Tiger Marke travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Tiger Marke travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Tiger Marke har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Tiger Marke har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Tiger Marke


Lördagens V75-omgång är speciell på många sätt.Inte nog med att det är 15 hästar i varje avdelning. I sex av dessa &a..


Lördagens V75-omgång är speciell på många sätt.
Inte nog med att det är 15 hästar i varje avdelning.
I sex av dessa är det samma kuskar som gör upp, fjolårets segerrikaste på V75.
Från att tidigare avgjorts i ett lopp har vägen till att utse V75-mästaren utvecklats till landets mest prestigefyllda kuskmatch.
Eller?
- För mig är Björkampen (körs årligen på Bodentravet reds. anm.) den största kuskmatchen. Men det kanske beror på att jag har vunnit den. Vinner jag på lördag får jag väl säga att V75 Champions är störst, säger Rikard N Skoglund på väg att sätta upp sin just inhandlade brevlåda utanför det nya hemmet vid travcampen Erikssund i Sigtuna kommun norr om Stockholm.
Timmarna tidigare hade han och sambon Lina Bergström lotsat in hästarna i det nya stallet vilket innebar att Skoglund i samma stund fick licensen flyttad från Bergsåker till Solvalla.
- Anledningen att vi flyttar är att jag fått många fler kunder längre ner i landet. Jag tävlar så mycket mer här nere nu att det vore dumt att inte bo här. Man blir sliten av alla resor och förhoppningsvis betyder det att jag får sova lite oftare i min egen säng. Det senaste året har jag bott mycket hos Ulf Ohlsson.
Just Ulf Ohlsson är kusken som dominerar i landet när det kommer till att vinna lopp.
Fyra år i rad har han hemfört det prestigefyllda allsvenska kuskchampionatet.
En titel som Rikard N Skoglund trånat efter länge…
- Det var min barndomsdröm, att få vinna kuskligan. Det är väl inte förrän de senaste åren som jag känt att det verkligen kan lyckas en dag.
Faktum är att Skoglund fyra veckor in på det nya året toppar sagda lista med 23 triumfer, att jämföra med 16 för Ohlsson.
- Då har jag ändå haft en avstängning på åtta dagar också. Det gör att man får lite hopp om att det kan gå vägen. Men Ulf blir enormt svår att slå, förutom att han är en av landets absolut bästa kuskar är han så arbetsför och drar sig inte för att åka långt. Det är imponerande att se hur han krigar runt på banorna år efter år. Han har varit min förebild under hela min uppväxt och den dagen jag blir allsvensk champion så hoppas jag verkligen att det blir i kamp med honom.

Rivaler som samåker
Att resa långt och ofta är inget som Skoglund heller räds och de båda tidigare Bergsåker-kollegorna åker ofta på trav tillsammans.
- Det har blivit så och det är trevligare att samåka, det ska vi göra på lördag också.
Vem brukar köra?
- Jag tycker att jag kör mest, men frågar du Ulf säger han säkert tvärtom. Själv föredrar jag att vila på vägen upp och köra på vägen hem, men vi brukar variera.
Efter avstängningen i början av året har Rikard N Skoglund kört lopp 20 dagar i rad, innan han gjorde ett avbrott för att flytta hästarna denna torsdag.
Hur många dagar i rad klarar du av att köra?
- Hur många som helst känns det som. Nu när jag flyttat ner hit så vill jag verkligen jobba stenhårt för att slå mig in på så många banor som möjligt. Jag brukar ta två veckor ledigt varje år, i övrigt kör jag gärna varje dag. Det är min sambo som ansvarar för träningen av våra hästar, jag hjälper till då det inte är lunchtrav, eller när jag är avstängd.

Tror på Green Mamba
Att Rikard N Skoglund gjort en smärre kometkarriär in i den svenska kusktoppen bekräftas av att detta blott är andra gången som han kvalificerat sig för V75 Champions.
- Jag ser det som en liten hyllning till oss som offrat flest lördagar under föregående år. Även om jag som sagt gillar Björnkampen så är det här givetvis mycket större ur ett medialt perspektiv, med en hel V75-omgång. Dessutom är det väldigt trevligt att man får umgås med kollegorna under lite andra former med middag, så att man kan landa lite efter tävlingarna.
- Synpunkten man kan ha är att hästarna inte lottas vilket gör att det blir mindre rättvist jämfört med andra kuskmatcher, men det är så det är.
Hur ser du på dina chanser?
- Jag kör flera hästar för första gången och har ingen riktig koll. Men Green Mamba måste vara en bra möjlighet och sedan ser det intressant ut med några till.
Vad skulle en totalseger i V75 Champions betyda för dig?
- Det vore enormt stort, framförallt är det väldigt kul bara att få vara med.


Så här ser Rikard N Skoglund på sina V75-styrningar:

- 15 Gizmo de Veluwe (V75-1) såg jag när han löpte dött lopp senast och det är en fin häst med bra lunk. Han såg väldigt effektiv och bränslesnål ut med stora steg och det gör att jag tror att han passar bra över tre varv. Skulle det lösa sig härifrån så kan vi säkert vara långt framme.
- 2 Catwalk Ima (V75-2) har jag dålig koll på, men jag har fått positiva rapporter från tränaren som låter uppåt inför det här och verkar inne på ett offensivt upplägg. Själv har jag inte hunnit läsa på loppet, men att stå start med en formstark häst ser intressant ut.
- 10 Bouncing Ball O.O. (V75-3) har jag dålig koll på.
- 1 Demex (V75-4) har jag kört flera gånger även om det var ett tag sedan. Han har sett stark och bra ut på sistone och verkar ha hittat formen igen. Det är några konkurrenter på tillägg som kanske är för bra, men jag tycker att han är första hästen på startvolten och kommer vi till ledningen så kör jag där.
- 1 Tiger Marke (V75-6) har jag inte heller hunnit kolla upp ännu.
- 10 Green Mamba (V75-7) har imponerat på sistone. Jag körde henne även för tidigare tränaren och måste säga att hon har utvecklats i sin nya regi, båda vad gäller snabbhet och styrka. Löpskallen har alltid varit fin. När vi kom till ledningen när senast så sprang hon och bröt och krängde, det gjorde att jag inte vågade svara när Oskar kom så fort. Då tävlade hon med norskt huvudlag istället för sitt normala stängda, vi får se vad tränaren tänkt sig nu. Läget gör i alla fall att jag måste köra offensivt från början, så får vi se om det går att komma till ledningen. Jag tycker att hon ska vara favorit i loppet.

Robin Johansson, Kanal 75


Grand Slam 75 avgörs den här veckan i Mantorp och det är en bana som Mikael Selin har varit tränare på länge. Han har varit proff..


Grand Slam 75 avgörs den här veckan i Mantorp och det är en bana som Mikael Selin har varit tränare på länge. Han har varit proffstränare sedan 2003 och merparten av stallets 23 hästar har han fött upp (stall Marke) och äger själv tillsammans med sambon Christel Berntsson.
- Det blir mer harmoni i stallet så. Men jag har även några utomstående hästägare som jag känner väl. Fast skäller dom på mig så skäller jag tillbaka, säger han och skrattar.
Mikael Selin driver även ett åkeri sedan tio år tillbaka som en extra inkomst.
- Det är bra att ha något som betalar hästarna. Jag har chaufförer som kör döda djur från gårdar till förbränning och så blir det energi av det.
- Sedan sitter jag i styrelsen på Mantorptravet och jobbade även lite extra där under en period när de inte hade någon chef.

I fjol sprang stallets hästar in drygt 1,1 miljoner kronor och vann 17 lopp och var bland de tre främsta i 40 starter.
Vad säger du om fjolåret?
- Det var bra. Jag har inte så många hästar längre och det är ett begränsat material. De jag har är inga toppstammade med Muscle Hill som pappa. Det här är ”Korpen” och jag var fullt nöjd med fjolåret. Innan dess hade vi en tråkig period när hästarna aldrig blev friska men nu har det äntligen rättat till sig, säger Mikael Selin.

”Krafter kvar i V75-finalen senast”
På söndag selar han ut två formstarka hästar på Grand Slam 75. Tiger Marke är favorit och Glide Marke är tredjehandsfavorit i skrivande stund. Först ut är Tiger Marke som vann ett Klass 1-försök för tre starter sedan och senast blev femma i V75-finalen på Solvalla annandag jul.
- Tiger Marke (GS-7) har hållit sig skapligt fräsch nu och travar bättre på ålderns höst. Han var duktig senast i finalen från ett dåligt läge. Erik Adielsson valde att köra invändigt och det var nog rätt eftersom det var stenhårt motstånd och han mötte hästar som var bättre än honom. Han gick med bra fart över mål efter att han fått luckan och Erik sa att det fanns krafter kvar till nästa gång. Eftersom hästen är skör så har han bara fått lugn träning efteråt och det här loppet kommer lagom i tid.
- Han går ner i klass och möter inte lika bra hästar den här gången. Då var det hästar som Martin de Bos och Illuminati som han mötte. När han vann för tre starter sedan svepte han dom från sjuhundra kvar efter en kort galopp från start. Näst senast blev han nerspeedad av Sheriffen. Hästen är snabb ut och läget med spår två är perfekt. Men han kommer inte förbi innerspårets Gianluca Boko från start. Taktiken får Calle (Carl Johan Jepson) bestämma. Jag tror att han är bland de tre och om det klaffar kan han mycket väl vinna, säger Selin.

”Hästarna han möter är inte bättre än honom”

I Grand Slam 75-avslutningen har du även med Glide Marke som kommer från seger. Han startar i en Spårtrappa från spår 13 och körs även han av Carl Johan Jepson. Chanserna där?
- Glide Marke (GS-7)
är en ganska fin häst som har varit lite omogen i sitt uppträdande. Men nu börjar han att lära sig och han var duktig vid segern senast. Då öppnade han bra och backade sig runt och spurtade ner allihopa. Jag tycker att han har varit bäst när han har fått vara med där framme och det har han ju inte läge för nu. Men han måste lära sig att gå bakifrån också.
- Det är ett lite chansartat läge men Calle är väldigt bra på att hitta lösningar och luckor. Det är alltid svårt att backa och gå runt ett så stort fält och det vill till att det inte är för många som ska sitta i andraspår för då kan det bli för långt fram. Annars är hästarna han möter inte bättre än honom och han ska också kunna vara med bland de tre. Även han kan vinna om det klaffar, säger Mikael Selin.
Vem tycker du är bästa chansen?
- Jag tycker att är likvärdigt mellan de båda. Men det är inga hästar man sätter sig i dödens med och vinner utan det krävs rygglopp. Enligt prognosen ska det snö på söndag och det kan bli så att hästarna måste gå med broddar. Blir det för mycket snö i banan är det inte bra. Det skulle missgynna mina hästar om det blir för snömoddigt för båda två kräver fäste.

Michael Carlsson, Kanal 75


Mantorptränaren Mikael Selin hade en av de största spelfavoriterna i V86 på onsdagen i omgången Solvalla samkörde med Jäger..


Mantorptränaren Mikael Selin hade en av de största spelfavoriterna i V86 på onsdagen i omgången Solvalla samkörde med Jägersro.
Tiger Marke är stor och lite av en grovjobbare som höjde sig ett helt snäpp i den senaste starten då han gick barfota för första gången.
Carl Johan Jepson körde sig till ledningen i den starten och Christel Berntsson följde samma exempel på Solvalla och Tiger Marke visade på nytt att den lite grova aktionen förfinas med barfotadans. Efter en liten tryckare mitt i loppet kunde Christel Berntsson lugna ner tempot en bit och var aldrig i förlustfara med hästen hon inte suttit bakom i lopp sedan i december 2016.
- Det var länge sedan jag körde honom och han har ju blivit mycket bättre. Det kändes ganska lugnt och behagligt hela vägen faktiskt, jag behövde inte rycka norsken eller någonting, sa segerkusken.
Duon Selin- Berntsson har inlett säsongen starkt och tagit sig ur en längre period av problem i stallet.
- Hästarna har ofta varit sjuka och varit svåra att få fin päls på. Så det är något som varit fel. Vi har borrat för nytt vatten och det kan vara det som är skillnaden. Det är stor skillnad jämfört med föregående år, sa Christel Berntsson.

Uppskjuten avelskarriär?
Stefan ”Tarzan” Melander hade 15 hästar till start på Solvalla och flaggade på förhand för storskrällen Oceanic Clearence i stoloppet (V86-2). Det blev tidig ledning och efter 1.13,0 första varvet höll sexåringen undan precis för Swish Lane som var omgångens mest streckade häst.
- Det är faktiskt en bra häst det här som suttit fast samtliga fem lopp på slutet. Vi hade dragit av henne skor och skydd och satsat lite med tanke på att hon skulle betäckas i morgon. Ni vet jag inte. Är hon så här vore det roligt att fortsätta med henne, då duger hon en bra bit upp, sa Stefan Melander om Oceanic Clearence som inte hade segrat på 17 försök inför onsdagen.

Segermarginalen nio längder
Hans R Strömberg serverade OnTrack He's Black en bra resa i loppet över 2640 meter på kupongen.
Strömberg gled ut från ett invändigt läge dryga varvet från mål till tredje utvändigt och fyraåringen raketspurtade i den sista kurvan och blev kvällens mest överlägsna segrare…nio längder!
I den sista avdelningen hade Örjan Kihlström händelserna under kontroll från start till mål med Jagger Zon. Kihlström körde upp i dödens och satte sig lugn med Roger Walmanns häst och gled undan,
Märkligt nog tvåprocentare på V86.

Mange på 11,3
I Majsprintern på Jägersro fick Marc Elias offra en hel del för att komma till spets från åttondespåret med Sahara One. 500 meterspasseringen klockades till 1.07,0 och Sahara One höll starkt till andraplatsen.
Joakim Lövgren tog sig förbi sista biten med Racing Mange. Efter ett lopp som första häst i andraspår en bit bak fick Mange en rygg att gå i sista 700 och visade fin stridsmoral i årsdebuten. Segertiden 1.11,3 över sprinterdistansen.
- Han var ute i stentuffa gäng hela fjolåret och fick ingen utdelning. Vi tar ny start och hoppas att det flyter bättre i år i stället, sa Joakim Lövgren.
Joakim Lövgren hade fyra hästar ut från stallet på V86 och vann också med Croquet Rose efter ledning så gott som hela vägen,

Snygg upphämtning
Kvällens prestation svarade italienfödde Uccello Jet för. Hästen är fartfylld men galopperar i så gott som varje start och klarade inte att ta sig iväg felfritt på onsdagen heller bakom bilen men ställde sig relativt snabbt som tredje häst från slutet.
I fronten försvarade sig Thomas Uhrberg bakom Scorpios Kiss mot Lutfi Kolgjini som tryckte på med Ulisse Kronos. Körningen bäddade för Uccello Jet som kom som skjuten ur en kanon i tredjespår i sista kurvan och vann överlägset för Christoffer Eriksson.
- Jag har ju sagt att han är bra! Men den här gången får vi tacka de som körde tio på varvet. Att han galopperade igen... men det är bara att jobba på, sa tränaren Björn Lindblom.
Majstayern över tre kilometer vanns av Petri Puro-tränade Cashback Pellini. Peter Ingves tog tredje raka med hästen och noterade sig även för en trippelseger under onsdagen i Malmö.
På V86 blev det 332 281 kronor i utdelning för åtta rätt. För sju rätt fick man 2291 kronor och utdelningen för sex rätt blev 227 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Ulf Eriksson, 52, har sitt bästa år på travbanorna. 106 segrar totalt varav 103 i Sverige innebär att han har många meriterade namn ..


Ulf Eriksson, 52, har sitt bästa år på travbanorna. 106 segrar totalt varav 103 i Sverige innebär att han har många meriterade namn bakom sig i de olika kuskligorna.
I pengar har Ulf Eriksson kört in nästan 9,3 miljoner kronor hittills i år. Han krossar därmed sitt gamla rekord från i fjol då han körde in drygt 5,8 miljoner kronor.
- Det är helt otroligt år, det mesta har stämt egentligen. Jag blev väldigt lycklig när jag passerade 100 segrar förra torsdagen och sen smällde det bara till med två tripplar i rad till helgen så nu är man het, säger Ulf Eriksson och skrattar.
Ofta när någon frågar en kusk varför det går så bra blir svaret att det beror på bra tränare som ger fina förtroenden med bra hästar. Men räcker det som förklaring verkligen?
- Det är klart att det är en stor del, utan bra hästar att köra blir det inte så många segrar och utan bra tränare blir det inte så många bra hästar att köra. Jag är oerhört tacksam för de chanser jag får, men sedan kan jag inte sticka under stol med att jag hoppas och tror att jag själv utvecklats också och framför allt att självförtroendet verkligen finns där nu.
- Jag litar helt enkelt både på mig själv och på djuren i alla lägen. Jag vann över 100 lopp även 2004, men skillnaden då var att det mest handlade om billigare lopp. I år har jag kört in över nio miljoner kronor och det har jag inte varit i närheten av tidigare, så det är också ett kvitto på att vi lyckats även på V75 och i andra större lopp. Det tycker jag kanske är allra roligast med året som gått, säger Ulf Eriksson.
Någon stillsam tillvaro handlar det inte om. För att vara med i de större sammanhangen blir det många och långa resor när man bor i Bollnäs, men det är inget Ulf Eriksson ryggar för. Dessutom saknas inte jobb på hemmaplan numera med en hel handfull egna hästar att träna.

Dörren öppen för fler hästar i stallet
För ett drygt år sedan fanns bara en enda häst på träningslistan, sambons kallblod Essis Lille Alfred. Numera tränar han ytterligare fyra egenägda hästar där nyförvärvet Emil B.Boko (V75-7) blir favorit i första starten i ny regi.
- Det är egentligen inget medvetet val att det blivit så, men heller ingenting jag bromsat. Utöver sambons häst så äger jag de andra fyra själv och eftersom jag kan ha dem inackorderade hos brorsan Peter Eriksson får jag välbehövlig hjälp med fodring och annan markservice vilket underlättar. Just nu passar den här nivån ganska bra, men jag håller absolut dörren öppen även för externa hästägare om det är så att man vill satsa på kvalitativa unghästar eller bra tävlingshästar. Jag tycker precis lika bra om att träna hästar som att köra dem.
- Storyn kring varför jag köpte Emil B.Boko av hästägare hos Peter Untersteiner var att jag gillade hästen redan sedan Per Linderoth hade honom som unghäst. Jag har sedan följt hästen och tycker att det är en jättetrevlig och fin individ. När Peter behövde göra plats för nya unghästar uppstod ett läge att köpa honom och på den vägen är det.
Du har haft honom en månad och anmäler direkt ut på V75. Mellan raderna antyder det att Du är väldigt nöjd med träningsrundorna?
- Haha, ja i alla fall med de få träningsrundor det blivit… Jag har bara haft honom en månad och vi har haft stora problem med tjällossning på banan här så han har inte gått några banjobb utan bara intervaller och i dessa känns han väldigt laddad och inspirerad. Hästen kommer dessutom från kontinuerligt startande och då det här loppet låg väldigt bra i tiden och väldigt bra geografiskt så provade jag att anmäla. Dessutom är det kul att prova honom barfota i en start innan vinterreglerna tar vid. Det är som sagt en jättefin travare och något hokus pokus angående balans och utrustning är det inte i övrigt utan vi siktar på barfota runt om, öppet huvudlag, urryckare, och vanlig vagn.
- Det är fina förutsättningar för honom och han fick ett bra spår så jag kommer i alla fall att prova ordentligt från början och kommer vi till ledningen kör jag där. Han radar kanske inte upp segrarna men känslan är ändå att det är lite lättare uppe i Norrland och jag tror att han kommer att hävda sig väldigt bra här uppe. Visst tror jag på vettig chans även om Emil B.Boko är lite svårbedömd även för mig.
Du kör även några hästar till inom ramen för V75, vad säger du om dem?
- Cali Maks (V75-2) körde jag senast och han var duktig från ledningen och fick bara ge sig sista biten mot bra hästar som Hulte Magnus och Titan Tabac. Formen är fin men problemet är bara att han möter ännu bättre hästar nu... Pengar är en framgång.
- Tiger Marke (V75-5) har jag aldrig kört och honom har jag ingen uppfattning om.
- Narold Vox (V75-6) är en häst jag känner till väl. Jag körde inte senast men vet att han hade en ganska opassande uppgift från bakspår i gulddivisionen. Däremot körde jag honom till seger näst senast och jag måste säga att hästen kändes strålande bra då, väl så fin som när han hade absolut toppform och tog ett par raka segrar i rejäl stil i somras. Han är tuff och rejäl och väldigt pålitlig, så det är väl egentligen en ständig outsider trots att det här loppet såg stentufft ut på pappret.
Några problem med att hålla motivationen uppe året ut verkar Ulf inte ha.
- Nej, jag ligger precis på rätt sida gränsen just nu för att få köra i V75 Champions i början av nästa år, och det tycker jag skulle vara enormt kul. Jag har varit med en gång tidigare men då gick det så dåligt att jag vill ha revansch. Det är en del V75-omgångar kvar här uppe i norr i slutet av året så vi är taggade till tänderna.

Mattias Anderberg, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-17 2015-12-17 Åby-8 2140/1 1 15.5 117
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-11 2140/5 2 15.8 203
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-4 2140/2 3 18.6 214
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-3 2140/4 3 18.6 55
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-6 Stefan Söderkvist 2660/10 C 2 16.4 385
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-8 Christel Berntsson 2140/12 C 5 15.9 125
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-9 Ulf Eriksson 2140/1 D 0 15.5 421
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-6 Stefan Söderkvist 2640/4 C 1 17.0 164
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-4 Stefan Söderkvist 2160/13 B 3 15.7 109
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-10 Stefan Söderkvist 2160/7 C 3 16.2 56
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-6 Claes Svensson 2140/1 D 0 15.3 778
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Christel Berntsson 2160/12 C 2 15.4 256
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-12 Claes Svensson 2140/12 D str
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Christel Berntsson 2160/9 A 0 g 40
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-5 Johnny Takter 2140/6 C 0 15.7 111
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-6 Kim Eriksson 2140/6 B 6 16.1 193
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-7 Stefan Söderkvist 3160/3 D 0 19.9 1573
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-8 Stefan Söderkvist 3640/3 D 0 1352
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-3 Stefan Söderkvist 2660/11 D 4 17.0 476
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-4 Stefan Söderkvist 2140/15 B 6 15.2 122
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-4 Tobias J Gustafsson 1609/12 C 5 14.1 444
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-3 Stefan Söderkvist 2660/7 C 4 15.9 584
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-3 Johnny Takter 2660/15 C 0 16.7 138
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-11 Erik Adielsson 2140/8 D 5 14.9 625
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-1 Carl Johan Jepson 2140/11 C 2 15.1 18
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-11 Carl Johan Jepson 2140/6 B 1 15.2g 86
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-11 Claes Svensson 2100/9 C 7 14.7 196
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-5 Claes Svensson 1640/2 B 1 13.2 18
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-8 Carl Johan Jepson 1640/9 C 2 12.3 172
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-9 Carl Johan Jepson 2180/6 A 1 14.6 18
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-10 Claes Svensson 3140/2 D 0 15.2 878
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-6 Claes Svensson 2140/6 D 0
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-7 Christel Berntsson 2140/2 D 5 16.5 214
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-6 Carl Johan Jepson 1640/3 D 0 g 48
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-9 Örjan Kihlström 2640/5 D 0 15.8 80
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Christel Berntsson 2140/5 D 1 14.2 24
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-1 Carl Johan Jepson 2140/3 D 1 14.5 103
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-9 Jorma Kontio 2640/1 D 0 g 50
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-10 Jorma Kontio 2640/6 D 4 16.2 500
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-9 Stefan Söderkvist 2140/14 C str
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-9 Ulf Ohlsson 2100/9 C 5 16.1 101
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Ulf Ohlsson 2180/12 C 1 16.9 27
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-9 Ulf Ohlsson 2140/15 C 0 16.6 329
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-6 Claes Svensson 1640/4 D 0 g 540
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-2 Christel Berntsson 2160/7 C 6 16.3 360
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-4 Claes Svensson 2100/3 D 0 15.5 579
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-8 Claes Svensson 2140/9 D 0 14.2 141
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-6 Christel Berntsson 1660/13 A str
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-3 Carl Johan Jepson 2140/5 C 0 16.4 16
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-9 Carl Johan Jepson 2140/2 D 1 16.4 31
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-2 Claes Svensson 2180/10 D 1 14.8 90
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-5 Magnus Jakobsson 2140/12 D 7 15.9 1027
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-10 Ulf Ohlsson 2140/11 D 0 14.7 583
2020-02-01 2020-02-01 Åby-10 Rikard N Skoglund 2140/1 D 2 15.2 678
2020-01-18 2020-01-18 Romme-9 Elias Strandberg 2160/14 C 5 16.2 343
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-4 Ulf Ohlsson 1640/3 C 4 14.1 51ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se