Tale of Jacks travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Tale of Jacks travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Tale of Jacks har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Tale of Jacks har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Tale of Jacks


Hagmyren bjöd på härligt högsommarväder som både hästar och publiken njöt av.Reijo Liljendahl gjorde resan till Hä..


Hagmyren bjöd på härligt högsommarväder som både hästar och publiken njöt av.
Reijo Liljendahl gjorde resan till Hälsingland med två V75-hästar och båda vann.
Mest imponerade Policy Of Truth som vann bakifrån på den snabba banan med det korta upploppet.
Erik Adielsson satt i fjärde utvändigt och fick till slut ”runda korvkiosken” när han attackerade i femtespår genom slutsvängen och Policy Of Truth såg lysande ut när han växlade ner konkurrenterna över upploppet.
- Jag skakar lite grann i rösten, jag tycker om den här hästen. Jag trodde på seger 400 kvar, han var gått gåendes, Det är roligt när det går vägen, sa Reijo Liljendahl.
- Det är en häst som ligger mig varmt om hjärtat. Han bringade mig en av min karriärs största seger när han vann E3. Jag är tacksam att jag får träna en så bra häst.
200 000 kronor var segern i E.J.s Guldsko värd och segertiden 1.10,2 över 1640 meter, autostart.
I V75-2 blev det spets och slut för Reijo Liljendahls Bear Bahareh. Ulf Ohlsson dominerade loppet i ledningen med favoriten som vann mycket enkelt.
- Det blev ungefär som jag hade trott det skulle bli. Jag tycker hon gjorde det bra och även till Ulf Ohlsson som höll henne i skick, hon är inte så lätt. Plus till båda två, sa Reijo Liljendahl.

Stallform för Sundberg
I V75-1 träffade Torbjörn Jansson rätt från springspår i två omstarter samt i den giltiga starten och från spets blev det sedan en säker favoritseger trots jämnt hårt tempo i ledningen för Eldorado B.
Segertiden blev utmärkta 1.12,0 över distansen 2 140 meter, voltstart.
- Nu var han fin. I dag var det annat tryck i honom. Vi såg redan i värmningen att det var ett annat tryck än senast. Det såg bra ut, sa tränaren Hans-Owe Sundberg.
Hans-Owe Sundberg som även kunde räkna in Charrua Forlan som mycket tvåa i gulddivisionen efter ett lopp utvändigt ledaren och en inledning första 500 i 1.06-tempo.

Favoritsegrar
I V75-3 blev det favoritseger och ganska odramatiskt sedan Global Undecided tagit över ledningen från stallkamraten Victory Topline efter halva loppet. Därefter hade Örjan Kihlström full kontroll på loppet. Timo Nurmos tränar vinnaren som var hela V75-omgångens mest streckade häst.
Även i V75-4 blev det favoritseger och Magnus A Djuse svarade för en mycket fin styrning då han satte sig utvändigt ledaren med Lukas Rauen och samtidigt låste fast värste motståndaren U.R.Faxe.
Lukas Rauen hade sedan inga problem att kliva förbi ledaren Hönn Blesa in på upploppet.
- En mycket bra kuskinsats, han körde flera hästar sista varvet, konstaterade Frode Isdahl som tränar vinnaren.

Storvinst på Top 7
Jörgen Westholm har fin form på stallet och i V75-5 körde han med stort självförtroende när han tidigt styrde fram utvändigt om ledaren Chocoboy med Miss Silver. Det fyraåriga stoet var senast tuffast och vann på ett imponerande sätt.
- Hon kändes så bra att jag tänkte att jag måste ge henne chansen och därför körde jag fram. Man måste vara i pole position på denna snabba banan och det korta upploppet, sa tränaren och kusken Jörgen Westholm som passade på att lyfta fram skötaren Lena Wahlgren lite extra. Lena som avbröt sin semester för att få vara med om sin första V75-seger.
V75-5 var som alltid Top 7 och tre vinnare som hittade de sju första hästarna i rätt ordning belönades med 737 382 kronor.
V75-omgången avslutades sedan med ytterligare en mycket imponerande vinnare då Mikael Cedergren-tränade Tale Of Jacks hade uppvisning från sista bortre långsidan och hem från tredje par utvändigt.
- Det kändes klart redan 500 kvar, han hade full spänst och oryckta tussar i mål, sa kusken Kaj Widell.
V75-omgången var mycket favoritbetonad och utdelningen på sju rätt stannade på 729 kronor. Sex rätt gav 18 kronor och på fem rätt jackpot.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Att en häst går ut på V86 bara fyra dagar efter en V75-triumf tillhör inte vanligheterna. Men med rätt häst går det bevisl..


Att en häst går ut på V86 bara fyra dagar efter en V75-triumf tillhör inte vanligheterna. Men med rätt häst går det bevisligen alldeles utmärkt. När Sanda Love på onsdagskvällen gästade Åbytravet gjorde han som på V75 i Gävle och utklassade motståndet.  
- Innan loppet kanske man tänker på att han startade nyligen men i loppet kör man efter hur hästen känns, och han var väldigt fin så det var aldrig något bekymmer, sa Christoffer Eriksson i vinnarcirkeln sedan han kört till ledningen från andra par utvändigt efter ett halvvarv och sedan lämnat konkurrenterna på snabba 1.11,1 över 1 640 meter med bilstart, en rekordsänkning av Sanda Love med 1,6 sekunder.
- Han är speciell den här och när de tog upp lite kändes det inte så jättekul att börja bråka och dra i honom utan då var det bättre att låta honom lufsa på själv. Han har en väldigt vägvinnande gång och tål att hålla ett bra tempo, sa Eriksson.
Jägersrokusken fick även förtroendet bakom Robert Berghs Viveur Bi och sedan han fått dämpa tempot i ledningen stack hästen undan till mycket enkel seger.

Förvandlingsnummer imponerade
Eppur Si Muove har höjt sig flera snäpp sedan han vid årets början kom i träning hos Halmstadamatören Anna-Lena Waldén. När han nu startade i ett amatörlopp svepte han fältet i tredjespår och gick undan till imponerande seger.
- Det var nästan så att man blev lite tårögd efter mål för det var en ruskigt bra prestation. Jag har trott på honom hela tiden och Anna-Lena har gjort ett fantastiskt jobb med honom, så det är roligt att vi får utdelning, sa kusken Peter H Sjöberg.
På Åbytravet vann även Jerry Riordans Zio Tom Jet tillsammans med Henriette Larsen.

Oväder och jätteknallar i Örebro
Omgången delades mellan Åby och Örebrotravet och i Örebro blev tävlingarna försenade sedan himlen öppnat sig och ett hejdundrande åskväder dragit in. Och sedan molnen skingrats och V86-loppen dragit igång kom det nya jätteknallar. Först gav Juhani Partanens 35-oddsare Wollafur V86-värdet en rejäl skjuts när han vrålspurtade till seger med en nos, vilket fick segerkusken Magnus S Karlsson att bjuda på en maffig segergest.
- Fy fan, det var skönt! Visst, det var väl inget jättestort lopp men V86 för mig, det är stort alltså! sa hemmakusken.
I loppet därpå satte Nicklas Westerholm dit egentränade O.M.Dont Cry, som spelad på mindre än en procent på V86 klippte till med 1.11,1 sista halvvarvet.
- Det var väldigt bra tryck i henne i hela loppet. Hon är en lite humörbetonad häst men kan hon hålla den här formen kommer hon att hävda sig väldigt bra, sa Westerholm.
Mikael Cedergrens Tale Of Jacks (Kaj Widell) vann också i Örebro innan Stig H Johansson-tränade skrällen Lennart Sjöhammar avslutade V86-omgången med Erik Adielsson i sulkyn.

16,6 miljoner till ensam vinnare
Endast en inlämnad V86-kupong innehöll markering för samtliga vinnare och därmed tog den hela åttarättspotten, som var kryddad med jackpotmiljoner. Totalt håvade systemet in 16,6 miljoner kronor. Sju rätt betalade 16 700 kronor och sex rätt 503 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


I V86-1 kom Tale Of Jacks först till mål tillsammans med Kaj Widell, men resultatet dröjde då domarna tittade på hur det gick till n..


I V86-1 kom Tale Of Jacks först till mål tillsammans med Kaj Widell, men resultatet dröjde då domarna tittade på hur det gick till när Tale Of Jacks fick luckan in mot upploppet.
Till slut kom resultatet och domarna valde att diskvalificera Tale Of Jacks för träning och istället gick segern till 28-oddsaren Let It Happen W.W. med Leif Eriksson i sulkyn. Tränar vinnaren gör Kjell-Ove Eriksson.
Leif Eriksson var dagens kusk på Bergsåker och han hade marginalerna på sin sida även i V86-3 då målfotot visade att Zorro Swing hann fram i sista steget.
Leif Eriksson fick fritt från rygg ledaren 400 kvar och kunde sedan vänta med att sätta in spurten tills 250 kvar och Zorro Swing fångade in ledaren Mellby Don Juan på mållinjen. Tränar vinnaren gör Jens Eriksson.
- Det var verkligen full pott i dag. Jag tyckte jag hann dit men det var tajt, absolut, sa Leif Eriksson efter favoritsegern med Zorro Swing.

Häftig upploppsduell
Kvällens häftigaste upplopp bjöd publiken i V86-2 där Cash T.J. och Grainfield Aiden kämpade sida vid sida sista 500 och det var två hästar som vägrade ge sig. Målfotot gav segern till Cash T.J. som försvarade sig tappert i spets.
- Han är så jävla bra den här hästen. Han sträckte på sig, han trivdes att gå i ledningen. Mamma har gjort ett bra jobb, jublade Ida Riesterer.
Cash T.J. tränas av Solvallas Ulrika Riesterer.

Erica imponerade
Dagens prestation på Solvalla levererade Li Hanné-tränade Erica som gjorde allt grovjobb själv utvändigt ledaren. Nioåringen tog över ledningen 500 kvar och tillsammans med Oskar J Andersson var hon mycket tapper när hon höll undan för favoriten Fame Boko.
- Hon har varit så bra i träningen länge men inte fått ut det i loppen. Nu äntligen…det är jätteroligt. Hon är ojämn men fruktansvärt bra när hon är bra, sa Li Hanné.
Broximus Zet imponerade rejält i V86-5 där han gjorde grovjobbet då han drog tåget i tredjespår dryga varvet från mål. Genom slutsvängen kopplade femåringen greppet och höll undan i imponerande stil i händerna på Rikard N Skoglund.
- Jag tycker fortfarande han är orutinerad och går framåt för varje start. Sista 1100 i tredjespår och bara knäcker dem, otroligt, sa Östersundamatören Åke Eriksson.

Favoriter från spets
I V86-6 körde Jorma Kontio till ledningen med betrodde Tiger Journey och från spets blev det en bekväm vinst för andrahandsfavoriten. Marko Korpi tränar vinnaren.
V86-omgången bjöd på ett kallblodslopp och favoriten Smedsbo Faksen dominerade loppet från ledningen. I segersulkyn satt Magnus A Djuse och tränar gör Jan-Olov Persson.
I V86-8 var Rickard Svanstedt offensiv med åttaoddsaren Vien Ici som klev fram utvändigt ledaren och bara var bäst.
ATG bjöd på ett specialspel och på ATG Sport gick det att spela på hur hög utdelningen skulle bli på V86. ATG kommer att ge möjlighet till detta specialspel även de kommande två veckorna.
Åtta rätt på V86 gav 669 997 kronor, sju rätt gav 2 951 kronor och sex rätt 127 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-1 Kaj Widell 2140/1 C 0 g 32
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-2 Kaj Widell 2140/2 D 4 18.6 194
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-1 Kevin Oscarsson 1640/5 D 4 17.9 377
2017-10-02 2017-10-02 Visby-5 Mikael Cedergren 1620/2 C 0 g 99
2017-09-12 2017-09-12 Visby-5 Mikael Cedergren 1620/1 C 3 20.2g 210
2018-12-14 2018-12-14 Romme-4 Kaj Widell 2160/9 C 0 g 336
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Johan Wiman 1660/14 A 0 16.9g 368
2018-10-11 2018-10-11 Visby-2 Mikael Cedergren 2160/12 A 4 17.8 88
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-8 Kaj Widell 2640/6 D 0 g 287
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-6 Kaj Widell 2140/9 C 0 g 237
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-3 Kaj Widell 2140/8 D 2 14.3 191
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-5 Kaj Widell 2140/4 C 2 15.6 83
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-1 Johan Wiman 2140/1 B 1 17.8 62
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-1 Kaj Widell 2140/9 C 0 g 101
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-1 Kaj Widell 2140/6 B 3 18.9 198
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-10 Kaj Widell 2640/2 B 7 14.3 183
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-7 Kaj Widell 3140/4 C 3 15.7 27
2019-10-25 2019-10-25 Romme-5 Kaj Widell 2140/7 A 1 14.0 15
2019-10-19 2019-10-19 Romme-5 Kaj Widell 2140/2 C 0 14.9g 268
2019-08-10 2019-08-10 Åby-8 Kaj Widell 2140/10 C 0 g 77
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-11 Kaj Widell 1640/4 A 1 11.2 25
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-10 Kaj Widell 2140/2 B 2 12.4 94
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-9 Kaj Widell 2140/6 D 5 12.5 584
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-9 Kaj Widell 2640/9 B 2 13.9 76
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-9 Kaj Widell 2100/5 A 1 14.7 23
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-6 Kaj Widell 2140/5 A 5 14.3g 147
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-9 Kaj Widell 1640/4 D 4 11.4 63
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-1 Kaj Widell 2160/9 B 3 17.1 28
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-4 Kaj Widell 2140/6 D 1 15.0 27
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-6 Kaj Widell 2140/7 D 0 65
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-3 Kaj Widell 2160/3 C 5 17.4 100
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-10 Kaj Widell 2160/11 C 1 21.1 42
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-4 Kaj Widell 1660/15 A 0 g 64
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-6 Kaj Widell 2160/6 C 2 14.4 52
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-9 Niclas Hammarström 1640/7 C 0 g 58
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-7 Kaj Widell 2140/12 B 0 14.6 46
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-7 Kaj Widell 1640/5 C 0 g 71ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se