Stenson travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Stenson travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Stenson har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Stenson har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Stenson


 Småländska Vaggeryd arrangerade sin största tävlingsdag för året på onsdagskvällen.En satsning på sommart..


 Småländska Vaggeryd arrangerade sin största tävlingsdag för året på onsdagskvällen.
En satsning på sommartravet av Svenska Travligan– och sommaren visade sig från sin bästa sida med 20 grader varmt och sol långt in på kvällen.
Spelet var V86® med samtliga lopp på banan och det bjöds fyra försökslopp i STL med bland annat bronsdivisionen på kupongen.
Conrad Lugauer som tidigare i år blev Solvallatränare hade tre hästar till start. Förstemannen Markus Waldmüller som stannat i Skåne och basar för verksamheten där körde samtliga.
I extremloppet Smålandsstayern över dryga 3600 meter hade Waldmüller planen klar på förhand med femårige tyskfödde Eagle Rock som innan onsdagen var obesegrad i ledningen efter tre starter.
Markus Waldmüller stod start med Eagle Rock och tog hand om kommandot redan efter 400 meter. Efter en lugnare inledning ökades tempot succesivt.
Örjan Kihlström som hade parkerat utvändigt 1500 meter från mål med kvällens största favorit Versace Face (63 procent) började få problem redan 600 meter från mål.
Markus Waldmüller såg till att rycka och vann förvånansvärt enkelt styrketestet. Segertiden 1.15,9 över 3654 meter. Förstapriset 150 000 kronor.
– Han har haft mycket bekymmer i sitt liv den här hästen som gjort att han inte kunnat vara med i de stora loppen. Ja, han har tjänat alldeles för lite pengar, sa en glad Waldmüller.
Daniel Redén-tränade Versace Face slutade fyra. Pigga spurter av Luca Vialli Boko (tvåa) och Under Armour (trea).

Sju miljoner på Harry Boy
Trots att några favoriter vann under kvällen överlevde endast två system jackpotomgången på V86 från erkända skrällbanan Vaggeryd.
Ett Harry Boy-system för 1000 kr inlämnat på atg.se någonstans i Stockholm blev efter onsdagen värt 7,1 miljoner kronor. Det andra vinnande systemet var inlämnat i Norge och delade ut lika mycket.
107 system fanns kvar inför den sista avdelningen där Ken Ecce skrällde med dansktränade Henrik Will endast spelad på två procent på V86.

Untersteiner jr kvällens tränare
Johan Untersteiner knep fyra stallsegrar under kvällen varav tre kom på V86-spelet.
21-åriga Wilma Karlsson från stallet grejade segern i ungdomsloppet med Global Bam Bautin.
Största segerchecken skrevs ut i ett lopp för fyraåringar med 125 000 kronor till vinnaren där Johan stod för en av omgångens mera svårhittade vinnare då han vann med femprocentaren Kaxig In.
Från 20 meters tillägg ställde Halmstadtränaren på tämligen omgående och körde sig till ledningen redan två varv från mål över distansen 2670 meter.
Kaxig In såg mycket fin ut vid överlägsen seger.
– Jag sa till ägaren att jag skulle köra ett avvaktande lopp men det blev precis tvärtom. Vi kom så bra iväg och när det blev fritt mellan hästar kände jag mig tvungen att ta sats mellan hästar och fick sedan för mig att vara offensiv. Han lever på sin styrka och visst kan han vara en finalist i derbyt, sa Halmstadtränaren.
Untersteiner vann också med Mateo di Quattro i klass II-loppet. 1500 meter från mål valdes positionen utvändigt ledaren och med den favoritspelade hästen som mycket lätt reglerade motståndet på upploppet.

I övrigt noterade vi att…
.Chestnut fick ett ryckigt och ansträngande lopp men kunde ändå vinna det inledande bronsdivisionsförsöket på styrka. Sexåringen hos Daniel Redén har varit med i flera lopp över tre varv. Travet är inte alltid det bästa. Nu var det medeldistans som gällde och en tuff inledning fram till dödens. 700 meter från mål gav sig Örjan Kihlström av från andraparet utvändigt och lät storfavoriten Chestnut (32 procent) plocka ner ledande Stenson som kontrade upploppet ner.
– Han har inte den bästa tekniken men fin inställning och styrka. Han vill gärna hjälpa till för att hålla sig i trav, sa Örjan Kihlström.
Äger Chestnut gör travreportern i tv, Paula Ahlström.
……i ett sprinterlopp som var avdelning fyra på kupongen snabbstartade Örjan Kihlström från ett springspår med Ottens Filosof och anförde till mål. Men det var inte mer heller. Hanna Lähdekorpis Amorcer Levallo toppspurtade i spåren från 20 meters tillägg i 15-hästarsfältet och var först steget efter linjen.
Kalmartränaren Håkan Danielsson tränar vinnaren Ottens Filosof.
…att farten i försöket till Diamantstoet blev rejält uppskruvat när Thomas Dahlborgs Bys Rosy Nunc blev het utvändigt ledaren vilket gynnade hästarna i kön. I andrapar utvändigt satt Thomas Uhrberg med Rosemary Tile som kunde vridas ut i sista kurvan och sprinta till seger.
Roger Walmann tränar vinnaren och kunde även räkna in en stalldubbel med Charlotte Bailey på andraplatsen. Segertiden 1.12,0 över 1648 meter auto.
– Redan varvet från mål kände jag mig lite som en vinnare, sa Uhrberg som ersatte förkylde Björn Goop i sulkyn.

Mikael Wikner, Kanal 75


Travsäsongen har dragit igång på allvar och storloppsdagarna avlöser varandra. På söndag är det den danska huvudstadsbanan..


Travsäsongen har dragit igång på allvar och storloppsdagarna avlöser varandra. På söndag är det den danska huvudstadsbanan Charlottenlund som arrangerar V75® och kör sitt största lopp Copenhagen Cup.
Jägersrotränaren Thomas Uhrberg brukar ta sig över till andra sidan sundet när hans tjänster behövs som kusk. På söndag gör han inget undantag och den här gången har han med sig två egentränade hästar.
– Det är en härlig dag med mycket gäster och det är lite extra kul att köra då. Allt kan hända och man vet inte så jättemycket om konkurrenterna från bland annat Tyskland, Nederländerna eller Italien, säger Thomas Uhrberg.
Jägersrotränaren håller till strax utanför Munka Ljungby i nordvästra Skåne och året har börjat till belåtenhet.
Stallet ståtar med en segerprocent på 16.
– Hästarna tävlar bra och sedan kommer det lite underifrån och jag är nöjd så här långt. En av stallets bästa hästar är Nova Mahiron som vunnit nio lopp på 20 starter. Hon svarade för en femstjärnig insats i årsdebuten på Jägersro i slutet av april.
– Hon var fantastiskt bra och jag håller den här hästen högt. Jag var inte helt överraskad över insatsen. Hon var lika bra förra året då hon gjorde årsdebut.
Hur har hon tagit loppet?
– Bra. Hon känns jättefin i jobben efter det och jag tror på en bra insats igen av henne.
Hon är snabb från start, kommer du att utnyttja det?
– Jag kommer inte att ge järnet för att komma till ledningen. Den här gången är det full distans till skillnad från senast då det var kort och då gäller det att hushålla lite mer med krafterna.
Hur mycket tror du på henne?
– Jag har en bra häst som är under fortsatt utveckling och hon är bra nog att duga i Stoeliten framöver, det tror och hoppas jag i alla fall. Nu möter hon hästar som jag inte har jättebra koll på, men visst tror jag på henne.
Du har även med dig 9 Stenson (V75-5), formen på den hästen?
– Han är på gång. Det blev fel i årsdebuten. Han fick ett jobbigt lopp och travade utan rygg och låg på lite för mycket. Han känns fin och ska gå framåt med det loppet i kroppen och nu blir det en amerikansk vagn igen. Jag tror han gör ett bra lopp så får vi se hur långt det räcker.
Du kör också 3 Hank D.K. (V75-2) som du vunnit fyra lopp med, hur bra är han?
– Han är bra och har rätt inställning och rejäla lungor. Spåret är bra och han är väldigt startsnabb och det hoppas jag att vi ska kunna utnyttja. Han trivs i ledningen och utan att kunna motståndet så bra så tycker jag att det är en spännande uppgift han har här.

Joakim Brundin, Kanal 75


Roger Walmann har dragit ner på antalet häst i stallet och det ser ut att ha slagit väl ut. Han har inlett året strålande och har re..


Roger Walmann har dragit ner på antalet häst i stallet och det ser ut att ha slagit väl ut. Han har inlett året strålande och har redan visat upp flera fina treåriga talanger.
I Vårfavoriten för hingstar och valacker var Coquaholy stor favorit och han gjorde inte spelarna besvikna. Örjan Kihlström gav Coquaholy ett perfekt lopp som tvåa i andraspår. I sista sväng fick Coquaholy signalen att öka och han avgjorde i ett nafs och detta var hans sjätte seger i nionde starten.
- Det är bara att hoppas att han får vara frisk och fräsch så kommer han att vinna fler lopp, sa Roger Walmann.
Eireann ser ut att vara något extra. Hon lekte hem Vårfavoriten för ston trots att hon fick trava utvändigt ledaren sista varvet. När Örjan Kihlström begärde lite av henne i sista sväng avgjorde hon enkelt och såg ut att ha krafter kvar.
- Hon gör det på ett väldigt fint sätt. Jag blir imponerad att hon kan göra det på det här sättet mot dom här hästarna. Nu får vi se om vi kan vara med i de lite större loppen, berättade Walmann.

Stark årsdebut av Even Steven
Even Steven svarade för en strålande årsdebut för sin tränare och kusk Flemming Jensen i V86-inledningen. Värste konkurrenten på förhand Stenson kom tidigt till ledningen samtidigt som Even Steven sladdade sist. Dryga varvet före mål fick Even Steven söka sig framåt och 500 meter före mål var han framme utvändigt ledaren. Det stod och vägde länge, men Even Steven hade bästa viljan till slut.
- Jag vet inte riktigt hur bra han är. Vi får balansera om honom nästan varje gång han har startar och han är besvärlig med balansen. Vi har inte sett botten i honom och det finns mycket utveckling kvar, sa Flemming Jensen.
Fredrik Persson har fått ordentlig fason på Bowler Day som tog sin tredje raka seger. Efter en lugn start valde Fredrik att attackera framåt efter 500 meter och tog över ledningen och fortsatte i ett bra tempo. Över upploppet ökade Bowler Day på steglängden och vann lätt.
- Det är lite extra till häst och jag tror att han duger på V75, sa Fredrik Persson.
Jörgen Westholm gav Mercenary ett drömlopp i rygg på favoriten Brexit Night i V86-4. Luckan kom i början på upploppet och Mercenary växlade tempo snabbt och avgjorde kort före mål.

Skräll av Kaj Widell
Mika Forss släppte ledningen till Jeopardy med Tomas Malmqvists Nanny's Girl och över upploppet stod loppet mellan dessa två ston där Nanny's Girl satte huvudet först kort före mål.
Det kördes från alla håll och kanter i V86-5 och då passade Tyler Mifsud på att attackera med Johan Lejons Galantis som tog över ledningen dryga varvet före mål och sedan var Galantis aldrig i förlustfara.
Kaj Widell skrällde i V86-avslutningen med Totte C.D. som ledde varje meter.
- Det känns jättebra. Jag har haft mamman och sedan har jag köpt avkommorna och den här har något visst, sa hästens tränare Hans R Strömberg.
Åtta rätt betalar 116 394 kronor, sju rätt 670 kronor och sex rätt 71 kronor

Joakim Brundin, Kanal 75


Odd Herakles är tillbaka på allvar efter sin skada och efter en bekväm vinst i comebacken senast så fick den tolvårige hingsten inge..


Odd Herakles är tillbaka på allvar efter sin skada och efter en bekväm vinst i comebacken senast så fick den tolvårige hingsten ingenting gratis i Östfoldpokalen (V75-3) på lördagen.
Odd Herakles fick göra jobbet utvändigt ledaren Todin. I sista svängen visade Odd Herakles klassen när han satte klorna i ledaren och över upploppet hade han inga problem att hålla undan till karriärens 64:e seger på 135 starter.
Segern var värd 150 000 kronor och i karriären har Odd Herakles tjänat över tio miljoner kronor. Hingsten har vunnit Elitkampen på Solvalla två år i rad och siktas mot en tredje titel på Solvalla sista söndagen i maj.

Två svenska skrällsegrar
V75 på Momarken bjöd på två svenska skrällsegrar.
Thomas Uhrberg vann klass I (V75-5) med egentränade 12-oddsaren Stenson som precis som Odd Herakles bara var bäst efter att gjort allt jobb själv utvändigt ledaren.
I gulddivisionen (V75-6) vände 10-oddsaren Beartime ut och in på fältet över upploppet och den sjuårige valacken spurtade strålande i händerna på Carl Johan Jepson när han gick från sista till första plats.
Årjängamatören Helena Edlund tränar och förstapriset var 200 000 kronor.
Oracle Tile blev svaret i V75-1 efter en offensiv styrning av Kristian Malin so tidigt kunde ta hand om ledningen trots 40 meters tillägg.
I V75-2 var Fighter Vang överlägsen sedan Nicklas Korfitsen kört till spets dryga varvet från mål.
Överlägsen vinnare från spets fick vi även se i V75-4 där favoriten Namanga Bo vann enkelt efter en offensiv styrning av Eirik Höjtomt från 20 meters tillägg.
V75-7 fick en dramatisk avslutning då ledaren Strong Heatbeat galopperade på väg in mot upploppet och istället blev det klar seger Hulken Sisu och Frode Hamre som var mycket tapper från utvändigt ledaren.
Sju rätt på V75 gav 87 472 kronor, sex rätt 692 kronor och fem rätt 55 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Per Nordström vann Svensk Uppfödningslöpning 2012 med Demin Boko och i fjol med Revelation. I år hade Jägersrotränaren tre chanse..


Per Nordström vann Svensk Uppfödningslöpning 2012 med Demin Boko och i fjol med Revelation. I år hade Jägersrotränaren tre chanser i tvååringarnas största lopp efter att ha dominerat uttagningsloppen.
Och det blev en andra raka triumf för stallet i det klassiska loppet som körts sedan 1926.
- Jag är superstolt, både att försvara titeln, och att få med tre i finalen och att det blir etta, trea och femma, sa Per Nordström.
Islay Mist Sisu höll undan med minsta marginal från ledningen tillsammans med kusken Peter Ingves före Svante Båth-tränade Mellby Jinx och Erik Adielsson. Per Nordström själv satt bakom Good Vibes som knep femtepriset medan stallkamraten Felix Orlando slutade trea i händerna på Örjan Kihlström.
- Underbar segerglädje och fantastiskt resultat för stallet.
- Pengamässigt det mesta jag kört in till stallet på en dag, konstaterade Per Nordström.
Islay Mist Sisu tjänade 1,4 miljoner kronor medan Felix Orlando fick 350 000 kronor för sin tredjeplats och Good Vibes belönades med 105 000 kronor som femma. Totalt 1 855 000 kronor för stallet.

”En mönsterelev”
- Islay Mist Sisu har varit en mönsterelev och gjort allting rätt och det har gått spikrakt uppåt. Nu blir det bokslut för i år och sedan kommer hon att leverera nästa år.
- Vi jobbar med individuella pass, det gäller att de unga hästarna har kul, förklarade Per Nordström stallets succé i landets största tvååringslopp.

Skräll i gulddivisionen
Lördagens stora skräll på V75® kom i gulddivisionen där storfavoriten Elian Web föll tungt trots att Jorma Kontio fick bestämma i spets i lågt tempo.
Över upploppet spurtade Västerbo Exact sylvasst tillsammans med Thomas Uhrberg och när samtidigt ledaren stumnade var skrällen ett faktum. 19-oddsaren som var streckad till två procent på V75.
- Helt otroligt, bara tre starter sedan vi var med i breddlopp, sa Halmstad-amatören Roger Persson som såg lika chockad ut som de flesta spelarna.
V75-1 blev en enkel historia för andrahandsfavoriten Exadio Vici sedan flera av de mest betrodda gjort bort sig med galopp i starten. Jorma Kontio gled tidigt till ledingen och sedan hade han full kontroll bakom sexåringen som tränas av Katja Melkko.
- Det blev lätt från ledningen, konstaterade Solvallatränaren som trots att Elian Web föll i gulddivisionen kunde resa hem med en seger på V75.
I eftersnacket klagade kuskarna på att det var svårt att höra startkommandona i vinden på ett blåsigt Jägersro.

Olika åsikter
Ännu mer startkaos blev det i V75-2 där Robert Bergh dömdes för att ha orsakat en omstart med favoriten Mily. I det andra startförsöket satt Robert Bergh och gestikulerade mot domarna.
Robert Bergh var väldigt upprörd efter loppet. Orsaken var att han menade att Conrad Lugauer låg helt fel i sin position när han ledde volten för hästarna med dubbla tillägg.
- 20 meter fel. Det är tragiskt, sa Robert Bergh och skickade en skarp hälsning till domarbasen.
- Jag är oskyldig, kommenterade Conrad Lugauer.
Domarna avfärdade Robert Berghs kritik och menade att de inte heller såg att han gestikulerade till dem i volten.
I loppet var sedan Conrad Lugauers Devs Daffodil helt överlägsen och vann på fina 1.13,0 över distansen 2 180 meter voltstart. Mily och Robert Bergh slutade sexa.

Fick böter och segern
Dramatik blev det även i V75-3 där Johan Untersteiner fick använda ett ”skohorn” när han tog sig förbi favoriten Ovation L.A. på innerspår och tog hand om ledningen med Opulent Tile,, en manöver som Johan Untersteiner också fick böter för. Från spets var sedan fyraåringen mycket tappert när han höll undan i en tät slutstrid före Stenson och Ovation L.A.
I V75-5 serverade Adrian Kolgjini Upper Face en fin resa i andra par utvändigt och från det slagläget kunde fyraåringen avväpna ledaren Frodo S. ganska säkert över upploppet.
Dagens prestation bjöd kanske Night Brodde på i silverdivisionen (V75-7) som han dominerade i mäktig stil tillsammans med Marc Elias. 1.11,8 blev vinnartiden i höstrusket över distansen 1640 meter autostart.
Sju rätt på V75® gav 780 854 kronor sedan 75 system klarat alla rätt. Sex rätt gav 2 499 kronor och fem rätt gav 187 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Sex av de ursprungliga sexton kandidaterna återstod att rösta på under galakvällen och till slut stod det mellan Hanna Öberg och orie..


Sex av de ursprungliga sexton kandidaterna återstod att rösta på under galakvällen och till slut stod det mellan Hanna Öberg och orienteraren Tove Alexandersson – mellan Öbergs OS-guld och Alexandersson dubbla VM-guld. När alla röster var räknade tilldelades Hanna Öberg det prestigefyllda priset.
- Det här betyder jättemycket för mig. Att jag på något vis nu kan förstå att jag kan beröra folk så som jag tidigare blivit berörd själv av otroliga prestationer, det är så otroligt häftigt, sa Öberg i sitt tacktal i SVT.
Björn Goop, vars seger med Timo Nurmos-tränade Readly Express i Prix d’Amerique låg till grund för nomineringen, delade tredjeplatsen med Armand Duplantis (friidrott), Johan Kristoffersson (rallycross) och Sarah Sjöström (simning). Det var 40:e gången som Jerringpriset delades ut och 11:e gången som någon från travsporten var nominerad.

Travets tidigare placeringar i Jerring-omröstningen:
1983: Thomas Nilsson (Legolas) – fyra
1984: Stig H Johansson (The Onion) – tia
1986: Stig H Johansson (Utah Bulwark) – sexa
1987: Karl O Johansson (Callit) – åtta
1990: Stig H Johansson (Queen L.) – nia
1991: Stig H Johansson (Peace Corps) – femma
1993: Stig H Johansson (Queen L.) – femma
1994: Erik Berglöf (Copiad) – sexa
1995: Helen A Johansson (Ina Scot) – fyra
2014: Örjan Kihlström (Maharajah) – trea

Vinnare av Jerringpriset 2000-2017:
2000: Magdalena Forsberg, skidskytte
2001: Magdalena Forsberg, skidskytte
2002: Carolina Klüft, friidrott
2003: Annika Sörenstam, golf
2004: Stefan Holm, friidrott
2005: Tony Rickardsson, speedway
2006: Susanna Kallur, friidrott
2007: Zlatan Ibrahimović, fotboll
2008: Charlotte Kalla, längdåkning
2009: Helena Ekholm, skidskytte
2010: Therese Alshammar, simning
2011: Rolf-Göran Bengtsson, ridsport
2012: Lisa Nordén, triathlon
2013: Henrik Stenson, golf
2014: Sarah Sjöström, simning
2015: Sarah Sjöström, simning
2016: Peder Fredricson, ridsport
2017: Peder Fredricson, ridsport

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-6 Thomas Uhrberg 2140/12 B 4 15.0 62
2020-12-05 2020-12-05 Åby-8 Thomas Uhrberg 2640/5 C 6 15.2 104
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-7 Thomas Uhrberg 1640/5 C 2 13.4 116
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-8 Thomas Uhrberg 2140/8 C 0 g 139
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-4 Thomas Uhrberg 2160/4 B 2 14.9 32
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-2 Thomas Uhrberg 2660/7 B 3 15.9 49
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-8 Thomas Uhrberg 2640/7 D 0 637
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-6 Thomas Uhrberg 2140/5 C 2 14.2 32
2020-07-23 2020-07-23 Åby-5 Thomas Uhrberg 2160/6 B 2 14.8 66
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-5 Thomas Uhrberg 2140/7 B 8 17.0g 26
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-10 Thomas Uhrberg 2140/7 D 3 15.2 56
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-1 Thomas Uhrberg 2140/10 C str
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-3 Thomas Uhrberg 2140/2 B 1 17.4 39
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-1 Thomas Uhrberg 2140/8 C 6 17.3 61
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 2140/2 A 3 14.8 40
2021-12-01 2021-12-01 Åby-6 Thomas Uhrberg 2640/6 B str
2021-10-30 2021-10-30 Jägersro Trav-4 Thomas Uhrberg 2160/5 A 3 14.3 41
2021-10-12 2021-10-12 Jägersro Trav-3 Thomas Uhrberg 2140/1 C 3 14.3 156
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-5 Thomas Uhrberg 2160/7 B 0 g 17
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-13 Thomas Uhrberg 2140/1 B 0 14.4g 64
2021-06-03 2021-06-03 Åby-7 Thomas Uhrberg 2660/3 C 1 13.9 31
2021-05-19 2021-05-19 Åby-9 Thomas Uhrberg 2140/3 C 0 g 99
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-9 Thomas Uhrberg 1640/2 B 1 22
2022-11-19 2022-11-19 Jägersro Trav-11 Thomas Uhrberg 2640/7 D 6 14.2 141
2022-10-22 2022-10-22 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 1640/11 C 5 12.0 586
2022-10-05 2022-10-05 Åby-10 Thomas Uhrberg 2140/5 D 7 13.3 87
2022-09-04 2022-09-04 Jägersro Trav-10 Håkan B Johansson 2140/12 B 6 13.0 45
2022-08-13 2022-08-13 Åby-9 Thomas Uhrberg 2140/9 D 6 11.7 309
2022-07-16 2022-07-16 Årjäng-10 Thomas Uhrberg 1640/4 C 2 11.3 60
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-11 Thomas Uhrberg 2140/1 B 2 12.1 72
2022-05-28 2022-05-28 Solvalla-10 Thomas Uhrberg 2140/12 C 7 12.5 402
2022-05-11 2022-05-11 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 2140/1 B 5 12.9 63
2022-04-13 2022-04-13 Åby-6 Thomas Uhrberg 2660/11 C 2 14.5 52
2022-03-19 2022-03-19 Momarken-9 Thomas Uhrberg 1640/12 C 1 12.9 123
2022-03-05 2022-03-05 Kalmar-4 Thomas Uhrberg 2160/4 B 1 14.8 36
2022-02-23 2022-02-23 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 2640/3 C 4 15.4 31
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-7 Thomas Uhrberg 2160/4 B 3 15.0 44
2022-01-11 2022-01-11 Jägersro Trav-3 Thomas Uhrberg 2140/1 B 6 14.6 30
2023-12-22 2023-12-22 Jägersro Trav-7 Thomas Uhrberg 2140/4 B 4 14.3 152
2023-12-01 2023-12-01 Jägersro Trav-6 Thomas Uhrberg 2140/9 B 2 13.9 89
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-4 Thomas Uhrberg 2140/8 B 5 15.0 45
2023-10-04 2023-10-04 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 2660/12 B 5 14.8 133
2023-09-21 2023-09-21 Åby-9 Thomas Uhrberg 2640/5 B 2 13.4 87
2023-07-25 2023-07-25 Jägersro Trav-11 Thomas Uhrberg 3160/4 D 0 14.8 568
2023-06-28 2023-06-28 Vaggeryd-3 Thomas Uhrberg 2148/6 C 2 12.3 88
2023-06-14 2023-06-14 Tingsryd-9 Thomas Uhrberg 3218/4 C 7 14.0 113
2023-05-14 2023-05-14 Charlottenlund-10 Thomas Uhrberg 2000/9 C 4 12.3 247
2023-04-22 2023-04-22 Jägersro Trav-5 Thomas Uhrberg 2640/3 D 7 14.9 212
2024-07-13 2024-07-13 Årjäng-7 Thomas Uhrberg 2140/1 D 5 13.5 430
2024-06-18 2024-06-18 Jägersro Trav-7 Thomas Uhrberg 2140/7 C 6 12.9 40
2024-05-22 2024-05-22 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 2140/2 D 5 12.8 332
2024-04-20 2024-04-20 Jägersro Trav-7 Thomas Uhrberg 2140/10 D 0 12.9 763
2024-04-02 2024-04-02 Jägersro Trav-4 Thomas Uhrberg 2140/2 D 3 13.2 65
2024-03-22 2024-03-22 Jägersro Trav-6 Thomas Uhrberg 2140/6 C 2 13.5 169
2024-01-27 2024-01-27 Axevalla-11 André Eklundh 2640/4 C 0 g 338
2024-01-09 2024-01-09 Jägersro Trav-4 Thomas Uhrberg 1640/1 C 1 12.4 23ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se