Super Nice travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Super Nice travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Super Nice har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Super Nice har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Super Nice


Claes Sjöström dominerade fredagens travtävlingar på Visbytravet – Solvallakusken körde i sju av kvällens åtta lopp o..


Claes Sjöström dominerade fredagens travtävlingar på Visbytravet – Solvallakusken körde i sju av kvällens åtta lopp och vann fem.
Claes Sjöström inledde med ett äkta hattrick i de tre första loppen med i tur och ordning Return Of Bols, Caprioca och Super Nice. Därefter blev han trea med Dikt Drew innan det blev två nya segerdefileringar tillsammans med Princess Cristal och Steps From Heaven.
Vinnartrion Return Of Bols, Caprioca och Steps From Heaven tränas dessutom av Claes Sjöström.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


På lördag är Sundbyholmstravet i Eskilstuna platsen för finalerna i unghästserien E3 över medeldistans och under dagen körs ..


På lördag är Sundbyholmstravet i Eskilstuna platsen för finalerna i unghästserien E3 över medeldistans och under dagen körs även sommarens första V75-finaler.
En miljon kronor väntar vinnaren av såväl stonas final (V75-3) som finalen för hingstarna och valackerna som går som den sjätte avdelningen på streckspelet.
Visbyproffset Sten O Jansson har gjort sig känd som den lille tränaren som formar unghästtalanger av ett jämförelsevis billigt hästmaterial.
Zahara Goj tjänade 2,2 miljoner miljoner. Super Nice såldes till hästägare hos Björn Goop och tävlar i Frankrike och har snart sprungit in tre miljoner.
Belker är på väg att bli den bästa hästen Visbyparet Sten och Ingela Jansson fått fram. 13 starter hittills har slutat med åtta segrar och drygt 2,4 miljoner kronor insprunget.
Janssons både äger och har fött upp talangen som tävlar om ytterligare en miljon i lördagens E3-final.
- Jag tror att han är i sitt livs form och oberoende om han håller ledningen eller inte från innerspåret bör han få en rätt bra resa. Han klarar av dödens också om det inte går allt för fort, för han är stark som sjutton. Ja, jag hoppas och tror att han ska vara bland de tre, säger Sten O Jansson.

”Har svårt sälja hästar”
Sten O Jansson och hans fru Ingela har nio hästar på träningslistan. Paret äger också med tre avelsston som samtliga är dräktiga.
Alldeles för många hästar håller det på att bli på gården i Klintehamn på Gotland, resonerar Visbytränaren.
- Vi ska ju egentligen bara ha några få att hålla på med. Problemet med oss är att vi har svårt att göra oss av med hästar, och så fylls det på underifrån med unga hela tiden. Så vi måste nog börja sälja, säger han.

”Belker lämnar inte oss”
Stjärnan Belker är inte till salu. Paret har blivit erbjudna miljonbelopp för hingsten men säljer inte den bäste för alla raukar på Gotland (för att ta en tafflig variant av smöret i Småland).
- Belker lämnar inte oss. Skulle han fortsätta gå bra som tre- och fyraåring, tar jag honom till aveln när han blir fem. Det finns inte utrymme att tävla som jag vill med honom som femåring och äldre, såvida man inte åker till Frankrike eller något. Och vi har inte tid att åka till Frankrike.
- Vi har hela tiden unghästar som kommer och tiden räcker inte till. Nej, då är det bättre att sluta i tid med en sådan som Belker och hoppas på många fina ston.

Båten tidigt lördag
Tävlingarna på lördag då? Resan till Eskilstuna startar tidigt lördag morgon med båt och planen är att rulla in på stallbacken vid lunchtid.
Sten O Jansson hade den snabbaste kvalvinnaren och valde innerspår i finalen med Belker. Som tvååring var hingsten inte så snabb de första stegen men har blivit bättre på den punkten.
Tolv hingstar och valacker gör upp över 2140 meter i V75-6, E3:ans ”långa variant”. Värst emot tror Jansson att Jerry Riordan-tränade Aetos Kronos blir.
Aetos Kronos fick ett spår nio efter en strykning och Örjan Kihlström kan välja på att ta rygg på antingen Belker eller Bythebook i starten.
- Aetos Kronos är ruggigt speedig och skulle min häst ta ledningen kan ju den andre få ett bra lopp. Även Båths Bythebook är bra förstås och lär utmana i början. Torbjörn (Jansson) kommer ju att testa att ta spets med min häst och det kan bli en snabb öppning. Men hästarna som är snabba har bra kuskar också och de lär inte sitta och pressa hela loppet precis om de hamnar utvändigt. Det är bra pengar om man blir tvåa också, säger Sten O Jansson.

Snäppet bättre i finalen?
Belker delade segern i Svensk Uppfödningslöpning i fjol med Bythebook. Och på lördag har hästarna startspåren bredvid varandra.
Båda vann sina respektive kval. Gotlandshästen imponerade med att leda från start till mål och visade fin startsnabbhet.
- Jag var livrädd för att han skulle springa och vingla och titta sig omkring som han kunde göra då han var yngre. Vi har ju plockat bort det helstängda huvudlaget till den här säsongen. Men han hade lärt sig att fokusera utan det, säger Jansson som provar utan några förändringar på Belker i finalen, öppet huvudlag och utan skor fram på Belker.
Belker har förstås utveckling kvar i sig och vid fortsatt leverans på tävlingsbanorna kan det alltså bli avel på heltid efter säsongen som fyraåring.
- Det är inte bara en talang han är, utan han har väldigt bra hjärta och lungor. Ja, han har hela kroppen med sig. Inte minst huvudet. Psyket är nog hans bästa ändå. Senast hade han 20 pulsslag lägre än vad han normalt brukar ha i dopingstallen efter loppen. Han känns pigg och fin efter senast och jag tror att han ska vara ett snäpp bättre på lördag än vad han var i kvalet, slutar Visbytränaren som hoppas på en som han säger, ”realistisk vinstchans”.

Mikael Wikner, Kanal 75


Startskottet för helgen sker 14.00 på lördagen med ett montélopp för femåriga ston där Björn Goop-tränade Lorin..


Startskottet för helgen sker 14.00 på lördagen med ett montélopp för femåriga ston där Björn Goop-tränade Lorina Citron debuterar på fransk mark med Alexandre Abrivard i sadeln. Noterbart är att hästen ska tävla barfota runt för första gången.
I lopp 2 ser vi en annan Vincennes-debutant i Jerry Riordan-tränade fyraåringen Zahra Mil, överlägsen skrällvinnare av Wallenius Cup i somras, som får just Björn Goop i sulkyn. En annan svenskbekanting är tysktränade Twinkle Face, vinnare av Juliennes lopp på Solvalla i september.
Lopp 3 är Prix du Luxembourg, lördagens största lopp med en miljon kronor i prispengar. Här får Day Or Night In (Johan Untersteiner) och I Love Paris (Björn Goop) båda brottas med bakspår bakom bilen. Från ett bättre läge syns svenskägde Cash Gamble.
Catarina Lundströms Sir Q.C. radade V75-segrar i våras, men har haft det motigare i vinter och får nu chansen att visa sin styrka på den franska kolstybben för första gången. Bland motståndarna i lopp 5 syns Björn Goops Ragazzo da Sopra och norske V75-bekantingen Moni Viking.
Amatörkuskar gör upp i lopp 8 där Niclas Benzon är svensk representant bakom Brume de Lunes.
Svenska hästar finns också på startlinjen i Mikael Stärlings Final Oak, Peter Untersteiners Staro Ivy League, numera fransktränade Bison Spiro samt exporterade Panoramic.

Ännu mer svenskt på söndagen
Söndagens stora svenskinvasion kommer i lopp 2 där Robert Bergh tar ut sina derbyfinalister Transcendence och Spickleback Face, Tomas Malmqvist startar Flying Fortuna och Ethien du Vivier (Örjan Kihlström kör) medan Björn Goop återknyter bekantskapen med tyske kulltoppen Portland. På startlinjen finns även svenskfödde Alcoy.
Goop är ordinarie kusk bakom franske kullkungen Face Time Bourbon som ska tävla skolöst för första gången i lopp 3. Bland motståndarna finns Tomas Malmqvists Breeders Course-tvåa Holy Water – hästen som aldrig slutat utanför prisplaceringarna på 18 starter och nu får Örjan Kihlström i sulkyn för första gången.
Lopp 4 är ett stort montélopp där Robert Berghs Vincennes-specialist Mindyourvalue V.F. jagar sin nionde seger på den franska nationalarenan. Bland motståndarna märks Jerry Riordans Shadow Gar, Björn Goops Julio de Luxe samt svenskägde Qahar Q.C. Fjolårsvinnaren Arlington Dream jagar från 25 meters tillägg.
Prix d’Amerique körs som lopp 5 med start 16.05. Den svenska trion från ingressen har mycket att försvara. Timo Nurmos-tränade Readly Express segrade i sin första start i världens tuffaste travlopp och fixade samtidigt ett fjärdepris till Björn Goop i Jerringpriset. Göran Antonsen sitter upp bakom egenägde Lionel N.O. som gör sitt fjärde raka PdA med tredjepriset från 2017 som topp. Propulsion slog alla tiders vinstrekord för en svensktränad häst under 2018 och ska med Örjan Kihlströms hjälp försöka förbättra sina fjärde- och tredjepris från tidigare år.
Prix Helen Johansson (lopp 6) för äldre ston ser Johan Untersteiner välja bort Sto-SM-tvåan Dear Friend till förmån för Unrestricted. Örjan Kihlström kör Tomas Malmqvists Uncertain Age medan Jörgen Westholm anlitar Gabriele Gelormino bakom Unique Julia.
Lopp 8 ser helgens tre sista svenska ekipage. Adrian Kolgjini kör Target Kronos, Johan Untersteiner hoppar upp bakom pappa Peters Generaal Bianco medan Björn Goop lotsar Super Nice – alla tre från bakspår bakom bilen.

Robin Johansson, Kanal 75


Franck Nivard satt i sulkyn när Generaal Bianco och ytterligare fyra svensktränade hästar tog plats bakom startbilen i torsdagens huvudlopp Prix ..


Franck Nivard satt i sulkyn när Generaal Bianco och ytterligare fyra svensktränade hästar tog plats bakom startbilen i torsdagens huvudlopp Prix Hersilie på Vincennes.
Efter en ryggresa i kön kom sexåringen med sin patenterade slutrökare långt ut i banan och såg för ett ögonblick ut att gå mot segern.
Men innanför fann smygkörde skrällen Cocktail Julino fritt spelrum samtidigt som ledande Tesauro fortsatte att kämpa.
Det innebar att Generaal Bianco fick nöja sig med tredjepriset och drygt 100 000 kronor.
Ett fall framåt mot de tidigare fjärde- och femteplatserna som innebär att hästen tjänat nästan 300 000 kronor på fyra starter på fransk mark.
Favoritspelad var norske succéexporten Valokaja Hindö, som tröttnade utanpå ledaren och fick sin sex starter långa segerrad bruten.
Beppe Am och Björn Goop blev femma, Veijo Heiskanen-tränade Te Quiero Grif sexa medan Super Nice och Smevikens Cruiser slutade utanför prispengarna.

Robin Johansson, Kanal 75


Örebro-travet är värd för lördagens V75:a. Omgången kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 42 miljoner kronor..


Örebro-travet är värd för lördagens V75:a. Omgången kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 42 miljoner kronor enbart på sju rätt. Sportsligt sett är tvååringsloppet Svampen ett av racen som sticker ut med 515 000 kronor i förstapris. Det finns flera stjärnskott i startlistan men snackhästen nummer ett är Belker. Den tvåårige hingsten har gjort fyra starter och tagit två segrar, ett andra- och ett tredjepris. Han tränas av Sten O Jansson på Gotland som tidigare har tagit fram många unghästtalanger genom åren.
- Belker är en väldigt trevlig häst med ett underbart psyke. Han har inte varit i närheten av att vara trött någon gång i loppen, även om han har fått stryk två gånger. Men första gången satt han fast och på Bergsåker blev han störd i starten och störd när han skulle fram i dödens. Trots att hästen sprang en 1.13-tid och avslutade 1.10 sista femhundra metrarna så ökade han hela tiden in mot mål. Men målet kom hundra meter för tidigt och han springer snabbare ju längre man kör, säger Sten O Jansson.
- Nu är det alltid svårt att säga för mycket så här tidigt när de är två år och det kan ju bli tvärstopp och att hästen aldrig blir bättre. Men det känns som att det finns väldigt mycket utveckling kvar i honom och han är en bättre häst än Super Nice och Zahara Goj som har jag haft tidigare och som båda har tjänat två miljoner vardera.

”Är lik sin mor – samma fina psyke”
Sten O Jansson driver numera en liten verksamhet på Hejde Hajdgårde i Klintehamn tillsammans med frun Ingela. De har själva fött upp Belker och hade mamman Oki I Can som tjänade över en halv miljon kronor. Pappa är Scarlet Knight.
- Mamman var väldigt talangfull som tvååring men hon var stänkrädd och sprang bara och bromsade. Som treåring vann hon Breeders Crown och gick banrekord på Hagmyren. Då låg hon utvändigt om ledaren som hade tjänat en miljon. Hon sprang även svenskt rekord i monté och slog banrekord hemma i Visby över lång distans för hon var stark.
- Belker är lik som mor på det viset att de har samma fina psyke. Man kan stanna honom efter mål och ta av käken och hästen står blixtstilla. Trots att han bara är två år. Men det där beror också på hur man tränar hästarna och hur mycket de är hanterade. Jag vill ha mina unghästar på det viset och hemma kör vi rakt ut i skogen med dem direkt och brukar inte ha någon hjälp med någon som leder dem eller så. Händer det något så ska man kunna stanna och kliva av och åtgärda det.

Torbjörn Jansson: ”Det är en värsting”
I senaste starten vann Belker Breeders Crown för tvååringar på Solvalla. Trots en resa utvändigt om ledaren krossade han konkurrenterna och övertog täten redan på sista bortre långsidan. Han gled sedan ifrån till en överlägsen seger och kusken Torbjörn Jansson strödde väldeliga lovord efteråt och sa att det här är en värsting och kanonhäst.
- Han vann i princip okörd och blåste ingenting när han körde av banan. I dopingstallet efteråt hade han inte någon hög puls så hästen har väldigt bra hjärta och lungor. Han är inte beroende av någon speciell löpning och är väldigt travsäker. Jag har inte sett honom galoppera sedan han var tre dagar gammal, säger Sten O.
- Det var skönt att det blev ett så enkelt lopp då det var lite täta starter och helst vill jag ha fyra veckor mellan loppen. Men det var ont om lopp att välja på i och med att han hade tjänat över 100 000 kronor och hade han inte gått ut på Solvalla hade det blivit fem, sex veckor mellan starterna.
- För oss som bor på Gotland och tävlar på fastlandet så är det främst resorna som tar på hästarna. Inte transporten som sådan utan själva båtresorna sliter. Men det här är en tuffing som äter och dricker när han reser. Han var lite tagen av resan senast och lite matt efteråt men nu har han fem dagar till att återhämta sig på och det var så lite så jag kan inte skylla på det om det skulle gå dåligt på lördag.

”Tror att han kan springa under 1.13”
Belker har ett perfekt läge med spår två bakom bilen i Svampen, tillika V75-4, i Örebro. Han körs av Torbjörn Jansson och blir favorit i loppet.
- Han är ingen raket ut men har lärt sig att öppna bättre för varje start. Nu vet jag inte hur startsnabba de andra är men man kan ju hoppas att de har sett hur bra han är och att han kommer till ledningen. Om inte annat så ligger han i andraspår och får gå fram utvändigt tidigt. Det har han visat förut att han klarar av.
- Jag tror att han har en väldigt bra chans. Är han inte sjuk eller blir nedsatt av resan så är jag inne på att han kan springa under 1.13, även om Örebros bana inte är speciellt snabb. Men han sprang ju 1.14,9 med voltstart i debuten i Örebro och då hade han tussarna kvar i öronen och gott om krafter kvar, säger Sten O Jansson.
- Vi åker hemifrån klockan sex lördag morgon och sedan går färjan kvart över sju. Den tar tre timmar och 20 minuter och vi räknar med att vara framme i Örebro halv två lördag eftermiddag.

”Täta starter mer skadligt än barfota och jänkarvagnar”

Några ändringar i balans och utrustning?
- Nej, han går med de lättaste aluminiumskorna som finns att få tag på framhovarna och med falsade järnskor bak. Helstängt huvudlag igen. Jag hade gärna kört barfota för jag är av den åsikten att travsporten går framåt och det går ut på att den som springer snabbast vinner. Dessutom är det bättre för hästen att tävla barfota eftersom skor spärrar hovfunktionen.
- Det är inte barfota och jänkarvagnar som är skadligt för unghästarna utan det är täta starter. När jag började så fanns det bara storlopp som Kriteriet för treåringar och Kungapokalen och Derbyt för fyraåringar. Nu ser det helt annorlunda ut med massor av stora lopp och det är omöjligt att vara med överallt, menar Sten O.
Hur högt håller du Belker? Är han en av de bästa hästar du har tränat?
- Jag har hållit på så länge och det är svårt att jämföra hästar från ett annat årtionde. Jag och min far körde exempelvis in Meadow Road och vi har haft så många bra hästar, bland annat His Majesty. Men jag sa till min syster redan i januari i år att tyvärr har jag en nu som är bättre än er häst Super Nice. Men å andra sidan tror jag att Super Nice har en hel del utveckling kvar i sig.
Var kommer namnet Belker ifrån?
- Det är efter en rollfigur i Spanarna på Hill Street som gick på 80-talet. En liten kille med mustasch och avklippta fingervantar som morrade när han blev arg. Jag tänkte att eftersom det är 30 år sedan så borde namnet vara ledigt och sedan gillar jag korta namn också. Gärna med ett tema bakom sig.

”Har fått miljonbud på hästen – men är inte till salu”
Sten O Jansson berättar vidare att han har fått flera och höga bud på hästen. Men hugade spekulanter göre sig icke besvär för Belker är inte till salu.
- Det spelar ingen roll om vi blir bjudna fem miljoner så säljer man inte en kompis. Vi fick bud på honom redan efter första starten men hästarna blir som barn för oss och det är Ingelas favorithäst. Hästarna är våra kompisar som vi går ut till varje morgon och ger dom mat och pratar med dom och sedan körs de sex gånger i veckan.
- Vi har en rätt så stor gård och har lån på gården som vi har köpt och säljer vi hästen så har vi ingen inkomst längre. Då är det bättre att ha en inkomst varje månad så att vi kan betala av lånen. Man kan alltid tjäna nya pengar och jag brukar säga att jag är ekonomiskt oberoende för jag har aldrig haft några pengar och är därmed inte beroende av dem.
- Nu är ju Belker bara två år och har redan tjänat 300 000 kronor och det är många hästar som inte ens springer in det i hela sin karriär. Skulle han göra bort sig på lördag blir man ju fruktansvärt besviken men samtidigt vet jag att hästen har en lovande framtid, säger Sten O.

Har problem med nacken och en arm
Visby-tränaren driver numera en liten rörelse med endast tre hästar i träning och sex ettåringar som är för inkörning. Sten O Jansson har medvetet dragit ner verksamheten då han har problem med sin nacke och vänsterarm. Men han är ändå vid gott mod.
- Det var en expert här från Linköping som ville att jag skulle operera mig men grejen är ju att jag då blir konvalescent i ett halvår. Eftersom vi bara är två personer i firman, jag och min fru, så hade vi fått klappa ihop rörelsen. Jag kunde i och för sig ha låtit någon annan göra mitt jobb men då sa jag att jag hellre väntar och ser om jag blir sämre.
- Min vänstra arm fungerar inte och jag kan inte lyfta med den men jag kan styra någorlunda och därmed köra häst. Skulle jag ha kört lopp så hade jag ändå alltid bara använt högertömmen, ha, ha.
- Det är en nerv i nacken som ligger i kläm och jag kan aldrig bli bättre men det går att operera så att det inte blir sämre. Jag har ju ont men det är mest för att armen inte funkar som den ska. Det gör att jag överanstränger resten av kroppen och nu har det även slagit sig på ett ben och den andra armen. Jag hoppas att det inte blir sämre för då är jag så illa tvungen att operera mig, säger Sten O Jansson.
- Därför har vi lite mindre hästar nu jag och min fru. Vi tar inte in några nya hästägare utan har bara gamla hästägare och vänner och bekanta. Det är dessutom väldigt svårt att anställa folk här på Gotland för de som är unga och duktiga flyttar till fastlandet för att utvecklas, vilket är fullt förståeligt.

Michael Carlsson, Kanal 75


På söndagen vann Mindyourvalue W.F. tillsammans med franska toppkusken Jean-Michel Bazire och den femårige valacken svarade för en heroisk..


På söndagen vann Mindyourvalue W.F. tillsammans med franska toppkusken Jean-Michel Bazire och den femårige valacken svarade för en heroisk insats där han fick göra allt grovjobb själv utvändigt ledaren Delloro Vedaquais. I sista svängen attackerade Björn Goop-tränade Super Nice och det blev en härlig blågul duell över upploppet där Mindyourvalue W.F. var passerad men kontrade på ett minst sagt imponerande sätt.
Det var alltså femte raka segern på Vincennes för Mindyourvalue W.F. Två gånger har det handlat om sulkylopp och tre gånger har det handlat om monté, trav under sadel.
Söndagens seger var värd 470 000 kronor och därmed har Mindyourvalue W.F. sprungit in över tre miljoner kronor i karriären via sex segrar på 35 starter.
Super Nice blev alltså tvåa och Björn Goop kunde även räkna in tredjepriset tillsammans med Dandy de Godrel.
Även Jarmo Niskanen kunde räkna in femte raka segern när hans obesegrade talang Earl Simon vann söndagens första lopp på Vincennes tillsammans med Franck Nivard.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-11 Torbjörn Jansson 2140/11 C 6 13.4 497
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-5 Torbjörn Jansson 2140/8 B 4 15.4 161
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-6 Torbjörn Jansson 2140/12 A 5 14.1 58
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-10 Torbjörn Jansson 2640/6 B 5 13.4 241
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-10 Torbjörn Jansson 2640/12 A 2 14.7 47
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-6 Torbjörn Jansson 2640/7 B 1 15.5 15
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-10 Torbjörn Jansson 2640/2 B 2 13.8 26
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-7 Torbjörn Jansson 2609/6 C 1 13.6 87
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-10 Torbjörn Jansson 2140/7 D 0 14.5 504
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-2 Torbjörn Jansson 2140/7 D 2 13.1 210
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-1 Torbjörn Jansson 2140/4 A 4 16.8g 24
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Sten O Jansson 2140/3 D 1 16.1 23
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-1 Åke Lindblom 2140/3 C 0 g 111
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-5 Claes Sjöström 2140/12 C 2 14.6 145
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-11 Torbjörn Jansson 2609/7 C 0 14.2 51
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Claes Sjöström 2120/3 A 1 13.5 11
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-5 Torbjörn Jansson 2140/10 C 4 11.6 30
2017-09-12 2017-09-12 Visby-1 Claes Sjöström 2120/4 B 1 12.1 14
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-6 Torbjörn Jansson 2640/7 A 0 14.4 81
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-9 Torbjörn Jansson 2140/8 C 6 12.5 594
2017-07-12 2017-07-12 Visby-10 Torbjörn Jansson 2120/9 C 5 231
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Claes Sjöström 2160/8 B 1 13.5 11
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-3 Jari Åkerfeldt 2680/10 B 2 13.8 21
2017-04-28 2017-04-28 Åby-7 Torbjörn Jansson 2140/9 C 4 13.9 129
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-3 Torbjörn Jansson 2140/9 B 3 13.7 314
2018-12-08 2018-12-08 Vincennes-6 B Goop 2700/10 D 3 201
2018-11-18 2018-11-18 Vincennes-7 B Goop 2100/6 D 0 154
2018-10-12 2018-10-12 Vincennes-7 B Goop 2100/8 C 0 146
2018-08-14 2018-08-14 Estland-6 E Raffin 2150/5 C 0 58
2018-03-27 2018-03-27 Vincennes-1 E Raffin 2850/10 A 0 28
2018-02-25 2018-02-25 Vincennes-8 M Abrivard 2700/3 B 2 96
2018-01-28 2018-01-28 Vincennes-2 E Raffin 2100/7 A 2 20
2018-01-12 2018-01-12 Vincennes-1 B Goop 2700/9 B 3 68
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Claes Sjöström 2120/7 B 0 15.9 34
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Claes Sjöström 2660/10 A 4 14.7 15
2019-09-12 2019-09-12 Visby-1 Claes Sjöström 1620/3 B 2 12.0 16
2019-07-31 2019-07-31 Estland-1 D Thomain 2150/13 A 0 165
2019-06-23 2019-06-23 Vincennes-5 B Goop 2850/3 C 0 239
2019-05-31 2019-05-31 Vincennes-3 B Goop 2850/2 D 0 236
2019-05-15 2019-05-15 Frankrike-1 B Goop 2450/12 B 2 22
2019-04-13 2019-04-13 Vincennes-7 B Goop 2700/8 C 0 127
2019-02-10 2019-02-10 Vincennes-3 B Goop 2100/3 D str
2019-01-27 2019-01-27 Vincennes-7 B Goop 2100/18 D 0 207
2019-01-03 2019-01-03 Vincennes-1 D Thomain 2100/9 C 0 108
2020-12-16 2020-12-16 Solvalla-10 Jörgen Westholm 2140/10 D 0 14.0 520
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-11 Jörgen Westholm 2140/3 D 6 14.7 92
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-9 Per Linderoth 2140/1 D 2 13.5 202
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-10 Jörgen Westholm 1640/11 C 6 11.2 385
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-10 Jörgen Westholm 2640/10 C 0 13.2 270
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-8 Jörgen Westholm 2140/4 C 0 13.0 102
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-7 Torbjörn Jansson 1640/7 C 0 11.9 504
2020-06-01 2020-06-01 Visby-3 Claes Sjöström 1640/15 A 7 12.7 17
2020-05-15 2020-05-15 Visby-3 Claes Sjöström 1620/8 B 1 10.7 14
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-11 Torbjörn Jansson 3180/10 C 0 14.3 84
2020-04-12 2020-04-12 Romme-10 Torbjörn Jansson 2140/8 C 0 14.1 580
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-7 Torbjörn Jansson 2140/1 D 4 11.3 189
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-7 Torbjörn Jansson 2140/9 C 7 13.1 196
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-3 Torbjörn Jansson 2140/4 B 1 13.6 157ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se