Speedy Foxy Vicane travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Speedy Foxy Vicane travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Speedy Foxy Vicane har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Speedy Foxy Vicane har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Speedy Foxy Vicane


Breeders Crown för tvååringar med 175.000 kronor till vinnaren stod på programmet i V86:ans tredje avdelning på Jägersro. Trix..


Breeders Crown för tvååringar med 175.000 kronor till vinnaren stod på programmet i V86:ans tredje avdelning på Jägersro.
Trix On Line kom till finalen av Svensk Uppfödningslöpning för några veckor sedan som obesegrad efter tre starter. Banan var lite tung och konkurrenterna arga och tvååringen med den blåblodiga härstamningen orkade bara till en femteplats.
Ingen fara meddelade tränaren Sören Norberg som trodde på toppchans i säsongsavrundningen.
Peter Untersteiner var tydlig med att han skulle försöka på ledningen från innerspåret med Roller Coaster Ås men var chanslös.
Christoffer Eriksson satt i ledningen på några steg och resten blev en transportsträcka enligt Jägersrokusken.
- Han trampade i rejält första stegen och det blev odramatiskt. Sedan fick vi köra kanske lite väl sakta för hans del för han är väldigt bekväm av sig och springer inte ifrån dem och sprang och väntade även den här gången trots att vi lika väl hade kunnat köra undan med tre längder, sa Eriksson i vinnarcirkeln.
Fred Persson ägde Fascination, mamman till Trix On Line som var en stjärna. Enligt tränaren Sören Norberg känns sonen minst lika bra.
- Nu tar vi den här vintern och hoppas på bra saker i vår och sommar. Han har lekt sig till det här och har bara haft kul. Det är en sådan fantastiskt individ och nu ska vi börja träna! sa hemmatränaren med ett brett leende.

108-oddsare på Solvalla
V86 har varit ett pålitligt högvinstspel på slutet. På onsdagen såg det ut att bli miljoner igen men när kvällen var slut stod det klart att ingen hade lyckats pricka alla åtta vinnare.
Kvällens skrällar kom på Solvalla. I V86-2 styrde Anders Eriksson in amatörtränade 108-oddsaren Celinn Palema till seger.
Eriksson är en lärling hos Svante Båth som tar för sig mer och mer. Nu hade Solvalla-amatören Bo Ralfelt sagt åt honom att köra hyfsat offensivt med det fyraåriga stoet som svarade med att spurta till seger från kön.
- Jag hade tänkt styra ner invändigt men tränaren var optimistisk och det hade han allt rätt att vara i dag och ville att vi skulle vara i andraspår. Och det tackar jag för! sa en glad Anders Eriksson med stoet som var spelad på under en procent på V86.
I Solvallas lopp över tre kilometer briserade den andra oddsknallen. Tio hästar bakom bilen över 3140 meter med autostart slutade med seger för Peter G Norman och Zeus Karsk.
Konkurrenterna galopperade bort sig och var inblandade i småstrider under loppet och första segern för året blev mycket säker för treprocentaren (!) Zeus Karsk.
- Han är inte så jättesnabb i benen så det är hans årstid som kommer nu med långa lopp, sa Peter G Norman.
Erik Adielsson vann ”spårtrappan” med 15 hästar bakom bilen tillsammans med Svante Båth-tränade Harrington.
Claes Sjöström rundade av omgången med Timo Nurmos Sebastian Journey. En skräll som fick hålla ett högt tempo i ledningen och var suverän när han enkelt höll motståndet stången.

Foxy blir farlig i finalerna
Solvalla och Jägersro delade på V86-omgången. Kvällens prestation stod Speedy Foxy Vicane för i Malmö, Stoet som tagit tre segrar på V75 under hösen satt sist utvändigt över sprinterdistansen och körande Kim Eriksson chansade dessutom invändigt i den sista kurvan.
Speedkulan hann dit ändå trots att första varvet klockats till relativt beskedliga 1.13,5.
Amatören David Källgren från Vaggeryd kommer med en häst i brakform till V75-finalerna annandag jul.
Luciastayern var namnet på det inledande loppet på Jägersro. Distansen var mastiga tre kilometer och segern gick till tredjehandsfavoriten Prosperous.
När storfavoriten Vincent As galopperade bort sig och betrodde Cashback Pellini fick löpa i dödspositionen blev loppet en munsbit för Prosperous som Johan Untersteiner gav ett smakligt lopp i andraparet utvändigt. Halmstads Marcus Lindgren tränar.
- Det kändes tidigt att alla bitar hade fallit på plats, kommenterade Untersteiner.
Staffanstorp är adressen för reklammakaren Richard Berg som fick se sin Diamond Hall ta andra raka segern på hemmabanan Jägersro på onsdagen. Markus Waldmüller har kört i båda starterna. Ett fjärdespår genom sista kurvan stoppade inte det femåriga stoet i högform.
Ingen spelare lyckades alltså få åtta rätt vilket innebär att många miljoner kilar vidare som en jackpot till nästa onsdag. Utdelningen för sju rätt blev 12 166 kronor och för femmorna fick man 458 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Svensk Uppfödningslöpning är det äldsta av Sveriges tre klassiska unghästlopp, dit även kriteriet och derbyt räknas. Sedan 19..


Svensk Uppfödningslöpning är det äldsta av Sveriges tre klassiska unghästlopp, dit även kriteriet och derbyt räknas. Sedan 1926 har tvååringsloppet körts på Jägersro i Malmö. Men aldrig tidigare har två vinnare korats efter målgång.
- Det var väl rättvist med två så bra hästar, sa Sten O Jansson sedan hans Belker via en enastående slutstöt hunnit ikapp favoritspelade Bythebook precis på mållinjen.
Den senare hade då tågat i tredjespår i drygt 600 meterna och till synes kopplat segergrepp. Men Belker, som tvingats ut i fjärdespår i slutkurvan och vid upploppets början hade mycket långt fram till täten, hade torrt spurtkrut och de sista 150 meterna briserade han i en ursinnig spurt.
- Han gick lysande helt enkelt och så här i efterhand skulle jag nog ha tagit fjärdespår en längre bit, sa Belkers kusk Torbjörn Jansson.
Solvallakusken har vunnit Svensk Uppfödningslöpning en gång tidigare, 1996 med Gardens Mack som också var en Sten O Jansson-produkt. Visbytränaren har ett enastående unghästfacit med den lilla träningsrörelse han bedriver tillsammans med sin fru Ingela.
- Nu är jag jättenöjd, framför allt med Ingela. Det är hon som pysslar och sköter om, jag bara tar åt mig äran, sa Sten O Jansson skämtsamt.

Tredje raka för Båth
För Bythebooks tränare Svante Båth var det tredje raka fullträffen i Svensk Uppfödningslöpning. Endast Sören Nordin och Lutfi Kolgjini toppar det med fyra raka segrar. Örjan Kihlström som skötte tömmarna bakom Bythebook vann loppet för första gången.
- Hästen gick jättebra och det var roligt att få bocka av det här loppet också, sa toppkusken som vunnit i stort sett allt som går att vinna i Sverige.
Kilometertiden för Belker och Bythebook skrevs till 1.13,7 över 1 640 meter med bilstart och loppets förstapris uppgick till 700 000 kronor. Men då båda hästarna är med i Premiechansen får deras ägare hela 1 050 000 kronor vardera. Då Sten O Jansson och hans fru Ingela dessutom är uppfödare till sin häst belönas de också med en uppfödarpremie på 210 000 kronor. Den summan kan även Bythebooks uppfödare Thomas Johansson och Gösta Samuelsson glädja sig åt.

Tredje raka för Illuminati
På förhand spekulerades det i att opolerade toppämnet Illuminati kunde ställa till det för sig från start i klass I. Men med två färska svenska rekord bakom sig spelades han ändå till omgångens största favorit och sedan han gått iväg från start och hittat ut i andraspår var det spel mot ett mål. När två varv återstod av långloppet fick körande tränaren Joakim Lövgren överta ledningen och när mållinjen skars hade Illuminati lämnat sina förföljare med många längder.
- Han hade en bra dag i dag, skötte sig jättefint och grejade till och med en omstart, så han ska ha all heder. Han är duktig att springa men har inte varit helt rumsren förut, sa Jägersrotränaren, som även tog hem gulddivisionen med Jairo före en mycket tapper Dante Boko.

Virvlande spurt stal showen
I Johan Jacobssons Minne, där fyraåringarna startar 20 meter bakom treåringarna, såg ledande Stoletheshow ut att leva upp till sitt namn när han ryckte ifrån konkurrenterna i slutkurvan. Men favoritspelade Candy La Marc var helt enkelt för bra och trots att hon hade långt fram hann hon via en virvlande avslutning fånga in ledaren i god tid före mållinjen.
- Det kändes kymigt att sitta där bak för Christoffer (Eriksson) körde ett väldigt fint lopp där framme tempomässigt. Det passade inte oss direkt men hon var riktigt, riktigt bra och avgjorde enkelt, sa segerkusken Erik Adielsson om den Lars Marcussen-tränade kulltoppen.

Första V75-segern för Kolgjini Junior
Partizan Face pulveriserade motståndet i bronsdivisionen. Trots tredjespår till positionen utvändigt om ledaren stack han ifrån till överlägsen seger över upploppet. I sulkyn satt Adrian Kolgjini och för hans del var det första tränarsegern i V75.
- Det är speciellt, det ska det vara när stora saker händer för första gången. Det är detta jag brinner för och vill hålla på med så det är roligt att resultaten också visar sig, sa Jägersroprofilen.
Treårige Aquamarin, tränad av hemmaamatören Viktoria Selitska, lekte också med konkurrenterna. Från positionen som första häst i andraspår tågade treåringen ifrån sina äldre kamrater i klass II.
- Det är en jättebra treåring så det ska bli väldigt spännande nästa år. Han är väldigt storväxt så det borde finnas några växlar till nästa år, sa kusken Thomas Uhrberg.

48 miljoner till ensam V75-vinnare
I silverdivisionen visade Speedy Foxy Vicane att plumpen i protokollet senast var en engångsgrej. Från andra par utvändigt kastade körande Kim Eriksson loss på den sista bortre långsidan och trots att det nioårige stoet fick ge absolut max för att komma ner utvändigt om ledaren knappa halvvarvet från mål hade hon mod att ta senhöstens tredje seger i silver.
- Hon är hård den här donnan! konstaterade tränaren David Källgren.
På V75-spelet delade sju rätt ut 6 838 kronor och för sex rätt fick man 74 kronor. Femrättspotten går vidare till nästa vecka då en ensam jackpotvinnare kan bli 48 miljoner kronor rikare.

Ola Johansson, Kanal 75


På lördag behöver V75-spelarna inte ta någon hänsyn till barfotainformationen.Vinter i Sverige innebär numera att alla häst..


På lördag behöver V75-spelarna inte ta någon hänsyn till barfotainformationen.
Vinter i Sverige innebär numera att alla hästar måste tävla med skor.
I denna övergångsperiod blir det därför extra intressant att se hur hästar tacklat att tävla med skor tidigare.
I databasen travfakta.se för man statistik över placeringar med olika balans på hovarna.
Vi har jämfört resultaten med skor mot alla typer av barfotabalans och fått fram ett värde.
Ett positivt tal innebar att hästen lyckats bättre med skor runt om och tvärtom.
Invägt i värdet är också hästens vana att tävla med skor.
Att hästar som alltid tävlat med skor är de som gynnas mest av barfotaförbudet känns som ett rimligt antagande varför dessa hamnat i en egen kategori.
Statistiken gäller enbart för starter i Sverige.
Hästar som gjort färre än fem eller mindre än en fjärdedel av sina starter på svensk mark med skor hamnar under rubriken ”Inget underlag”

V75-1
1 Filur Sisu +30
2 That’s Art +23
10 Candy la Marc +17
4 Dallas -13

Alltid skor
3 Stoletheshow
7 Tartaurus Face
8 Typhoeus Face
11 Harran Boko

Inget underlag
5 Donatello Garbo
6 Sweet On You
9 Seven and Seven

V75-2
12 Mellby Goofy +21
10 Eldorado Mearas +10
5 Edio +5
9 Dats so Cool 0
7 Mary’s Overandout -5
6 Dream of Nature -25
1 Quite Right -37

Alltid skor
2 Master Hill
4 Aquamarin
8 Blue Mustasche
11 Olga Utca

Inget underlag
3 Staro Kipling

V75-3
1 Illuminati +22
9 Rajah Silvio +7
10 Kosmopolit du Gull +7
4 Youngblood Pellini +2
5 Bouncing Ball O.O. +2
12 Quattro Töll -1
2 The Real Star -2
3 Kallsup -4
7 Mellby Fantom -18
6 Invincible H.C. -33

Inget underlag
8 Harrington

V75-4
Samtliga hästar har tävlat med skor.

V75-5
12 Secret Mission +19
9 Bonnies Celebrity +10
11 Surprise Power +8
6 Exclamation Mark +1
4 New Star Power 0
5 Partizan Face -3
2 Lightning Photo -14
1 Viggo Laday -20

Inget underlag
3 Lexington Hall
7 Gustafson
8 Legend Brodde
10 Staro Costashorta

V75-6
10 Olle Rols +30
3 Sobel Conway +10
2 Linus Boy +8
5 Sir Q.C. +2
6 Västerbo Exact 0
8 Shogun D.K. -1
1 Isor Håleryd -6

Inget underlag
4 Waffle Cone
7 Den of Warlock
9 Speedy Foxy Vicane

V75-7
4 Jairo +13
5 Art On Line +4
6 Västerboonthenews +4
10 Dante Boko +1
1 Star Advisor Joli 0
9 Monark Newmen -1
7 B.B.S.Sugarlight -24
2 Poet Broline -42

Inget underlag
3 Probo O.P.
8 Giveitgasandgo
11 Harry Haythrow
12 Turno di Azzurra

Robin Johansson, Kanal 75


Aldrig har det funnits så mycket pengar att vinna på V75.Och med en omgång befriad från storfavoriter fanns all anledning att spå ..


Aldrig har det funnits så mycket pengar att vinna på V75.
Och med en omgång befriad från storfavoriter fanns all anledning att spå rekordutdelning inför lördagen på Sundbyholmstravet.
Men verkligheten blev en annan.
När åttaprocentaren Speedy Foxy Vicane skar mållinjen i den avslutande avdelningen innebar det omgångens största överraskning och att 1 046 system hittat rätt.
Dessa fick dela på sjurättspottens 128 miljoner varför utdelningen stannade vid 122 980 kronor.
- Det här är en jäkla go märrsa, sade Kim Eriksson sedan han satt punkt för omgången med det nioåriga stoet som alltså upprepade förra lördagens triumf i silverdivisionen.
Vägen dit blev emellertid en annan då hästen visade plötslig startsnabbhet, släppte ledningen och sedan speedade till seger.
- Vilken stålmormor vi har. Hon var borta från tävlingsbanan i 18 månader och missade fem- och sexåringssäsongen. Att komma tillbaka på det här viset… Hästarna som gjort det är nog lätträknade, jublade tränaren David Källgren vars tålamod gjort att han nu förfogar över ett av landets allra främsta ston.

Trippel för Goop
Nadal Broline var ensam i hela omgången om att ha mer än 35 procent av spelet på sig, men tvingades trots en mäktig prestation att ge sig i en duell mot Zenit Brick.
Den senare styrdes fram utanpå ledande Makethemark av Björn Goop som tog emot favoriten i en våldsam tempoökning på sista bortre långsidan.
Elitloppstrean var förbi vid ingången till upploppet, men Zenit Brick visade varför han var förra vinterns häst i V75 då han tog fram löpskallen och kontrade.
- Jag fick Nadal i min rygg och det ville jag inte ha, så det fanns inget alternativ till att köra framåt. Hästen var otroligt fin senast och precis lika fin idag, berömde Goop som hade det väl förspänt på förhand med fem styrningar tillhörande de tre mest betrodda i sina lopp.
I sitt program ”Björnkollen” på atg.se utsåg han egentränade Rajah Silvio till sin bästa chans och det visade sig stämma.
Ett offensivt upplägg gav tidig ledning varpå ingen kom i närheten.
Hattrick fullbordades när Goop satte dit ännu en Timo Nurmos-slugger i form av Hawk Cliff – som bara var bäst trots att han tvingades trava hela sista varvet i tredjespår utan draghjälp.

Två hästar för nästa år
Bo C. och Gun Palema forcerades båda till ledning från springspår och drog i hårt tempo.
Ingen var på allvar utmanad även om de respektive kuskarna hade motsatta åsikter om sina hästars uppträdande efteråt.
- Hon blev lite väl frän där framme, sade Mikael J Andersson om Gun Palema.
- Han är lite trög fortfarande, konstaterade Jorma Kontio om Bo C.
Vad kuskarna däremot var överens om är att de båda tränarna, Bo E Eriksson och Pär Hedberg, kommer att ha två femåringar med mycket pengar att tjäna under 2019.
Den sjunde pusselbiten som behövdes för att få ta del av de 128 sjurättsmiljonerna var Daniel Redéns Kabanoss, som bjöds en smygare av en självkritisk Sandra Eriksson i lärlingsloppet.
- Jag tyckte att allt blev fel. Efter att jag gått ner invändigt så satt jag och ångrade mig och trodde att vi skulle bli fast. Men när vi kom ut på sista bortre långsidan så kändes det bra, förklarade Eriksson som även gav en utövares perspektiv kring lördagens rekordomsättning:
- Det är de fantastiska djuren vi håller på med som gör att det kan bli så mycket pengar.

Robin Johansson, Kanal 75


Lördagens 69 miljoner i sjurättspotten fördelades på sju system.Bakom ett av dessa stod ett sällskap från Forsa utanför Hud..


Lördagens 69 miljoner i sjurättspotten fördelades på sju system.
Bakom ett av dessa stod ett sällskap från Forsa utanför Hudiksvall.
En ort som varit flitigt omskriven i travsammanhang då den fostrat några av sportens allra största namn, bland andra bröderna Nordin och Stig H Johansson.
Men den här lördagen var namnen på travhjältarna Andreas Arvidsson och Krister Dolk, duon som skapade det vinnande systemet efter en utarbetad metod.
- Vi börjar med en enkelrad var, så lägger vi dem bredvid varandra. Så ser vi om vi tänker och tror på samma hästar. Den här gången hade vi fyra hästar som gick in, som vi hade bestämt oss för, förklarar Dolk och åsyftar förutom spikarna Heavy Sound och On Track Piraten, även Xanthis Brazil och Roheryn.
Med den grunden att stå på blev det möjligt att gardera in omgångens tre överraskningar Sippson, Radagast och Speedy Foxy Vicane.
- Vi var sjukt rätt på det den här gången, konstaterar Andreas Arvidsson som själv följde den sista avdelningen på sin telefon i samband med en ishockeyträning.
- När jag hör att referenten säger ”så är Piraten på gång i fjärdespår” då skrek jag bara ”kör, kör”.

Vågade inte titta
De elva andelsköparna hade satsat 500 kronor vardera.
Några dagar efter den omvälvande vinsten tar fem av dem emot i hemorten.
- Man blir nervös. Man förstod ju att det skulle bli mycket pengar, men inte sådär mycket pengar. Jag gick runt i vardagsrummet, jag dyker ner bakom fåtöljen. Då säger Maja ”ska du inte titta på loppet?”
- Jag svarar: ”Nej, jag kan inte, jag är för nervös”, så beskriver Mikael Sjödin sin upplevelse av den sista avdelningen då man satt med spik på On Track Piraten.
En spik som skulle visa sig guld värd.
- Jag bara skrek, jag bara skrek. Fattar ni sa jag, vi är miljonärer, berättar Sjödin.

”Förändrar för alla”
Ett par av vinnarna har redan börjat spenderat sina pengar.
- Jag sa till farsan hemma, att nu ska vi köpa en ny skoter. Den är beställd och klar. Farsan är nöjd, säger Mikael Lundgren och fyller i:
- Det är helt stört, overkligt. Men riktigt kul. Jag vet att en del av de som varit med i gänget har haft det lite tufft, det är jättekul för dem.
Den femte vinnaren Magnus Persson:
- Jag har fått in pengarna på kontot, men det har väl inte sjunkit in riktigt ännu hur mycket pengar det egentligen är. Det är helt sjukt och det kommer väldigt lägligt.
Krister Dolk berättar lite om de övriga vinnarna som var med på systemet:
- Det är en ung kille som kanske mister jobbet och flera som är pensionärer. Det här förändrar ju för alla. Det är en otrolig känsla.

Dubbelt så stor pott på lördag
Men den potten ter sig faktiskt fjuttig jämfört med vad som väntar på lördag.
En sedan länge planerad multijackpot innebär att det fanns över 76 miljoner kronor att spela om redan innan V75-spelet till Eskilstuna öppnade.
ATG har uppskattat att en ensam vinnare kan få 120 miljoner, vilket snarast verkar vara i underkant.
Säkert är i alla fall att det kommer att bli den största sjurättspotten i V75-historien.
Vem hittar rätt metod mot sju rätt den här gången?

Kanal 75


Sju rätt gav över 9,5 miljoner kronor på V75 förra lördagen på Rommetravet där ett formkort från Vaggeryd var en av s..


Sju rätt gav över 9,5 miljoner kronor på V75 förra lördagen på Rommetravet där ett formkort från Vaggeryd var en av svårigheterna för spelarna.
35-årige amatören David Källgren tränar Speedy Foxy Vicane och matchar helt enligt planen när han låter det nioåriga stoet gå ut i silverdivisionen (V75-7) för andra helgen i rad.
Speedy Foxy Vicane tog årets första seger i blott sjunde starten i Dalarna i lördags. Spurten var virvlande och stoet var bara bäst i ”grabbkonkurrensen”.
- Hon går allra bäst med sju dagar och upp till två veckor mellan loppen. Det är ett tufft silverlopp men en outsider är hon igen, säger David Källgren.
”Foxy”´, som hästen kallas hemma i stallet, var bara spelad på sex procent av systemen i lördags. Efter att ha kommit bort i årets stora mål Sto-SM i mitten av oktober, satt hon fastlåst på innerspår i starten på Solvalla gången efter.
I silverdivisionen på Rommetravet avgjorde hon med ett tungt avslut från fjärde utvändigt till seger på målfoto.
- Det blev en del störningar på vägen, med hästar i halvspår och lite annat. Det gick 1.14,5 första varvet också. Det var alldeles för långsamt egentligen… så nog var det starkt av henne att hinna fram, säger David Källgren, amatör på heltid som bildar duo med sin sambo Lisa Andersson.

Tar chansen innan vintern
Spelbolaget ATG har satt av jackpot-pengar under hösten och byggt en multijackpot till Eskilstuna V75 på lördag.
120 miljoner kronor kan gå till en ensam vinnare – alla tiders vinstrekord på V75 i sådana fall.
David Källgren menar att han inte kan begära seger igen på lördag i ännu en marig silverdivision. Men visst finns chansen.
- Det är tuffa motståndare hela tiden och jag har svårt att tippa. Men det är klart att hon ska räknas som en outsider igen. Hon trivs och går bäst med täta starter. Finalen är tre veckor bort och det är för länge. Nej, det kan precis som i fjol smälla till och bli vinter och då ska hon inte tävla. Därför tar vi den här starten i stället och ser finalen som en bonus bara, säger han.
I oktober i fjol segrade stoet i silverdivisionen i V75. Då som nu var månaden oktober och när snön kom ställdes hon av för säsongen och fick hoppa över finalen i minusgrader.
- Det är en fantastisk häst som varit igång sedan hon var tre år. Hon gör sitt sista år nästa om allt fungerar och har varit med om en 18 månaders tävlingsfrånvaro på grund av ett gaffelband och kommit tillbaka på det här fantastiska viset.
Foxy trivs när hon är iväg hemifrån, reser bra och både äter och dricker utan problem.
- Hon kopplar av och tycker att det är kul. Så det är ju en stjärna på det viset.

Wången Cup-vinnare
Amatören med licens på Vaggerydstravet gillar balansen med fyra till sex hästar i träning. Så proffsplaner finns det inga.
Han är född i en travfamilj från Lindesberg där pappa Bernt Källgren alltid varit amatör med både varmblod och kallblod i träning.
Lotta Johansson, Claes Svensson och Mikael Selin är tränare han jobbat åt.
- Jag gillar att köra lopp och har fått många chanser av de jag jobbat åt. Bästa året som kusk hade jag 2009 då jag körde in 1,4 miljoner på 350 körda lopp och vann Wången Cup-serien och även finalen. Ett år då sådana som Tony Wallin och Johan Untersteiner var med och körde, säger David Källgren.

Uhrberg blev Eriksson
Speedy Foxy Vicane överlåter han till rutinerade kuskar. Thomas Uhrberg hade Mulligan i SM-loppet i oktober och då fick Kim Eriksson chansen i stället.
- Kim började komma fram den tiden när jag körde mycket lopp, så jag har sett hans utveckling på när håll. Jag tycker att det är kul att det går så bra för honom i dag och loppen han kört med Foxy kan vi inte klaga över.
Speedy Foxy Vicane går med samma utrustning som vid segern, barfota runt om och i jänkarvagn.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-09 2016-11-09 Åby-9 Stefan Söderkvist 2140/11 C 6 14.4 32
2016-10-15 2016-10-15 Åby-9 Stefan Söderkvist 2140/12 D 3 12.8 311
2016-10-05 2016-10-05 Åby-9 Stefan Söderkvist 2140/6 C 2 13.4 53
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-10 Örjan Kihlström 2140/9 C 2 12.9 35
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-11 Erik Adielsson 2140/14 C 0 17.5g 57
2016-08-13 2016-08-13 Åby-2 Stefan Söderkvist 1640/4 C 2 11.3 39
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-3 Stefan Söderkvist 2140/4 C 1 12.7 65
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-3 Stefan Söderkvist 1609/8 D 5 11.6 187
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-6 Stefan Söderkvist 1640/7 D 0 g 32
2016-06-30 2016-06-30 Åby-9 Stefan Söderkvist 2140/10 D 5 14.4 76
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-9 Stefan Söderkvist 2140/5 C 5 13.6 67
2016-06-02 2016-06-02 Åby-8 Stefan Söderkvist 2140/15 B 0 15.5g 120
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-10 Stefan Söderkvist 2140/11 C 0 g 83
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-10 Thomas Uhrberg 2140/4 C 1 12.2 79
2017-10-14 2017-10-14 Åby-7 Thomas Uhrberg 2140/11 B 5 12.5 89
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-7 Thomas Uhrberg 2140/7 C 6 12.4 157
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-5 Thomas Uhrberg 2140/2 C 3 11.6 128
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-10 Thomas Uhrberg 2140/1 D 2 11.5 109
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-4 Christoffer Eriksson 2640/3 D 2 14.1 35
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-6 Thomas Uhrberg 1609/2 D 2 11.5 474
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-6 David Källgren 2140/7 D 4 13.0 92
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-5 Thomas Uhrberg 2140/5 C 0 13.3 142
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-6 Thomas Uhrberg 2140/2 C 1 14.4 111
2017-06-01 2017-06-01 Åby-4 Björn Goop 2640/6 C 0 14.8 32
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-4 Claes Svensson 2140/9 B 2 13.3 23
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-3 Claes Svensson 2100/2 C 7 13.0 121
2017-04-29 2017-04-29 Åby-3 Claes Svensson 1640/1 C 6 11.0 139
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-10 Stefan Söderkvist 2140/1 C 0 14.9g 117
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-9 Kim Eriksson 2140/7 D 0 14.2 56
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-8 Kim Eriksson 1640/10 B 1 12.5 21
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-10 Kim Eriksson 2140/9 D 1 13.3 107
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-5 Kim Eriksson 2140/2 D 0 12.9 76
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-11 Kim Eriksson 2140/6 D 1 12.9 124
2018-11-03 2018-11-03 Romme-10 Kim Eriksson 2140/9 D 1 12.6 143
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-4 Kim Eriksson 2140/2 D 4 14.2 155
2018-10-13 2018-10-13 Åby-9 Kim Eriksson 2140/8 D 6 12.1 606
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-4 Thomas Uhrberg 1640/3 C 3 11.5 119
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-6 Thomas Uhrberg 2140/2 C 0 13.1 58
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-10 Thomas Uhrberg 1609/3 C 4 11.2 79
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-3 Thomas Uhrberg 2140/7 B 2 13.4 32
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-4 Thomas Uhrberg 1640/6 B str
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-7 Kim Eriksson 1640/11 D 4 12.6 139ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se