Storsjarmören travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Storsjarmören travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Storsjarmören har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Storsjarmören har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Storsjarmören


Kretsen kring Lannem Silje hoppas kunna slå Järvsöfaks världsrekord på 1.17,9 över kort distans till sommaren.Det åtta&ari..


Kretsen kring Lannem Silje hoppas kunna slå Järvsöfaks världsrekord på 1.17,9 över kort distans till sommaren.
Det åttaåriga stoet har sett fantastiskt fin ut i sina två överlägsna segrar efter comebacken. Under det långa skadeuppehållet har hon även blivit mamma till Lannem Stina som föddes i april i fjol.
Men på fredag är det Romme som gäller och ”Super-Silje”, som tränas av Ola M Skugstad, blir storfavorit i V64-inledningen. Hon körs av sin ständige följeslagare Tor Wollebaek och har spår elva bakom startbilen över kort distans.

Startlista Eivin Erlandssons Minne 2140 meter autostart
Förstapris: 50 000 kronor
1. Alfie – Lars Erik Karlsson
2. Torwall – Jan-Olov Åberg
3. Trippa Undan – Oskar Kylin-Blom
4. Finnskog Fokus – Torbjörn Jansson
5. Storsjarmören – Kaj Widell
6. Bro Viking – Fredrik Fransson
7. Eldvin – Linda Forsberg
8. Ugga I Mossen – Jan-Olov Persson
9. Närbyjänta – Robert Skoglund
10. Algot Ålj – Angelica Klockar (a)
11. Lannem Silje – Tor Wollebaek

Kanal 75


Kvantitet föder inte kvalitet. Men framgång verkar föda framgång.Med som mest fem starthästar har Kennet Häggström krossat ..


Kvantitet föder inte kvalitet. Men framgång verkar föda framgång.
Med som mest fem starthästar har Kennet Häggström krossat fjolårets siffror och kan se tillbaka på sitt bästa år hittills.
- Det har gått riktigt, riktigt bra. Jag har kört in lite mer än två miljoner kronor med det lilla material jag har. Nu har jag bara tre starthästar, säger Solängettränaren som förutom nästan en miljon konor mer i inkörda pengar även har dubblerat sin segerprocent.
Den mest namnkunniga hästen på tränarlistan är Super Ariel. Hon inledde framgångsrikt säsongen i Frankrike och satte kronan på verket när hon i oktober vann Sto-SM på Åby och belönades med en halv miljon kronor.
- Super Ariel har dragit in det mesta, men de andra har också varit riktigt bra, konstaterar Kennet Häggström.
Det åttaåriga stoet må vara stallets vinstrikaste häst i år men segerrikast (antal segrar) är hon inte. Det är Lisa Mollyn.

Fyra raka
Kennet Häggström erbjöds i början av året att köpa Lisa Mollyn och nappade. En fullträff, med facit i hand. Det sexåriga kallblodet gör precis som sin tränare sitt bästa år hittills.
I juli kom årets första två segrar och nu ståtar hästen med fyra raka.
- I Östersund trodde jag aldrig att hon skulle hinna fram men hon gick riktigt bra till slut. Alla segrarna hon har tagit har hon gjort på ett gediget sätt, berättar Kennet Häggström och tillägger:
- På Bergsåker var hon också riktigt bra. Det loppet såg på förhand himla tufft ut, jag var nära på att inte åka men tänkte att vi far väl ändå.
Det är inte vilka hästar som helst Lisa Mollyn dundrat ifrån. Hon har slagit årets segerrikaste kallblod Blås Undan och senast höll hon undan för årets segerrikaste sto, Mofaksan, när hon vann finalen av Norrlands Stoelit. En oväntad seger, enligt Kennet Häggström.
- Jag trodde att hon kunde vara med där framme men att hon skulle vara så pass bra att hon skulle vinna, det trodde jag inte. När Micael (Melander) körde i sista sväng trodde jag också att det var för tidigt men hon höll hela vägen.
Planen var sedan att Lisa Mollyn skulle få vintervila men den goda formen och ett passande V75-lopp fick Kennet Häggström att tänka om.

”Det är kanonförhållanden”
Juldagen firas på grannbanan Umåker, elva mil norröver från Örnsköldsvik. Lisa Mollyn (V75-4) utmanar återigen från fjärdespår men denna gång startar hon från den främre volten.
Bland motståndet finns Blås Undan, Storsjarmören och även formstarka Myr Faksen, som ser ut att bli favorit.
- De tror lite på den ja, men den kommer få för långt fram. Jag tror mer på de som står på tjugo meter tillägg. Storsjarmören är bra, och kommer de fram fort kan det bli tufft men får Lisa Mollyn bestämma och gå ifrån en bit får de andra jobba för att komma fram, resonerar Kennet Häggström.
Uppladdningen inför måndag har varit bästa tänkbara.
- Det är kanonförhållanden nu, vi har packad snö att träna på.
Trots det och tidigare insatser vågar tränaren inte vara fullt så segerviss.
- Jag tror att hon kan vara med där framme men att vinna ett lopp är alltid svårt och det är bra hästar hon möter. Men hon är bra själv och inte sämre än någon annan. Hon har gått så pass bra och varför ska hon inte kunna göra det igen?

Delad glädje är dubbel glädje
En seger på måndag skulle slå sig in på topp tre bland årets höjdpunkter.
- Den skulle vara minst lika stor som segrarna i Sto-SM och Stoeliten. Det hade ju varit fruktansvärt roligt, det skulle vara pricken över i:et och en toppenjulklapp, säger Solängettränaren som även har något mer på önskelistan.
- Jag äger både Super Ariel och Lisa Mollyn själv, vilket är roligt men det hade varit kul om någon annan också hade varit med. Det betyder himla mycket att det har gått så pass bra men det har varit svårt att få in fler hästar. Jag trodde att det skulle gå bättre nu när det gått så pass bra och det har synts mycket. Vi får hoppas att det kommer, säger Kennet Häggström som efter juldagsfirandet tar sikte mot nästa år.

Gina Söderlund, Kanal 75


För 17 år sedan lämnade Pär Hedberg lilla byn Yttersel några mil nordväst om Örnsköldsvik för att bli lärlin..


För 17 år sedan lämnade Pär Hedberg lilla byn Yttersel några mil nordväst om Örnsköldsvik för att bli lärling hos stortränaren Åke Svanstedt på Axevalla. Numera står han på egna ben och ansvarar sedan många år för Stall Palema.
På lördagen var 35-åringen tillbaka på ”mammas gata” och vilken succé det blev.
Det var första gången Pär Hedberg selade ut hästar i egen regi på sin gamla hemmabana och med sig från Västgötaslätten hade han tre V75-hästar. Det slutade med två segrar samt ett fjärdepris i gulddivisionen.

Fyra i gulddivisionen
Först ut av Pär Hedbergs hästar var Billy Flynn som överraskade med en fjärdeplats i dagens huvudlopp Silverörnen bakom Shadow Woodland.
Därefter svarade Bålsta Palema och Aron Palema för varsin imponerande seger då de vann de två Dagens Dubbel-loppen som avslutande V75-omgången.
I bronsdivisionen (V75-6) fick Bålsta Palema andra utvändigt från sitt bakspår och när sedan kusken Mikael J Andersson attackerade på sista bortre långsidan rundade Bålsta Palema till spets på bara ett par hundra meter och vann sedan säkert. Det var sjunde årssegern på elva starter för den Pär Hedberg-tränade femåringen.
- Fantastiskt att han går bakifrån på det här viset, han har varit bäst i ledningen tidigare, kommenterade Mikael J Andersson.
Silverdivisionen avslutade V75-omgången och det blev på nytt succé för duon Pär Hedberg och Mikael J Andersson. Aron Palema avslutade med ett starkt slutvarv i spåren och sluggade sig förbi Michelangelo Ås sista biten över upploppet.
- Han vet exakt var linjen är och det är väldigt viktigt. Han vill verkligen vara först när det är allvar, sa Pär Hedberg.
Att ta en V75-dubbel ”hemma” på Solänget är förstås stort.
- Jag trodde aldrig det skulle gå. Inte någon gång under loppet. Det är helt sjukt, sa Pär Hedberg efter Aron Palemas seger i V75-7.
- Det är roligt för mig men fantastiskt roligt för Pär, det är nästan så att man blir rörd tycker jag, sa Mikael J Andersson.

Hattrick för Liljendahl
Silverörnen var huvudnumret på Solänget och det blev en mycket enkel seger för favoriten Shadow Woodland. Tillsammans med Ulf Ohlsson dominerade den åttaårige valacken loppet från start till mål i läcker stil.
Det var andra raka segern i Silverörnen för Shadow Woodland och tredje raka för kusken Ulf Ohlsson och tränaren Reijo Liljendahl, duon vann även 2015 med Knows Nothing.
Silverörnen är Solängets största lopp och banans egna lilla elitlopp. Första Silverörnen kördes 1967 och årets upplaga var nummer 51.
- Det här kan man kalla uppvisning. Han visade i dag vilken topphäst det är, sa tränaren Reijo Liljendahl efter den överlägsna triumfen i V75-3.
Segern i Silverörnen (gulddivisionen) var värd 150 000 kronor och segertiden 1.12,6 över distansen 2 140 meter autostart.

Vann trots startgalopp
Säterbests Minne är också ett anrikt lopp på Solänget med 33 år på nacken och årets vinnare tog en minst sagt annorlunda väg till vinnarcirkeln i V75-4. Närby Panik inledde nämligen med galopp och tappade massor av mark och position och hamnade bakom istället för före tilläggshästarna som femte häst i andraspår. Efter en sylvass avslutning i tredjespår sista halvvarvet fångade Närby Panik in favoriten Storsjarmören tillsammans med kusken Peter Eriksson.
- Det blev lite onödigt spännande, sa tränaren, Bollnäs-amatören Daniel Selin.
V75-1 avgjordes till stor del i starten då Urgent Call var snabbast och även försvarade spetsen i duell med Knifetown Winner medan favoriten Palermo Broline startgalopperade.
Väl i spets hade Oskar J Andersson ganska bra kontroll och Urgent Call försvarade sig tappert även sista biten mot Knifetown Winner.
- Jag har haft på känn att han är riktigt snabb från start, nu var det läge att bevisa det, sa en nöjd segerkusk.
Vinnaren tränas av Jörgen Westholm.
Även i V75-2 blev det startgalopp för favoriten och Magic Moves försvann direkt. Det öppnade upp för andrahandsfavoriten It’s Showtime Zaz som Erik Adielsson styrde till spets med två varv från mål. Väl i ledningen dominerade den Timo Nurmos-tränade fuxen loppet och visade att han trivs på lång distans.
- Han var bäst i dag, kommenterade Erik Adielsson.

Spännande upploppsduell
V75-5 var ett försök i Diamantstoet och publiken på Solänget fick se en spännande upploppsduell där Quantum Estelle fick nosen före ledaren Global Teardrop.
Tomas Pettersson styrde fram Quantum Estelle utvändigt ledaren mitt i loppet och sedan handlade det om två ston som båda gav allt hela vägen till mållinjen.
- Hon kämpade till sig segern sista 100. När man har hästens vilja med sig är det fantastiskt, sa segerkusken Tomas Pettersson.
Sju rätt på V75 gav 19 737 kronor. Sex rätt 202 kronor och fem rätt 27 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


V75 och Sommartravet gästade på lördagen Hagmyren utanför Hudiksvall och precis som vanligt lockades storpublik till den historiska travban..


V75 och Sommartravet gästade på lördagen Hagmyren utanför Hudiksvall och precis som vanligt lockades storpublik till den historiska travbanan som fostrat så många profiler.
En av dem är Stig H Johansson och han var en av 8 126 på plats denna soliga lördag och det var faktiskt på dagen 54 år sedan Stig H Johansson körde sitt allra första travlopp just på Hagmyren.
Gulddivisonen var dagens sportsliga höjdpunkt och publiken bjöds på ett rafflade upplopp och en mycket spännande duell där Volstead plockade ner ledaren Magic Tonight i sista stegen. Segertiden mycket fina 1.10,0 över 1640 meter autostart och det innebär banrekord på Hagmyren.
Magic Tonight bombande till ledningen tillsammans med Örjan Kihlström och den åttaårige hingsten gjorde sitt bästa lopp sedan segern i Elitloppet 2015. Magic Tonight gav sig motvilligt och noterades för samma sluttid som Volstead.
- Det var två tuffa hästar som kämpade bra. Det är kvalité på hästen, en rejäl häst, sa segerkusken Johnny Takter.
Johnny Takter körde tidigt fram utvändigt ledaren och Volstead fick göra allt grovjobb själv.
- Det är ett kort upplopp och det gäller vara med där framme. Hästen har visat tidigare att han klarar gå i dödens.
Segern i E.J:s Guldsko var värd 150 000 kronor för ägaren och tränaren Stefan Melander.

Härlig duell i kallblodsloppet
Kallsblodsloppet (V75-4) bjöd också på en duell i publikens smak där hemmahästen Pydin var starkast utvändigt om Storsjarmören.
Ove A Lindqvist bakom Pydin satte press på ledaren redan på sista bortre långsidan och såg sedan ut att ha kontroll över upploppet, även om segermarginalen inte blev så stor.
- Storsjarmören är inte så dålig så jag ville ändå lägga lite hård press på baksidan, men upploppet ner var det lugnt, sa Ove A Lindqvist.
Tränar vinnaren gör Hagmyren-tränaren Niclas Torstemo.

Flera dubbelsegrare
Eva I.H. missade finalen av Stochampionatet med liten marginal och visade med eftertryck att hon gick ner i klass när hon glänste i V75-2 tillsammans med finska toppkusken Mika Forss. Knappa två varv från mål styrde Mika Forss fram Eva I.H., som inledde med 20 meters tillägg över grunddistansen 2 640 meter, utvändigt om ledaren Kinnonna Goj. Mika Forss skruvade upp tempot efterhand och 500 meter från mål fick Eva I.H. full marschorder och hon försvann till en överlägsen seger. Tidigare obesegrade Kinnonna Goj var chanslös att svara tillsammans med kusken Claes Sjöström.
- Claes sa grattis 1000 kvar, avslöjade Mika Forss efter loppet.
Segertiden 1.14,6 är nytt svenskt rekord med en tiondel för fyraåriga ston över 2 640 meter voltstart. Umåker-amatören Ingemar Hultqvist tränar vinnaren.
Mika Forss tog en V75-dubbel och skrällde även i silverdivisionen (V75-5) tillsammans med Timo Nurmos Zenit Brick, som svarade för ett mycket starkt slutvarv i tredjespår.
- Hästarna har fin form och jag bara kör dom, sa segerkusken ödmjukt.
Timo Numos har stallet i bra form och Solvallatränaren kunde även räkna in en V75-seger i bronsdivisionen (V75-6) där Linus Boy spurtade till seger före stallkamraten Mellby Demon. Hård körning i täten bäddade för Timo Nurmos duo som inledde från sämsta lägena, spår 8 och spår 12.
I segersulkyn satt Johnny Takter som även han kunde lämna Hagmyren med två V75-segrar.

Ingen vinnare från ledningen
I V75-1 såg det ut som att Olle Alsén var på väg mot en jätteskräll med Maison Plage. Men ”enprocentaren” fick mjölksyra sista biten och blev upphunnen av Qamaro C.D. I segersulkyn satt Kaj Widell och tränar gör Hans R Strömberg.
- Jag kände redan 150 meter kvar att jag kan hinna dit, sa Kaj Widell.
Storfavoriten Highland Park inledde med startgalopp.
Positionen i rygg på ledaren kallas ”vinnarhålet” och i V75-7 bjöd visade skrällen Joe Hoo Lee varför. När luckan kom mitt på upploppet så speedade norske gästen sylvasst i händerna på kusken Per Linderoth.
Därmed noterade vi att ingen häst lyckades vinna från ledningen på Hagmyren som annars är känd som en bana som gynnar de främre hästarna med sitt korta upplopp.
Utdelningen på V75 blev 174 175 kronor för sju rätt. Sex rätt gav 1 435 kronor och fem rätt 122 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


V75 och Sommartravet gästade på lördagen Hagmyren utanför Hudiksvall och precis som vanligt lockades storpublik till den historiska travban..


V75 och Sommartravet gästade på lördagen Hagmyren utanför Hudiksvall och precis som vanligt lockades storpublik till den historiska travbanan som fostrat så många profiler.
En av dem är Stig H Johansson och han var en av 8 126 på plats denna soliga lördag och det var faktiskt på dagen 54 år sedan Stig H Johansson körde sitt allra första travlopp just på Hagmyren.
Gulddivisonen var dagens sportsliga höjdpunkt och publiken bjöds på ett rafflade upplopp och en mycket spännande duell där Volstead plockade ner ledaren Magic Tonight i sista stegen. Segertiden mycket fina 1.10,0 över 1640 meter autostart och det innebär banrekord på Hagmyren.
Magic Tonight bombande till ledningen tillsammans med Örjan Kihlström och den åttaårige hingsten gjorde sitt bästa lopp sedan segern i Elitloppet 2015. Magic Tonight gav sig motvilligt och noterades för samma sluttid som Volstead.
- Det var två tuffa hästar som kämpade bra. Det är kvalité på hästen, en rejäl häst, sa segerkusken Johnny Takter.
Johnny Takter körde tidigt fram utvändigt ledaren och Volstead fick göra allt grovjobb själv.
- Det är ett kort upplopp och det gäller vara med där framme. Hästen har visat tidigare att han klarar gå i dödens.
Segern i E.J:s Guldsko var värd 150 000 kronor för ägaren och tränaren Stefan Melander.

Härlig duell i kallblodsloppet
Kallsblodsloppet (V75-4) bjöd också på en duell i publikens smak där hemmahästen Pydin var starkast utvändigt om Storsjarmören.
Ove A Lindqvist bakom Pydin satte press på ledaren redan på sista bortre långsidan och såg sedan ut att ha kontroll över upploppet, även om segermarginalen inte blev så stor.
- Storsjarmören är inte så dålig så jag ville ändå lägga lite hård press på baksidan, men upploppet ner var det lugnt, sa Ove A Lindqvist.
Tränar vinnaren gör Hagmyren-tränaren Niclas Torstemo.

Flera dubbelsegrare
Eva I.H. missade finalen av Stochampionatet med liten marginal och visade med eftertryck att hon gick ner i klass när hon glänste i V75-2 tillsammans med finska toppkusken Mika Forss. Knappa två varv från mål styrde Mika Forss fram Eva I.H., som inledde med 20 meters tillägg över grunddistansen 2 640 meter, utvändigt om ledaren Kinnonna Goj. Mika Forss skruvade upp tempot efterhand och 500 meter från mål fick Eva I.H. full marschorder och hon försvann till en överlägsen seger. Tidigare obesegrade Kinnonna Goj var chanslös att svara tillsammans med kusken Claes Sjöström.
- Claes sa grattis 1000 kvar, avslöjade Mika Forss efter loppet.
Segertiden 1.14,6 är nytt svenskt rekord med en tiondel för fyraåriga ston över 2 640 meter voltstart. Umåker-amatören Ingemar Hultqvist tränar vinnaren.
Mika Forss tog en V75-dubbel och skrällde även i silverdivisionen (V75-5) tillsammans med Timo Nurmos Zenit Brick, som svarade för ett mycket starkt slutvarv i tredjespår.
- Hästarna har fin form och jag bara kör dom, sa segerkusken ödmjukt.
Timo Numos har stallet i bra form och Solvallatränaren kunde även räkna in en V75-seger i bronsdivisionen (V75-6) där Linus Boy spurtade till seger före stallkamraten Mellby Demon. Hård körning i täten bäddade för Timo Nurmos duo som inledde från sämsta lägena, spår 8 och spår 12.
I segersulkyn satt Johnny Takter som även han kunde lämna Hagmyren med två V75-segrar.

Ingen vinnare från ledningen
I V75-1 såg det ut som att Olle Alsén var på väg mot en jätteskräll med Maison Plage. Men ”enprocentaren” fick mjölksyra sista biten och blev upphunnen av Qamaro C.D. I segersulkyn satt Kaj Widell och tränar gör Hans R Strömberg.
- Jag kände redan 150 meter kvar att jag kan hinna dit, sa Kaj Widell.
Storfavoriten Highland Park inledde med startgalopp.
Positionen i rygg på ledaren kallas ”vinnarhålet” och i V75-7 bjöd visade skrällen Joe Hoo Lee varför. När luckan kom mitt på upploppet så speedade norske gästen sylvasst i händerna på kusken Per Linderoth.
Därmed noterade vi att ingen häst lyckades vinna från ledningen på Hagmyren som annars är känd som en bana som gynnar de främre hästarna med sitt korta upplopp.
Utdelningen på V75 blev 174 175 kronor för sju rätt. Sex rätt gav 1 435 kronor och fem rätt 122 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Jan Kristian Waaler är en av Norges största tränare. På onsdagen åkte han långt för att starta en häst i Solvalla V86..


Jan Kristian Waaler är en av Norges största tränare. På onsdagen åkte han långt för att starta en häst i Solvalla V86 – en bana han aldrig segrat på förr.
Hästen som skulle ordna det hade märkligt nog endast tagit två vinster på 19 startar i karriären innan onsdagens start. Ändå ser femårige Malkin N.O. ut att vara något extra.
Hästen utstrålar klass men har fått karriären förstörd av diverse kroppsliga skavanker.
Med väldeliga kliv avgjorde nu den norske hästen med ett nafs och tog över i den sista kurvan efter att ha serverats en vilsam resa av Björn Goop. Överlägset på 1.12,1 över 1640 meter, autostart.
Kvällens största favorit spelad på hela 70 procent på V86.
- Det gick undan rejält där i sista kurvan. En riktigt fin häst som hade krafter kvar i mål med bomullen kvar i öronen. Men det är en bra tränare också så det var bara att sätta sig upp och köra, summerade Björn Goop.

Världsmästaren på g
Jan Kristian Waaler jämförde för egen del Goop med mytomspunne norske kusken Ulf Thoresen.
- Vi har haft höga förväntningar. Hästen har varit bra hela tiden men haft otur med sjukdomar. Det är tur att vi har tålmodiga ägare som trott på det jag sagt om hästen, sa norrmannen.
VM-vinnaren från 2015 Papagayo E. är långtidsskadad. Läget med honom?
- Han är kjempefin men som alla vet tar det tid med gaffelbandsskador. Innerst inne tror jag han blir en världshäst igen, sa en glad Jan Kristian Waaler.

Mera norskt för Goop
Björn Goop tog tre segrar på Solvalla. I stoloppet, V86-4, blev det seger med en annan norsktränad häst ,Escada B.R. från Eirik Höitomts stall.
Bollnäshästen Spitcam Jub är säkerheten själv och tjänade hela 720 000 kronor förra året. Nu satt körande Kaj Widell still i tredjeparet utvändigt och lät konkurrenterna göra jobbet. 700 kvar vred Widell på och hästen avslutade sin vana trogen stadigt till mål i tredjespår.
- Fantastisk häst. Och då ska man veta att han höjer sig en klass utan skor, så det kan bli roligt i år också, sa Kaj Widell om hästen som tränas av amatören Micael Broberg.
I V86-avslutningen på Solvalla fick Roger Walmann en dubbelseger. Örjan Kihlström vann loppet med Diffarn Am, Kenneth Haugstad körde Actual Star som var tvåa i mål.

Kallt på Bergsåker
Solvalla delade onsdagens V86-giv med Bergsåker. I Sundsvall var det kallt med 13 bleka minusgrader under kvällen.
I V86-1 gick spelfavoriten segrande ur striden i loppet för den näst högsta klassen.
Höwings Star hade innerspåret och riskerade att bli fast.
Det löste John Östman med att släpa lite i starten och var ute direkt och hittade andraparet utvändigt.En omdiskuterad manöver. 
När hästen framför galopperade 600 meter från mål blev det rena E4-an till mål för hästen som vann bronsdivisionen på V75 i oktober.
Ingemar Hultqvist, amatör från Ratu strax söder om Umeå, visar fortsatt toppform med sitt stall.
Jan-Olov Persson vann kallbodsloppet med Tand Tuff. Storfavoriten Art Nökkve var inte som bäst från ledningen. Blås Undan drog tåget i tredjespår sista 700 och var tapper men det var smygkörde Storsjarmören och andrahandsfavoriten Tand Tuff som gjorde upp sista meterna.

Skoglund mös
Robert Skoglund kom fram i andraparet utvändigt från bakspåret i fyraåringsloppet med Balotelli Crown och satt mest och mös i det för årstiden höga tempot. Attack i den sista kurvan och efter lite trassel när huvan skulle ryckas i mitten av upploppet höll hingsten smygkörde andrahandsfavoriten Whitsun Eve bakom sig.
Ulf Eriksson vann V86-7 med överraskningen Alvena Valva, tvåa stallkompisen och favoriten Dragon Powerfly med tränaren Per Linderoth i sulkyn.
V86 delade ut 100 767 kronor för åtta rätt, 823 kronor på sju rätt och 73 för sex rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-6 John Östman 2140/11 C 7 29.1 74
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Ove A Lindqvist 2160/12 A 3 28.1 36
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-7 Ove A Lindqvist 2660/15 B 1 28.2 44
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-4 Ove A Lindqvist 2660/11 C 1 27.5 39
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-8 Leif T Dahlberg 2640/1 D 2 28.6g 297
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-8 Leif T Dahlberg 2168/8 C 4 28.5 178
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Ove A Lindqvist 2160/12 C 5 27.5 34
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-8 Ove A Lindqvist 2140/3 D 3 24.6 44
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-9 Ove A Lindqvist 1640/11 B 3 24.1 58
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-7 Ove A Lindqvist 2140/7 C 3 24.6 144
2017-10-30 2017-10-30 Boden-6 Ove A Lindqvist 2640/1 B 1 28.6 19
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-6 Ove A Lindqvist 2660/5 C 3 27.5 29
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-7 John Östman 2140/5 C 4 24.2 116
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-8 Ove A Lindqvist 2160/9 B 2 25.2 25
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-8 Jan Norberg 2140/6 D 2 24.1 66
2017-07-15 2017-07-15 Norge-4 Ove A Lindqvist 2040/3 C 1 50
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-6 Ove A Lindqvist 2180/8 A 0 g 43
2017-06-17 2017-06-17 Boden-10 Ove A Lindqvist 2140/1 D 0 889
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-11 Örjan Kihlström 2660/12 A 0 27.0g 46
2017-04-07 2017-04-07 Boden-6 Ove A Lindqvist 2680/13 A 0 31.9g 26
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-8 Ove A Lindqvist 2660/11 C 3 26.8 224
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-8 Ove A Lindqvist 2160/12 D 4 26.2 207
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-7 Ove A Lindqvist 2640/6 B 2 28.1 108
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-1 Ove A Lindqvist 1640/9 A 1 28.4 29
2018-10-29 2018-10-29 Boden-6 Ove A Lindqvist 2160/6 C 0 g 40
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-8 Jan Norberg 2140/3 D 4 25.7g 131
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-1 Jessica Erlandsson 1680/10 A 0 33.6g 61
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-8 Malin Viklund 3200/7 B 6 27.1 347
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-5 Malin Viklund 2640/3 C 0 28.8g 217
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-4 Jessica Erlandsson 2160/7 A 3 27.5 40
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-6 Malin Viklund 1660/12 A 6 24.4g 62
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-5 Malin Viklund 2060/10 B 3 24.2 204
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-4 Malin Viklund 1640/10 B 0 g 351
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-10 Malin Viklund 3180/14 A 0 30.2 301
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-7 Ove A Lindqvist 2160/13 D 0 23.5 426
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-7 Ove A Lindqvist 1640/1 C 0 g 118
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-5 Ove A Lindqvist 2180/13 A 2 24.9 105
2018-04-12 2018-04-12 Boden-6 Ove A Lindqvist 2160/6 B 3 26.9 54
2018-03-16 2018-03-16 Boden-2 Ove A Lindqvist 1660/8 A 0 g 25
2018-03-09 2018-03-09 Romme-4 Kaj Widell 2140/5 B 5 24.4 192
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-10 Kaj Widell 2660/15 B 0 29.4g 332
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-8 Ove A Lindqvist 2640/4 C 5 26.6g 102ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se