Townshend Broline travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Townshend Broline travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Townshend Broline har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2024-04-03 2024-04-03 Axevalla-2 Stefan Persson 2160/13 A

Nyheter för travhäst Townshend Broline


Onsdagens dubbeljackpot på V86 avgjordes på 800-meters banan i Åmål. Flera hårt betrodda hästar gjorde sin plikt och tillsamm..


Onsdagens dubbeljackpot på V86 avgjordes på 800-meters banan i Åmål. Flera hårt betrodda hästar gjorde sin plikt och tillsammans med några överraskningar blev utdelningen 64 995 kronor på åtta rätt.
Björn Goop har ett suveränt år som både tränare och kusk. När det gäller landets tränarliga så skuggar han nu ledande Daniel Redén där den sistnämnde leder med 11,6 miljoner kronor inkört. Björn Goop slog till med en dubbelseger med egentränade hästar och han inledde med att styra in V86-omgångens största favorit, Astronascente Zac, bombsäkert i den andra avdelningen. Hästen kördes offensivt och tog över ledningen i utgången av den första kurvan. Harrison Boko kom tidigt fram utvändigt och försökte gå i närkamp över upploppet men kunde aldrig hota på allvar. Astronascente Zac gled undan till en lätt seger för sin tränare som berömde den fyraårige Italien-födde valacken.
– Han är en mysig kille, en levnadsglad häst som har mycket utstrålning. Han är både snabb och stark och har vunnit två bra lopp på slutet, sa Björn Goop.
– Han köptes in från Italien på sin fina stam och var jättelovande i början men sedan slutade han att fungera. Det var svårt att hitta felet men sedan hittade vi det och nu har han börjat att fungera. Det var flera olika saker som var anledningen men nu funkar han bra.
Björn Goop avrundade även V86-omgången genom Inspector som även han tog andra raka segern. Hästen öppnade snabbt och Goop skickade iväg hästen till ledningen och snuvade därmed den på förhand värsta konkurrenten Hummer Scott på täten. Den sistnämnde blev insydd i rygg på ledaren och fick aldrig chansen. Hummer Scott höll på att klättra över ledande och vinnande Inspector när mållinjen passerades med massor av krafter i behåll. Men först i mål var alltså Inspector som därmed ordnade stall Goops 80:e seger det här året.

”En liten krigare som alltid kommer tillbaka”
V86 inleddes med en skräll när Peter Untersteiner styrde in femprocentaren Townshend Broline som var helt överlägsen. Fjolårets finalist i Kungapokalen sändes tidigt fram utvändigt om ledaren och var ensam på banan till slut.
– Normalt är det svårt att stå med tillägg men han kändes så pass fin att jag bestämde mig för att köra fram. Det går inte att sitta där bak på den här banan, sa Peter Untersteiner.
Flash Håleryd har en säregen stil när han springer med låg huvudhållning. Men formen och kunnandet är det sannerligen inget fel på. Nu skrällvann han i V86-3 för Ulf Ohlsson och den Ulf Stenströmer-tränade hästen ledde från start till mål. Favoritduon Patent Leather (rygg på ledaren) och Ragazzo da Sopra (utvändigt om ledaren) var utan chans.
– Han är en liten krigare som alltid kommer tillbaka. Han såg läcker ut i dag och det är jätteskoj. Det är en härlig klenod och glädjespridare att ha i stallet. Han tappar formen ibland men kommer alltid tillbaka, sa Ulf Stenströmer.

Ny framgång för Hans Crebas
Hans Crebas har bra form på stallet. I söndags styrde han in sin egentränade Lucky Base till seger på V75. Nu var det dags igen när han vann med favoriten Kadabra Bolets i V86-4. Han kom tidigt till ledningen och vann på ett bra sätt i ohotad stil. Det var andra raka segern för den Crebas-tränade hästen.
Carl Johan Jepson vann med Quickly S.W. i V86-5 som var en liten överraskning. Efter en perfekt resa i rygg på ledaren kom luckan som på beställning i sista kurvan. Quickly S.W. avväpnade ledande Comte Godiva in på upploppet och höll även undan för favoriten Alex H.P. som avslutade bra till tredjeplatsen. Quickly S.W. tränas av Färjestads-amatören Bengt Berg.
– Underbart. Vilken fantastisk prestation han gjorde, sa Bengt Berg som är relativt färsk som travtränare men som har hållit på med uppfödning i många år.
I kallblodsloppet, V86-6, blev det norsk seger genom Fröyu Birk och Anders Lundström Wolden som avgjorde lätt efter en resa i tredje par utvändigt och attack över den sista bortre långsidan.

Zante Grif kross från dödens
Zante Grif är en kapabel Italien-född häst som tränas i Holland av Paul J P Hagoort. Trots en resa utvändigt om ledande Make More Cider krossade han denne och övriga konkurrenter i V86-7. Han slog klorna i ledaren in på upploppet och stack undan till en imponerande seger. Det var Zante Grifs åttonde seger i 20:e starten, och i sulkyn satt som vanligt Robin Bakker.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var minst sagt högklassiga tävlingar på Åbytravet under torsdagskvällen. Landets bästa fyraåringar gjorde upp i uttagn..


Det var minst sagt högklassiga tävlingar på Åbytravet under torsdagskvällen. Landets bästa fyraåringar gjorde upp i uttagningsloppen till Kungapokalen och Drottning Silvias Pokal.
Attraversiamo imponerade stort när han vann det första uttagningsloppet till Kungapokalen. Det kördes friskt i inledningen på flera händer där Hurriane River tog ledningen och fick sedan hårt tryck av Manuzio Hanover en bit. Attraversiamo kom fram i andra par utvändigt och Erik Adielsson lämnade den positionen 1300 meter kvar och körde till l ledningen dryga varvet kvar. Detta efter en tuff inledning i tredjespår genom första kurvan. Men Attraversiamo såg kanonfin ut hela vägen och vann hur enkelt som helst. Segertiden blev 1.12,6/2140a före en mycket bra spurtande Trust Control som blev tvåa och trea blev Night Rhythm. Den Svante Båth-tränade Attraversiamo har tidigare visat att han är något alldeles extra och Erik Adielsson tog till stora ord efter segern.
- Han är en av de absolut bästa hästar jag har kört. Det är en underbar individ och han är så behaglig hästen. Han känns snuskigt fin och har inte tagit ut sig helt och hållet. Jag är fruktansvärt nöjd med honom, sa Erik Adielsson.

Rödluvan lekande lätt
Conrads Rödluva blir storfavorit till att finna finalen i Drottning Silvias Pokal. Den Daniel Redan-tränade fuxan har flera gånger visat att hon är något utöver det vanliga. Nu lämnade Örjan Kihlström andra par utvändigt ut på den första långsidan och körde mot ledningen. Jorma Kontio som tagit täten bakom Zourane Kronos släppte välvilligt efter sjuhundra meter och därmed var loppet i praktiken över. Via en snabb avslutning under 1.10 sista halvvarvet gled Conrads Rödluva enkelt undan över upploppet. Zourane Kronos klarade andraplatsen precis.
- Hon kändes fin och det blev ett lämplig lopp. Hon är väldigt, väldigt fin. Det kändes redan i bröstkorgen när jag körde henne första gången. Hon är speciell, berömde Örjan Kihlström.

Evaluate obesegrad i Sverige
Kihlström åkte ut och vann även loppet efter med Evaluate i ett kval till Kungapokalen, Den här fyraåringsstjärnan är obesegrad på svensk mark efter tre starter hos tränaren Stefan ”Tarzan” Melander. Det var Sato Different Day som blåste till ledningen direkt men galopperade i första kurvan. Evaluate inledde som tredje häst men ut på den första långsidan gjorde Kihlström slag i saken och forcerade Evaluate till ledningen som togs 1400 meter kvar. Efter att ha varvat på 1.12,9 gled Evaluate enkelt undan över upploppet.
- Det är en jättetrevlig häst som jag körde i fjol somras och det är en fin travare. Det blev ett ganska lämpligt när vi kom till ledningen, även om han var lite peppad inför loppet, sa segerkusken Örjan Kihlström.

Ny uppvisning av Campo Bahia
Campo Bahia fortsätter att imponera stort och hade en ny uppvisning när han lekande lätt vann sitt uttagningslopp till Kungapokalen. Från spår elva bidade han sin tid i kön den första delen av loppet samtidigt som det var stenhårt tempo i täten. Zephyr Kronos tog ledningen men fick hård press av utvändige Bartitone Artist och första halvvarvet öppnades på hiskeligt snabba 1.06,7. Zephyr Kronos varvade på 1.11,8 och dryga varvet kvar sände Conrad Lugauer fram Campo Bahia utvändigt om ledaren. Han slog sedan klorna i ledaren vid upploppets början och stegade undan till en bekväm seger. Vinnartiden blev kvällens snabbaste, 1.12,1/2140a med krafter kvar och intrycket var bländande.
- Jag är jätteglad såklart och han var oerhört bra. Det är en undantagshäst helt enkelt, så effektiv och snabb. Jag har sällan den känslan att jag vinner loppet men när man kör den här hästen känner man varje meter att vi vinner. Jag är lycklig, sa Conrad Lugauer.

Racing Brodda åkandes
Favoriterna fortsatte att rada upp sig och Racing Brodda hade inga problem att infria favoritskapet i sitt uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal. Hon fick en perfekt resa i andra par utvändigt och avgjorde elegant över upploppet efter att Rikard N Skoglund lyft ut henne till attack i tredjespår sexhundra meter kvar. Det fyraåriga stoet tränas av Mattias Djuse och tog nu sin tredje raka seger åkandes.
- Det känns som att en liten sten faller från hjärtat. Jag är inte den nervösa typen men det är mycket ansvar gentemot hästägarna, Mattias Djuse och hans personal. Det var skönt att det gick vägen. Hon kändes fantastisk och det är sällan man vinner så här fina lopp så enkelt med tussarna kvar, sa Rikard N Skoglund.

Jätteskräll av Zeta Wise As
Om det varit en riktig favoritparad hittills så blev det en rejäl knall i det avslutande uttagningsloppet till Drottning Silvias Pokal. Zeta Wise As, spelade till blott en procent av insatsfördelningen, skrällvann till 71 gånger pengarna för Kevin Oscarsson. Detta efter att ha öppnat snabbt till ledningen och sedan släppt till favoriten Felicity Shagwell. Efter en fin resa i rygg på ledaren speedade hon säkert förbi den sista biten via open stretch. Tränar gör Fredrik Linder tillsammans med sambon Magdalena Eriksson. Paret driver en liten verksamhet och fick även med Zeus Bi i finalen till Kungapokalen efter en tredjeplats i försöket.
- Det är jättekul, helt fantastiskt. Det går inte att beskriva, sa en glad Magdalena Eriksson.
- Den här hästen är rätt underskattad och hade problem med halsen i fjol som vi opererade. Nu har vi fått rätt på det.
Segerkusken Kevin Oscarsson körde också ett helt perfekt lopp.
- Förhoppningarna började komma trehundra meter före mål då jag märkte att André Eklundh smackade på sin häst. Hon är lite speciell i sitt humör, men som idag när det är på hennes villkor går det bra, sa Kevin Oscarsson.
Finalerna i Kungapokalen och Drottning Silvias Pokal körs på Åby den 11 maj.

Final, Kungapokalen
2140 meter autostart
Häst - Tränare
1) Thrust Control - Stefan Melander
2) Attraversiamo -Svante Båth
3) Campo Bahia - Conrad Lugauer
4) Evaluate - Stefan Melander
5) Brothers N.Arms - Stefan Melander
6) Baritone Artist - Markus B Svedberg
7) Townshend Broline - Peter Untersteiner
8) Zephyr Kronos - Daniel Redén
9) Ferrari Sisu - Conrad Lugauer
10) Zeus Bi - Fredrik Linder
11) Night Rhythm - Daniel Redén
12) Derby Simoni - Thomas Madsen

Final, Drottning Silvias Pokal
2140 meter autostart
Häst- Tränare
1) Zeta Wise As - Fredrik Linder
2) Racing Brodda - Mattias Djuse
3) Conrads Rödluva - Daniel Redén
4) Felicity Shagwell - André Eklundh
5) Zeta Kronos - Björn Goop
6) Zourane Kronos - Timo Nurmos
7) Convivial Church - Daniel Redén
8) Miss Sober - Robert Bergh
9) Intake - Jörgen S Eriksson
10) Dancingqueendiablo - Peter Untersteiner
11) Activated - Fredrik Wallin
12) Dallas As - Robert Bergh

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-15 2018-12-15 Åby-8 Peter Untersteiner 2140/1 B 2 14.4 107
2018-11-22 2018-11-22 Åby-8 Peter Untersteiner 2640/6 B 1 15.0 42
2018-11-01 2018-11-01 Åby-7 Peter Untersteiner 2140/2 B 3 14.0 45
2018-10-13 2018-10-13 Åby-2 Henriette Larsen 2160/10 C 3 14.2 95
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-3 Peter Untersteiner 2140/1 C 1 13.6 278
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-4 Peter Untersteiner 1609/11 B 5 13.4 49
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-6 Peter Ingves 2160/10 D 8 15.2 502
2018-07-23 2018-07-23 Åby-2 Peter Untersteiner 2140/3 C 6 15.7 30
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-2 Erik Adielsson 2140/10 D 4 14.7 123
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-5 Peter Untersteiner 2140/11 C 2 17.5 66
2018-05-03 2018-05-03 Åby-2 Peter Untersteiner 2140/10 C 6 17.5 36
2018-04-04 2018-04-04 Åby-3 Peter Untersteiner 2140/8 D 2 17.5 31
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-8 Peter Untersteiner 2160/8 D 3 15.4 178
2019-10-31 2019-10-31 Åby-9 Peter Untersteiner 1640/10 D 0 12.7 345
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-1 Peter Untersteiner 2640/11 B 0 16.0 51
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-11 Henriette Larsen 2140/8 C 7 13.6 952
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-8 Olof Thorson 2140/2 B 0 14.3 104
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-8 Peter Untersteiner 2140/12 C 6 13.3 467
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-8 Henriette Larsen 2140/2 B 2 13.3 27
2019-05-11 2019-05-11 Åby-11 Peter Untersteiner 2140/7 D 0 12.1 896
2019-04-25 2019-04-25 Åby-6 Peter Untersteiner 2140/1 C 4 13.3 225
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-6 Peter Untersteiner 2640/5 B 3 14.5 63
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-9 Magnus Jakobsson 2660/12 A 1 13.8 46
2020-10-01 2020-10-01 Åby-7 Peter Untersteiner 2660/5 B 5 14.5 60
2020-09-17 2020-09-17 Åby-7 Peter Untersteiner 2660/4 B 5 14.1 64
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-3 Peter Untersteiner 2680/9 A 6 15.0 106
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-6 Peter Untersteiner 2140/8 B 7 14.1 113
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-13 Peter Untersteiner 3140/1 D 2 14.4 211
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-3 Peter Untersteiner 2900/9 D 1 15.6 254
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-10 Kajsa Frick 2140/6 D 7 14.1 444
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-4 Peter Zadel 2640/9 C 8 15.0 153
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-2 Peter Zadel 2140/11 C 2 14.5 38
2020-01-23 2020-01-23 Åby-8 Peter Untersteiner 2140/8 D 1 15.0 247
2020-01-15 2020-01-15 Åby-9 Henriette Larsen 2640/15 C 0 16.7 290
2021-07-29 2021-07-29 Åby-6 Joakim Lövgren 3180/12 B 6 15.6 80
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-10 Joakim Lövgren 3160/10 C 0 17.5g 1124
2021-06-03 2021-06-03 Åby-9 Joakim Lövgren 2640/1 B 6 15.0 78
2021-05-16 2021-05-16 Charlottenlund-5 Joakim Lövgren 2970/11 C 0 14.6 275
2021-04-14 2021-04-14 Åby-6 Joakim Lövgren 3160/4 B 2 15.5 87
2021-03-31 2021-03-31 Åby-4 Joakim Lövgren 3140/1 B 2 15.8 48
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-11 Peter Untersteiner 3160/9 B str
2021-03-11 2021-03-11 Åby-4 Peter Untersteiner 2640/9 B 4 16.7 76
2022-12-04 2022-12-04 Mantorp-10 Dwight Pieters 2140/2 C 4 15.0 147
2022-11-15 2022-11-15 Axevalla-9 Dwight Pieters 2140/5 C 4 14.0 138
2022-11-03 2022-11-03 Örebro-6 Dwight Pieters 1609/2 B 3 12.2 203
2022-09-29 2022-09-29 Örebro-7 Dwight Pieters 2140/4 C 0 15.0 398
2022-09-21 2022-09-21 Åby-7 Dwight Pieters 1640/10 C 5 11.8 365
2022-09-01 2022-09-01 Örebro-7 Dwight Pieters 2100/7 C 5 13.9 278
2022-08-11 2022-08-11 Örebro-4 Dwight Pieters 2100/6 B 1 13.8 63
2022-07-22 2022-07-22 Axevalla-12 Magnus Jakobsson 4160/8 C 0 16.4 884
2022-06-04 2022-06-04 Mantorp-4 Peter Zadel 2680/10 A 5 15.1 458
2022-05-20 2022-05-20 Åmål-8 Peter Zadel 2100/12 A 7 15.9 165
2022-04-24 2022-04-24 Årjäng-9 Peter Zadel 2660/11 A 6 15.5 120
2022-04-05 2022-04-05 Axevalla-6 Peter Zadel 2140/12 A 1 14.2 19
2022-03-23 2022-03-23 Åby-9 Peter Zadel 3160/7 B 5 15.2 312
2022-03-08 2022-03-08 Axevalla-9 Peter Zadel 2140/6 B 3 15.3 66
2022-02-24 2022-02-24 Åby-8 Peter Zadel 2660/8 B str
2023-11-14 2023-11-14 Jägersro Trav-4 Giuseppe Lubrano 2660/9 B 0 16.1 107
2023-10-31 2023-10-31 Axevalla-9 Giuseppe Lubrano 1640/1 C 4 13.5 130
2023-09-15 2023-09-15 Åby-4 Giuseppe Lubrano 1640/2 B 0 12.9 64
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-9 Jörgen Sjunnesson 2140/2 C 0 13.4 169
2023-08-17 2023-08-17 Åby-9 Giuseppe Lubrano 1640/10 C 3 11.3 234
2023-08-05 2023-08-05 Jägersro Trav-6 Giuseppe Lubrano 2140/11 A 1 13.1 51
2023-07-17 2023-07-17 Halmstad-9 Julian Cordeau 2160/7 B 0 15.2 425
2023-07-07 2023-07-07 Tingsryd-8 Giuseppe Lubrano 1609/3 D 4 10.9 457
2023-06-07 2023-06-07 Åmål-3 Dwight Pieters 2480/9 C 6 15.3 504
2023-05-23 2023-05-23 Åmål-8 Dwight Pieters 2080/10 C 5 14.3 228
2023-05-11 2023-05-11 Örebro-9 Dwight Pieters 2100/11 B 6 14.4 259
2023-05-01 2023-05-01 Åmål-1 Dwight Pieters 1680/9 C 1 14.2 340
2023-04-17 2023-04-17 Färjestad-7 Dwight Pieters 1640/12 C 0 12.0 442
2023-03-20 2023-03-20 Mantorp-3 Dwight Pieters 2140/8 C str
2023-03-01 2023-03-01 Solvalla-7 Claes Sjöström 2140/12 C str
2023-01-26 2023-01-26 Åby-5 Tova Bengtsson 2160/6 B 5 16.7 52
2024-03-20 2024-03-20 Åby-7 Christoffer Eriksson 2180/11 B 4 14.5 250



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se