Top of the Hill travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Top of the Hill travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Top of the Hill har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Top of the Hill har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Top of the Hill


Kim Pedersen är född i Danmark och fick tidigt intresse för trav. När Bo Westergaard flyttade till Norge och öppnade en tränarr&ou..


Kim Pedersen är född i Danmark och fick tidigt intresse för trav. När Bo Westergaard flyttade till Norge och öppnade en tränarrörelse hängde Kim med och han har blivit kvar.
- När Bosse flyttade tillbaka till Danmark valde jag att bli egen tränare och det har jag varit i 3,5 och jag trivs väldigt bra och stallet växer hela tiden.
Förra året är det överlägset bästa för stallet med seger i korta E3 med Hennessy Am och seger i det norska kriteriet med High Flyer.
- Det gick vår väg under fjolåret och det ser väldigt bra ut inför det här året också och jag hoppas att vi ska kunna vara ännu mer framgångsrika.

Siktar mot Sverige
Kim Pedersen har hästägare som satsar och om allt går som planerat så blir det en del resor till Sverige under året.
- Jag är väldigt nöjd med Hennessy Am i träningen. Han har utvecklats mycket och siktet är inställt på de svenska årgångsloppen. Jag har en plan och vi hoppas kunna börja med Kungapokalen. Det finns massor av fina lopp för honom, men man kan inte vara med i alla och hästen får bestämma. Jag har en mycket fin treåring som är född i Sverige och har tävlat i USA som är väldigt intressant. Han heter Top Of The Hill och har sprungit 1.11,6a/1609 meter och det känns att det är lite extra. Jag har även sex svenskfödda tvååringar som ser bra ut så jag räknar med att det blir en del resor till Sverige framöver.
På onsdag avgörs V86 på Solvalla och Bjerke och Kim Pedersen startar Cash D.E. (V86-5) på Bjerke. Femåringen har fem raka segrar i bagaget, men det var ett tag sedan han startade.
- Han har helt enkelt fått en träningsperiod. Jag är mycket nöjd med honom i träningen. Jag har kört två banjobb med honom och det snabbaste efter 1.18/2100 meter. Det är en mycket kapabel häst som vi hittade i Tyskland och jag hoppas att det är väl investerade pengar. Cash D.E. har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och jag tror en hel del på honom i år. Om allt fungerar på onsdag så siktar vi på V75 på Momarken, det är Unionskampen och ett STL-försök i klass II och finalen går under elitloppshelgen.
Kan han försvara innerspåret?
- Jag är faktiskt lite orolig själv, men det är inte kusken och jag litar på honom. Cash D.E är inte beroende av ledningen på något sätt, men det är enklaste vägen och det blir minst strul om han kan springa i den positionen. Jag har en bra känsla i alla fall och förstår att han kommer att bli ganska hårt betrodd.

 

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2021-05-19 2021-05-19 Solvalla-8 Erlend Rennesvik 2140/8 B str
2021-04-26 2021-04-26 Tjeckien-3 Erlend Rennesvik 2100/11 B 3 18ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se