Taiga Woodland travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Taiga Woodland travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Taiga Woodland har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Taiga Woodland har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Taiga Woodland


Halmstadtravet bjöd på en trevlig omgång med V75 på lördagen.Vädret var vårlikt och loppen spännande. Men tävli..


Halmstadtravet bjöd på en trevlig omgång med V75 på lördagen.
Vädret var vårlikt och loppen spännande.
Men tävlingarna kördes utan publik (på grund av oro för coronaviruset) och applåderna uteblev därför efter uppvisningen i gulddivisionen.
Stefan Melanders häst var en av 16 deltagare i förra årets upplaga av Elitloppet och Disco Volante siktas givetvis dit igen.
- Jag har sagt till "Tarzan" att jag aldrig känt hästen så bra som han är nu. Så jag hoppas och tror att han är med på Solvalla även i år, sa Ulf Ohlsson efter segern med storfavoriten och 52-procentaren på V75-spelet.
Det spekulerades på förhand om spåret längst ut på vingen kunde fälla favoriten. Disco Volante hade tagit ledningen från åttonde i den senaste starten men nu skulle det bli svårarare trodde många.
Men spekulationerna kom på skam. Full av tävlingslusta vräkte sig sjuåringen till täten i den första kurvan i en öppning som klockades till neråt 1.08 första 500 meterna.
- Han var så pass ”sjokad” att jag inte vågade släppa av honom - han hade kunnat öppna fortare ändå. Det är sällan man kört så fort första varvet med fulla tömmar, kommenterade Ulf Ohlsson som öppnade första 1000 meterna på 1.09,0 med Disco Volante.

”Inte sommar i alla fall”
Stallkamraten Snowstorm Hanover hakade på bra till andraplatsen från utvändigt ledaren. Disco Volante var dock i en klass för sig och hade krafter kvar på snabbaste tiden i Sverige i år, 1.10,1 över 1640 meter.
- Det är fint väder men inte sommar i alla fall så det är klart att han är på väg mot en riktigt bra form, summerade Ulf Ohlsson.

En ny Crowe till eliten?
Omgången innehöll många tunga favoriter som skulle visa sig svårslagna.
Segermaskinen Maestro Crowe var storfavorit i klass II-försöket och där var det inte heller något snack om saken.
Erik Adielsson körde till ledningen 1800 meter från mål i loppet över tre kilometer.
Maestro Crowe tog sjunde segern i nionde starten och visade styrka som räcker långt upp i klasserna.
Kan Petri Puro ha tränat fram ännu en häst som ska tjäna miljoner?
- Det är en riktig löpare och det är ganska tydligt att han tar betydligt längre steg än de flesta andra. Det är riktigt bra kliv i honom. Man vet ju inte. Han kanske stannar på 200 000 kronor intjänat…men det känns ju som att han kommer att gå långt, sa Erik Adielsson som körde hästen för första gången.
Petri Puro dubblerade på V75-spelet tillsammans med Erik Adielsson. I silverdivisionen bommade Martin de Bos ledningen initialt från innerspåret men Adielsson tog sig snabbt ut och körde sig till täten.
- Det blev väldigt lugnt tempo faktiskt och därför drog jag upp tempot 700 kvar och sedan gick han ju väldigt fort hela vägen hem och hade riktigt med kräm kvar, sa Adielsson.

Dubbelt till Untersteiner
Peter Untersteiner var andre hemmatränare ut att dubblera på V75-spelet.
Adde S.H. var pigg trots en löpning i dödspositionen i den avslutande bronsdivisionen och hade kopplat grepp om ledaren Taiga Woodland redan i den sista kurvan.
Segervana danskan Henriette Larsen vann ungdomsloppet på kupongen med chefen Peter Untersteiners Global Woodstock. En överraskning spelad på sex procent på V75.

Häst för årgångsfinalerna
Hemmahästen Four Guys Dream infriade favoritskapet i klass I-loppet. Håkan K Persson tränar och brodern Stefan Persson körde fyraåringen till en mycket lätt seger efter att ha övertagit ledningen efter 400 meter.
Four Guys Dream fick bestämma tempot och klev undan med vad som behövdes.
- Han är jäkligt bra alltså. Kanske var han inte riktigt lika fin som senast, men det räckte ju ändå. Det är nog inte omöjligt att vi får se honom i någon årgångsfinal framöver, sa Stefan Persson.
Four Guys Dream har vunnit fyra av fem starter i år och var dagens största favorit på V75, spelad på 57 procent.
Ett försök till Diamantstoet inledde omgången där Björn Goop prickade starten perfekt från tredjespåret i volten och snabbstartade till ledningen med loppets favorit Rexine (37 procent). Danske tränaren Bo Westergård står bakom hästen.
Den favoritdominerade rätta raden på V75-betalade 876 kronor och för sex rätt fick man 16 kronor. Femrättspotten går vidare till nästa veckas omgång då en V75-jackpot väntar på Bergsåker i Sundsvall.

Mikael Wikner, Kanal 75


Emilia Leo svänger runt och både rider och kör lopp i travets Sverige.701 lopp i både sulky och sadel blev det i fjol och 118 segrar. Impo..


Emilia Leo svänger runt och både rider och kör lopp i travets Sverige.
701 lopp i både sulky och sadel blev det i fjol och 118 segrar. Imponerande 9,1 miljoner inkört.
2020 då? Nej, det har börjat halvsegt om man får tro Leo själv. På onsdagen ramlade det emellertid in tre segrar och nu är hon uppe i elva förstaplatser.
Med Stefan Melanders fyraåriga sto Fuel Burn blev det ett vilsamt lopp i tredjeparet invändigt. En position som blev rygg ledaren genom den sista kurvan då hästen framför plockades ut ett spår och helt fritt då Teton Sweet Lindy galopperade utvändigt ledaren i den sista kurvan.
Emilia Leo hann precis fram med Fuel Burn och segern kom på målfoto före ledande Bling Bling.
- Det var en fin häst. Jag skulle köra lite på chans och hade tur där i sista sväng att det löste sig med en mycket perfekt resa, kommenterade Emila Leo segern med överraskningen.
Det var tredje gången Stefan Melander anlitade 27-åringen.
- Det är andra gången jag kör åt Stefan, och så har jag ridit en gång. Det här var andra segern.
I loppet före på Solvalla segrade Emilia Leo med Gävle-amatören Jessica Simpssons Naughty Boy.
Erik Adielsson tog ledningen i loppet från innerspåret med Reijo Liljendahl-tränade Ti Amo Face. Det handlade om ett stayerlopp över 3140 meter och Adielsson åkte dit två meter före mål. Emila Leo fick upp farten rejält med Naughty Boy över upploppet och tog segern på målfoto.
Här blev storfavoriten Very Charming struken en timme före start.

Nära Leo igen…
Emilia Leo (ständigt denna Leo) var på väg mot seger även i stoloppet (V86-6) med flyfotade Viola Grif. Italienskan som galopperade i ett V75-lopp i den senaste starten rullade nu över i galopp 300 meter från mål när Leo jagade undan i den sista kurvan.
Mattias Djuse tackade för bjudningen och tog hem loppet med Sovalla-amatören Stefan Olssons Bear Victory. Prestationen stod dock Viola Grif för. Sofia Aronssons italienska spurtade vasst när hon ställde sig i trav igen och var bara en halv längd ifrån i mål…
Jorma Kontio vann V86-8 på Solvalla med finske Jani Oinonens Boulder Luke efter en offensiv till ledningen förbi loppets favorit när bilen lämnade. Omgångens jättefavorit Payet D.E. (72 procent) positiv tvåa efter ett utvändigt lopp.

Crebas nöjd med holländskan
Solvalla och Jägersro delade på onsdagens omgång av V86 och och utdelningen sköt i höjden efter en del småskrällar under kvällen.
I Malmö blev det stort favoritfall i den tredje V86-avdelningen där storfavoriten Zaira del Ronco galopperade i ledningen i den första kurvan.
Nu blev det i stället Hans Crebas som tog hem loppet med Inez Alki som visat högform i några starter på slutet.
Loppet kördes i ett ganska friskt tempo och Crebas väntade in i det längsta med speeden på Inez Alki i fjärdeparet utvändigt och var ett tag ute i femtespår genom den sista kurvan. - Det blev väldigt bra för min del från bakspåret med 1.13 första varvet. Hästen kom i kanonförfattning från Hugo Langeweg Jr och har på sex starter för oss sprungit in över 200 000 kronor så det är vi jättenöjda över, sade numera Axevalla-tränaren Hans Crebas.
Även Jägersro hade ett trekilometerslopp på programmet. Jörgen Sjunnesson stod med dubbla tillägg och väntade in i det längsta med att sätta in stöten tillsammans med Panamera. Trots en dryg sista sväng avgjorde Ola Karlssons sexårige valack lekande lätt. En favorit spelad på 33 procent på V86.

Kung Edward miljonär
Skåneamatören Nicklas Dyrberg fick en miljonär i stallet efter det inledande sprinterloppet. Kung Edward var mycket startsnabb och sluggade sig till ledningen från ett femtespår bakom bilen och höll till mål för Joakim Lövgren.
60 000 kronor var segern värd och Kung Edward har nu tjänat 1 036 900 kronor på 77 starter hos Nicklas Dyrberg.
Taiga Woodland är ett riktigt kraftpaket som kunde vinna ett sprinterlopp enkelt för Christian Fiore efter att ha fått överta ledningen efter 500 meter.
1.08,9 första 500 blev 1.14,0 på varvet och den sjuårige valacken kunde hålla favoriten Vichy Grif en bit bakom sig. Segertiden 1.12,7 över 1640 meter auto.
Åtta rätt på V86 delade ut 427 688 kronor. Sju rätt gav 3 141 kronor och sex rätt 262 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Som chef på Stuteri Palema har Morgan Wilhelmsson sett många toppdjur komma till världen. I egna uppfödningen Mack Dragan har han sin egen..


Som chef på Stuteri Palema har Morgan Wilhelmsson sett många toppdjur komma till världen. I egna uppfödningen Mack Dragan har han sin egen stjärna. Sexåringen tog sin hittills största seger och klivet in i den äldre eliten när han via en stark slutstöt gick förbi etablerade topptravaren On Track Piraten och bärgade förstapriset på 400 000 kronor i Orebro Intn’l.
- Jag hade nästan lite magknip för att jag hade anmält till det här loppet och tänkte att jag hade tagit för stort i mun, sa den lättade och lycklige Axevallaamatören efter loppet.

Hundraprocentig kuskinsats
Carl Johan Jepson satt som vanlig i sulkyn bakom Mack Dragan och han stod för en hundraprocentig styrning. De två första kilometrarna tillbringades på innerspår innan han varvet från mål avancerade mellan hästar i andraspår. När 500-meterspålen passerade kunde han glida ut i rygg på On Track Piraten i tredjespår och då Mack Dragan för första gången under loppets tre varv fick fritt in på upploppet avgjorde han enkelt.
- Det här var det tuffaste motstånd han har mött så det krävdes klaff för att han skulle vinna. Det fick vi och det var kul, sa Carl Johan Jepson.
- Jag rankar den här segern högt. Det här är en häst som jag gillar skarpt och har kört i stort sett i varje start, så det är jättekul att han får vinna ett stort lopp. Jag är stolt över hästen och att jag fick till styrningen.

Klirr i kassan när Adrian tog trippel
Charrua Forlan bar ett tungt favoritskap i gulddivisionen och när Emilia Leo planenligt körde honom till ledningen var det upplagt för promenadseger. Men familjen Kolgjinis hedershäst Dante Boko fick favoritspelarna att sätta segervrålet i halsen när han från positionen som första häst i andraspår krigade sig först över linjen efter en ursinnig upploppsstrid.
- Det är otroligt med vissa hästar alltså. De är nere och man tänker att de kanske har gjort sitt och så gör han ett sånt topplopp i dag. Han gör allt själv. Stenhård öppning, sedan körning efter 500 meter och så avgör han till slut. Det är en extremt häftig häst, sa Adrian Kolgjini.
Jägersrotränaren tog även hem klass I efter en svettig insats av Gideon H.Renka. Sexåringen galopperade i starten men rundade sedan konkurrenterna från kön sista halvvarvet.
- Det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Han stod bara och studsade i volten och det förvånade mig. Men han ställde sig och sedan var han bara bäst, sa Adrian Kolgjini som inte bara tränar och kör utan också äger hästen.
- Det klart att det klirrar på bra i kassan.
Som grädde på moset fick Adrian Kolgjini hoppa upp som lånekusk bakom Jerry Riordan-tränade Shadow Gar i stoeliten och den chansen förvaltade han på bästa sätt. När toppstoet skar mållinjen som överlägsen etta passerade hon fem miljoner kronor insprunget.
- När allting flyter för en och våra hästar går bra, då kör man bra med alla hästar man hoppar upp bakom. Det här kändes som spel mot ett mål hela vägen, sa Kolgjini.

Ural var brutal
Ural visade inget extra i årsdebuten för två veckor sedan men nu hade formen infunnit sig på allvar. Susanne Richters hårding fick svar i startrusningen och tvingades trava utvändigt om ledaren i stenhårt tempo. 500 meter nåddes på 1.07 och varvet på 1.10. Det bekom inte sexåringen som bara tågade på, krossade ledaren och höll undan till säker triumf.
- Jag hade från början bestämt mig för att inte ge mig in i någon strid om jag fick svar men hans häst (Christoffer Eriksson och Run Ceasar Run) travade inte riktigt runt svängen så jag tänkte att han skulle släppa till mig. Det gjorde han inte men det gick vägen ändå, konstaterade kusken Torbjörn Jansson med ett leende.

Uppvisning av Johanssons talang
Åbyamatören Håkan E Johansson har fött upp, äger, tränar och kör Sato. I klass II klädde den högkapable fyraåringen enkelt av storfavoriten Taiga Woodland och vann överlägset.
- Det här var en upplevelse. Han presterade över förväntningarna faktiskt, sa Håkan E Johansson.
Timo Nurmos-tränade Global Trust tog hem silverdivisionen tillsammans med Erik Adielsson på snabba 1.11,5 över 2 140 meter med bilstart.
- Det var en fruktansvärt bra prestation, berömde Adielsson.
På V75 betalade sju rätt 9 358 kronor. Sex rätt delade ut 72 kronor och femrättspotten går vidare till nästa veckas sjurättspott. Då kan en ensam jackpotvinnare bli 50 miljoner kronor rikare.

Ola Johansson, Kanal 75


Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal för femåringar är ett riktigt vårtecken och också ett tecken på v..


Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal för femåringar är ett riktigt vårtecken och också ett tecken på vad travpubliken kan vänta sig resten av året.
Perfect Spirit gjorde inte favoritspelarna besvikna och Hambletonian-vinnaren dominerade loppet från spets sedan Örjan Kihlström ganska bekvämt kommit till ledningen.
Mellantiderna var 1.09,6 första 500 och 1.10,8 första 1 000.
Segertiden blev 1.10,1 över distansen 1 640 meter autostart.
- Han såg fin ut och det är det viktiga. Han ser finare ut i travet i år jämfört med förra året. Vi har det norska huvudlaget kvar och det brukar han svara bra på. Det finns en hel del kvar att göra, sa tränaren Daniel Redén.
Förstapriset var en kvarts miljon kronor och Perfect Spirit närmar sig tio miljoner kronor insprunget i karriären via 17 segrar på 31 starter.
Bakom storfavoriten såg flera andra femåringar spännande ut. Peter Untersteiners Heart Of Steel avslutade strålande från tredje utvändigt till andrapriset.
- Jag har en feeling att han kan gå rätt så längt denna hästen. Han har haft en bra vinter. Han tar så långa kliv att man inte känner hur snabbt det går, sa Halmstadkusken.
Även trean Eldorado B. såg läcker ut med krafter kvar från rygg på ledaren.
- Det såg jättefint ut, det blir ett roligt och spännande i år, sa tränaren Hans-Owe Sundberg.

Storfavoriten skenade och ströks
V75-omgången bjöd på stor dramatik redan före första loppet då storfavoriten Hevin Boko sparkade bakut och skenade i uppvärmningen sedan hästen blivit rädd för en traktor. Hästskötaren som satt i vagnen lyckades parera sparkarna och hanterade situationen på ett föredömligt sätt.
Hevin Boko blev struken och därmed kom endast fyra hästar till start i V75-1.
Odessa Celeber fick bära ett mycket stort favoritskap och tillsammans med Örjan Kihlström blev det favoritseger efter en stark insats efter attack 700 meter från mål.
Roger Walmann tränar det femåriga stoet som tjänade 100 000 kronor och därmed klev över en miljon kronor inkört.
- Hon var bäst i det här gänget och vann på ett bra sätt, konstaterade Roger Walmann.

Goop hälsade till ägarna
I V75-2 visade Björn Goop att han även bemästrar kallblod och han serverade Joker C.K. ett drömlopp när han hittade andra utvändigt från bakspår och 20 meters tillägg över kort distans. Jan-Olov Persson tränar segraren som gav 17,93 vinnarodds på ATG.
Mitt på upploppet hälsade Björn Goop till någon på publikplats.
- Ägarna är uppe i våran loge, jag ville bjuda på det, sa Färjestadskusken.
Segergest fick vi se även i V75-3 sedan Christian Fiore dominerat loppet från start till mål med favoriten Taiga Woodland.
Segertiden blev fina 1.12,8 över distansen 2 140 meter autostart och tränar gör Laura Myllymaa som kunde räkna in karriärens andra V75-seger.
Ledning från start till mål fick vi se även i V75-4 där Emmylou var bäst för dagen tillsammans med Carl Johan Jepson. Tränar gör Axevalla-amatören David Persson.
I V75-5 blev det hemmajubel sedan Magnus Jakobsson lotsat Global Weather kopplat segergreppet mitt på upploppet efter en resa utvändigt ledaren. Det var fyraåringens fjärde seger på sex starter i karriären.
Långfredagens stora skräll kom i V75-6 över dryga tre kilometer där 41-oddsaren Enzo Am hade torrt spurtkrut över upploppet efter en resa i tredje invändigt. Per Nilsson satt i segersulkyn och tränar och äger gör Färjestadsamatören Bengt Oltorp.
Sju rätt på V75 gav 71 506 kronor, sex rätt gav 392 kronor och fem rätt 32 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-6 Thomas Madsen 2140/5 D 0 g 90
2017-10-04 2017-10-04 Åby-5 Marc Elias 2140/4 A 2 15.6 26
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-6 Marc Elias 1640/2 C 0 14.3g 67
2017-08-11 2017-08-11 Åby-9 Marc Elias 2140/11 B 0 15.9 82
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-1 Marc Elias 2140/7 B 1 14.6 28
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-9 Marc Elias 1680/2 A 1 15.9 15
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-3 Marc Elias 2140/2 C 0 g 156
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-2 Marc Elias 1640/2 C 2 14.0 40
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-2 Marc Elias 2140/12 B 3 15.9 116
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-3 Marc Elias 2140/2 D 1 15.6 77
2017-05-11 2017-05-11 Åby-1 Conrad Lugauer 2140/2 D 0 g 76
2019-12-18 2019-12-18 Åby-5 Josefine Ivehag 2140/5 B 1 15.0 31
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-5 Jennifer L Oscarsson 1640/11 B 1 13.9 18
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-6 Christian Fiore 1640/11 A 0 g 242
2019-10-23 2019-10-23 Åby-6 Christian Fiore 1640/9 A 6 12.3 88
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-4 Christian Fiore 1640/12 A 7 12.3 271
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-9 Henna Halme 2140/1 B 6 13.9 104
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-7 Kevin Oscarsson 1640/6 A 2 12.3 25
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-6 Christian Fiore 1640/1 B 1 11.6 23
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-4 Christian Fiore 1609/8 C 1 10.9 279
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-5 Christian Fiore 2140/5 B 2 14.0 35
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-8 Christian Fiore 1640/8 B 3 13.3 56
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-9 Dante Kolgjini 2140/11 A 0 g 24
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-9 Jorma Kontio 2140/9 C 0 13.6 175
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-8 Christian Fiore 2100/4 B 2 13.6 21
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Christian Fiore 2140/1 C 1 12.8 75
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Christian Fiore 2140/1 D 3 15.8 23
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-2 Johan Untersteiner 2140/5 B 1 15.0 83
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-1 Jennifer L Oscarsson 2140/5 A str
2020-12-16 2020-12-16 Åby-4 Christian Fiore 1640/3 C 1 11.9 36
2020-11-05 2020-11-05 Åby-9 Christian Fiore 1640/5 C str
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-9 Christian Fiore 1640/2 C 2 11.5 46
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-7 Josefine Ivehag 1640/4 B 1 13.2 26
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-2 Christian Fiore 1140/1 D str
2020-09-09 2020-09-09 Åby-9 Christian Fiore 2140/2 D 0 14.2 179
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-9 Christian Fiore 1609/12 C str
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-3 Jennifer L Oscarsson 1609/2 B 2 12.3 27
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-5 Christian Fiore 2140/8 C 0 13.8 229
2020-06-25 2020-06-25 Åby-7 Christian Fiore 1140/3 C 0 g 14
2020-06-11 2020-06-11 Åby-9 Christian Fiore 2140/4 C 1 13.2 214
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-4 Jennifer L Oscarsson 2140/6 B 4 14.6 16
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-11 Christian Fiore 1640/3 C 0 12.4 82
2020-02-26 2020-02-26 Åby-5 Christian Fiore 1640/1 C 2 13.0 22
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-10 Christian Fiore 2140/6 C 5 14.5 55
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-9 Christian Fiore 1640/3 C 1 12.7 30
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-11 Christian Fiore 1640/12 C 0 12.7 542
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-1 Jennifer L Oscarsson 2140/1 B 1 15.7 15ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se