Titan Tabac travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Titan Tabac travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Titan Tabac har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-6 Rebecca Dahlén 3200/13 D

Nyheter för travhäst Titan Tabac


Björn Karlsson fick vara med om en dröm förra året då han vann Elitkampen med Tangen Haap. Solänget-tränaren drömmer g..


Björn Karlsson fick vara med om en dröm förra året då han vann Elitkampen med Tangen Haap. Solänget-tränaren drömmer gärna igen på Solvalla den sista helgen i maj.
Titelförsvararen i kallblodens elitlopp har tränats tungt på slutet för att byggas upp inför det stora slaget. Så tisdagens uppgift på hemmabanan är bara en anhalt på vägen.
Det finns flera saker att sätta på minuskontot. Tangen Haap ska gå med skor i stället för racerbalansen barfota och distansen 2640 meter är inte hästens bästa. Dessutom har Karlsson inte lättat på de tunga träningspassen inför tisdagen och befarar 11-åringen bara är nära toppform och inte i den.
Flera minus - men…
- Han brukar vara huvudet högre än de han möter nu. Åtminstone när han är vid sunda vätskor. Hästen känns jättefin och borde ha bra chans trots att det inte är full fjäder på honom, säger Björn Karlsson.

”Går inte att stoppa honom”
Nordgubbens Minne över 2640 meter ser topphästen Pydin på ett bakspår tillsammans med Ove A Lindqvist. Niclas Torstemos häst har fått en inbjudan till Elitkampen.
SM-vinnaren Björs Frej är en annan av motståndarna.
- Tangen Haap känns jättefin och är där han ska vara för dagen. Men han tränas väldigt tungt och jag har inte lättat på träningen inför loppet på Solänget. Det gör jag sista veckan in mot Elitkampen med honom. Jag hade helst kört honom i ryggar den här gången också men från ett sjunde går det inte att stoppa honom utan han vill till ledningen och lär sitta där också ganska omedelbart, säger Björn Karlsson.
Lome Brage, Odd Herakles, Pydin, Vixus, Välähdys och Tangen Haap är klara för sprinterfesten Elitkampen på Solvalla.
- Odd Herakles tror jag blir favoriten i år.

Startlista
Nordgubbens Minne (V64-5)
2640 meter, auto

1. Faks Nils – Hanna Forslin
2. Guli Tor – Jan-Olov Persson
3. Järvsöodin – Ulf Ohlsson
4. Art Nökkve – Håkan Skoglund
5. Titan Tabac – Wiktor Kylin-Blom
6. Björs Frej – Magnus A Djuse
7. Tangen Haap – Björn Karlsson
8. Smedheim Solan – Mats E Djuse
9. Pydin – Ove A Lindqvist
Förstapris: 50 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


På fredag gör Månprinsen A.M. första starten sedan i maj förra året. Den nu trettonårige kallblodskungen är anmä..


På fredag gör Månprinsen A.M. första starten sedan i maj förra året. Den nu trettonårige kallblodskungen är anmäld till ett lopp med 35 000 kronor i förstapris på nya hemmabanan i Bollnäs.
Motståndet utgörs bland annat av regerande svenske mästaren Björs Frej som vann fjolårets SM-lopp på Bergsåker i Månprinsens bortavaro.
Gunnar Melander fick avbryta ett träningsjobb inför Elitkampen på Solvalla förra året med Månprinsen som hade ådragit sig en lättare skada på ett gaffelband.
- Det var inget större men nu blev det så att vi gav honom nästan hela året ändå för att kunna komma tillbaka ordentligt. Han har tränat hela tiden men eftersom det inte varit den allra bästa vintern för att träna honom på har den där allra sista vässningen blivit lite försenad, berättar Gunnar Melander.
I torsdags körde han ett snabbjobb inne på Bollnästravet och kände att tiden var inne.
- Jag körde ju bara lugnt - 1.28,5 i 2100 meter - men det kändes väldigt fint. Han  kändes precis som vanligt. Nu har han ju varit borta länge och det är ingen toppform eller så. Men han håller en hög nivå som alla vet, säger Gunnar Melander inför starten i V64-6 på fredagskvällen.

Inga garantier lämnas
Månprinsen A.M. kommer inte att starta i Elitkampen på Solvalla i maj. Gunnar Melander har andra uppgifter för kallblodskungen.
- Nu får vi köra igång i alla fall och se hur det känns. När han kändes så fin bestämde jag mig för att vara med i Bollnäs. Det är svårt att garantera någonting så klart. Men hästen kommer säkert att göra ett bra lopp och sedan får vi se hur långt det räcker mot de här som startat på och har flera lopp i kroppen. Hästen går med skor .
Det blev ett sjundespår på fredag. Planen är att öppna ordentligt när bilen släpper.
-Jag kommer att köra till en bit från början och se var vi hamnar.  
Nestor Gunnar Melander vill känna på Månprinsen A.M. i lopp igen - trettonåringen som på 107 starter tagit 69 segrar och sprungit in drygt nio miljoner kronor.

Startlista
V64-6 Bollnäs, fredag
2 140 meter, autostart

1. Åsrud Vilja – Erik Adielsson
2. Bro Viking – Bo Landgren
3. Smedheim Solan - Rikard N Skoglund
4. Lome Diamant - Jan-Ove Olsen
5. Björs Frej - Jorma Kontio
6. Titan Tabac - Mats E Djuse
7. Månprinsen A.M. - Gunnar Melander
8. B.W.Sture - Örjan Kihlström
9. Art Nökkve - Håkan Skoglund
10. Bellfaks - Jan-Olov Persson
11.Närby Kalabalik - Magnus A Djuse
12. Solör Stegg - Torbjörn Jansson
Förstapris: 35 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Gunnar Melander brukar ha vårdagjämningen som riktmärke när han kickar igång säsongerna med kallblodsrasens bäste. 2019 var..


Gunnar Melander brukar ha vårdagjämningen som riktmärke när han kickar igång säsongerna med kallblodsrasens bäste. 2019 var inget undantag även om årsdebuten dröjde någon vecka från 20 mars det här året. Enligt Melander brukar försöksloppet i Dubbelcupen i Bollnäs ligga någon vecka tidigare.
På fredag kväll är Månprinsen A.M. i alla fall på gång igen i ett V64-lopp på Bollnästravet. Motståndet utgörs av sex hästar i ett försök i Dubbelcupen och tolvåringen har 20 meter att hämta in på ett par hästar på startfållan.
- Månprinsen har väl inte den absoluta toppformen men känns ju stark och rejäl och precis lika fin som vanligt. Det är inte så mycket hästar och de där på fredag brukar han ju kunna rå på, säger Gunnar Melander, och rättar sig lite:
- Men tävling är tävling så man måste köra först. Men det där att det inte är så stort fält är bra förstås. Förhoppningsvis ska det gå utan att det ska krångla någonting. Så nu hänger det på kusken, att han kan styra rätt också!

Fortsätter utvecklas?
Efter förlusten mot Lome Brage i ett sprinterlopp på Hagmyren i juli, avslutade Månprinsen fjolårets säsong med sex raka segrar.
På Åbytravet rycktes skorna för första gången och ett nytt rekord blev det, 1.19,0 över kort distans. Melander håller det inte för otroligt att hästen fortsätter utvecklas under säsongen som tolvåring och Elitkampen på Solvalla kan bli ett av målen om allt fungerar.
Ett lopp den mycket meriterade Gunnar Melander aldrig vunnit.
- Helt klart är det hästen som bestämmer men skulle det vara att allting flyter på som det ska är det klart att Solvalla finns i tankarna. I fjol blev det krångel med att vi hade så mycket snö och inte kunde förbereda honom på rätt sätt och då fick vi ju stå över Elitkampen.

”Fina träningsförhållanden”
Månprinsen A.M. är hemmahäst på Bollnästravet på fredagen. I höstas lämnade Gunnar Melander Ångermanland och Dannero och flyttade till Bollnäs med sambon AnnaMaria Öberg där man hyr in sig på Runemo Gård med hästarna.
- Jag tycker att han har jobbat på som jag velat hela tiden och det har inte varit något krångel med fina träningsförhållanden. Jag var inne på banan i fredags med en annan häst och det var jättefin bana och man behöver ju inga brodd eller så på fredag.
Men kallblodskungen är alltså rund om magen.
- När de blir lite äldre så har de lättare att bli lite rundare. Men det är klart att har tränat på och är fin, så det är ingen fara med rondören.
Fredagens försök i Dubbelcupen ligger en vecka senare än tidigare år. Gunnar Melander måste kvala in Månprinsen A.M. till finalen i fredagens lopp och tar inte ut något i förskott - men han gillar inte hur loppen ligger för kallblodseliten i april.
- Skulle han vara fin på fredag vill man ju vara med i Dubbelcupens final. Men det här året kommer Vårbjörken på Umåker mitt emellan redan nästa lördag så nu får vi se hur det blir. Det beror på hur det känns, om det blir för tätt mellan loppen med bara en vecka mellan varje lopp. Tre lopp så tätt direkt i början av säsongen känns kanske lite tokigt om man ska börja matcha för lite större lopp framöver, säger han.
Inför 2019 har Månprinsen A.M. segrat 66 gånger på 104 starter och sprungit in 8,7 miljoner kronor.

Startlista
Dubbelcupen (försök) V64-4
2 140 meter volt

1. Tand Tuff – Jan-Olov Persson
2. Art Nökkve – Håkan Skoglund
Tillägg 20 meter
3. Pydin – Jan-Olov Åberg
4. Hulte Magnus – Kenth Åkerlund
5. Art Kjarvald – Magnus A Djuse
6. Månprinsen A.M. – Gunnar Melander
7. Titan Tabac – Emilia Leo
Förstapris: 50 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Ulf Eriksson, 52, har sitt bästa år på travbanorna. 106 segrar totalt varav 103 i Sverige innebär att han har många meriterade namn ..


Ulf Eriksson, 52, har sitt bästa år på travbanorna. 106 segrar totalt varav 103 i Sverige innebär att han har många meriterade namn bakom sig i de olika kuskligorna.
I pengar har Ulf Eriksson kört in nästan 9,3 miljoner kronor hittills i år. Han krossar därmed sitt gamla rekord från i fjol då han körde in drygt 5,8 miljoner kronor.
- Det är helt otroligt år, det mesta har stämt egentligen. Jag blev väldigt lycklig när jag passerade 100 segrar förra torsdagen och sen smällde det bara till med två tripplar i rad till helgen så nu är man het, säger Ulf Eriksson och skrattar.
Ofta när någon frågar en kusk varför det går så bra blir svaret att det beror på bra tränare som ger fina förtroenden med bra hästar. Men räcker det som förklaring verkligen?
- Det är klart att det är en stor del, utan bra hästar att köra blir det inte så många segrar och utan bra tränare blir det inte så många bra hästar att köra. Jag är oerhört tacksam för de chanser jag får, men sedan kan jag inte sticka under stol med att jag hoppas och tror att jag själv utvecklats också och framför allt att självförtroendet verkligen finns där nu.
- Jag litar helt enkelt både på mig själv och på djuren i alla lägen. Jag vann över 100 lopp även 2004, men skillnaden då var att det mest handlade om billigare lopp. I år har jag kört in över nio miljoner kronor och det har jag inte varit i närheten av tidigare, så det är också ett kvitto på att vi lyckats även på V75 och i andra större lopp. Det tycker jag kanske är allra roligast med året som gått, säger Ulf Eriksson.
Någon stillsam tillvaro handlar det inte om. För att vara med i de större sammanhangen blir det många och långa resor när man bor i Bollnäs, men det är inget Ulf Eriksson ryggar för. Dessutom saknas inte jobb på hemmaplan numera med en hel handfull egna hästar att träna.

Dörren öppen för fler hästar i stallet
För ett drygt år sedan fanns bara en enda häst på träningslistan, sambons kallblod Essis Lille Alfred. Numera tränar han ytterligare fyra egenägda hästar där nyförvärvet Emil B.Boko (V75-7) blir favorit i första starten i ny regi.
- Det är egentligen inget medvetet val att det blivit så, men heller ingenting jag bromsat. Utöver sambons häst så äger jag de andra fyra själv och eftersom jag kan ha dem inackorderade hos brorsan Peter Eriksson får jag välbehövlig hjälp med fodring och annan markservice vilket underlättar. Just nu passar den här nivån ganska bra, men jag håller absolut dörren öppen även för externa hästägare om det är så att man vill satsa på kvalitativa unghästar eller bra tävlingshästar. Jag tycker precis lika bra om att träna hästar som att köra dem.
- Storyn kring varför jag köpte Emil B.Boko av hästägare hos Peter Untersteiner var att jag gillade hästen redan sedan Per Linderoth hade honom som unghäst. Jag har sedan följt hästen och tycker att det är en jättetrevlig och fin individ. När Peter behövde göra plats för nya unghästar uppstod ett läge att köpa honom och på den vägen är det.
Du har haft honom en månad och anmäler direkt ut på V75. Mellan raderna antyder det att Du är väldigt nöjd med träningsrundorna?
- Haha, ja i alla fall med de få träningsrundor det blivit… Jag har bara haft honom en månad och vi har haft stora problem med tjällossning på banan här så han har inte gått några banjobb utan bara intervaller och i dessa känns han väldigt laddad och inspirerad. Hästen kommer dessutom från kontinuerligt startande och då det här loppet låg väldigt bra i tiden och väldigt bra geografiskt så provade jag att anmäla. Dessutom är det kul att prova honom barfota i en start innan vinterreglerna tar vid. Det är som sagt en jättefin travare och något hokus pokus angående balans och utrustning är det inte i övrigt utan vi siktar på barfota runt om, öppet huvudlag, urryckare, och vanlig vagn.
- Det är fina förutsättningar för honom och han fick ett bra spår så jag kommer i alla fall att prova ordentligt från början och kommer vi till ledningen kör jag där. Han radar kanske inte upp segrarna men känslan är ändå att det är lite lättare uppe i Norrland och jag tror att han kommer att hävda sig väldigt bra här uppe. Visst tror jag på vettig chans även om Emil B.Boko är lite svårbedömd även för mig.
Du kör även några hästar till inom ramen för V75, vad säger du om dem?
- Cali Maks (V75-2) körde jag senast och han var duktig från ledningen och fick bara ge sig sista biten mot bra hästar som Hulte Magnus och Titan Tabac. Formen är fin men problemet är bara att han möter ännu bättre hästar nu... Pengar är en framgång.
- Tiger Marke (V75-5) har jag aldrig kört och honom har jag ingen uppfattning om.
- Narold Vox (V75-6) är en häst jag känner till väl. Jag körde inte senast men vet att han hade en ganska opassande uppgift från bakspår i gulddivisionen. Däremot körde jag honom till seger näst senast och jag måste säga att hästen kändes strålande bra då, väl så fin som när han hade absolut toppform och tog ett par raka segrar i rejäl stil i somras. Han är tuff och rejäl och väldigt pålitlig, så det är väl egentligen en ständig outsider trots att det här loppet såg stentufft ut på pappret.
Några problem med att hålla motivationen uppe året ut verkar Ulf inte ha.
- Nej, jag ligger precis på rätt sida gränsen just nu för att få köra i V75 Champions i början av nästa år, och det tycker jag skulle vara enormt kul. Jag har varit med en gång tidigare men då gick det så dåligt att jag vill ha revansch. Det är en del V75-omgångar kvar här uppe i norr i slutet av året så vi är taggade till tänderna.

Mattias Anderberg, Kanal 75


Sundsvall Open Trot2140 meter autostart:1) Nuncio – Örjan Kihlström2) Volstead – Per Lennartsson3) Call Me Keeper – Johan Unterstein..


Sundsvall Open Trot
2140 meter autostart:
1) Nuncio – Örjan Kihlström
2) Volstead – Per Lennartsson
3) Call Me Keeper – Johan Untersteiner
4) D.D.'s Hitman – Jorma Kontio
5) Nahar – Robert Bergh
6) Oasis Bi – Björn Goop
7) Anna Mix – Erik Adielsson
8) Shadow Woodland – Ulf Ohlsson
9) On Track Piraten – Jos Verbeeck
10) Explosive de Vie – Kevin Oscarsson

Svenskt Mästerskap för kallblod
2640 meter autostart:
1) Hulte Magnus – Ulf Ohlsson
2) Mel Odin – Micael Melander
3) Cali Maks – Jorma Kontio
4) Odin Tabac – Jörgen Westholm
5) Månprinsen A.M. - Gunnar Melander
6) Rino Dox – Tomas Pettersson
7) Titan Tabac – Ulf Eriksson
8) Monster Monsun – Fredrik Fransson
9) Trippa Undan – Oskar Kylin-Blom
10) Närby Kalabalik – Peter Eriksson
11) Myllarfaks – Ingvar Nyberg
12) Krusen – Michael von Krusenstierna

Kanal 75


Kallblodet Mino har segrat två gånger tidigare i V75 tillsammans med Magnus Jakobsson. Karlstadkusken satt bakom i Gunnar Wallbergs Minne på G..


Kallblodet Mino har segrat två gånger tidigare i V75 tillsammans med Magnus Jakobsson. Karlstadkusken satt bakom i Gunnar Wallbergs Minne på Gävletravet i maj 2014, samt i loppet Erik Perssons Memorial i Årjäng i fjol somras.
Under midnattstravet i Östersund på lördag - med första V75-start 20.30 - kör Jakobsson hästen igen. Mino står med 20 meters tillägg i V75-2.
- Jakobsson känner Mino och det blir helt klart en intressant start nu när hästen är igång och betäcker, säger 71-årige Gerth Ove Karlsson, med amatörlicens på Gävletravet.
Lördagsloppet är ett minneslopp efter jämtländska fantomstoet Sjunga Best. Men det är det inga ston med, utan ett helt fält med hingstar och valacker.

Uppfödare i 40 år
Åttaårige Mino är en av dem. En hingst leasad från Norge som nyligen blivit premierad.
Gerth Ove Karlsson från Heby i Västmanland har hållit på med uppfödning av kallblodiga hästar i snart 40 år under kennelnamnet ”Tabac”.
Egil Tabac och Odin Tabac är de vinstrikaste av Gerth Oves uppfödningar med vardera 2,2 miljoner intjänat. Trean i ligan Titan Tabac som sprang in 1,4 miljoner kronor.
- Jag har fött upp en bit över 500 hästar i alla fall, samtliga utom kanske fem har hetat ”Tabac”, efter rakvattnet. Man kan inte bara prata pengar och jämföra då och nu. Odin har tänt om fantastiskt hos Jörgen Westholm. Men jag håller Egil som den bäste. Han var igång och startade från treåringssäsongen och har gjort det bra.

Haft Mino i kikaren länge
V75-aktuelle Mino ägs av norske amatörtränaren Helmen Hovel. Hästen är endast på leasing hos Gerth Ove Karlsson och dealen är att hingsten ska tillbaka till Norge efter betäckningssäsongen.
Karlsson blev tidigt intresserad av Mino och erbjöd ägaren 350 000 kronor för hästen för några år sedan men fick nobben. Nu blev fuxen en avelshingst på leasing på Stuteri Tabac i stället. En uppfödare som inte använder semin utan alltid låtit betäcka på naturlig väg.
Mino ska få bekanta sig med flera ston i veckan.
- Självklart får han en ledig dag på fredag. Annars är han igång och betäcker varannan dag, ibland två gånger om dan. Sju ston är färdigbetäckta och vi har tio här just nu som ska gå till honom. Så sammanlagt kommer han att få någonstans runt 20 ston skulle jag tro.
Hur reagerar hingstar som nyligen börjat betäcka?
- Ja, det är det man aldrig vet. Jag har haft hingstar som blivit mycket, mycket bättre när de börjat betäcka, en del andra har tvärtom bli lite sämre och okoncentrerade. Men jag tycker inte att det verkar så med den här. Det är en jävla tuffing , en riktig hårding faktiskt. Jag har ju hållit på i 40 år och har lite att jämföra med och måste säga att han är ganska tuff att betäcka med.
Mino ser annars beskedlig ut på avstånd.
- Det är ingen tokig och dum hingst. Till vardags är han bra att ha att göra med, men just i det här är rätt tuff. Han har ju aldrig betäckt förut och börjar veta vad det går ut på nu. Det finns inget som tyder på att något är fel i alla fall.
Vad säger du om lördagens start då?
- Vi får väl ligga lite lågt med tanke på att han är igång och betäcker. Han har inte startat på en månad men vi har tränat på och jag kört lite intervaller med honom och han verkar som vanligt. Vi ändrar inget i utrustningen, han trivs som han går nu. Senast blev det ju helt fel då han fick gå utvändigt. Visserligen har vunnit från dödens men då gick det långsammare. Mino ska köras lite ”på rulle” då han ju är väldigt, väldigt speedig. På upploppet plockar han ner de flesta, då spelar det ingen roll vad de heter.
Vem tycker du är värst emot?
- Solörstegg är jag lite imponerad av. Hästen kommit tillbaka från gaffelbandsskada och gjort riktiga fantomlopp, bland annat svenskt rekord över 2640 meter senast. Vi åker inte till Östersund för att lägga oss på rygg men jag tror att det blir svårt att räcka ända till seger. Jag hoppas att jag har fel.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-7 2660/8 0 g 26
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 2160/7 4 23.6 106
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-9 2140/6 5 24.3 95
2015-10-04 2015-10-04 Romme-7 1680/13 0 g 24
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-8 Håkan Wallberg 2680/11 A 0 g 64
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-6 Håkan Wallberg 2180/11 C 0 26.6g 521
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-8 Håkan Wallberg 2160/6 C 1 24.7 31
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-8 Håkan Wallberg 1640/6 B 4 21.8 305
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-9 Håkan Wallberg 2180/9 A 1 24.3 30
2016-09-09 2016-09-09 Romme-8 Ulf Eriksson 2140/4 C 0 g 273
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-7 Ulf Eriksson 2640/7 B 6 24.3 550
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-5 Håkan Wallberg 2160/7 A 1 24.5 20
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-3 Ulf Eriksson 1660/11 B 5 22.7 257
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-4 Kaj Widell 2180/10 A 0 g 45
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-5 Ulf Eriksson 2140/4 B 0 25.4g 83
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-1 Ulf Eriksson 2660/4 B 3 23.6 120
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-3 Håkan Wallberg 2160/6 B 2 24.9 19
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-6 Ulf Eriksson 2140/2 B 0 25.4g 17
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-3 Kaj Widell 2660/9 A 3 24.0 40
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-3 Ulf Eriksson 2160/15 A 3 24.6 42
2016-04-30 2016-04-30 Åby-4 Ulf Eriksson 2160/10 C 4 23.9 96
2016-04-26 2016-04-26 Romme-6 Ulf Eriksson 2180/10 A 0 g 17
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-7 Anders Eriksson 2180/10 A 0 g 18
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-8 Ulf Eriksson 2160/4 A 2 24.0 27
2016-03-18 2016-03-18 Romme-7 Ulf Eriksson 2160/11 A 3 25.7g 38
2016-01-02 2016-01-02 Romme-6 2160/6 A 6 26.8 104
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-8 Wiktor Kylin-Blom 2180/15 D 0 25.8 2200
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-8 Wiktor Kylin-Blom 1640/4 D 4 25.1 388
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-4 Wiktor Kylin-Blom 2180/4 D 0 24.9 318
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-6 Wiktor Kylin-Blom 3160/7 D 5 30.0g 657
2017-09-08 2017-09-08 Romme-5 Kaj Widell 2220/13 B 6 25.0 223
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-7 Kaj Widell 2640/12 D 0 25.3g 968
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-8 Kaj Widell 1660/8 D 0 g 545
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-1 Kaj Widell 1660/6 D 2 23.8 162
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-4 Wiktor Kylin-Blom 2160/3 D 7 27.0 252
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-5 Håkan Wallberg 2660/8 B 0 g 711
2017-03-10 2017-03-10 Romme-4 Håkan Wallberg 2140/7 C 0 g 345
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-2 Håkan Wallberg 2160/8 A 4 28.9 37
2018-12-29 2018-12-29 Romme-2 Oskar Kylin Blom 1680/10 B 6 24.2 242
2018-11-20 2018-11-20 Solvalla-8 Kaj Widell 2140/8 D 5 23.6 697
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-8 Håkan Wallberg 1640/2 D 0 22.1 580
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-10 Björn Goop 2680/7 C 0 g 54
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-7 Susanne H Osterling 2140/3 B 0 g 63
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-6 Oskar Kylin Blom 3180/5 D 0
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-3 Wiktor Kylin-Blom 2140/4 C 0 24.3 293
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-8 Wiktor Kylin-Blom 1660/12 D 0 22.0 844
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-7 Martin P Djuse 2140/7 D 6 22.7 1936
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-7 Wiktor Kylin-Blom 2140/3 C 0 24.1 253
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-8 Wiktor Kylin-Blom 1640/2 C 6 21.5 771
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-7 Wiktor Kylin-Blom 2640/3 C 0 g 536
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-4 Krister Söderholm 2160/8 C 1 24.8 46
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-9 Wiktor Kylin-Blom 2140/9 D 0 25.2g 2520
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-8 Wiktor Kylin-Blom 2160/11 D 0 23.8 927
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-6 Wiktor Kylin-Blom 2660/10 C 6 26.4 469
2019-12-28 2019-12-28 Romme-8 Mats E Djuse 2160/9 D 6 26.3 422
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-6 Mats E Djuse 1640/7 D 4 23.9 683
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-8 Kaj Widell 2140/10 D 0 g 1142
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-9 Mats E Djuse 2140/6 D 0 384
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-5 Mats E Djuse 2160/9 C 4 26.1 48
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-4 Mats E Djuse 2140/8 D 3 24.3 733
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-8 Oskar Kylin Blom 2680/12 D 0 26.0 982
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-7 Kaj Widell 2140/9 D 0 23.9 1359
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-1 Kaj Widell 2160/10 D 7 25.3 133
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-8 Kaj Widell 2140/8 D 0 23.8 1236
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-10 Emilia Leo 1640/3 D 0 g 338
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-4 Emilia Leo 2660/6 D 0 g 598
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-3 Emilia Leo 1640/5 D 4 26.4 390
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-6 Wiktor Kylin-Blom 2680/9 D str
2019-05-10 2019-05-10 Romme-6 Emilia Leo 2180/14 D 7 25.6 559
2019-04-27 2019-04-27 Åby-2 Emilia Leo 2160/6 D 0 g 790
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-7 Emilia Leo 2160/7 D 4 29.0 344
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-8 Stefan Söderkvist 2160/14 C 0 g 860
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-8 Oskar Kylin Blom 2160/10 D 0 26.3 534
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-8 Oskar Kylin Blom 2140/3 C str
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-8 Oskar Kylin Blom 2660/6 C 7 27.1 407
2019-01-11 2019-01-11 Romme-7 Oskar Kylin Blom 1660/13 C 0 24.8g 175
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-9 Rebecca Dahlén 2140/6 D 0 23.8 1645
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-5 Oskar Kylin Blom 2160/9 B 0 g 511
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-9 Oskar Kylin Blom 2660/13 C str
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-7 Oskar J Andersson 2140/8 D 0 g 1850
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-7 Jorma Kontio 2140/4 C 5 24.5 686
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Håkan Wallberg 2180/12 B 6 25.0 203
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-3 Oskar J Andersson 2680/8 C 4 24.5 404
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-4 Rebecca Dahlén 1660/14 D 0 29.1g 1603
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-6 Rebecca Dahlén 2140/9 D 0 23.5 1536
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-1 Rebecca Dahlén 2140/7 C 6 25.2 165
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-3 Wiktor Kylin-Blom 2640/2 C 0 g 197
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-4 Oskar Kylin Blom 2160/6 B 3 23.5g 423
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-8 Wiktor Kylin-Blom 2640/5 D 0 28.3g 762
2020-05-11 2020-05-11 Romme-6 Oskar J Andersson 2160/10 C 0 23.6 1644
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-7 Wiktor Kylin-Blom 2160/12 C 0 24.7 910
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-9 Mats E Djuse 2140/6 D 0 25.2g 699
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-9 Oskar J Andersson 2160/13 D 0 23.7 1170
2020-02-14 2020-02-14 Romme-8 Oskar J Andersson 1660/14 C 0 23.8 937
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-8 Mats E Djuse 2680/7 D 0 30.6g 106
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-7 Mats E Djuse 2140/3 D 4 25.0 522ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se