Ubiquarian Face travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Ubiquarian Face travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Ubiquarian Face har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Ubiquarian Face har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Ubiquarian Face


Lilla banan på Vincennes står i strålkastarljuset under fredagskvällen då europeiska travförbundet U.E.T. kör sina å..


Lilla banan på Vincennes står i strålkastarljuset under fredagskvällen då europeiska travförbundet U.E.T. kör sina årliga mästerskap för tre- fyra och femåringar.
Kvalen till Europaderbyt utmynnade i ett mycket starkt nordiskt lag med norsktränade fenomenet Ecurie D. och Björn Goop som given förhandsfavorit, i ett första efterlängtat besök på den franska nationalarenan.
I Europeiskt Treåringschampionat blir det Patricia van der Meers Natorp Bo och Robert Berghs Foreign Rain som försvarar de svenska färgerna, medan Goop får chansen i sulkyn bakom norske kriterievinnaren High Flyer.
Däremot blir det ingen start för Goop och fjolårets europaderbyvinnare, superstjärnan Face Time Bourbon, i Europeiskt Femåringschampionat. Därmed torde vägen ligga öppen för den franska F-kullens ”ständige tvåa” Feliciano, som bland andra utmanas av Marcus Lindgrens Stoletheshow och svenskägda A Sweet Dance.

Startlistor:
Europaderbyt
2 100 meter autostart

1 Power – Robert Bergh
2 Gu d’Heripre – Franck Nivard
3 Gotland – Eric Raffin
4 Aetos Kronos – Örjan Kihlström (Jerry Riordan)
5 Ecurie D. – Björn Goop (Frode Hamre)
6 Gallant Way – Anthony Barrier
7 Golden Bridge – David Thomain
8 Green Grass – Matthieu Mottier
9 Guzz Mearas – Johan Untersteiner
10 Ubiquarian Face – David Locqueneux (Adrian Kolgjini)
11 Ultion Face – Adrian Kolgjini
12 Goulette – Yoann Lebourgeois
Förstapris: cirka två miljoner kronor

Europiskt Treåringschampionat
2 100 meter autostart

1 Custom Cheval – Jean-Michel Bazire
2 High Flyer – Björn Goop
3 Beautiful Colibri – Francois Lagadeuc
4 Kuyt F Boko – Mathieu Abrivard
5 Helgafell – Eric Raffin
6 Keytothehill – Jaap van Rijn
7 Wild West Diamant – Robin Bakker
8 Natorp Bo – Michael Nimczyk (Patricia van der Meer)
9 Heart of Gold – David Thomain
10 Hede Darling – Jean-Pierre Dubois
11 Hanna des Molles – Alexandre Abrivard
12 Foreign Rain – Robert Bergh
Förstapris: cirka 450 000 kronor

Europiskt Femåringschampionat
2 100 meter autostart

1 Fairplay d’Urzy – Jean-Michel Bazire
2 Stoletheshow – Rikard N Skoglund (Marcus Lindgren)
3 Feliciano – David Thomain
4 Donatello Garbo – Johan Untersteiner
5 Feydeau Seven – Nicolas Bazire
6 Mister F.Daag – Robin Bakker
7 A Sweet Dance – Alexis Prat (Anders Lindqvist)
8 Feerie Wood – Alexandre Abrivard
9 Noble Superb – Christophe Martens
Förstapris: cirka 450 000 kronor

Kanal 75


Flera av Europas bästa fyraåringar drabbar samman i Europaderbyt i Paris på fredag kväll. Ecurie D. blir storfavorit efter dennes kolossal..


Flera av Europas bästa fyraåringar drabbar samman i Europaderbyt i Paris på fredag kväll. Ecurie D. blir storfavorit efter dennes kolossalt imponerande insatser och han kommer om vanlig att köras av Björn Goop. Flera svenska hästar finns med i startfältet i det penningstinna loppet. Robert Bergh hade turen att få innerspår med Power som i imponerande stil vann S:t Leger så sent som i onsdags. En annan svensk fyraåringsstjärna är Aetos Kronos som Magnus A Djuse har kört i de fyra senaste starterna. Efter tredjeplatsen i Svenskt Travderby vann Djuse med hästen i uttagningsloppet till Europaderbyt på Solvalla. Men nu blir det kuskbyte på den sexfaldige miljonären. Örjan Kihlström tar över tömmarna på Jerry Riordan-tränade Aetos Kronos. Kihlström har kört hästen tidigare med framgång och bland annat vunnit en E3-final. Övriga kuskar på hästarna blir klara senare i veckan.

Europaderbyt - final
2 100 meter, autostart
häst - tränare
1. Power – Robert Bergh
2. Gu d’Heriprec – Philippe Billard
3. Gotland – Philippe Allaire
4. Aetos Kronos – Jerry Riordan
5. Ecurie D. – Frode Hamre
6. Gallant Way – Philippe Allaire
7. Golden Bridge – Philippe Allaire
8. Green Grass – Sebastien Guarato
9. Guzz Mearas – Johan Untersteiner
10. Ubiquarian Face – Adrian Kolgjini
11. Ultion Face – Adrian Kolgjini
12. Goulette  –  Philippe Billard

Kanal 75


Frode Hamres Ecurie D. blir stor favorit till slutsegern i Grand Prix de l'UET/ Europaderbyt i Paris om två veckor. Utmanar gör bland annat fem svens..


Frode Hamres Ecurie D. blir stor favorit till slutsegern i Grand Prix de l'UET/ Europaderbyt i Paris om två veckor.
Utmanar gör bland annat fem svensktränade hästar.
Robert Bergh hade turen på sin sida vid spårlottningen och tilldelades ett innerspår med fjolårets kriterievinnare Power.
Innerspåret var vinstgivande 2011 då Bergh vann loppet med Kadett C.D. 2011 serverades Kadett C.D. ett lopp i storfavoriten Timokos rygg och spurtade till seger.

Startlista
Europaderbyt - final
2 100 meter, autostart
häst - tränare

1. Power – Robert Bergh
2. Gu d’Heriprec – Philippe Billard
3. Gotland – Philippe Allaire
4. Aetos Kronos – Jerry Riordan
5. Ecurie D. – Frode Hamre
6. Gallant Way – Philippe Allaire
7. Golden Bridge – Philippe Allaire
8. Green Grass – Sebastien Guarato
9. Guzz Mearas – Johan Untersteiner
10. Ubiquarian Face – Adrian Kolgjini
11. Ultion Face – Adrian Kolgjini
12. Goulette  –  Philippe Billard
Förstapris: cirka två miljoner kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Ecurie D. var favorit på förhand till slutsegern i Europaderbyt och efter söndagens uttagningslopp på Solvalla är ultratalangen, som ..


Ecurie D. var favorit på förhand till slutsegern i Europaderbyt och efter söndagens uttagningslopp på Solvalla är ultratalangen, som tränas av Frode Hamre och körs av Björn Goop, fortsatt stor favorit.
När startbilen släppte hästarna i det första uttagningsloppet klev Ecurie D. till spets på bara ett par steg från spår 3.
Väl i ledningen handlade bara om en häst och 13 segern i 14 starten blev enkel på 1.11,7 över distansen 2 140 meter autostart.
Till finalen i Paris 16 oktober, där dryga två miljoner kronor väntar vinnaren, även Power (Robert Bergh) och Ubiquarian Face (Adrian Kolgjini).
Aetos Kronos blev svaret i det andra uttagningsloppet till Europaderbyt och efter att Magnus A Djuse styrt fram utvändigt ledaren Guzz Mearas visade sig Aetos Kronos starkast. Segertiden blev 1.11,6 över distansen 2 140 meter autostart.
Jerry Riordan tränar vinnaren och han var glad och lättad.
- Det var en lättnad att kvala in, det är värre att se kvalen än att finalen, sa Halmstadtränaren.
Till final även Guzz Mearas (Johan Untersteiner) och Ultion Face (Adrian Kolgjini).

Dubbelseger för Stall Redén
Söndagens största prischeck delades ut i nya storloppet STL Open och det blev dubbelseger för Solvallatränaren Daniel Redén som fick se Missle Hill spurta ner stallkamraten Double Exposure från rygg ledaren över upploppet.
Missle Hill tjänade 750 000 kronor och Double Exposure fick 375 000 kronor.
- Herregud vilka hästar. Han trivs så jäkla bra i ryggar, Missle. Vilken utveckling på Missle, det verkar inte finnas något stopp på den lilla pjäsen, utbrast en tagen Daniel Redén.
Många blev säkert överraskade när Per Lennartsson bakom Missle Hill valde att släppa till stallkamraten Double Exposure dryga varvet kvar, men det visade sig vara ett genidrag och när luckan kom på upploppet avgjorde den lilla sprintern i imponerande stil när han kämpade till sig segern.
- Jag kan nästan garantera att jag inte vinner loppet om jag svarar ledningen där. Jag vet att den här hästen är precis lika bra bakom hästar och vi gjorde rätt som det blev till slut i alla fall, sa Per Lennartsson.
Båda Redén-hästarna klockades till 1.10,8 över distansen 2 140 meter, trean Racing Mange kom i mål på 1.11,0.

Tränaren rörd
V75-7 var styrkeprovet Walter Lundbergs Memorial över dryga tre kilometer och det blev en överraskning då tio-oddsaren Vagabond Bi avgjorde med ett mycket starkt slutvarv i tredjespår tillsammans med Ulf Ohlsson. Danilo Brick hade ett försprång genom sista svängen men över upploppet var Vagabond Bi starkast och kämpade sig först och vann före 126-oddsaren Kasper Trots som avslutade sylvasst från tredje invändigt.
- Hjärtat slår i 200, att hästen kan prestera gång på gång på gång, det gör mig rörd, sa Axevallatränaren David Persson.
Mellby Free var favorit i Stoeliten (V75-1) och tillsammans med Björn Goop bjöd den sexåriga damen på en läcker uppvisning då hon till synes utan ansträngning lekte hem loppet från spets.
Björn Goop gled fram och övertog ledningen efter 500 meter från Galactica och i mål visade klockorna att joggingturen travats på nya rekordet 1.09,7 över distansen 1 640 meter autostart.

Tredje segern i ny regi
Dream Creation
var urstark i V75-4 och trots ett lopp utvändigt ledaren hela vägen tillsammans med kusken Ulf Ohlsson vann han enkelt. Det var tredje segern i fjärde starten i ny regi.
- Det var mäktigt. Han kändes inte som bäst i dag och ändå kunde han gå ut och vinna ett sådant här lopp från dödens. Jag tror det här är en riktigt bra häst, konstaterade tränaren Svante Ericsson.
Segertiden blev 1.14,7 över distansen 2 660 meter voltstart.
En pigg Jareth Boko var helt överlägsen tillsammans med Andreas Lövdal i V75-5. Trots att Jareth Boko var hängande i spåren inledningsvis så var han bara starkast efter att han kommit fram utvändigt ledaren 1500 meter från mål. Micael Broberg tränar vinnaren som tog sin andra seger i karriären på 24 starter. Segertiden 1.12,4 över distansen 2 140 meter autostart.
Sju rätt på V75 gav 2 859 kronor, sex rätt 39 kronor och jackpot på fem rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Förstapriset i finalen är 200 000 euro, dryga två miljoner kronor.Två kvallopp avgörs på Solvalla i Stockholm på sön..


Förstapriset i finalen är 200 000 euro, dryga två miljoner kronor.
Två kvallopp avgörs på Solvalla i Stockholm på söndag och sedan körs två på Vincennes på tisdag.
Svenske stjärnkusken Björn Goop kör i samtliga kvallopp både i Stockholm och Paris och han sitter bland annat bakom favoriten till slutsegern Ecurie D.

Startlista
Europaderbyt, kvallopp 1 Solvalla
2 140 meter autostart
1. Power - Robert Bergh
2. Te Amo Corazon - Tom Erik Solberg (Öystein Tjomsland)
3. Ecurie D. - Björn Goop (Frode Hamre)
4. Galantis - Erik Adielsson (Johan Lejon)
5. Ubiquarian Face - Adrian Kolgjini
6. Upset Face - Lutfi Kolgjini (Adrian Koljini)
7. Dwayne Zet - STRUKEN
8. Mystic Mom - Magnus A Djuse (Jerry Riordan)
9. Starbec’s A. to Z. - Anders Svanstedt
Förstapris: 200 000 kronor

Europaderbyt, kvallopp 2 Solvalla
2 140 meter autostart
1. Aetos Kronos - Magnus A Djuse (Jerry Riordan)
2. Guzz Mearas - Johan Untersteiner
3. Belker - Robert Bergh
4. Gulfstream Am - Conrad Lugauer
5. Ultion Face - Adrian Kolgjini
6. Exodus Brick - Björn Goop (Jörgen Westholm)
7. Admiral Knick - Erik Adielsson (Frode Hamre)
8. Aksel Pedro - Ulf Ohlsson (Terje Pedersen)
Förstapris: 200 000 kronor

Europaderbyt, kvallopp 3 Vincennes
2 100 meter autostart
1. Gondole Jenilou - Louis Baudron
2. Goulette - Franck Nivard (Philippe Billard)
3. Aston Bar - Mathieu Abrivard (Alessandro Gocciadoro)
4. Velten von Flevo - Hugo Langeweg Jr (Jeroen Engwerda)
5. Gotland - Eric Raffin (Philippe Allaire)
6. Golden Bridge - David Thomain (Philippe Allaire)
7. Gamble River - Björn Goop (Sébastien Guarato)
Förstapris: 315 000 kronor

Europaderbyt, kvallopp 4 Vincennes
2 100 meter autostart
1. Gelati Cut - Alexandre Abrivard (Romain Christian Larue)
2. Green Grass - Matthieu Mottier (Sébastien Guarato)
3. Get Happy - Eric Raffin (Jean-Philippe Raffegeau)
4. Give Me Cash - Gwen Junod (Louis Baudron)
5. Gipson Creek - Björn Goop (Nathalie Gonin)
6. Gallant Way - Anthony Barrier (Philippe Allaire)
7. Gospel Pat - David Thomain (Philippe Allaire)
8. Gu d’Heripre - Franck Nivard (Philippe Billard)
Förstapris: 315 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


UET Grand Prix (Europaderbyt) för fyraåringar avgörs på Vincennes fredag 16 oktober med cirka två miljoner kronor i förstapris,..


UET Grand Prix (Europaderbyt) för fyraåringar avgörs på Vincennes fredag 16 oktober med cirka två miljoner kronor i förstapris, där 18 svensktränade hästar kvarstår efter den tredje insatsen.
Europaderbyt är ett insatslopp där alla europafödda hingstar och ston får vara med. Första insatsen betalas av respektive lands nationsförbund men därefter måste hästägarna själva fylla på med två ytterligare insatser. Den tredje och sista insatsen (500 euro) betalades i början av augusti.
Dessa svensktränade hästar kvarstår i UET Grand Prix efter den tredje insatsen: Aetos Kronos, Alpha K., Aramis Bar, Belker, Don Fanucci Zet, Dwayne Zet, Exodus Brick, Fort Knox, Galantis, Green Manalishi, Gulfstream Am, Guzz Mearas, M.T.Oscar, Power, Starbec's A.to Z., Ubiquarian Face, Ultion Face och Upset Face.
Även svenskägde Ecurie D., men tränad i Norge av Frode Hamre, är berättigad till start då ägarna köpt in sig i efterhand för summan 20 000 euro, vilket är första gången som det tillåtits i UET Grand Prix.
Av topphästarna saknas den svenska derbyvinnaren Hail Mary, tränad och körd av Robert Bergh, samt danske derbyfavoriten Empire som tränas av Tomas Malmqvist.
Semifinalerna till Europaderbyt körs på Solvalla 27 september och 29 september på Vincennes.
– Hur många som går vidare från semifinalerna på Solvalla vet vi först efter loppet på Vincennes är kört eftersom det handlar om ljus anmälan, berättar Petter Johansson, sportchef på Svensk Travsport.
Finalen avgörs på Vincennes 16 oktober där cirka två miljoner kronor väntar på vinnaren.

Magnus Blom, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 1640/8 C 2 15.2 250
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-1 Adrian Kolgjini 1660/9 B 3 18.3g 32
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-8 Lutfi Kolgjini 1640/1 D 6 18.3g 173
2018-10-24 2018-10-24 Åby-1 Adrian Kolgjini 2160/7 B str
2018-10-03 2018-10-03 Åby-5 Thomas Uhrberg 1640/6 B 0 g 68
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-2 Lutfi Kolgjini 1640/5 C 4 14.8 40
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-1 Conrad Lugauer 1609/5 C 3 15.5 90
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-7 Adrian Kolgjini 2140/5 C 4 12.8 162
2019-10-27 2019-10-27 Solvalla-8 Adrian Kolgjini 2140/10 A 2 12.2 93
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-11 Lutfi Kolgjini 2640/4 B 0 14.4g 212
2019-09-17 2019-09-17 Solvalla-4 Adrian Kolgjini 2640/3 B 1 13.3 34
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-10 Adrian Kolgjini 2640/2 D 4 13.5 103
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 1640/6 C 2 11.6 89
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-3 Adrian Kolgjini 1640/6 C 2 12.3 65
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-10 Adrian Kolgjini 2140/5 D 5 12.5 227
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-5 Lutfi Kolgjini 2140/7 B 2 14.3 174
2019-06-05 2019-06-05 Åby-6 Adrian Kolgjini 2140/3 C 1 13.6 199
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-5 Adrian Kolgjini 2140/9 B 0 15.2 280
2019-04-27 2019-04-27 Åby-12 Adrian Kolgjini 2140/4 C 5 16.3 223
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-3 Adrian Kolgjini 2160/6 C 2 15.0 58
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-2 Adrian Kolgjini 2160/2 C 0 g 24
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-9 Adrian Kolgjini 2140/6 D 3 12.2 314
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-4 Adrian Kolgjini 2160/5 C 3 14.8 35
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-10 Adrian Kolgjini 2140/8 D 3 12.4 156
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-12 Adrian Kolgjini 2140/12 D 0 11.9 516
2020-10-16 2020-10-16 Vincennes-4 D Locqueneux 2100/10 D 0 963
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-7 Adrian Kolgjini 2140/5 D 3 12.0 434
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 2640/4 D 6 13.4 157
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-8 Adrian Kolgjini 2140/1 C 5 13.5 195
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-9 Adrian Kolgjini 2140/4 C 6 13.0 55
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-9 Adrian Kolgjini 1609/2 C 0 g 247
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-3 Lutfi Kolgjini 1640/5 C 4 10.7 921
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-10 Kim Eriksson 2140/5 C 6 12.2 185
2020-04-24 2020-04-24 Åby-5 Adrian Kolgjini 2140/7 C 0 g 63
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-10 Adrian Kolgjini 2140/9 B 5 13.1 139ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se