det de stora unghästloppen som gäller för storstallet med de egna uppfödningarna. 
– Det ser väldigt spännande ut. Vi har många treåringar och tvååringar som är fina. Dessutom många fyraåringar som inte riktigt visat det de egentligen kan. Jag tror att det kommer att bli en supersäsong.
På onsdag startar ni en häst på det stora streckspelet. Kan 6 Athena Face vara segermogen efter loppet senast?
– Jag tror att formen är nittioprocentig. Senast ville jag ge henne ett lopp i ryggar och hon höll farten godkänt. Hon hade inte speciellt hög puls efteråt utan det var mest farten hon saknade. Jag att hon kommer att göra ett bra lopp. Vi har  vässat upp henne i några intervaller och försöka flytta fram formen. Kommer hon till ledningen ska det vara bra chans.
Hur funderar ni kring det taktiska?
– Så länge hon inte är för laddad upp bakom bilen är hon väldigt snabb ut. Så det gäller att hålla henne lugn. Att hon kommer en bit ut i banan är ett plus då hon är ganska långklivad. Hon är lite av en frontrunner och de flesta lopp hon vunnit har varit från ledningen. Så jag tror att Adrian kommer att vara rätt så sugen på att skicka iväg henne. Hon kommer att gå med jänkarvagn denna gången också. Skor funkar hon bra på, hon har faktiskt tävlat med järnskor hela tiden.
2023. Nämn en häst du tror kommer att få ett bra år av de som tävlade förra året?
Barack Face tycker jag har tjänat alldeles för lite pengar, det är kullens bästa häst i mitt tycke och vi siktar närmast mot Kungapokalen med honom. Om jag får nämna en annan så tar jag Blackhawk Face, den har jättehög kapacitet. Blackhawk har varit väldigt besvärlig hittills men skött sig fint nu i två raka. Han ska få starta på i lite enklare lopp, sedan derbyt det stora målet för honom. Vi tror att han har kapacitet för att kunna vara med där, säger Dante Kolgjini.

Mikael Wikner, Kanal 75


Oslo Grand Prix avslutade söndagens topptrav på Bjerke som den sista avdelningen på V75®. Favoriten San Moteur galopperade direkt i starten..


Oslo Grand Prix avslutade söndagens topptrav på Bjerke som den sista avdelningen på V75®. Favoriten San Moteur galopperade direkt i starten och tappade mycket mark. Istället var det Stoletheshow som flög direkt till ledningen och drog iväg i ett stenhårt tempo. Hemmahästen öppnade första varvet efter 1.10,5 och San Moteur fick kontakt med fältet och låg invändigt som sistahäst. Även hårt betrodda Admiral As fick en strulig inledning och satt i femte par utvändigt. I tredje utvändigt satt en annan av de mer betrodda, Bengurion Jet och i rygg på ledaren Upset Face. Men efter San Moteurs markförklust i starten fanns det bara en häst på banan. Frode Hamre gjorde en kupp i sista sväng när han såg att hästar anföll ute i spåren. Han satte allt på ett kort och ryckte ifrån fältet med Stoletheshow som kom in på upploppet i en smått överlägsen ledning. Stjärnhästen höll enkelt undan hela vägen in i mål och succén på hemmaplan var ett faktum för Frode Hamre. Efter att han fick Stoletheshow i träning förra året har han förvaltat honom på bästa vis och hästen har nu tagit klivet upp i översta eliten. Nu slog han till och vann självaste Oslo Grand Prix. Segertiden blev 1.10,4/2100a och nu har den lille krigaren passerat sex miljoner kronor i insprungna pengar.
– Att vinna Oslo Grand Prix är det största för mig under mina år som aktiv i travet. Det är det största loppet i Norge, sa Frode Hamre.
– Hästen är otroligt fin och har bra teknik och är bra från start. Han löste det enormt bra och det var avgjort redan efter 20 meter. Det är en sån häst som vi kuskar drömmer om att köra.
– I sista sväng kändes han så stark och fin och jag ville ha några längder i sista sväng. Jag var ganska trygg på att det skulle gå vägen. Jag kände en härlig känsla som jag unnar alla som håller på med trav, sa Hamre.

Otrolig prestation av San Moteur – tvåa efter galoppen
San Moteur var oerhört stor i nederlaget som blev tvåa efter den inledande galoppen. Han tappade säkert 40 till 50 meter på fadäsen och arbetade sig successivt ifatt fältet under vägen. Björn Goop fortsatte invändigt och det var nära att det löste sig i sista sväng men Gocciadoro täppte till med Bengurion Jet. Över upploppet fick San Moteur chansen invändigt den sista biten och blixtrade då till ordentligt. Han sprang med full fart över mål som tvåa men var utan chans att nå fram till den undflyende Stoletheshow.
– Han gjorde ett fantastiskt lopp efter galoppen. Vi körde med bakom och så fick han fritt till slut och spurtade fantastiskt. Han blev lite för ivrig i starten och vill ta två steg på ett steg. Då blev det galopp men han ska nog lära sig det, sa Björn Goop.

Revansch för Månlykke A.M. och Melander
Månlykke A.M. var åter tillbaka i vinnarcirkeln efter tredjeplatsen i Elitkampen. I Alm Svartens Äreslopp tog han gruvlig revansch på eliten och visade prov på sin härliga vinnarinstinkt upploppet ner. Från spår sju bakom bilen hittade Gunnar Melander ner perfekt i andra par utvändigt, men låg inte kvar där speciellt länge innan han lät sin stjärna ta sig fram utvändigt om ledande Stallone. Så långt såg det bra ut men när Ulsrud Tea kom farande på den sista bortre långsidan i ett mäktigt speedryck i tredjespår, passade hon Månlykke A.M. som för ett ögonblick såg slagen ut. Gunnar Melander visste dock vad han satt bakom och var aldrig orolig. När han vred ut sin trefaldige miljonär på upploppet tog Månlykke A.M. tag i grejerna igen och plockade ner ledande Stallone den sista biten. En mycket bra spurt levererade Bellfaks för Björn Goop fram till andraplatsen. Stallone höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.20,6/1609a och förstapriset var 250 000 kronor.
– Jag känner mig väldigt lättad efter allt som har varit. Det är roligt när det klaffar igen, sa Gunnar Melander efter att ha vunnit Alm Svartens Äreslopp för tredje gången (har tidigare vunnit med Månlykke A.M:s pappa Månprinsen A.M.
– Jag tänkte att lugn bara Gunnar, lugn. Se till att vi har fritt på upploppet så svarar vi då istället. Det var en härlig känsla att känna att jag hade hästen med mig in i mål.
– Jag är en sån som människa att jag gillar inte när jag förstör för någon. Senast blev det fel, det blev en störning och det får man ta på sig. Men nu blev allt rätt, sa Melander.

Ruggig insats av Aquarius Face
Det bjöds på två fantastiska prestationer av svenska hästar i den andra och tredje avdelningen på V75. Först ut var Aquarius Face som var helt suverän för sin tränare Adrin Kolgjini. Snacka om att bästa hästen vann när han betvingade storfavoriten Asteroid. Efter en inledning i andra par utvändigt gav sig Adrian Kolgjini iväg i spåren efter ett varv som travades efter 1.12,2. Men Aquarius Face kom aldrig ner utvändigt om ledande Asteroid då Type A. försvarade sin position utvändigt om ledaren. Aquarius Face blev kvar ute i tredjespår hela slutrundan och tvingades till en ren styrkedemonstration. Ledande Asteroid kastade in handduken vid upploppets början och Type A. tog över men fick sträcka vapen den sista biten mot Aquarius Face som var makalöst bra.
– Det blev skit för oss men han var otroligt bra. Han kämpade tappert och är väldigt stark, berömde Adrian Kolgjini.

Sayonara lika strålande och väldigt tapper
I Trond Anderssens Minneslöp stod Sayonara lite på tur för en seger efter två starka andraplatser på svensk mark, efter att ha tävlat i Frankrike i vintras. Och nu slog hon verkligen till med en imponerande fullträff och borde få tapperetsmedalj efter den här segern. Björn Goop lyckades hålla upp ledningen från innerspåret i en ursinnig spetskörning mot utvändige Kali Smars. Sayonara lyckades med det men det kostade ett stenhårt tempo hela vägen. Inledningen blev som sagt våldsam med 1.07,2 första 500 metrarna oc 1.09,4 första varvet. Men trots det hade Sayonara mod och styrka att hålla undan knappt hela vägen. Favoriten Zeudi AMG fick en strulig resa först som sista häst och sedan med i ryggar ute i spåren under slutrundan. Men hon kom som skjuten ur en kanon över upploppet för Alessandro Gocciadoro och höll sånär på att hinna fram. Segertiden för Sayonara blev 1.09,9/1609a och förstapriset var 300 000 kronor.
– Det blev en stenhård öppning. Första fem och 1000 gick fort. Men oj, hon var ju jätteduktig. Hon har alltid haft kapacitet och det är kul att hon fick till det. Hon har väldigt lätt för att springa fort, sa Björn Goop om stoet som tränas av Fredrik Wallin.
– Jag är otroligt glad att få se henne. Att hon öppnade bra, biter i och strider in i mål, sa Wallin.

Michael Carlsson, Kanal 75


Två segrar på V75 i mars.På tisdagskvällen visade LaFerrari Dimanche att hon även kan bli en faktor i de största årg&arin..


Två segrar på V75 i mars.
På tisdagskvällen visade LaFerrari Dimanche att hon även kan bli en faktor i de största årgångsloppen.
Och då i synnerhet Stochampionatet vars första test hade lockat några av fjolårets främsta ston i landet.
Dit hörde absolut inte LaFerrari Dimanche som debuterade så sent som i december, men nu visade att hon är redo att tampas med sina tuffaste kullsystrar.
För den kanske tuffaste av dem alla, Björn Röcklingers stenkross Kashmir River, anslöt tidigt på utsidan och stred som vanligt storstilat in i mål i årsdebuten, men var ändå chanslös att gå i närkamp.
- Hon är bra, det går inte att sticka under stol med. Helt fantastiskt, hade någon sagt i december att vi skulle vinna ett test till Stochampionatet så hade jag aldrig trott det. Jag är så stolt över Tuva och Frida, det är en sådan lycka att få fram en så fin häst, sade Carl-Otto Göransson med hänvisning till dotter och hustru som är de övriga pelarna i det lilla familjestallet.
Segern var värd 75 000 kronor och tiden blev 1.14,1/2 640 meter autostart.

Finland nästa för Gareth Boko
Kvällens andra sportsliga godbit var Jerry Riordans elitloppstrea Gareth Boko som inte fick något gratis i återkomsten på svensk mark.
Det spelade ingen som helst roll.
Magnus A Djuse satte sig utvändigt om ledande Upset Face och avväpnade denne innan slutsvängen på väg mot överlägsen seger.
En läcker återkomst och perfekt genrep inför kommande Finlandia-Ajo.
- Hästen var jättefin. Väldigt löpglad, fräsch och fin. Han kändes nästan i toppslag, berömde Djuse efter joggingturen till bottenodds på 1.12,9/2 140 meter autostart.
En tränardubbel signerad tränarparet Mikael Selin/Christel Berntsson som fick se Björn Goop hitta till spets med såväl Teanie och Bat Marke bidrog till att V64 betalade 11 818 kronor för sex rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Det var i april som Anders Eriksson tog ut sin proffstränarlicens.Men rörelsen hade smygstartat ett halvår innan och räknar man in alla res..


Det var i april som Anders Eriksson tog ut sin proffstränarlicens.
Men rörelsen hade smygstartat ett halvår innan och räknar man in alla resultat så har stall Eriksson kört in 1,1 miljoner med 29 i segerprocent på 49 starter över 12 månader.
- Jag brukar inte titta så mycket bakåt utan koncentrerar mig på framtiden. Men det låter ju bra när man hör siffrorna. Jag har bara haft sju starthästar, därför har det inte blivit så mycket starter. Men samtidigt är jag inte den typen som vill starta för startandets skull, när hästarna kommer ut vill jag att de ska vara redo att prestera. Sammantaget får jag väl säga att jag är nöjd med det här året, berättar Anders Eriksson.
Men inte mer nöjd än att han nu väljer att bryta upp från Sandemar och flytta till annan anrik mark runt huvudstaden, nämligen Yttersta och tävlingsstallet vid Menhammar Stuteri där han således blir granne med Pasi Aikio.
- Jag flyttar själv i helgen och hästarna går dit i nästa vecka. Det var en chans som dök upp i och med att de inte hade fullt där ute. Det är ett och ett halvt stall som står till förfogande och för mig kändes det som en perfekt möjlighet. Nu kan jag ta in några nya hästar som jag inte haft plats för tidigare, samtidigt som jag byter ut ett par som blir kvar på Sandemar hos ägarna. Det ska bli väldigt spännande.
Kommer du även att träna hästar från Menhammar?
- Nej, det är inget som vi har pratat om. Hästarna jag får in nu kommer från andra ägare. Det kommer att vara tolv stycken till att börja med, sedan har jag några ettåringar på inkörning hos Kristian Lindberg som kommer nästa år. Men eftersom jag är lovad ytterligare boxar så kommer jag att ha platser om intresse finns. På Sandemar hade jag inte den möjligheten.

Barfota och rycktussar igen
En häst som ändå förstärkt stallet under säsongen är 3 Gaylord Am (GS75-1). Hästen som i fjol kvalade in till en av tidernas tuffaste upplagor av Kungapokalen för Kristian Lindberg, men galopperade och blev utanför en prislista som innehöll Aetos Kronos, Don Fanucci Zet, Click Bait, Power, Upset Face och Admiral As.
I senaste starten krossade hästen motståndet på V75 i mycket imponerande stil.
- Vi hade siktat mot det loppet och vässat lite extra i träningen, därför var det en extra skön seger. Jag trodde mycket på hästen, men jag trodde inte att han skulle kunna vinna så lätt efter så tung resa, det var imponerande.
På vilket sätt hade du vässat extra?
- Jag körde lite snabbare intervaller än vanligt i sista jobbet och ryckte dessutom tussarna på honom för första gången.
Hur tog han det loppet?
- Väldigt bra, han har kunnat tränas för fullt efteråt och känns lika fin som innan, så jag räknar med att formen håller i sig.
Kommer han att vässas på samma sätt inför det här loppet?
- Nej, jag kommer inte att dra tussarna på honom. Men han kommer att få ett intervalljobb i morgon (fredag), så på så sätt är det samma upplägg även om jag kanske inte kör lika fort nu. Men sammantaget hoppas jag att han ska stå för en lika fin prestation.
Du körde barfota runt om för första gången senast och har anmält så igen, gav det stor effekt?
- Jag vet faktiskt inte hur stor del av prestationen som berodde på barfota. Hästen kändes fin, men det gör han även med skorna på. Men hovarna är fina så vi kör likadant igen, vilket även gäller rycktussarna.
Hur ser du på uppgiften?
- Det ser bra ut. Det är första gången på länge som han fått ett bra spår bakom bilen så det ska bli kul att se hur snabbt han kan öppna. Förhoppningsvis kan vi komma till spets, annars tror jag att dödens är hans näst bästa position. Det är en häst som tål hög fart länge, men som inte är så förtjust i tempoväxlingar och är väldigt missgynnad när det går långsamt i loppen.
Tror du att han vinner?
- Jag måste tycka att det ser ut som en bra segerchans, om inget oförutsett skulle inträffa.

”Inte vässad”
Mer svårbedömd för spelarna är 6 Global Above All (GS75-3). Hästen inledde karriären mycket lovande med tre segrar på fyra starter på våren som fyraåring, men har sedan bara sporadiskt visat sin kapacitet och galopperat i många lopp.
Nu väntar första starten sedan mars.
- Det är en bra häst som galopperat bort mycket pengar. Två gånger till slut med segerchans i V75. Han vann i årsdebuten, men efter det loppet trampade han sig i hagen och trampet blev till en hovspricka. Det störde honom nog hela våren för att han fick det inte att stämma i loppen efter det. Därför valde vi att ställa av honom helt i en månad så att det skulle hinna läka ut ordentligt. Sedan har jag kunnat träna för fullt över sommaren, han var lite halvtrög att få igång, men nu känns det bra. Han har lagt på sig mer muskler och ser fysiskt starkare ut. Så får vi se i loppet om han höjt sig även mentalt.
Har du kört något banjobb?
- Ja, han gick 1.17 full distans ensam på Solvalla för drygt två veckor sedan. Det löste han väldigt lätt, men det ska han givetvis göra. Annars har jag inte kört några skarpare jobb och han är inte vässad för comebacken.
Är han likvärdigt förberedd med inför segern i årsdebuten?
- Nej, jag tror inte att formen är lika bra nu. Då hade han bara varit ifrån i drygt två månader och hade full form då jag ställde av honom. Även om hästen gjort flera bra lopp efter vila så förväntar jag mig inte att han är lika vass nu.
Du har provat med stängt huvudlag några gånger, hur blir det nu?
- Han går med öppet som oftast. Helstängt har jag bara haft för att få honom felfri bakom bilen. Det blir också exakt samma typ av skor som han tävlat med tidigare.
Hur ser du på segerchansen?
- Hästen är bra för klassen, men den här gången vill jag ligga lågt. Tanken är att ge honom ett snällt lopp med full fart över mål och att han ska gå framåt till nästa lopp.

Robin Johansson, Kanal 75


 40 hästar gick under klubban och budgivningen skedde online när Lutfi Kolgjini med familj höll sin årliga auktion.Två gån..


 40 hästar gick under klubban och budgivningen skedde online när Lutfi Kolgjini med familj höll sin årliga auktion.
Två gånger nådde den sjusiffrigt och båda gångerna blev slutbudet 1,4 miljoner.
Först för hingsten Cherokee Face, första avkomman till Muscle Hill-dottern Tzarina Face, som ropades in av SRF Stable.
Lika mycket betalade Ellersrömgruppen AB för Capo Face. En hingst undan Iona L.B. och således halvbror till Kolgjinis dubble derbyvinnare Mosaique Face och aktuelle Upset Face.
Gemensamt för de båda ettåringarna är att de har Bold Eagle som far.
Hästen som dominerade fransk travsport totalt och sprang in över 40 miljoner kronor under mitten av 2010-talet röner allt större framgångar i avelsboxen. Förutom fixstjärnan Aetos Kronos är han högaktuell i helgen med derbyfinalisterna Brambling och Henry Flyer Sisu, samt Eagle Eye Sherry och Globalizer i Derbystoet.

Robin Johansson, Kanal 75


Dreambreaker tränad av Jean Michel Bazire och reds av Matilde Herleiksplass svarade för en femstjärnig prestation. Trots ett lopp utvändigt ..


Dreambreaker tränad av Jean Michel Bazire och reds av Matilde Herleiksplass svarade för en femstjärnig prestation. Trots ett lopp utvändigt om ledande Upset Face i ett stenhårt tempo så klev Dreambreaker ifrån in på upploppet.
- Jag kände att det fanns krafter kvar i sista sväng och jag hade inte ryckt tussarna, sade Matilde Herleiksplass
Ledande Upset Face fullföljde starkt som tvåa och trea slutade On Track Piraten.
Triumfen var värd 300 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-10-27 2019-10-27 Solvalla-2 Adrian Kolgjini 2140/12 B 6 13.0 137
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-11 Adrian Kolgjini 2640/1 B 4 13.1 67
2019-09-17 2019-09-17 Solvalla-9 Adrian Kolgjini 2640/10 A 1 14.2g 21
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-10 Lutfi Kolgjini 1640/2 C 2 12.3 40
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-5 Lutfi Kolgjini 2140/2 A 1 13.7 18
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-3 Lutfi Kolgjini 1640/4 B 0 g 14
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-8 Lutfi Kolgjini 2140/1 B 4 12.3 46
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-3 Lutfi Kolgjini 2140/1 D 1 13.2 17
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-4 Lutfi Kolgjini 2140/3 C 1 16.1 42
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-1 Lutfi Kolgjini 2140/8 B str
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-5 Adrian Kolgjini 2140/3 C 1 16.7 15
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-2 Lutfi Kolgjini 2140/1 C 1 16.4 16
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-1 Lutfi Kolgjini 2140/5 D 1 16.1 22
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-7 Lutfi Kolgjini 2140/6 C 6 12.4 505
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-12 Lutfi Kolgjini 2140/12 A 0 g 161
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-11 Adrian Kolgjini 2640/2 A 4 13.9 32
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-5 Lutfi Kolgjini 1640/6 C 7 13.3g 42
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-8 Adrian Kolgjini 1609/5 B 2 10.9 37
2020-05-09 2020-05-09 Åby-11 Adrian Kolgjini 2140/7 B 5 11.8 240
2020-04-24 2020-04-24 Åby-9 Adrian Kolgjini 2140/2 B 3 12.2 31
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-5 Adrian Kolgjini 2640/1 B 1 15.7 21
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-11 Adrian Kolgjini 3180/11 D str
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-2 Adrian Kolgjini 2140/8 D 5 13.0 130
2021-06-19 2021-06-19 Boden-12 Per Linderoth 2140/8 D 0 12.3 744
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-11 Adrian Kolgjini 2140/5 D 7 12.1 149
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-2 Anna Erixon 1640/2 A 2 10.1 48
2021-05-08 2021-05-08 Åby-3 Adrian Kolgjini 2640/5 B 3 13.9 133
2021-02-28 2021-02-28 Vincennes-7 Y Lebourgeois 2700/5 B 0 150
2021-02-07 2021-02-07 Vincennes-8 Y Lebourgeois 2200/6 B 1 121
2021-01-24 2021-01-24 Vincennes-7 Y Lebourgeois 2700/4 C 3 469
2021-01-15 2021-01-15 Vincennes-1 B Goop 2850/16 B 0 149
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-9 Dante Kolgjini 2140/10 D 0 13.0 110
2022-10-12 2022-10-12 Jägersro Trav-5 Jeppe Juel 2140/5 C 3 13.3 40
2022-09-03 2022-09-03 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 1640/4 D str
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-9 Carl Johan Jepson 2148/6 D str
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-7 Dante Kolgjini 2140/5 D 5 12.2 485
2022-04-12 2022-04-12 Axevalla-8 Dante Kolgjini 2140/4 C 2 13.4 96
2022-03-22 2022-03-22 Jägersro Trav-3 Lutfi Kolgjini 2140/5 C str
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-9 Adrian Kolgjini 2140/2 D 0 14.0 534
2023-01-14 2023-01-14 Kalmar-7 Dante Kolgjini 2140/9 D 8 14.7 564



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se