Torpa Olea travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Torpa Olea travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Torpa Olea har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Torpa Olea har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Torpa Olea


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Spelet V86 utgår den röda helgdagen första maj. Onsdagen viks i stället åt V75 och dagstävlingar på travbanan Bergså..


Spelet V86 utgår den röda helgdagen första maj. Onsdagen viks i stället åt V75 och dagstävlingar på travbanan Bergsåker i Sundsvall.
Det är tredje året i rad Bergsåker arrangerar V75 första maj. I år dyker kallbloden upp i V75-4. Ett lopp över kort distans där hingstar och valacker ställs med 20 meters tillägg på ston.
Alf Jonsson-tränade Granetta var i fjol femma i SM bakom Månprinsen A.M. och svarade för en toppinsats efter galopp på vägen.
Propositionsmässigt står det sexåriga stoet perfekt inne med sina 978 000 kronor intjänade. Körande Jimmy Jonsson påminner om att det handlar om en comeback.
- Granetta fick sluta tävla i september och vilade ganska länge och fick äta upp sig efter en ganska tuff säsong. Hon har säkert ett bra år framför sig men som läget är nu tror jag inte alls att hon kan vara med och utmana hästarna som är igång och startar, säger Jimmy.
Granetta har bara gått långsamjobb och inte sett en bana på sju månader. Meningen är att stoet ska starta igång i hetluften för att få tempo i benen.
Jimmy Jonsson:
- Jag har inte kört henne på bana eller fort överhuvudtaget så hon är inte vässad. Ja, jag blir väldigt förvånad om hon räcker till annat än kanske en fin placering. Planen är att försöka komma ner till plankan och ge henne ett lopp liksom. Nej, vi ligger lägre än en sjunken ubåt den här gången.

”Pappa är på topp”
Jimmy Jonsson jobbar sedan några år som försteman i norske tränaren Öystein Tjomslands stall i Sundsvall.
Pappa Alf Jonsson håller igång med hästar, 71 år gammal, och Granetta är en av flera fina travare Alf tagit fram sedan han blev amatör efter pensionen.
- Pappa är på topp och jobbar på och har köpt en ny häst det sista här, en ettåring. Jag bor nära där han har hästarna så vi hjälper honom att sko lite och snabbjobben då. Sedan kör han allting och sköter det dagliga, säger Jimmy.
Efter en fyraåringssäsong som inbringade 360 000, utvecklades Granetta ytterligare. I fjol som femåring vann hon bland annat Erik Perssons Minne i Årjäng i juli, en final i Dubbelcupen. I augusti fick hon prova ”stora” SM där hon blev femma med galopp på vägen.
- Hon gick två svenska rekord i fjol men bäst var hon i SM. Hon låg invändigt på bortre lång när hon galopperade men kom tillbaka och var femma bakom Månprinsen. Så hon visade ju verkligen att hon var ett av de bättre stona i landet i fjol, säger han.
Tufft att vinna comebacken säger du. I fjol hade det varit samma upplägg och lång vila över vintern då Granetta kom ut och ”bara vann” på Dannero i slutet av mars.
- Ja, då vann hon på svenskt rekord dessutom. Men det är det stor skillnad jämfört med nu. Hon har mycket mer pengar på sig i år och det är mycket tuffare.
Loppet på onsdag håller hög klass. Stona har fördel som sagt och särskilt två ston utmärker sig på startfållan, om vi inte ska räkna Granetta nu. Tippar du att ett sto vinner?
- Jag tror det. 2 Rus Can är jag mycket imponerad av, hon var grym på Romme i den senaste starten. Samma med 1 Torpa Olea som gått några riktigt bra lopp och har startat fem gånger i år redan. Av hingstarna tror jag kanske mest på 13 Vill Solen. Jan-Olov Persson har ett par bra där också. 8 Järvsöodin kanske inte har högsta toppfarten men är en jäkla slugger och är stark som få.
Slutligen. Alf Jonsson har ett riktigt ämne i treårige Tekno Jerven som senast vann ett treåringslopp i Bollnäs med dig i sulkyn då han rundade och vann på 1.28,6 över 2180 meter.
- Ja, hua. Vi är jättenöjda. Han är en av de bättre i kullen och vi satsar på att vara med i de lite större loppen i sommar med Tekno Jerven.

Fotnot: Första V75-start på Bergsåker på onsdag är klockan 15.00.

Mikael Wikner, Kanal 75


Klart minst meriterad i fältet både vad gällde pengar och antal starter. Det var förutsättningarna som Backegubben ställdes inf&o..


Klart minst meriterad i fältet både vad gällde pengar och antal starter.
Det var förutsättningarna som Backegubben ställdes inför i V86-3.
I en intervju inför tävlingarna kallade Björn Karlsson det själv för ”en riktig dumanmälning”, men spelarna hade ändå förtroende för ekipaget.
Och det visade sig rätt.
Karlsson slank ner i rygg på ledande Torpa Olea och fick luckan som på beställning.
Då växlade Backegubben ner sina äldre och mer garvade konkurrenter i ett nafs.
- Jag tyckte att det var en bra rygg att ha och trodde att det skulle spricka upp. Men jag trodde inte att han skulle vinna så lätt idag, mot de här hästarna. Jag sa åt honom en gång 250 kvar, sedan var det över, förklarade Björn Karlsson som inte drar sig för att jämföra sin femåring med stallets för tillfället största stjärna.
- Han är som en förnyad uppgraderad version av Tangen Haap.

Nordgubbens revansch
En ännu större stjärna i familjen Karlssons stall var emellertid Nordgubben, som tränades av Björns pappa Kenneth.
En järnhäst som tjänade 5,5 miljoner kronor och vann 72 lopp på sin tid, men hade oturen att vara född samma år som fenomenet Järvsöfaks – som han aldrig lyckades besegra på 46 försök.
Om månne stod Järvsöfaks ännu mer i vägen för Nordgubben i aveln, då den senare bara fick två registrerade avkommor.
En av dem av har fått egna föl och den första hingsten efter Norm Tora är just Backegubben – som nu tog lite poetisk revansch genom att besegra fem av Järvsöfaks otaliga ättlingar.
- Det är lite orealistiskt egentligen. Hästen är så lugnt tagen, jag har inte pressat honom någonting, ändå bara lämnade han dem. Det är så lätt att vara travtränare och kusk när man har sådana här, sade Björn Karlsson.

Mer far och son
Radarparet Daniel Redén och Örjan Kihlström är inte ovana vid att dominera ena halvan av V86-kvällarna.
Men då brukar det vara hemifrån Solvalla.
Den här onsdagen fokuserade duon istället på Bergsåker där Michelangelo Ås årsdebuterade på bästa sätt:
- Han var väldigt spänstig, mjuk och fin idag. Hästen gick jättebra till slut och vann med både tussar och norsken kvar. Det ska bli lite spännande att se vad han kan göra framöver, kommenterade Kihlström sedan han blåst hela fältet över upploppet efter en patenterad smygare.
En annan som lämnade sitt Solvalla var Erik Adielsson, som satte dit kulltoppen Attraversiamo utanför V86-kupongen och därmed fick överlåta tömmarna bakom egentränade Ritchie Ås till Anders Eriksson.
Den senare visade sig vara en mer än fullgod ersättare då han styrde till spets och kontrollerade loppet efter behag.
- Hästen visade förkylning efter senaste starten, så var han lite för dåligt tränad också. Men han har känts fin efter det så jag trodde på en bra insats, förklarade Hans Adielsson, som stått i otaliga vinnarcirklar både som trav- och galopptränare, men mer sällan i egenskap av tränarfar.
Anders pappa Ulf Eriksson såg sedan till att tränaren Magnus Träff fick revansch för favoritförlusten med Queer Fish då han spårade runt om med Twinkle Kronos.

Invändiga segervägar
Ytterligare en favorit som höll var Minnestads El Paso.
Dennis Palmqvist hade inte fuskat med träningen inför årsdebuten och sambon Rebecca Dahlén gjorde processen kort med konkurrenterna på sista bortre långsidan.
- Han såg ännu lite finare ut än vad jag trodde. Jag är supernöjd. Han står jättefint inne i bronsdivisionen så nu får vi nog prova det, förklarade tränaren.
Annars var det invändiga smygare som ledde till vinnarcirkeln.
Emilia Leo fann luckan från tredje inner bakom Håkan Berglund-tränade Chacha Sisu.
Carl Johan Jepson tog sig loss från ledarryggen med Fredrik Wallin-tränade Showtimejackflower varpå Jorma Kontio gjorde detsamma bakom Markus B Svedbergs Winner Bac och fastställde V86-utdelningen till 9 796 kronor för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Bergsåkerstränaren satsade extra mycket på löpkörningen i fjol och det gav resultat. Han vann 52 lopp och körde in 3,5 miljoner ..


Bergsåkerstränaren satsade extra mycket på löpkörningen i fjol och det gav resultat. Han vann 52 lopp och körde in 3,5 miljoner kronor vilket var en fördubbling gentemot tidigare år.
- Jag är jättenöjd och lade upp ett mål som jag infriade. Jag bestämde mig för att satsa mer på löpkörningen och lade mycket tid på det. Även om det bara var en häst som inte hade någon chans så åkte jag iväg för att köra den. Det har gjort att jag har fått köra bättre och bättre hästar, säger Rikard N Skoglund.
- Även det nya året har börjat bra med V75-seger och fem vunna lopp. Det är kul att man får köra fina hästar när man satsar hårt på det. Men jag ställer upp och kör även de som inte kan vinna och är nöjd för varje häst jag får köra. Ju fler hästar du kör ju fler lopp har du chans att vinna.

”Vill köra i ledningen – blir svårslagen”
Det är jackpot i söndagens Grand Slam 75-omgång med 6,5 miljoner extra i sjurättspotten. Den avgörs i Östersund som bjuder på vintriga förhållande och det är isbana som råder. Rikard N Skoglund kör regelbundet på banan och sitter upp bakom fem hästar inom streckspelet. Han har flera bra chanser på förhand och den bästa kommer redan i den första avdelningen.
- Laddy Laday (GS-1) har varit bra vid båda segrarna och senast när jag körde slog han V75-vinnaren Assault. Han gick i tredjespår sista varvet och var stark och har vunnit efter att ha varit ute i spåren båda gångerna. Det var ett bra slutvarv han gick senast men nu funderar jag på en annan taktik. Jag vet inte när han gick i ledningen senast men eftersom det är så få hästar på start kan det bli riskabelt om man inte kör i ledningen. Så min initiala plan blir att köra mot ledningen för annars kanske det blir dödens eller andra- tredje par utvändigt. Då blir det ju jag som får dra tåget med tilläggshästarna och därför är det lika bra att köra mot ledningen. Jag tror att han blir svårslagen och Daniel Wikberg har bra ordning på hästarna, säger Rikard N Skoglund.

”Var jättebra vid skrällsegern – ska inte nonchaleras”
- Hara Baktus (GS-2)
har jag inte kört men sett flera gånger. Det känns som att det framförallt är en bra slant som gäller i första hand.
- Sangrita Ås (GS-5) var faktiskt jättebra vid skrällsegern senast och hon vann inte som en 37-oddsare. Jag lämnade andra utvändigt och tog dödens på slutvarvet. Hon knäckte ledaren som var andrahandsfavorit och favoriten fick rygg på ledaren och kom ut men hon svarade den också. Jag tycker det var riktigt bra gjort att hålla undan och ser man till statistiken så vinner hon inte igen. Men det här är nästan ett sämre lopp än senast och hon har bättre spår nu och möter bara ston. Jag tycker inte att man ska nonchalera henne och tar man fyra, fem hästar ska hon med på kupongen. Hon är en av de som kan vinna.

”Borde få vinna när som helst”
- Torpa Olea (GS-6)
borde få vinna snart och hon har varit bland de tre främsta typ varje gång jag har kört henne sedan i juni. Hon har mött tuffa hästar som Pydin och Brenne Brakar och senast på Bergsåker startade hon efter ett litet uppehåll. Jag ville prova att vinna med henne då så jag lämnade andra utvändigt på sista långsidan men kom inte förbi hästen i dödens. Det blev lite för jobbigt att lägga den speeden men hon har verkligen form och bakspår nu spelar ingen roll för hon ska ändå ha ett rygglopp. Favoriten Lome Annar mötte hon senast och den kommer garanterat att få göra grovjobbet. Kan jag följa med där bakom så slår vi honom för jag har en mycket snabbare häst. Hon har varit så bra i flera lopp i följd nu och borde få vinna när som helst. Men hon tävlar i en hård klass och det är inte så lätt att vinna varje gång. Hon tjänade mycket pengar som unghäst och på sikt tror jag att hon kommer att hävda sig riktigt bra.

”Hoppas på våldsam körning – kan räcka”
- Dream U.N.G. (GS-7)
vann jag med i somras och har inte kört honom sedan dess. Senast var han bra som trea efter en tuff öppning och då körde jag själv Carlos Texi som var knappt slagen tvåa. Men nu valde jag att köra båda Wikbergs hästar eftersom det har gått så bra för oss på slutet. Nu är det lite annorlunda förutsättningar med bakspår över kort distans. Men jag är ganska nöjd med utgångsläget för spår nio är ett bra smygläge och det ser ut att vara flera startsnabba hästar som ska köra för ledningen. Baloo N. är bra och och Mikado Amok är tuff. Sedan kör Ulf Ohlsson en norsk häst som är bra. Jag hoppas att det blir våldsam körning för då fäller han många till slut och det kan mycket väl räcka hela vägen. Annars tror jag att Mikado Amok är hästen att slå, säger Rikard N Skoglund.

Michael Carlsson, Kanal 75


Peter Untersteiner styrde till ledningen med Fernandinho B.R. som närmast kom från tredjeplatsen i E3-finalen på Örebro och var hårt..


Peter Untersteiner styrde till ledningen med Fernandinho B.R. som närmast kom från tredjeplatsen i E3-finalen på Örebro och var hårt betrodd.
Men trots att han travade snabbare än någon norsk treåring gjort över medeldistans räckte det inte för att stå emot Jan Kristian Waaler-tränade Cokstile som istället kan titulera sig ny norsk rekordhållare på 1.13,2/2 100 meter.
Ett andrapris blev det även för Björn Goops Shocking Superman som fick ge sig mot Evil Enok M.E. och Noralf Braekken efter en resa utvändigt om ledaren.
De två övriga uttagningsloppen vanns av favoriterna Moni Viking (Frode Hamre tränare) och Ferrari B.R. (Bo Westergård).
På kallblodssidan kvalade Öystein Tjomsland in Ängsrappen till derbyt medan Robert Skoglund-tränade Torpa Olea knep sista finalplatsen i stoderbyt.
Finalerna körs på Bjerke 18 september.

Robin Johansson, Kanal 75


Kallblodsderbyt blir en öppen historia sedan storfavoriten Ingbest galopperat i ledningen på upploppet i söndagens kvallopp på Östers..


Kallblodsderbyt blir en öppen historia sedan storfavoriten Ingbest galopperat i ledningen på upploppet i söndagens kvallopp på Östersundstravet.
När Ingbest försvann tog Galileo chansen och Geir Flåtens häst har nu chansen att följa upp fjolårets kriterieseger med även en derbyseger.
Det andra derbykvalet skrällde Öystein Tjomsland-tränade Ängsrappen.
I kvalen till Derbystoet vanns av Aase och av B.W.Gullis, som tränas av Öystein Tjomsland respektive Thomas Lönn.

Startlista
Kallblodsderbyt
2140 meter autostart
1. Ängsrappen (Öystein Tjomsland)
2. Galileo (Geir Flåten)
3. Tangen Loke (Öystein Tjomsland)
4. Mjölner Herkules (Jan Roar Mjölneröd)
5. Myllkärrs Sune (Lise-Lotte Nyström)
6. Björlifant (Jan-Olov Persson)
7. Moe Garm (Tor Martin Moe)
8. Mellem Viktor (Tone Merete Pettersen)
9. Pydin (Niclas Torstemo)
10. Guli Rubin (Jan-Olov Persson)
11. Järvsö Tor (Jan-Olov Persson)
12. Lesja Titan (Öystein Tjomsland)

Startlista
Derbystoet
2140 meter autostart
1. B.W.Gullis (Thomas Lönn)
2. Mjöknen Tulla (Jan Roar Mjölneröd)
3. Jega Bottega (Öystein Tjomsland)
4. Aase (Öystein Tjomsland)
5. Arvesölv (Merete Viksås)
6. Hammars Cina (Kristian Lindberg)
7. Höstbolillemor (Jan-Olov Åberg)
8. Åstas Lotta (Kajsa Frick)
9. Norm Maja (Björn Karlsson)
10. Torpa Olea (Robert Skoglund)
11. Hovs Fröya (Ola Engevold)
12. Klack Vilja (Krister Wiklund)

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-3 2180/9 2 34.6 41
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-5 2180/10 7 29.7g 505
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-4 Cato Antonsen 2180/12 C 5 25.4 440
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-3 Cato Antonsen 2100/8 B 4 25.9 1314
2016-09-06 2016-09-06 Bjerke-3 Cato Antonsen 2100/4 B 0 105
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-4 Ulf Ohlsson 2140/10 A 5 29.4 76
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-7 Robert Skoglund 2140/7 B 4 28.7 50
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Ulf Ohlsson 2180/8 B 4 26.7 160
2016-06-03 2016-06-03 Romme-5 Robert Skoglund 2180/13 A 6 28.8 44
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-3 Robert Skoglund 2180/9 A 2 28.0 20
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-2 Göran Thorén 2200/7 B 1 29.6 50
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-3 Rikard N Skoglund 2180/11 A 3 27.2 141
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-2 Rikard N Skoglund 1640/8 C 3 24.1 87
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-5 Rikard N Skoglund 2140/7 B 2 25.5g 68
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-8 Ove A Lindqvist 2180/14 A 5 28.4 34
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-2 Rikard N Skoglund 2180/8 C 4 26.2 785
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-8 Rikard N Skoglund 2180/6 D 3 25.1 357
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-3 Mikael J Andersson 2180/10 B 5 25.0 317
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-10 Kaj Widell 2180/8 B 5 26.1 124
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-8 Rikard N Skoglund 2640/3 B 5 28.4 86
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-9 Rikard N Skoglund 2160/2 C 6 26.3 125
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-1 Rikard N Skoglund 1660/6 C 3 22.8 314
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-5 Göran Thorén 2660/4 C 0 30.0 321
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-4 Göran Thorén 2660/7 B 0 29.2 58
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-8 Göran Thorén 2160/14 D 0 26.3g 883
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-7 Göran Thorén 2140/10 B 2 27.9g 136
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-5 Göran Thorén 2140/7 B 4 27.5 146
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-6 Göran Thorén 1640/3 A 7 26.6 147
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-6 Hans Bergh 2160/6 C 4 26.9 644
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 Krister Söderholm 2160/11 B 6 27.3 284
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-3 Hans Bergh 2160/4 C 5 27.6 66
2018-09-20 2018-09-20 Boden-6 Hans Bergh 2140/4 C 3 28.1 80
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-7 Hans Bergh 2140/9 C 4 25.7 139
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-7 Hans Bergh 1660/12 B 5 24.3 493
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-3 Ulf Eriksson 1640/3 D 0 26.3 33
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-9 Rikard N Skoglund 2180/9 D 3 25.4 287
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-8 Ingvar Nyberg 1660/4 B 2 24.5 23
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-3 Hans Bergh 2140/2 B 5 26.4 88
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-6 Hans Bergh 1640/7 B 2 25.1 55
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-9 John Östman 2160/10 B 0 26.2 222
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-7 John Östman 2140/2 D 0 26.3g 772
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-8 Rikard N Skoglund 2180/13 D 0 25.1 690
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-7 Rikard N Skoglund 2660/13 C 7 28.5 272
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-6 Rikard N Skoglund 2140/4 C 1 26.2 74
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-9 Rikard N Skoglund 2140/4 C 4 27.6 100
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-6 Rikard N Skoglund 2640/3 D 0 27.2 282
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-6 Rikard N Skoglund 2140/2 D 2 26.1 382
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-10 Rikard N Skoglund 1640/10 C 6 25.8g 66
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-2 Rikard N Skoglund 2680/11 C 3 27.6 297
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-8 Hans Bergh 2160/9 C 6 28.0 554
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-6 Hans Bergh 1640/9 C 3 23.5 214
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-9 Hans Bergh 2140/6 A 2 24.8 76
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-7 Hans Bergh 2200/11 A 3 25.8 28
2019-10-19 2019-10-19 Romme-8 Hans Bergh 2660/11 B 4 25.6 562
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-9 Hans Bergh 2140/5 A 3 25.0 87
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-2 Hans Bergh 2180/7 B 1 25.8 18
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-6 Hans Bergh 3180/8 A 1 25.8 131
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-7 Hans Bergh 2160/8 A str
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-10 Hans Bergh 1640/10 B 0 22.7 333
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-4 Hans Bergh 2640/2 C 6 27.6 258
2019-06-15 2019-06-15 Boden-10 Hans Bergh 2140/10 B 7 25.4 209
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-9 Hans Bergh 2140/1 A 3 24.6 79
2019-04-21 2019-04-21 Romme-8 Hans Bergh 2140/2 C 4 23.0g 614
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-7 Hans Bergh 2140/3 A 2 25.7 146
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-8 Hans Bergh 1660/14 B 5 24.2 559
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-9 Hans Bergh 2140/2 D 2 25.0 526
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-8 Hans Bergh 1660/12 D 0 26.2 1147ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se