Trippa Undan travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Trippa Undan travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Trippa Undan har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Trippa Undan har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Trippa Undan


Kristi himmelsfärdsdag var det ridande trav för hela slanten på travbanan i Sundsvall. Nio montélopp stod på programmet med Mont&ea..


Kristi himmelsfärdsdag var det ridande trav för hela slanten på travbanan i Sundsvall. Nio montélopp stod på programmet med Monté-SM för kallblod som största begivenhet.
SM-loppet reds så sent som i september förra året. Emilia Leo fick då prova åttaårige valacken Wilda Fille för första gången och efter succén den gången har Leo fått fortsätta kampera ihop med hästen som tränas av Jan-Olov Persson.
Åtta segrar, en andraplats och en diskvalifikation är facit för Wilda Fille på tio starter med en av landets montédrottningar på ryggen.
På den röda torsdagen var dags för en repris på fjolåret i Monté-SM för kallblod - med den skillnaden att det blev ett prydligt svenskt rekord den här gången.
Emilia Leo hjälptes av ett högt utgångstempo och kunde sätta sig i dödspositionen och ta över kommandot på den sista bortre långsidan.
- Det var ingen fara någon gång under loppet. Jag kände redan i provstarten att han var fin. Han var lite knackig senast men Linnea och Persson har ju satt honom i toppskick till i dag. Så i dag kändes han helt perfekt och då spelar det inte riktigt någon roll hur man rider, sade Emilia Leo i segerinterervjun syftande på hästens skötare Linnea Holappa och tränaren Jan-Olov Persson.
Hästen som ägs av Wilda HB, Sundsvall (Leif Lindholm) fick 100 000 kronor för segern och har nu sprungit in 1,1 miljoner kronor.
Wilda Fille vann på tiden 1.24,6 över 2.140 meter autostart, ett svenskt rekord på distansen. Tvåa Don Viking och trea Karlängs Lill, tiondelen efter vinnaren.

Leo med egentränat
Med Wilda Fille knep Emilia Leo fjärde segern på de fem senaste åren i loppet. Blås Undan och Trippa Undan är Leos andra vinnare i detta SM.
Leo, korad till kometen i landet under förra året, vann också det största montéloppet för varmbloden. I loppet ”100% monté” segrade hon med egna hästen Sign Me Up Too som inkasserade 100 000 kronor.
Jonathan Carre', skrälljockeyn från söndagens Montéeliten på Solvalla med hästen Aigle Jenilou, vann ett av loppen i Sundsvall tillsammans med Destin du Bosque, tränad av
sambon Constanza Flores med licens på Umåker.
Nio montélopp reds under dagen och övriga vinnare var Natosi Goj (riden av Jenny Brunzell), Höiby Anders (Stephanie J Werder), Västerbo Tristan (Isabelle Orsimo), Green Bax (Amanda Hedlund), Igor Sånna (Lena Fritz) samt Chambaldi du Mirel (Caroline Forsner).

Mikael Wikner, Kanal 75


Bergsåker i Sundsvall vek hela tävlingskvällen på fredagen åt den kalla rasen. Elva lopp kördes – samtliga kallblodslopp ..


Bergsåker i Sundsvall vek hela tävlingskvällen på fredagen åt den kalla rasen. Elva lopp kördes – samtliga kallblodslopp – under den speciella Sleipnerdagen som arrangerades för fjärde året i rad.
Monté-SM för kallblod reds för åttonde gången. Storfavoriten Flex satte inte en hov rätt i starten för Nathalie Blom och var direkt borta ur leken.
Tempot blev högt uppskruvat med offensiva satsningar på flera händer och redan på den sista bortre långsidan började det luta åt seger för Jan-Olov Persson-tränade sjuåringen Wilda Fille.
Emilia Leo hade loppet under kontroll i den sista kurvan och valde att rida undan för att inte bjuda in till speedkörning.
- Jag hade en bra känsla på förhand. Det såg omöjligt ut om Flex skulle trava men risken att den hästen galopperar är ju ganska stor. Och där bakom tyckte jag att det var öppet, kommenterade Emilia Leo, som vann loppet med åtta längder före Prins Elden (Anna-Lena Forsberg) och Rote Jon (Caroline Forsner).

Tredje för Leo
Det var Emilia Leos tredje seger i Monté-SM för kallblod. 2015 vann hon med Trippa Undan och 2017 med Blås Undan.
Framgångarna fortsätter alltså för lärlingen från Gävle som knackar på dörren till en proffstränarkarriär.
Wilda HB i Sundsvall äger Wilda Fille som nu tjänade 100 000 kronor i ett och samma lopp.

Persson gillade upplägget
Det var en helkväll för kallbloden där Bergsåker samarbetade med kallblodsföreningen Sleipner och Medelpads Hästavelsförening.
Jan-Olov Persson vann tre av loppen.
- Vi skulle köra en sådan här dag per månad, menade Persson.
Jan-Olov Persson-tränade Månlykke A.M. blev svaret i Stora Fyraåringsloppet. En överraskande vinnare som enkelt kunde slå av jättefavoriten Tekno Eld efter en drömlöpning i dennes rygg.
Det var elfte segern i fjortonde starten för Månlykke A.M. som noterade ett nytt banrekord för fyraåringar över 2640 meter, 1.26,0. Endast sex hästar kom till start i loppet med 100 000 kronor till vinnaren.
- Det är en underbar individ som har kapacitet för att gå en bit upp i klasserna, sa tränaren Jan-Olov Persson som även satt i sulkyn denna dag.
Prestationen i loppet svarade Grislefaksen G.L. för med en stark spurt till andraplatsen. Favoriten Tekno Eld inte som bäst efter tidig ledning.
Även i Bergsåkers Stora Femåringslopp väntade 100 000 kronor på vinnaren.
Jorma Kontio vann loppet med norsktränade Vill Solen efter att ha tagit över ledningen 1200 meter från mål. Storfavoriten Tand Kraft slutade tvåa efter att ha fått trava i dödspositionen under slutrundan.
Det kördes även ett försök- och finallopp under kvällen. Efter tre heat samlades 15 hästar till finalen där Bollnästränaren Torsten Blomqvist gick segrande ur striden med stallets Calle Cornelius. 75 000 kronor var finalsegern värd.
På V64 blev det 10 304 kronor i utdelning för sex rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Kretsen kring Lannem Silje hoppas kunna slå Järvsöfaks världsrekord på 1.17,9 över kort distans till sommaren.Det åtta&ari..


Kretsen kring Lannem Silje hoppas kunna slå Järvsöfaks världsrekord på 1.17,9 över kort distans till sommaren.
Det åttaåriga stoet har sett fantastiskt fin ut i sina två överlägsna segrar efter comebacken. Under det långa skadeuppehållet har hon även blivit mamma till Lannem Stina som föddes i april i fjol.
Men på fredag är det Romme som gäller och ”Super-Silje”, som tränas av Ola M Skugstad, blir storfavorit i V64-inledningen. Hon körs av sin ständige följeslagare Tor Wollebaek och har spår elva bakom startbilen över kort distans.

Startlista Eivin Erlandssons Minne 2140 meter autostart
Förstapris: 50 000 kronor
1. Alfie – Lars Erik Karlsson
2. Torwall – Jan-Olov Åberg
3. Trippa Undan – Oskar Kylin-Blom
4. Finnskog Fokus – Torbjörn Jansson
5. Storsjarmören – Kaj Widell
6. Bro Viking – Fredrik Fransson
7. Eldvin – Linda Forsberg
8. Ugga I Mossen – Jan-Olov Persson
9. Närbyjänta – Robert Skoglund
10. Algot Ålj – Angelica Klockar (a)
11. Lannem Silje – Tor Wollebaek

Kanal 75


Solvallaamatören Emilia Leo har dragit ihop 1,2 miljoner kronor i år, fördelat på 24 segrar i både sadel och sulky.På fredagsk..


Solvallaamatören Emilia Leo har dragit ihop 1,2 miljoner kronor i år, fördelat på 24 segrar i både sadel och sulky.
På fredagskvällen gästade hon Bergsåker i Sundsvall och vann monté-SM för kallblod med sjuårige valacken Blås Undan. 2015 vann hon loppet med Trippa Undan, också det en häst tränad av Bror Grönlund.
Blås Undan skrällvann Guldtäcket i V75 på Dannero i augusti tillsammans med Jan-Olov Åberg. I fredagens SM tryckte sig Emilia Leo tidigt till ledningen efter några hundra meter med Blås Undan som tog en ganska klar seger trots uppvaktning under vägen.
- Han gick barfota fram i dag och blev lite rullig på upploppet men hade mycket krafter kvar, summerade segrarinnan.
100 000 kronor var segern värd. Blås Undan har tjänat drygt en miljon kronor varav 625 000 kronor tillkommit i år.

Rekord av Tand Kraft
I Sundsvall var det kallblod över hela linjen på fredagskvällen. I samarbete med kallblodsorganisationen Sleipner kördes elva lopp med enbart travare av den kalla rasen.
Tand Kraft förlorade norska derbyt på målfoto för tre veckor sedan. I Stora Fyraåringsloppet, med blott sju hästar till start, var Tand Kraft som väntat överlägsen.
Jan-Olov Åberg höll på att stjäla loppet i ledningen med Tåga Kongen och Jan-Olov Persson fick sätta tryck utvändigt varvet från mål.
- Jag blev tvungen att gå fram och gasa lite för att undvika en speeduppgörselse, sa Persson.
Segertiden 1.26,6 över 2680 meter var ett nytt svenskt rekord för fyraåringar över distansen.

Mofaksan tung
Gävleamatören Mikael Olsson har landets bästa sto i Mofaksan. I Medelpads hästavelsförenings avelslopp för ston bet Mofaksans speed bra genom den sista kurvan och den elvaåriga hedersdamen lämnade motståndet med många längder.
Femårige Pydin ser ut att kunna utmana stjärnorna i den högsta klassen om något eller några år. Niclas Torstemo lät återigen Ove A Lindqvist köra och segern i Bergsåkers Stora Femåringslopp var aldrig i fara.

Mikael Wikner, Kanal 75


Sundsvall Open Trot2140 meter autostart:1) Nuncio – Örjan Kihlström2) Volstead – Per Lennartsson3) Call Me Keeper – Johan Unterstein..


Sundsvall Open Trot
2140 meter autostart:
1) Nuncio – Örjan Kihlström
2) Volstead – Per Lennartsson
3) Call Me Keeper – Johan Untersteiner
4) D.D.'s Hitman – Jorma Kontio
5) Nahar – Robert Bergh
6) Oasis Bi – Björn Goop
7) Anna Mix – Erik Adielsson
8) Shadow Woodland – Ulf Ohlsson
9) On Track Piraten – Jos Verbeeck
10) Explosive de Vie – Kevin Oscarsson

Svenskt Mästerskap för kallblod
2640 meter autostart:
1) Hulte Magnus – Ulf Ohlsson
2) Mel Odin – Micael Melander
3) Cali Maks – Jorma Kontio
4) Odin Tabac – Jörgen Westholm
5) Månprinsen A.M. - Gunnar Melander
6) Rino Dox – Tomas Pettersson
7) Titan Tabac – Ulf Eriksson
8) Monster Monsun – Fredrik Fransson
9) Trippa Undan – Oskar Kylin-Blom
10) Närby Kalabalik – Peter Eriksson
11) Myllarfaks – Ingvar Nyberg
12) Krusen – Michael von Krusenstierna

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-7 2180/7 6 29.6 51
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-8 1680/13 1 24.7 44
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-8 2180/5 5 27.2 316
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-2 2220/12 4 29.3 25
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 2160/8 0 24.4 203
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-5 2200/11 6 26.4 62
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-1 2180/7 0 27.8g 116
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-1 2140/3 1 25.2 42
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-8 Mats E Djuse 1680/13 B 0 28.7g 200
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-10 Marcus Lilius 2200/8 C 1 27.9 44
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-8 Marcus Lilius 2680/9 C 1 25.7 356
2016-11-18 2016-11-18 Romme-10 Emilia Leo 2200/9 A 2 27.2 37
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-9 Oskar Kylin-Blom 2200/13 A 6 25.9 98
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-9 Emilia Leo 2200/10 A 3 24.9 63
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-3 Oskar Kylin-Blom 2200/8 C 0 g 153
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-7 Oskar Kylin-Blom 1640/11 D 0 23.7g 584
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-12 Oskar Kylin-Blom 2160/6 D 4 24.4 70
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-5 Nathalie Bergström 1700/9 B 1 24.9 27
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-7 Oskar Kylin-Blom 2640/9 D 0 g 1314
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-4 Tomas B Nilsson 2140/3 C 5 28.1g 105
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-6 Sandra Eriksson 2200/14 C 0 g 307
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-2 Oskar Kylin-Blom 1640/2 D 0 g 115
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-6 Oskar Kylin-Blom 2140/10 D 0 24.0 967
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-3 Bror Grönlund 2500/3 C 4 26.4g 111
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-6 Ove A Lindqvist 1640/2 C 0 24.9g 366
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-8 Oskar Kylin-Blom 2180/10 A 4 25.8 16
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Per Linderoth 2160/7 A 0 g 124
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-3 Ove A Lindqvist 2660/12 C 7 24.6g 195
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-7 Oskar Kylin-Blom 1640/9 D 0 23.5g 677
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-9 Emilia Leo 2180/6 B 2 25.9 16
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Oskar Kylin-Blom 2180/13 A 6 25.2 132
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-8 Oskar Kylin-Blom 2140/1 C 0 25.9 44
2016-03-27 2016-03-27 Romme-5 Oskar Kylin-Blom 2160/7 C 0 25.5 321
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-1 Emilia Leo 2680/7 B 1 28.4 15
2016-02-14 2016-02-14 Romme-8 Oskar Kylin-Blom 2160/10 C 4 26.0 24
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-6 Ove A Lindqvist 2180/13 B 1 28.2 52
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-6 Oskar Kylin-Blom 1660/8 D 0 g 264
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-8 Oskar Kylin-Blom 2660/10 D 3 28.5 59
2016-01-02 2016-01-02 Romme-6 2160/7 B 4 26.7 166
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Magnus A Djuse 2180/14 C 7 26.7 459
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-8 Magnus A Djuse 2180/9 D 0 24.7 834
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-6 William Ekberg 1640/8 D 0 24.4 1341
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-4 Emilia Leo 1700/12 A str
2017-11-17 2017-11-17 Romme-10 Oskar Kylin-Blom 1660/6 C 5 26.5g 88
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-9 Nathalie Bergström 2160/8 B 8 29.0 66
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-7 Krister Söderholm 2160/10 D 7 24.9 1245
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-8 Tomas B Nilsson 2160/2 D 4 25.4 252
2017-10-30 2017-10-30 Boden-6 Krister Söderholm 2680/7 C 0 28.2g 160
2017-10-20 2017-10-20 Romme-10 Alice Molin 2180/12 C 3 27.7 145
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-6 Victor Karlsson 3160/4 D 0 30.7g 524
2017-10-07 2017-10-07 Norge-3 Tomas B Nilsson 2180/9 C 3 133
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-7 Nathalie Blom 2140/8 B 0 28.1 46
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-6 Jan-Olov Åberg 2200/8 B 0 29.0g 70
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Emilia Leo 2180/10 B 2 26.9 19
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-5 Jan-Olov Åberg 2660/6 C 3 25.1 222
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-7 Oskar Kylin-Blom 2640/4 D 0 25.0g 398
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-9 Jan-Olov Åberg 2200/14 B 0 g 301
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-6 Oskar Kylin-Blom 2200/7 C 3 24.8g 53
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-4 Emilia Leo 2200/10 B 3 26.2 44
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-1 Torbjörn Jansson 1680/9 B 0 g 56
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-8 Magnus O Jonsson 2500/6 C 0 g 156
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-9 Torbjörn Jansson 2140/7 B 0 27.7g 53
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-9 Torbjörn Jansson 2640/5 C 4 25.3 68
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Emilia Leo 2180/10 A 1 26.8 13
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-8 Marcus Lilius 3160/6 B 6 26.4 164
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-1 Emilia Leo 2180/6 B 1 26.4 24
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-9 Nathalie Blom 2200/12 A 1 26.2 40
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-5 Victor Karlsson 2160/8 C 6 25.4g 316
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-5 Oskar Kylin-Blom 2160/4 C 4 25.1 190
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-4 Nathalie Blom 2700/10 A 3 29.4 42
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-7 Marcus Lilius 2200/11 C 3 24.8 38
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-2 Nathalie Blom 2200/13 D 6 26.5 176
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-5 Marcus Lilius 2660/9 D str
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-5 Nathalie Bergström 2200/13 C 0 30.2g 77
2017-03-10 2017-03-10 Romme-4 Marcus Lilius 2140/9 D 0 g 408
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-8 Oskar Kylin-Blom 2140/1 B 3 27.3 35
2017-02-24 2017-02-24 Romme-5 Nathalie Bergström 2200/13 A 4 28.7 43
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-7 Elias Strandberg 1660/10 A 0 g 155
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-7 Marcus Lilius 2180/8 A 4 26.2 49
2017-01-07 2017-01-07 Romme-8 Oskar Kylin-Blom 2680/13 B 3 25.3 170
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-9 Magnus A Djuse 2200/15 C 0 g 308
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-8 Alice Molin 2180/11 C 0 30.5 146
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-7 Magnus A Djuse 2140/4 D 0 g 977
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-7 Magnus A Djuse 2180/14 B 0 g 240
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-6 Magnus A Djuse 2200/14 B 4 24.7 106
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-8 Magnus A Djuse 1640/10 D 0 27.1g 1028
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-9 Ove A Lindqvist 2180/11 C 3 24.9g 136
2018-06-08 2018-06-08 Romme-8 Alice Molin 2180/8 B 6 28.4 191
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-4 Ove A Lindqvist 2160/7 B 6 25.4 67
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-4 Tomas B Nilsson 2180/12 B 0 25.3 350
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-9 Susanne H Osterling 2200/8 B 6 29.8 27
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-6 Oskar Kylin Blom 2660/9 A 0 g 114
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-6 Oskar Kylin-Blom 2160/11 D 0 23.7 1148
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-1 Emilia Leo 2200/8 C 5 29.4 99
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-8 Oskar Kylin-Blom 2140/7 D 0 26.2g 342
2018-03-09 2018-03-09 Romme-4 Oskar Kylin-Blom 2140/3 D 4 23.9 440
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-7 Mats E Djuse 2660/3 C 3 29.3 371
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-1 Emilia Leo 2200/9 A 0 29
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-7 Magnus A Djuse 2160/8 D 0 g 263
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-10 Magnus A Djuse 1640/3 D 0 29.5g 398
2018-02-03 2018-02-03 Åby-3 Torbjörn Jansson 2180/10 C 6 25.8 180
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-4 Jens Eriksson 2180/11 A 0 g 55
2018-01-20 2018-01-20 Romme-8 Marcus Lilius 2160/7 C 0 26.2 649
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-8 Magnus A Djuse 2660/8 C 0 26.4 484ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se