Tullibardine Boe travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Tullibardine Boe travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Tullibardine Boe har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Tullibardine Boe har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Tullibardine Boe


Ina Scots Ära med 300 000 kronor till vinnaren var dagens höjdpunkt när Sundbyholmstravet utanför Eskilstuna var värd för veckans ..


Ina Scots Ära med 300 000 kronor till vinnaren var dagens höjdpunkt när Sundbyholmstravet utanför Eskilstuna var värd för veckans V75.
Nio fyraåringar kom till start i årets upplaga som bjöd på en mycket imponerande vinnare då fjolårets Hambletonian-femma Periculum tog första segern på denna sida Atlanten.
Daniel Redéns USA-import imponerade stort och visade med eftertryck att han blir att räkna med i fyraåringsloppen framöver då han vann trots markförlust och galopp på vägen.
Örjan Kihlström lät Periculum skugga Every Day Elegant i tredjespår på sista bortre långsidan. Över upploppet såg Periculum mycket stark ut och 100 meter före mål kopplade han segergreppet och vann före en positiv Finn Palema och en tappet Barack Face.
Firma Daniel Redén och Örjan Kihlström kunde även räkna in en seger i V75-2 (klass I) där Greensboro Zet vann med mycket sparat trots att han fick gå utan rygg utvändigt om ledaren utan rygg hela vägen. Fyraåringen slog klorna i ledaren Linares in mot upploppet och vann mycket enkelt.
- Hittills trivs han att gå bäst utan rygg. Vi får väl hoppas han lär sig att gå i ryggar framöver, sa Örjan Kihlström.

”Ofta underskattad”
Ferrari Sisu blev svaret i Östgötaloppet (gulddivisionen, V75-6) och Conrad Lugauers åttaårige valack var urstark då han styrdes fram utvändigt ledaren 1 100 meter kvar och sedan pressade på och övertog kommandot och ledningen på sista bortre långsidan då ledaren Revelation galopperade uppgivet. Väl i spets gav inte Ferrari Sisu konkurrenterna en chans utan stack undan på lätta hovar över upploppet. Segertiden blev 1.12,0 över 2 640 meter autostart.
- Det här är en jättefin häst som ofta är underskattad. I mina ögon skulle han varit favorit, det var inte det tuffaste gulddivisionsloppet, sa Conrad Lugauer.
V75 avslutades med silverdivisionen där Great Skills bjöd på en guldprestation. Det femåriga stoet var helt enkelt lysande i händerna på sin tränare Daniel Wäjersten som körde offensivt och forcerade sin häst till spets. Segertiden blev 1.11,2 över distansen 2 140 meter autostart.
- Min häst gjorde en fantastisk prestation, sa Daniel Wäjersten.

I övrigt noterade vi…
…att Tullibardine Boe dominerade V75-1 från start till mål i händerna på Mats E Djuse, som prickade perfekt från springspår i starten. Richard L Jansson har gjort tränarjobbet och stoet imponerade över 2 640 meter voltstart på 1.14,1.
…att Independence Day årsdebuterade på bästa sätt i V75-4 och det fyraåriga stoet sträckte på sig i ledningen då hon blev utmanad av Make It A Star över upploppet. Magnus A Djuse satt i segersulkyn och tränar gör Timo Nurmos.
…att Make It Schermer är urstark och han gjorde allt grovjobb själv när han dominerade V75-5 (klass II). Trots att Make It Schermer aldrig var närmare sargen än andraspår så var fyraåringen totalt överlägsen och imponerade stort på segertiden 1.10,9 över 1 640 meter autostart. Per Henriksen tränar talangen som var väldigt ambitiös.
- En fantastiskt fin häst Jag är nog tröttare än honom, sa segerkusken Rikard N Skoglund.
- Jag vet inte hur bra han kan bli, han måste lära sig att gå i rygg om han ska bli en riktigt bra tävlingshäst, sa Per Henriksen.
…att sju rätt på V75 gav 29 976 kronor, sex rätt gav 231 kronor och fem rätt 35 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Sedan i augusti hade hästarna samlat poäng i lopp på Solvalla och Sundbyholm.På onsdagen var det dags för finalen i Mälardalscup..


Sedan i augusti hade hästarna samlat poäng i lopp på Solvalla och Sundbyholm.
På onsdagen var det dags för finalen i Mälardalscupen för fyraåriga ston med 100 000 kronor till vinnaren.
Timo Nurmos formstall selade ut Chicharita som kom från en uppvisning i finalen av Diamantstoet i den senaste starten.
Spelarna gjorde henne till kvällens största favorit på V86 – spelad på 63 procent.
12 hästar fanns bakom bilen i finalen. Chicharita med både svenska och finska rekord bakom sig under hösten och vintern, inledde från andra ledet med Jorma Kontio i sulkyn.
Att det skulle tas lugnt hade nog Kontio inte uppfattat. Chicharita fick i stället kliva på i mestadels fjärdespår genom den första kurvan och satt i ledningen redan efter 500 meter.
Inledningen klockades till i trakterna av 1.10,0 och varvet gick i överkant 1.13,0. Underlaget på Solvalla var stumt av allt regnande vilket gör Chicharitas segertid lite extra.
1.13,0 travade det finskfödda stoet över 2140 meter med bilstart. En lite trött vinnare till slut, vilket var förståeligt.
- Timo har fina hästar som är enkla att köra. Hon är jättefin varje gång. Nu var det spår tolv men jag bara körde framåt och hästen var jättebra även med skor, kommenterade Jorma Kontio.
Tvåa Tullibardine Boe som svarade för ett kanonlopp för Richard L Jansson. Amatören Björn Eriksson från Eskilstuna tränar.

Sexling till Nurmos
Solvallatränaren Timo Nurmos tog sex (!) segrar på hemmabanan under kvällen, varav tre kom på V86-spelet.
En ny favoritseger för Nurmos-Kontio blev det i V86-4. Marion Fouty Bon var nära att bli av med ledningen då First Love M.L. öppnade snabbt, men Jorma Kontio lyckades hålla hovarna först och kunde sedan dämpa tempot rejält. Under sista varvet ökades farten successivt. I sista sväng såg Marion Fouty Bon fortfarande spänstig och fin ut, och på upploppet gick hon ifrån till en säker seger och gav ett rejält intryck.
I V86-6 tog det tillfälligt stopp för Nurmos favoritparad där Dixie Brick tröttnade efter ett utvändigt lopp. Erik Adielsson vann med norske tränaren Trond Anderssens Miracle Tile som höll undan efter en svepning sista 600 meterna. Digital Class kom fort sista biten och blev målfotoslagen.
Örjan Kihlström satt bakom Nurmos sjätte vinnare för kvällen i det avslutande sprinterloppet för högsta klassen där Hawk Cliff spurtade till seger i ett lopp där det kördes på många händer.

”Lite press att vara favorit”
På Jägersro blev Monica Sahlgren-Fromell en vinnare i V86-3.
Hennes Valeria Wareco var favoritspelad och snabb ut från sitt sjättespår. Det blev kort press i första sväng men sedan blev segern säker för Valeria Wareco och Fredrik Pedersen på 1.13,2 över 1640 meter auto.
- Jätteskönt. Det blir lite press när hon är favorit, sade tränare Monica Sahlgren-Fromell
Över de 2640 meterna i V86-7 fick Love Håleryd lucka från rygg ledaren 75 meter kvar och dök till seger för Peter Untersteiner. Knappt slagen tvåa Global Warrior som svarade för en mycket gedigen insats efter ett ryckigt lopp i ledningen.
Åttaårige Wrecking Ball var skoningslös i ett lopp för hästar med upp till 300 000 kronor injänat. Riccardo Bianchi drog hårt i ledningen med valacken som var mycket bra.
Per Nordströms Önas Prince hade en skräddarsydd uppgift i V86-inledningen i Malmö och vann som jättefavorit från 20 meters tillägg utan att vara som bäst.
Åtta rätt på V86 delade ut 2 841 kronor, sju rätt 43 kronor medan det blev jackpot på sex rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Startkatapulten Pastore Bob eller spurtkanonen Wild Love?Spelarna hade svårt att bestämma sig i kvällens snabblopp på Jägersro. De si..


Startkatapulten Pastore Bob eller spurtkanonen Wild Love?
Spelarna hade svårt att bestämma sig i kvällens snabblopp på Jägersro.
De sista insatserna gjorde den förre till knapp favorit på V86® och det såg ut att vara rätt sedan Johan Untersteiner skickat till front från spår 7 och sett sin antagonist backas sist från spår 8.
Men Stefan Persson tog ett vaket initiativ när tempot sänktes och skickade fram Wild Love utanpå ledaren halvvägs in i loppet.
Resten blev kross.
Redan i slutsvängen var duellen avgjord och det amatörtränade stoet formligen länsade ifrån sin utmanare och övriga konkurrenter.
- Stefan gjorde en härlig bedömning och lät hästen visa vad hon kunde, sade Bengt Simberg som fört sin gunstling till den absoluta toppen bland landets ston, och kanske ännu längre.
- Hon älskar att tävla, det tror jag är nyckeln. Jag tränar inte så hårt hemma, det är loppen som utvecklar hästen, fortsatte Simberg som nu drömmer om Paris i vinter.
- Hävdar hon sig bland de här hingstar- och valackerna, då tror jag att hon kan vara med och tjänat en krona där nere också. Det skulle vara roligt att prova.

Urstark Esprit Sisu
En annan sexåring som ser ut att kunna etablera sig i allra högsta klassen är Esprit Sisu.
Hästen gjorde andra starten för Daniel Wäjersten som tog gruvlig revansch för den snöpliga galoppen senast.
Från ledningen drog han konkurrenterna möra och svarade skuggande Usain Henna i en härlig styrkedemonstration efter att ha varvat på 1.11,5 över lång distans.
Betydligt lugnare tempo kunde Steen Juul anföra i bakom Elephant, som höll undan över tre varv till omgångens enda favoritseger.
Till ledningen körde även Marc Elias bakom Ornello som aldrig blev utmanad i ett lopp där favoriten Armour As galopperade från start.

Riviga lopp
I övriga avdelningar bjöd det full fart och kvällens skönaste upplopp fick sannolikt Richard L Jansson åka då han vred ut Tullibardine Boe i femtespår ut ur slutsvängen och växlade hela fältet.
Björn Eriksson tränar den storklivande fyraåringen som segrat i 9 av 20 starter och aldrig startat i ett lopp med högre förstapris än onsdagens 60 000 kronor, men nu äntligen ser ut att få den chansen.
- Tanken är att gå ut i Eskilstuna på V75-dagen, berättade en glad Eriksson.
Omgångens svepning bjöd Robert Bergh på bakom Mellby Granat. Hästen hade fullt upp att hänga med i tredje ytter medan tätparet eldade undan i 1.13-fart första rundan, men när anfallsordern kom på sista bortre långsidan så stod den omgående klart vem som skulle vinna.
- Hästen framför kastade enormt med grus så jag fick ta ut honom ett halvt spår tre gånger för att han skulle slippa få det på frambenen. När han kände att han var helt utan rygg så sprang han själv och då gick det väldigt fort, förklarade Bergh.
Ulf Ohlsson försökte kopiera upplägget bakom Reijo Liljendahls Kryptonite Hanover som också sköljde fram till grepp på ”baksidan” och sedan aldrig släppte smygkörde favoriten Hunt Am i närheten.
Full fart blev det även i Wången Cup där stafettkörning i ledningen bäddade för Joakim Lövgren-tränade Oliveria, snyggt framlotsad av Tyler Mifsud.
Utdelningen för åtta rätt på V86 stannade vid 37 266 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-20 2019-12-20 Romme-4 Richard L Jansson 2160/8 B 0 g 53
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-2 Richard L Jansson 2660/9 B 1 17.2 34
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-6 Richard L Jansson 2140/8 A 1 16.1 51
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-5 Jörgen S Eriksson 1640/3 B 0 g 73
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-1 Jörgen S Eriksson 1640/3 B 4 16.0g 45
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-2 Jörgen S Eriksson 2160/11 B 2 15.9 140
2019-05-17 2019-05-17 Romme-3 Jörgen S Eriksson 2140/3 B 1 16.0 117
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-3 Jörgen S Eriksson 2140/6 C str
2019-04-21 2019-04-21 Romme-12 Jörgen S Eriksson 2140/4 C 7 20.0g 40
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-1 Jörgen S Eriksson 2140/9 C 1 16.9g 625
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-6 Richard L Jansson 2160/11 A 6 15.6g 27
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-7 Richard L Jansson 2140/13 B 2 13.2 65
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-4 Richard L Jansson 2160/7 A 0 14.4 26
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-8 Richard L Jansson 1640/10 A 1 12.6 47
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-10 Richard L Jansson 2640/8 A 1 14.8 50
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-4 Richard L Jansson 2140/6 B 1 13.4 113
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-9 Richard L Jansson 2140/5 B str
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-8 Richard L Jansson 2640/9 A 2 14.4 56
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-6 Richard L Jansson 2140/12 A 3 12.9 108
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-8 Richard L Jansson 2140/5 C 0 15.0g 55
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-6 Richard L Jansson 2180/10 A 2 17.2 22
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-9 Richard L Jansson 2140/13 A 1 16.7 44
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-5 Richard L Jansson 2660/5 A 1 16.5 27
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-5 Richard L Jansson 1609/9 B 2 15.0 82
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-8 Richard L Jansson 2140/6 C 0 15.9 174
2021-10-20 2021-10-20 Solvalla-9 Richard L Jansson 2660/11 C 0 16.8 181
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-6 Richard L Jansson 2140/11 B 5 13.2 123
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-8 Richard L Jansson 2660/5 C 0 g 90
2021-09-15 2021-09-15 Solvalla-10 Richard L Jansson 2140/9 B 0 12.9 427
2021-08-30 2021-08-30 Romme-10 Richard L Jansson 1640/5 B 0 13.4 55
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-4 Richard L Jansson 2160/12 A 3 14.1 31
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-4 Richard L Jansson 2140/11 B 2 14.1 27
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-6 Per Lennartsson 2160/9 A 3 14.4 29
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-8 Per Lennartsson 2660/9 B 3 14.4 21
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-5 Richard L Jansson 2140/9 C 0 13.2g 67
2021-02-27 2021-02-27 Romme-5 Richard L Jansson 2140/8 B 8 14.5g 37
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-11 Richard L Jansson 1640/4 B 4 12.7 45
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-11 Richard L Jansson 2160/10 B 0 15.0 131
2022-12-17 2022-12-17 Romme-8 Richard L Jansson 2160/13 A 5 15.1g 172
2022-12-03 2022-12-03 Örebro-9 Richard L Jansson 2680/13 A 1 15.9 30
2022-10-12 2022-10-12 Solvalla-9 Örjan Kihlström 1660/14 A 7 13.1 77
2022-09-25 2022-09-25 Rättvik-10 Richard L Jansson 2140/1 A 3 14.1 137
2022-07-30 2022-07-30 Bollnäs-10 Richard L Jansson 2160/10 A str
2022-07-13 2022-07-13 Solvalla-10 Richard L Jansson 2160/15 A 0 13.7 115
2022-07-02 2022-07-02 Eskilstuna-3 Richard L Jansson 2160/9 B 2 13.0 67
2022-06-12 2022-06-12 Bjerke-9 Tom Erik Solberg 2160/14 B 3 14.4 114
2022-05-31 2022-05-31 Eskilstuna-8 Richard L Jansson 2160/8 A 1 14.8 51
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-6 Richard L Jansson 2140/8 B 1 14.1 24
2023-06-03 2023-06-03 Eskilstuna-5 Mats E Djuse 2640/6 D 1 14.1 64
2023-05-17 2023-05-17 Solvalla-9 Richard L Jansson 2140/6 C 6 14.2 354
2023-03-12 2023-03-12 Gävle-10 Richard L Jansson 2140/10 C str
2023-03-04 2023-03-04 Örebro-9 Richard L Jansson 1609/5 D 6 13.2 214
2023-02-08 2023-02-08 Solvalla-7 Richard L Jansson 1640/10 B 2 14.6 75
2023-01-07 2023-01-07 Färjestad-10 Richard L Jansson 2160/13 C 8 15.0 119



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se