Stoletheshow travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Stoletheshow travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Stoletheshow har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-08-02 2021-08-02 Mantorp-4 Rikard N Skoglund 2140/8 C

Nyheter för travhäst Stoletheshow


Tycoon Conway Hall mötte bland annat Racing Mange som var stor favorit i Åbergs Nästa med 75 000 kronor i förstapris. Elvaårige Tycoo..


Tycoon Conway Hall mötte bland annat Racing Mange som var stor favorit i Åbergs Nästa med 75 000 kronor i förstapris. Elvaårige Tycoon Conway Hall visade inga ålderskrämpor och flög till ledningen i en mycket snabb öppning. Racing Mange fick den otacksamma uppgiften att trava utvändigt och första varvet travades på 1.11,0. I sista sväng visade Racing Mange att han inte hade sin bästa dag och var en slagen häst. Tycoon Conway Hall fick ett par längders försprång och höll undan till en knapp seger före en vasst avslutande Stoletheshow.
- Det var snabba hästar innanför och jag fick köra mig till ledningen. Han svarat för flera fina lopp även för Steen Juul som hade hästen tidigare. Det är inte bara jag som bestämmer om vi ska vara med i Hugo Åbergs Memorial och det beslutet får vi ta senare, sade Flemming Jensen.
Flemming Jensen vann även med Even Steven och Eenymeenyminymoedk som bägge svarade för vassa prestationer som favoriter.
- Even Steven var riktigt bra och Eenymeenyminymoedk går alltid till mål och hon har en fantastisk inställning.
I ett uttagningslopp till Breeders Course för treåriga hästar visade Alessandro Gocciadoro upp en riktig flygmaskin. Colibri Jet tog över ledningen efter 400 meter och sedan valde Gocciadoro att dra på i ett mycket högt tempo. Första varvet travade på 1.12,0 och Colibri Jet fortsatte i ett stenhårt tempo och kom i mål på vassa 1.11,0/1640 meter autostart.
- Det var en mycket bra prestation och vi kommer tillbaka för att vinna finalen och hästen kommer att stanna kvar i Sverige, sade Alessandro Gocciadoro.
Finalen av Breeders Course går den 27 juli med ett förstapris på 700 000 kronor.
Sex rätt betalade 2984 kronor, fem rätt 41 kronor och fyra rätt 8 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Mantorptravet stod värd för V75 och huvudnumret var loppet uppkallat efter den Östgötska banans största profil genom tiderna. Superstoe..


Mantorptravet stod värd för V75 och huvudnumret var loppet uppkallat efter den Östgötska banans största profil genom tiderna. Superstoet Ina Scot föddes 1989 och var drottning i sin kull innan hon som äldre vann bland annat Prix d’Amerique. Med 20 miljoner kronor insprunget är hon svensk travhistorias vinstrikaste sto. Hur Önas Princes meriter står sig vid en jämförelse när hans karriär summeras återstår att se, men han har kvalitéer som räcker långt.
- Det här är den bästa häst jag någonsin har tränat. Han har allt som en riktig topphäst ska ha. Han har en fruktansvärd startsnabbhet, han är väldigt travsäker och har också styrkan som ett väldigt bra vapen, han kan hålla den höga farten länge, sa Per Nordström.Hingsten visade prov på samtliga egenskaper när han dundrade till ledningen från spår åtta bakom startbilen och sedan gick undan till mycket enkel seger på banrekordet 1.11,1 över 2 140 meter.
- Jag hade 1.02,2 på GPS-klockan, det var topphastigheten in i första sväng, så han har enorma fartresurser. Sedan är han så väldigt klok. När han kommer först släpper han grejerna och ligger inte på någonting. Det är en undantagshäst. Ecurie D. vann loppet på en 12-tid i fjol och han springer en sekund fortare, så då vet vi vad vi pratar om för kaliber på häst.
Segern, som var hingstens sjätte raka fullträff, belönades med en kvarts miljon kronor och därmed passerade han tre miljoner kronor insprunget. Hans nästa start är planerad till Sprintermästaren i Halmstad 8 juli.
- Nu får han en lugn återhämtningsvecka och sedan tränar vi lite lagom. Vi ska öva lite på jänkarvagn, det är det enda vi kommer att ändra på till nästa gång, annars gäller det att konservera den här formen. Det här kommer bli ett häftigt år.
Nederländske gästen King Schermer blev tvåa i Ina Scots Ära och Mister Hercules avslutade starkt som trea.

Handsome Brad överlägsen efter tuff körning
Gulddivisionen fick en rivig inledning då Milligan’s School kom igenom från sitt bakspår och laddades mot ledningen. Men Rikard N Skoglund ville inte ha rygg på fältets mest meriterade häst utan svarade tätpositionen med Stoletheshow, som inte stod pall för den tuffa öppningen och kom i mål som jumbo. Vinnaren Handsome Brad togs istället lugnt från start och sedan han lotsats fram utvändigt om ledaren varvet från mål stack han undan till överlägsen seger över upploppet.
- Det var imponerande. Det blev bra kört där Calle hade en plan som verkligen stämde och sedan var hästen bara bäst. Han är ofta lite undanskuffad i snacket och kanske var det lite i dag också, men han är rätt bra, sa topphästens tränare Ulf Stenströmer.

”Otroligt lycklig”
I bronsdivisionen blev det hemmaseger genom Stefan P Pettersson-tränade Amerindienne. Favoritspelade Sato fick en tung inledning till ledningen och hade inget att sätta emot när Örjan Kihlström kastade loss vinnaren från andra par utvändigt på den sista bortre långsidan. Halvvarvet från mål övertog Amerindienne ledningen och den behöll han utan bekymmer in i mål.
- Nu är jag bara otroligt lycklig. Jag har alltid sagt att den här hästen har kapacitet för att vara med och kriga i gulddivisionen och det tycker jag att han har bara vi kan hålla honom så att han travar hela vägen, sa Stefan P Pettersson.

Hög utdelning efter två skrällar
Klass II blev en uppgörelse mellan nederländske Edens Boy och danske Staro Obrigado. Den förstnämnde bar favoritskapet men fick ingenting gratis. Trots ett tufft lopp tog han över ledningen dryga halvvarvet från mål och i slutkurvan hade han ryckt åt sig en stor ledning. Men Sören Kolbergs Staro Obrigado hade torrt spurtkrut och med Steen Juul i sulkyn tog han in meter för meter och strax före mållinjen var dansk seger ett faktum.
Även Italien bokförde sig för en seger när Alessandro Gocciadoro-tränade Zorro Wind (Mika Forss) utklassade motståndet i klass I.
I diamantstoet skrällde Magnus Dahléns Alhambra Mail (Carl Johan Jepson) och när Robert Bergh-tränade Pinto Bob (Torbjörn Jansson) överraska i den avslutande silverdivisionen rusade utdelningen för sju rätt upp till 810 878 kronor. Sex rätt gav 3 415 kronor och fem rätt 184 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Innerspår bakom bilen är melodin som gäller för Rikard N Skoglund denna lördag. Och att nyttan av detta läge varierar från ..


Innerspår bakom bilen är melodin som gäller för Rikard N Skoglund denna lördag. Och att nyttan av detta läge varierar från olika banor är ingen nyhet för den travinsatte.
Hur ser Skoglund på innerspår på Mantorp?
- Det är väl inte helt optimalt. På sådana banor som Bergsåker och Axevalla är det väl bättre, men det är heller inte det sämsta. Jag vill inte byta spår om man säger så, säger Skoglund apropå 1 Mr Mah Can i lördagens huvudlopp Ina Scots Ära (V75-6).
- Han är snabb ut. Från spår 1 tror jag att han har goda chanser att hålla upp ledningen. Jag tror inte att jag hade tagit ledningen från spår 8 mot Önas Prince, men jag tror inte att han gör samma sak mot vår häst.
2 Stoletheshow (V75-3) var enorm som tvåa från ledningen efter vansinnesöppning i Jubileumspokalen i fjol, då han varvade på 1.08,7 och gick i mål på 1.10,3/2 140 meter autostart, bara slagen av Who’s Who. Däremot har hästen ännu inte segrat på fyra starter under 2021.
- Han var väldigt bra i fjol, framförallt kom han igång den här årstiden och blev bättre och bättre. Sedan kulminerade det med hans insats i Jubileumspokalen. Jag tycker faktiskt att han har varit bättre i år än i fjol vid samma tidpunkt, även om man kanske har haft högre krav på hästen i år. Han har känts bra och haft lite otur med löpningsförloppen. Senast satt han fast med lite krafter kvar så det känns bra.
Hur är rapporten från tränaren Marcus Lindgren inför morgondagen?
- Han verkar nöjd. Hästen har tränat bra och tagit loppet bra senast. Vi är optimister och jag tycker att vi har fått ett bra läge den här gången. Det är klart att vi är intresserade av att ta oss till ledningen och köra där, han är ju snabb ut. Men jag har kollat lopparkivet och jag tycker att Björns häst (4 Short In Cash) är väldigt snabb ut också. Vi hoppas att vi kan hålla ut honom initialt och köra i ledningen, han har gjort väldigt bra lopp därifrån.

”Känns inte så aktuellt att släppa”
Hur går tankarna bakom 1 Mellby Harissa (V75-4)?
- Jag har bara kört henne en gång och då var hon väldigt bra. Men det var ett voltstartslopp så jag är inte helt uppdaterad på hur bra hon öppnar från spår 1. Men hon var väldigt bra senast på Åby och gick väldigt fort till slut. Det var en årgångshäst i fjol som tävlade mot de allra bästa och hade säkert kunnat vinna något av de största loppen om hon haft lite mer tur. Det är en väldigt fin häst som tycks ha bra form.
Känns det som att hon är kvick första biten eller en mediumhäst första biten?
- Jag brukar alltid säga att om hästarna kan avsluta så väldigt snabbt så borde de rimligtvis kunna öppna väldigt snabbt också. Om man kollar hennes avslutning senast på Åby, om hon öppnar lika snabbt som hon avslutade då så är hon säkert bra mycket snabbare än medel.
1 Sashay Kemp (V75-5) har du skrällt med förut. Har du skrällfeeling även imorgon?
- Jag tycker faktiskt att hon gjorde sitt bästa lopp senast, även om hon inte vann den gången. Då låg hon på ledningen och satte upp tempot själv där framme, vi bjöd in de andra eftersom hon blev lite het. Hon höll bättre än hon har gjort i tidigare lopp. Hon har haft sin akilleshäl 50 meter före mål, hade mållinjen varit 50 meter närmare så hade hon vunnit fler lopp än hon har gjort. Men jag tycker att hon har förbättrat det där hela tiden och blivit starkare med loppen. Det ska bli spännande att se imorgon.
Har du förhoppningar om att kunna nå ledningen och ha henne i ett fint tag?
- Det spelar egentligen inte så stor roll. Om jag kört 1.15 första varvet eller 1.12,5 första varvet så har det inte spelat så stor roll, hon har haft de här tendenserna sista 50 ändå. Hon har aldrig startat på Mantorp, jag tror att det kan vara nyttigt för henne att komma till ny omgivning där hon inte vet hur allt fungerar. Jag tycker personligen att hon har gjort sina bästa lopp i ledningen. Det känns inte så aktuellt att släppa.

”Bli kul att se vad Mr Mah Can kan göra från ledningen”
Vad kände du i 1 Spickleback Face (V75-7) vid galoppen senast, jämfört med vinsten gången innan?
- På Eskilstuna var han väldigt fin, vi körde väl under 1.10 sista varvet och han vann helt okörd så den insatsen var imponerande. Senast på Solvalla så galopperade han in i första sväng. Vi fick en häst på utsidan som gick ner framför oss så att jag fick ta i honom i kurvan och det blev lite stänkigt, så han rullade över i galopp. Det blev inget lopp den gången.
Vad krävs för att ni ska vinna den här gången?
- Vi har favoriten från spår 1 (Algot Zonett) och min feeling är att den kan bli över från start. Spår 1 på Mantorp är inte lika bra som på Bergsåker. På Bergsåker kanske den hade kunnat freda sig, men jag tror inte att han kommer att kunna hålla någon ledning och då måste han ta sig ut. Min plan är att vi ska försöka öppna så bra vi bara kan och det är inte helt omöjligt att vi kan sitta i ledningen efter 500 meter.
Vad heter bästa chansen för Rikard N Skoglund imorgon?
- Det är svårt att säga. Jag tycker att jag kör jättefina hästar och vi har haft jättetur med spårlottningen. Det är nästan pass på den frågan, men om jag tvingas svara på den så ska det bli kul att se vad Mr Mah Can kan göra från ledningen i det där fina loppet. Det är den som jag tror kan ha bäst chans.

Robin Johansson, Kanal 75


Påskhelgens Spring Race med V75® fyra dagar i rad fortsatte på lördagen i Halmstad och dagens sportsliga höjdpunkt var anrika Yngve La..


Påskhelgens Spring Race med V75® fyra dagar i rad fortsatte på lördagen i Halmstad och dagens sportsliga höjdpunkt var anrika Yngve Larssons Memorial. Loppet som körts sedan 1979 hade lockat att starkt startfält och 2016 års vinnare Tycoon Conway Hall tog hand om ledningen. Favoritspelade Stoletheshow fick positionen utvändigt om ledaren och bakom honom tassade Harran Boko. Halvvarvet fån mål hissade favoriten nödflagg och då klev Harran Boko in i matchen. I sin tränare Conrad Lugauers händer spurtade han till seger på snabba 1.10,2 över 1640 meter med bilstart.
- Han ger mig mycket den här hästen. Jag och pappa äger honom tillsammans och jag har haft honom som passhäst i tre år. Det har varit ”ups and downs”, vi har varit i Frankrike och vi har varit i finaler på Solvalla. Det är en hedershäst och jag tror inte att vi har sett botten i honom än, sa Simon Mitman

Startgalopp för dunderfavoriten
Farlander Am radade upp segrarna under fjolåret och bar ett blytungt favoritskap när han nu gjorde första starten efter vinteruppehåll. Men en startgalopp modell större spolierade hans segermöjligheter och sköt åtskilliga V75-system i sank.
- Det är inte roligt att förlora med en storfavorit på V75. Han var lite spänd i volten och ville iväg, kommenterade kusken Stefan Persson.
Vann loppet gjorde Quite Special som efter en elegant styrning av Hanna Lähdekorpi spurtade till hemmatränarens första seger i V75.
- Det känns fantastiskt roligt. Det är som en milstolpe som man kan bocka av, sa Lähdekorpi.

Överlägsen skrällseger
Jägersrotränaren Bo Örberg triumferade också i V75 för första gången. Från spår sex bakom startbilen dundrade han till ledningen med treprocentaren Scorpion’s Madness, höll tempot väl uppskruvat, och vann närmast överlägset.
- Han är lite bättre i ledningen än bakifrån och jag vet att han är stark och rejäl, så jag tänkte att vi drar på rejält, klargjorde en mycket glad Bo Örberg efter loppet.
- Det är ju helt fantastiskt! Han betyder mycket för mig den här hästen och det här är min största seger.

Fyrling till Untersteiner
I Cruzado Dela Noches stoserie snuvade Alicia Bore favoriten Galant Sisu på ledningen och därmed låg vägen öppen för andrahandaren Darah Bibo. Sedan hon övertagit ledningen i sin tränare Peter Untersteiners händer stack hon undan till seger i imponerande stil.
- Hon kändes väldigt kaxig. Hon bara drog på och var verkligen löpsugen, sa Untersteiner.
Hemmaprofilen hade vunnit två lopp redan innan V75 tog sin början och inom spelformen satte han även dit nyförvärvet Kirsi Boko.
- Hon har faktiskt varit ett psykfall som vi har fått brottas med i vinter. Det såg mörkt ut ett tag men den senaste månaden har hon fått mycket bättre självförtroende och börjat tänka på att trava istället för att krångla till det, och i dag gjorde hon faktiskt allting rätt.

Multijackpot på V75
Joakim Lövgrens skräll Happy Few gjorde en mycket stark prestation när han rundade fältet från femte par utvändigt och Christoffer Erikssons Zlatan Knick förtjänar också högsta betyg för sin spetsseger.
De som prickade in samtliga vinnare på V75 fick för det 152 540 kronor. På söndagen är det final för Spring Race när en multijackpot ska delas ut på V75 på Romme.

Ola Johansson, Kanal 75


Loppet med det långa namnet var huvudnumret inom V86® och där bjöds också på kvällens sportsliga höjdpunkt. Antonio Tr..


Loppet med det långa namnet var huvudnumret inom V86® och där bjöds också på kvällens sportsliga höjdpunkt. Antonio Trot startade med 20 meters tillägg och fick den otacksamma uppgiften att trava som första häst i andraspår bakom ledande favoriten Gardner Shaw. Men det bekom inte den Timo Nurmos-tränade åttaåringen som har hittat sitt livs form. När mållinjen passerades för näst sista gången hade körande Claes Sjöström låtit hästen glida fram utvändigt om ledaren och under slutrundan fick den senare utstå obarmhärtig press. Halvvarvet från mål tog Antonio Trot över ledningen och när mållinjen skars hade han gått ifrån tvåan Stoletheshow med mer än tre hästlängder.
Även Antonio Trots stallkompis Aragorn As stod för en bländande insats i sin debut för Timo Nurmos. Tongångarna från stallet gick i dur inför loppet och hästen levde upp till förväntningarna. Jorma Kontio lämnade inte heller något åt slumpen utan körde till ledningen tidigt och kunde sedan defilera hem segern.

Uppvisning i stoloppen
Omgången delades mellan Solvalla och Jägersro och det kördes ett stolopp på vardera bana för hästar som tjänat strax under miljonen. I båda loppen bjöds det på uppvisning. På Jägersro var det Magnus Dahlén-tränade Veiled som utklassade motståndet när hon efter anfall från tredje par utvändigt på sista bortre långsidan enkelt klädde av ledande favoriten Divane Godiva och gick undan till överlägsen seger. I sulkyn satt Christian Cracchiolo.
På Solvalla var det årsdebuterande Whelk som stod för showen. I sin tränare Jörgen Westholms händer flög hon till ledningen och därifrån pinnade hon undan till mycket enkel triumf före stark avslutande favoriten Cactus.

Storskräll bara bäst
Segervane dansken Hunter Dragon gästade Jägersro och han fick återvända över sundet med ännu en etta i resultatraden. Trots vissa trafikproblem från sitt bakspår, samt att han inte fungerade perfekt utan sprang och bröt i kurvorna, avväpnade han enkelt motståndet till slut. Körde gjorde Birger Jörgensen och tränar gör Morten Juul.
I Februaristayern över tre varv på Jägersro serverades formstarke Totti Face en riktig smörresa i rygg på ledaren av Stefan Persson och det tackade han för genom att spurta förbi favoritduon Happy Few och Arvid S.H. när luckan uppenbarat sig i slutsvängen.
- Vi har haft lite ångest över att vi har startat lite tätt, men han har bara blivit bättre och bättre, konstaterade hästens ägare och tränare Lena Uddeholt Andersson.
Kvällens stora skräll levererades av Adrian Kolgjini och hans Dominic Wibb. Och hästen var bara bäst. Spelad på blott fyra procent på V86 dundrade han fram till positionen utvändigt om ledaren och när skuggande andrahandsfavoriten Express A.P. satte in stöten i slutkurvan lättade bara Adrian Kolgjini på tömmarna och lät Dominic Wibb gå ifrån med flera längder.
Många spelare fick en mindre kalldusch även i den sista avdelningen på V86, när nioprocentaren The Bald Eagle, tränad av Reijo Liljendahl, höll undan från ledningen tillsammans med Magnus A Djuse.
För åtta rätt på V86 uppgick belöningen till 32 622 kronor. Sju rätt delade ut 261 kronor och för sex rätt fick man 34 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Solvalla Hästägarförenings Vårvintervandringspris går som den sjätte avdelningen på V86® på onsdagen i en jackpo..


Solvalla Hästägarförenings Vårvintervandringspris går som den sjätte avdelningen på V86® på onsdagen i en jackpotomgång där det enligt prognosen kan bli 18 miljoner till en ensam vinnare med åtta rätt.
Stoletheshow är med sina 3,4 miljoner intjänat rikast i fältet i V86-6 och står med 20 meters tillägg i medeldistansloppet. Rikard N Skoglund kör.
Halmstadtränaren Marcus Lindgren är nöjd med både häst och förutsättningar.
Stoletheshow som under karriären utmärkt sig som en frontrunner ska få moppa till sig med ett lopp i kön i årets första start, med hästar som Ferrari Sisu och Antonio Trot på samma tilläggsvolt.
- Vi är inte ute efter att kräva seger av honom i årsdebuten. Men han har övervintrat väl så jag vill inte lämna något avslag heller. Han ska räknas och jag tycker väl att han normalt ska vinna ett sådant här lopp…men det är svårt att räkna på hur stor chans han har den här gången, säger Marcus Lindgren.
Just det faktum att Stoletheshow ska gå bakifrån på Solvalla ställer till det för Lindgren när han ska sia om chanserna.
- Anledningen till att jag anmälde honom till det här loppet överhuvudtaget är att jag vill att han går bakifrån den här gången. Hästen har gått i ledningen åtta gånger i rad och det vore nyttigt för honom att få prova någonting annat, säger han.

Känd för en andraplats
Stoletheshow är norskfödd och har hållit sig framme i unghästloppen i födelselandet under sina två första tävlingssäsonger.
2018 vann hästen norska kriteriet och derbyäventyret 2019 slutade med en fjärdeplats.
Det Stoletheshow är mest känd för är emellertid en andraplats.
I Jubileumspokalen på Solvalla i augusti förra året var hästen var makalöst tapper efter en hård kubbning om ledningen i loppet och blev bara passerad av Missle Hill sista biten.
Rikard N Skoglund tog emot när Magnus A Djuse testade med Zarenne Fas. Första 500 klockades till 1.05,7 och första 1000 till 1.08,7.
- Jo, den andraplatsen kommer man väl att irritera sig över resten av livet. Samtidigt är vi stolta över vad han presterade den dagen. Men det kändes märkligt att en häst som vars så fruktansvärt bra inte fick vinna, säger Marcus Lindgren.
Efter loppet på Solvalla talades det lika mycket om tvåan Stoletheshow som ettan i mål Missle Hill…
- Jag tror att det var första gången som de stora massorna förstod hur bra han var.
Jag visste ju. Eftersom vi inte kunna vässa honom så många gånger i livet har behövt lite tid på sig. Han var vässad inför kriteriet och inför Jubileumspokalen. I övrigt i karriären har han mest fått hålla sin form med att träna på lite lugnt och startat på.

”Inte långt efter Disco Volante”
Dubble elitloppsdeltagaren Disco Volante tränades upp av Lindgren och inledde karriären med sex starter som treåring i Halmstad.
Lindgren har svårt att bestämma sig om vem som är bättre av Stoletheshow och Disco Volante.
- Alltså det här med ”bästa”…det är väldigt svårt att uttala sig om. Den jag tycker har haft störst potential av alla hästar jag haft är Disco Volante. Men den här är väl inte så långt efter. Och i år vet jag inte vem som ska bli bäst.
Kan det bli en start i Elitloppet för Stoletheshow?
- Ja, ingen omöjlighet. Men än så länge har vi ingen specifik plan för 2021, annat än att han ska gå i högsta klassen hela våren och sommaren. Jag vill nog vänta till i början av april och se var han står innan vi lägger någon exakt plan över vilka lopp han ska vara med i.
Det blev lite rubriker där ett tag om att hästen skulle flyttas till USA och Åke Svanstedts träning och du dementerade. Vad handlade det om?
- Vi hade lite bekymmer i ägargruppen efter Jubileumspokalen där det blev lite fel. Vi var inte överens vi fyra delägare där en inte alls var nöjd med resultatet. Nu är delägaren som inte var nöjd inte med på hästen längre. Tack och lov så löste det sig. I år har vi kunnat förbereda hästen på ett helt annat sätt än vad vi kunde i fjol då det var lite pressat. Starterna efter andraplatsen på Solvalla borde han ha sluppit exempelvis.
Stoletheshow startar med segerchans på onsdag men behöver några lopp för att bli som bäst. Är det så man ska sammanfatta det?
- Ja. Hästen har inte riktigt tålt att vässas i träningen inför loppen alltjämt, så förra året lät vi honom tävla med kontinuitet för att flytta fram formen undan för undan. Så han blev bara bättre och bättre fram till Jubileumspokalen. Det är så jag tänker även i år.  Jag vill inte vässa honom för tidigt i träningen utan låta honom löpa sig i form inför de eventuellt stora lopp som kommer framåt maj. Han går med ett öppet huvudlag som han brukar, säger Marcus Lindgren.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-20 2017-12-20 Åby-1 Johnny Takter 2140/5 B 1 17.9 19
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-1 Jeppe Rask 1640/5 D 2 14.1 96
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-6 Jorma Kontio 2140/3 C 1 14.6 16
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-5 Christoffer Eriksson 2140/3 B 2 14.0 46
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-8 Erlend Rennesvik 2140/8 B 5 13.2 46
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-4 Erlend Rennesvik 2140/7 B 3 14.7 29
2018-10-12 2018-10-12 Vincennes-3 E Rennesvik 2100/9 D str
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-5 Erlend Rennesvik 2200/10 A 1 16.0 29
2018-09-09 2018-09-09 Bjerke-8 Erlend Rennesvik 2100/11 B 0
2018-08-28 2018-08-28 Bjerke-6 Erlend Rennesvik 2100/4 A 3 20
2018-07-15 2018-07-15 Tjeckien-8 Erlend Rennesvik 2100/1 B 2 30
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-8 Erlend Rennesvik 1640/7 C 6 12.8 205
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-4 Marcus Lindgren 2140/3 B str
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-2 Johnny Takter 2140/5 C 2 15.9 25
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-4 Patrik Nygren 2140/6 B 2 16.4 65
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-7 Rikard N Skoglund 2140/9 B 3 13.3 126
2019-10-13 2019-10-13 Gelsenkirchen-10 Christoffer Eriksson 2200/9 B 0 125
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-6 Christoffer Eriksson 2140/2 B 2 12.1 218
2019-09-08 2019-09-08 Bjerke-12 Ulf Ohlsson 2600/3 A 4 14.6 31
2019-08-28 2019-08-28 Bjerke-5 Ulf Ohlsson 2600/6 A 1 15
2019-08-10 2019-08-10 Åby-9 Ulf Ohlsson 2140/8 A str
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-5 Erlend Rennesvik 1640/2 C 2 10.4 242
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-8 Håkan B Johansson 2180/11 B 1 14.4 35
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-3 Christoffer Eriksson 2180/11 A 4 14.4 42
2019-02-19 2019-02-19 Solvalla-4 Per Lennartsson 2160/6 C 2 15.4 34
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-3 Jorma Kontio 2140/3 B 1 15.8g 13
2020-10-16 2020-10-16 Vincennes-6 R.N Skoglund 2100/2 B 0 83
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-9 Rikard N Skoglund 2140/2 A 4 12.0 21
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-10 Rikard N Skoglund 2140/4 C 2 10.3 97
2020-08-08 2020-08-08 Åby-4 Rikard N Skoglund 1640/2 B 1 10.6 57
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-4 Rikard N Skoglund 1640/3 C 4 11.3 29
2020-06-13 2020-06-13 Boden-12 Rikard N Skoglund 2140/4 D 3 11.3 272
2020-06-01 2020-06-01 Danmark-9 Jeppe Juel 2060/2 A 1 20
2020-05-17 2020-05-17 Charlottenlund-3 Björn Goop 2000/1 C 1 14.2 29
2020-05-09 2020-05-09 Åby-8 Björn Goop 2640/6 C 4 13.1 64
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-5 Rikard N Skoglund 2140/4 D 3 12.5 122
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-11 Christoffer Eriksson 1640/10 D 0 17.6g 268
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-10 Christoffer Eriksson 2640/11 C 3 15.0 185
2020-02-12 2020-02-12 Åby-8 Christoffer Eriksson 2140/6 B 1 14.0 24
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-7 Christoffer Eriksson 2140/9 C 0 g 210
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-8 Kevin Oscarsson 1609/7 C 2 10.8 83
2021-07-01 2021-07-01 Åby-9 Rikard N Skoglund 2140/8 D 4 12.9 76
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-7 Rikard N Skoglund 2640/2 D 0 14.2 53
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-7 Rikard N Skoglund 2140/11 D 5 12.3 470
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-10 Rikard N Skoglund 1640/7 A 0 11.3 33
2021-03-17 2021-03-17 Solvalla-9 Rikard N Skoglund 2140/3 B 4 13.1 76
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-9 Rikard N Skoglund 2160/9 B 2 13.1 60ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se