Solkattens Eros travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Solkattens Eros travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Solkattens Eros har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Solkattens Eros har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Solkattens Eros


Det var i januari förra året som Mats Solönhaf gjorde sin första start som tränare. Succé direkt. Solkattens Eros vann hemma p&..


Det var i januari förra året som Mats Solönhaf gjorde sin första start som tränare. Succé direkt. Solkattens Eros vann hemma på Mantorp.
För Mats och hustrun Susanne inledde resan inom travsportens värld relativt sent. Allt började med att fölstoet Ballerina River inhandlades 2012 och några år senare såg deras första uppfödningar dagens ljus. Förra året togs amatörtränarlicensen ut och i dag finns för närvarande tre hästar på träningslistan.
Hur halkade du in på den här banan, Mats?
– Ja, det vet jag knappt själv…eller det började väl för cirka tio år sedan när vi köpte en häst, jag och min fru, för att vi skulle ha något att göra ihop och på den vägen blev det. Vi har fött upp ett tjugotal hästar nu och det är det vi håller på med i huvudsak men jag plockade ut tränarlicens också, för jag gillar att köra fort…
Solkattens är förnamnet för merparten av paret Solönhafs uppfödningar. En ordlek med efternamnet i kombination med Kattedals gård, där resan inom travet tog sin början.
Drygt tjugo hästar har fötts upp hittills, men fler lär komma på gården utanför Valdemarsvik vid den östgötska kusten.
– Vi tycker det här är jättekul. Vi satsar på det här ett tag, jag är pensionär numera också men jag jobbar på, gör lite byggjobb också samtidigt, säger 65-åringen.

Testar barfota runt om
Även om det är uppfödningen som står i fokus är Mats Solönhaf som sagt också tränare.
Två av stallets tre hästar startar den här onsdagen inom V86® på Solvalla, en omgång som delas med Åby.
Först ut är femåriga stoet 6 Solkattens Olivia (V86-2) som näst senast knep karriärens första viktoria, en rejäl prestation från utvändigt om ledaren sista varvet. Därefter gick det dock lite grus i maskineriet, eller i ögat kanske mer korrekt.
– I senaste starten fick hon en sten rakt in i ögat. Så efter det ville hon inte springa riktigt, hon fick en svullnad efteråt också. Sedan fick vi stryka henne inför en tilltänkt start då hon fick lite ryggbekymmer; det är något som hon tyvärr får från och till, något som hon har ärvt efter sin mamma. Men nu känns hon fit for fight igen.
Så hur ser du på onsdagens start då?
– Där tänkte vi nog köra på lite faktiskt. Det blev ju ett bra spår för henne, hon är snabb iväg och nu blir det första gången barfota runt om. Sedan vilken effekt det kommer ge, det vet vi ju inte riktigt eftersom det är första gången, men henne tror jag mycket på här. Det känns spännande och det tycker Rikard (Skoglund reds.anm.) också som kör.

"Haft jädra otur”
Något senare är det dags för två år äldre stallkamraten 12 Solkattens Eros (V86-6) att kliva ut på Solvalla. Just den samma som gav tränaren sin karriärs första seger förra vintern. I fjol blev det tre segrar för hästen men i år har det blivit sämre utdelning, fast resultatraden visar inte hela sanningen menar tränaren.
– Han har gått i tuffa lopp ett tag, hästen är lite svår och träna så därför får han ta ut sig i loppen i stället. I senaste starten blev det ju tyvärr galopp, men Björn Goop som körde då gav oss lite idéer om hur vi skulle hjälpa hästen, vi tynger ner honom lite och vi kommer gå efter hans rekommendationer. Björn kör ju igen nu på onsdag, men vi fick ju spår tolv tyvärr. Sedan tycker jag hästen är i riktigt fin form annars, han har haft en sådan jädra otur ett tag. I näst senaste starten så blev det lite fel och han blev fast med mycket krafter kvar, så formen är bättre än raden.
Den som spelar V86 ska alltså inte helt räkna bort din duo?
– Jag tror på båda mina hästar. Det gör jag alltid. Annars skulle jag inte starta dem, avslutar Mats Solönhaf.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


I travsportens värld kommer infaller våren 1 mars då hästarna får tävla utan skor på hovarna.Och det blev barfotadansarna..


I travsportens värld kommer infaller våren 1 mars då hästarna får tävla utan skor på hovarna.
Och det blev barfotadansarna som kom att dominera vårens första V75 på Örebrotravet.
Fyra av sju avdelningar vanns av hästar som tävlade barfota runt om och en som tävlande utan framskor.
Den som imponerade allra mest var King of Everything.
Hästen kom från färsk seger på V75 från ledarryggen.
Tränaren Claes Svensson hade sin uppfattning klar inför loppet där hans egenägda sjuåring sågs som värste utmanaren till omgångens största favorit Borups Victory.
- Jag tycker att hästen är bäst bakifrån. Om jag kört loppet så hade jag släppt ledningen, klargjorde Svensson inför start, men fyllde snabbt i att kusken Magnus A Djuse kanske hade andra planer.
Förutom att King of Everything skulle tävla utan skor fanns ytterligare en faktor i att han skulle få på sig en amerikansk sulky för första gången i karriären.
Claes Svensson var en gång i tiden pionjär på området då han firade stora framgångar i den unika Joyride-vagnen där kusken satt framåtlutad med benen under sig.
Den amerikanska vagnen är något av motsatsen där man ska luta sig maximalt för att få tyngdpunkten långt bak.
- Jag kör aldrig i jänkarvagnen själv eftersom jag inte tycker om den, jag sitter dåligt i den. Många påstår att det kan ge en extraeffekt, särskilt när hästarna går i ledningen. Det är väl det som talar för att han skulle kunna gå där idag, fortsatte Svensson inför loppet.
Det var försnacket.
I verkligheten blev det aldrig någon diskussion, vare sig om taktik eller vem som var bäst.
Magnus A Djuse brakade loss bakom startbilen, drog i flera längders ledning mest hela vägen och åkte ifrån konkurrenterna på vassa 1.12,0/2 140 meter autostart i en magnifik uppvisning.
- En otroligt fin häst. Han öppnade snabbt utan att jag behövde ladda, sedan vet jag inte hur fort det gick första varvet, men det var väl som att skära i smör ungefär, han bara flöt fram. Claes tycker ju att hästen är bättre bakifrån, men han är en klok och rutinerad herre som sa att jag fick köra som jag vill. Det kändes ruggigt bra hela vägen och jag hade aldrig någon torskfrossa. Vagnen gjorde väl sitt till, men det är hästen som springer och inte vagnen. Claes har gjort ett väldigt bra tränarjobb som fått tillbaka honom efter en gaffelbandskada, det brukar vara svårt, konstaterade ”Årets kusk” 2022.

Dubbel för Jepson
Storebror Mats E Djuse ville inte vara sämre och använde samma segerrecept bakom Jörgen Westholm-tränade Castor the Star sedan man problemlöst försvarat ledningen från innerspår.
Spets och slut utan skor blev det även för hemmaidolen Chapuy som försvarade sig ärligt mot uppvaktande Spickleback Face sista halvvarvet.
- Det är en underbar häst. Han är fantastisk, jag vet inte om jag haft någon häst som utvecklats som nioåring, han är helt otrolig. Nu fick jag bestämma en bit och det underlättade förstås, mös Åke Lindblom som hade råd att köra fyra tiondelar långsammare än i klassen under.
Carl Johan Jepson tog en trippel i lördags och följde upp med en skrälldubbel där han började med att slugga Jörgen S Eriksson-tränade Solkattens Eros förbi ledande Hard Center i sista stegen före mål.
Det följdes upp med en ännu mer oväntad vinnare när Ninja Zon spårade Diamantstoet hela vägen.
Helt enligt tränaren Stefan Granlunds ritningar.
- Stefan hade feeling för att det skulle kunna räcka idag, han trodde på bra chans. Då var det bara att spänna bågen och hästen var jättebra, förklarade landets hetaste kusk på V75.

Blev less och hittade segervägen
Att det gick att vinna med skor visade även Athena Face då hon krigade sig främst i en tuff slutstrid för Adrian Kolgjini.
Bugatti Hall satte punkt för omgången genom att speeda förbi samtliga trots positionsproblem från sämsta utgångsläget bakom startbilen.
- Jag var på väg ut i tredjespår efter ett knappt varv, men då blev det fullt framför. Sedan var jag på väg igen 1 150 meter kvar, men då blev det samma sak. Då blev jag lite less och chansade invändigt, förklarade Claes Sjöström de taktiska val som ledde till vinnarcirkeln och såg till att V75 betalade 46 471 kronor för sju rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86® är också startskottet för nya förutsättningar på landets travbanor.Nu är det nämligen fritt fram at..


Onsdagens V86® är också startskottet för nya förutsättningar på landets travbanor.
Nu är det nämligen fritt fram att köra hästarna utan skor, vilket kan innebära kraftigt förbättrade prestationer.
I databasen travfakta.se är även 1 mars starten för våren varför det ges möjlighet att titta lite extra på vilka hästar i omgången som brukar hitta eller tappa formen den här årstiden.
Genomgången sker avdelning för avdelning enligt följande parametrar:
Plus årstid innebär att hästen har sina tydligt bästa resultat under våren.
Minus årstid innebär att hästen har sina tydligt sämsta resultat under våren.
Plus balans innebär att hästen har sina tydligt bästa resultat med aktuell balans.
Minus balans innebär att hästen har sina tydligt sämsta resultat med aktuell balans.

Förklaring:
8 starter: 3-1-0 innebär att hästen vunnit tre gånger, varit tvåa en gång och varit trea noll gånger på åtta starter.

V86-1

Plus årstid
1 Woodbury Wine (8 starter: 3-1-0)
2 Zinfandel (7 starter: 5-0-1)

Minus årstid
5 Use Face (11 starter: 0-2-0)
10 Mojito Day (8 starter: 1-2-0)

Plus balans
9 Federer (4 starter: 3-0-1 barfota bak)
10 Mojito Day (23 st: 7-5-1 barfota runt om)

Minus balans

Kommentar: Det som sticker ut är Federers lysande resultat i sina få starter utan bakskor samt Zinfandels fem segrar under våren.


V86-2

Plus årstid

Minus årstid
1 Green Mamba (7 starter: 0-0-0)
9 Mellby Hoffa (8 starter: 1-1-1)

Plus balans
5 G.K.Justus (15 starter: 3-2-3 barfota fram)

Minus balans
1 Green Mamba (3 starter: 0-0-0 barfota runt om)
8 Quite Windy (9 starter: 0-0-0 barfota bak)

Kommentar: Green Mamba bör inte sågas på barfotaresultaten då hon gick snabbt efter galopp som fyra i enda barfotastarten i aktuell regi. Däremot var prestationerna i våras klart under förväntan.

V86-3

Plus årstid

Minus årstid

Plus balans

Minus balans
3 Rexoni (6 starter: 0-0-1 med skor runt om)

Kommentar: Hästarna har gjort få starter på svensk mark och ingen statistik sticker ut.

V86-4

Plus årstid

Minus årstid
6 Brilliant Flair (3 starter: 0-0-0)
12 Even Yonger (3 starter: 0-0-1)

Plus balans

Minus balans

Kommentar: Hästarna har gjort få starter och ingen statistik sticker ut.

V86-5

Plus årstid
6 Gina Follo (4 starter: 1-1-0)

Minus årstid
7 Only Angelica O.C. (6 starter: 0-0-1)

Plus balans
4 Ivory Am (7 starter: 4-1-0 barfota runt om)
6 Gina Follo (8 starter: 1-1-1 barfota runt om)
11 Candlewick (11 starter: 3-4-0 barfota runt om)

Minus balans
7 Only Angelica O.C. (22 starter: 1-3-5 skor runt om)

Kommentar: Gina Follo har en seger och ett andrapris på två barfotastarter under våren.

V86-6

Plus årstid
4 Oh Cean (4 starter: 1-0-2)
5 Light On Me (5 starter: 1-2-0)
10 Broadway Frazer (13 starter: 4-1-2)

Minus årstid
9 Vivacious (6 starter: 0-0-0)

Plus balans
10 Broadway Frazer (7 starter: 2-1-2 barfota runt om)
11 What A Deal (11 starter: 3-1-0 barfota runt om)

Minus balans
1 Beau Levallo (7 starter: 0-1-0 barfota runt om)

Kommentar: Nioårige Broadway Frazer har tävlat barfota runt om på våren vid fyra tillfällen med två segrar och ett andrapris. What A Deal har tagit tre av karriärens fyra segrar barfota runt om.

V86-7

Plus årstid
4 Ismael F.Boko (3 starter: 1-0-0)
10 Bicc’s Avalon (6 starter: 2-1-1)

Minus årstid

Plus balans
9 Arturo Beech (21 starter: 5-5-3 barfota fram)

Minus balans

Kommentar: Bicc’s Avalon vann två av tre starter med skor runt om våren 2020. Hästen har bytt regi två gånger sedan dess.

V86-8

Plus årstid
8 Ciak Bi (4 starter: 2-0-0)

Minus årstid
1 Solkattens Eros (6 starter: 0-0-0)
11 Immigrant Am (4 starter: 0-0-1)

Plus balans
5 Corazon de B. (5 starter: 3-1-0 barfota runt om)

Minus balans

Kommentar: Ciak Bi har varit ojämn och var direkt dålig vid sina två förluster på våren. Fjolårets seger togs barfota runt om på något tung bana. Corazon de B. tävlade barfota bak vid sina tre vårstarter i fjol och var då tvåa-fyra-trea i tre starter på V75.

Robin Johansson, Kanal 75


Efter lunchtävlingarna på Örebrotravet på torsdagen ståtar Magnus A Djuse med 247 segrar, nio före regerande champion Ulf Ohlss..


Efter lunchtävlingarna på Örebrotravet på torsdagen ståtar Magnus A Djuse med 247 segrar, nio före regerande champion Ulf Ohlsson som i sin tur är sex segrar före Örjan Kihlström.
Men Djuses ledning är skör sett till att han dragit på sig tre dagars avstängning med start i helgen.
Det kan öppna upp för en rafflande avslutning under årets sista dagar.

Att trion alla är kuskar av yppersta klass råder förstås inget tvivel om, men det kan vara kul att jämföra deras resultat och körstilar med varandra.
Vi börjar med det mest uppenbara, nämligen seger- och platsprocent.
Här ligger Örjan Kihlström så gott som alltid i topp, och i år är inget undantag då han vunnit 21 procent av sina starter och varit på pallen i 47.
Samma siffror för Magnus A Djuse är 19/43 medan Ulf Ohlsson är lite på efterkälken med sina 13/35.

Men ett allsvenskt kuskchampionat handlar inte om vem som förlorar minst antal lopp utan vem som vinner flest.

Statistiken nedan tittar på kuskarnas segrar under 2022 och vi börjar med att fokusera på vinnaroddsen.

Magnus A Djuse
Högsta vinnarodds: 79,00 Vertigo Kneckten Solvalla 30/3 (fjärde inner, ut i tredje ytter 850 kvar, utan rygg 450 kvar)
Snittodds: 5,49
Snittodds V75: 7,83
ROI: 101
ROI V75: 108

Ulf Ohlsson
Högsta vinnarodds: 47,70 Summerrazz Solvalla 26/1 (rygg ledaren, ut 150 kvar)
Snittodds: 4,52
Snittodds V75: 8,35
ROI: 58
ROI V75: 63

Örjan Kihlström
Högsta vinnarodds: 27,06, Whothehillareyou Solvalla 27/5 (fjärde ytter, med i spåren 900 kvar, rygg ledaren 400 kvar, ut 200 kvar)
Snittodds: 3,52
Snittodds V75: 3,02
ROI: 75
ROI V75: 61

Det skiljer mycket i flera kategorier. Medan Djuse vinner till högst snittodds i vardagstravet så är Ulf Ohlsson den som sätter dit högoddsarna i V75. Kihlström är betydligt hårdare spelad generellt.
Det som sticker ut mest är ROI (Return On Investment) där Djuse visar smått otroliga resultat med över 100 procent återbetalning till sina följare både i vanliga lopp och V75.

Kihlström mest offensiv
Då går vi lite djupare in på körstilarna, tittar på seger- och platsprocent med fokus på hur ofta de kommer till ledningen.

Magnus A Djuse
Vanlig sulky: 18/42
Amerikansk sulky: 20/45
Voltstart: 19/45
Autostart: 18/42
Kommer till ledningen voltstart: 10,3
Kommer till ledningen autostart: 13,5

Djuse visar mest jämnhet gällande seger- och platsprocent i de olika kategorierna. Likt sina kollegor höjer han segerprocenten i den amerikanska vagnen, men gynnas annars inte av autostart. Mest iögonfallande är hans jämförelsevis defensiva körstil då han når ledningen betydligt mer sällan än sina två utmanare.

Ulf Ohlsson
Vanlig sulky: 10/33
Amerikansk sulky: 13/33
Voltstart: 15/38
Autostart: 11/33
Kommer till ledningen voltstart: 15,8
Kommer till ledningen autostart: 13,6

Ohlsson sticker ut som voltstartsspecialisten i samlingen som blir aggressivare och vinner oftare med den startmetoden. Däremot sjunker segerprocenten när han får köra i den vanliga vagnen bakom startbilen.

Örjan Kihlström
Vanlig sulky: 19/44
Amerikansk sulky: 25/53
Voltstart: 19/43
Autostart: 22/48
V75: 20/44
Kommer till ledningen voltstart: 17,4
Kommer till ledningen autostart: 15,2

Mest offensiv är Kihlström som når spets oftast med båda startmetoderna, något som sannolikt påverkas av att han generellt kör hårdare betrodda hästar. Dessutom är han landets jänkarvagnskonnässör nummer ett med seger var fjärde gång han svingar sig upp i en amerikansk sulky.

Romme – ingen spetsbana
Då blickar vi mot Romme lördag där avstängde Djuse kommer att få se sina kollegor från rollen som gästexpert i ATG Live.
Med hjälp av travfakta.se kan vi konstatera att Romme är en bana där spetshästarna generellt är lite mindre gynnade än på andra ställen.
Det märks först och främst i en lägre andel spetsvinnare (39 procent) jämfört med hela landet (42 procent.
Samma siffror för enbart autostart är 41 mot 43 för hela landet.
Därmed är det logiskt att andelen bakspårsvinnare bakom bilen också är högre (25 procent) än i landet som helhet (23).

Från vilka positioner vinner man då loppen Rommetravet under vintertid?

Vinnande position Rommetravet december-februari (hela landet året om) sedan 2020-01-05
Spets: 44,6 (43,3)
Dödens: 13,4 (16,0)
Rygg ledaren: 8,6 (8,0)
Andra ytter: 5,9 (9,6)
Tredje inner: 2,2 (3,1)
Tredje ytter: 8,3 (6,9)
Övriga: 17,0 (13,0)

Den stora skillnaden ligger under ”övriga” vilket visar att chansen att runda fält från köplats är större på Romme under vintern.

Autostartstatistiken blev däremot mindre meningsfull i början av den här säsongen då banan införskaffade en ny startbil och slopade den vinklade vingen.

Totalt har det hunnit köras 178 autostartslopp med den nya bilen varav 50 varit spårtrappor.

Spårstatistik Romme med den numera borttagna vinklade startbilsvingen (2010-2021)
2 140 meter autostart borträknat spårtrappor, monté och kallblodslopp
Romme (hela landet)

Spår 1: 8 (9)
Spår 2: 10 (10)
Spår 3: 10 (10)
Spår 4: 11 (12)
Spår 5: 13 (13)
Spår 6: 9 (10)
Spår 7: 11 (10)
Spår 8: 8 (7)
Spår 9: 6 (7)
Spår 10: 8 (7)
Spår 11: 7 (7)
Spår 12: 6 (5)

Som synes låg Rommes siffror nära rikssnittet med den vinklade startbilsvingen, men med ett inte oväntat plus för spåren allra längt ut. En effekt som rimligtvis borde vara borta med den nya bilen.

Segerprocent Romme 2 140 meter autostart 2022 (borträknat spårtrapport, monté och kallblodslopp) 78 lopp
Spår 1: 10
Spår 2: 12
Spår 3: 14
Spår 4: 10
Spår 5: 19
Spår 6: 5
Spår 7: 8
Spår 8: 6
Spår 9: 0
Spår 10: 8
Spår 11: 7
Spår 12: 10

De yttre spåren ser ut att tappa, men eftersom underlaget är så litet får statistiken ännu så länge ses som kuriosa.

Många som gillar skor och vinter
Slutligen gör vi som förra veckan och går igenom hästarnas individuella resultat med lördagens förutsättningar. För att sålla ut vilka hästar som gynnas/missgynnas av skotvånget har vi tittat dels på det historiska resultatet med skor, samt resultaten under vintermånaderna.
Plus ges till hästar som presterat bättre med skor runt om och/eller under vintertid jämfört med sina totala resultat.
Minus ges till hästar som presterat sämre med skor runt om och/eller under vintertid jämfört med sina totala resultat.
Frågetecken ges till hästar som gjort fyra starter eller färre med skor runt om på svensk mark

V75-1
Plus
2 Maestro Zon
10 Solkattens Eros

Minus
7 Max Håleryd

V75-2
Plus
5 Björlifanner
6 Tekno Jerven
8 B.W.Rune

Minus
Ingen

Frågetecken
9 Valle Mattis

V75-3
Plus
5 Carbonfiber
6 Caradja
11 Ninepoints Birdie

Minus
Ingen

Frågetecken
1 Tatiana Hills

V75-4
Dubbelplus
11 Be the One

Plus
9 Isa
14 Cuarcia

Minus
15 Digital Class

V75-5
Plus
12 Paoloni Stux

Minus

Ingen

Frågetecken
2 Working Class Hero

V75-6
Dubbelplus
5 Axel Ruda

Plus
6 Anchor Man
10 Merritt
11 Dark Roadster

Minus
Ingen

V75-7
Plus
2 Piccadilly
8 Atomic Face
12 Ara

Minus
4 Beethoven

Robin Johansson, Kanal 75


Mantorps jackpotomgång bjöd inte på några större överraskningar och sex rätt gav beskedliga 412 kronor tillbaka. Stallback..


Mantorps jackpotomgång bjöd inte på några större överraskningar och sex rätt gav beskedliga 412 kronor tillbaka.
Stallbackens största jubel bjöd Mats Solönhaf på när hans egentränade Solkattens Eros höll undan till en knapp seger i V64-5 tillsammans med Ulf Ohlsson.
- Jag fick min licens för tio dagar sedan och detta är helt underbart. Han är så härlig att köra och hjälper mig hela tiden. Vi började med trav för tio år sedan min fru och jag för att vi skulle göra något ihop. Jag ville spela golf men det ville inte hon.
Omgångens jättefavorit Innersniffen (bilden) är alltjämnt obesegrad efter tre starter. Jorma Kontio körde tidigt till ledningen med fyraåringen som tränas av Timo Nurmos och sedan var det spel mot ett mål. var som väntat överlägsen.
- Han var jättefin i dag och han är både stark och snabb, sa Jorma Kontio.
Tyske tränaren Wolfgang Nimczyk skickade upp två hästar till Mantorp och bägge vann. Adrian Kolgjini var iskall bakom både Lancaster och Free Bird och visste att han hade bästa hästarna.
Sex rätt gav 412 kronor, fem rätt 9 kronor och ingen utdelning på fyra rätt vilket betyder att det blir jackpot till tisdagens tävlingar på Bollnäs.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-1 Tomasz Wisniewski 2140/2 D 0 g 129
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-8 Ulf Ohlsson 2140/6 B 4 15.6 233
2021-12-13 2021-12-13 Mantorp-2 Rikard N Skoglund 2640/1 C 2 18.4 232
2021-12-02 2021-12-02 Örebro-1 Linda Sedström 2609/4 B str
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-6 Ulf Ohlsson 2100/15 A 4 16.9 160
2021-11-08 2021-11-08 Mantorp-3 Rikard N Skoglund 2640/8 B 0 17.8 89
2021-10-25 2021-10-25 Mantorp-3 Kim Eriksson 2160/5 A 7 16.6g 46
2021-10-10 2021-10-10 Solvalla-6 Kim Eriksson 2640/2 C 3 15.6 109
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-7 Kim Eriksson 2140/6 A 2 15.1 34
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-12 Kim Eriksson 2160/12 A 0 g 63
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-6 Kim Eriksson 2160/10 A 1 15.5 30
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-10 Andreas Lövdal 1640/11 A 0 g 213
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-1 Peter Ingves 2140/11 A 1 17.6 27
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-1 Per Lennartsson 2160/14 A 4 16.2 71
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-2 Per Lennartsson 2160/13 B 2 16.2g 127
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-1 Linda Sedström 2140/2 D 3 18.2g 180
2022-12-28 2022-12-28 Örebro-11 Petter Karlsson 1609/5 D 8 13.8 313
2022-12-17 2022-12-17 Romme-5 Rikard N Skoglund 2640/10 C 0 g 443
2022-12-06 2022-12-06 Eskilstuna-9 Rikard N Skoglund 2640/6 C 2 15.0 215
2022-11-28 2022-11-28 Eskilstuna-3 Rikard N Skoglund 2140/3 C 4 15.0g 38
2022-11-18 2022-11-18 Örebro-6 Rikard N Skoglund 2100/10 C 1 14.0 347
2022-09-06 2022-09-06 Eskilstuna-4 Claes Sjöström 2140/10 C 7 15.8 1240
2022-08-29 2022-08-29 Mantorp-7 Magnus Jakobsson 2160/10 B 0 16.7g 397
2022-06-29 2022-06-29 Vaggeryd-9 Rikard N Skoglund 3654/4 C str
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-6 Ulf Ohlsson 2650/8 D 0 16.2 532
2022-06-07 2022-06-07 Eskilstuna-6 Rikard N Skoglund 3140/1 D 3 17.2 291
2022-05-23 2022-05-23 Mantorp-8 Linda Sedström 2140/5 B 5 15.4 68
2022-05-12 2022-05-12 Örebro-5 Emilia Leo 2160/11 C 8 16.3g 234
2022-04-25 2022-04-25 Mantorp-6 Emilia Leo 2140/11 C 6 15.4 113
2022-04-05 2022-04-05 Eskilstuna-8 Victor Rosleff 2640/7 C 4 16.1 154
2022-03-28 2022-03-28 Mantorp-9 Rikard N Skoglund 2140/3 C 0 15.4 164
2022-03-05 2022-03-05 Kalmar-6 Kim Eriksson 1640/9 D 0 g 739
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-9 Ulf Ohlsson 2140/7 C 0 g 404
2022-02-07 2022-02-07 Mantorp-4 Ulf Ohlsson 2640/10 B 3 17.7 40
2022-01-24 2022-01-24 Mantorp-8 Ulf Ohlsson 2640/3 D 1 19.5 46
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-3 Rikard N Skoglund 2140/2 B 1 15.0 82
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-6 Malin Kullberg 2140/1 D 4 18.0 304
2023-12-02 2023-12-02 Åby-6 Giuseppe Lubrano 2140/3 C 8 15.7 124
2023-11-27 2023-11-27 Mantorp-1 Gustav Hellman 2140/12 C 0 16.0 1108
2023-11-03 2023-11-03 Kalmar-8 Christian Cracchiolo 2180/15 A str
2023-08-18 2023-08-18 Kalmar-9 Martin Malmqvist 1660/14 A 6 14.8 30
2023-08-17 2023-08-17 Visby-6 Martin Malmqvist 2160/14 A str
2023-04-26 2023-04-26 Solvalla-9 Björn Goop 2140/12 D 0 14.3 734
2023-04-16 2023-04-16 Solvalla-7 Rikard N Skoglund 2160/5 C 0 g 121
2023-03-29 2023-03-29 Solvalla-9 Petter Karlsson 2140/11 D 0 13.5 1140
2023-03-22 2023-03-22 Solvalla-10 Petter Karlsson 2640/7 D 0 16.0 988
2023-03-15 2023-03-15 Solvalla-5 Petter Karlsson 2140/8 D 0 17.6g 166
2023-03-01 2023-03-01 Solvalla-10 Petter Karlsson 2140/1 D 3 13.5 728
2023-02-15 2023-02-15 Solvalla-10 Petter Karlsson 2140/9 D 5 14.9 944
2023-02-02 2023-02-02 Mantorp-1 Petter Karlsson 2160/7 B 5 15.9 63
2023-01-18 2023-01-18 Solvalla-7 Petter Karlsson 2140/9 D 4 15.2 342
2023-01-11 2023-01-11 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2640/9 B 5 16.1 278
2024-06-14 2024-06-14 Vaggeryd-3 Lisa Wilson 2148/1 C 7 16.4 777
2024-06-04 2024-06-04 Eskilstuna-3 Lovisa Bernmark 2160/11 C 0 15.6 1113
2024-05-24 2024-05-24 Solvalla-1 Linnéa Johansson 2140/12 B 0 17.9 296
2024-05-14 2024-05-14 Eskilstuna-3 Lovisa Bernmark 2160/12 C 4 14.8 476
2024-05-07 2024-05-07 Eskilstuna-6 Lovisa Bernmark 1640/7 B 5 14.3 38
2024-04-21 2024-04-21 Solvalla-7 Lovisa Bernmark 2140/8 B 2 18.2 46
2024-04-13 2024-04-13 Eskilstuna-8 Lovisa Bernmark 2160/11 D 8 15.2 387
2024-02-24 2024-02-24 Åby-5 Anton Knutsson 2140/11 D 8 17.3 121
2024-02-05 2024-02-05 Mantorp-8 Martin Malmqvist 1640/3 C 0 15.6 442
2024-01-13 2024-01-13 Kalmar-1 Julia Andersson 2160/13 C 7 17.7 427ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se