Speedy Foxy Vicane travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Speedy Foxy Vicane travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Speedy Foxy Vicane har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Speedy Foxy Vicane har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Speedy Foxy Vicane


Söndagens Multijackpot på Rommetravet hade Gulddivisionen, tillika Sista Chansen till Olympiatravet, som dagens sportsliga clou. Det utmynnade i en h..


Söndagens Multijackpot på Rommetravet hade Gulddivisionen, tillika Sista Chansen till Olympiatravet, som dagens sportsliga clou. Det utmynnade i en häftig slutstrid mellan två stjärnhästar som stred sida vid sida. Årsdebuterande Makethemark fick en vilsam resa i tredje par invändigt (efter att ha tagit några galoppsteg i starten) men hade tur att kunna slinka ut i andraspår när utvändig häst galopperade sjuhundra meter kvar. Samtidigt satt loppets favorit Sorbet snett utvändigt om den ledande Speedy Foxy Vicane hela vägen.
Makethemark kom ut i rygg på Sorbet, samtidigt som Örjan Kihlström inte körde någonting med sin häst. Men när Ulf Ohlsson attackerade ute i tredjespår i sista sväng med Makethemark då körde Örjan också. Det gick undan rejält och Sorbet avväpnade enkelt Speedy Foxy Vicane vid upploppets början. Samtidigt kom Makethemark stormande mitt i banan och kom närmare och närmare. Sorbet försvarade sig storstilat men precis på mållinjen satte Makethemark nosen först. Segertiden blev 1.11,4 över distansen 2140 meter med bilstart.

Tränaren rörd - ”En undantagshäst”
Tränaren Petri Salmela fanns på plats och var rörd efter segern.
- Vilken häst alltså, det är så roligt att han får tillhöra det här gänget. Han är en undantagshäst och jag har sagt hela veckan att det är emot naturens lagar att han redan nu slår de här hästarna i årsdebuten. Men han är bara så overkligt bra, sa Petri Salmela.
- Det blev precis en sådan årsdebut som vi på förhand ville ha. Tanken var en snäll reda. Han tog några felsteg från start och sedan löste det sig perfekt och Uffe körde som en dröm. Hästen var ännu bättre än jag trodde.

”Har en lång säsong framför oss - gäller matcha klokt”
I och med segern så är Makethemark klar för finalen i Olympiatravet på lördag. Men tränare Salmela har hela tiden hävdat att det inte är aktuellt.
- Vi hade bestämt på förhand att det inte skulle vara rätt emot hästen. Vi har en lång säsong framför oss och han har många fina lopp att gå i. Bland annat Norrbottens Stora Pris hemma i Boden. Förhoppningsvis har han flera år kvar att tävla och det gäller att matcha honom klokt.
- Jag har sagt preliminärt att det blir Köpenhamn (Copenhagen Cup) om tre veckor.
Elitloppet då?
- Vi får se, det får hästen bestämma, sa Salmela som i en senare intervju ändrade sig och sa att han inte riktigt bestämt sig om Olympiatravet och ville ha söndagskvällen på sig att fundera på saken.
Åbys sportchef Jon Walter Pedersen berättade att han pratat med Petri Salmela som vill ha betänketid under söndagskvällen och sedan återkomma.
Om inte Makethemark kommer så blir det någon av Handsome Brad eller Sorbet som får den sista platsen i Olympiatravet, meddelade Jon Walter Pedersen.

Svenskt rekord av Månprinsen A.M.
Det blev närmare en kvarts miljon kronor i utdelning för sju rätt på V75, detta trots att omgångens största favorit Månprinsen A.M. vann. Han gjorde det som vanligt lekande lätt efter att Gunnar Melander den här gången kört offensivt och styrt fram utvändigt om ledaren efter ett varv. Månprinsen A.M. slog tidigt klorna i sina konkurrenter och försvann ifrån till åttonde raka seger och sin 68:e triumf totalt sett i sin fantastiska karriär. Dessutom på nytt svenskt rekord, 1.20,9 över distansen 2180 meter.
Närmaste uppgift för kallblodskungen blir i ett lopp på Bergsåker och därefter väntar Elitkampen på Solvalla.
- Han kändes jättefin och jag körde på säkerhet. Jag körde ingenting på långsidan och i sista sväng fick han gå på lite och då avgjorde han väldigt lätt, sa tränaren och segerkusken Gunnar Melander.

Bizzi Blizz spöade hingstarna
I V75-inledningen galopperade favoriten Emile Zola Sisu bort sig direkt i starten. Det blev även en tidig galopp för andrahandaren Deep Pockets. Istället blev det en suverän uppvisning av Bizzi Blizz tillsammans med sin tränare Claes Sjöström. Han körde fram utvändigt om ledande Twinkle Kronos och var helt överlägsen på tiden 1.12,1 över kort distans. Bizzi Blizz var enda stoet på plats men satte alltså killarna på plats.
- Hon gjorde det väldigt bra och vann väldigt enkelt. Det här var inte min taktik på förhand men när favoriterna gjorde bort sig tänkte jag att vi måste vara med i matchen. Hon kändes väldigt, väldigt bra, sa Claes Sjöström.

Kihlström kall och satt kvar
Andrahandsfavoriten Chapter N.Deo vann V75-2 för Örjan Kihlström. Han satt kvar på den sista bortre långsidan när favoriten Southwind Feji attackerade via tredjespår. Men sedan löste det sig bra och hon kunde följa med i rygg på favoriten genom slutkurvan. När Örjan vred ut in på upploppet avgjorde Chapter N.Deo säkert före en mycket vasst spurtande Ginny Weasly som blev tvåa. Tränar gör Daniel Redén.

Diskad som etta i mål för passgång
Favoriten Quito Lane först i mål i V75-5 men diskvalificerad för passgång den sista biten. Han gick undan säkert från ledningen men blev rullig i travet den sista biten. Därmed gick segern till tvåan i mål, Head For Home, vilken var en riktig smällkaramell. Hästen, som tränas av Fredrik Wallin och kördes av Rikard N Skoglund, var streckad på blott en procent av insatsfördelningen.

Strålande Global Trust från dödens
I den sjätte avdelningen tog Global Trust en välförtjänt seger i V75 efter flera väldigt tappra insatser på slutet. Han behöver heller inte be om ursäkt för den här segern då han kördes fram utvändigt om ledaren av Jorma Kontio inför slut varvet och var sedan ensam på plan till slut. Timo Nurmos-tränade Global Trust såg dunderfin ut och har knallform för dagen.
- Hästen har varit bra hela livet och i dag kändes han jättefin. Han vann med krafter kvar, berömde Jorma Kontio.

Dubbelt Redén och Kihlström
Örjan Kihlström och Daniel Redén avrundade V75-omgången genom Bucks To Burn och detta efter en ”Kihlströmare”. Precis som han gjorde i V75-2 med Chapter N.Deo så satt han kvar i andra par utvändigt när attackerna kom från kön in på sista långsidan. Sedan löste det sig perfekt runt sista sväng och in på upploppet gick Bucks To Burn i närkamp med Sign Me Up To. Den sistnämnde gjorde ett strålande lopp när han kämpade heroiskt till andraplatsen efter att ha travat utvändigt om ledande Ural hela vägen.
Sju rätt på V75 gav 241 618 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Kvicksilvret visade på dryga tio grader och vattenbilen begick årsdebut på Solvalla på lördagen. Solvalla sparkade igång v&ar..


Kvicksilvret visade på dryga tio grader och vattenbilen begick årsdebut på Solvalla på lördagen.
Solvalla sparkade igång vårsäsongen i travet med den första deltävlingen till Olympiatravet.
Handsome Brad och Milligan’s School duellerade den sista biten och båda hästarna var oerhört starka. Men först i mål kom Milligan’s School som nu är klar för finalen på Åby lördagen 27 april.
Catarina Lundström och Stefan Melander tränar jänkaren som slog igenom under fjolåret med seger i Sundsvall Open Trot och en andraplats i U.E.T. Trotting Masters bakom Propulsion.
Ulf Eriksson var förstekusk under fjolåret och verkar få fortsätta.
- Det är mycket som lossnar när det blir sådana här segrar. Han är en riktig krigare, en köttbulle i vagnen med mycket kraft. Jag har aldrig kört Olympiatravet så det är klart att det slår högt, sa lånekusken med licens i Bollnäs.
Ulf Stenströmers Handsome Brad var inte stort slagen och heroisk i ledningen efter att ha fått offra flera speeder. Elian Web lyckades ta sig förbi i starten men galopperade och första 500 klockades till hiskeliga 1.07,6.
Men spetsrusningen var inte över. Ulf Ohlsson såg sin chans och körde till med VästerboontheNews efter 500 meter och Carl Johan Jepson fann det bäst att ta det lilla lugna med Handsome Brad som städadat fick ta över föringen dryga varvet från mål i stället.

”Utvecklats över vintern”
I sista kurvan testade Carl Johan Jepson att skaka av sig konkurrenterna. Handsome Brad var gåvillig men blev upphunnen kort före mål av Milligan’s School som Ulf Eriksson tog upp jakten med på allvar först 500 meter från mål.
Catarina Lundström är skötare till hästen.
- Är det final nu? Oj, vad stressigt! Det har verkligen känts att han har utvecklats över vintern och blivit starkare och så efter sin fantastiska säsong i fjol.
Handbollspelaren Magnus Jernemy och ishockeyspelaren Danijela Rundqvist delade ut priset till Milligan’s School som segrade på tiden 1.11,6 över 2140 meter auto. Trea stålmormor Speedy Foxy Vicane som tog sig förbi On Track Piraten.

Inget test menade Redén
Det bjöds på toppsport i finalerna av V75 och svenska travligan. Med betoning på ”topp” dessutom.
Daniel Redéns sexåriga jänkardam Double Exposure förlorar ogärna och gjorde det inte den här gången heller i Stoeliten som inledde omgången.
Ulf Ohlsson hoppade in som kusk i stället för Örjan Kihlström (ryggproblem) och styrde till seger med dagens största favorit på V75-spelet (70 procent).
Double Exposure fick överta ledningen dryga varvet till mål i sprinterloppet. Ohlsson lät sedan tempot bedarra till 1.14,0 första 1000 och måttade in segern med hästen som gjorde ett mycket läckert intryck.
Tränaren Daniel Redén hade velat se mer av sin häst i årets andra start.
- Det blev ju inte så mycket till lopp. Jag hade gärna sett att hon hade fått springa lite fortare. 

Lisells stod för dagens insats
Dagens insats stod annars en dalahäst för. Rikard N Skoglund blev inte släppt till ledningen med stenhårde Perfect Dynamite och satte upp ett knäckande tempo.
Tina och Ante Lisells stjärna var trots detta aldrig i närheten av förlust.
Rikard N Skoglund:
- Han är fantastiskt fin den här hästen. Som jag sa i intervjuerna i veckan: den som har honom utanför sig får en dålig dag. Men jag var nästan lika nöjd när vi fick dödens också. Det är lättare att hålla kontroll på de andra hästarna.
I den lägsta klassen (klass II) städade Timo Nurmos-tränade Magic Cash av motståndet och blev en överlägsen segrare efter att ha gjort loppet helt på egen hand.
Jorma Kontio körde offensivt från bakspåret och rundade till positionen utvändigt ledaren dryga varvet från mål. På den sista bortre långsidan lättade Kontio lite på tömmarna och lät Magic Cash ta över.
- Han hade krafter kvar och kunde ha fortsatt ett varv till, sa Jorma Kontio, om fyraåringen som vann på tiden 1.13,1 över 2140 meter, auto.

”Min första V75-final”
Två segrar i klass I i vinter slutade i en seger i finalen också för häftige fuxen Vlad del Ronco.
Tempot var högt uppskruvat i inledningen och när det lugnade ner sig styrde Erik Adielsson fram utvändigt ledaren med varvet till mål och femåringen försvann till seger med fyra längder.
Edvin Ceka på Åby tränar topphästen.
- Det är min första seger i en V75-final och hästen är fantastisk, sade heltidsamatören från Åby.
Örjan Kihlström stannade hemma med ryggont och fyra av hästarna han skulle ha kört segrade. Roger Walmann tränar Odessa Celeber och hade inget svårt val av kusk då stallets Kenneth Haugstad var körledig i finalen av Diamantstoet med 250 000 kronor till vinnaren.
Carl Johan Jepson ledde silverfinalen från start till mål med Magnus Dahléns Velvet Gio.
Raden blev ganska lättfunnen. Sju rätt på V75 delade ut 25 560 kronor, sex rätt 294 kronor och fem rätt 35 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tolv år för hingstar/valacker och tio år för ston.Där har åldersgränserna suttit för varmblodiga travare att få..


Tolv år för hingstar/valacker och tio år för ston.
Där har åldersgränserna suttit för varmblodiga travare att få tävla i Sverige.
Men från och med kullen född 2007 är det alltså fritt fram att tävla ytterligare två år för grabbarna.
Och nog finns det fortfarande några pigga gubbar på landets travbanor.
Kadett C.D. och Harpos Rockland är två tolvåringar som kvalat in till lördagens V75-finaler på Solvalla.
Det gäller även alla tiders mest framgångsrika V75-häst On Track Piraten som är elva år.
Andra tolvåringar som varit i V75-elden under året är Deuxieme Picsous, Beau Mec, Art On Line och Mr Pellegrino.
Samtliga hästar som nu alltså tillåts att tävla ytterligare två säsonger om så önskas.
Svensk Travsport skriver att ”Förändringen är ett led i det harmoniseringsarbete som pågår i Norden.”
För stona sker inga förändringar, vilket innebär att en annan av lördagens guldfinalister Speedy Foxy Vicane, alltjämt är inne på sin sista säsong på svenska travbanor.

Kanal 75


Olympiatravet brukar alltid kännetecknas som startskottet på storloppssäsongen.Solvalla bjuder på sportsligt sett mycket fina V75-finaler ..


Olympiatravet brukar alltid kännetecknas som startskottet på storloppssäsongen.
Solvalla bjuder på sportsligt sett mycket fina V75-finaler på lördag och flera fina unghästlopp utanför kupongen. Bland annat gör unghäststjärnan A Sweet Dance årsdebut i Margaretas Tidiga Unghästserie.
Russinet i kakan är den första deltävlingen till Olympiatravet som även är Gulddivisionens final. Den körs som V75-6 med tolv hästar och där drog vinterns häst, On Track Piraten, nitlotten med spår elva. Världens bästa Dalahäst är redan historisk som det varmblod som har tagit flest V75-segrar, nämligen 32 stycken. Han kommer närmast med två raka segrar från Gulddivisionen. Nu återstår det att se om Hans R Strömbergs stjärna även kan ro hem den här uppgiften. I sulkyn sitter återigen Rikard N Skoglund och ekipaget är obesegrade tillsammans.

Startlista Gulddivisionens final
2140 meter autostart
1) Handsome Brad - Carl Johan Jepson
2) Probo O.P. - Wilhelm Paal
3) Elian Web - Jorma Kontio
4) Västerboonthenews - Örjan Kihlström
5) Kadett C.D. - Robert Bergh
6) Milligan’s School - Ulf Eriksson
7) Nappa Scar - Per Lennartsson
8) Phantasm Sol - Johan Untersteiner
9) Rocky Winner - Oskar J Andersson
10) Elliot Coger - Fredrik Persson
11) On Track Piraten - Rikard N Skoglund
12) Speedy Foxy Vicane - Kim Eriksson

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var inte bara Stefan Hultman som jublade över stålmormor Speedy Foxy Vicane, även segerkusken Kim Eriksson och tränaren och deläga..


Det var inte bara Stefan Hultman som jublade över stålmormor Speedy Foxy Vicane, även segerkusken Kim Eriksson och tränaren och delägaren David Källgren strålade efter segern på Kalmartravet.
- Hon gör det jättebra som vanligt. Det var jävligt skönt, konstaterade Kim sedan resultatet blivit offentligt.
Vaggeryd-amatören David Källgren hade svårt att få fram ord.
- Jag har jobbat ända sedan hon var ett år med hästen…, det är klart: Det kommer inte många tio-åriga ston framöver som vinner i guld… Man har drömt om hästar som Lady Snart, Iata Käll och Krama Käll och så har man en sådan själv nu, guldmärrar.
Speedy Foxy Vicane var med i startrusningen och Kim Eriksson hittade ner i rygg på ledaren Västerboonthenews. In mot upploppet tog Jairo över, Joakim Lövgren tog samtidigt upp sin häst och det gjorde att luckan dröjde för Speedy Foxy Vicane. Men när det tioåriga stoet fick luckan så borrande hon ner sig och spurtade sylvasst invändigt. Samtidigt avslutade även jätteskrällen Elliot Coger strålande långt ut i banan, men Speedy Foxy Vicane fick huvudet först.

Miljonutdelning på V75
V75-omgången var en blandning av favoriter och rejäla skrällar. 18 klarade sju rätt på V75 och belönades med 1 171 776 kronor. Sex rätt gav 3 889 kronor och fem rätt 209 kronor.
Kiss My Lips H.C. svarade för dagens skräll och 57-oddsaren avgjorde V75-2 mycket enkelt sedan luckan kom in mot upploppet från rygg ledaren. Christoffer Eriksson tränar och han körde även ett perfekt lopp för det femåriga stoet.
- Det är klart att jag också är lite överraskad att hon vann så pass enkelt. Hon kräver ett sådant här lopp för att bjuda till, sa Christoffer Eriksson.
13-oddsaren Legend Brodde gjorde allt grovjobb själv i V75-1 och fällde Illuminati som var dagens största favorit på V75-spelet i Kalmar.
Carl Johan Jepson satt i segersulkyn och han körde resolut till positionen utvändigt ledaren på första bortre långsidan. Genom slutsvängen kopplade Legend Brodde grepp på ledaren Bonnies Celebrity och höll sedan undan för Illuminati som närmade sig hela vägen in mot mål.
Tränar vinnaren gör Halmstadtravets Lars Brindeborg.
Det var dock lite dramatik på upploppet som var svår att uppfatta för publiken.
- Sitsen hamnade på sned och jag var på väg ur sulkyn 50 meter kvar, sa Carl Johan Jepson.

Populära hemmasegrar
V75-4 bjöd på en populär hemmavinst sedan favoriten Ritz Guiness motsvarat spelarnas förtroende tillsammans med Markus Niklasson. Kalmar-amatören Emma E Johansson grät glädjetårar och var kanske gladast av alla på Kalmartravet denna lördag.
Även i V75-5 blev det stort hemmajubel sedan elva-oddsaren Niras Bumblebee skrällt tillsammans med Jörgen Sjunnesson.
Kalmar-amatören Johanna Johansson sken som en sol på väg till vinnarcirkeln
- Äntligen en V75-seger, som jag har längtat!
I V75-6 blev det favoritseger och The Real Star svarade för en rejäl insats tillsammans med Carl Johan Jepson. Från fjärde utvändigt drog han tåget i tredjespår 700 kvar och sedan kom femåringen ner utvändigt ledaren och därifrån avgjorde han på styrka. Magnus Dahlén, Halmstad, tränar.
Även I V75-avslutningen blev det favoritseger sedan Jorma Kontio lyckats försvara innerspåret med favoriten Global Trust. Vinnaren tränas av Timo Nurmos som på söndagen ska försöka försvara fjolårssegern i Prix d’Amerique med Readly Express.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Speedy Foxy Vicane gör sin andra start i högsta klassen på V75 och Vaggeryd-amatören David Källgren låter nöjd inför l..


Speedy Foxy Vicane gör sin andra start i högsta klassen på V75 och Vaggeryd-amatören David Källgren låter nöjd inför lördagens tävlingar på Kalmartravet.
- Det är 14 dagar emellan nu, optimalt är kanske en vecka tio dagar för att vara riktigt topp-topp. Men formkurvan pekar uppåt, det känns..., hon är på bra humör, spänstig, fin och mår bra. Det pekar åt rätt håll.
Fjärdeplatsen senast?
- Det var ett härligt intryck och en gulddebut med mersmak. Och Kim körde femstjärnigt.
Det har man drömt om sedan man var liten, att ta fram en häst och nå så långt som till gulddivisionen.
Speedy Foxy Vicane har ett fjärdespår bakom startbilen i V75-3 tillsammans med kusken Kim Eriksson.
- Kim för bestämma det taktiska, men jag tror att min häst kan ta sig förbi de invändiga hästarna från start, Art On Line utvändigt är ju en katapult från start och den jag tror är snabbast i väg.
- Jag har en häst som har en stark avslutning och kanske den som kan avsluta snabbast av hästarna i det här fältet. Det är väl hennes starkaste sida. Jag är nöjd med min häst och tror att hon kan vara bland de tre och även vara med och slåss om segern, säger David Källgren.
Speedy Foxy Vicane är som sagt var inne på sitt sista år, ston får tävla till och med de är tio år.
- Det är jättekul kunna presentera ett tioårigt sto i sådant fint skick i den här klassen - och hon har tävlar sedan hon var tre år. Det är hennes sista år och det är klart att jag vill vara med i Sto-SM, det blir i så fall fjärde året i rad, det är det långsiktiga målet, säger David Källgren.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-09 2016-11-09 Åby-9 Stefan Söderkvist 2140/11 C 6 14.4 32
2016-10-15 2016-10-15 Åby-9 Stefan Söderkvist 2140/12 D 3 12.8 311
2016-10-05 2016-10-05 Åby-9 Stefan Söderkvist 2140/6 C 2 13.4 53
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-10 Örjan Kihlström 2140/9 C 2 12.9 35
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-11 Erik Adielsson 2140/14 C 0 17.5g 57
2016-08-13 2016-08-13 Åby-2 Stefan Söderkvist 1640/4 C 2 11.3 39
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-3 Stefan Söderkvist 2140/4 C 1 12.7 65
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-3 Stefan Söderkvist 1609/8 D 5 11.6 187
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-6 Stefan Söderkvist 1640/7 D 0 g 32
2016-06-30 2016-06-30 Åby-9 Stefan Söderkvist 2140/10 D 5 14.4 76
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-9 Stefan Söderkvist 2140/5 C 5 13.6 67
2016-06-02 2016-06-02 Åby-8 Stefan Söderkvist 2140/15 B 0 15.5g 120
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-10 Stefan Söderkvist 2140/11 C 0 g 83
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-10 Thomas Uhrberg 2140/4 C 1 12.2 79
2017-10-14 2017-10-14 Åby-7 Thomas Uhrberg 2140/11 B 5 12.5 89
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-7 Thomas Uhrberg 2140/7 C 6 12.4 157
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-5 Thomas Uhrberg 2140/2 C 3 11.6 128
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-10 Thomas Uhrberg 2140/1 D 2 11.5 109
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-4 Christoffer Eriksson 2640/3 D 2 14.1 35
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-6 Thomas Uhrberg 1609/2 D 2 11.5 474
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-6 David Källgren 2140/7 D 4 13.0 92
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-5 Thomas Uhrberg 2140/5 C 0 13.3 142
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-6 Thomas Uhrberg 2140/2 C 1 14.4 111
2017-06-01 2017-06-01 Åby-4 Björn Goop 2640/6 C 0 14.8 32
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-4 Claes Svensson 2140/9 B 2 13.3 23
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-3 Claes Svensson 2100/2 C 7 13.0 121
2017-04-29 2017-04-29 Åby-3 Claes Svensson 1640/1 C 6 11.0 139
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-10 Stefan Söderkvist 2140/1 C 0 14.9g 117
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-9 Kim Eriksson 2140/7 D 0 14.2 56
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-8 Kim Eriksson 1640/10 B 1 12.5 21
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-10 Kim Eriksson 2140/9 D 1 13.3 107
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-5 Kim Eriksson 2140/2 D 0 12.9 76
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-11 Kim Eriksson 2140/6 D 1 12.9 124
2018-11-03 2018-11-03 Romme-10 Kim Eriksson 2140/9 D 1 12.6 143
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-4 Kim Eriksson 2140/2 D 4 14.2 155
2018-10-13 2018-10-13 Åby-9 Kim Eriksson 2140/8 D 6 12.1 606
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-4 Thomas Uhrberg 1640/3 C 3 11.5 119
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-6 Thomas Uhrberg 2140/2 C 0 13.1 58
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-10 Thomas Uhrberg 1609/3 C 4 11.2 79
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-3 Thomas Uhrberg 2140/7 B 2 13.4 32
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-4 Thomas Uhrberg 1640/6 B str
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-4 Kim Eriksson 1640/4 C 1 12.1 24
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-10 Kim Eriksson 1609/7 D 0 10.6g 371
2019-04-21 2019-04-21 Romme-7 Kim Eriksson 2140/2 C 0 11.9 76
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-10 Kim Eriksson 2140/12 D 3 11.9 251
2019-02-02 2019-02-02 Åby-10 Kim Eriksson 2140/3 D 5 14.4 77
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-7 Kim Eriksson 2140/4 D 1 12.9 60
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-7 Kim Eriksson 1640/11 D 4 12.6 139ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se