U.B.Cool travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med U.B.Cool travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen U.B.Cool har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
U.B.Cool har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst U.B.Cool


Örebro-tränaren har närmare 20 i segerprocent för stallets hästar och det är bra snurr på materialet för dagen. I freda..


Örebro-tränaren har närmare 20 i segerprocent för stallets hästar och det är bra snurr på materialet för dagen. I fredags firade Åke Lindblom stora framgångar när kvalen till Kungapokalen och Drottning Silvias Pokal avgjordes. Det blev en skrällseger med Tonique och en finalplats med Karat Band och tränare Lindblom ser med tillförsikt fram mot de stora loppen på Åby nästkommande helg.
– Det var fantastiskt bra och jag är helnöjd med hästarna. De var så duktiga båda två. Tonique flög fram över upploppet och Karat Band mötte ju världsrekordhästar och var fyra. Väldigt bra gjort, säger Åke Lindblom.

Spåret bästa tänkbara
Lördagens V75-omgång kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 75 miljoner kronor, enbart på sju rätt. Åke Lindblom selar ut tre hästar på miljonspelet och den hetaste chansen kommer redan i V75-inledningen.
6 Cherry On Baby (V75-1) gjorde en fantastisk årsdebut som hon vann enkelt med krafter kvar. Sedan har hon tyvärr galopperat två gånger utan att jag vet varför. Senast var jag på väg mot ledningen när hon plötsligt galopperade. Det var oväntat. Hästen känns annars jättefin i jobben och tränar som en vinnare. Springspåret är bästa tänkbara för henne. Hon är lite orutinerad men borde komma iväg bra. Jag tycker att hon ska ha en rätt bra chans felfri. Nu blir det barfota bak och eventuellt helstängt huvudlag. Det är min bästa chans på V75, säger Åke Lindblom.

 ”Är en outsider”
Lindbloms övriga två V75-hästar har båda bakspår och han kommenterar dem på följande vis.
9 U.B.Cool (V75-5) galopperade i årsdebuten men var inte helt hundra i ett framknä då och är behandlad efteråt. Det är en inte så tokig häst som gjorde det bra förra året och han har tränat på rejält till den här starten. Han kommer väl förberedd och känns fräsch och fin. Niondespåret kan vara rätt så bra i vissa fall och han kanske kan ha lite platschans. Garderar man upp loppet tycker jag att man kan plocka med honom som en outsider. Barfota runt om igen.
11 Chapuy (V75-6) var fantastiskt fin när han vann årsdebuten på Solvalla på 1.10,5. Senaste loppet är tyvärr bara att glömma när regnovädret drog in över Romme. Banan blev helt fylld av vatten och det var omöjligt. Jag tycker annars att hästen känns lika fin som inför årsdebuten men tyvärr drog han en nitlott i spårlottningen. Han är ju bäst i den främre träffen och från spår elva över kort distans i Örebro blir det svårt. Han får smyga med och så får vi hoppas att han kan greja en slant. Barfota runt om igen, säger Åke Lindblom.

Michael Carlsson, Kanal 75


SM-dagen på Åby bjöd på fina sportsliga prestationer - och framförallt jätteskrällar som avslöste varandra. Efter att..


SM-dagen på Åby bjöd på fina sportsliga prestationer - och framförallt jätteskrällar som avslöste varandra. Efter att Milliondollarryme sopat hem Svenskt Mästerskap fanns inget system kvar med sju rätt. Efter en av de svåraste V75-omgångarna någonsin blir det därmed en stor jackpot till kommande lördag på Romme.
Men åter till den svarta blänkaren Milliondollarrhyme som inte är bara är en läckerbit utan nu även kan titulera sig svensk mästare. Han har tagit klivet in i världseliten i år med bravur och kvalade bland annat in till Elitloppsfinalen. Nu fick han en välförtjänt fullträff i ett storlopp efter många tappra insatser mot de bästa.
Och som hästen levererade.
Milliondollarrhym satt i fjärde par utvändigt samtidigt som tempot inte var speciellt i högt i täten. Favoriten Sorbet tog över ledningen efter ett halvvarv och fick tidigt Rajesh Face på utsidan. Perfekt placerad i andra par utvändigt satt Nadal Broline och i tredje par utvändigt Global Trustworthy. Milliondollarrhym var fortfarande bland de sista och hade långt fram när Fredrik B Larsson vred på i vida spår in mot upploppet. Men sedan gick det undan värre. Den femårige valacken flög fram i en hejdundrande avslutning och en glad ”Fredde B” kunde göra segergest kort före mål. Vinnartiden blev 1.13,1/2640a och förstapriset var 500 000 kronor.
– Det var ett jäkla upplopp. Det bara small till, sa Fredrik B Larsson.
– Han vinner ju så lätt och jag behövde inte köra för fullt. Han är helt otrolig och jag är så stolt över den här hästen. Det var helt fantastiskt och jag är lite skakig i kroppen. Det är inte ofta jag blir det.
– Han var bättre i dag än senast när han hade fått ett lopp i kroppen. Formen är på uppåtgående och han känns så otroligt fräsch och fin trots tuffa lopp. Så jag tror att det blir ett lopp till och det kan bli Silverhästen på Solvalla, fortsatte Larsson.
Tvåa i Svenskt Mästerskap blev Digital Ink och trea Racing Mange.

Tre SM-guld till Untersteiner
En annan stor segerherre på Åby var Peter Untersteiner. Han tog ett hattrick av SM-guld som tränare och samtliga var rejäla smällkarameller på V75. Eller vad sägs om Bonnies Celebrity i Monté-SM (1 procent), Get Ready On Tour i Ungdoms-SM (3%) och Global Upperstyle i Sto-SM (0%)!
– Tre SM-titlar, det hade jag inte räknat med när jag gick upp i dag. Det är underbart att hästarna har fungerat och att det har klaffat i loppen, sa Peter Untersteiner.
Skrällkavalkaden började i Monté-SM när Bonnies Celebrity vann för Tova Bengtsson, streckad på blott en procent. Hästen tog hand om ledningen och Tova Bengtsson red resolut i den positionen hela vägen. Bonnies Celebrity, som tränas av Peter Untersteiner, höll säkert undan före en tapper Emmett Brown som travat utvändigt om ledaren hela vägen.
– Hade någon pratat med mig innan hade jag sagt att jag trodde på bra chans. Det känns helt otroligt, sa Tova Bengtsson som alltså inte alls var överraskad över segern.

Nollprocentare i Sto-SM
Peter Untersteiner tränar även vinnaren av Ungdoms-SM, Get Ready On Tour, som kördes förtjänstfullt av Henriette Larsen. Hon tog ledningen men släppte till Key Mom och bidade sin tid i rygg på ledaren. Det var tufft tempo i täten med ledande Key Mom som på slutvarvet blev uppvaktad av Eclipse Am som kom fram utvändigt och tryckte upp farten rejält. Med där bakom tassade Get Ready On Tour som bjöds på en smaskig löpning. När Henriette vred ner på open stretch på upploppet avgjorde hästen lekande lätt. Det var andra gången som Henriette Larsen fixade SM-guld i Ungdoms-SM.

"Det var underbart"
Lördagens tredje SM-guld till Peter Untersteiner kom i Sto-SM där Global Upperstyle megaskrällde för Ulf Ohlsson. Det femåriga stoet var streckad på blott 0,85 procent(!) när hon chockade många för Ulf Ohlsson. Det är en av de största skrällarna i V75:s historia. Det blev ett rivigt lopp där det kördes friskt och Cash Crowe kördes tidigt till ledningen. Hon fick favoriten Mellby Free på utsidan in på slutvarvet och den senare tryckte upp farten rejält men galopperade halvvarvet kvar. Cash Crowe utmanades av Dear Friend som gled ut i andraspår från rygg på ledaren runt sista sväng och då blev det fritt fram för Global Upperstyle. Hon kunde köra rakt fram hela vägen och avgjorde kort före mål via en rapp spurt på open stretch.
– Vi fick ett perfekt lopp. Mellby Free är ju svårslagen på förhand men sedan var det öppet men jag trodde att det skulle vara svårt att vara bland de tre ändå. Untersteiners hästar har gått otroligt bra och han har verkligen form på grejerna, sa Ulf Ohlsson.
– I fjol var hon med i alla stora lopp men i år har det varit svårt att få igång henne. Så det var underbart att hon fick vinna nu, sa Peter Untersteiner.

Enkelt för Kennedy – Frankrike i vinter
Det blev favoritseger i V75-inledningen genom Kennedy, tränad och körd av Adrian Kolgjini. Efter att ha kört till ledningen tidigt i loppet ryckte han loss in på upploppet och höll säkert undan före en bra spurtande Digger Lord.
– Det är otroligt kul att vinna med honom. Han har kvalat in till fina finaler. Tog lite för stora kliv där ett tag när han tog sig in i fyraåringseliten och nu var han tillbaka i sin vanliga klass, sa Adrian Kolgjini som även meddelade att det blir Frankrike i vinter för Kennedy på den filial som Kolgjini ska starta upp där.
Jimmy smashade hem Amatör-SM
Jimmy H Andersson vann Amatör-SM med Andre Agassi efter en smörlöpning. Jimmy tog sig ner i rygg på ledaren i första kurvan och kunde ligga kvar där tills luckan uppenbarade sig perfekt in på upploppet. Han hade att välja på att gå ner invändigt via open stretch men valide att lyfta ut hästen i banan istället. Andre Agassi smashade sedan hem segern i ett nafs och Jimmy H Andersson hann till och med att göra segergest kort före mål. Tränar gör Markus Pihlström. Tvåa blev en tapper Velasquez Gar som höll starkt från dödens och trea blev U.B.Cool.
Victor Rosleff styrde in vinnaren i Lärlings-SM och det var Jerry Riordan-tränade Magic Cash som serverades en fin resa i rygg på ledaren. Det fyraåriga stoet fick chansen via open stretch och spurtade vasst. Det gjorde även tvåan i mål, Findus M., på det innersta spåret, men nådde inte ända fram. Magic Cash höll undan med knapp marginal.
Ingen vinnare med sju rätt således. Sex rätt gav 259 873 kronor och fem rätt betalade 4990 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Under en tid har det körts uttagningslopp till Amatör-SM på tolv olika banor.Det tolfte och sista uttagningsloppet kördes på Solä..


Under en tid har det körts uttagningslopp till Amatör-SM på tolv olika banor.
Det tolfte och sista uttagningsloppet kördes på Solänget på torsdagskvällen och det blev Ingvar Nyberg tillsammans med Bitcoin som tog finalbiljetten.
Finalen körs under SM-dagen på Åby 12 oktober med 125 000 kronor i förstapris.

Inkvalade till Amatör-SM
Bana: Häst – kusk (tränare) segertid
Färjestad: Witty – André Bood (Erik Berglöf) 1.14,3
Bollnäs: Sheridan – Lars Magnusson 1.16,4
Skellefteå: Redhot Tap Dancer – Mikael Lindqvist (Mika Haapakangas) 1.15,1
Axevalla: Amber Brick – Daniel Karlsson (Petra Björkman) 1.14,3
Bergsåker: Andre Agassi – Jimmy H Andersson (Markus Pihlström) 1.15,3
Vaggeryd: Herakles – Lennart Svensson 1.14,2
Örebro: Mach Number – Erica Söderberg (Fredrik Söderberg) 1.14,7
Mantorp: Velasquez Bar – Leif Millerud (Jim Oscarsson) 1.13,2
Romme: Thirsty For More – Susanne Österberg (Jimmi Ehlers) 1.15,1
Jägersro: Capture – Tommy Holmgren (Christoffer Eriksson) 1.13,6
Solvalla: U.B.Cool – Mats Holmstedt (Åke Lindblom) 1.14,0
Solänget: Bitcoin – Ingvar Nyberg (Robert Bergh) 1.15,8

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


S:t Leger bjöd på onsdagskvällens största prischeck och det bakom andrahandsfavoriten Pinto Bob som kunde kvittera ut 125 000 kronor i V86-..


S:t Leger bjöd på onsdagskvällens största prischeck och det bakom andrahandsfavoriten Pinto Bob som kunde kvittera ut 125 000 kronor i V86-5 tillsammans med sin tränare Robert Bergh.
Pinto Bob, som var tvåa i Sprintermästaren tidigare i år, visade att han även hanterar tre kilometer.
Segertiden blev 1.14,3 över distansen 3 180 meter voltstart. Tvåa blev Ad Hoc och trea Zarenne Fas som båda också startade från 40 meters tillägg.
Robert Bergh kunde räkna in en V86-seger även på Solvalla där Mats E Djuse körde sig till ledningen med favoriten Kövras So Far, som höll undan ganska bekvämt från spets.
V86-4 på Solvalla var ett uttagningslopp till Amatör-SM och loppet blev ganska odramatiskt sedan Mats Holmstedt bombande till ledningen med U.B.Cool och ledde sedan från start till mål. Åke Lindblom tränar vinnaren.
Amatör-SM avgörs på Åby under SM-dagen 12 oktober med 125 000 kronor till vinnaren.
Charrua Forlan var kvällens största favorit inom V86-spelet men trots att det såg mörkt ut mest hela vägen så var det ändå han som stod i vinnarcirkeln efter V86-2 tillsammans med kusken Torbjörn Jansson. Över upploppet visade Hans-Owe Sundbergs fyrfaldige miljonär att han var hårdast i fältet på hemmabanan Solvalla och sluggade sig förbi Yieldson och Puketorps Julius. Segertiden blev fina 1.11,5 över 1660 meter voltstart.
I V86-6 dominerade Erik Adielsson från start till mål med storfavoriten Master Blaster som kom lekande lätt till spets från spår 4 i voltstart.
- Jag är jättenöjd, han såg så smidig och harmonisk ut. Han har tagit steg de senaste månaderna. Det såg enkelt ut, kommenterade tränaren Fredrik B Larsson.

Open Stretch till vinnarcirkeln
I V86-1 visade Julia Af Solnäs att det går att vinna via Åbys dubbla open stretch. Peter Untersteiner satt i tredje invändigt och över upploppet spurtade hon sylvasst invändigt och ställde övriga schack matt.
Samma väg till vinnarcirkeln tog Callmeawinner som avgjorde V86-3 på Åby via open stretch från tredje invändigt. Carl Johan Jepson satt i segersulkyn och tränar gör Åbyamatören Lars Järpedal.
Carl Johan Jepson tog sedan en andra V86-seger för kvällen och även i V86-7 använde han de extra innerspåren över upploppet tillsammans med Thriller N.P. Tränar vinnaren gör Halmstads Magnus Dahlén.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


S:t Leger bjöd på onsdagskvällens största prischeck och det bakom andrahandsfavoriten Pinto Bob som kunde kvittera ut 125 000 kronor i V86-..


S:t Leger bjöd på onsdagskvällens största prischeck och det bakom andrahandsfavoriten Pinto Bob som kunde kvittera ut 125 000 kronor i V86-5 tillsammans med sin tränare Robert Bergh.
Pinto Bob, som var tvåa i Sprintermästaren tidigare i år, visade att han även hanterar tre kilometer.
Segertiden blev 1.14,3 över distansen 3 180 meter voltstart. Tvåa blev Ad Hoc och trea Zarenne Fas som båda också startade från 40 meters tillägg.
Robert Bergh kunde räkna in en V86-seger även på Solvalla där Mats E Djuse körde sig till ledningen med favoriten Kövras So Far, som höll undan ganska bekvämt från spets.
V86-4 på Solvalla var ett uttagningslopp till Amatör-SM och loppet blev ganska odramatiskt sedan Mats Holmstedt bombande till ledningen med U.B.Cool och ledde sedan från start till mål. Åke Lindblom tränar vinnaren.
Amatör-SM avgörs på Åby under SM-dagen 12 oktober med 125 000 kronor till vinnaren.
Charrua Forlan var kvällens största favorit inom V86-spelet men trots att det såg mörkt ut mest hela vägen så var det ändå han som stod i vinnarcirkeln efter V86-2 tillsammans med kusken Torbjörn Jansson. Över upploppet visade Hans-Owe Sundbergs fyrfaldige miljonär att han var hårdast i fältet på hemmabanan Solvalla och sluggade sig förbi Yieldson och Puketorps Julius. Segertiden blev fina 1.11,5 över 1660 meter voltstart.
I V86-6 dominerade Erik Adielsson från start till mål med storfavoriten Master Blaster som kom lekande lätt till spets från spår 4 i voltstart.
- Jag är jättenöjd, han såg så smidig och harmonisk ut. Han har tagit steg de senaste månaderna. Det såg enkelt ut, kommenterade tränaren Fredrik B Larsson.

Open Stretch till vinnarcirkeln
I V86-1 visade Julia Af Solnäs att det går att vinna via Åbys dubbla open stretch. Peter Untersteiner satt i tredje invändigt och över upploppet spurtade hon sylvasst invändigt och ställde övriga schack matt.
Samma väg till vinnarcirkeln tog Callmeawinner som avgjorde V86-3 på Åby via open stretch från tredje invändigt. Carl Johan Jepson satt i segersulkyn och tränar gör Åbyamatören Lars Järpedal.
Carl Johan Jepson tog sedan en andra V86-seger för kvällen och även i V86-7 använde han de extra innerspåren över upploppet tillsammans med Thriller N.P. Tränar vinnaren gör Halmstads Magnus Dahlén.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-1 Ulrika Lindblom 1640/4 D 4 19.2g 98
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-1 Åke Lindblom 1640/2 D 2 18.2g 292
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-1 Åke Lindblom 2140/2 C str
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-2 Ulrika Lindblom 1640/9 C 5 18.9 1164
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-3 Joseph Verbeeck 2140/7 D 0 20.6g 642
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-1 Ulrika Lindblom 1640/3 C 6 21.0g 200
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-3 Åke Lindblom 2140/2 A 3 18.9 116
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-10 Kaj Widell 2100/11 B 0 16.5 193
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-8 Åke Lindblom 2140/12 B 6 17.3 416
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-10 Åke Lindblom 2640/10 D str
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-3 Åke Lindblom 2140/9 B 0 15.7 874
2017-08-18 2017-08-18 Romme-8 Åke Lindblom 1640/7 C 6 14.8 560
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-8 Åke Lindblom 1609/3 D 5 13.1 1001
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-6 Åke Lindblom 2080/5 B 2 18.9g 38
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-6 Åke Lindblom 2140/3 D 0 16.6g 986
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-3 Åke Lindblom 2160/14 B 0 550
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-8 Åke Lindblom 2140/1 C 3 18.6 371
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-10 Åke Lindblom 2160/9 C 6 17.9g 133
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-2 Åke Lindblom 2140/9 D 0 g 370
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-4 Micael Lindblom 2100/7 C 0 g 48
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-6 Micael Lindblom 1640/12 C 3 13.4 633
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-9 Åke Lindblom 2180/11 B 1 16.7 48
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-3 Åke Lindblom 2100/10 C 0 15.5 159
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-6 Åke Lindblom 2140/1 D 0 g 160
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-2 Åke Lindblom 2100/12 B 5 14.9g 336
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-4 Ulrika Lindblom 1640/8 C 6 13.4 535
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-6 Åke Lindblom 1640/1 C 6 13.6 128
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-7 Åke Lindblom 2160/7 D 1 17.0 293
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-6 Åke Lindblom 1640/9 D 6 15.2g 417
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-4 Åke Lindblom 2640/10 C 5 19.1 378
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-3 Ulrika Lindblom 2160/9 C 4 17.9 543
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-7 Åke Lindblom 2640/3 D 5 15.2 310
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-4 Åke Lindblom 2680/7 B 1 17.1 32
2019-10-12 2019-10-12 Åby-6 Mats Holmstedt 2140/1 B 3 14.0 33
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-8 Mats Holmstedt 2140/5 C 1 14.0 53
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-6 Åke Lindblom 2640/1 B 1 16.3 82
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-6 Åke Lindblom 2140/10 B 0 15.5 341
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-10 Åke Lindblom 2480/11 C 0 17.8g 179
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-7 Åke Lindblom 2160/15 C 7 15.0 351
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-7 Mats Holmstedt 2640/3 B 2 15.9 124
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-3 Carl-Erik Lindblom 2140/11 A 3 15.2 46
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-6 Åke Lindblom 1640/3 D 0 13.0 513
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-1 Åke Lindblom 2100/5 A 5 15.9g 14
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-4 Åke Lindblom 1609/5 A 1 14.2 33
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-9 Mats Holmstedt 2100/12 B 4 16.5 420
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-4 Åke Lindblom 2640/10 C 7 16.6 189
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-8 Carl-Erik Lindblom 2640/2 D 0 15.9 62
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-1 Åke Lindblom 2680/8 B 1 16.4 525
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-8 Heidi Forsgren 2100/14 A 4 16.8g 59
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-5 Åke Lindblom 2160/10 B 0 15.8g 744
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-7 Carl Philip Lindblom 2100/11 A 8 16.0 84
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-9 Carl Philip Lindblom 1609/11 B 3 15.0 112
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-8 Åke Lindblom 2660/10 D 0 15.5g 654
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-8 Sofia Adolfsson 2140/4 A 4 16.2 77
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-4 Åke Lindblom 1680/5 C 0 18.5g 109
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-6 Åke Lindblom 2140/12 C 0 15.5g 600
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-9 Åke Lindblom 2100/9 D 0 g 719
2020-03-11 2020-03-11 Solvalla-5 Åke Lindblom 2660/6 B 0 g 75
2021-12-29 2021-12-29 Örebro-1 Heidi Forsgren 2100/5 B 0 17.6 377
2021-12-02 2021-12-02 Örebro-4 Carl-Erik Lindblom 2100/11 D 0 15.8 420
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-5 Åke Lindblom 2100/3 C 5 14.5 335
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-8 Åke Lindblom 2160/8 A 7 14.5 80
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-10 Carl Philip Lindblom 2140/11 D 8 12.9 1481
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-4 Åke Lindblom 2140/1 C 6 14.7 141
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-8 Carl Philip Lindblom 2160/14 C 4 14.6 115
2021-06-26 2021-06-26 Lindesberg-3 Åke Lindblom 1640/4 D 2 13.2 47
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-1 Åke Lindblom 2140/1 C 2 15.7 78
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-7 Carl Philip Lindblom 2140/11 D 6 15.5 425
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-5 Carl Philip Lindblom 1640/1 B 1 14.2 13
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-9 Carl Philip Lindblom 2140/3 D 2 13.9 76
2021-04-08 2021-04-08 Örebro-11 Carl Philip Lindblom 2160/12 B 3 15.4 126
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-9 Jorma Kontio 2160/11 B 3 15.8 71
2021-03-08 2021-03-08 Färjestad-3 Åke Lindblom 2140/12 C 0 g 142
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-8 Heidi Forsgren 2140/1 B 0 20.2 237
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-4 Åke Lindblom 2609/12 C 7 16.1g 156
2022-09-30 2022-09-30 Axevalla-8 Åke Lindblom 1640/12 D 0 21.0g 1489
2022-08-19 2022-08-19 Örebro-6 Åke Lindblom 2100/1 D 0 14.9 204
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-3 Carl Philip Lindblom 2140/9 C 0 17.6g 168
2022-07-14 2022-07-14 Örebro-5 Åke Lindblom 2100/7 D 0 16.0 1041
2022-06-25 2022-06-25 Lindesberg-4 Carl Philip Lindblom 1640/10 D 0 g 383
2022-06-16 2022-06-16 Lindesberg-8 Åke Lindblom 1640/4 C 1 13.1 34
2022-05-23 2022-05-23 Färjestad-6 Carl Philip Lindblom 2140/4 B 2 13.4 108
2022-05-12 2022-05-12 Örebro-7 Carl-Erik Lindblom 1609/8 C 0 13.3 911
2022-03-31 2022-03-31 Örebro-9 Carl Philip Lindblom 2180/15 A 0 15.5 97
2022-03-17 2022-03-17 Örebro-2 Åke Lindblom 2609/8 D 6 14.9g 1342
2022-02-28 2022-02-28 Örebro-4 Åke Lindblom 2609/4 D 5 15.9 843
2022-02-09 2022-02-09 Solvalla-10 Carl Philip Lindblom 2140/2 B 0 17.8 976
2022-01-28 2022-01-28 Solvalla-5 Mats Holmstedt 2660/9 B 5 18.0 136
2024-04-21 2024-04-21 Solvalla-5 Heidi Forsgren 2140/10 C 0 16.1 865ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se