Speedy Face travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Speedy Face travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Speedy Face har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Speedy Face har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Speedy Face


V86 flyttade ut i det gröna på onsdagen till Fornaboda travbana i Lindesberg.Tävlingarna med anrika Bergslagsloppet är banans största ..


V86 flyttade ut i det gröna på onsdagen till Fornaboda travbana i Lindesberg.
Tävlingarna med anrika Bergslagsloppet är banans största tävlingsdag för året och nu blev det extra fest med publik på plats och en mycket sevärd upplaga av sprinterloppet med 100 000 kronor till vinnaren.
Åttafaldiga miljonärskan Double Exposure ska bli mamma snart och tränaren Daniel Redén har meddelat att hon endast tävlar sommaren ut.
Med två lopp i kroppen under hela 2021 och tveksam form spelades hon till favorit i loppet (lika mycket spelad som Diamanten) och kunde vinna efter att ett par av konkurrenterna varit lite för ”arga” mot varandra.
Kihlström hade ett bakspår med Double Exposure och behövde inte bekymra sig så mycket om taktiken en bit bak i kön.
Esprit Sisu gav inte Diamanten en chans att sticka upp i startrustningen. Björn Goop hamnade utvändigt och duellerade med Daniel Wäjersten i en utdragen körning som kostade 1.08,6 första halvvarvet.
Wäjersten släppte till Goop efter 600 meter. I momentet efter tog Wim Paal chansen och tryckte till med Speedy Face.
Hypersnabba 1.09,6 klockades första varvet till, med Diamanten i ledningen och Esprit Sisu utvändigt och återigen med i leken. 
Double Exposure syntes i tredjespår först 800 meter från mål. I den sista kurvan gick Kihlström ner i rygg för att gjuta mod i sin häst som kunde kliva iväg till en enkel seger.
Segertiden var ett nytt banrekord i Lindesberg, 1.10,1.

Redén bekymrad
Solvallatränaren Daniel Redén hoppas på att försvara segern i Hugo Åbergs Memorial i sommar med Double Exposure. Men han lät trots allt lite tveksam efter loppet.
- Jag vill att hon ska vara hundra procent och vi måste kolla upp henne. Nu kördes det till hennes fördel men det är en fruktansvärd häst som presterar på det här viset. Jag var jättenöjd med hur hon uppträdde i loppen men inte nöjd med hur hon var i vämningen innan lopppet. Hon var lite tveksam i dag, sade tränaren.
Örjan Kihlström:
- Det blev ett roligt lopp för publiken att titta på och för oss blev det passande så klart när det blev ett så hårt tempo på loppet.
Tvåa slutade en mycket tapper Esprit Sisu (1.10,4), trea Diamanten som föll med flaggan i topp och plusbetyg även till Speedy Face som såg pigg ut över mål.

Harpers-trean ruskig
Fornaboda travbana i Lindesberg firar 70 årsjubileum och omgången avslutades med ett nyinstiftat jubileumslopp. Ett lopp med 100 000 kronor i förstapris och en så kallad spårtrappa över stayerdistans.
Jörgen Westholms Digital Dominance var stor favorit och kunde vinna loppet trots konstant tredjespår hela sista varvet. En ruskigt fin insats i händerna på Örjan Kihlström av hästen som i slutet av maj slutade trea i Harper Hanovers lopp.

Ö-vikshästen överlägsen
Nils Elfving reste 60 mil från Örnsköldsvik till onsdagens tävlingar. Enda hästen i lasten plockade hem montéloppet utan prut och tjänade 60 000 kronor.  
Sexårige valacken Self Explosive var favorit och Jonathan Carré var mycket offensiv i loppet och höll tempot uppe utvändigt Definitif Launcher.
En duo som ryckte undan under slutrundan. 600 meter från mål lade dock Jonathan Carre ordentlig press med Self Explosive som flög förbi ledaren och gick undan till seger med sju längder!
Loppet var ett försök i Sommarmontén med final i Rättvik i början av augusti där hästen från Solänget lär vara påpassad av spelarna.
- Det var värt att åka hit kan man säga. Han kan bli lite bekväm när han blir ensam och Carré red helt enligt instruktionerna, sa travamatören Nils Elfving tillika professor i molekylärbiologi.
Nymke Brigadoon kom till Björn Goop i våras från Belgien och galopperade bort sig i debuten i den nya regin. I omgångens stolopp handlade det om autostart och då gick det bättre. Goop prickade starten med storfavoriten och ledde loppet från start till mål och klarade även lite tryck på vägen.
- I första starten för oss var det voltstart och det fattade hon inte alls eftersom hon var van vid auto i Belgien, sa Björn Goop.
Goop fyllde på med egentränade Zurich As som klev ifrån till en säker seger.
Angelica Jonsson fick köpa Zach Wind (V86-6) för 5000 kronor när förre ägaren inte ville lägga mer tid på honom. På onsdagen tog femåringen andra raka segern i sin nya regi.
Zach Wind kördes till spets efter 400 meter av Magnus Jacobsson och favoriten Apollo Creed med Björn Good fick göra jobbet i dödens. När Apollo Creed inte kunde hänga med på upploppet kom luckan för comebackande Rocket Boy som såg fin ut, men Zach Wind höll undan på 1.14,4 över 2140 meter auto.

Orlando en vinnare igen
I försöket till Diamantstoet hittade Mats E Djuse snyggt till andrapar utvändigt från 20 meters tillägg med Orlando och kunde sitta kvar till upploppet med Fredrik Wallins häst.
I Fornabodas Fyraåringspris kunde italienfödde Baroncini Jet kliva undan enkelt efter att Ulf Ohlsson fått bestämma tempot i ledningen. Magnus Jernemyr och Linda Sedström tränar.
Åtta rätt på V86 betalade 5 465 kronor, sju rätt 10 kronor och sex rätt 16 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det var årets första V75® där det åter var tillåtet att tävla utan skor på hovarna men omgången på Å..


Det var årets första V75® där det åter var tillåtet att tävla utan skor på hovarna men omgången på Åbys för dagens mycket snabba bana inleddes med en imponerande vinnare med skor på hovarna. För övrigt dagens enda vinnare på V75 med skor runt om.
Det handlade om uppvisning i V75-1 där Beartime tillsammans med Carl Johan Jepson dominerade från start till mål. In mot upploppet stack andrahandsfavoriten undan och vann till slutet med 20 meter.
Helena Edlund med erfarenhet som hästskötare i flera av landets storstall är numera amatörtränare i Årjäng med fyra hästar på träningslistan. Sexårige miljonären Beartime är stjärnan i stallet.
- Han får vara kung i stallet. Han får ta den tid han behöver, sen vet jag aldrig var jag har honom. Jag skrittar mycket och så kör vi lugna snabbjobb, han går aldrig ett jobb under 1.30, berättade Helena Edlund.
En imponerande spetsvinnare fick vi se även i V75-2 där Georgia Am och Stefan Persson ledde från start till mål. Framgångsrike Axevalla-amatören David Persson tränar det femåriga stoet som visade finfin inställning när hon höll undan sista biten före Amazon Font.

Fler spetsvinnare
Gulddivisionen (V75-3) fick en rivig inledning där många laddade och klockan visade 1.08-fart första 500 meterna med Eldorado B. och Joakim Lövgren i ledningen före Floris Baldwin. Magnus A Djuse bakom Floris Baldwin kunde sedan ganska bekvämt ta över ledningen varvet kvar.
Genom slutsvängen uppvaktade Speedy Face och Adrian Kolgjini utvändigt och såg stark ut men Magnus A Djuse hade full kontroll och när han ryckte det norska huvudlaget in på upploppet gick Floris Baldwin ifrån i imponerande stil på lätta hovar.
- Jag har en häst i väldigt fin ordning och som gjort många bra insatser. Han har alla egenskaper för att vara så bra som han var i dag. Jag har förhoppningar att han ska vara med i de större loppen i år, sa tränaren Trond Anderssen.
Nioårige Floris Baldwin är ett av Norges starkaste kort i eliten och han såg riktigt välmående och löpsugen ut. Lördagens segertid blev utmärkta 1.10,8 över 1640 meter autostart, årets snabbaste segertid i Sverige.
- Det är en häst som går ute hela året, han har ett eget hus han går in i och han trivs med livet, berättade Trond Anderssen.
Ledningen var guld värd även i klass II (V75-4) där Cassius Ima höll sig i rätt gångart efter två raka galopper och vann busenkelt tillsammans med Kim Eriksson. Oskar Svanberg tränar sexåringen som tog karriärens första seger utan skor på hovarna.
- Det är fantastiskt kul med V75. Att vara med den här veckan som mina ägare har haft, lyssna på poddar, kolla alla tips…det är roligare än att vinna ett lunchlopp, sa en strålande glad Oskar Svanberg.
Så långt såg det ut som en favoritbetonad omgång av V75 och värdet efter fyra lopp på V75 var 654 kronor.

Skrällar via open stretch
Åby är landets enda travbana med dubbla open stretch, det vill säga två extra spår invändigt över upploppet. I V75-5 använde Johan Untersteiner just dubbla open stretch när han bjöd på lördagens stora skräll tillsammans med 59-oddsaren Awesome Kronos. Femåringen avslutade sylvasst från tredje invändigt.
I V75-7 fick vi se ytterligare en skrällvinnare via open stretch då Zaffiro Zet överraskade från rygg ledaren. Nicklas Korfitsen satt i segersulkyn och grunden till vinsten la han när han i en mycket snabb öppning lyckades försvara innerspåret med Zaffiro Zet för att sedan släppa till favoriten Dark Roadster. När sedan den givna luckan kom på upploppet speedade det danska ekipaget till knapp seger före en mycket tapper Upper Face.
Segertiden för 20-oddsaren som tränas av Bo Westergaard blev 1.10,9 över 1640 meter autostart.
- Jag tror aldrig jag kört så snabbt , det var väl 00-fart första 200-300, sa Nicklas Korfitsen.

Banrekord av Ultra Bright
I V75-6 blev det favoritseger sedan Örjan Kihlström serverat Ultra Bright draghjälp till upploppet från 40 meters tillägg. Det åttaåriga stjärnstoet avslutade virvlande långt ut i banan och det såg ut som om kusken hade full kontroll.
Segertiden på Ultra Bright blev utmärkta 1.12,2 över distansen 2180 meter voltstart, nytt banrekord.
- Vad härlig hon är. Hon älskar att träna och tävla. Och sedan när hon levererar så här…det är jätteroligt, jublade tränaren Fredrik Persson som var hundraprocentig denna lördag och vann även ett lopp utanför V75 med Arvid S.H.
Sju rätt på V75 gav 1 302 351 kronor. Sex rätt 2 407 kronor och fem rätt 135 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Solvalla och Jägersro hade delat värdskap för onsdagens V86-omgång och i huvudstaden slet deltagarna med vädret.Efter en kallare perio..


Solvalla och Jägersro hade delat värdskap för onsdagens V86-omgång och i huvudstaden slet deltagarna med vädret.
Efter en kallare period överraskades man av snö under tävlingskvällen på Solvalla med en både hård och moddig bana som följd.
En som klarade förutsättningarna och glänste så smått i sitt lopp var Timo Nurmos nyförvärv Bitcoind' Arc som matchades mot tufft motstånd som treåring och visade bra talang trots att det inte blev många segrar.
Onsdag kväll gjorde den fyraårige valacken första starten för Nurmos som var optimistisk i förhandsintervjuerna och alltså hade fog för det.
- Jag gillar hästen och tycker att det känns som att han ska vara bra i ordning direkt. En bra chans, deklarerade Solvallatränaren.
Jorma Kontio prickade starten och Bitcoind' Arc tog hand om ledningen direkt bakom bilen. Efter att en het Betting King fått överta ledningen körde Kontio åter till spets och kunde sedan dämpa tempot.
Efter den lilla störningen fick fyraåringen en tryckare av Jörgen Westholm och Digital Dominance på den sista bortre långsidan. Bitcoind' Arc var dock omutlig och klev undan till en överlägsen seger. Tiden i mål skrevs till 1.14,2 över 2640 meter autostart.

”Sprang och slirade”
På tal om vädret så fälldes omgångens största favorit Kinky Boots av banan. Åtminstone var det förklaringen efter loppet, kanske hade man "broddat" fel?
58-procentare på V86-spelet såg ut att gå mot segern då det blev galopp i ledning i början av upploppet.
Bakom hade Kaj Widell fått bra snurr på L.L. Royal från fjärdeparet utvändigt och spurtade till seger med hästen som tränas av Li Hanné.
- Äntligen! Bästa hästen i loppet galopperade ju men min var faktiskt värd en seger. Han har haft lite problem av och till men nu gick det vägen, kommenterade Solvallatränaren Li Hanné.
Vad var det som fällde favoriten Kinky Boots?
- Jag tror att galoppen berodde på att han inte fick tillräckligt med fäste, det gick inte att hålla honom i trav hela vägen, kommenterade Carl Johan Jepson

Stoet snart miljonär
968 000 kronor intjänat efter onsdagen på Solvalla.
Sexåriga stoet Up To Me är pålitlig och närmar sig snart miljonen för tränare Claes Sjöström och ägarna Stall Upp till oss.
Timo Nurmos varnade för att betrodda Cactus hade helt fel förutsättningar i stoloppet och Cactus var heller aldrig med i segerdiskussionen.
Claes Sjöströms Up To Me var senast bra som femma i bronsdivisionen på V75. Nu blev det alltså seger efter tidig ledning och ett snyggt ryck till överlägsen seger i den sista kurvan.
Mika Forss satte punkt på Solvalla med Markku Nieminen-tränade Donna Leonora som klev runt motståndet från ett tolftespår bakom bilen.

Gypsie skrällde på Jägersro
På Jägersro skrällde det till i loppet som var utskrivet för hästar med högst 85 000 kronor intjänat.
Lars I Nilssons långklivande och fartiga sto Moofushi spelades till brakfavorit trots osäkra tendenser och galopperade bort sig igen.
När även andrahandsfavoriten visade galopp låg vägen öppen för en skräll.
Larson Mifsud, amatörtränare från Jägersro, tog över ledningen i den första kurvan med Gypsie du Lupin när favoriten galopperade och anförde till mål med sjuprocentaren som visade fina takter.
Ett lopp för den högsta klassen inledde V86-spelet på Jägersro. Storfavoriten Slide So Easy (46 procent) kunde där ta en mycket enkel seger trots ett lopp några längder bakom ledaren som första häst i andraspår.
Flemming Jensen var nog ganska säker på sin sak. I den sista kurvan lät dansken den nu tolvårige segermaskinen kliva fram och avgöra mot en trots allt tapper Speedy Face som återkom efter paus.
Adrian Kolgjini körde omgående till täten i V86-7 med Racing Ribb och stannade där loppet ut med sjuåringen som inlett året med två segrar från spetspositionen.
Steen Juul vann V86-5 överlägset från ledningen med favoriten Catch Me A Winner.
Åtta rätt på V86 delade ut 112 004 kronor, sju rätt 1 102 kronor och sex rätt 102 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lutfi Kolgjini vann Hugo Åbergs Memorial 2003 med Revenue … just då det största ögonblicket i karriären:- Mina föräl..


Lutfi Kolgjini vann Hugo Åbergs Memorial 2003 med Revenue … just då det största ögonblicket i karriären:- Mina föräldrar var på plats, utan att jag visste om det. De hade inte varit på Jägersro på flera år. Det var en milstolpe för mig, Hugo Åbergs och derbyt var de loppen som jag verkligen ville vinna, när jag började som travtränare på Jägersro.
”Ludde” skrällvann även 2010 och 2011 med Lavec Kronos.
- Den hästen hade alltid ruggig form i juli och augusti, minns han.
I år heter stallets stora hopp Tae Kwon Deo, en femårig hingst som precis som Lavec Kronos vann Sprintermästaren som fyraåring.
Men någon fjärde Åbergs-seger i sulkyn för Ludde lär det inte bli den här gången. Numera är det Adrian Kolgjini som ansvarar för träningsverksamheten. Och som även i första hand kör stallets hästar.
Och det är Adrian som sitter upp bakom Tae Kwon Deo på tisdag.
- Tae Kwon Deo är vår bästa vinstchans på V75® tisdag, även om Upset Face och Eclipse AM också kan vinna, säger Lutfi Kolgjini som är förhoppningsfull inför tisdagen.
Han tycker som alla andra att ”katten bland hermelinerna” Ecurie D. är en jättefin fyraåring. Men där tar det stopp. Ludde ser inte alls Ecurie D. som hästen att slå, han ser inte ens fenomenet som en allvarlig segerkandidat:
- De som tror på en fyraåring mot de här hästarna är helt snett ute tycker jag. De äldre hästarna har en hel annan hårdhet. Jag tror knappast att Ecurie D. kan vinna Hugo Åbergs från ett bakspår.

”Inte med i diskussionen”
Ludde ser snarare två andra hästar, i första hand, som huvudmotståndare till Tae Kwon Deo på tisdag.
- Jag tycker inte att Ecurie D. ska vara med i favoritdiskussionen. Det borde vara hugget som stucket mellan Vitruvio och Double Exposure, tycker jag. Double Exposure är en fantastisk märr, stenhård och verkar dessutom vara en klok häst. Det är nästan så att man får samma känsla för henne, som för Daniel Redéns tidigare stjärnsto Delicious.
Vitruvio körs av Björn Goop, Double Exposure av Örjan Kihlström i Åbergs som går som V75-6.
Men trots att han inte begär att Tae Kwon Deo ska bli favorit i loppet, (bland annat efter den imponerande uppvisningen i Kalmarsundspokalen på 1.09,6) - så hoppas och tror Kolgjini att sonen Adrian vinner loppet!
- Tae Kwon Deo har tekniken, han har styrkan och han har en enorm inställning till sitt jobb. Han viker aldrig undan.
Den försmädliga galoppen i Elitloppet är ett minne som Kolgjinis vill radera ut för gott på tisdag.
- Vi har fortfarande ingen bra förklaring till det. Det var helt enkelt en engångsföreteelse för Tae Kwon Deo, tror vi.

”Deltar inte i körningen”
Elitloppstvåan Cokstile som körs av Wim Paal blev den stora vinnaren i Åbergs-lottningen och lottades till innerspåret. Men andraspåret blev trots allt tacksamt för Tae Kwon Deos del.
- Adrian kommer att bevaka position från start. Jag tror inte att han kommer att vara med i startrusningen. En sådan som Tae Kwon Deo vinner eller förlorar inte sina lopp i starten. Dom kan bara förlora loppet genom att stressa direkt och delta i körningen om ledningen. Det lär köras på många händer, Lövgrens Racing Mange är snabb som en vessla till exempel, analyserar ”Ludde”.
Med ett vettigt lopp så tror Lutfi Kolgjini absolut att Tae Kwon Deo är med i segerstriden.
- Han är stark och oöm och kan göra loppet själv. En riktig topphäst.
Tae Kwon Deo startar givetvis med sin optimala barfotabalans i Åbergs.
- Det är inga problem. Vi spar på hästen och på hovarna. Han har bara gjort fyra starter i år. Vi stod över Norrbotten och Årjäng och har siktat på det här. Det fanns ingen anledning till att flacka omkring.

Pappa håller igång
Lutfi passerade själv 60-strecket förra året (sonen Adrian är 27) men någon tidig pension är det inte tal om. Han har fortfarande 35 stycken tvååringar på träningslistan (Adrian har cirka 60 hästar i träning).
- Jag kör in tvååringarna innan de hamnar i träning hos Adrian. Jag preparerar banorna som vi tränar på och sköter avelsverksamheten som fortfarande är rätt så stor. Fast jag skulle egentligen dra ner på avelsbiten, jag trodde att det skulle bli lite lugnare för mig i år. Men man har fortfarande inte tid med mycket annat än hästarna, säger han.
På derbyfredagen kommer Kolgjini exempelvis att arrangera en online-auktion tillsammans med Menhammar stuteri.
Och så kör ”Ludde” lopp fortfarande…
Som på tisdag, då han faktiskt kan vinna direkt i den första V75-avdelningen med fyraåringen Upset Face. Så här säger Ludde om Stall Kolgjinis V75-hästar på Åbergs-kvällen den 28 juli (kusk inom parentes).
6 Upset Face (Lutfi Kolgjini), V75-1:
- Han gjorde två bra lopp i Sprintermästaren (tvåa i försöket och femma i finalen). Han behövde den urblåsningen, han är rätt seg och slö till vardags, hästen. Vi hoppas en del på honom inför derbyuttagningarna och då ska han kunna vinna det här loppet också. Han kan vinna, bra chans, men vi matchar som sagt för derbyt.
Han gick med skor i försök och final i Sprintermästaren?
- Vi kommer nog att rycka alla skorna först i derbyt. Inte innan dess.
7 Billions, V75-2 (Adrian Kolgjini):
- Han har inte levt upp till vad han lovade i början av säsongen. Vi tränar på precis som vanligt och det får lossna av sig självt. Trea, fyra kanske.
2 Eclipse AM, V75-3 (Adrian Kolgjini):
- Han duger absolut i den här klassen. Han vann på topptid senast med ”bomullen och allting kvar”. Det finns att ta av här.
Något mer?
- Eclipse AM kommer att tävla barfota runt om på tisdag. Det är första gången i så fall. Och det är den mest dramatiska balansförändringen på tisdag vad gäller våra hästar, i alla fall på V75.
8 Smokin Joe (Lutfi Kolgjini), V75-5:
- Han vinner inte det här loppet, från det här läget. Inte mot det här motståndet. Kan han vara med och hugga om lite prispengar här är vi nöjda.
5 Victory Lee (Adrian Kolgjini), V75-7:
- Han är nog med där framme, men det blir svårt att stå emot de bästa som står med 40 meters tillägg. Men han är bra i ordning annars, han blev grovt störd till galopp senast.
10 Speedy Face (Dante Kolgjini), V75-7:
- Han är riktigt, riktigt bra i ordning men det har helt enkelt inte stämt alls i loppen. Den dagen som det stämmer för honom, kan han slå vem som helst. Och det gäller även på tisdag.
Sammanfattningsvis?
- Vi har några fina chanser men jag tror allra mest på Tae Kwon Deo i Åbergs, av V75-hästarna.
Något du vill hälsa travpubliken?
- Vi saknar er på platserna! Nu när det börjar släppa lite med corona-situationen, tycker jag att man kanske borde fundera på att släppa in ett par representanter för de startande hästarna på tävlingsdagarna. Hästägare, alltså. Det finns ju hästägarkort, och vi har stora faciliteter på de flesta banorna. Det behöver inte bli någon trängsel alls om två personer per häst släpps in.

Robert Okpu. Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Vi fångade upp Adrian Kolgjini i samband med tävlingar i veckan och gick igenom stallets chanser inför söndagens V75 i Kalmar.Mest optimist..


Vi fångade upp Adrian Kolgjini i samband med tävlingar i veckan och gick igenom stallets chanser inför söndagens V75 i Kalmar.
Mest optimistisk lät Jägersrotränaren kring 15 Speedy Face (V75-4) som körs av lillebror Dante Kolgjini i Kalmarsundsstayern.
- Det är riktigt bra form på den hästen. Nu är det rätt distans, det är verkligen ingen 1600-häst, 3100 kommer passa honom perfekt. Jag tror att Dante löser det där bakifrån. Han blir farlig på söndag, säger Adrian Kolgjini.
Dante kör även 9 Racing Ribb (V75-1).
- Han behövde loppet senast, han kommer vara mycket bättre denna gången. Det finns lillchans på bra resa därifrån faktisk, men att han ska vinna…det är långsökt, säger Adrian Kolgjini.

Ingen mellanmjölk
Adrian Kolgjini kör två av stallets V75-hästar.
12 Tae Kwon Deo (V75-5) var betrodd i Elitloppet men galopperade bort sina chanser direkt i försöket. Nu ska han försöka lösa ett svårt utgångsläge.
- Jag ville vara lite väl offensiv från början för att vara med honom, då fanns risken att han slår ihop helt enkelt, så det var det som hände. Han är ingen sån häst att man bara kan skicka på, men det är enda förklaringen jag kan hitta. Allting var över på en tiondels sekund.
- Han känns helt fantastisk hästen, säsongen blir nog lång för hans del, han har mycket kvar att hämta
Min häst måste ha ett lopp i kroppen, nu måste han köras på. Det blir liksom inte sitta och köra mellanmjölk i femte utvändigt, utan…det kan mycket väl vara så att han inte vinner loppet, för att det blir för långt fram. Men jag kommer vara där för att köra med honom, så enkelt är det., säger Adrian Kolgjini.
8 Redneck Woodland (V75-7) har två raka från ledningen men dragit en nitlott i spårlottningen
- Det blir svårt, konstaterar Adrian Kolgjini kort.
Bästa chansen, är det Dante eller Adrian?

- Det är Dante. Han får ta sin första V75-seger på söndag.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Han har dominerat i V75 under säsongsupptakten och siktas närmast mot Paralympiatravet.Men genrepet på Halmstadtravet blev oväntat svettigt..


Han har dominerat i V75 under säsongsupptakten och siktas närmast mot Paralympiatravet.
Men genrepet på Halmstadtravet blev oväntat svettigt för Disco Volante som fick sträcka på sig rejält för att hålla ifrån sig vasst spurtande storskrällen Ghazi B.R. och en tapper utvändig Speedy Face.
Detta sedan megafavoriten – med 88 procent av GS75-spelet i ryggen – tvingats till en snabb öppning för att överta ledningen och varvat på 1.10,1 i den stränga vinden på Halmstadtravet.
Det gav stumma ben, men räckte alltså precis för att hålla undan på 1.11,2/1 640 meter autostart och därmed bli första svenska travare att nå miljonen intjänat under 2020.

Fyra nya miljonärer
Över miljonen betalt blev det även för fyra vinnande system på Grand Slam 75, där tre var inlämnade via atg.se och ett i Norge.
Ett av dessa kostade 120 kronor och gav 1 632 685 kronor tillbaka medan ett annat tagit hjälp av Harry Boy och fått 1 672 802 tillbaka på en insats av 1 280 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 1640/4 C 0 g 71
2016-12-01 2016-12-01 Åby-1 Thomas Uhrberg 2160/4 B 1 17.7 30
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-4 Lutfi Kolgjini 1640/5 C 4 15.2 260
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-5 Kaj Widell 2140/11 B 4 17.0 130
2016-08-28 2016-08-28 Charlottenlund-6 Adrian Kolgjini 2000/3 B 3 37
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-3 Erik Adielsson 1640/1 B str
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-1 Lutfi Kolgjini 1609/2 C 3 15.0 100
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-9 Lutfi Kolgjini 2140/7 B 4 14.4 28
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-2 Lutfi Kolgjini 2140/3 C 1 15.1 22
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-5 Christoffer Eriksson 2180/8 B 1 14.1 36
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-4 Adrian Kolgjini 2140/5 C 0 16.3g 113
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-4 Lutfi Kolgjini 2140/8 D 4 13.9 77
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-4 Lutfi Kolgjini 2640/12 C 0 146
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-2 Lutfi Kolgjini 2140/1 C 2 14.2 42
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-8 Lutfi Kolgjini 1609/9 C 0 13.5 75
2017-06-29 2017-06-29 Åby-4 Lutfi Kolgjini 1640/5 C 2 12.3 40
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-6 Ulf Eriksson 2140/4 B 0 g 137
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-7 Adrian Kolgjini 1640/10 C 0 17.6g 236
2017-04-29 2017-04-29 Åby-1 Lutfi Kolgjini 2140/2 C 0 18.9g 69
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-4 Lutfi Kolgjini 2140/1 B 3 14.3g 20
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-1 Lutfi Kolgjini 2140/4 B 2 14.6g 34
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-7 Lutfi Kolgjini 2140/1 C 1 14.0 21
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-4 Lutfi Kolgjini 2140/8 C 3 14.4 243
2018-12-15 2018-12-15 Vincennes-5 E Raffin 2100/11 C 0 426
2018-11-28 2018-11-28 Vincennes-3 A Kolgjini 2850/8 C 0 193
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-1 Adrian Kolgjini 2140/9 B str
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-7 Adrian Kolgjini 2140/8 C 4 12.2 112
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-10 Adrian Kolgjini 2640/8 D 4 12.3 378
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-5 Lutfi Kolgjini 2640/2 D 2 13.3 452
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-7 Lutfi Kolgjini 1609/4 D 0 13.3g 271
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-10 Lutfi Kolgjini 2140/2 D 3 13.5 424
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-8 Adrian Kolgjini 1609/6 D 6 20.6g 505
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-9 Adrian Kolgjini 2140/1 D 5 13.0 469
2018-05-13 2018-05-13 Charlottenlund-8 Thomas Uhrberg 2000/3 C 0 13.3 153
2018-04-27 2018-04-27 Åby-9 Lutfi Kolgjini 2140/3 C 5 13.1 473
2018-03-31 2018-03-31 Schweiz-5 Per Oleg Midtfjeld 2100/4 C 4 16.3 49
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-9 Ulf Eriksson 2140/10 C 3 15.3 188
2019-12-22 2019-12-22 Vincennes-4 A Kolgjini 2700/2 D 0 1745
2019-12-14 2019-12-14 Vincennes-4 J.Ph Monclin 2100/15 D 0 1383
2019-12-07 2019-12-07 Vincennes-5 D Locqueneux 2700/5 C 0 539
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-11 Adrian Kolgjini 2140/7 D 0 g 224
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-10 Adrian Kolgjini 2640/4 D 0 19.3g 124
2019-10-11 2019-10-11 Vincennes-1 D Locqueneux 2100/4 C str
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-11 Adrian Kolgjini 2140/9 D 7 11.5 240
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 1640/8 D 0 11.2 575
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-8 Adrian Kolgjini 2140/9 C 3 12.0 96
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-2 Adrian Kolgjini 1640/3 C 4 12.0 64
2019-06-09 2019-06-09 Bjerke-11 Adrian Kolgjini 2100/11 D 0 15.1g 155
2019-05-11 2019-05-11 Åby-2 Adrian Kolgjini 2640/3 C 1 12.8 41
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-10 Adrian Kolgjini 2100/6 C 3 12.2 115
2019-04-21 2019-04-21 Romme-10 Adrian Kolgjini 2140/12 C str
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-11 Adrian Kolgjini 2140/12 C 0 g 444
2020-11-30 2020-11-30 Vincennes-5 D Thomain 2850/2 D 0 886
2020-11-22 2020-11-22 Vincennes-6 D Locqueneux 2100/14 C 0 1246
2020-11-05 2020-11-05 Vincennes-1 D Locqueneux 2100/13 B 0 782
2020-10-12 2020-10-12 Estland-1 D Locqueneux 2150/11 B 0 367
2020-09-22 2020-09-22 Vincennes-4 D Locqueneux 2850/3 C 0 974
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-9 Adrian Kolgjini 1640/9 B 0 g 303
2020-08-15 2020-08-15 Romme-9 Erik Adielsson 1640/12 B str
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-11 Dante Kolgjini 3180/10 C 5 13.6 594
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-7 Erik Adielsson 2640/4 D 0 g 209
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-8 Dante Kolgjini 3180/15 B 0 16.0 61
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-11 Dante Kolgjini 1640/6 B 0 g 107
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-7 Dante Kolgjini 1609/6 C 3 10.3 394
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-9 Lutfi Kolgjini 1640/6 C 3 11.3 159
2020-03-25 2020-03-25 Åby-9 Dante Kolgjini 1640/5 A 2 11.6 55
2020-02-09 2020-02-09 Vincennes-6 F Ouvrie 2100/2 D 0 533
2020-02-02 2020-02-02 Vincennes-3 D Locqueneux 2700/3 C 0 593
2020-01-05 2020-01-05 Vincennes-3 D Locqueneux 2850/4 D 0 577
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-4 Wilhelm Paal 1640/4 C 5 11.0 198
2021-07-18 2021-07-18 Danmark-9 Wilhelm Paal 1900/2 C 2 30
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-6 Wilhelm Paal 1640/4 C 4 10.5 254
2021-06-25 2021-06-25 Årjäng-7 Wilhelm Paal 1640/2 C 3 11.7 36
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-7 Wilhelm Paal 2640/7 D 8 13.8 957
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-7 Wilhelm Paal 2140/6 D 0 12.9 751
2021-05-02 2021-05-02 Danmark-9 Wilhelm Paal 1600/6 C 2 103
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-10 Wilhelm Paal 1640/1 C 4 10.7 111
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-9 Adrian Kolgjini 2140/3 B str
2021-03-06 2021-03-06 Åby-7 Adrian Kolgjini 1640/4 B 3 11.2 137
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-7 Dante Kolgjini 2140/6 B 4 16.5 207
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-6 Dante Kolgjini 2140/7 C 3 14.7 75
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 2640/9 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se