Solkattens Ferrari travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Solkattens Ferrari travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Solkattens Ferrari har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Solkattens Ferrari har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Solkattens Ferrari


Han slutade tvåa bakom Jorma Kontio i kuskligan på Sundbyolmstravet i fjol.Frågan är om han kan utmana på allvar i år.Andreas..


Han slutade tvåa bakom Jorma Kontio i kuskligan på Sundbyolmstravet i fjol.
Frågan är om han kan utmana på allvar i år.
Andreas Lövdal har i alla fall inlett året i Eskilstuna starkt och satte tonen på söndagen med en jätteskräll. När Kontio körde galopp med storfavoriten Vice Versa Diamant i slutsvängen kom luckan för Andreas Forsberg-tränade Solkattens Ferrari.
- Jag hade ingen tro på honom idag, men han motbevisade mig verkligen. Hästen var jättefin och ville verkligen vinna, förklarade Lövdal som följde upp med en betydligt mer väntad triumf bakom Jonas Larssons Jessie’s Girl.
- Jonas ska ha all cred, han har gjort ett jättejobb med hästen. Jämfört med första gången jag körde henne så har hon utvecklats jättemycket, fortsatte Lövdal efter årets sjätte seger på Sundbyholm vilket gör att han kopplat ett tidigt grepp i championstriden.
- Det har börjat bra. Det är jättekul att hävda sig mot topparna.

Dubbel även till Pettersson
Fylld av självförtroende körde Lövdal i ledningen med Geisha Brick som stod emot favoriten Denali Doc (Rikard N Skoglund körde, Kristiina Westerholm tränar) till allra sista steget.
Dubbelseger som tränare blev det för Stefan P Pettersson som fick se Gustav Hellman och Kenneth Haugstad spåra runt om med Donna As respektive Kit de Luca.
Den senare fick förutom motståndarna även kämpa med ett kraftigt snöfall som plötsligt drog inte över banan.
Ett väderomslag som lät passande för favoriten Västerbo Blizzard i avslutningen, men blev ödesdigert då han galopperade över mål och gav segern till Romanze och Oskar J Andersson.
- Ibland har man tur. Jag tror att hon är jättegynnad när vi kan ta av skorna, men jag är glad att vi inte gjorde det idag, konstaterade tränaren Sybille Tinter.
Petter Karlsson körde Henrik Sevon-tränade Nemo M.L. till fjärde raka segern vilket gjorde att utdelningen för sju rätt stannade vid 24 299 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


– Jag fattar knappt att det är sant fortfarande att vi fick sju rätt tillsammans. Vi har tippat tillsammans i tre år och ibland haft noll ..


– Jag fattar knappt att det är sant fortfarande att vi fick sju rätt tillsammans. Vi har tippat tillsammans i tre år och ibland haft noll rätt, men den här gången hade vi marginalerna på vår sida, berättar Inger, som befann sig på en sparesa i Tällberg i Dalarna tillsammans med sin väninna Paula.
Systemet, som kostade 81 kronor, har de alltid följt sedan de började tippa tillsammans.
– Vi har helt enkelt inte råd att tippa för större pengar. Vi tar ut tre hästar vardera och sedan samsas vi om vilka vi ska plocka med på kupongen. Den här gången blev det klart sent i fredags kväll, förklarar Inger och lägger ut texten hur de satte ihop den vinstgivande raden:
V75-1: Tre streck. 5 Malkin tyckte vi bägge om.
V75-2: Spik. 4 La Paradeta hade två vinster på slutet och gått bra tider.
V75-3: Tre streck. 6 Solkattens Ferrari hade ett bra läge och Örjan (Kihlström) som kusk. Han är en tänkare i loppen...
V75-4: Tre streck. 3 Hawk Cliff har jag alltid gillat och fick min vilja igenom. Favoriten 11 Sorbet plockade vi bort.
V75-5: Tre streck. 9 Phoenix Photo var vi överens om ganska tidigt.
V75-6: Spik. 14 Havanna Boko lät det bra på och Erik (Adielsson) är en annan favoritkusk vi har.
V75-7: Två streck. I avslutningen hade vi streck för 3 Ole och 5 Joseph Boko som vi diskuterade fram.

Hög puls
Hur det gick till när Inger följde dramatiken är också en speciell historia.
De fyra första följde hon från hotellrummet och värdet var höga 21 940 kronor.
Sedan var det dags för Inger och väninnan Paula att gå ned i restaurangen och äta en bit mat.
– Jag tog med programmet och telefonen för att följa resultaten.
När spiken Havanna Boko hade gjort sitt var värdet uppe i 87 250 kronor.
– Då var pulsen hög, erkänner Inger.
När hon och dottern Karoline även fick in favoriten Joseph Boko i sista avdelningen var sju rätt ett faktum och jublet visste inga gränser.
– Jag tog telefonen och ringde upp Karoline. Hon trodde vi hade vunnit 50 spänn, men när jag sade att det var 130 000 kronor började hon att gråta. Och pengarna kom lägligt för henne, som är sjukpensionär, då avloppet precis gått sönder hemma.
Ett par som också befann sig på samma krog i Tällberg för att äta en bit mat var ATG-profilen Patrik Fernlund och hans sambo Jasmine Ising.
– Patrik såg mitt gratisprogram och gratulerade till vinsten och tog även en bild på mig. Det kändes lite overkligt, men samtidigt skoj.
Blev det något firande på kvällen?
– Nej, det var måttligt. Vi var ju där på spa och skulle vila upp oss. Men på kvällen satt jag och tittade igenom loppen på telefonen. Det var ju oerhört tätt i många lopp, men vi hade marginalerna på vår sida. En sådan här stor summa har vi aldrig varit i närheten av tidigare, säger Inger.
Kommer det att förändra ert sätt att tippa på V75?
– Nej, vi håller oss på jorden och kommer att fortsätta med att tippa för 81 kronor även framöver.
Ett stort grattis till vinsten.
– Tack så mycket. Det här är något vi aldrig kommer att glömma, slutar en överlycklig Inger Boberg, som är hemmahörande i Avesta.
Sju rätt delade ut 118 287 kronor, medan sex rätt belönades med 996 kronor och femmorna gav 87 kronor.
Noterbart är att Harry Boy var lördagens stora vinnare, då Harry satte 49 system (!) med sju rätt där det billigaste kostade 48 kronor och det dyraste 1 920 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


V75 avgjordes i ett kylslaget Eskilstuna och vi fick se många riviga lopp med rafflande upploppstrider. Ett av dem var i Gulddivisionen där storfavor..


V75 avgjordes i ett kylslaget Eskilstuna och vi fick se många riviga lopp med rafflande upploppstrider. Ett av dem var i Gulddivisionen där storfavoriten Sorbet såg ut att gå mot seger vid upploppets början. Men en häst som trivs på vintern är Hawk Cliff och trots att han nu gjorde debut i högsta klassen slog han till med seger. Väl understödd av Mika Forss fick hästen en fin resa först på innerspår och sedan gled han ut i tredje par utvändigt efter ett varv.
Sorbet satt fastlåst i årsdebuten med gott om krafter kvar och var storfavorit i loppet. Den här gången lämnade Örjan Kihlström ingenting åt slumpen och styrde fram utvändigt om ledande Hazard Boko efter ett varv. Sorbet såg sedan stark ut hela vägen och kopplade greppet vid upploppets början. Men då kom Hawk Cliff flygandes för Mika Forss som fått full anfallsorder när han styrdes ut till attack 250 meter kvar. Hawk Cliff avslutade strålande och slog oväntat av Sorbet som inte hade något försvar mitt på upploppet. Omgångens största skräll var ett faktum av Hawk Cliff som tränas av Timo Nurmos.
– Det var kul och man måste vara väldigt bra i ordning när man vinner i Gulddivisionen. Hästen går bra även på vintern och har inga problem att tävla med skor och broddar. Det spelar inte så stor roll om han går utan skor eller med skor. Nu hade han också fått ett lopp i kroppen efter vaccinering och avmaskning runt julhelgen då han hade haft en liten paus. Jag visste att han skulle ha gått framåt mycket med förra loppet och han hade känts väldigt fin i träningen, säger Timo Nurmos.
– Förra lördagen gjorde Antonio Trot ett topplopp efter ett tufft slutvarv i spåren från ett dåligt läge. Han startar i finalen nästa lördag på Solvalla. Det var kul att Hawk Cliff fick vinna idag för hästen gör nästan alltid bra lopp och kommer att duga bra i vinter i högsta klassen.

Överlycklig skötare
Vid sidan av banan stod en lycklig skötare, Ida Rudelöv, som var så stolt över sin stjärna.
– Han var så jäkla bra! Jag är helt skakis. Jag är så himla tacksam att jag får ta hand om den här hästen. Han har en grymt härlig personlighet. Jag tycker om honom jättemycket, sa en strålande glad Ida Rudelöv.

Glädjetårar efter Malkins seger
Det blev en rivig inledning på V75-1 där det kördes friskt på flera händer i början. Thomas Ålund bakom fältets näst minst spelade häst, Vacquyeras, tog resolut emot favoriten Chapuy när Åke Lindblom ställde frågan i första kurvan. Det blev en våldsam kubbning om ledningen och första 500 metrarna travades efter 1.07,5. Vacquyeras eldade på i täten med favoriten på utsidan och första varvet avverkades efter 1.10.! När det var sexhundra meter kvar lossade Hanna Forslin sin häst Malkin från tredje par utvändigt och det gick undan värre. In i slutsvängen kom hon farande och Malkin svepte förbi Vacquyeras och övertog ledningen. Malkin hade ett klart grepp inne på upploppet men då kom plötsligt Vacquyeras tillbaka och närmades sig hastigt den sista biten. Mållinjen räddade dock Malkin som höll undan med minsta möjliga marginal. Detta till glädje för den relativt nyetablerade tränaren Hanna Forslin som tog hem segern i Silverdivisionen värd 125 000 kronor. Segertiden blev finfina 1.11,6 över kort distans mitt i smällkalla vintern. Och det var en rörd Hanna Forslin som hade svårt att hitta orden efter segern.
– Jag känner jättemycket saker, sa hon med tårarna rinnande nedför kinderna.
– Han kändes så bra att jag måste prova att köra.

Storfavoriten Bansky höll inte
Bansky var omgångens största favorit men höll inte hela vägen i V75-2. Han tog planenligt hand om ledningen för Magnus A Djuse och drog i ett hårt tempo. Men Bansky har haft det svårt den sista biten och han fick även här sträcka vapen till slut mot La Paradeta som smugit med i rygg på ledaren. Luckan kom perfekt in på upploppet och La Paradeta avslutade i fin stil och tog sig säkert förbi tillsammans med Markus Niklasson. Tränar gör Görel Engström i Kalmar.
Solkattens Ferrari öppnade snabbt ifrån springspåret i V75-3 och pressade sig till ledningen i första sväng. Han fick tidigt Bone Hard Flash på utsidan och det var favoritduon som duellerade sida vid sida resten av loppet och gjorde upp om segern. Bone Hard Flash kämpade storstilat på utsidan men Solkattens Ferrari höll undan med knapp men säker marginal. Tränar gör Andreas Forsberg.

Ny V75-seger för Phoenix Photo – trots debut i Brons
Phoenix Photo fick hela 337 000 kronor in på kontot på ett bräde när han vann Sylvesterloppet på Nyårsafton. Den Svante Ericsson-tränade hästen hade nu gått upp i klass och var ny i Bronsdivisionen men det brydde han sig inte om det minsta. Inte Örjan Kihlström heller som sände fram sin häst utvändigt om ledande Dominic Wibb efter ett varv. Phoenix Photo såg sedan stark ut hela vägen och kopplade greppet in på upploppet och såg ut att gå mot en lätt seger. Långt ut i banan kom Västerbo Highscore flygande men mållinjen räddade Phoenix Photo till stor glädje för hemmatränaren Svante Ericsson.

Havana Boko vann från ”femtioelfte” par utvändigt
Favoriten Havana Boko satt i ”femtioelfte” par utvändigt i V75-6 för att citera referenten Mattias Anderberg i V75 Direkt. Det var väldigt långt fram varvet men det bet strålande när Erik Adielsson styrde på i vida spår genom slutsvängen. Havana Boko avslutade vasst långt ut i banan och hann fram till seger precis före mållinjen. Det blev knappt före Lyx Håleryd och tränarjobbet bakom Havana Boko är gjort av Diederik Meilink.

Åttonde raka för Joseph Boko
Mika Forss tog sin andra seger i V75 när han i den avslutande avdelningen styrde in finsk-tränade Joseph Boko som tog sin åttonde raka seger. Hästen tränas av Markku Nieminen och visade prov på förstklassig inställning. Hästen visade vilket löphuvud han har vilket har gjort att han vunnit 15 lopp i karriären. Han fick en resa i tredje par utvändigt och efter attack i sista kurvan via tredjespår utmynnade det hela i en tät upploppsstrid med flera hästar inblandade. Bicc’s Avalon och Leon Zon kom flygandes till slut och den förstnämnde hade ett knappt övertag när Joseph Boko kontrade den sista biten och satte nosen först.
Sju rätt på V75 gav 118 287 kronor. Sex rätt betalade 996 kronor medan fem rätt gav 87 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75 avgjordes i ett kylslaget Eskilstuna och vi fick se många riviga lopp med rafflande upploppstrider. Ett av dem var i Gulddivisionen där storfavor..


V75 avgjordes i ett kylslaget Eskilstuna och vi fick se många riviga lopp med rafflande upploppstrider. Ett av dem var i Gulddivisionen där storfavoriten Sorbet såg ut att gå mot seger vid upploppets början. Men en häst som trivs på vintern är Hawk Cliff och trots att han nu gjorde debut i högsta klassen slog han till med seger. Väl understödd av Mika Forss fick hästen en fin resa först på innerspår och sedan gled han ut i tredje par utvändigt efter ett varv.
Sorbet satt fastlåst i årsdebuten med gott om krafter kvar och var storfavorit i loppet. Den här gången lämnade Örjan Kihlström ingenting åt slumpen och styrde fram utvändigt om ledande Hazard Boko efter ett varv. Sorbet såg sedan stark ut hela vägen och fjolårets elitloppstrea kopplade greppet vid upploppets början. Men då kom Hawk Cliff flygandes för Mika Forss som fått full anfallsorder när han styrdes ut till attack 250 meter kvar. Hawk Cliff avslutade strålande och slog oväntat av Sorbet som inte hade något försvar mitt på upploppet. Omgångens största skräll var ett faktum av Hawk Cliff som tränas av Timo Nurmos.
– Det var kul och man måste vara väldigt bra i ordning när man vinner i Gulddivisionen. Hästen går bra även på vintern och har inga problem att tävla med skor och broddar. Det spelar inte så stor roll om han går utan skor eller med skor. Nu hade han också fått ett lopp i kroppen efter vaccinering och avmaskning runt julhelgen då han hade haft en liten paus. Jag visste att han skulle ha gått framåt mycket med förra loppet och han hade känts väldigt fin i träningen, säger Timo Nurmos.
– Förra lördagen gjorde Antonio Trot ett topplopp efter ett tufft slutvarv i spåren från ett dåligt läge. Han startar i finalen nästa lördag på Solvalla. Det var kul att Hawk Cliff fick vinna idag för hästen gör nästan alltid bra lopp och kommer att duga bra i vinter i högsta klassen.

Överlycklig skötare
Vid sidan av banan stod en lycklig skötare, Ida Rudelöv, som var så stolt över sin stjärna.
– Han var så jäkla bra! Jag är helt skakis. Jag är så himla tacksam att jag får ta hand om den här hästen. Han har en grymt härlig personlighet. Jag tycker om honom jättemycket, sa en strålande glad Ida Rudelöv.

Glädjetårar efter Malkins seger
Det blev en rivig inledning på V75-1 där det kördes friskt på flera händer i början. Thomas Ålund bakom fältets näst minst spelade häst, Vacquyeras, tog resolut emot favoriten Chapuy när Åke Lindblom ställde frågan i första kurvan. Det blev en våldsam kubbning om ledningen och första 500 metrarna travades efter 1.07,5. Vacquyeras eldade på i täten med favoriten på utsidan och första varvet avverkades efter 1.10.! När det var sexhundra meter kvar lossade Hanna Forslin sin häst Malkin från tredje par utvändigt och det gick undan värre. In i slutsvängen kom hon farande och Malkin svepte förbi Vacquyeras och övertog ledningen. Malkin hade ett klart grepp inne på upploppet men då kom plötsligt Vacquyeras tillbaka och närmades sig hastigt den sista biten. Mållinjen räddade dock Malkin som höll undan med minsta möjliga marginal. Detta till glädje för den relativt nyetablerade tränaren Hanna Forslin som tog hem segern i Silverdivisionen värd 125 000 kronor. Segertiden blev finfina 1.11,6 över kort distans mitt i smällkalla vintern. Och det var en rörd Hanna Forslin som hade svårt att hitta orden efter segern.
– Jag känner jättemycket saker, sa hon med tårarna rinnande nedför kinderna.
– Han kändes så bra att jag måste prova att köra.

Storfavoriten Bansky höll inte
Bansky var omgångens största favorit men höll inte hela vägen i V75-2. Han tog planenligt hand om ledningen för Magnus A Djuse och drog i ett hårt tempo. Men Bansky har haft det svårt den sista biten och han fick även här sträcka vapen till slut mot La Paradeta som smugit med i rygg på ledaren. Luckan kom perfekt in på upploppet och La Paradeta avslutade i fin stil och tog sig säkert förbi tillsammans med Markus Niklasson. Tränar gör Görel Engström i Kalmar.
Solkattens Ferrari öppnade snabbt ifrån springspåret i V75-3 och pressade sig till ledningen i första sväng. Han fick tidigt Bone Hard Flash på utsidan och det var favoritduon som duellerade sida vid sida resten av loppet och gjorde upp om segern. Bone Hard Flash kämpade storstilat på utsidan men Solkattens Ferrari höll undan med knapp men säker marginal. Tränar gör Andreas Forsberg.

Ny V75-seger för Phoenix Photo – trots debut i Brons
Phoenix Photo fick hela 337 000 kronor in på kontot på ett bräde när han vann Sylvesterloppet på Nyårsafton. Den Svante Ericsson-tränade hästen hade nu gått upp i klass och var ny i Bronsdivisionen men det brydde han sig inte om det minsta. Inte Örjan Kihlström heller som sände fram sin häst utvändigt om ledande Dominic Wibb efter ett varv. Phoenix Photo såg sedan stark ut hela vägen och kopplade greppet in på upploppet och såg ut att gå mot en lätt seger. Långt ut i banan kom Västerbo Highscore flygande men mållinjen räddade Phoenix Photo till stor glädje för hemmatränaren Svante Ericsson.

Havana Boko vann från ”femtioelfte” par utvändigt
Favoriten Havana Boko satt i ”femtioelfte” par utvändigt i V75-6 för att citera referenten Mattias Anderberg i V75 Direkt. Det var väldigt långt fram varvet men det bet strålande när Erik Adielsson styrde på i vida spår genom slutsvängen. Havana Boko avslutade vasst långt ut i banan och hann fram till seger precis före mållinjen. Det blev knappt före Lyx Håleryd och tränarjobbet bakom Havana Boko är gjort av Diederik Meilink.

Åttonde raka för Joseph Boko – och succé för Harry Boy på V75
Mika Forss tog sin andra seger i V75 när han i den avslutande avdelningen styrde in finsk-tränade Joseph Boko som tog sin åttonde raka seger. Hästen tränas av Markku Nieminen och visade prov på förstklassig inställning. Hästen visade vilket löphuvud han har vilket har gjort att han vunnit 15 lopp i karriären. Han fick en resa i tredje par utvändigt och efter attack i sista kurvan via tredjespår utmynnade det hela i en tät upploppsstrid med flera hästar inblandade. Bicc’s Avalon och Leon Zon kom flygandes till slut och den förstnämnde hade ett knappt övertag när Joseph Boko kontrade den sista biten och satte nosen först.
Sju rätt på V75 gav 118 287 kronor. Sex rätt betalade 996 kronor medan fem rätt gav 87 kronor. Harry Boy är veckans stora vinnare och Harry satte inte mindre än 49 system(!) med sju rätt. De flesta utav systemen kostade under hundralappen. Det minsta 48 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


2017 skrällvann han på V75® med hästen Feel the Music.De två kommande åren gick Andreas Forsberg helt segerlös som trä..


2017 skrällvann han på V75® med hästen Feel the Music.
De två kommande åren gick Andreas Forsberg helt segerlös som tränare.
Men i fjol lossnade det åter för den 38-årige behandlingspedagogen från Valdemarsvik som upplevt en smått sagolik vinter med sin duo Solkattens Ferrari och Persos Otello.
Tio starter sedan november har resulterat i fem segrar och två andrapris.
På lördag gör duon debut i travsportens finrum och först ut är Solkattens Ferrari (V75-2) som körts till färska och övertygande segrar av Björn Goop respektive Örjan Kihlström och ny får en annan toppkusk i vagnen i Ulf Ohlsson.
- Hästen är ganska stark och rejäl, det är kort distans nu så vi måste nog söka oss framåt för att komma in i matchen. Det är lite krångelläge, men Ohlsson har bra form i jollen så jag tror att han löser det galant, spår Andreas Forsberg som dessutom planerar en liten balansändring för att ytterligare optimera lördagens prestation.
- Det ska väl inte behövas brodd på Jägersro? Då kan det bli ett par aluminiumskor bak, han brukar gå med ett par guldskor annars, men det kan bli en liten lättning och det är nog ingen nackdel i alla fall. Det är väl det vi får fila till på lördag, annars går han med samma huvudlag och urryckare och sådär som han har haft tidigare.

”Det svarade han väldigt bra på”
Ny kusk blir det även på Persos Otello (V75-3) som får Björn Goop i sulkyn för första gången.
- Det är intressant. Hästen är väldigt startsnabb, men kan vara lite flegmatisk och Björn brukar ju kunna hålla igång dem. Han har väldigt bra form, berättar Andreas Forsberg som även här har sparat ett ess i rockärmen till lördagen.
- Jag kommer att sätta på en ryckluva. Jag provade i senaste jobbet och det svarade han väldigt bra på. Han är väldigt ljudkänslig så jag vågade inte dra ut allt, men jag hade en luva och i slutet av träningspasset så plockade jag ur den i en intervall och då hände det saker. Det var på ett bra sätt, han blev inte rädd utan pep iväg bra. Jag hoppas att det blir så i loppet också.
Att Forsberg tror hårt på sina hästar speglas i att han rankar båda etta i ”Fem tippar V75”.
Detta trots att han likt många andra i landet fått tampas med vädrets makter de senaste dagarna.
- Det har varit lite sådär sista veckan här. Det har kommit mycket snö. Nu är det 15 centimeter och ganska hårt i marken. Hästarna har gått sina turer, men på lite annorlunda sätt. Båda går intervaller på onsdag, hoppas jag, och sedan gör de inte så mycket mer fram till start. Jag tror att de kommer att hålla ganska bra form på lördag, säger Andreas Forsberg och konstaterar:
- Det ska bli spännande.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-2 Björn Goop 2160/7 A 1 15.1 72
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-5 Micael Lindblom 2140/7 B 0 g 30
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-10 Carl Johan Jepson 2640/9 B 1 16.1g 53
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-5 Carl Johan Jepson 2160/6 B 2 15.7 37
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-2 Carl Johan Jepson 2140/3 B 2 18.8g 29
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-8 Andreas Forsberg 2140/4 C 0 16.9 33
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-7 Mika Forss 2140/6 A 0 15.8g 34
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-8 Mika Forss 1640/3 C 7 16.1g 34
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-3 Per Lennartsson 2640/2 C 0 16.8 102
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-1 Carl Johan Jepson 2160/8 B 2 16.0 122
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-1 Per Lennartsson 2140/8 C 2 16.0 486
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-1 Carl Johan Jepson 2140/8 B 0 17.4g 197
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-1 Carl Johan Jepson 2140/3 C 2 16.7 156
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-10 Jorma Kontio 2140/6 D 5 18.7 90
2021-12-29 2021-12-29 Örebro-8 Rikard N Skoglund 2660/7 C 2 15.4 68
2021-12-21 2021-12-21 Axevalla-6 André Eklundh 1640/3 C 1 14.0 22
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-11 André Eklundh 1660/9 B 1 14.1 58
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-6 Erica Bergsten 2180/10 B 5 16.8 215
2021-11-08 2021-11-08 Mantorp-9 Rikard N Skoglund 2160/10 A 0 g 64
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-7 Tomasz Wisniewski 2100/9 B 0 17.8g 54
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-9 Kim Eriksson 2660/13 C 0 19.3 72
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-3 Ulf Ohlsson 2140/11 C 7 14.7 56
2021-05-10 2021-05-10 Mantorp-8 Carl Johan Jepson 2140/9 C 0 g 102
2021-04-22 2021-04-22 Örebro-6 Carl Johan Jepson 2160/7 C 2 15.5 49
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-7 Jorma Kontio 2140/2 B 0 197
2021-03-15 2021-03-15 Kalmar-8 Kevin Oscarsson 2160/12 A str
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-4 Örjan Kihlström 3160/5 C 0 g 67
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-7 Örjan Kihlström 2640/6 A 1 16.0 33
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-6 Ulf Ohlsson 1640/7 B 7 15.1g 89
2021-01-06 2021-01-06 Solvalla-9 Örjan Kihlström 2140/6 B 1 15.2 19
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-7 Tomasz Wisniewski 2100/8 B 0 17.6g 58
2022-09-27 2022-09-27 Eskilstuna-8 Claes Sjöström 2140/7 C 0 g 200
2022-09-19 2022-09-19 Mantorp-7 Carl Johan Jepson 2160/8 D 0 g 120
2022-08-23 2022-08-23 Eskilstuna-7 Claes Sjöström 2160/10 B 0 15.2 165
2022-08-11 2022-08-11 Örebro-5 Marcus Lilius 2660/13 B 0 g 231
2022-03-31 2022-03-31 Åby-8 André Eklundh 2160/2 C 0 14.9 100
2022-03-15 2022-03-15 Axevalla-2 André Eklundh 2160/6 B 2 15.0 19
2022-03-07 2022-03-07 Färjestad-4 Carl Johan Jepson 2140/1 A 0 g 16
2022-02-05 2022-02-05 Solvalla-9 Erik Adielsson 2140/10 C 7 15.0 109
2022-01-22 2022-01-22 Färjestad-10 Erik Adielsson 2140/9 D 2 13.3 282
2022-01-12 2022-01-12 Solvalla-10 Rikard N Skoglund 2140/5 C 0 16.6g 29
2023-10-16 2023-10-16 Färjestad-2 Anna Ekholm 1640/5 C 0 g 529
2023-09-11 2023-09-11 Mantorp-8 Per Lennartsson 2660/11 C 0 15.5g 414
2023-08-30 2023-08-30 Solvalla-5 Anna Ekholm 2140/4 C 0 15.6 581
2023-08-16 2023-08-16 Solvalla-8 Carl Johan Jepson 3160/7 D 0 16.3g 457
2023-07-31 2023-07-31 Färjestad-8 Anna Ekholm 2180/13 A 1 16.9 66
2023-07-16 2023-07-16 Mantorp-4 Andreas Forsberg 2200/13 B 0 16.0 679
2023-06-27 2023-06-27 Solvalla-5 Malin Kullberg 2140/9 C 0 16.2 1221
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-10 Malin Kullberg 2140/5 B 3 15.6 89
2023-04-24 2023-04-24 Mantorp-4 Erik Adielsson 2140/7 B 0 14.5 358
2023-04-12 2023-04-12 Solvalla-10 Magnus Jakobsson 2140/6 C 0 14.4 121
2023-03-27 2023-03-27 Färjestad-8 Magnus Jakobsson 2640/1 C 0 16.4 77
2023-03-15 2023-03-15 Solvalla-5 Andreas Lövdal 2140/10 B 7 14.6 231
2023-03-05 2023-03-05 Eskilstuna-4 Andreas Lövdal 2660/4 D 1 15.0 490
2023-02-15 2023-02-15 Solvalla-9 Örjan Kihlström 2140/4 D 0 g 402
2023-01-26 2023-01-26 Åby-10 Carl Johan Jepson 1660/8 B 5 15.1 55
2023-01-19 2023-01-19 Örebro-4 Carl Johan Jepson 2160/14 C 0 15.7 308



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se