Thereisnolimit travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Thereisnolimit travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Thereisnolimit har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Thereisnolimit har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Thereisnolimit


Tvååringskungen Tetrick Wania, treåringskungen Bedazzled Sox samt sommarens utropstecken Dubai Kronos och Excusez Moi.Fyra hästar som h&o..


Tvååringskungen Tetrick Wania, treåringskungen Bedazzled Sox samt sommarens utropstecken Dubai Kronos och Excusez Moi.
Fyra hästar som hör till de tio mest betrodda att ta hem Svenskt Travderby enligt förtidsoddsen hos ATG.
På onsdag drabbar de samman i ICA Maxi Eskilstuna Fyraåringstest över derbyförutsättningarna 2 640 meter autostart.
Med på startlinjen finns också två högintressanta italienare i segervane Demon och starke dubbelmiljonären Danger Bi – som gör sin första start på svensk mark.
Lägg därtill högkapable Barack Face och yrvädret Make it Schermer så finns alla förutsättningar för en underhållande tillställning där vinnaren erhåller 300 000 kronor.
Loppet körs som V86-7 i en jackpotförstärkt omgång som spås ge minst 14 miljoner kronor till en ensam vinnare.

Startlista ICA Maxi Eskilstuna Fyraåringstest
2 640 meter autostart

1 Michigan Bro – Markus B Svedberg
2 Dubai Kronos – Mika Forss (Jerry Riordan)
3 Excusez Moi – Björn Goop (Timo Nurmos)
4 Tetrick Wania – Conrad Lugauer
5 Make It Schermer – Rikard N Skoglund (Per Henriksen)
6 Demon – Carl Johan Jepson (Gennaro Casillo)
7 Danger Bi – Alessandro Gocciadoro
8 Barack Face – Adrian Kolgjini
9 Bedazzled Sox – Torbjörn Jansson (Roger Walmann)
10 Thereisnolimit – Ulf Ohlsson (Stefan Melander)
Förstapris: 300 000 kronor

Robin Johansson, Kanal 75


Fjolårets kriterievinnare Xanthis Harvey och USA-födde Pericilum är de två högst meriterade hästarna i årets upplaga av Sp..


Fjolårets kriterievinnare Xanthis Harvey och USA-födde Pericilum är de två högst meriterade hästarna i årets upplaga av Sprintermästaren.
Båda tränas av Daniel Redén och båda fick kniviga utgångslägen i sina försök där Harvey får brottas med spår 8 och bland annat ställs mot loppets enda sto – Jerry Riordans E3-vinnare Dea Grif som misslyckades med att kvala in till Stosprintern efter att ha blivit insydd på innerspår som storfavorit.
Pericilum drog spår 7 och fick landsmannen och trefaldige miljonären Pour Mea Double på utsidan. Därmed kan det vara fördel för Stefan Melanders E3-vinnare från Following från innerspår.
Det tredje försöket ser ut att vara det öppnaste på förhand och är ett revanschmöte mellan Katja Melkkos sprintdebuterande Staro Mack Crowe och Stefan Melanders 1.09-travare Thereisnolimit – etta och tvåa i Prix Readly Express för en dryg vecka sedan.

De tre försöken ingår alla i V75 medan finalen med 1,2 miljoner kronor till vinnaren beräknas starta inför publikhavet på Halmstadtravet klockan 22.20 på torsdagskvällen.


Startlistor Sprintermästaren
1 609 meter autostart

Försök 1
1 Following – Björn Goop (Stefan Melander)
2 Love Keeper – Johan Untersteiner
3 Joe Dalton – Magnus A Djuse (Stefan P Pettersson)
4 Every Day Elegant – Torbjörn Jansson (Roger Walmann)
5 Bellissimo Face – Dante Kolgjini (Adrian Kolgjini)
6 Vanity Flair – Kevin Oscarsson (Lars I Nilsson)
7 Periculum – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
8 Pour Mea Double – Markus Waldmüller (Conrad Lugauer)

Försök 2
1 Sunrise – Adrian Kolgjini
2 Game Brodde – Johan Untersteiner
3 Drake Kronos – Ulf Ohlsson (Svante Båth)
4 Dea Grif – Robin Bakker (Jerry Riordan)
5 Xanthis Hilton – Mats E Djuse (Stefan Melander)
6 Hustle Rain – Magnus A Djuse (Mattias Djuse)
7 Jetborne – Björn Goop (Lars Magne Sövik)
8 Xanthis Harvey – Örjan Kihlström (Daniel Redén)

Försök 3
1 My Dreams – Oskar J Andersson
2 Pure Muscle – Mats E Djuse (Reijo Liljendahl)
3 Dareios di Poggio – Björn Goop
4 Global Dubhe – Johan Untersteiner
5 Thereisnolimit – Ulf Ohlsson (Stefan Melander)
6 Staro Mack Crowe – Rikard N Skoglund (Katja Melkko)
7 Friend of Elves – Magnus A Djuse (Stefan P Pettersson)

Robin Johansson, Kanal 75


Åby-travet bjöd på toppsport i solskenet den här fredagskvällen när uttagningsloppen till Kungapokalen och Drottning Silvias Pok..


Åby-travet bjöd på toppsport i solskenet den här fredagskvällen när uttagningsloppen till Kungapokalen och Drottning Silvias Pokal avgjordes. Först ut var omgångens stora snackhäst, Joviality, som gjorde första starten på svensk mark. Det fyraåriga superstoet har gjort stor succé i två säsonger i USA hos Marcus Melander där hon har sprungit in drygt 17,3 miljoner kronor. Och det var verkligen något extra till häst som hennes nya tränare Sabine Kagebrant visade upp. Joviality imponerade stort och gjorde ett helläckert intryck när hon lotsades till en smått överlägsen seger i händerna på Erik Adielsson. Efter att ha körts lite på säkerhet i början kunde toppstoet glida till ledningen 1500 meter kvar och sedan var det lugna gatan. Hon öppnade första varvet efter 1.14,2 och drog undan på slutrundan. Via 1.11,2 sista varvet dansade Joviality undan över upploppet och vann hur enkelt som helst till synes oberörd. Det såg ut som att hon joggade över mållinjen. Det var hästens seger nummer 21 i karriären där hon tidigare har vunnit flera stora lopp och även varit tvåa i Hambletonian förra året. Segertiden blev 1.12,7/2140a och det var en imponerad segerkusk efter loppet.
– Vi har varit imponerade över henne i två års tid, men det var skönt att hon kom hem och gjorde det så bra. Det är alltid spänt och nervöst, nu är vi lättade, sa Sabine Kagebrant.
För den rutinerade segerkusken Erik Adielsson gick det inte att ta miste på att det här var något verkligen i hästväg.
– Jag har många år i det här yrket, men det här är något speciellt att köra, det ska jag uppriktigt säga. Det är något extra ordiniärt och det pirrar i kroppen. En häftig känsla, sa Erik Adielsson.
Adielsson tillade:
– Hon rör sig så otroligt enkelt och effektivt. Nästan som en balettdansös och man märker att wow vilken spänst hon har. Det är roligt när det kittlar till i kroppen.

Enkelt och bekvämt för Bedazzled Sox
Lika odramatiskt blev det i det första uttaningsloppet till Kungapokalen. Storfavoriten Bedazzled Sox tog hand om ledningen och fick dirigera i täten. Efter 1.13,4 första femhundra metrarna kunde han dämpa tempot till 1.15,2 första varvet. Magnus A Djuse sände fram Hustle Rain utvändigt varvet kvar men han kunde aldrig gå i närkamp på allvar. I en snabb avslutning gled Bedazzled Sox undan över upploppet och fjolårets treåring vann bekvämt med krafter kvar.
H.C.’ Crazy Horse spurtade riktigt vasst till andraplatsen och tog sig förbi Hustle Rain precis på mållinjen. Den duon vidare till finalen.
– Han är fantastiskt bra helt enkelt och vann utan att vara bottnad. Jag hade 1.10 sista varvet och 1.08,8 sista femhundra. Det är imponerande. Han har tekniken och styrkan och så är han startsnabb också. Han tar ofta ledningen är han har öppet spår, sa Torbjörn Jansson.
– Det blev ett fint lopp med en snabb avslutning. Han kommer att gå mycket framåt till finalen. Den här hästen har varit komplett sedan han var två år, sa Roger Walmann.

Kayla Westwood svarade för en imponerade insats när hon vann det andra uttagningsloppet till Drottning Silvias Pokal. Magnus A Djuse körde tidigt fram utvändigt om ledaren och kontrollerade loppet därifrån. Hårt betrodda Narita tröttnade från ledningen men Mattias Djuse-tränade Kayla Westwood svarade allt och alla över upploppet.
– Det är alltid tufft att vinna utvändigt mot bra hästar men hon gjorde det bra. När jag hamnade före Fredrik ville jag inte att han skulle gå fram utvändigt så därför fick jag gå fram. Hon kändes stark i slutkurvan, sa Magnus A Djuse.

Tetrick Wania åter en vinnare - ”En toppinsats”
En annan av kvällens snackhästar var Tetrick Wania som tog hem det andra försöket till Kungapokalen. Det var första segern för sin nya tränare Conrad Lugauer och den första triumfen sedan fullträffen i Svensk Uppfödningslöpning för två år sedan. Conrad Lugauer körde offensivt från sitt bakspår och kom farande i spåren efter ett varv. Han spände ögonen i Robin Bakker bakom ledande Milan Boko som fann det för gott att släppa ledningen niohundra meter kvar. Den sistnämnda galopperade i utgången av slutsvängen, och istället var det Thereisnolimit som närmades sig från tredje par invändigt över upploppet. Men Tetrick Wania svarade säkert hela vägen och vann på tiden 1.11,8/2140a.
– Jag är jätteglad. Han fick ett ganska tufft lopp. Det kändes som att jag körde rätt men det blev tufft ändå. Det är en topphäst som jag har sagt och känt hela tiden. Han gjorde det enkelt och har en enorm klass. Man får inte glömma att det var bakspår och det var en toppinsats. Han går med skor och fast bomull och är på rätt väg. Jag tror inte att jag behöver ändra något till finalen, sa Conrad Lugauer.

Obesegrade Riverdale Z. snabbast i försöken
Jägersro-tränaren visade även upp en topphäst i det avslutande uttagningsloppet till Drottning Silvias Pokal, som kördes utanför V64. Det var Riverdale Z. som tog sin sjätte raka seger och fortfarande är obesegrad i karriären. Lugauer lossade kanonen från andra par utvändigt på sista bortre långsidan och då blåste Riverdale Z. till konkurrenterna i ett nafs. Hon stack sedan ifrån till en mycket lätt seger på tiden 1.12,472140a. Det var den snabbaste segertiden av alla i kvalen till Drottning Silvias Pokal.
– Hon är fin och bara flög förbi på långsidan. Det var fantastiskt och jag är själv förvånad vilken utveckling hon har gjort. Hon springer så här fort i sin sjätte start från bakspår och på det sättet som hon gör. Jag ser fram emot finalen den 6 maj, sa Conrad Lugauer som även har fött upp hästen.

Flera imponerande spetsvinnare
Daniel Wäjerstens enorma framgångar fortsätter och han kvalade in O’Mara Zon till finalen i Drottning Silvias Pokal efter att enkelt ha vunnit sitt försök från ledningen. Det var första gången som stoet tävlade barfota runt om och hon övertygade stort.
Samma segerrecept använde sig Following av när han vann sitt uttagningslopp till Kungapokalen. Den Stefan Melander-tränade fyraåringen vann enkelt från ledningen, på segertiden 1.11,8/2140a.
Även Johan Untersteiner-tränade Dance Brodde imponerade när han vann kvällens sista uttagningslopp till Kungapokalen från ledningen för Carl Johan Jepson. Segertiden 1.12,172140a och han fick ett drömläge med bricka ett i finalen om två veckor.
– Jag hade inte tomt i mål och han är en av de som gör upp i finalen. Det är en underbar individ som gör allt rätt hela tiden, berömde Johan Untersteiner.
Samtliga sex favoriter vann på V64 vilket gav blygsamma 63 kronor i utdelning för sex rätt. Det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64 på måndag som då avgörs i Mantorp.

Final Kungapokalen
2140 meter auto
Häst - Tränare
1) Dancer Brodde – Johan Untersteiner
2) Following – Stefan Melander
3) Bedazzled Sox – Roger Walmann
4) Tetrick Wania – Conrad Lugauer
5) Dareios di Poggio – Björn Goop
6) Thereisnolimit – Stefan Melander
7) Ante La Roque – Daniel Redén
8) Hustle Rain – Mattias Djuse
9) H.C.’s Crazy Horse – Daniel Wäjersten
10) Friend Of Elves – Stefan P Pettersson
11) Jikken – Daniel Redén
12) Coquaholy – Roger Walmann

Drottning Silvias Pokal
2140 meter auto
Häst – Tränare
1) Riverdale Z. – Conrad Lugauer
2) O’Mara Zon – Daniel Wäjersten
3) Kayla Westwood – Mattias Djuse
4) Joviality – Sabine Kagebrant
5) Mellby Korall – Johan Untersteiner
6) Stens Retention – Johan Untersteiner
7) Lawina – Claes Sjöström
8) Sommerbrise – Per Nordström
9) Jiggi – Fredrik Wallin
10) Beauvoir – Mattias Djuse
11) Jade Sisu – Conrad Lugauer
12) High Hope Lee – Lars I Nilsson

Michael Carlsson, Kanal 75


När Winterburn försvarade innerspåret från start och tog hand om ledningen var det upplagt för en lugn promenad mot nionde raka fullt..


När Winterburn försvarade innerspåret från start och tog hand om ledningen var det upplagt för en lugn promenad mot nionde raka fullträffen. Men Robin Bakker hade också att åka med och efter 1.09,5 de första 500 meterna övertog han ledningen med Cash Winner. Halvvarvet senare fick emellertid Winerburn på nytt glida till ledningen men tuffa öppningar tenderat att sitta i benen och i slutkurvan började konkurrenterna bli närgångna. Men då längde Winterburn bara på steget och efter 1.10,3 sista halvvarvet blev segern mycket enkel.
- Han är väldigt allround och fin och gör det väldigt bra varje gång. I dag ville jag köra i ledningen men sedan förstod jag att Bakker kunde släppa i ett andraskede och då släppte jag honom förbi mig. Men det blev en ganska tuff inledning på loppet och det var så klart bra att avsluta som han gjorde. Han är väldigt stark, sa Magnus A Djuse.
Tränar den femårige hästen gör Mattias Djuse och han fick även se sin Run N’Cola vinna i lillebror Magnus Djuses händer.

Höjer ribban efter femte raka
Solvalla delade på V86 med Åby och där visade en annan obesegrad talang upp sig. Rivardale Z. tog hand om ledningen och därifrån klev hon ifrån till femte raka triumfen i överlägsen stil.
- Jag tror att hon kan gå extremt långt. Jag gillar allt med henne. Hon är vacker och gillar hela scenariot med att tävla. Hon får tio av tio poäng, sa hästens tränare och kusk Conrad Lugauer som nu planerar att höja ribban för sin häst.
- Jag tror att det blir uttagningar till Drottning Silvias Pokal nästa fredag.

Visade form inför Konungens Pokal
Till nästa fredags uttagningar, fast i grabbarna uppgörelse Konungens Pokal, ska även Stefan Melanders Thereisnolimit. Han startade nu i ett Fyraåringslopp på Solvalla och från andra par utvändigt skrällde han med Ulf Ohlsson i vagnen.
- Jättekul! Jag tyckte att han såg lite seg ut i sista sväng men han gick bra. Han är en jättefin häst som har utvecklats under vintern och det ser jättebra ut. Nu är meningen att han ska vara med i kvalen till Kungapokalen. Vi har ett gäng som vi tror ska vara med där, sa tränarsambon Catarina Lundström.
På Solvalla vann även Paul Hagoorts Noxx Vrijthout (Robin Bakker) och på Åby vanns övriga avdelningar på V86 av Sofia Aronsson-tränade Milles Tobin (Gustav Johansson), Hanna Lähdekorpis Franklin Zet, och Bo Westergårds Thewinnertakeitall.
De som lyckades pricka in samtliga vinnare på V86 fick för det 4 577 kronor. Sju kronor delade ut 43 kronor och då sexrättspotten frös inne väntar en jackpot nästa onsdag.

Ola Johansson, Kanal 75


 Upptränad i USA och siktad mot Hambletionian.Stefan Melander har haft höga förväntningar på sin Nuncio-uppfödning Thereisno..


 Upptränad i USA och siktad mot Hambletionian.
Stefan Melander har haft höga förväntningar på sin Nuncio-uppfödning Thereisnolimit.
På onsdagen kom utdelningen då hästen tog hem kriterierevanschen och 200 000 kronor.
Detta efter mycket dramatik sedan körande Carl Johan Jepson gnuggat sig loss i en tät lucka på upploppet och hunnit fram på mållinjen.
- En jättefin häst, det var väldigt imponerande. Jag märkte på Tarzan innan loppet att han också trodde att det skulle kunna gå bra. Jag körde lite på chans och släppte ledningen, det blev inte klockrent när ledaren stannade så tidigt, men vi kom ut i andraspår och sedan löste det sig perfekt.
Det som löste sig perfekt var en lucka mellan Ante la Roque i fjärdespår och Staro Mack Crowe i andraspår. Men marginalerna var små och domarna dröjde innan man meddelade resultatet.
- Det är såklart att man blir lite orolig när resultatet dröjer. Det var lite hjul mot hjul, men jag tyckte att det var ganska självklart att jag hade rätt till det spåret, bedömde Jepson.
För Stefan Melander blev det en perfekt födelsedagspresent och jubilaren avslöjade att han inte ha några planer på att gå i pension.
- Jag har levt ett helt liv med det här och det tänker jag fortsätta med. Jag är född på den här stallbacken, jag började springa här när jag var 12 år så jag tillhör inventarierna. Jag känner mig fortfarande som 18 år och vill inte höra något om åldern, jag är på topp, förklarade ”Tarzan”.

Full pott för Eriksson
Kvällens andre store segerherre blev Jörgen S Eriksson som skickade segerlösa Scarlet One till Bergsåker där Mats E Djuse skötte korten rätt från springspår och spårade runt om.
Själv rattade Eriksson Lillan Young i Oaksrevanschen på Solvalla som avväpnade konkurrenterna med en rejäl slutrepa i tredjespår.
- Hon är grym hästen. Varvspasseringen var till vår fördel och jag kände redan i sista sväng att hon hade koll på de invändiga. Jag är såklart jättestolt, mös Eriksson.
Kvällens näst största segercheck gick till Fredrik Wallin-tränade Dior Lilly som spårade varje meter i Stofinalen av Norrlands Elitserie för Rikard N Skoglund och belönades med 150 000 kronor.
Numera åttaåriga Green Mamba såg ut som i fornstora dagar då hon krossade konkurrenterna från dödens för Marcus Lilius medan Sofia Aronssons två år yngre Nina Ginto hade bästa spurtkrafterna i Diamantstoet.
William Ekberg ledde runt om bakom spetsspecialisten Dirty Martini medan Mr Lucky Sox och Pierre Nyström var den sista pusselbiten som krävdes får åtta rätt, där utdelningen stannade vid 20 389 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


 Sista chansen att få vara med i årets sista storlopp.Tisdagens Breeders’ Crown-uttagningar på Bollnästravet betydde mycket f&..


 Sista chansen att få vara med i årets sista storlopp.
Tisdagens Breeders’ Crown-uttagningar på Bollnästravet betydde mycket för många.
För Great Skills var kvalificeringen mest en formalitet då hon sannolikt klarat sig till semifinalerna ändå tack vare sin prissumma på över tre miljoner kronor.
Men Daniel Wäjersten lämnade inget åt slumpen då han bestämt körde sig till ledningen.
Och Great Skills lämnade inget i övrigt att önska när hon sprintade ifrån sina kullsystrar på spänstiga ben.
- Det var lite bättre tryck i henne än vad jag trott efter frånvaro. Och det slog väl ut med halvstängt huvudlag idag, förklarade Wäjersten som andas optimism inför semifinalerna 30 oktober och eventuell final två veckor senare.
- Vi fick sätta pricken över i i Stochampionatet, men nu ska vi försöka ta Breeders’ Crown också. Jag var väldigt nöjd med henne idag, hon fick en lagom genomkörare.

"Bra grejer"
Derbyfyran Kagan visade också att storformen är tillbaka då han brakade till ledningen och dirigerade för Robert Bergh.
- Han är snabb ut och har kickat till på det sista månaden i samband med derbyt, han har blivit väldigt komplett, förklarade Bergh som lät lika nöjd med ett år yngre Night Art - trots att denne inte motsvarade sitt favoritskap.
- Han var väldigt harmonisk. Det är ett av få lopp som han fått springa bakifrån så det var utbildande, förklarade Bergh vars häst liftade med bakom Stefan Melanders Thereisnolimit, men inte kunde utmana när luckan kom över upploppet.
Vinnaren har härdats i unghästcirkusen på andra sidan Atlanten och fick efter ett par mersmakande prestationer över lång distans nu segerdefilera för första gången i hemlandet.
Och ska man tro körande Ulf Ohlsson väntar fler segrar.
- En jättefin häst, spänstig och fin, det här är bra grejer. Roligt att han fick vinna idag och vara klar för semifinalerna, sade Ohlsson.

Skräll från Kihlström/Redén
Att utdelningen påå V64 orkade upp i 8 172 kronor kan vinnarna tacka Örjan Kihlström och Daniel Redén för.
Duon bjöd nämligen på en sällsynt jätteskräll när Global Delight krossade sina konkurrenter den tunga vägen.
- Hon har inte levererat på slutet och hade spår 12 idag så det såg tufft ut. Loppet blev inte alls som jag hade tänkt mig på förhand, jag tänkte att hon skulle få ett lugnt lopp. Men det är en väldigt fin häst som fortfarande är grov i gången och har mycket vikt på sig. Det tar vi nästa år då jag tror att det finns mycket utveckling i henne, men nu när vi får vara med i Breeders’- semin siktar vi på det först, förklarade Redén som redan inför loppet utmålade hästen som bäst bland stallets treåriga ston.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2022-12-14 2022-12-14 Solvalla-5 Ulf Ohlsson 2140/1 B 2 13.9 30
2022-11-23 2022-11-23 Solvalla-7 Carl Johan Jepson 2640/4 B 1 14.0 140
2022-10-30 2022-10-30 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2140/1 A 5 12.5 153
2022-10-11 2022-10-11 Bollnäs-8 Ulf Ohlsson 2140/4 A 1 13.3 20
2022-09-23 2022-09-23 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2640/10 A 3 14.5 50
2022-09-09 2022-09-09 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2640/6 A 3 13.6 88
2023-11-05 2023-11-05 Solvalla-12 Ulf Ohlsson 2140/2 C 0 12.6 398
2023-10-20 2023-10-20 Bollnäs-6 Ulf Ohlsson 1640/8 C 3 11.5 357
2023-09-30 2023-09-30 Åby-4 Ulf Ohlsson 2140/9 C 0 12.7 1039
2023-09-07 2023-09-07 Gävle-8 Ulf Ohlsson 1640/8 D 3 10.4 597
2023-08-22 2023-08-22 Jägersro Trav-10 Ulf Ohlsson 2640/3 B 0 13.9 232
2023-08-09 2023-08-09 Mantorp-10 Ulf Ohlsson 2140/12 B 7 13.4 861
2023-07-19 2023-07-19 Eskilstuna-10 Ulf Ohlsson 2640/10 C 0 g 668
2023-07-06 2023-07-06 Halmstad-8 Ulf Ohlsson 1609/5 B 4 11.7 59
2023-06-21 2023-06-21 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/7 B 2 12.0 341
2023-05-28 2023-05-28 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 1640/2 C 4 10.3 158
2023-05-06 2023-05-06 Åby-8 Ulf Ohlsson 2140/6 B 0 12.4 198
2023-04-21 2023-04-21 Åby-8 Ulf Ohlsson 2140/4 A 2 11.9 29
2023-04-12 2023-04-12 Solvalla-8 Ulf Ohlsson 2140/9 B 1 11.9 134
2023-03-25 2023-03-25 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2140/12 C 0 13.6 290
2023-03-15 2023-03-15 Solvalla-2 Ulf Ohlsson 2140/4 C 1 14.3 37
2024-04-15 2024-04-15 Mantorp-9 Ulf Ohlsson 2140/1 B 3 11.3 50
2024-03-29 2024-03-29 Färjestad-10 Ulf Ohlsson 1640/1 D 2 9.5 119
2024-03-13 2024-03-13 Solvalla-5 Per Lennartsson 2140/5 C 1 12.4 340
2024-02-14 2024-02-14 Solvalla-5 Ulf Ohlsson 1640/5 B 3 12.2 53



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se