Talassio travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Talassio travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Talassio har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Talassio har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Talassio


Solvalla-kusken var med om en otäck incident under onsdagens tävlingar på hemmabanan. Efter att han värmt den tvåårige hingsten..


Solvalla-kusken var med om en otäck incident under onsdagens tävlingar på hemmabanan. Efter att han värmt den tvåårige hingsten Mellby Highball och körde ut på stallbacken kom en rasande hund springande rakt emot ekipaget.
- Jag hade varit ute bakom bilen i en provstart och kom skrittande på stallbacken när jag såg hunden komma i tvåhundra knyck rakt emot oss. Jag tänkte först att han springer väl förbi men han hoppade rakt upp mot hästens huvud och bet sig fast i bogen. Hästen var först lugn men började sedan att slå och träffade hunden med en spark och då tänkte jag att nu ger han sig väl, men det gjorde han inte och fortsatte att attackera igen och bita hästen i magen, säger Kenneth Haugstad.
- Då blev hästen helt vild och fick panik. Han knäckte käken och jag hamnade mellan hästen och sulkyn och fick kasta mig av. Hunden bara fortsatte och sprang efter hästen som satte iväg mot stallet. Sedan kom hundens ägare och hämtade honom och bara sprang iväg.
- Veterinären kollade igenom hästen och det var inte så farligt, lite småsår bara. Därför tyckte veterinären att det skulle vara en positiv upplevelse för hästen om vi kunde köra ut och starta honom direkt samma dag. Jag var väldigt observant hur han kändes i provstarten men han var väldigt lugn och fin och han spetsade och vann loppet lätt. En helt otrolig historia och det kunde ha gått betydligt värre. Det var en jäkla tur att hästen inte slog bakut när hunden attackerade för då hade det gått åt helvete.

”Är mer stark än speedig – distansen en fördel”
Hästens tränare Svante Båth polisanmälde det hela och saken ska nu utredas, då det även blir ett försäkringsärende eftersom vagnen gick sönder.
Men nu över till Grand Slam 75 och det är Eskilstuna som är värd för söndagens miljonspel. Kenneth Haugstad har ett par fina chanser på förhand och kör tre hästar åt sin arbetsgivare Roger Walmann. Så här kommenterar han dem i tur och ordning.
- Talassio (GS-1) fick en skada efter senaste starten i Örebro i våras och en spricka i ett ben. Han har varit konvalescent men nu tränat på ett tag och känns fin. Läget är helt perfekt med innerspår bakom bilen eftersom han är riktigt snabb ut. Jag kan välja taktik därifrån och antingen köra i spets eller släppa. Jag tror att det blir ett snällt upplägg och att hästen behöver ett par lopp i kroppen innan är i toppform. Det blir skor runt om och Can’t See Back- eller ett öppet huvudlag.
- Indy D. (GS-2) är en fyraåring som har kommit mer och mer efter att han haft problem som två- och treåring. Han har utvecklats fint under sommaren och varit duktig i de senaste starterna under hösten. Senast avslutade han väldigt bra till segern efter att Örjan måttat in den precis. Han är framförallt mer stark än speedig så den långa distansen är fördel. Han står bra inne i loppet och öppnar hyggligt men är ingen raket. Det är vår klart bästa chans i omgången. Inga ändringar.

”Nu blir det återigen jänkarvagn – räknas”
- Palermo Broline (GS-6)
blev det för tufft lopp för senast då han fick öppna 1.11 till ledningen från 20 meters tillägg. Jag är lite fundersam på om han ska gå i ledningen för han har gjort det en gång tidigare hos oss och då stumnade han. Men i Eskilstuna när han vann näst senast var han riktigt fin och det var första gången med jänkarvagn i vår regi. Senast när det var voltstart gick han med vanlig vagn och nu blir det återigen bike. Jag får se lite hur vi gör med taktiken, men jag tror att det är bättre att släppa med honom. Han går barfota runt om igen och är en av de som räknas, säger Kenneth Haugstad.

Michael Carlsson, Kanal 75


Caddie Lisieux (V75-3) kan vara det sto i kullen född 2013 som har högst kapacitet. Men hon har ändå ”bara” tjänat strax &..


Caddie Lisieux (V75-3) kan vara det sto i kullen född 2013 som har högst kapacitet. Men hon har ändå ”bara” tjänat strax över två miljoner kronor. I fjol galopperade hon bort sig i uttagningarna till alla stora lopp utom Breeders’ Crown, som hon vann, och i år har hon inte riktigt stått att känna igen. En seger på fem starter har det blivit så här långt.
- Hon började bra och vann Margareta-loppet på Solvalla utan att vara helt perfekt i travet. Sedan var hon sämre i en start innan hon spurtade vasst i kvalet till Drottningens Pokal, men i finalen var hon inte sig själv. Då fick vi ta en liten paus med henne, hon åtgärdades och fick sedan träna på, och jag tycker att hon gjorde ett stort framsteg i uttagningen senast, säger Kenneth Haugstad.
I uttagningen till Stosprintern fick Caddie Lisieux trava i andra par utvändigt och därifrån avslutade hon starkt till andraplatsen bakom Una Blessed.
- Travet flöt mycket bättre än vad det har gjort tidigare och det var ”go” i henne. Många kanske tycker att hon skulle ha vunnit men det blev lite stopp när hästen framför galopperade 500 kvar och då är det svårt att få igång dem igen.

”Håller henne väldigt högt”
Hur känns hon efter loppet?

- Hon har tagit det lugnt efteråt och tränat på som vanligt. Hon känns jättefin!
Så formen är där den ska vara?
- Jag tror inte att den är helt på topp men den är på väg dit. Hon är mycket smidigare än hon har varit tidigare i år och jag har en väldig tro på henne inför lördag. Jag brukar aldrig sticka ut hakan men jag håller henne väldigt högt och tycker att jag har bästa hästen i loppet. Hon visade i fjol att hon är ruggigt bra när hon löper i närheten av sitt bästa och även om det är 1 640 meter och spår långt ut på vingen tror jag på bra chans.
Med tanke på galopperna i fjol, litar du fullt ut på henne?
- Jag har fått den frågan 100 gånger och det är väldigt svårt för mig att svara på eftersom hon aldrig har hoppat för mig och jag har aldrig känt de tendenserna i henne. Det klart att man inte kan kasta loss henne från start utan hon måste få sköta sig själv första 100-200 meterna, men jag litar mer på henne nu än i fjol.

Ny växel utan skor
Bortsett från uttagningsloppet i förra veckan har Caddie Lisieux startat över kort distans två gånger. Första gången, i uttagningen till E3, blev det galopp. Andra gången vann hon på fina 1.11,3. Det är den snabbaste tid hon har sprungit men högst troligt ståtar hon med en ny rekordtid strax efter 17 på lördagskvällen.
- Jag föreslog för Roger efter försöket att vi ska köra henne barfota runt om i finalen och vi var helt eniga. Min känsla är att hon kommer vara jättefin barfota och att det kommer ge henne en växel till. Det är ju bara att se på brorsan hennes, säger Haugstad och syftar på ett år äldre superhästen Readly Express.
Du låter väldigt optimistisk...
- Hon är bra alltså och med tanke på hur hon känns hemma har senaste loppet gjort henne väldigt gott. Jag måste vara optimistisk!

 

Haugstad om stallets övriga V75-hästar:
- Hochthereitis Sox (V75-1) var dålig på Solvalla under elitloppsdagen men bättre senast när han satt fast med lite sparat.  Han har ett dåligt läge nu men känns väldigt fin i träningen så om det löser sig hyggligt kan han nog vara trea-fyra. För att han platsa på V75-kupongen krävs det nog att man gardera på lite.
- King City (V75-2) har vi siktat på det här loppet med. Senast kom han lite på mellanhand så det loppet är bara att glömma. Han håller fin form och tränar fint. Att han duger i klassen har han visat och jag tycker att han ska räknas bakom Tjacko Zaz som kanske blir svår att slå om han kommer till ledningen.
(- Aron The Baron (V75-2) som jag kör själv har jag aldrig kört tidigare så honom kan jag inte uttala mig om.)
- Talassio (V75-7) har behövt de här loppen i kroppen efter sin frånvaro och formen är på väg uppåt. Men han har ett helt iskallt läge och får väl smyga med och ta det han får. Vinna från tolfte blir svårt.

Ola Johansson, Kanal 75


Indoor Voices (V75-1) levererar ständigt starka insatser och i sina senaste framträdanden har hon visat gnistrande form. Närmast kommer hon fr&ar..


Indoor Voices (V75-1) levererar ständigt starka insatser och i sina senaste framträdanden har hon visat gnistrande form. Närmast kommer hon från en strålande insats på Oslo-banan Bjerke där hon från positionen utvändigt utmanade det italienska toppstoet Shadow Gar ända till mållinjen.
- Hon har gjort jättefina lopp en längre tid nu och håller hon samma form på söndag hoppas jag att hon kan få vinna ett lopp igen, säger hästens tränare Roger Walmann.
Det är på nytt stoeliten som gäller för Indoor Voices och hon lottades till spår fem bakom startbilens vingar. Från spåret innanför startar värsta konkurrenten på förhand, In Toto Sund.
- Indoor Voices tål att göra rätt mycket själv i loppen. Naturligtvis inte varje gång men hon tål att göra en del jobb och jag hoppas att hon får sätta pricken över i den här gången. Som det såg ut senast har hon i alla fall formen på topp. Hon går inga hårda jobb mellan loppen men hon känns jättefin hemma så jag hoppas att hon ska vara lika bra igen.
Indoor Voices stallkamrat Raffinos är också med i loppet och startar med nummer sex. Hon har inte vunnit lopp i år på nio försök men även hon gör jämna och bra prestationer.
- Hon gick jättefint igen senast från ett dåligt spår och har väl samlat ihop för att få vinna ett lopp. Hon kanske ändå får svårt att sätta nosen först den här gången men jag tycker att hon är värd att ta med om man streckar på lite.

Läge för ledning
Ytterligare en Walmann-häst som sällan eller aldrig gör ett dåligt lopp är femårige Talassio (V75-4). Han fick ett snällt lopp på innerspår i årsdebuten för en månad sedan och gick i mål som fastlåst med gott om krafter i behåll. Den här gången lottades han till ett fint fjärdespår bakom bilen.
- Nu har det blivit lite längre mellan loppen än vad jag hade tänkt mig men jag har kört lite hårdare jobb med honom och han känns väldigt fin. Läget är bra och skulle han komma till spets, vilket utgångsläget talar väldigt mycket för, kan han faktiskt räcka.
Gravity Falls (V75-5) gör också bra prestationer mest hela tiden. Senast gjorde fyraåringen en mycket stark upphämtning efter stor galopp.
- De gör alltid lite bättre prestationer efter galopp än vad de gör annars men jag tycker ändå att han har kommit lite i smygform och från sjundespår bör han gå felfritt. Det är väl en varning för honom i alla fall den här gången men han hamnar antagligen sist och då ska det mycket till för att runda alla.
Det är jackpot på V75 och 38 miljoner kronor väntar i sjurättspotten. Vill man runda av midsommarhelgen med en storvinst kan det vara idé att ta Roger Walmanns hästar på allvar.

Ola Johansson, Kanal 75


Solvalla arrangerar en stor dag på söndag med semifinaler i Breeders’ Crown. De tvååriga travarna har inga finaler i unghästse..


Solvalla arrangerar en stor dag på söndag med semifinaler i Breeders’ Crown.
De tvååriga travarna har inga finaler i unghästserien utan får tävla på i ett lite lugnare takt med fyra lopp utspridda över sensommaren och hösten.
V86-2 på onsdagkvällen var vikt för tvååringarna. Ett lopp där duon Svante Båth och Erik Adielsson återigen skulle visa sig starkast.
Segervapnet var hingsten Coin Perdu som brottades med ett spår tolv över sprinterdistansen. När betrodde Mr Deauville blev alldeles för het i ledningen (rullade över på den sista bortre långsidan) och blev hare i loppet ordnade det upp sig ändå.
Storfavoriten Current Affair gjorde det bra som tvåa men var chanslös mot vinnarens slutstöt.
Coin Perdu noterade fantastiska tiden 1.13,0 över 1640 meter med bilstart.
- Tacksamt att det gick så fort där framme. Det var inte en massa sparat men han gjorde det på ett väldigt fint sätt utan att jag behövde säga till honom på skarpen. De två första segrarna har handlat om lite lugna och fina lopp. I dag fick han arbeta för havren, men höjde sig också ett snäpp då och gjorde precis som vi ville. Den här har Svante verkligen fått till fint, sa Erik Adielsson.

Samlar till Cancerfonden
Erik Adielsson är i ett riktigt flyt. Drygt tio miljoner inkört den senaste månaden. Liksom de senaste åren har Solvallakusken rosa dress under höstenoch både skänker och drar in pengar till Cancerfonden med bland annat internetbaserade auktioner.
- Det har gått väldigt, väldigt bra. Men man har blivit ödmjuk med åren och inser också att det beror på vilka hästar man kör, sa Adielsson.

Framtidskuskar i dött lopp
Solvalla delade omgången med Bergsåker och i Sundsvall blev det dött lopp mellan två unga kuskar i ett av loppen. 24-årige Bergsåkerstränaren Martin P Djuse  ledde med egentränade Titan Arrow och höll så när på att förlora mot 21-årige Olli Koivunen vars Ypäje Hereiam var hästen i loppet efter grovjobb i spåren sista 700.
Finske Olli Koivunen ligger åtta i kuskligan i hemlandet med 88 segrar i år. Han jobbar hos sin pappa Harri Koivunen som tränar Ypäje Hereiam som alltså delade segern med Titan Arrow.

Karlsson sugen på att köra
Storfavoriten Tangen Haap vann kallblodsloppet på kupongen. Kvällens största favorit (61 procent) övertog ledningen i ett tidigt skede och Ulf Ohlsson körde aldrig undan. Knappt men säkert som det brukar heta.
Björn Karlsson på Solänget tränar hästen som vann V75 med husse i vagnen så sent som i somras.
- Han höll på att krypa ur selen, så pigg var han. Det är bara jobbigt att stå vid sidan och se på. Jobbar man hela veckorna i stallet vill man också köra loppen, sa Karlsson.
Onsdagens långlopp avgjordes i Sundsvall. Segern gick till knappe favoriten Above All Ås som vann knappt men säkert efter att kommit fram i tredjeparet tämligen omgående trots 40 meters tillägg.
Spitcam Jubb positiv tvåa – också det en häst som brottades med dubbla tillägg.
- Jag förstod att jag skulle bli framdragen på ett bra sätt om jag tog rygg på Spitcam Jubb, sa Per Linderoth som satt bakom en häst tränad av Bergsåkers Lars Wikström.

Goop kastade loss
På Solvalla satt Björn Goop länge fast i tredje invändigt med Say That Again i V86-4. Luckan kom i den sista kurvan när en konkurrent galopperade och andrahandsfavoriten stod för en tung avslutning. Storfavoriten Talassio chanslös att utmana från ledningen.
Roger Walmann fick revansch i V86-6 där Beppe Am var favorit tillsammans med Örjan Kihlström och vann utan prut. Efter ett lopp i tredjeparet utvändigt styrde Kihlström på i tredjespår 600 meter från mål och Walmanns häst var gruvsamt överlägsen.
- När han har den här formen är han både snabb och stark, summerade Kihlström.
Övriga V86-lopp vanns av Markus Pihlströms Mellby Don Juan (Ulf Ohlsson) och Timo Nurmos Backorder (Jorma Kontio).
Åtta rätt på V86 gav 4 944kronor, sju rätt gav 84 medan det blev jackpot på sex rätt och miljoner rullar nu vidare till nästa onsdag.

Mikael Wikner, Kanal 75


Fyraårige talangen Cruzado dela Noche var favorit i V86-4 men han och övriga ställdes schack matt av Jennifer Tillman som tog ledningen med Food..


Fyraårige talangen Cruzado dela Noche var favorit i V86-4 men han och övriga ställdes schack matt av Jennifer Tillman som tog ledningen med Food Money, fuskade bort första varvet (1.14,2) och sedan var konkurrenterna chanslösa.
Food Money travade 1.10 sista varvet och hästen som köptes för 12 500 kronor på Blocket vann mycket säkert. Förstapriset var 80 000 kronor och totalt har åttaåringen tjänat nästan 1,8 miljoner kronor.
- Det var kanonskönt, underbart helt enkelt. Han har inte klarat banorna på slutet. Jag trodde inte han skulle klara det så enkelt, sa tränaren Thomas Jezek.
Cruzado dela Noche fick nöja sig med fjärdepriset, slagen även av Chelsea Boko och Charrua Forlan.

Goop skrällde
I V86-1 skrällde Björn Goop med 18-oddsaren Je t’Aime Ruinart efter en snygg styrning. Efter att ha tagit ledningen släppte Goop ifrån sig kommandot 1500 meter från mål, hamnade till slut i tredje invändigt där han satt tills 500 kvar då han kunde glida ut i andra utvändigt, där kunde han sedan följa med i rygg till 100 kvar och Je t’Aime Ruinart tackade genom att ta sig förbi favoriten Rapide du Pommeau.
Björn Goop följde sedan upp med en favoritseger i V86-3 på Åby tillsammans med Ola Samuelsson-tränade Fantasy River som i sista stegen fångade in en mycket tapper Luck Is Back. Treåriga stoet Luck Is Back öppnade i 1.08-fart första 500 och kom till varvningen på 1.11,8, ändå gav hon sig motvilligt sista biten mot betydligt mer meriterade Fantasy River och båda landade på 1.13,6 över 2140 meter, autostart.

Spets och slut från tillägg
Spets och slut från 20 meters tillägg blev det för Johan Untersteiner som fick en kanonstart och körde till ledningen med Dream Baby i V86-5. Med favoriten direkt i täten var övriga chanslösa.
Favoritseger blev det även i V86-6 där Örjan Kihlström gled fram utvändigt ledaren 1 300 meter från mål med Bonjour Shangri La och sedan gled hon vara undan på upploppet i pigg stil. Catarina Lundström tränar vinnaren.
Örjan Kihlström blev precis som Björn Goop dubbelsegrare sedan han resolut skickat Talassio till spets i V86-8. Väl i ledningen skötte sig den Roger Walmann-tränade fyraåringen och vann knappt men säkert före Imperator.
- Han har visat att han är snabb. I dag kändes han pigg och jag provade, sa Örjan Kihlström.

Alvena Take It imponerade
I V86-7 imponerade Alvena Take It stort i händerna på Peter Untersteiner. Wingait Ida var snabbast från start och överflyglade favoriten från start, men Peter Untersteiner var bestämd, klev ut ett spår direkt och körde resolut till spets efter ett drygt halvvarv. Det sexåriga stoet såg mycket löpsugen ut hela vägen och vann enkelt i finfin stil.
I V86-2 bjöd publiken på en spännande upplösning med i stort sett fem hästar på linje sedan en tapper Temerament blivit upphunnen kort före mål. Målfotot visade att Svante Båth-tränade Sugarmakesmecrazy fick nosen först tillsammans med Ulf Ohlsson.
- Jag trodde nog jag hade torskat, det var stenhårt, konstaterade ledaren av den allsvenska kuskligan. Segern var årets 271:a för Ulf Ohlsson på svenska travbanor.
Åtta rätt gav 8 294 kronor, sju rätt gav 101 kronor och sex rätt 15 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Solvalla-tränaren är inte rädd för att säga vad han tycker och tänker. Roger Walmann har tidigare uttalat sig att han tycker att t..


Solvalla-tränaren är inte rädd för att säga vad han tycker och tänker. Roger Walmann har tidigare uttalat sig att han tycker att tränare och kuskar är alltför färglösa i förhandssnacket inför tävlingarna. Själv hymlar han inte om sina hästars möjligheter när V86-tävlingarna drar ut på sommarturné och gästar Vaggeryd på onsdag.
Roger Walmann har tre hästar till start och mest tror han på Talassio i den avslutande avdelningen. Fyraårige Talassio vann ett V75-lopp från ledningen näst senast men gången efter blev det galopp. Nu har han innerspår bakom startbilen och tog ledningen från samma läge i fjol när han vann i Bollnäs.
- Talassio (V86-8) galopperade senast men han är lite så att han håller på med munnen och kan takta ur. Fast i regel brukar han greja det och han gick mycket bra efter galoppen. Hästen är väldigt bra för sin klass och känns jättefin i träningen. Han är ganska snabb ut men jag vet inte om det finns någon utvändigt som är snabbare. Vi får se om han kan försvara innerspåret annars får Örjan försöka ta sig ut så fort som möjligt.
- Felfri tror jag att han är med och krigar om segern. Det är en jättefin häst med bra form och det borde vara en väldigt bra chans. Vi gör inga ändringar, det blir barfota runt om och jänkarvagn igen, säger Roger Walmann.

”Är en häst med bra kunnande”
Walmann har även med Penelope Face i den tredje V86-avdelningen. Hästen tog sin första seger senast i Mantorp där hon gick i tredjespår under slutvarvet. Nu är läget perfekt med spår tre bakom bilen.
- Penelope Face (V86-3) är en häst med bra kunnande men har inte tagit i tidigare i loppen. Hon var förbättrad senast när hon spräckte segernollan men det var inte i något svettigt lopp. Jag vill se att hon vinner fler lopp först innan jag litar helt på henne. Men samtidigt borde hästen gå framåt med loppet i kroppen eftersom hon inte startat på ett tag inför senast. Hon hade tränat bra inför det loppet och det har hon även gjort efteråt. Hon är rätt så hygglig ut och kanske kan få spets. Jag tycker att hon får ses som en outsider och ska med på kupongen för de som garderar upp loppet. Barfota runt om igen precis som senast.

”Är inte helt borta”
Walmanns tredje häst inom V86 är Lightning Force som kommer från en andraplats bakom Explosive de Vie. Nu har han ett läge med innerspår bakom bilen i loppet som Venkatesh blir klar favorit i.
- Lightning Force (V86-6) har visat gryende form och sköt till bra senast efter en sen lucka. Formen är klart på väg uppåt och skulle det klaffa lite på vägen här är han inte helt borta. Jag skulle kanske tro att han hamnar i tredje invändigt och därifrån måste det lösa sig. Inga ändringar.
Hur sammanfattar du dina V86-hästar?
- Vi kommer med tre bra hästar som är i fin form. Jag tycker att alla tre ska med på kupongen. Ingen av dem är borta men vi har en riktigt bra chans i Talassio, säger Roger Walmann.
Till sist; hur är läget med stjärnorna Magic Tonight och D'One?
- Magic Tonight var bara dålig i elitloppsförsöket. Jag gjorde ju fel som trodde att han skulle gå framåt med bara en vecka mellan starterna från i Gävle. Nu gick han bakåt istället och det får jag ta på mig. Hästen känns i alla fall som han ska göra och startar inom några veckor igen.
- D'One känns jättefin i träningen och är snart tillbaka efter den skada som hon fick i vintras. Även hon kommer att starta inom några veckor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-10 2100/10 4 14.9 213
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-10 2100/4 4 15.8g 25
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-7 2140/9 6 14.1 245
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-6 Örjan Kihlström 1640/12 A str
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-8 Örjan Kihlström 2140/6 A 3 13.4 25
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-5 Örjan Kihlström 1640/1 B 1 12.1 16
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-9 Örjan Kihlström 1640/11 A 1 11.5 49
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-10 Örjan Kihlström 2140/5 B 1 12.9 54
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-7 Örjan Kihlström 1640/3 B str
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-11 Örjan Kihlström 2140/7 C 0 14.7g 101
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-10 Örjan Kihlström 2140/1 B 2 14.3 18
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-8 Örjan Kihlström 2140/2 C 0 13.1g 31
2016-05-14 2016-05-14 Åby-6 Örjan Kihlström 2140/3 D 1 14.1 45
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-4 Örjan Kihlström 2140/2 C 2 13.4 24
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-4 Örjan Kihlström 2140/2 C 1 14.7 91
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-12 Örjan Kihlström 2640/10 B 6 15.9 33
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-5 Örjan Kihlström 2140/9 B 6 14.5 46
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-9 Örjan Kihlström 1640/8 A 2 12.4 28
2017-08-12 2017-08-12 Åby-11 Örjan Kihlström 2140/11 C 0 14.2 150
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-10 Örjan Kihlström 1640/12 B 5 12.1 74
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-11 Örjan Kihlström 2140/12 D 3 12.1 129
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-8 Örjan Kihlström 1640/4 C 5 12.7 49
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-9 Örjan Kihlström 2140/3 C 6 13.2 55
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-3 Kenneth Haugstad 2140/12 B 0 18.5 32
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-7 Kenneth Haugstad 1640/9 D 2 12.3 266
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-7 Örjan Kihlström 1640/3 D 5 12.6 102
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-5 Kenneth Haugstad 1640/1 D 0 17.3g 168
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-3 Kenneth Haugstad 2100/4 C 2 15.4 18
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-3 Kenneth Haugstad 2140/3 B 5 13.5 130
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-6 Ulf Ohlsson 1640/10 D 0 12.5 263
2019-09-23 2019-09-23 Örebro-1 Kenneth Haugstad 1640/12 B 5 13.7 188
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-9 Örjan Kihlström 1640/6 C 0 g 42
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-9 Örjan Kihlström 1640/8 C 4 12.0 90
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-8 Örjan Kihlström 1640/8 C 3 12.3 203
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-1 Kenneth Haugstad 2100/9 C 5 13.4 239
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-7 Magnus Jakobsson 1640/7 B 3 11.6 216
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-6 Kim Eriksson 2140/2 C 4 14.3 134
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-9 Kenneth Haugstad 1640/2 C 3 12.0 164
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-6 Torbjörn Jansson 1640/5 C strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se