Torpa Olea travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Torpa Olea travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Torpa Olea har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Torpa Olea har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Torpa Olea


Hårdsatsande amatörtränaren Lars-Erik Karlsson blev tvåa i Svenskt Kallblodsderby med hästen Fantom i Östersund för nå..


Hårdsatsande amatörtränaren Lars-Erik Karlsson blev tvåa i Svenskt Kallblodsderby med hästen Fantom i Östersund för någon vecka sedan.
Karlsson har travet som fritidssyssla och har åtta hästar i träning i byn Järvsö i Hälsingland.
Inför Norrländska Elitstoet på Umåker hade han dragit på sig en avstängning och tog hjälp med kuskandet.  
Tioåriga Alfie som inte segrat på 30 starter – sedan i januari 2018  – vann utan prut med Ove A Lindqvist i sulkyn.
Lindqvist stod med 60 meters tillägg i medeldistansloppet tillsammans med Alfie och valde att köra invändigt direkt i starten. Det blev femte par invändigt för Alfie, en position Lindqvist tråcklade sig ut ifrån i mitten av den sista bortre långsidan.
Bakom en mur av hästar veks Alfie ut i fjärdespår och växlade motståndet genom den sista kurvan. Segertiden skrevs till 1.24,5 över 2200 meter efter en imponerande avslutning.
100 000 kronor in till uppfödaren och tränaren Lars-Erik Karlsson från Järvsö som suttit bakom vid Alfies nio segrar i karriären före fredagen.
- Det var rätt att chansa invändigt för Alfie kändes verkligen bra när jag vek ut. Vad snabb hon var! sa Ove A Lindqvist efter segern med åttaprocentaren på V64-spelet.
Bakom Alfie i Norrländska Elitstoet blev det duell om andrapriset. Karlängs Lill slutade tvåa för Jessika Sidbäck och trea Torpa Olea körd av Hans Bergh.
Favoriten Granetta blev störd till galopp dryga varvet från mål när Jimmy Jonsson påbörjade avancemang i tredjespår och i sista kurvan galopperade Granetta på nytt.
Alf Ann var Lars-Erik Karlssons andra häst i loppet, där blev det en sjundeplats med Magnus A Djuse i sulkyn.

14-åring mot SM
En annan fin kallblodsvinnare under kvällen var Micael Melanders dubble miljonär Mel Odin.
Efter tävlingsfrånvaro på över ett år spurtade 14-åringen (!) till segern från dubbla tillägg i ett sprinterlopp på V64-spelet.
Mel Odin kostade på sig några galoppsteg i början och fick gå med i rygg på en konkurrent i tredjespår genom den sista kurvan och kördes bara till över upploppet.
Galileo veks invändigt av Magnus A Djuse den sista biten och i mål skiljde bara en halv längd mot Mel Odin. Segertiden 1.24,1 över 1680 meter.
Nu väntar en start i Svenskt Mästerskap på Bergsåker lördagen 29 augusti för 14-årige Mel Odin om det går som Micael Melander tänkt sig.
- Kommer vi med i SM är vi gärna med där. Han har varit borta länge för ett gaffelband men trots att hade kunnat ta ut honom mycket tidigare på säsongen har jag inte velat göra det på grund av alla problem. Nu var han fin i en snabb avslutning. Det är en jättekompis det här och en positiv individ som älskar att träna och tävla. Annars hade jag inte fortsatt med honom, sade Micael Melander en stund efter loppet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Simon Wall kom in i travet via ridsporten – ”på ett bananskal” som han själv uttrycker det. Med en nyköpt gård fem kilom..


Simon Wall kom in i travet via ridsporten – ”på ett bananskal” som han själv uttrycker det.
Med en nyköpt gård fem kilometer från travbanan i Bollnäs är tanken att slå sig in i sporten både som tränare och uppfödare.
Juldagen i fjol tog den unge amatörtränaren karriärens största seger i Ess Express Minne ingående i V75 på Umåker med 100 000 kronor till vinnaren.
Walls stjärna sjuåriga Silver Jossan (nio segrar på elva starter 2019) vann med Peter Eriksson i sulkyn.
På fredag kväll återvänder han till Umåker med en annan av sina hästar.  I Norrländska Elitstoet (V64-5) gör Silver Stjärna blott andra starten på två år. Comebacken i veckan på Hagmyren slutade med galopp.
Trean från Sto-SM på Hagmyren sommaren 2018 har inte startat på ett par säsonger nu.
- Det handlar mest om att få henne felfritt från start. Hon har fina lopp i höst som hon ska vara med i. Så på fredag får hon smyga igång. Kanske kan hon vara en skräll med mycket tur? Hon står ju bra till i loppet men samtidigt har hon inte startat på två år – så jag kan inte säga någonting var hon står, säger den 22-årige Bollnäsamatören.

Chans i Guldtäcket på söndag
Sjuåriga Silver Jossan gör en högintressant start i Svensk Travsports Guldtäcke på Dannero (V75-7) på söndag. Simon Wall är lika spänd på vad tre år äldre ”Stjärna” kan uträtta i Norrländska Elitstoet på fredagen.
I slutet av april förra året fölade Silver Stjärna. Hingstfölet (med Ingbest som pappa) är en av några få avkommor uppfödaren från Bollnäs hunnit få fram.
- Alla hästar är till salu, det är så man får jobba. Jag har bara kvar en av mina egna uppfödningar, en tvåårsmärr som heter Pårs Carla. Jag ser min framtid som uppfödare! Jag vill dricka lite bubbel och applådera hästarna på upploppen. Men det här att träna och tävla är superkul. Jag älskar ju hästar, jag har precis köpt en gård och ska försöka slå mig in i travsporten, säger han.

Kihlström köpte Stormaren
Kontakten med Bollnäs-bördige världskusken Örjan Kihlström gjorde att han ställde frågan om Kihlström kunde tipsa om någon potentiell köpare av en ettårig kallblodshingst.
- Då sa Örjan att han ville komma och kolla på ettåringen själv. Och så ringde han till Daniel och sa att nu ska vi köpa häst! Det är förstås väldigt roligt för mig som liten uppfödare.
Stormaren är namnet på den lille, efter skådespelaren Peter Stormare som kommer från samma by i Bollnäs som Simon Wall.
Men till fredagen då.  Wall kan inte ha några jätteförväntningar på morsan Silver Stjärna.
- Det är bara en skräll i så fall. Hon har gjort fina jobb men gillar inte riktigt att resa. Men tar hon resan upp till Umeå bra och kommer iväg från start så kan hon faktiskt överraska, säger tränaren. 
Sportchefen på Umåker, Håkan Persson, står för tipsen i banans program. Persson rankar Simon Walls häst sjua av de 14 startande.
- Jag tippar Alfie etta i programmet, trots att hon inte vunnit sedan januari 2018. Det är intressant att hon ska köras av Ove A Lindqvist denna gång. Han är erkänd för att få en extra effekt på hästarna, speciellt när han kör dem för första gången. Det ska ändå sägas att Alfie tagit samtliga nio segrar hittills med tränaren Lars-Erik Karlsson i vagnen. Motbuden i första hand är en felfri Granetta som är i riktigt bra slag, och Torpa Olea som kan avsluta bra, tipsar Håkan Persson.

Startlista
Norrländska Elitstoet (V64-5)
2140 meter, voltstart

1. Höstbolillemor – John Östman
2160 meter
2. Kaksi Can – Robert Kärrman
3. Haga Bruden - Ulf Ohlsson
4. Alf Ann - Magnus A Djuse
5. Vårvind - Krister Söderholm
6. Thess Vilja - Mats E Djuse
7. Silver Stjärna - Daniel Wäjersten
8. Vindbläsen - Sandra Eriksson
9. Optandsfröken - Michael von Essen
2200 meter
10. Granetta - Jimmy Jonsson
11. Alfie - Ove A Lindqvist
12. Karlängs Lill - Jessika Sidbäck
13. Karlängs Linda - Kjell Svanstedt
14. Torpa Olea - Hans Bergh
Förstapris: 100 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


I varmblodens fartuppgörelse är det Lexington Hall, Star Costashorta och Precious Lord som nu blivit klara för start och därmed kompletterar..


I varmblodens fartuppgörelse är det Lexington Hall, Star Costashorta och Precious Lord som nu blivit klara för start och därmed kompletterar det nio hästar stora startfältet.
- Lexington Hall och Star Costashorta är erkänt startsnabba och sedan ska det bli roligt se om Precious Lord lever upp till träningsrapporterna, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot till elitloppet.se.
Sedan tidigare är Highspeed Call, In Line Tooma, Jefferson Dotcom, M.T.Insider, Target Kronos och Xlnt Chili Tripel. inbjudna till loppet.

Fartfylld 15-åring
I det kallblodiga loppet är det Brenne Järven, Hönn Blesa, Torpa Olea och 15-årige Finnskog Sjefen som gör startfältet komplett.
- Finnskog Sjefens deltagande har det varit stort intresse kring och ihop med de övriga inbjudna kallbloden så har vi en spännande mix, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.
Övriga hästar i kallblodsloppet är Guli Tor, Lysjö Mocca, Mino, Särpefanten och Torpa Pål.
Speedracen avgörs som tre försöksheat med tre hästar i varje heat över distansen 640 meter autostart. I finalen möts sedan de tre segrarna från respektive försöksheat.

Klara till Speedrace:
Varmblod:
 Highspeed Call, In Line Tooma, Jefferson Dotcom, Lexington Hall, M.T.Insider, Precious Lord, Star Costashorta, Target Kronos, Xlnt Chili Tripel.
Kallblod: Brenne Järven, Finnskog Sjefen, Guli Tor, Hönn Blesa, Lysjö Mocca, Mino, Särpefanten, Torpa Olea, Torpa Pål.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Spelet V86 utgår den röda helgdagen första maj. Onsdagen viks i stället åt V75 och dagstävlingar på travbanan Bergså..


Spelet V86 utgår den röda helgdagen första maj. Onsdagen viks i stället åt V75 och dagstävlingar på travbanan Bergsåker i Sundsvall.
Det är tredje året i rad Bergsåker arrangerar V75 första maj. I år dyker kallbloden upp i V75-4. Ett lopp över kort distans där hingstar och valacker ställs med 20 meters tillägg på ston.
Alf Jonsson-tränade Granetta var i fjol femma i SM bakom Månprinsen A.M. och svarade för en toppinsats efter galopp på vägen.
Propositionsmässigt står det sexåriga stoet perfekt inne med sina 978 000 kronor intjänade. Körande Jimmy Jonsson påminner om att det handlar om en comeback.
- Granetta fick sluta tävla i september och vilade ganska länge och fick äta upp sig efter en ganska tuff säsong. Hon har säkert ett bra år framför sig men som läget är nu tror jag inte alls att hon kan vara med och utmana hästarna som är igång och startar, säger Jimmy.
Granetta har bara gått långsamjobb och inte sett en bana på sju månader. Meningen är att stoet ska starta igång i hetluften för att få tempo i benen.
Jimmy Jonsson:
- Jag har inte kört henne på bana eller fort överhuvudtaget så hon är inte vässad. Ja, jag blir väldigt förvånad om hon räcker till annat än kanske en fin placering. Planen är att försöka komma ner till plankan och ge henne ett lopp liksom. Nej, vi ligger lägre än en sjunken ubåt den här gången.

”Pappa är på topp”
Jimmy Jonsson jobbar sedan några år som försteman i norske tränaren Öystein Tjomslands stall i Sundsvall.
Pappa Alf Jonsson håller igång med hästar, 71 år gammal, och Granetta är en av flera fina travare Alf tagit fram sedan han blev amatör efter pensionen.
- Pappa är på topp och jobbar på och har köpt en ny häst det sista här, en ettåring. Jag bor nära där han har hästarna så vi hjälper honom att sko lite och snabbjobben då. Sedan kör han allting och sköter det dagliga, säger Jimmy.
Efter en fyraåringssäsong som inbringade 360 000, utvecklades Granetta ytterligare. I fjol som femåring vann hon bland annat Erik Perssons Minne i Årjäng i juli, en final i Dubbelcupen. I augusti fick hon prova ”stora” SM där hon blev femma med galopp på vägen.
- Hon gick två svenska rekord i fjol men bäst var hon i SM. Hon låg invändigt på bortre lång när hon galopperade men kom tillbaka och var femma bakom Månprinsen. Så hon visade ju verkligen att hon var ett av de bättre stona i landet i fjol, säger han.
Tufft att vinna comebacken säger du. I fjol hade det varit samma upplägg och lång vila över vintern då Granetta kom ut och ”bara vann” på Dannero i slutet av mars.
- Ja, då vann hon på svenskt rekord dessutom. Men det är det stor skillnad jämfört med nu. Hon har mycket mer pengar på sig i år och det är mycket tuffare.
Loppet på onsdag håller hög klass. Stona har fördel som sagt och särskilt två ston utmärker sig på startfållan, om vi inte ska räkna Granetta nu. Tippar du att ett sto vinner?
- Jag tror det. 2 Rus Can är jag mycket imponerad av, hon var grym på Romme i den senaste starten. Samma med 1 Torpa Olea som gått några riktigt bra lopp och har startat fem gånger i år redan. Av hingstarna tror jag kanske mest på 13 Vill Solen. Jan-Olov Persson har ett par bra där också. 8 Järvsöodin kanske inte har högsta toppfarten men är en jäkla slugger och är stark som få.
Slutligen. Alf Jonsson har ett riktigt ämne i treårige Tekno Jerven som senast vann ett treåringslopp i Bollnäs med dig i sulkyn då han rundade och vann på 1.28,6 över 2180 meter.
- Ja, hua. Vi är jättenöjda. Han är en av de bättre i kullen och vi satsar på att vara med i de lite större loppen i sommar med Tekno Jerven.

Fotnot: Första V75-start på Bergsåker på onsdag är klockan 15.00.

Mikael Wikner, Kanal 75


Klart minst meriterad i fältet både vad gällde pengar och antal starter. Det var förutsättningarna som Backegubben ställdes inf&o..


Klart minst meriterad i fältet både vad gällde pengar och antal starter.
Det var förutsättningarna som Backegubben ställdes inför i V86-3.
I en intervju inför tävlingarna kallade Björn Karlsson det själv för ”en riktig dumanmälning”, men spelarna hade ändå förtroende för ekipaget.
Och det visade sig rätt.
Karlsson slank ner i rygg på ledande Torpa Olea och fick luckan som på beställning.
Då växlade Backegubben ner sina äldre och mer garvade konkurrenter i ett nafs.
- Jag tyckte att det var en bra rygg att ha och trodde att det skulle spricka upp. Men jag trodde inte att han skulle vinna så lätt idag, mot de här hästarna. Jag sa åt honom en gång 250 kvar, sedan var det över, förklarade Björn Karlsson som inte drar sig för att jämföra sin femåring med stallets för tillfället största stjärna.
- Han är som en förnyad uppgraderad version av Tangen Haap.

Nordgubbens revansch
En ännu större stjärna i familjen Karlssons stall var emellertid Nordgubben, som tränades av Björns pappa Kenneth.
En järnhäst som tjänade 5,5 miljoner kronor och vann 72 lopp på sin tid, men hade oturen att vara född samma år som fenomenet Järvsöfaks – som han aldrig lyckades besegra på 46 försök.
Om månne stod Järvsöfaks ännu mer i vägen för Nordgubben i aveln, då den senare bara fick två registrerade avkommor.
En av dem av har fått egna föl och den första hingsten efter Norm Tora är just Backegubben – som nu tog lite poetisk revansch genom att besegra fem av Järvsöfaks otaliga ättlingar.
- Det är lite orealistiskt egentligen. Hästen är så lugnt tagen, jag har inte pressat honom någonting, ändå bara lämnade han dem. Det är så lätt att vara travtränare och kusk när man har sådana här, sade Björn Karlsson.

Mer far och son
Radarparet Daniel Redén och Örjan Kihlström är inte ovana vid att dominera ena halvan av V86-kvällarna.
Men då brukar det vara hemifrån Solvalla.
Den här onsdagen fokuserade duon istället på Bergsåker där Michelangelo Ås årsdebuterade på bästa sätt:
- Han var väldigt spänstig, mjuk och fin idag. Hästen gick jättebra till slut och vann med både tussar och norsken kvar. Det ska bli lite spännande att se vad han kan göra framöver, kommenterade Kihlström sedan han blåst hela fältet över upploppet efter en patenterad smygare.
En annan som lämnade sitt Solvalla var Erik Adielsson, som satte dit kulltoppen Attraversiamo utanför V86-kupongen och därmed fick överlåta tömmarna bakom egentränade Ritchie Ås till Anders Eriksson.
Den senare visade sig vara en mer än fullgod ersättare då han styrde till spets och kontrollerade loppet efter behag.
- Hästen visade förkylning efter senaste starten, så var han lite för dåligt tränad också. Men han har känts fin efter det så jag trodde på en bra insats, förklarade Hans Adielsson, som stått i otaliga vinnarcirklar både som trav- och galopptränare, men mer sällan i egenskap av tränarfar.
Anders pappa Ulf Eriksson såg sedan till att tränaren Magnus Träff fick revansch för favoritförlusten med Queer Fish då han spårade runt om med Twinkle Kronos.

Invändiga segervägar
Ytterligare en favorit som höll var Minnestads El Paso.
Dennis Palmqvist hade inte fuskat med träningen inför årsdebuten och sambon Rebecca Dahlén gjorde processen kort med konkurrenterna på sista bortre långsidan.
- Han såg ännu lite finare ut än vad jag trodde. Jag är supernöjd. Han står jättefint inne i bronsdivisionen så nu får vi nog prova det, förklarade tränaren.
Annars var det invändiga smygare som ledde till vinnarcirkeln.
Emilia Leo fann luckan från tredje inner bakom Håkan Berglund-tränade Chacha Sisu.
Carl Johan Jepson tog sig loss från ledarryggen med Fredrik Wallin-tränade Showtimejackflower varpå Jorma Kontio gjorde detsamma bakom Markus B Svedbergs Winner Bac och fastställde V86-utdelningen till 9 796 kronor för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-3 2180/9 2 34.6 41
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-5 2180/10 7 29.7g 505
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-4 Cato Antonsen 2180/12 C 5 25.4 440
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-3 Cato Antonsen 2100/8 B 4 25.9 1314
2016-09-06 2016-09-06 Bjerke-3 Cato Antonsen 2100/4 B 0 105
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-4 Ulf Ohlsson 2140/10 A 5 29.4 76
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-7 Robert Skoglund 2140/7 B 4 28.7 50
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Ulf Ohlsson 2180/8 B 4 26.7 160
2016-06-03 2016-06-03 Romme-5 Robert Skoglund 2180/13 A 6 28.8 44
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-3 Robert Skoglund 2180/9 A 2 28.0 20
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-2 Göran Thorén 2200/7 B 1 29.6 50
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-3 Rikard N Skoglund 2180/11 A 3 27.2 141
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-2 Rikard N Skoglund 1640/8 C 3 24.1 87
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-5 Rikard N Skoglund 2140/7 B 2 25.5g 68
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-8 Ove A Lindqvist 2180/14 A 5 28.4 34
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-2 Rikard N Skoglund 2180/8 C 4 26.2 785
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-8 Rikard N Skoglund 2180/6 D 3 25.1 357
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-3 Mikael J Andersson 2180/10 B 5 25.0 317
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-10 Kaj Widell 2180/8 B 5 26.1 124
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-8 Rikard N Skoglund 2640/3 B 5 28.4 86
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-9 Rikard N Skoglund 2160/2 C 6 26.3 125
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-1 Rikard N Skoglund 1660/6 C 3 22.8 314
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-5 Göran Thorén 2660/4 C 0 30.0 321
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-4 Göran Thorén 2660/7 B 0 29.2 58
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-8 Göran Thorén 2160/14 D 0 26.3g 883
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-7 Göran Thorén 2140/10 B 2 27.9g 136
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-5 Göran Thorén 2140/7 B 4 27.5 146
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-6 Göran Thorén 1640/3 A 7 26.6 147
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-6 Hans Bergh 2160/6 C 4 26.9 644
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 Krister Söderholm 2160/11 B 6 27.3 284
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-3 Hans Bergh 2160/4 C 5 27.6 66
2018-09-20 2018-09-20 Boden-6 Hans Bergh 2140/4 C 3 28.1 80
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-7 Hans Bergh 2140/9 C 4 25.7 139
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-7 Hans Bergh 1660/12 B 5 24.3 493
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-3 Ulf Eriksson 1640/3 D 0 26.3 33
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-9 Rikard N Skoglund 2180/9 D 3 25.4 287
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-8 Ingvar Nyberg 1660/4 B 2 24.5 23
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-3 Hans Bergh 2140/2 B 5 26.4 88
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-6 Hans Bergh 1640/7 B 2 25.1 55
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-9 John Östman 2160/10 B 0 26.2 222
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-7 John Östman 2140/2 D 0 26.3g 772
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-8 Rikard N Skoglund 2180/13 D 0 25.1 690
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-7 Rikard N Skoglund 2660/13 C 7 28.5 272
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-6 Rikard N Skoglund 2140/4 C 1 26.2 74
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-9 Rikard N Skoglund 2140/4 C 4 27.6 100
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-6 Rikard N Skoglund 2640/3 D 0 27.2 282
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-6 Rikard N Skoglund 2140/2 D 2 26.1 382
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-10 Rikard N Skoglund 1640/10 C 6 25.8g 66
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-2 Rikard N Skoglund 2680/11 C 3 27.6 297
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-8 Hans Bergh 2160/9 C 6 28.0 554
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-6 Hans Bergh 1640/9 C 3 23.5 214
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-9 Hans Bergh 2140/6 A 2 24.8 76
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-7 Hans Bergh 2200/11 A 3 25.8 28
2019-10-19 2019-10-19 Romme-8 Hans Bergh 2660/11 B 4 25.6 562
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-9 Hans Bergh 2140/5 A 3 25.0 87
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-2 Hans Bergh 2180/7 B 1 25.8 18
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-6 Hans Bergh 3180/8 A 1 25.8 131
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-7 Hans Bergh 2160/8 A str
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-10 Hans Bergh 1640/10 B 0 22.7 333
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-4 Hans Bergh 2640/2 C 6 27.6 258
2019-06-15 2019-06-15 Boden-10 Hans Bergh 2140/10 B 7 25.4 209
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-9 Hans Bergh 2140/1 A 3 24.6 79
2019-04-21 2019-04-21 Romme-8 Hans Bergh 2140/2 C 4 23.0g 614
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-7 Hans Bergh 2140/3 A 2 25.7 146
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-8 Hans Bergh 1660/14 B 5 24.2 559
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-9 Hans Bergh 2140/2 D 2 25.0 526
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-8 Hans Bergh 1660/12 D 0 26.2 1147
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-8 Hans Bergh 2200/14 A 3 24.8g 115
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-3 Hans Bergh 1640/11 D 0 24.5 335
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-5 Hans Bergh 1640/5 D 2 22.6 104
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-7 Hans Bergh 1660/7 B 4 23.8 138
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-8 Hans Bergh 3180/11 B 3 26.5 89
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-8 Hans Bergh 640/3 C str
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-3 Hans Bergh 2180/12 B 6 24.5 358
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-7 Hans Bergh 2140/7 C 4 24.7 144
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-6 Hans Bergh 2140/10 C 2 24.0 85
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-9 Hans Bergh 2140/3 D 6 24.2 803ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se