Sugarmakesmecrazy travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Sugarmakesmecrazy travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Sugarmakesmecrazy har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-10 Kjell Svanstedt 1640/5 D

Nyheter för travhäst Sugarmakesmecrazy


Svante Båth och Erik Adielsson har varit ytterst framgångsrika i unghästloppen sedan de inledde sitt samarbete. Att Deimos Racing skulle g&arin..


Svante Båth och Erik Adielsson har varit ytterst framgångsrika i unghästloppen sedan de inledde sitt samarbete.
Att Deimos Racing skulle gå segrande ur striden i kriteriet var dock en liten överraskning. Erik Adielsson körde för ledningen den gången men gav upp den striden då han inte ville riskera galopp. Det blev ett lopp i rygg på storfavoriten Global Trustworthy och lucka mindre än hundra meter från mål där Policy Of Truth fick sträcka vapen.
I lördagens final av Konung Gustaf V:s Pokal spelar Deimos Racing återigen rollen som outsider. Ett passande tredjespår gör att Erik Adielsson funderar - just det, spets.
- Han är inte så tokig den första biten och jag kommer att ladda rejält, sa Adielsson då han intervjuades under Solvallas fredagstävlingar.

Ändrar huvudlaget
Deimos Racing har två lopp i kroppen i år. Senast blev det seger men hästen var inte riktigt rytmisk från start menar Svante Båth som på sin hemsida meddelar att man nu lägger på hästen ett halvstängt huvudlag. Barfotakörning fram som senast.
Erik Adielsson:
- Det blir otroligt spännande. Han har varit fin i de två starterna han gjort i år och det kommer att bli lite förändringar till den här starten. Svante håller på att fundera. Han vann med tussarna kvar senast och jag tror att han kommer att göra ett bra lopp.
Fjolårets kriterievinnare är vad man säger ”ojämnt startsnabb” och lika väl som det kan bli spets, kan det sluta med ett lopp i ledarens rygg igen.
- Han vann ju kriteriet och har en viss hårdhet. Jag provar för spets men det är omöjligt att veta hur det går. Med min häst är det ju så att det är väldigt olika vilken rytm han är i. Ibland kan han öppna lite bättre och andra gånger kan man inte köra för fullt på honom.
Erik Adielsson om de andra hästarna han kör åt Svante Båth på lördagen:
- 6 Upstream (V75-4) är jag är lite osäker på hur han kommer att uppträda i voltstart. Men ett sjätte är nog det spåret jag valt till honom om jag hade fått välja. Jag tror att det vara lite förändringar på gång (barfota runt om för första gången). Han är inte så tokig hästen men jag vill att han visar lite mer innan jag sticker ut hakan och säger att han ska ha superchans på V75. Men det är ett givet streck.
- 3 Sugarmakesmecrazy (V75-3) har gjort det bra hela tiden. Näst senast gick han en tiotid med två svängar i tredjespår och en i andraspår. Han gick bra i skymundan. Jag tror att han har vettig form men kom ju snett på det senast. Han går nog inte ut och ”bara vinner” över lång distans på Åby men det kan vara ett streck om man garderar lite, säger Erik Adielsson.
Åbytravet bjuder på lördagen på finaler i Konung Gustaf V:s Pokal (V75-7) och Drottning Silvias Pokal (V75-1).
Roger Walmanns Caddie Lisieux ser ut att bli favorit i stonas uppgörelse. I hingstarna och valackernas lopp blir Makethemark klar favorit, en häst som tränas av Petri Salmela.

Kanal 75


7 Mellby Caddy (V75-2) har gjort två starter efter vinteruppehåll utan att visa något speciellt, vad säger du om formen?- Att den ska var..


7 Mellby Caddy (V75-2) har gjort två starter efter vinteruppehåll utan att visa något speciellt, vad säger du om formen?
- Att den ska vara bättre nu. Det var bestämt på förhand att han skulle köras snällt i de här loppen och jag tror att de har gjort nytta.
Ändrar du något i utrustning eller balans?
- Ja, nu blir det barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag. Precis som i de sista starterna i fjol. Han har haft öppet huvudlag och gått med vanlig vagn i år.
Innebär det ett offensivare upplägg?
- Lite. Kim får vara med och halvköra lite från start för att söka position. Jag tror inte att hästen är snabb nog att ta ledningen.
Vad tror du om vinstchansen?
- Det var några tuffa hästar med så den är väl inte så stor, men helt borta är han inte.
6 Sugarmakesmecrazy (V75-5) slutade oplacerad i årsdebuten, vad tyckte du om insatsen?
- Jag var väldigt nöjd med hur hästen såg ut. Vi körde med öppet huvudlag för första gången sedan i våras och hade bestämt oss för ett snällt upplägg. Han blev fastlåst med vad som till och med kan ha varit vinstkrafter. Med den genomköraren bör formen vara ännu lite vassare nu.
Ändrar du något i utrustning eller balans?
- Nej, jag vill att hästen ska få två lopp innanför västen först. Han får tävla med skor och öppet huvudlag igen och förhoppningsvis få en snäll resa.
Vad tror du om vinstchansen?
- I så fall måste det klaffa perfekt med positionerna.
2 National Prince (V75-7) har tagit två raka segrar sedan han kom till dig, vad är din kommentar till det?
- Att hästen varit väldigt bra och att jag varit helnöjd. Vi har haft det här loppet i sikte och förhoppningsvis ska han vara minst lika vass nu.
Ändrar du något i utrustning eller balans?
- Nej, han tävlar med skor, öppet huvudlag och fast huva. Säsongen är lång så vi sparar de växlarna. Dessutom kan hästen vara lite överambitiös så det är viktigt att hålla honom lugn.
Han har vunnit från spets, är det samma taktik som gäller här?
- Jag vill inte låsa mig vid något upplägg, men hästen har varit kvick ut bakom bilen tidigare så han kan nog köra om ledningen om kusken önskar.
Vad säger du om vinstchansen?
- Visst kan han vinna även om det här loppet också ser tufft ut, speciellt 10 Rushmore Face. Men vi fick ju läget gentemot den så jag håller honom som min bästa chans på förhand.

Robin Johansson, Kanal 75


Söndagens seger i Dubbelcupens final förde in Tekno Odin i en mycket exklusiv skara av kallblodstravare.Men det var på vippen att firandet fick ..


Söndagens seger i Dubbelcupens final förde in Tekno Odin i en mycket exklusiv skara av kallblodstravare.
Men det var på vippen att firandet fick vänta.
Den norske fantomen slog nämligen på två galopper kort efter start.
- Då tänkte jag att det var en jäkla tabbe jag gjorde när jag skruvade brodden ur skorna efter värmningen. Det kändes nästan som bambi på hal is en bit, men lyckligtvis fann han trav igen, pustade tränaren och kusken Öystein Tjomsland som körde ikapp fältet och rundade till ledningen varvet från mål.
- Jag var väldigt rädd att han skulle galoppera igen, det var så glatt underlag mitt i banan. Men det var bättre fäste på innerspår, det var därför jag körde till så tidigt för att komma ner.
Väl där var dramatiken förstås över och världens för tillfället bäste kallblod kunde defilera till seger 67 på 106 starter i karriären.

"Gå för världsrekord"
106 starter som alltså gett över tio miljoner svenska kronor, något som bara en handfull kallblodstravare klarat av genom historien.
- Det har varit ett äventyr för oss. Han har varit fantastisk hela vägen, men det sista halvåret har varit speciellt. Han har tagit ett steg ytterligare i utvecklingen. Styrkan har han alltid haft, men speeden har utvecklats i år, förklarade Tjomsland som för knappt två månader sedan raderade Järvsöfaks världsrekord över medeldistans och spås kunna hota dennes ”omöjliga” 1.17,9 även över sprint.
- Får vi läge så kommer vi att gå för världsrekord, men rekord kommer när de kommer. Det viktigaste är att hästen får vara frisk och fräsch så att vi kan fortsätta att åka runt och starta. Vi önskar ha honom i många år till, sade Tjomsland som också avslöjade att årets sista start blir på Forus i Norge 10 december.
- Sedan tar vi nog en liten vinterpaus.

Narolds tid är nu
Någon vinterpaus väntar knappast Narold Vox som var tuffast i Gävle Stora Pris över tre varv.
Medan favoriten Tesio slet ont på underlaget och galopperade dryga varvet från mål så stånkade Krister Jakobssons snöskyfflare sig runt hela fältet från dryga tillägg.
- Fantastiskt skönt, det börjar bli hans årstid nu, konstaterade Jakobsson och fortsatte:
- Han gör aldrig ett dåligt lopp, men kommer bort ibland på snabba sommarbanor. Nu när de andra hästarna får lite svårare så fortsätter han i sitt tempo. Vi hoppas på en bra vinter och kommer att starta i några V75-lopp.

Många klagomål
Och svårt var det många hästar som hade denna dag. Banans beskaffenhet kritiserades häftigt från flera kuskar.
Till och med ett par av vinnarna.
- Jag körde lite i ilska idag eftersom jag tycker att de förhållanden vi kört i varit så erbarmligt dåliga. Hästarna gillar inte att springa på det här, det gäller bara att få den här dagen överstökad, förklarade Claes Sjöström sedan han eldat undan i ledningen med New Steel som trots snabba 1.11,6 första varvet hade mod att hålla undan.
- Ledningen och 1 600 meter, det känns som hans likör, fortsatte Sjöström och tog fram leendet till slut.
Treårige Going to Press svarade också för en ögonbrynshöjande insats och då reparerade en stor startgalopp till enkel seger för Jorma Kontio.
- Det var inte hans bana idag, men det gick vägen ändå, konstaterade tränaren Magnus Dahlén.

Dubbel för Bergh
En som behärskade dagens förhållanden var Robert Bergh som bokförde sig för en prydlig dubbel. Dear Friend gick en rejäl långspurt medan Aileron höll ifrån sig en tapper Alorac Mathbell från spets.
- Han har haft en del problem, men tagit sig fantastiskt bra, sade Bergh om Aileron som därmed bokförde sig för fjärde raka triumfen sedan återkomsten på tävlingsbanan i slutet av oktober.
Den favoritsegern hindrade inte utdelningen på Top 7 från att dra i höjden med 426 771 kronor till ett system med sju rätt.
V75-utdelningen stannade vid 20 508 kronor med Svante Båth-tränade Sugarmakesmecrazy som den sjunde pusselbiten efter en snygg smygare signerad Erik Adielsson.

Robin Johansson, Kanal 75


Med endast tolv starter i karriären (fem vinster) gör Sugarmakesmecrazy V75-debut när han startar i bronsdivisionen på Hagmyren.Svante B&ar..


Med endast tolv starter i karriären (fem vinster) gör Sugarmakesmecrazy V75-debut när han startar i bronsdivisionen på Hagmyren.
Svante Båth berättade i V65 Direkt i TV12 på fredagen om hur han ser på chansen för fyraåringen.
- Jag gillar hästen, men man ska komma ihåg att han inte gjort så många starter. Vi har försökt att matcha så gott det går med en amerikan så här. Nu får han vara med i brons och trots att han bara har tolv lopp innanför västen känns det som att han borde kunna hävda sig bra.
- Jag köper att han är favorit, men tycker flera andra är bra. Henrik Svenssons Serius Try är en riktigt bra häst när det funkar bland annat, så även Tomas Petterssons Ajlexes Cubano. Jag tycker motstånd finns. Jag kan förlora och vara nöjd ändå, men jag köper att han är favorit, säger Svante Båth.
Sugarmakesmecrazy kommer närmast från seger i Eskilstuna då han avgjorde efter en resa i andra par utvändigt.
- Han vann ju, men tycker han skulle vunnit lättare med det loppet, men tiden blev ändå bra. Jag hade gjort en hel del förändringar som kanske var åt det negativa hållet eftersom jag hade Hagmyren-starten i bakhuvudet med honom, sparade fötterna och öppet huvudlag och så vidare. Nu kör vi barfota runt om banan tillåter och helstängt huvudlag.

Klurigt loppscenario
Svante Båth startar även Quid Pro Quo som startar från spår 6 bakom bilen i gulddivisionen (V75-3).
- Jag var jättenöjd med honom efter halvinfektionen och han gjorde ett riktigt bra lopp senast. Jag har vridit och vänt lite på det här loppet, hur det ska bli kört… och det är lite klurigt faktiskt. Det är så väldigt många startsnabba hästar innanför, så har vi tur så går det undan och vi kan krypa ner, men det finns även en risk att B.B.S.Sugarlight spetsar direkt och ingen vågar utmana. Det är lite svårt det där, Erik Adielsson får avgöra när bilen släpper hur han gör.
Quid Pro Quo gick med skor runt om senast då han blev tvåan bakom Delicious U.S.
- Nu blir det barfota om banan tillåter. Hel- eller halvstängt huvudlag, det beror på hur värmningen är och hur pigg han är, säger Svante Båth.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Fyraårige talangen Cruzado dela Noche var favorit i V86-4 men han och övriga ställdes schack matt av Jennifer Tillman som tog ledningen med Food..


Fyraårige talangen Cruzado dela Noche var favorit i V86-4 men han och övriga ställdes schack matt av Jennifer Tillman som tog ledningen med Food Money, fuskade bort första varvet (1.14,2) och sedan var konkurrenterna chanslösa.
Food Money travade 1.10 sista varvet och hästen som köptes för 12 500 kronor på Blocket vann mycket säkert. Förstapriset var 80 000 kronor och totalt har åttaåringen tjänat nästan 1,8 miljoner kronor.
- Det var kanonskönt, underbart helt enkelt. Han har inte klarat banorna på slutet. Jag trodde inte han skulle klara det så enkelt, sa tränaren Thomas Jezek.
Cruzado dela Noche fick nöja sig med fjärdepriset, slagen även av Chelsea Boko och Charrua Forlan.

Goop skrällde
I V86-1 skrällde Björn Goop med 18-oddsaren Je t’Aime Ruinart efter en snygg styrning. Efter att ha tagit ledningen släppte Goop ifrån sig kommandot 1500 meter från mål, hamnade till slut i tredje invändigt där han satt tills 500 kvar då han kunde glida ut i andra utvändigt, där kunde han sedan följa med i rygg till 100 kvar och Je t’Aime Ruinart tackade genom att ta sig förbi favoriten Rapide du Pommeau.
Björn Goop följde sedan upp med en favoritseger i V86-3 på Åby tillsammans med Ola Samuelsson-tränade Fantasy River som i sista stegen fångade in en mycket tapper Luck Is Back. Treåriga stoet Luck Is Back öppnade i 1.08-fart första 500 och kom till varvningen på 1.11,8, ändå gav hon sig motvilligt sista biten mot betydligt mer meriterade Fantasy River och båda landade på 1.13,6 över 2140 meter, autostart.

Spets och slut från tillägg
Spets och slut från 20 meters tillägg blev det för Johan Untersteiner som fick en kanonstart och körde till ledningen med Dream Baby i V86-5. Med favoriten direkt i täten var övriga chanslösa.
Favoritseger blev det även i V86-6 där Örjan Kihlström gled fram utvändigt ledaren 1 300 meter från mål med Bonjour Shangri La och sedan gled hon vara undan på upploppet i pigg stil. Catarina Lundström tränar vinnaren.
Örjan Kihlström blev precis som Björn Goop dubbelsegrare sedan han resolut skickat Talassio till spets i V86-8. Väl i ledningen skötte sig den Roger Walmann-tränade fyraåringen och vann knappt men säkert före Imperator.
- Han har visat att han är snabb. I dag kändes han pigg och jag provade, sa Örjan Kihlström.

Alvena Take It imponerade
I V86-7 imponerade Alvena Take It stort i händerna på Peter Untersteiner. Wingait Ida var snabbast från start och överflyglade favoriten från start, men Peter Untersteiner var bestämd, klev ut ett spår direkt och körde resolut till spets efter ett drygt halvvarv. Det sexåriga stoet såg mycket löpsugen ut hela vägen och vann enkelt i finfin stil.
I V86-2 bjöd publiken på en spännande upplösning med i stort sett fem hästar på linje sedan en tapper Temerament blivit upphunnen kort före mål. Målfotot visade att Svante Båth-tränade Sugarmakesmecrazy fick nosen först tillsammans med Ulf Ohlsson.
- Jag trodde nog jag hade torskat, det var stenhårt, konstaterade ledaren av den allsvenska kuskligan. Segern var årets 271:a för Ulf Ohlsson på svenska travbanor.
Åtta rätt gav 8 294 kronor, sju rätt gav 101 kronor och sex rätt 15 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-5 Erik Adielsson 1640/3 C 1 13.7 43
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-3 Erik Adielsson 1640/5 A 1 12.0 18
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-9 Erik Adielsson 2140/12 B 5 14.0 358
2016-10-09 2016-10-09 Tyskland-9 Erik Adielsson 1680/2 A 0 38
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-5 Erik Adielsson 1640/7 A 3 11.5 42
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-7 Ulf Ohlsson 1640/9 B 1 11.5 44
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-6 Örjan Kihlström 1640/11 B str
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-8 Erik Adielsson 2140/7 C 5 11.9 107
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-6 Per Lennartsson 2140/4 D 2 12.9 412
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-6 Per Linderoth 2140/8 B 1 15.6 45
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-8 Ulf Ohlsson 2140/3 B 4 13.6 174
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-1 Ulf Ohlsson 2148/5 B 1 15.3 21
2017-11-09 2017-11-09 Romme-4 Ulf Ohlsson 2160/12 B 5 17.3 53
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-7 Erik Adielsson 1640/12 C 6 12.0 417
2017-09-26 2017-09-26 Romme-4 Ulf Ohlsson 2140/8 C 6 14.6 81
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-9 Kenth Åkerlund 1640/9 C 3 12.1 78
2017-07-28 2017-07-28 Romme-2 Erik Adielsson 1140/2 B 2 17
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-2 Erik Adielsson 1640/6 B 5 11.5 36
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-10 Erik Adielsson 2140/12 C 7 12.3 505
2017-05-13 2017-05-13 Åby-7 Erik Adielsson 2640/3 C 4 13.3 171
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-5 Erik Adielsson 2100/6 B 4 12.3 105
2017-04-29 2017-04-29 Åby-10 Erik Adielsson 1640/12 C 0 10.6 214
2017-04-16 2017-04-16 Romme-5 Erik Adielsson 2140/6 C 6 13.9g 48
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/2 C 2 13.2 69
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-9 Johnny Takter 2640/6 C 0 14.9 193
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-5 Erik Adielsson 2140/11 B str
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-11 Erik Adielsson 2140/8 B 0 13.2 88
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-3 Kjell Svanstedt 2160/8 B 3 17.6 28
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-9 Viktor Svanstedt 2160/8 B 5 15.1 69
2018-09-22 2018-09-22 Romme-9 Kjell Svanstedt 2160/12 C 6 14.7 320
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-6 Kjell Svanstedt 2140/5 D 5 13.5 948
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-5 Viktor Svanstedt 2160/7 D 0 16.5g 198
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-3 Kjell Svanstedt 2140/10 C 5 15.2 138
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-7 Viktor Svanstedt 2160/10 B 4 14.9 133
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-4 Viktor Svanstedt 2140/7 B 1 15.9 31
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-4 Viktor Svanstedt 2180/12 B 2 15.6 60
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-5 Kjell Svanstedt 1660/14 B 7 13.5 425
2018-03-23 2018-03-23 Romme-5 Sofia Adolfsson 2160/14 B 0 16.8 48
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-9 Örjan Kihlström 2180/13 B 0 14.1 142
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-7 Per Lennartsson 2140/9 D str
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-7 Kjell Svanstedt 2140/7 C 0 15.8 346
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-8 Kjell Svanstedt 2160/11 D 5 13.8 195
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-4 Kjell Svanstedt 2140/5 C 2 13.6 163
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-9 Viktor Svanstedt 2160/2 C 1 14.4 161
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-6 Kjell Svanstedt 1640/8 B 2 12.6 47
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-3 Viktor Svanstedt 1660/12 B 7 13.8 508
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-3 Kjell Svanstedt 1640/4 C 4 12.8 203
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-4 Viktor Svanstedt 1660/4 C 4 13.2 185
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-5 Viktor Svanstedt 2180/8 C 5 14.6g 568
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-7 Kjell Svanstedt 1640/2 B str
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-7 Kjell Svanstedt 1640/11 D 4 12.1 531
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-4 Viktor Svanstedt 2140/11 A 5 15.5 23
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-1 Kjell Svanstedt 2160/7 B 2 14.6 50
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-6 Kjell Svanstedt 1640/6 D 0 12.9 1159
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-7 Kjell Svanstedt 2140/7 D 8 15.0 219
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-7 Viktor Svanstedt 2140/10 C 4 14.4 246
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-3 Viktor Svanstedt 2160/8 C str
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-4 Kjell Svanstedt 2140/7 C 3 14.5 493
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-4 Kjell Svanstedt 2140/5 D 0 15.4 707
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-2 Viktor Svanstedt 2160/10 B 5 15.4 99
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-4 Kjell Svanstedt 2160/15 B 6 15.5 207
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-10 Kjell Svanstedt 2180/12 C 4 14.4 423
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-7 Kjell Svanstedt 2160/14 D str
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-6 Viktor Svanstedt 2160/5 C 6 14.9 290
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-4 Kjell Svanstedt 2140/8 D 0 14.3 949
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-8 Kjell Svanstedt 2180/8 C 5 16.1g 659
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-8 Kjell Svanstedt 1640/6 C 0 15.1 699
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-7 Kjell Svanstedt 2160/6 C 5 14.8 171
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-6 Viktor Svanstedt 2140/1 D 0 14.4 846ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se