Super Zantos travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Super Zantos travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Super Zantos har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Super Zantos har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Super Zantos


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång som delas mellan Åby och Solvalla. En ensam vinnare kan ta hem 14 miljoner kronor enbart på å..


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång som delas mellan Åby och Solvalla. En ensam vinnare kan ta hem 14 miljoner kronor enbart på åtta rätt, enligt ATG:s beräkningar. Som så många gånger förut har det här miljonspelet visat sig kunna ge väldigt höga utdelningar - trots att flera stora favoriter vinner.
Den här omgångens i särklass största favorit är Perfect Dynamite i den sjätte avdelningen. Han har gjort stor succé sedan han i höstas kom i träning till Ante och Tina Lisell i Rättvik. Det har blivit fyra segrar och två andraplatsen på de senaste sex starterna och tre av segrarna har kommit i V75. Senast i V75-finalen på Solvalla. Trots ett lopp utvändigt om ledaren gled Perfect Dynamite bara ifrån över upploppet och svarade för en oerhört imponerande insats.
- Han var fruktansvärt bra och jag var förberedd på det eftersom han känts så stark hästen. Han kändes bättre än någonsin i värmningen inför starten i Gävle när han vann näst senast. Då var det spel mot ett mål och kusken ryckte bara ner det norska huvudlaget av säkerhetsskäl. Och senast kändes han precis lika bra, säger Ante Lisell.
- Det var inte slutsålt i mål heller och han har faktiskt vunnit med krafter kvar varje gång. Han blir också bara piggare och piggare för varje start som går och jag har kört lite lugnt med honom hemma efteråt och hästen känns jättefin.

”Har sagt hela tiden att han går till guld”
Perfect Dynamite har sprungit in 690 000 kronor på bara de sex starterna. Totalt har han tjänat drygt 1,2 miljoner kronor och efter segern i Bronsdivisionens final är han nu i Silverdivisionen. Det kommer inte att sluta där om man får tro Ante Lisell.
- Jag har sagt hela tiden att den här går upp i gulddivisionen. Jag har ju Super Zantos att jämföra med och han är ju i silver. Dom hästarna som är i silver springer inte ifrån Zantos och Perfect Dynamite är värre än vad Zantos är. Så upp till guld går han. Sedan hur bra han blir i guld återstår att se. I guld är ju allt oändligt från en medelmåttig guldhäst till eliten, menar Ante.
- Nu är det meningen att Zantos och ”Dynamiten” ska mötas på Romme i V75 under påskdagen. Zantos fick ju sitt snabbjobb när han vann i Bollnäs i fredags och ”Dynamiten” ska få sitt snabbjobb på Solvalla. Vi tränar ju så att vi kör inte så fort hemma i skogen så att de inte sliter ut sig. Därför gäller det att hitta lämpliga lopp att starta i kontinuerligt.

”Det är kanske taskigt att säga så..”

Så du menar alltså V86-loppet på Solvalla är så enkelt som ett snabbjobb för Perfect Dynamite?
- Det kanske är taskigt att säga så gentemot de andra men det här loppet ligger lagom mellan finalerna och Romme. Jag har sett att han är storfavorit och det är klart att det är en toppchans. Men även dessa ska smashas in och jag tror att det kommer att gå bra, utan att vara stöddig och uppkäftig. Även om jag skulle förlora så dör jag inte för det. Jag älskar hästen ändå, säger Ante Lisell.
Och tillägger:
- Jag vet att det inte bara är att gå ut och vinna, så enkelt är det inte för även Propulsion får stryk ibland. Readly Express också, även om det inte är så ofta. Men det är klart att jag tror på toppchans när hästen har varit så bra och känns så fin. Dum vore jag väl annars.

”Gäller bara att sitta kvar i vagnen”
Ante Lisell har kört Perfect Dynamite I lopp fem gånger tidigare utan att ha vunnit. Någon nervositet över att han inte ska spräcka segernollan nu i det här amatörloppet känner han inte.
- Jag känner mig lugn och det är ju inte Elitloppets final direkt. Jag ser inte så jätteallvarligt på det här loppet. Han är snabb ut så det gäller bara att jag sitter kvar i vagnen när vi vänder upp i starten. Hoppas bara att jag inte orsakar någon omstart. Peter Ingves sa när han vann i V75 på Solvalla med honom att det var nära att han ramlade ur vagnen när han vände upp hästen i starten, så pigg och snabb ut var han.
- Den långa distansen gynnar honom eftersom han är så stark och jag kör framåt mot ledningen direkt. Det är inget att fundera på och jag behöver inte sitta och vänta där bak att de i täten ska få maska bort loppet i 1.20-tempo. Han har ett trav som är gudabenådat och det spelar ingen roll om det är hårt eller löst underlag, säger Ante.
Hur blir det med balans och utrustning?
- På slutet har han gått med jänkarvagn och halvstängt norskt huvudlag. Det blir samma igen och skor runt om som vanligt. Han har inte hovar för att kunna tävla barfota.

Michael Carlsson, Kanal 75


De träffades för drygt 20 år sedan och har tränat hästar tillsammans sedan dess.Men aldrig har amatörparet Lisell från R&au..


De träffades för drygt 20 år sedan och har tränat hästar tillsammans sedan dess.
Men aldrig har amatörparet Lisell från Rättvik upplevt sådana framgångar som nu.
Super Zantos och Perfect Dynamite är hästarna som dykt upp på V75-spelet var och varannan vecka under vintern och på Solvalla 9 februari kom fullträffen då Perfect Dynamite utklassade motståndet och sprang in 200 000 kronor.
Sätt det i perspektivet att paret Lisell hade sin främsta säsong hittills 2018 med 800 000 kronor intränat.
Dit har man nått halvvägs efter bara två månader av 2019.
- I år har det gått fantastiskt bra. Och då tycker jag ändå att det varit lite stolpe ut. Hade jag inte ryckt tussarna på Perfect Dynamite så att han galopperat på Bergsåker i januari så hade vi haft en V75-vinst redan då.
Hur förklarar du att det går så bra nu?
- Det visar väl att vi tränar på ett bra sätt.
Hur tränar ni?
- Vi kör hästarna varannan dag, men bara i skogen. Det är något vi lärt oss under de här åren. När vi började körde vi alldeles för fort i träningen. Nu är det bara mängdträning som gäller, vi kör väldigt sakta. Tränar man lugnt men mycket så blir hästarna starka. Springa fort får de göra i loppen istället. Det gör också att vi kan starta ofta, Super Zantos gjorde 36 starter i fjol vilket är helt enormt. Jag har aldrig haft en häst som klarat av att starta så mycket, Mr Vole gjorde väl 24 starter under någon säsong, men 36 är något helt annat. Men för att det ska fungera måste hästarna vara glada, det är jätteviktigt, annars blir det inga resultat, förklarar Ante Lisell vars far Folke var en av Rättvikstravets första proffstränare och bland annat fostrade en ung Jim Frick till att bli en av landets mest framgångsrika sulkyarbetare genom tiderna.

Plogat snö hela natten
Sonen fastnade emellertid inte för travsporten.
- Jag sprang i pappas stall när jag var liten och tog licens när jag var 18. Men sedan slutade jag helt med hästar, jag tröttnade. Det var inte förrän jag träffade Tina som jag kom tillbaka till travet.
Båda har arbete vid sidan av hästarna. Tina jobbar i hemtjänsten medan Ante kör olika typer av fordon. Natten mot måndag föll mycket snö i Rättvik vilket innebar att telefonen ringde.
- Det var bara att åka ut och ploga. Jag körde till halv fem i morse, vi ska täcka hela Rättvik med fem lastmaskiner. Sedan blev det någon timmes sömn, berättar Ante Lisell som emellertid verkar trivas med sina sysslor.
- Jag jobbar på timme så det är aldrig några problem när vi måste åka på trav. På somrarna kör jag grävmaskin och lastbil.
Med den senaste tidens framgångar ligger det nära till hands att höra om man inte är sugna på att försöka försörja sig via hästarna, och plocka ut en proffslicens.
- Nej, det är inget som känns aktuellt. För egen del så gillar jag inte skolbänken och det krävs ju en del kurser. Så ska någon bli proffs är det Tina, men hon har sagt att hon inte vill. Så vi fortsätter som vi gör, det är skönt att ha en lön att hämta ut.

Siktar på ledningen
Lördagens belöning kan landa på 275 000 kronor om båda hästarna skulle vinna.
Och Ante Lisell är inte främmande för att så blir fallet.
- Det ser i alla fall väldigt spännande ut på förhand i och med att båda fick närmast perfekta utgångslägen.
Först ut är trotjänaren Super Zantos som nått två andra- och fem tredjepris i travets elitserie, men fortfarande väntar på sin första fullträff på en lördag.
Med sina 145 starter är han fältets överlägset mer rutinerade häst.
- Han är så bra, han kompenserar för att jag är så dålig som kusk.
Är du så dålig som kusk? Har du inte blivit betydligt bättre de senaste åren?
- Ja, man hoppas ju det. Jag körde in 800 000 kronor själv i fjol, det har jag aldrig gjort förut, så det säger väl en del. Jag har Zantos att tacka för mycket, att jag fått vara med i V75. Man har väl lärt sig med tiden. Det är inte alla sporter man kan utvecklas i när man fyllt 55. Det gäller bara att vara jäkligt envis. De bästa kuskarna som håller på nu är ju i min ålder.
Hur ser du uppgiften på lördag?
- Det ser intressant ut. De två gånger som vi kommit till ledningen på V75 i vinter så har han försvarat sig bra, blivit tvåa och trea. Helst skulle jag vilja komma dit igen. Hästen blir bara bättre och bättre så någon gång kanske han får sin fullträff.

Körde för sakta senast
Perfect Dynamite spelades till megafavorit i sin senaste start, men åkte dit trots att han fått bestämma farten i ledningen.
Varför var han sämre?
- Helt ärligt så vet jag inte om hästen var så mycket sämre. Rikard N Skoglund körde för första gången och tyckte efteråt att han hade kört för långsamt. Och det ligger nog mycket i det. Hästen är inte speciellt snabb i benen, han har till exempel aldrig startat över kort distans. Normalt har han alltid dragit upp farten redan varvet kvar, men nu blev det inte körning förrän sista 600 och över upploppet gick det oerhört fort, i 1.08-fart.
Ska man titta på tider så verkar det finnas en poäng. När Perfect Dynamite vann på Solvalla avslutade han 1.13 sista varvet. Vid förlusten senast sprang han 1.11,3 sista varvet.
- Vinsten på Solvalla såg nog bättre ut än vad den var. Banan var väldigt krävande och de andra hästarna blev extremt trötta. Han var nog mycket gynnad av underlaget. Att vinna med åtta längder på V75 är ju inte normalt. Vi var faktiskt väldigt nöjda med andrapriset senast, det innebär att han i princip är klar för finalen på Solvalla.
Men det innebär inte att paret Lisell är nöjda med ett andrapris den här gången.
- Vi hoppas förstås på seger. Han är snabb ur volten och spår två gillar jag, våra hästar brukar alltid komma iväg bra därifrån. Att Rikard har kört en gång ser jag som en stor fördel, nu känner han hästens egenskaper och kan lägga upp loppet efter det. Jag är optimist.
Och då hoppas ni förstås på krävande bana på lördag?
- Egentligen inte. Det vore säkert ett plus för Dynamite, men Zantos gillar det inte. Han vill ha riktig sommarbana.
Är formen intakt hos båda hästarna?
- Det tror jag absolut. Vi har kört våra vanliga skogsjobb och allt känns lika fint som tidigare. Båda äter som de ska och visar bra humör.
Några ändringar i balans eller utrustning?
- Super Zantos tävlar med samma superlätta skor året runt, samt med jänkarvagn och norskt huvudlag. Däremot måste han ha ryckhuva i voltstart, nu när det är bil kan vi sätta på rycktussar istället, det är ordinarie utrustning.
- Perfect Dynamite har gått i vanlig vagn i sina tre senaste starter, innan hade han jänkarvagn i tre starter . Den här gången får kusken avgöra, vill Rikard köra i jänkarvagn får han göra det. Om jag kört själv hade det blivit jänkarvagn trots att det är voltstart. Vi fortsätter med öppet huvudlag och lätta skor. På Bergsåker var banan så hård att jag fick sätta på sulor fram, men dessa tar vi bort nu och kör med samma balans som på Solvalla, säger Ante Lisell.

Robin Johansson, Kanal 75


Propulsion föll som 90-procentig favorit på V75.Spelarna var i chock.Tränaren Daniel Redén såg också mer än förv&ar..


Propulsion föll som 90-procentig favorit på V75.
Spelarna var i chock.
Tränaren Daniel Redén såg också mer än förvånad ut i TV12.
- Jag vet inte… du får fråga Örjan... han körde väldigt snällt. Jag ville se att han skulle bli trött, men det här blev mycket märkligt det här loppet, sa Daniel Redén i TV12.
Örjan Kihlström var förstås också besviken, men ändå samlad direkt efter loppet.
- Vi var jämsides med On Track Piraten sista varvet men klarade inte av att slå honom helt enkelt, det var den enkla matematiken.
- Piraten en bra häst, han har alltid gått extra bra på vintern. Det är så, ibland räcker det inte helt enkelt. Det finns mycket jag kunde gjort annorlunda, men sedan om jag vunnit om jag gjort något annorlunda det vet jag inte. Piraten hade bättre spår än oss och hade befälet från början, jag vet inte… Hästen gör alltid ett bra jobb, och det gjorde han i dag också, sa Örjan Kihlström.
Om lördagens insats på något sätt påverkar satsningen mot Prix d’Amerique gav Daniel Redén ett tydligt svara på.
- Det påverkar ingenting. Nästa start? Nu får vi tänka och smälta det här först.

Bäst genom tiderna
On Track Piraten
tog karriärens 30:e V75-seger och befäste sin titel som segerrikaste varmblod på V75 genom tiderna.
Tränaren Hans R Strömberg satt i sulkyn den här gången och han avvaktade startrusningen innan han tog sats och fick överta ledningen utan problem.
- Jag fick gå närmsta vägen och då blir han väldigt nöjd hästen. Jag drog på för fullt 300 kvar och fick lite försprång och det räckte ju. Han har fantastisk statistik här på Romme nio segrar på tolv starter, sa Hans R Strömberg.

Skräll inledde V75
I V75-1 fick Rauno Pöllänen lucka från rygg ledaren med tolv-oddsaren Västerbo Grosbois som ganska enkelt avväpnade ledaren Super Zantos sista biten. Storfavoriten Global Trust fick gå utvändigt ledaren och tappade spänsten i sista kurvan och bjöd samtidigt vinnaren på lucka.
I V75-2 vände Laura Sånna ut och in på motståndet när hon gick från sista till första plats dryga sista halvvarvet tillsammans med Oskar Kylin Blom, som fick vikariera för Ulf Eriksson.
- I loppet kändes som det mesta gick fel hela vägen, men hon kunde springa otroligt mycket fortare än alla andra. Det var en riktig Merca att köra, sa Oskar Kylin Blom.
Dannero-amatören Elisabeth Lundholm tränar och äger vinnaren.

Första V75-segern för framtidsnamn
Jenny A Björk är ett framtidsnamn och på hemmaplan tog kusktalangen karriärens första V75-seger då hon ledde varje meter av V75-4 med B.B.S.Poetry, som tränas av pappa Bo Björk.
- Det blev perfekt. Jag fick bestämma helt som jag ville och hon kändes jättestark hela vägen. Det var min första V75-seger så den var efterlängtad, sa segerkusken.
En favorit som höll på Romme var Reverend Wine som bara var bäst i V75-5 tillsammans med Ulf Ohlsson. Från tredje utvändigt avgjorde femåringen med en mäktig långspurt i tredjespår sista 700 meterna.
- Otroligt roligt, en försenad julklapp som räcker och blir över, sa tränaren Diederik Meilink.
Oskar J Andersson serverade hemmahoppet Lima Mermaid ett perfekt lopp i rygg på ledaren och när luckan kom in mot upploppet avgjorde stoet V75-6 mycket enkelt. Oskars syster Ruth J Andersson tränar.
Kim Eriksson och Indy Lane avslutade V75-omgången på Rommetravet och ekipaget imponerade med ett starkt slutvarv i spåren. Björn Röcklinger tränar vinnaren.
Sju rätt på V75 gav 42 905 kronor. Sex rätt gav 523 kronor och fem rätt 60 kronor.
Nu fortsätter V75 Winter Burst med V75-tävlingar på Bjerke (söndag) och sedan multijackpot på Axevalla på nyårsafton. En multijackpot som hittills är uppe i 60 miljoner kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Romme-2 2640/4 2 17.3 56
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-4 2140/12 1 16.4 92
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-5 3160/5 5 17.3 1209
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-4 2640/2 0 16.2 273
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-7 2140/4 2 14.9 58
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-7 2140/1 2 14.3 56
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-12 2180/10 0 16.2 79
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 2140/12 0 13.9 700
2016-12-30 2016-12-30 Romme-10 Lina Pergenius 2140/9 C 0 18.1 350
2016-12-22 2016-12-22 Romme-3 Lina Pergenius 2140/12 B 6 16.0 895
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-8 Kaj Widell 1640/9 C 0 16.0 158
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-10 Kaj Widell 3160/8 D 5 16.6 990
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Kaj Widell 1640/4 D 5 14.7 332
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-4 Lina Pergenius 1640/10 C 4 14.3 497
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-4 Hans R Strömberg 2160/13 A 4 16.3 387
2016-10-14 2016-10-14 Romme-9 Lina Pergenius 2140/8 C 0 15.0 542
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-8 Hans R Strömberg 2140/11 D 0 14.6g 318
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-8 Hans R Strömberg 1640/1 D 2 13.4 140
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-8 Ante Lisell 2160/13 A 3 15.8 189
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-3 Ante Lisell 2140/12 C 0 14.5 456
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-9 Ante Lisell 2140/12 C 0 14.3 541
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-8 Peter M Andersson 2160/11 B 0 15.0 159
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-5 Ulf Eriksson 1640/5 B 0 g 173
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-9 Ulf Eriksson 2640/12 D 5 14.3 975
2016-04-10 2016-04-10 Romme-9 Ulf Eriksson 2140/3 D 2 14.5 159
2016-03-18 2016-03-18 Romme-8 Peter M Andersson 2140/2 C 3 15.0 301
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-8 Ulf Eriksson 1640/4 B 4 14.2 66
2016-02-26 2016-02-26 Romme-9 Ulf Eriksson 2140/9 C 3 14.3 45
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-11 Ulf Eriksson 1640/7 D 0 13.3 688
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-8 Ante Lisell 3140/3 D 7 17.5 1865
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-9 Ante Lisell 2140/1 D 6 14.2 438
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-9 1640/5 B 3 13.4 73
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-6 Ante Lisell 2680/15 A 0 17.0 290
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-6 Ante Lisell 2660/9 A 6 16.0 49
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-11 Ante Lisell 2609/12 C 0 14.4 429
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-7 Ante Lisell 3180/10 B 6 15.2 141
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-10 Ante Lisell 2140/2 B 4 12.4 567
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-11 Ante Lisell 3180/15 B 0 14.1 433
2017-09-08 2017-09-08 Romme-8 Jan-Olov Åberg 3180/10 B 2 16.3 69
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-10 Ante Lisell 3660/11 D 3 15.1 296
2017-08-19 2017-08-19 Romme-11 Ante Lisell 2640/8 B 7 14.9 289
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-9 Ante Lisell 1640/10 B 2 10.9 793
2017-07-28 2017-07-28 Romme-7 Ante Lisell 3180/12 A 2 15.2 94
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-6 Ante Lisell 2140/5 B 3 14.8 70
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-8 Ante Lisell 2660/8 B 3 14.2 90
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-6 Ante Lisell 3180/10 C 2 14.1 1053
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-7 Ante Lisell 2660/12 A 4 14.8 114
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-2 Ante Lisell 2660/13 A 7 16.4 38
2017-05-19 2017-05-19 Romme-6 Ante Lisell 2660/10 B 2 14.3 49
2017-05-12 2017-05-12 Romme-9 Ante Lisell 2660/10 B 2 16.5 444
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-6 Ante Lisell 2680/12 A 5 15.4 214
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-8 Ante Lisell 2140/7 B 0 15.8 170
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-2 Ante Lisell 1640/3 A 0 16.6g 40
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-2 Ante Lisell 2680/9 A 1 14.6 470
2017-03-15 2017-03-15 Romme-3 Ante Lisell 2160/13 B 0 15.5 275
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-7 Ante Lisell 3180/14 D 0 16.6 888
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Ante Lisell 2660/12 B 1 16.9 48
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-10 Ante Lisell 2140/10 D 0 15.3 1102
2017-01-20 2017-01-20 Romme-9 Ante Lisell 2160/14 A 3 15.4 177
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-8 Ante Lisell 2140/9 C 5 14.3 961
2018-12-29 2018-12-29 Romme-5 Ante Lisell 2140/6 C 2 13.2 100
2018-12-14 2018-12-14 Romme-8 Ante Lisell 2160/5 C 1 13.6 104
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-11 Ante Lisell 1640/8 D 0 14.9 288
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-6 Ante Lisell 1660/12 A 1 13.0 28
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-4 Ante Lisell 2160/13 A 1 14.5 44
2018-11-03 2018-11-03 Romme-10 Ante Lisell 2140/11 D 0 13.3 545
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-10 Ante Lisell 2609/3 D 7 13.8 627
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-9 Ante Lisell 1640/10 B 2 12.7 75
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-11 Ante Lisell 2140/12 C 0 11.6 1297
2018-09-22 2018-09-22 Romme-9 Ante Lisell 2160/10 B 1 14.0 25
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-8 Ante Lisell 2180/12 A 6 13.2 61
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-11 Ante Lisell 3660/12 C 4 14.9 493
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-11 Jan-Olov Åberg 1640/7 D 0 11.8 769
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-5 Ante Lisell 2140/4 C 3 12.4 273
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-11 Ante Lisell 2640/4 C 6 13.4 135
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-7 Ante Lisell 2160/7 B 1 13.4 99
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-3 Ante Lisell 2660/12 A 5 15.2g 48
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-5 Ante Lisell 2140/10 D 3 11.9 1178
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-8 Jan-Olov Åberg 3200/13 C 5 14.6 412
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-7 Ante Lisell 2140/12 A 1 13.8 20
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-10 Ante Lisell 2140/11 D 0 12.3 1765
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-9 Ante Lisell 2140/12 D 0 12.5 1313
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-6 Ante Lisell 2100/7 D 4 12.9 1591
2018-04-28 2018-04-28 Romme-8 Jenny A Björk 2160/5 B 0 g 34
2018-04-20 2018-04-20 Romme-6 Ante Lisell 2140/6 D 5 14.0 159
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-9 Ante Lisell 2140/6 C 5 15.2 73
2018-04-01 2018-04-01 Romme-9 Ante Lisell 1640/4 D 5 12.2 804
2018-03-23 2018-03-23 Romme-6 Ante Lisell 3180/6 C 0 16.4 407
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-5 Ante Lisell 2140/5 C 5 15.0 346
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-4 Ante Lisell 2160/9 B 4 15.3 80
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-5 Ante Lisell 2140/1 D 6 13.3 738
2018-02-02 2018-02-02 Romme-4 Ante Lisell 2160/10 B 2 15.9 66
2018-01-26 2018-01-26 Romme-6 Ante Lisell 2160/10 B 0 17.1 46
2018-01-20 2018-01-20 Romme-5 Ante Lisell 2140/8 B 6 14.3 369
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-7 Ante Lisell 2140/10 B 0 15.6 152
2019-12-28 2019-12-28 Romme-7 Ante Lisell 2640/9 C 7 14.8 783
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-7 Ante Lisell 2640/7 D 0 17.2 511
2019-11-26 2019-11-26 Romme-6 Ante Lisell 2140/12 A 1 13.1 15
2019-11-15 2019-11-15 Romme-4 Ante Lisell 1640/8 C 5 12.6 48
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-7 Ante Lisell 1640/4 D 7 12.2 589
2019-10-29 2019-10-29 Solvalla-4 Ante Lisell 2640/2 C 0 14.4 299
2019-10-19 2019-10-19 Romme-7 Ante Lisell 1640/3 C 7 11.3 579
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-8 Ante Lisell 2140/10 D 0 12.8 1000
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-10 Ante Lisell 1640/9 D 6 10.9 976
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-4 Ante Lisell 2160/3 C 2 15.0 188
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-2 Ante Lisell 2640/4 B 4 12.6 171
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-7 Ante Lisell 2100/4 C 3 12.6 593
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-7 Ante Lisell 1640/1 B 5 12.0 362
2019-07-26 2019-07-26 Romme-6 Ante Lisell 3200/11 A str
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-12 Ante Lisell 4180/15 A 0 16.9 281
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-8 Ante Lisell 3180/12 C 0 13.1 764
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-9 Ante Lisell 3200/15 A 3 14.6 83
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-10 Ante Lisell 2140/12 A 1 13.7 14
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-8 Ante Lisell 2140/8 B 5 12.9 274
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-6 Ante Lisell 3200/13 B 6 15.1 117
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-5 Ante Lisell 2140/1 D 7 12.4 283
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-10 Ante Lisell 2100/5 D 0 858
2019-04-21 2019-04-21 Romme-10 Ante Lisell 2140/2 C 4 13.6 405
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-4 Ante Lisell 1640/3 B 1 14.8 49
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-11 Ante Lisell 2140/6 C 0 12.6 470
2019-03-17 2019-03-17 Romme-3 Ante Lisell 2680/9 A 2 16.6 43
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-10 Ante Lisell 2140/2 C 4 15.6 81
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-10 Ante Lisell 2140/10 B 3 13.4 79
2019-02-16 2019-02-16 Romme-9 Ante Lisell 2160/7 A 1 13.7 14
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-10 Ante Lisell 2640/4 B 3 15.0 144
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Ante Lisell 1640/8 B 6 12.4 211
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-11 Ante Lisell 2140/10 C 4 14.6 815
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-9 Ante Lisell 2140/4 D 0 14.0 680
2020-11-06 2020-11-06 Romme-4 Ante Lisell 3180/6 C 4 15.3 626
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-10 Ante Lisell 2700/9 B 4 14.3 169
2020-09-25 2020-09-25 Romme-6 Ante Lisell 3220/12 A 6 16.2 89
2020-09-17 2020-09-17 Rättvik-2 Ante Lisell 2160/5 B 4 13.2 53
2020-09-02 2020-09-02 Solvalla-2 Ante Lisell 2640/3 C 3 14.5 346
2020-08-14 2020-08-14 Romme-9 Angelica Klockar 3200/13 B 0 14.5 255
2020-07-24 2020-07-24 Romme-9 Ante Lisell 3200/14 A 4 14.6 82
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-6 Ante Lisell 2140/6 A 2 14.6 145
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-4 Ante Lisell 3200/13 C 0 14.2 745
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-7 Ante Lisell 2140/4 C 5 13.5 508
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-7 Ante Lisell 3180/8 B 5 15.6 134
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-8 Ante Lisell 2180/7 A 3 15.0 36
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-8 Ante Lisell 2680/11 A 5 14.2 94
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-9 Ante Lisell 1640/4 A 2 10.9 95
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-7 Ante Lisell 3200/13 D 0 13.9 825
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-8 Ante Lisell 2140/7 D 4 15.0 168
2020-03-20 2020-03-20 Romme-5 Ante Lisell 3200/8 B 0 16.8 207
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-8 Ante Lisell 2140/6 B 2 13.6 68
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-7 Ante Lisell 1640/2 B 0 11.5 453
2020-02-21 2020-02-21 Romme-5 Ante Lisell 2140/2 B 1 16.4 28
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-7 Ante Lisell 2140/10 C 7 13.3 1084
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-7 Ante Lisell 1640/12 C 3 11.0 671
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-8 Ante Lisell 2160/12 B 0 16.4 27ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se