Udo travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Udo travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Udo har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Udo har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Udo


När Rokkakudo skrällvann Kriteriet 2014 för Ulf Ohlsson blev Anna Forssell den första kvinnliga tränaren att vinna det storloppet. Sege..


När Rokkakudo skrällvann Kriteriet 2014 för Ulf Ohlsson blev Anna Forssell den första kvinnliga tränaren att vinna det storloppet. Segern var värd fyra miljoner kronor och väldigt känslosam för Anna Forssell.
– Vi har vår mamma uppe i himlen och hon gick bort samma dag som vi köpte den här hästen, sa en gråtande Anna Forssell efter loppet.
Rokkakudo ropades in på auktion 2011 av sin tränare och har därefter varit i hennes ägo.
Den senaste tiden fick hästen problem med synen och när det till slut blev så illa valde man att ta bort honom i samråd med veterinären.
– Han har varit mer än en häst för mig. Han har varit som en familjemedlem och följt mig varje dag, säger Anna Forssell till Travronden.
Rokkaudo sprang in 4,9 miljoner kronor och vann fyra lopp på 50 starter. Efter tävlingskarriären var det meningen att han skulle leva pensionärsliv hemma i hagen hos Anna Forssell, men så blev inte fallet.
– Vi förstod att han hade problem med synen och det tog bara fart mer och mer och till sist gick det inte längre. Annars var min tanke att han skulle gå kvar hemma på gården under väldigt lång tid, säger hon till Travronden.

Michael Carlsson, Kanal 75


Även om Fredrik inte rider lopp längre är derbydagen alltid en höjdpunkt.Han vann sitt åttonde och sista Svenskt Derby 2012 med Wido N..


Även om Fredrik inte rider lopp längre är derbydagen alltid en höjdpunkt.
Han vann sitt åttonde och sista Svenskt Derby 2012 med Wido Neuroth-tränade Bomar och han kommer att vara på plats Jägersro nu på söndag trots publikförbudet… har man vunnit åtta Derbyn i Sverige och 14 totalt i Skandinavien så är man mer än bara ”publik”.
Fredrik tycker att det är extra kul att det är dubbeljackpot på Grand Slam 75 och bjuder på två miljondrag i samma lopp som de flitigt anlitade spikförslagen 2 I Kirk (GS75-1) och 1 Nocentsinkentucky (GS75-2).
- Jag begriper varför 2 I Kirk (GS75-1) blir klar favorit i loppet. Givetvis kan han vinna. Men är man ute efter riktigt stora pengar ska man överväga att även strecka 5 Breakdancer, som Francisco Castro tränar. Breakdancer såg fin ut mot I Kirk senast och jag tror inte att det är omöjligt att det blir tvärtom den här gången, resonerar Fredrik.
Även i GS75-2 har Fredrik en varning. Detta enligt principen ”När två träter…”
- Om det här utvecklar sig till en duell mellan 1 Nocentsinkentucky och 2 Gulfstream Tiger så tycker jag att man ska se upp för 3 Mountain, som också sett fin ut på slutet.

”Tippar Yoker i Derbyt med hjärtat”
Själva Derbyt, (GS75-6), tycker Fredrik ser väldigt öppet ut den här gången.
Hemmatränaren Lennart Reuterskiöld junior har fem hästar med i fältet. Det var ett halvdussin från början men 1 Auenfurst är struken.
- Jag tycker faktiskt att samtliga fem ”Junior-hästar” har någon sorts vinstchans. Jag tippar själv 3 Yoker av dessa, men gör det lite grann med hjärtat. Ägarna, pseudonymen Mr Ascot (framlidne Erik Söderberg och nu Finn Blichfeldt), har gjort så mycket för svensk galoppsport att jag verkligen unnar dem att vinna ett Derby.
Av övriga hästar från championtränare Reuterskiöld jr vill Fredrik särskilt flagga för 4 Tille In Action som Per-Anders Gråberg rider (Jacob Johansen rider Yoker).
- Tille In Action skulle kunna överraska med rätt tempo. Det tycker jag att han var visat.
Johansson tycker heller inte att man kan lämna bort de övriga Lennart Reutersköld jr-hästarna 5 Sel Sea, 7 Marieappel eller 11 Harry.

Bjuder på en chansspik – ”Nouvelle Lune vinner nog”
Den trolige favoriten, då, 12 Bullof Wall Street (Niels Petersen tränar, Carlos Lopez rider)?
- Han kan naturligtvis vinna. Kanske vill Carlos rida honom i front, men det kostar lite från startboxar som 12. Men å andra sidan, han behöver inte gå i ledningen heller.
Räcker det med dessa streck?
- Nej, nej. Jag tycker att Derbyt är vidöppet i år. Man ska absolut inte släppa 13 Ladybug (Manuel Martinez). Joakim Brandt tycker inte att det är något större problem, att hon inte startat på distansen eller underlaget tidigare. Han är övertygad om att hon duger. Och Brandts har haft Yoker i träning hos sig tidigare, så de vet vilken nivå av häst som måste besegras för att vinna det här Derbyt. De skulle inte komma hit om de inte tror att det kan gå vägen, tror jag.
Vidare säger Fredrik Johansson:
- Även Wido Neuroths 2 Everest Voice bör streckas, han kan slå till om han klarar distansen.
Med så många streck i Derbyt kanske Fredrik har en chansspik eller två att bjuda på?
5 Nouvelle Lune vinner nog GS75-5 om hon har en bra dag, jag tror att hon har högre högstanivå än de andra, på detta underlag. Men annars är det vidöppet.
Fredrik fortsätter:
- Man kan säga samma sak om GS75 avdelning 7, faktiskt. Antingen vinner bara 9 Red Hot Chili, eller så är det loppet också vidöppet …
Fredrik kommenterar kort de övriga GS75-loppen:
- I GS75 avdelning 3, har jag lite feeling för 5 Pas des Secrets, som var bra i Oslo senast och som brukar gå bra på Jägersro. Men man måste kanske ha med 1 Suspicious Mind och någon av Lennart Reuterskiöld juniors hästar.
Och i GS75-4 tycker Fredrik att i första hand 2 Seven Nation Army, 3 Nascetta, 5 Coleur Café och 8 Serenity Bloom är värda streck.
Det är upp till spelarna:
Spika ”säkra kort” som I Kirk och Nocentsinkentucky (eller kanske Gulfstream Tiger) eftersom utdelningen kommer att översskrida den normala utdelningen oavsett vinnare?
Eller chansspika Fredrik Johansson-förslag som Nouvelle Lune eller Red Hot Chili?
Alternativt gå ”All In” med miljondragen Breakdancer eller Mountain?
ATG utlovar minst 5 miljoner kronor till en eventuell ensam vinnare.
Till sist: förutom sina 14 Derbyn i Skandinavien har Fredrik Johansson även vunnit det tyska Derbyt två gånger, med hästarna Adlerflug (2007) och Wiener Walzer (2009).
- Det tyska Derbyt rids förresten också på söndag, i Hamburg. Adlerflug har tre avkommor med, det tycker jag är kul, avslutar Fredrik Johansson.

Robert Okpu, Kanal 75


Under uppesittarkvällen 23 december skrällde finske Grainfield Aiden på V75. Sedan dess har han startat tätt. Onsdagens framträdande v..


Under uppesittarkvällen 23 december skrällde finske Grainfield Aiden på V75. Sedan dess har han startat tätt. Onsdagens framträdande var hans sjätte sedan dan före dopparedan och när han inte vunnit har han varit tvåa. Den här gången fick han trava utvändigt om ledande Highspirit men avgjorde ändå retfullt enkelt över upploppet.
- Det var en jättefin häst. Han har gått bra länge, det har man ju sett, och han var väldigt trevlig att köra också. Han håller formen och känns fräsch och fin så han verkar tåla att starta tätt, sa Örjan Kihlström som körde hästen för första gången.
- Örjan är ganska bra. Och hästen är också ganska bra. Nu får han tio dagars paus. Nästa start blir i finalen på Solvalla 8 februari, sa Hannu Korpi och syftade på bronsdivisionens final i Svenska Travligan.

Devine på lätta hovar
Toppstoet Divine föll senast med flaggan i topp efter blytung resa i V75. Nu serverades hon ett desto snällare lopp i andra par utvändigt av Erik Adielsson och när hon fick fritt spelrum vid upploppets början avgjorde hon utan att behöva spela ut hela sitt register.
- Grymt! Jag har skrikit så att jag blev hes. Hon fick det perfekta loppet, vila i rygg och sedan bara gå förbi när luckan kom. Ett perfekt lopp för Devine, sa hästen överlyckliga ägare och tränare Anna Österberg.

Seger trots ringrost
Bara lugnt tränad och utsvarad i spetsstriden. Trots ringrost och en tung resa gick Daniel Wikbergs affischnamn Weekend Fun segrande ur striden när han återkom efter vila. Men det satt hårt inne och domarna fick granska målfotot innan de kunde utropa Weekend Fun till vinnare före likaledes årsdebuterande Han Herred.
- Det kändes inte som att jag riktigt fick tag i Per (Linderoth) men den här ökade lite sista 100, kändes det som, och måste ha hunnit dit med väldigt liten marginal, sa glatt överraskade segerkusken Magnus A Djuse.

”Kusligt snabb”
I kallblodsloppet tvingades storfavoriten Järvsöodin sträcka vapen från ledningen. Vann gjorde istället Stig Jarle Röste-tränade Art Kjarvald som levererade en virvlande långspurt.
- Jag frågade innan loppet om de var tvungna att start honom när det är de förutsättningar han hatar som mest, skitväder och dålig bana och allting, men han brydde sig inte utan var hur fin som helst. Han är gudomligt mysig att köra, kusligt snabb i ett par hundra meter, sa kusken Oskar Kylin-Blom.

Diskad måletta
Daniel Wäjersten såg ut att ta en tränardubbel när Merritt och Musett af Djupmyra skar mållinjen som etta och tvåa. Men han fick nöja sig med att förstapriset gick till stallet sedan domarna efter lång väntan kungjort att målettan Merritt diskvalificerats för trängning på den sista bortre långsidan. Övriga V86-lopp denna kväll vanns av Fredrik Wallins My First Offspring (Elias Strandberg), Joakim Elfvings Lyx Håleryd (Rikard N Skoglund) och Jan Gustavsson Leonas Sami (Carl Johan Jepson).
På V86-spelet delade åtta rätt ut 12 185 kronor. Sju rätt gav 174 kronor och sex rätt 24 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.Men någon spik..


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.
Men någon spikrak karriär mot toppen blev det inte för den unge lärlingen.
- När jag fick chansen att köra Mattis Snix så hade jag bara haft körlicens i ett par år. I början flöt allting på väldigt bra och i den vevan så tänkte man väl sig en framtid antingen som proffstränare eller kanske catchdriver. Men sedan tog det lite stopp på något vis, berättar Sundgren som kommer från en riktig travfamilj med morbröderna Hans G och Per-Erik Eriksson, båda framgångsrika A-tränare under många år.
- Jag började springa i stallet hos John Dahlman som nioåring och har alltid hållit på med det här, men hade väl inte riktigt motivationen för att satsa helhjärtat. Ska man leva som proffstränare så krävs det hundraprocentigt fokus och engagemang och jag hittade andra saker i livet som var roligare då.

Tar hjälp av familjen
Men det till trots så fortsatte Sundgren att jobba hos olika tränare samt försörja sig som hovslagare.
Och nu plötsligt, som 42-åring, står han med en proffslicens på fickan och 19 hästar i stallet.
- Det avgörande var att jag fick en hästägare som ville satsa på mig. Det blir så mycket enklare att ha det i ryggen jämfört med att dra igång allting själv.
Rörelsen drivs i princip som ett familjeföretag tillsammans med sambon Catharina Samuelsson och i viss mån sonen Victor S Sundgren.
- Catharina har jobbat med hästar länge och även vunnit V75-lopp som kusk. Hon gjorde ett avbrott på några år, men kom tillbaka för att hjälpa till när jag drog igång. Victor är 15 år och väldigt intresserad, han vill åka med varje gång vi åker på trav. Han vann ponnykriteriet förra året och ska ta licens för stor häst nu till våren. Dessutom anlitar jag förre proffstränaren Ulrik Pedersen på konsultbasis för körhjälp, det fungerar utmärkt.
Ägaren heter Marko Kreivi och tävlar under pseudonymen Göteborg Smart Repair Center AB med för tillfället tolv av stallets hästar.
- Vi känner varandra sedan gammalt och det var när Marko bestämde sig för att satsa hårt på hästarna och på mig som jag tog beslutet att gå alla kurser för att bli A-tränare. Det tog nästan ett år, men nu är jag där och det har börjat bra.

Tränar styrka
Det är ingen underdrift. Sundgren har inlett proffskarriären med fem segrar på elva starter och på lördag jagar han första V75-triumfen som egen.
- Det har gått över förväntan och vi har fått fin utdelning. Det var som att alla hästar höjde sig lite till när jag tog ut licensen. Men i vardagstravet är målet att hålla hög segerprocent. Jag försöker välja loppen med omsorg och eftersom jag tycker att vi har bra hästar så är förhoppningen att de ska duga när vi anmäler.
- V75 är något helt annat. När hästarna har form vill jag gärna vara med där, men motståndet är så mycket tuffare att man får vara glad för varje framgång.
Hur ser du på dina chanser på lördag?
- Jag tror klart mest på Fleur Mearas. Det är en häst som jag håller riktigt högt. Hon är tuff och tål att göra jobbet själv så jag skulle inte ha något emot ett offensivt upplägg om kusken så önskar.
Varför kör du inte dina hästar själv?
- Det beror framförallt på att jag har haft problem med ryggen det senaste året. Kan jag anlita de bästa kuskarna så gör jag gärna det. Jag har ingen uttalad förstekusk för stallet, men ett väldigt fin samarbete med Thomas Dalborg som kör Edmund på lördag.
Hur tränar du?
- Den röda tråden är att hästarna tränas i djupsand med rejäla, långa pass två gånger i veckan. Sedan kan vi variera med mycket annan träning om jag tycker att det krävs. Min filosofi är att träna upp rejäl styrka, sedan får farten komma naturligt med åldern. Jag har aldrig förstått hur man ska träna för att få snabba hästar, den som har några tips får gärna höra av sig.
Vad är din målsättning för första året som proffs och hur stor tränare vill du bli?
- Vad gäller inkörda pengar så har jag en siffra i huvudet, men den håller jag för mig själv ännu så länge. Däremot skulle jag inte ha något emot att få in fler hästar, kan vi dubbla antalet vi har nu så vore det perfekt, säger Johan L Sundgren.

Det här berättar Johan L Sundgren om sina V75-hästar:
- 11 Fleur Mearas (V75-2) håller jag som en riktigt bra häst med mycket utveckling i, förutsatt att hon håller sig fräsch. Hon är oöm för positioner och att hon kördes så avvaktande i V75 näst senast berodde på att hon inte riktigt hinner med över sprinterdistans. Det gjorde att hon fick upp lite tempo i kroppen och insatsen senast var mycket fin, tidigare har hon gjort sina bästa lopp med tidig tätkänning. Jag har inte trimmat något extra inför det här, säsongen är lång, men hon känns fortsatt fin och ska hålla formen. Trots läget så har jag stora förhoppningar och har inget emot om hon skulle köras offensivt. Vi ändrar inget.
- 11 Edmund (V75-4) har ett väldigt långt steg och saknar därför den riktiga explosiviteten fortfarande. Att han kunde vinna över sprinterdistans berodde på att loppet var våldsamt överpacat och att han blev frånåkt senast berodde bara på att han inte kunde växla tempo när de andra stack. Han har enorm lungkapacitet och vi kör honom med tryckvagn i djupsanden, annars blir han inte trött. Från ett sådant här utgångsläge är han helt beroende av vilket tempo det blir, ju snabbare de kör i täten desto bättre. Vi fortsätter med öppet huvudlag då han tagit sina segrar med det och svarar bra på häst, däremot kanske vi testar en riktig ryckhuva. När han haft ryckhuva tidigare så har han fortfarande varit dövad under den, men Thomas är inne på att det kan ge god effekt om vi tar ur allting. Vi fortsätter med vanlig vagn, däremot är jag sugen på att sätta på en jänkarvagn nästa gång han får spetsläge bakom bilen. Uppgiften ser tuff ut så jag är nöjd om han kan tjäna en fin slant.

Robin Johansson, Kanal 75


På torsdagen blev listorna klara till Criterium Continental och Prix Tenor de Baune som avgörs på Parisbanan Vincennes på söndag.Vin..


På torsdagen blev listorna klara till Criterium Continental och Prix Tenor de Baune som avgörs på Parisbanan Vincennes på söndag.
Vinnarna erbjuds platser i Prix d’Amerique den sista helgen i januari och i femåringsloppet Prix Tenor de Baune är bland annat blågule Who’s Who med och kämpar om segern tillsammans med Örjan Kihlström.
Söndagens mest emotsedda möte kommer dock att ske i fyraåringarnas lopp.
Face Time Bourbon är sin ungdom till trots en av förhandsfavoriterna i Prix d’Amerique. Tränaren Sebastien Guarato säger att hästen är bättre än nationalidolen Bold Eagle som också finns i stallet och hästen har på slutet körts av Björn Goop.
Conrad Lugauer är en annan som vill vara med i Prix d’Amerique. På söndag möter Lugauers Campo Bahia franske Face Time Bourbon för första gången.
Jägersrotränaren har länge matchat Campo Bahia mot fyraåringsloppet Criterium Continental och en seger där skulle alltså innebära att hästen är inkvalad till Prix d’Amerique.
Jerry Riordan har tre hästar med i loppet: Betting Gangster, Zarenne Fas och Zabul Fi. Rikard N Skoglund får chansen bakom Zarenne Fas.
Stefan Melander ställer upp med Flight Dynamics som ska köras av Örjan Kihlström.
Gävletränaren Fredrik Wallin hade tänkt anmäla Stochampionatsvinnaren Activated i loppet men missade på grund av ett missförstånd att pricka anmälningstiden till loppet.

Startlista
Criterium Continental
2100 meter autostart

1. Campo Bahia – Conrad Lugauer
2. Betting Gangster – David Thomain
3. Face Time Bourbon – Björn Goop
4. Fakir du Lorault – Francois Lecanu
5. Frisbee d’Am – Alexandre Abrivard
6. Fric du Chene – Francois Lagadeuc
7. Feeling Cash – Eric Raffin
8. Zarenne Fas – Rikard N Skoglund
9. Falacao de Laurma – Franck Nivard
10. Flight Dynamics – Örjan Kihlström
11. Fairplay d’Urzy – Jean-Michel Bazire
12. Fun Quick – Yoann Lebourgeois
13. Favorite Fligny – Sylvain Dieudonne
14. Zabul Fi – Pietro Gubellini
15. Follow You – Matthieu Abrivard
16. Fleche du Yucca – Jean-Philippe Dubois
17. Fighter Smart – Matthieu Mottier
18. File Gin – Guillermo Roig-Balaguer
Förstapris: cirka 940 000 kronor

Startlista
Prix Tenor de Baune
2 700 meter

1. Volnik du Kras – Gabriele Gelormini
2. Speedy Face – Adrian Kolgjini
3. Ghazi B.R. – Jean-Michel Bazire
4. Eclair du Mirel – Yoann Lebourgeois
5. Tsunami Diamant – Robin Bakker
6. Alcoy – Christophe Martens
7. Voltaire Gifont – Pietro Gubellini
8. Eugenito du Noyer – Eric Raffin
9. Excellent – Alexandre Abrivard
10. Etoile de Bruyere – Charles Dreux
11. Vivid Wise As – Björn Goop
12.  Eridan – David Thomain
13. Enino du Pommereux – Matthieu Abrivard
14. Who’s Who – Örjan Kihlström
15. Erminig d’Oliverie – Franck Nivard
16, Vitruvio – Alessandro Gocciadoro
Förstapris: cirka 470 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


29-åriga Hanna Lähdekorpi jobbar heltid som veterinär i Halmstad och står dessutom som ansvarig tränare för familjens tio hä..


29-åriga Hanna Lähdekorpi jobbar heltid som veterinär i Halmstad och står dessutom som ansvarig tränare för familjens tio hästar.
Ett femtiotal lopp per år hinner hon med att köra. Tävlingsmomentet vill hon inte vara utan.
- Det är fantastiskt roligt att köra lopp!
Hanna svarar i mobilen efter fredagens lunchtävlingar i Halmstad där hon satte punkt för en svår V65-omgång. Endast ett system klarade av alla vinnarna och kunde kvittera ut drygt 1,1 miljoner kronor.
Usain Cup har gått bra på slutet och var en av de mera spelade i den sista V65-avdelningen som avgjordes över sprinterdistans. Hanna körde resolut till ledningen efter några hundra meter och tvingade Conrad Lugauer att ge upp spetsambitionerna med Nolimitjimmit.
- Han har lärt sig att öppna väldigt snabbt och är ju framför allt bäst när han får gå på innerspår. Så taktiken var given, menar segerkusken.
Kusken äger dessutom femårige valacken Usain Cup tillsammans med kompisen Elsebeth Stausholm, amatörtränare i Danmark.

Vunnit 130 lopp
Fredagens seger var Hanna Lähdekorpis 13 för året på 52 starter, vilket ger 25 i segerprocent.
Senaste sex starterna har hon segrar fyra gånger. Förutom den senaste triumfen, har hon bärgat två segrar med hästar tränade av Conrad Lugauer och en med familjens Zelante C.R.
I somras blev hon tvåa i Amatör-EM för damer i Danmark.
- Segern i K.G. Bertmarks Minne (2016) med Sylvester D.K. rankar jag som min största. Sedan har jag vunnit Amatör-SM också, men på något sätt hamnar det lite i skymundan av K.G. Bertmarks. Sammanlagt har det blivit ungefär 120-130 segrar skulle jag tro, säger 29-årigen som kört ungefär 530 lopp i karriären.
Någonstans runt 24 i segerprocent alltså…
Med stor häst ska tilläggas. Hanna har kört många ponnylopp också. 

Fulla dagar
Hon har en delad tjänst som veterinär på Slöinge sjukhus och kliniken inne på Halmstadtravet. Samtidigt står hon som tränare för hästarna på Holm Hästgården AB, pseudonymen för familjestallet med mamma Marjaana Alaviuhkola i spetsen (Svensk Travsports ordförande), samt brodern Pekka och systern Maija.
I somras anställdes Halmstadtränaren Stefan Persson som privattränare på gården i Holm, en kort bit från travbanan i Halmstad.
- Det är fantastiskt roligt att köra lopp så det vill jag göra. Men nu får jag väl se nästa år hur det blir. Då kommer ju amatörloppen att försvinna och det är främst amatörloppen jag känner att jag vill köra med lite egna hästar ibland.
- Men nu har vi ju gjort den här satsningen och tagit hem våra egna hästar och anställt Stefan, så det är klart att det kommer att bli en del löpkörning med dem när det finns tillfällen även i framtiden när amatörloppen försvinner, säger Hanna, vars pappa är förre travtränaren Kari Lähdekorpi.
Nästa vinnare från stallet?
- Vi ska starta Big Jim Pellini nästa lördag i Halmstad är tanken. Han har varit bra så vi hoppas att han kan vara med där framme. Det beror helt och hållet på vilka hästar han ska möta men allt verkar bra efter senaste loppet i alla fall.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-4 Tomas Pettersson 1640/5 B 7 17.6g 63
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-3 Tomas Pettersson 2140/7 D 0 15.0 344
2016-09-09 2016-09-09 Romme-2 Tomas Pettersson 2140/1 D 2 16.0 38
2016-08-22 2016-08-22 Romme-1 Tomas Pettersson 2140/8 A 1 16.1 130
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-5 Tomas Pettersson 2140/7 B 6 17.2 106
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-1 Tomas Pettersson 2140/3 D 6 17.5 333
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-3 Jan Sundell 2140/10 B 6 18.9 178
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-9 Torbjörn Jansson 2140/6 C 0 g 28
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-5 Tomas Pettersson 2140/4 C 5 15.7 18
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-7 Tomas Pettersson 2140/6 C 2 13.7 98
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-4 Tomas Pettersson 2160/13 A 2 15.7 54
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-5 Erik Adielsson 1640/8 B 4 12.8 45
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-7 Tomas Pettersson 2140/3 B 6 15.1 37
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-3 Tomas Pettersson 1640/10 B 2 13.4 21
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-10 Tomas Pettersson 2160/10 A str
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-10 Tomas Pettersson 1640/7 D 4 12.5 100
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-7 Tomas Pettersson 2140/12 C 5 15.0 334
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-7 Tomas Pettersson 2160/12 A 3 16.6 31
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-8 Tomas Pettersson 1640/1 C 1 14.1 84
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-6 Tomas Pettersson 1640/11 B 6 14.8 184
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-4 Tomas Pettersson 2140/4 B 6 16.2 62
2017-02-03 2017-02-03 Romme-8 Tomas Pettersson 2140/10 A 2 16.6 78
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-9 Tomas Pettersson 2140/2 D 0 g 529
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-8 Kaj Widell 1640/2 C 0 14.1 55
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-5 Tomas Pettersson 1640/3 B 2 13.9 23
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-9 Tomas Pettersson 2140/1 D 0 15.0 93
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-8 Tomas Pettersson 2140/14 B 2 13.7 44
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-5 Tomas Pettersson 2140/11 A 2 15.5 82
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-3 Wiktor Kylin-Blom 2140/10 D str
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-2 Simon Persson 1640/11 D str
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-8 Ove Berglin 2140/9 D str
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-8 Ove Berglin 2140/14 B 0 16.4 632ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se