Ubiquarian Face travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Ubiquarian Face travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Ubiquarian Face har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Ubiquarian Face har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Ubiquarian Face


Finaler i STL (Svenska Travligan) och Solvalla bjöd på högklassig travsport på lördagens där förstås mest intresse f&..


Finaler i STL (Svenska Travligan) och Solvalla bjöd på högklassig travsport på lördagens där förstås mest intresse föll på finalen i gulddivisionen där spelarna gjort stjärnor som Handsome Brad och Sorbet till favoriter. Men när startbilen släppte fältet ställde Disco Volante favoritduon schack matt direkt.
Det bara small till så satt Ulf Ohlsson i ledningen bakom den kvickfotade åttaåringen.
Disco Volante gick barfota runt om för blott andra gången i karriären på 77 starter. Förra gången var då han vann silverdivisionen på Solänget i september 2018…
Utan dojjor på fötterna, men med boots för lite extra vikt vänster bak, dansade Disco Volante runt på Solvalla och årets fjärde seger i gulddivisionen blev enkel.
Segern var värd 300 000 kronor och totalt har hästen som tränas av Stefan Melander tjänat 5,4 miljoner kronor.
Kusken Ulf Ohlsson är inte främmade för att Disco Volante, precis som i fjol, är en häst för Elitloppet sista söndagen i maj.
- Inte alls omöjligt. En sådan här dag… 1600 meter… då springer han bra fort alltså, det gör han. När han har sin dag då är han riktigt bra.

Fem 5:or vann på V75®
Disco Volante vann från spår 5 och det är det statistisk bästa startspåret när det handlar om medeldistans och startbil. Och detta var 5:ornas lördag…
Ytterligare fyra vinnare hade nummer 5 på vojlocken (en av dem, Manny Muscle, dock nedstruken till spår 4) och rätt rad på V75 blev 5-5-5-2-5-1-5. Sju rätt jag 5 530 kronor, sex rätt 96 kronor och fem rätt 16 kronor.

V75-1 var final i klass I och Pere Ubu var sylvass bakom startbilen tillsammans med Peter Untersteiner. Den sexårige valacken såg löpsugen ut och barfota runt om samt utrustad med en jänkarvagn fixade ha första årssegern i imponerande stil på fina 1.12,7 över distansen 2 140 meter autostart.

Dubbla segrar för Adielsson
Säker triumf från ledningen blev det även i bronsdivisionens final för favoriten Sweetman och kusken Erik Adielsson såg ut att ha full kontroll hela vägen. Lars I Nilsson tränar vinnaren.
Erik Adielsson hade en bra dag på jobbet och han vann även V75-2 som var Margaretas Tidiga Unghästserie för de fyraåriga grabbarna. Efter en resolut spetskörning av Erik Adielsson dominerade favoriten Manny Muscle loppet från ledningen.
Det var en lika rejäl som välbetald årsdebut av Manny Muscle som tjänade 300 000 kronor.
- Jag är jättenöjd, han var lite väl löpsugen bitvis men han höll bra. Årsdebut är alltid årsdebut, det är lite svårt att veta…, sa tränaren Reijo Liljendahl om fjolårets kriteriefinalist.
Troligen siktar man nu mot Kungapokalen med Manny Muscle och det stora målet i år är Svenskt Travderby.

Global Undecided starkast i silver
Finalen i klass II (V75-3), den lägsta klassen i STL, fick en spännande avslutning där till slut Mandela Zon sluggade sig till vinst kort före mål tillsammans med Janne Korpi.
Pekka Korpi tränar vinnaren.
V75-4 var final i Diamanstoet och trots att Teton Sweet Lindy hade svårt att följa med i rygg ledaren genom sista sväng fick Markus B Svedberg fart på femåringen in på upploppet och hon spurtade sylvasst till segern. Det dröjde dock ett tag innan domarna meddelade resultatet då de tittade extra på hur vinnaren fick fritt.
- I tempoväxlingen 500 kvar då var det nära att jag körde galopp, då var det bara att hålla i och hålla sig kall runt svängen, det gick på nålar och då kändes det kört, men sen på upploppet kände jag direkt att det bet bra för henne och vi hann precis slinka förbi så jag kom ut. Det kändes som hon gick dubbelt så fort, så till slut blev det enkelt, sa Markus B Svedberg.
En tapper Global Undecided blev svaret i finalen av silverdivisionen (V75-5) som blev ett dramatiskt lopp. Inledningsvis så såg det ut som att Remarkable Feet skulle snuva innerspårets Ubiquarian Face på ledningen, men då fick Global Undecided upp farten mellan hästar och med den solfjäreffekt som blev kunde favoriten trots allt försvara innerspåret samtidigt som Remarkable Feet galopperade.
På väg in mot upploppet såg Ubiquarian Face fortfarande klar ut i ledningen då han plötsligt galopperade och istället tog Global Undecided över ledningen från sin position utvändigt. Bear Time fick samtidigt fritt från rygg ledaren men även han galopperade och Global Undecided kunde gå undan till en säker seger. Claes Sjöström satt i segersulkyn och tränar vinnaren gör Timo Nurmos.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Heavy Sound stoppades upp av skador efter Elitloppet 2019 och fjolårssäsongen blev ingen succé. Men efter en vinters träning är han ..


Heavy Sound stoppades upp av skador efter Elitloppet 2019 och fjolårssäsongen blev ingen succé. Men efter en vinters träning är han tillbaka och intrycket han gav i gulddivisionen på Axevalla var av bästa märke. Kenneth Haugstad satt som vanligt i sulkyn och sedan han fått överta ledningen och strypt tempot var det spel mot ett mål. Heavy Sound ryckte åt sig en stor ledning i slutkurvan och även om han tappade spänsten en aning till slut blev segern mycket enkel. Både det norska huvudlaget och ryckhuvan var obrukade i mål.
- Det här var jättekul. Han har känts otroligt bra i träningen. Vi har inte tryckt av honom i några farter med tanke på skadehistoriken, men sättet han rört sig på hemma har varit så tilltalande att jag ville ta ut honom så här tidigt på säsongen. Det är bättre att starta igång honom och jag tror att han kommer gå framåt mycket med det här loppet, sa Daniel Redén.
Ulf Stenströmers Handsome Brad gjorde också en femstjärnig årsdebut. I Carl Johan Jepsons händer levererade han en virvlande spurt som tvåa, före likaledes vasst avslutande Antonio Trot.

Redo för guld
Adrian Kolgjinis Ubiquarian Face årsdebuterade också på bästa vis i silverdivisionen. Men jätteskrällen Betting Rebel satte färg på loppet när han stack till ledningen och tvingade Ubiquarian Face att trava som första häst i andraspår. Tempot var väl uppskruvat och in på upploppet såg ledaren ut att fixa segern. Men Axevallas upplopp är långt och när mållinjen skars hade Ubiquarian Face kämpat sig ikapp och förbi med en nos.
- Det var riktigt skönt. Hästen gör ett topplopp. Snart är han uppe i guld och det är det vi har tränat för, att han ska kunna hävda sig där också, kommenterade Adrians lillebror Dante Kolgjini.

Fjärde raka för Maestro Crowe
Maestro Crowe spelades till omgångens största favorit efter att senast ha vunnit trots dubbla galopper. Galoppen låg på lut även den här gången men väl understödd av sin tränare Johan Untersteiner höll den opolerade sexåringen ordning på benen över loppets samtliga 3 140 meter. Efter halva distansen avancerade han i tredjespår och sedan han landat utvändigt om ledaren dryga kilometern från mål kopplade han enkelt segergrepp till slut. Det var hästens fjärde raka seger sedan flytten till Johan Untersteiner.
- Han springer lite i en egen värld och i dag var han nästan för lugn, så man får verkligen köra honom och se till att han gör sitt jobb. Annars springer han hem, kommenterade Halmstadtränaren efter att ha gjort sin välkända segergest in i tv-kameran.

Körspöet i luften
Den segergesten var emellertid ingenting jämfört med den som Max Karlsson bjöd på sedan han skrällt med hemmahästen Gitane d’Inverne i ungdomsloppet, tillika ett försök i diamantstoet. Loppet föregicks av fem omstarter där favoriten Global Benefit kördes mot tät i samtliga, och kanske bidrog det till att hon inte orkade hela vägen när det skulle avgöras. Jan Björkqvists Gitane d’Inverne hade desto bättre sprutt i benen den sista biten och efter en virvlande segerspurt slungade körande Max Karlsson körspöet i luften.
- Det var så mycket som släppte alltså, så mycket glädje. Man kämpar så himla mycket och nu när allt löste sig och hon fick gå på kortspeed i tid, det var en jäkla känsla, sa den 24-årige segerkusken efter karriärens första triumf i Svenska Travligan och V75.
Det skrällde även i det andra försöket i diamantstoet när Feton Sweet Lindy och Markus B Svedberg fångade in storfavoriten kort före mål.
- Jag är jätteglad. Roligt att vinna lite V75 också. Det hör ju inte till vanligheterna., men jag hoppas det blir mer, sa Svedberg, som även satte dit Hindenburg Am utanför V75 och därmed fick åka hem till Eskilstuna som hundraprocentig.

23 120 kronor för sju rätt
I klass II var Robert Berghs Condior (Nicklas Westerholm) starkast och i bronsdivisionen drog Lars I Nilsson-tränade Sweetman (Erik Adielsson) det längsta strået. De som lyckades pricka in samtliga vinnare på V75 fick för det 23 120 kronor. Sex rätt gav 146 kronor och för fem rätt uppgick utdelningen till 15 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Lilla banan på Vincennes står i strålkastarljuset under fredagskvällen då europeiska travförbundet U.E.T. kör sina å..


Lilla banan på Vincennes står i strålkastarljuset under fredagskvällen då europeiska travförbundet U.E.T. kör sina årliga mästerskap för tre- fyra och femåringar.
Kvalen till Europaderbyt utmynnade i ett mycket starkt nordiskt lag med norsktränade fenomenet Ecurie D. och Björn Goop som given förhandsfavorit, i ett första efterlängtat besök på den franska nationalarenan.
I Europeiskt Treåringschampionat blir det Patricia van der Meers Natorp Bo och Robert Berghs Foreign Rain som försvarar de svenska färgerna, medan Goop får chansen i sulkyn bakom norske kriterievinnaren High Flyer.
Däremot blir det ingen start för Goop och fjolårets europaderbyvinnare, superstjärnan Face Time Bourbon, i Europeiskt Femåringschampionat. Därmed torde vägen ligga öppen för den franska F-kullens ”ständige tvåa” Feliciano, som bland andra utmanas av Marcus Lindgrens Stoletheshow och svenskägda A Sweet Dance.

Startlistor:
Europaderbyt
2 100 meter autostart

1 Power – Robert Bergh
2 Gu d’Heripre – Franck Nivard
3 Gotland – Eric Raffin
4 Aetos Kronos – Örjan Kihlström (Jerry Riordan)
5 Ecurie D. – Björn Goop (Frode Hamre)
6 Gallant Way – Anthony Barrier
7 Golden Bridge – David Thomain
8 Green Grass – Matthieu Mottier
9 Guzz Mearas – Johan Untersteiner
10 Ubiquarian Face – David Locqueneux (Adrian Kolgjini)
11 Ultion Face – Adrian Kolgjini
12 Goulette – Yoann Lebourgeois
Förstapris: cirka två miljoner kronor

Europiskt Treåringschampionat
2 100 meter autostart

1 Custom Cheval – Jean-Michel Bazire
2 High Flyer – Björn Goop
3 Beautiful Colibri – Francois Lagadeuc
4 Kuyt F Boko – Mathieu Abrivard
5 Helgafell – Eric Raffin
6 Keytothehill – Jaap van Rijn
7 Wild West Diamant – Robin Bakker
8 Natorp Bo – Michael Nimczyk (Patricia van der Meer)
9 Heart of Gold – David Thomain
10 Hede Darling – Jean-Pierre Dubois
11 Hanna des Molles – Alexandre Abrivard
12 Foreign Rain – Robert Bergh
Förstapris: cirka 450 000 kronor

Europiskt Femåringschampionat
2 100 meter autostart

1 Fairplay d’Urzy – Jean-Michel Bazire
2 Stoletheshow – Rikard N Skoglund (Marcus Lindgren)
3 Feliciano – David Thomain
4 Donatello Garbo – Johan Untersteiner
5 Feydeau Seven – Nicolas Bazire
6 Mister F.Daag – Robin Bakker
7 A Sweet Dance – Alexis Prat (Anders Lindqvist)
8 Feerie Wood – Alexandre Abrivard
9 Noble Superb – Christophe Martens
Förstapris: cirka 450 000 kronor

Kanal 75


Flera av Europas bästa fyraåringar drabbar samman i Europaderbyt i Paris på fredag kväll. Ecurie D. blir storfavorit efter dennes kolossal..


Flera av Europas bästa fyraåringar drabbar samman i Europaderbyt i Paris på fredag kväll. Ecurie D. blir storfavorit efter dennes kolossalt imponerande insatser och han kommer om vanlig att köras av Björn Goop. Flera svenska hästar finns med i startfältet i det penningstinna loppet. Robert Bergh hade turen att få innerspår med Power som i imponerande stil vann S:t Leger så sent som i onsdags. En annan svensk fyraåringsstjärna är Aetos Kronos som Magnus A Djuse har kört i de fyra senaste starterna. Efter tredjeplatsen i Svenskt Travderby vann Djuse med hästen i uttagningsloppet till Europaderbyt på Solvalla. Men nu blir det kuskbyte på den sexfaldige miljonären. Örjan Kihlström tar över tömmarna på Jerry Riordan-tränade Aetos Kronos. Kihlström har kört hästen tidigare med framgång och bland annat vunnit en E3-final. Övriga kuskar på hästarna blir klara senare i veckan.

Europaderbyt - final
2 100 meter, autostart
häst - tränare
1. Power – Robert Bergh
2. Gu d’Heriprec – Philippe Billard
3. Gotland – Philippe Allaire
4. Aetos Kronos – Jerry Riordan
5. Ecurie D. – Frode Hamre
6. Gallant Way – Philippe Allaire
7. Golden Bridge – Philippe Allaire
8. Green Grass – Sebastien Guarato
9. Guzz Mearas – Johan Untersteiner
10. Ubiquarian Face – Adrian Kolgjini
11. Ultion Face – Adrian Kolgjini
12. Goulette  –  Philippe Billard

Kanal 75


Frode Hamres Ecurie D. blir stor favorit till slutsegern i Grand Prix de l'UET/ Europaderbyt i Paris om två veckor. Utmanar gör bland annat fem svens..


Frode Hamres Ecurie D. blir stor favorit till slutsegern i Grand Prix de l'UET/ Europaderbyt i Paris om två veckor.
Utmanar gör bland annat fem svensktränade hästar.
Robert Bergh hade turen på sin sida vid spårlottningen och tilldelades ett innerspår med fjolårets kriterievinnare Power.
Innerspåret var vinstgivande 2011 då Bergh vann loppet med Kadett C.D. 2011 serverades Kadett C.D. ett lopp i storfavoriten Timokos rygg och spurtade till seger.

Startlista
Europaderbyt - final
2 100 meter, autostart
häst - tränare

1. Power – Robert Bergh
2. Gu d’Heriprec – Philippe Billard
3. Gotland – Philippe Allaire
4. Aetos Kronos – Jerry Riordan
5. Ecurie D. – Frode Hamre
6. Gallant Way – Philippe Allaire
7. Golden Bridge – Philippe Allaire
8. Green Grass – Sebastien Guarato
9. Guzz Mearas – Johan Untersteiner
10. Ubiquarian Face – Adrian Kolgjini
11. Ultion Face – Adrian Kolgjini
12. Goulette  –  Philippe Billard
Förstapris: cirka två miljoner kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Ecurie D. var favorit på förhand till slutsegern i Europaderbyt och efter söndagens uttagningslopp på Solvalla är ultratalangen, som ..


Ecurie D. var favorit på förhand till slutsegern i Europaderbyt och efter söndagens uttagningslopp på Solvalla är ultratalangen, som tränas av Frode Hamre och körs av Björn Goop, fortsatt stor favorit.
När startbilen släppte hästarna i det första uttagningsloppet klev Ecurie D. till spets på bara ett par steg från spår 3.
Väl i ledningen handlade bara om en häst och 13 segern i 14 starten blev enkel på 1.11,7 över distansen 2 140 meter autostart.
Till finalen i Paris 16 oktober, där dryga två miljoner kronor väntar vinnaren, även Power (Robert Bergh) och Ubiquarian Face (Adrian Kolgjini).
Aetos Kronos blev svaret i det andra uttagningsloppet till Europaderbyt och efter att Magnus A Djuse styrt fram utvändigt ledaren Guzz Mearas visade sig Aetos Kronos starkast. Segertiden blev 1.11,6 över distansen 2 140 meter autostart.
Jerry Riordan tränar vinnaren och han var glad och lättad.
- Det var en lättnad att kvala in, det är värre att se kvalen än att finalen, sa Halmstadtränaren.
Till final även Guzz Mearas (Johan Untersteiner) och Ultion Face (Adrian Kolgjini).

Dubbelseger för Stall Redén
Söndagens största prischeck delades ut i nya storloppet STL Open och det blev dubbelseger för Solvallatränaren Daniel Redén som fick se Missle Hill spurta ner stallkamraten Double Exposure från rygg ledaren över upploppet.
Missle Hill tjänade 750 000 kronor och Double Exposure fick 375 000 kronor.
- Herregud vilka hästar. Han trivs så jäkla bra i ryggar, Missle. Vilken utveckling på Missle, det verkar inte finnas något stopp på den lilla pjäsen, utbrast en tagen Daniel Redén.
Många blev säkert överraskade när Per Lennartsson bakom Missle Hill valde att släppa till stallkamraten Double Exposure dryga varvet kvar, men det visade sig vara ett genidrag och när luckan kom på upploppet avgjorde den lilla sprintern i imponerande stil när han kämpade till sig segern.
- Jag kan nästan garantera att jag inte vinner loppet om jag svarar ledningen där. Jag vet att den här hästen är precis lika bra bakom hästar och vi gjorde rätt som det blev till slut i alla fall, sa Per Lennartsson.
Båda Redén-hästarna klockades till 1.10,8 över distansen 2 140 meter, trean Racing Mange kom i mål på 1.11,0.

Tränaren rörd
V75-7 var styrkeprovet Walter Lundbergs Memorial över dryga tre kilometer och det blev en överraskning då tio-oddsaren Vagabond Bi avgjorde med ett mycket starkt slutvarv i tredjespår tillsammans med Ulf Ohlsson. Danilo Brick hade ett försprång genom sista svängen men över upploppet var Vagabond Bi starkast och kämpade sig först och vann före 126-oddsaren Kasper Trots som avslutade sylvasst från tredje invändigt.
- Hjärtat slår i 200, att hästen kan prestera gång på gång på gång, det gör mig rörd, sa Axevallatränaren David Persson.
Mellby Free var favorit i Stoeliten (V75-1) och tillsammans med Björn Goop bjöd den sexåriga damen på en läcker uppvisning då hon till synes utan ansträngning lekte hem loppet från spets.
Björn Goop gled fram och övertog ledningen efter 500 meter från Galactica och i mål visade klockorna att joggingturen travats på nya rekordet 1.09,7 över distansen 1 640 meter autostart.

Tredje segern i ny regi
Dream Creation
var urstark i V75-4 och trots ett lopp utvändigt ledaren hela vägen tillsammans med kusken Ulf Ohlsson vann han enkelt. Det var tredje segern i fjärde starten i ny regi.
- Det var mäktigt. Han kändes inte som bäst i dag och ändå kunde han gå ut och vinna ett sådant här lopp från dödens. Jag tror det här är en riktigt bra häst, konstaterade tränaren Svante Ericsson.
Segertiden blev 1.14,7 över distansen 2 660 meter voltstart.
En pigg Jareth Boko var helt överlägsen tillsammans med Andreas Lövdal i V75-5. Trots att Jareth Boko var hängande i spåren inledningsvis så var han bara starkast efter att han kommit fram utvändigt ledaren 1500 meter från mål. Micael Broberg tränar vinnaren som tog sin andra seger i karriären på 24 starter. Segertiden 1.12,4 över distansen 2 140 meter autostart.
Sju rätt på V75 gav 2 859 kronor, sex rätt 39 kronor och jackpot på fem rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 1640/8 C 2 15.2 250
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-1 Adrian Kolgjini 1660/9 B 3 18.3g 32
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-8 Lutfi Kolgjini 1640/1 D 6 18.3g 173
2018-10-24 2018-10-24 Åby-1 Adrian Kolgjini 2160/7 B str
2018-10-03 2018-10-03 Åby-5 Thomas Uhrberg 1640/6 B 0 g 68
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-2 Lutfi Kolgjini 1640/5 C 4 14.8 40
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-1 Conrad Lugauer 1609/5 C 3 15.5 90
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-7 Adrian Kolgjini 2140/5 C 4 12.8 162
2019-10-27 2019-10-27 Solvalla-8 Adrian Kolgjini 2140/10 A 2 12.2 93
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-11 Lutfi Kolgjini 2640/4 B 0 14.4g 212
2019-09-17 2019-09-17 Solvalla-4 Adrian Kolgjini 2640/3 B 1 13.3 34
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-10 Adrian Kolgjini 2640/2 D 4 13.5 103
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 1640/6 C 2 11.6 89
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-3 Adrian Kolgjini 1640/6 C 2 12.3 65
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-10 Adrian Kolgjini 2140/5 D 5 12.5 227
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-5 Lutfi Kolgjini 2140/7 B 2 14.3 174
2019-06-05 2019-06-05 Åby-6 Adrian Kolgjini 2140/3 C 1 13.6 199
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-5 Adrian Kolgjini 2140/9 B 0 15.2 280
2019-04-27 2019-04-27 Åby-12 Adrian Kolgjini 2140/4 C 5 16.3 223
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-3 Adrian Kolgjini 2160/6 C 2 15.0 58
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-2 Adrian Kolgjini 2160/2 C 0 g 24
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-9 Adrian Kolgjini 2140/6 D 3 12.2 314
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-4 Adrian Kolgjini 2160/5 C 3 14.8 35
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-10 Adrian Kolgjini 2140/8 D 3 12.4 156
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-12 Adrian Kolgjini 2140/12 D 0 11.9 516
2020-10-16 2020-10-16 Vincennes-4 D Locqueneux 2100/10 D 0 963
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-7 Adrian Kolgjini 2140/5 D 3 12.0 434
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 2640/4 D 6 13.4 157
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-8 Adrian Kolgjini 2140/1 C 5 13.5 195
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-9 Adrian Kolgjini 2140/4 C 6 13.0 55
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-9 Adrian Kolgjini 1609/2 C 0 g 247
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-3 Lutfi Kolgjini 1640/5 C 4 10.7 921
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-10 Kim Eriksson 2140/5 C 6 12.2 185
2020-04-24 2020-04-24 Åby-5 Adrian Kolgjini 2140/7 C 0 g 63
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-10 Adrian Kolgjini 2140/9 B 5 13.1 139
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-4 Adrian Kolgjini 1640/7 D 4 11.0 197
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-8 Adrian Kolgjini 1609/1 D 5 11.3 98
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-11 Adrian Kolgjini 2140/7 C 0 g 32
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-7 Adrian Kolgjini 2140/11 C 0 g 358
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-6 Adrian Kolgjini 2100/7 C 2 13.1 58
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-9 Adrian Kolgjini 2640/1 C 5 14.0 39
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-9 Adrian Kolgjini 2140/1 C 0 g 29
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-5 Adrian Kolgjini 1640/4 B 1 11.5 19ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se