Tengil Face travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Tengil Face travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Tengil Face har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Tengil Face har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Tengil Face


Att Tae Kwon Deo gillar att gå två heat samma dag demonstrerade han när han förra sommaren vann Sprintermästaren i Halmstad. Om fyra ..


Att Tae Kwon Deo gillar att gå två heat samma dag demonstrerade han när han förra sommaren vann Sprintermästaren i Halmstad. Om fyra veckor kan det vara dags för femåringen att på nytt springa två lopp samma dag - i Elitloppet på Solvalla.
- Om inte han är en elitloppshäst vet jag inte hur bra de andra är, sa Lutfi Kolgjini direkt efter att sonen Adrian skurit mållinjen som etta med en till synes obrukad häst på snabba 1.09,8 över 1 609 meter med bilstart.
Det såg småkritiskt ut i starten när värste motståndaren på förhand, Perfect Spirit, var på väg att komma före Tae Kwon Deo från bakspår. En galopperande häst stoppade emellertid upp Perfect Spirit och när Adrian Kolgjini fick chansen efter den första svängen smet han ut i tredjespår och avancerade fram utvändigt om ledande Snowstorm Hanover. Första 500 meterna nåddes på 1.07,6 och varvet klockades till 1.09,8. Trots det höga tempot var Tae Kwon Deo ensam på banan till slut när han seglade ifrån motståndet till seger med tre längder.
- Det var fantastisk att sitta bakom honom i dag. 600 kvar hade jag inte riktigt koll på var jag hade honom men då gav jag honom marschorder en gång och då var det liksom en bomb hela vägen hem. Det är sällan, kanske aldrig, som man har så mycket att åka med när man har varvat på under 1.10 i dödens. In på upploppet var det avgjort och jag ville bara visa upp honom och inte pusha honom över huvud taget, sammanfattade Adrian Kolgjini, som sedan tidigare har siktet inställt på Elitloppet.
- Jag sa att om hästen var bra i dag vill jag väldigt gärna vara med, och det var han. Han var enorm! Det känns som att vi har en häst som kan duga och då tycker jag att han ska vara med.
Jägersrotränaren behövde inte vänta länge på besked. En och en halv timme efter loppet gav Solvallas sportchef Anders Malmrot en rosa elitloppsbiljett till Tae Kwon Deo.
- Sättet han gick 1.09,8 i dag bådar gott. Det kommer bli en fartfest sista helgen i maj, sa Malmrot.

Orebro Intn’l till Electrical Storm
Adrian Kolgjni var mycket nära att även ta hem styrkeprovet Orebro Intn’l över tre varv. Han gjorde allt i sin makt med Tengil Face i ledningen för att inte släppa in tilläggshästarna i matchen, men Mattias Djuse lyckades till fullo med sin styrning och över upploppet levererade hans Electrical Storm en vinstgivande spurt, värd 200 000 kronor.

Very Kronos tillbaka med besked
Svante Båths högkapable strulputte Very Kronos har galopperat bort stora pengar. Men när han nu var tillbaka efter närmare tre månaders tävlingsuppehåll skötte han sig, och levererade dessutom en enormt stark prestation. Erik Adielsson skötte tömmarna och via ett avslutande 1.10-varv utvändigt om ledande Religious pulveriserade Very Kronos motståndet i silverdivisionen och vann överlägset.
- Jag har fått ett gäng gråa hår på grund av honom. Han har på tok för lite pengar på kontot och det känns att han har väldigt mycket kvar att ge. Jag måste ännu en gång skicka ett tack till ägaren som visat väldigt tålamod trots ormbett och galopper och allt som har hänt, sa Svante Båth som av förklarliga skäl lägger ribban högt med sexåringen.
- Jag hoppas att han ska växa in i den yppersta, i alla fall svenska, eliten.
Tillbaka med besked var även Timor Nurmos-tränade Seismic Wave. Han avslutade fjolåret med tre raka segrar och när han nu serverades ett finns lopp i andra par utvändigt av Örjan Kihlström förlängde han segerraden i bronsdivisionen.
- Han kändes jättefin och vann på väldigt bra sätt utan att vara tom i mål, sa segerkusken.

Italiensk seger i stoeliten
Italienskan Tessy d’Ete har stångats med eliten i Frankrike men från spår tolv såg det ändå tufft ut på förhand när hon nu gjorde första starten för Jerry Riordan i stoeliten. Carl Johan Jepson gav emellertid den åttaåriga damen ett perfekt lopp i ryggar fram till upploppet och där visade hon varför hon har sex miljoner kronor på vinstkontot.
- Det löste sig perfekt för henne och ger man de här topphästarna den typen av lopp exploderar de vid upploppets början, kommenterade Jerry Riordan.

Två raka efter tränarbytet
När T.Rex Face kom till Eskilstunatränaren Håkan Karlsson för en månad sedan hade han vunnit två av arton lopp. Två starter senare har han dubblat sin segerskörd. Den här gången var det Björn Goop som skötte tömmarna och i en tät slutstrid med tappre Double Night förmådde han T-Rex Face att kriga sig först över mållinjen i klass II.
Klass I gick till Finland genom Valliant Dream och Mika Forss. Hästen var bara bäst när han efter att ha hållit högt tempo i ledningen avfärdade favoritspelade Strong Heartbeats attack genom slutkurvan och höll undan till säker triumf.
På V75 delade sju rätt ut 16 124 kronor och för sex rätt uppgick belöningen till 93 kronor. Femrättsutdelningen understeg 15 kronor och därmed går den potten vidare till nästa lördags sjurättspott. Då kan en ensam jackpotvinnare bli 78 miljoner kronor rikare.

Ola Johansson, Kanal 75


Driftstörningar hos ATG sköt fram V75-starten med två timmar.Trots problemen landade omsättningen på 156 miljoner kronor med 93 miljo..


Driftstörningar hos ATG sköt fram V75-starten med två timmar.
Trots problemen landade omsättningen på 156 miljoner kronor med 93 miljoner till en potentiellt ensam vinnare.
Det slutade med 68 vinnande system och 1,3 miljoner kronor i utdelning på sju rätt.
En av skrällarna kom i dagens huvudlöpning där Sorbet spelades till omgångens största favorit.
Spelarkåren hade räknat med att Daniel Redéns nioåring skulle brisa till ledningen, men Jorma Kontio och tränaren Katja Melkko hade andra planer.
På en regnblöt bana visade den finske gästen överlägsen accelerationsförmåga bakom bilen och väl i favoritpositionen gav Elian Web varken utvändige Sorbet eller någon annan chansen att sticka upp i vad som utvecklade sig till ett rent taktiklopp.
- Banan var dålig så jag provade att köra lite framåt. På upploppet svarade han bra, det var första gången han gick utan bomull i öronen. En topphäst, kommenterade Kontio sedan man bokat biljetten till Paralympiatravet.
Men det var inte enda spetsskrällen signerad Nordens mestvinnande kusk.
I loppet dessförinnan hade Kontio använt exakt samma recept bakom Björn Röcklingers sent utvecklade Bon Ego.
Fältets enda sto visade sig både snabbare och tuffare än grabbarna i bronsdivisionen och torde ha alla förutsättningar att vandra rakt upp i stoeliten om hon fortsätter på samma spår.

Redén fick ståpäls
Trots att Sorbet fick nöja sig med silvret kunde firma Daniel Redén/Örjan Kihlström också kunde åka hem som dubbelvinnare.
Det började med Don Fanucci Zet som verkar ligga sin tränare extra varmt om hjärtat.
Passgångarstam har kommit i ropet igen efter framgångarna för avelshingsten Googoo Gaagaa, men Redén har valt att avla åt ”andra hållet” med sin fyraåring vars mor har ren passångarstam.
Det verkar ge styrka och kapacitet och första gången utan bakskor var Don Fanucci löjligt överlägsen sina konkurrenter för en offensiv Kihlström.
- Han är så kusligt speciell på alla sätt, bara leker och ska springa snett och springa hem. Men så fort jobbet ska göras, då bara ”boff”. Jag får ståpäls av att titta på sådana hästar, förklarade Redén som har stora planer för sitt ”experiment”.
- När väl den här har mognat och poletten har trillat ner kommer han att vara i en helt annan klass. Jag har alltid trott väldigt mycket på honom. Hans mamma är en annan ras. Det ser spännande ut, tänk när alla pjäxor kan ryka, då vet jag inte hur fort det går. Får han hålla ihop tror jag att det är något extra. Han har fastnat lite hos mig, berättade Redén som sedan fick se Coogan avrunda omgången i en rivig silverdivision.

Tillsammans-system tog största vinsten
Omgångens största knall signerades Kim Moberg som trots otaliga omstarter och spöregn prickade från springspår med Johan Sundgrens Jasmin Band.
- Hästen var superfin. Jag såg inte så mycket när jag attackerade, men när jag kom in på upploppet slängde jag glasögonen och då blev det bättre. Allt löste sig perfekt, kommenterade Moberg.
Björn Karlsson lyckades med en liknande bedrift från tillägg med Tangen Haap och kunde kosta på sig en segergest i den stora kallblodsfinalen medan Erik Adielsson spårade runt om i långloppet bakom Kolgjini-tränade Tengil Face.
Såväl norska som finska spelare tog för sig rejält av V75-kakan, men den största vinsten på 9,5 miljoner kronor till gick till ett system inlämnat via ATG Tillsammans.

Robin Johansson, TR Bild

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat. På onsdagskvällen körde Lu..


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat.
På onsdagskvällen körde Lutfi Kolgjini sina första lopp för året och gjorde det med besked.
Han inledde innan V86-spelet med en seger och ett andrapris.
Sedan satte han sig upp bakom Tengil Face, parerade en galopp från start, satte full fart framåt och närmast skrämde andrahandsfavoriten C.You Again och Morten Friis att släppa ledningen.
Sedan dundrade han ifrån konkurrenterna.
- Jag kan inte säga att jag har saknat det, men det är kul att köra när hästarna går så bra. Idag hade jag norsken och bomullen kvar, det lovar gott. Adrian har verkligen full form på stallet, konstaterade Kolgjini senior och avslutade:
- Det blir lite mer action när jag är med. Jag sitter inte och kör snyggt utan utnyttjar hästarnas styrka som vi byggt upp i Vomb. Det kommer att bli ett roligt år.

Damerna först
Annars var det damerna som tog för sig inledningsvis.
Laura Myllymaa-tränade Zaira del Ronco drog igång omgången från ledarryggen för Chirstian Fiore.
Det följdes upp av Sybille Tinters Payet D.E. som också bjöds en behaglig ryggresa av Kim Eriksson.
Tre avdelningar senare fick Hanna Lähdekorpi visa varför hon haft en segerprocent på hiskeliga 29 i sulkyn under två år.
Conrad Lugauers comebackande Bernts Ulrika forcerades bestämt till front vid varvningen och visade allt annat än ringrost då hon omgående försvann ifrån resten av fältet.
- Min häst var laddad, då det var dumt att dra i henne i onödan. Det är otroligt tacksamt att få köra så bra hästar, sade Lähdekorpi var framgångar rimligtvis borde leda till fler chanser på den stora scenen.

”60 bananer” till hemmaamatör
Omgångens knall kom i V86-7 där enprocentaren Champion Melon visade sig tuffast trots en resa först i andraspår.
- Det var inte så länge sedan han vann på V86, så oddset var nog lite i överkant, konstaterade körande Thomas Uhrberg medan tränaren Ulf Bergström var eld och lågor efteråt.
- Det är helt otroligt, dödens och pang bom. Idag hade vi amerikanarbiken på. Jag är så jäkla lycklig. Det är precis som om någon hällt en ”spann vann” över mig, jag vet inte var jag ska ta vägen. 60 bananer var det idag, där satt den, jublade amatören från Vellinge.
På Solvalla sågs spetstriumfer från Peter Normans Cash Cowboy (Erik Adielsson körde) samt Hannu Pekka Korpi-tränade Die Kaiserin (Mika Forss) innan Mattias Djuse avslutade omgången med att bjuda på en sällsynt segergest bakom Electrical Storm.
Det fastställde utdelningen på V86 till 107 837 kronor för 152,7 system med åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Det var favoriternas kväll på V86 och en favorit som imponerade var Green Mamba som avgjorde V86-6 på lätta hovar tillsammans med Rikard N..


Det var favoriternas kväll på V86 och en favorit som imponerade var Green Mamba som avgjorde V86-6 på lätta hovar tillsammans med Rikard N Skoglund.
Från andra utvändigt visade det sexåriga stoet en imponerande speed när hon attackerade 700 meter från mål och på bara dryga 100 meter hade hon svept till ledningen. Väl i spets kunde hon sedan defilera hem över upploppet.
Det var andra raka segern för det formstarka stoet som tränas av Jasmine Ising.

Dött lopp
V86-omgången fick en dramatisk inledning och det krävdes uppförstorat målfoto för att domarna till slut kunde konstatera att det blev dött lopp mellan loppets två mest streckade hästar i V86-1.
Favoriten Gizmo Veluwe såg länge ut att gå mot en klar seger tillsammans med Henriette Larsen men sista biten kom That’s Art och Johan Untersteiner flygande från tredje par invändigt via Åbytravets dubbla open stretch. På linjen var hästarna jämsides.
- Jag tyckte det var 50-50, vi kom med bra fart över linjen. Hästen kändes fin under vägen men det var längder att plocka på favoriten över upploppet, sa Johan Untersteiner.
Vinnarna tränas av Peter Untersteiner respektive Admir Zukanovic.
Johan Untersteiner fick även segerdefilera efter V86-7 med skrällen M.T.Nordic Spirit sedan Tengil Face galopperat (trött?) med segern till synes klar på upploppet. 18-oddsaren, som avslutade rappt efter ett lopp i andra par invändigt, tränas av Peter Untersteiner som därmed kunde räkna in två V86-segrar. Värdet på V86 gick från 274 kronor efter sex avdelningar till 2052 kronor efter sju.

Enkelt trots 40 meters tillägg
I V86-2 imponerade Grainfield Aiden stort och vann enkelt trots att han fick göra allt jobb själv utvändigt om ledaren Give Me Ten. I segersulkyn satt tränaren Hannu Korpi.
Jeppe Juel var bestämd och körde till spets efter knappa 600 meter i V86-3 och sedan hade han full kontroll bakom favoriten Enzo, som tog tredje raka segern på Åby.
Örjan Kihlström avancerade från fjärde utvändigt 850 meter från mål i V86-4 och han såg ut att ha full kontroll hela vägen hem tillsammans med Indy D., som kopplade greppet 100 meter från mål när ledaren Souzy galopperade som slagen. Vinnaren tränas av Roger Walmann.
Sevilla var stor favorit i V86-6 och trots 40 meters tillägg blev det till slut enkelt för Joakim Lövgrens häst som helt enkelt var hårdare än konkurrenterna.
- Han hade en bra uppgift på förhand, konstaterade Joakim Lövgren.
V86-omgången avslutades med en överraskning där sjuoddsaren Digital Class hade bästa farten över upploppet tillsammans med Ulf Ohlsson.
Åtta rätt gav 7 647 kronor, sju rätt 54 kronor och jackpot på sex rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex fö..


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.
65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex försök som samtliga ingår i V75-spelet på Jägersro nästa onsdag.
Svante Båth, som kvalar en kvartett, är troligen mycket nöjd sedan hans hästar samtliga dragit bra framspår i sina uttagningslopp: Deep Pockets (spår 3), Global Welcome (spår 5), Attraversiamo (spår 5) och Global Withdrawl (spår 2).

Startlista
Uttagningslopp 1 Svenskt Travderby 2019 (V75-1)
2 640 meter autostart
1) Flight Dynamics – Carl Johan Jepson
2) Danilo Brick – Björn Goop
3) Deep Pockets – Erik Adielsson
4) In Love Boko – Emilia Leo
5) Victory Lee – Adiran Kolgjini
6) Run Brodde Run – Peter Untersteiner
7) Carhu – Jorma Kontio
8) Campo Bahia – Conrad Lugauer
9) Bordeaux Doc – Åke Lindblom’
10) Sandsjöns Enzo – Johan Untersteiner
11) Viking Brodde – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 2 Svenskt Travderby 2019 (V75-2)
2 640 meter autostart
1) Kennedy – Adrian Kolgjini
2) Ad Hoc – Carl Johan Jepson
3) Mellby Glader – Robert Bergh
4) Global Wise Guy – Jorma Kontio
5) Night Brodde – Conrad Lugauer
6) Cesar F.C. – Kaj Widell
7) That's Art – Peter Untersteiner
8) Messiah – Örjan Kihlström
9) Hurricane River – Christoffer Eriksson
10) Betting Gangster – Rikard N Skoglund

Uttagningslopp 3 Svenskt Travderby 2019 (V75-3)
2 640 meter autostart
1) Moneykeeper – André Eklundh
2) Gambit Brodde – Conrad Lugauer
3) Magic Cash – Jorma Kontio
4) Tengil Face – Adrian Kolgjini
5) Global Welcome – Erik Adielsson
6) Staro Moschino – Johan Untersteiner
7) Betting King – Victor Rosleff
8) Alone – Örjan Kihlström
9) M.T.Nordic Spirit – Peter Untersteiner
10) My Tambourine Man – Nicklas Westerholm
11) Concrete Dee – Kenneth Haugstad

Uttagningslopp 4 Svenskt Travderby 2019 (V75-5)
2 640 meter autostart
1) Love Håleryd – Peter Untersteiner
2) Cab Lane – Jorma Kontio
3) Dali Pagadi – Sofia Adolfsson
4) Filur Sisu – Per Nordström
5) Attraversiamo – Erik Adielsson
6) Borups Senator – Kim Eriksson’
7) Tony Afrika – Adrian Kolgjini
8) Ferrari Sisu – Marc Elias
9) Rudisha – Robert Bergh
10) Kaiser Southwind – Åke Lindblom
11) Eicas – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 5 Svenskt Travderby 2019 (V75-6)
2 640 meter autostart
1) Marcello Wibb – Johan Untersteiner
2) Global Withdrawl – Erik Adielsson
3) Smokin Joe – Adrian Kolgjini
4) Admirer – Conrad Lugauer
5) Testa di Cavolo – Emilia Leo
6) Avant Garde – Robert Bergh
7) Inti Boko – Björn Goop
8) Zephyr Kronos – Örjan Kihlström
9) Upload – Carl Johan Jepson
10) Global Winner – Jorma Kontio
11) Royal T.N. – Oskar J Andersson

Uttagningslopp 6 Svenskt Travderby 2019 (V75-7)
2 640 meter autostart
1) Great Winner – Magnus Jakobsson
2) Adde S.H. – Peter Untersteiner
3) Typhoon Face – Lutfi Kolgjini
4) Roofie – Johan Untersteiner
5) Carozzo – Stefan Söderkvist
6) Istanbul Boko – Jorma Kontio
7) Ike Schermer – Rick Ebbinge
8) Pinto Bob – Robert Bergh
9) Give You All Of Me – Björn Goop
10) Forfantone Am – Örjan Kihlström
11) Staro McMillan – Steen Juul

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Platon Face älskar lång distans och radade segrar (fem raka) under våren och försommaren förra året. I maj hade valacken uppvis..


Platon Face älskar lång distans och radade segrar (fem raka) under våren och försommaren förra året.
I maj hade valacken uppvisning i Harper Hanovers lopp och visade en gång för alla att han är svårruckad över längre distanser,
Utdelningen i de två starterna i Frankrike i vinter blev skral. Tillbaka i Sverige igen har Platon Face börjat visa tigertanden i träningsrundorna.
- Det känns som att han är riktigt på gång nu faktiskt - han börjar hitta sin form, säger tränaren Adrian Koljini inför Axevalla V75.
Kolgjini jr utesluter inte att Platon Face ska kunna ställa till med en överraskning i guld (V75-3). Favoritduon i loppet är annars On Track Piraten och Nimbus C.D.
- Det är rätt distans för Platon Face. Tyvärr har han fått ett bakspår men det har även värsta motståndaren fått, säger Adrian, syftande på Robert Berghs nyförvärv Nimbus C.D.
Taktiken från bakspåret vill han inte avslöja. Eller så har han inte bestämt sig.
- Det blir väl…jag får köra smart helt enkelt. Hur det blir kört kan jag inte säga men jag har en väldigt stark häst i alla fall. Vi är inte borta ur segerdiskussionerna.
Stallet har dokumenterad form. Segerprocenten ligger på 14 på de 57 starterna i år. Drygt 1,1 miljoner kronor inkört fram till mitten av februari.
- Det är riktigt skönt faktiskt. Vi är på gång igen!
Vad tänker du om Target Kronos i guldloppet som Lutfi kör?
- Ah, han har lite svårbedömd form. Han gick ett anständigt lopp på Vincennes senast men är han bland de tre har han varit duktig,
Bästa chansen i omgången?
- Tony Afrika (V75-4) tror jag är min bästa chans på hela dagen. Han var bra senast då Dante körde honom och vann lätt. Sedan har han tränat ännu bättre än tidigare efter det loppet. Han har ett bra springspår och jag vill se honom i ledningen. Eventuellt testas han med rycktussar men inget är bestämt.
DontbreakthebankÅs (V75-7) har ”åkt dit” knappt på mållinjen på slutet efter fina prestationer. Är det stallets näst bästa chans på V75?
- Ja, det är det nog. Han har varit stark många gånger och har haft så mycket oflyt som det bara gått egentligen. Formen är där i alla fall. Han går riktigt bra från ledningen har vi ju sett och jag vill gärna se honom där igen. Träningsmässigt känns han faktiskt ännu bättre nu än vad han gjorde inför senast. Så det känns riktigt bra inför lördagen.
Några ändringar?
- Det blir nog en vanlig vagn på DontbreakthebankÅs igen. En jänkarvagn gör mest effekt över 1640 meter och det är full väg som gäller på lördag.
Vad säger du om din duo i V75-1?
- De är bra båda två. Victory Lee vann ju för bara någon vecka sedan på Åby så han har bekräftad form. Likadant Tengil Face som lika gärna hade kunnat stå som segrare senast om han hade fått ledningen den dagen. Han har kapacitet. Ingen av dem kan räknas bort faktiskt. Man kan värdera dem som likvärdiga chanser,

Matteus Lillieborg & Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-13 2018-12-13 Åby-8 Adrian Kolgjini 2140/8 D 2 14.9 385
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-3 Adrian Kolgjini 1640/7 D 0 g 258
2018-11-01 2018-11-01 Åby-11 Adrian Kolgjini 2140/6 C str
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-6 Lutfi Kolgjini 2140/4 D 0 19.5g 209
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 2160/13 C 6 16.7 364
2018-06-28 2018-06-28 Åby-8 Adrian Kolgjini 2140/8 D 6 15.2 256
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-8 Lutfi Kolgjini 2140/1 C 0 16.9g 123
2018-05-23 2018-05-23 Åby-7 Lutfi Kolgjini 2140/7 C 8 15.9 207
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-2 Lutfi Kolgjini 2100/1 C 6 21.2g 55
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-2 Lutfi Kolgjini 2140/4 C 3 17.0g 60
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-2 Christoffer Eriksson 2140/1 C 1 18.1 63
2019-12-18 2019-12-18 Åby-4 Adrian Kolgjini 2640/4 C 2 15.4 254
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 2140/11 C 0 g 88
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-9 Kevin Oscarsson 3140/7 C str
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-8 Adrian Kolgjini 3140/5 D 0 g 168
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-10 Adrian Kolgjini 3140/5 D 0 g 70
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-10 Adrian Kolgjini 2660/6 A 0 14.9g 59
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 2640/4 B 4 13.7 500
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-8 Kevin Oscarsson 2160/5 B 1 13.8 30
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-6 Dante Kolgjini 2640/10 B 4 16.4 21
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-7 Adrian Kolgjini 3140/1 C 2 14.6 30
2019-05-22 2019-05-22 Åby-8 Adrian Kolgjini 3140/1 D 3 15.6 150
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-5 Adrian Kolgjini 2140/3 C 2 16.3 58
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-9 Adrian Kolgjini 2140/8 D 0 g 264
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Simon Helm 2140/6 C 4 14.7 67
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-9 Lutfi Kolgjini 3140/11 C 0 g 455
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-5 Adrian Kolgjini 2640/1 C 0 g 142
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-10 Erik Adielsson 2640/1 D 4 15.9 95
2019-01-17 2019-01-17 Åby-4 Adrian Kolgjini 2640/5 C 1 17.5 109
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-5 Adrian Kolgjini 2140/3 D 5 15.4 123
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-8 Richard L Jansson 2140/6 C 4 14.5 25
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-8 Tommy Karlstedt 2140/10 D str
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-7 Tommy Karlstedt 2660/11 D 4 15.9 491
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-9 Dante Kolgjini 1640/3 C 0 18.3g 137
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-8 Lutfi Kolgjini 1640/4 C 0 g 209
2020-09-23 2020-09-23 Åby-8 Adrian Kolgjini 2140/8 C 4 13.6 453
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-4 Lutfi Kolgjini 3218/2 C 0 g 30
2020-08-08 2020-08-08 Åby-3 Adrian Kolgjini 3180/14 B 0 g 238
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-10 Erik Adielsson 2140/4 B 0 13.4 39
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-10 Adrian Kolgjini 2140/8 C 5 12.5 475
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-11 Adrian Kolgjini 2140/10 C str
2020-06-11 2020-06-11 Åby-9 Adrian Kolgjini 2140/7 B 3 13.4 49
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-11 Adrian Kolgjini 3140/3 D 0 g 273
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-11 Adrian Kolgjini 3140/1 D 2 14.8 88
2020-04-12 2020-04-12 Romme-6 Erik Adielsson 3140/5 D 1 15.4 41
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-7 Lutfi Kolgjini 1640/2 C 6 12.7 216
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-9 Adrian Kolgjini 2140/12 D 0 g 147
2020-02-26 2020-02-26 Åby-8 Adrian Kolgjini 2640/10 B 2 15.0 22
2020-02-01 2020-02-01 Åby-7 Adrian Kolgjini 2160/8 B 3 14.8 54
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-7 Lutfi Kolgjini 2140/3 C 1 13.9 28
2020-01-15 2020-01-15 Åby-9 Adrian Kolgjini 2640/4 D 0 g 73
2020-01-08 2020-01-08 Åby-9 Adrian Kolgjini 1640/6 D 0 g 104
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-3 Richard L Jansson 2140/10 B str
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-6 Oskar J Andersson 2660/6 C 0 15.8g 109ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se