Snygg travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Snygg travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Snygg har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Snygg har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Snygg


För andra vintern i rad har Gävletränaren Troels Andersen skickat sitt största affischnamn söderut, till sin landsman Flemming Jensen.-..


För andra vintern i rad har Gävletränaren Troels Andersen skickat sitt största affischnamn söderut, till sin landsman Flemming Jensen.
- Flemming tränar ungefär likadant som jag och hästen är bäst när han får hålla igång hela tiden. Han blir för pigg av att vila och jag vill helt enkelt inte ställa av honom på vintern, förklarar Troels Andersen.
Upplägget slog ut på bästa sätt förra året. Visserligen galopperade hästen när han gjorde första starten efter vinteruppehållet men sedan var han i det närmaste prickfri. Bortsett från två galopper gick han obesegrad genom 2018.
- Han kom hem från Flemming i jättebra skick och tävlade sedan väldigt fint hela året.

”Bättre än någonsin”
Så här långt har historien upprepat sig i år. Precis som förra vintern galopperade nämligen Highspirit (V86-2) när han i slutet av januari gjorde första starten efter uppehåll.
- Han startade långt ut på vingen och blev för pigg där mellan hästar och slog ihop och hoppade. Jag skulle ha tryckt till ordentligt och kommit förbi de andra istället, men jag ville försöka köra snyggt och snällt och det är ofta då det skiter sig, säger Troels Andersen.
Hur kändes hästen annars, om du bortser från galoppen?
- Han kändes nästan bättre än någonsin tidigare, han var verkligen jättefin.

Upplagt för ledning från start till mål
Highspirit gör onsdagens start i regi Flemming Jensen och den här gången är det också han som sitter i sulkyn. Från spår två bakom startbilens vingar blir hästen stor favorit och Troels Andersen andas optimism.
- Nu har han ett bättre spår och det är mycket mindre risk för strul jämfört med senast. Jag tror att han tar ledningen utan att behöva ta i för mycket. Vi har provat honom liter bakifrån också och det fungerar men ledningen är hans bästa position.
Hur är det att stå på sidan och titta istället för att köra själv?
- Det är helt klart mer nervöst än att köra själv. Men Flemming är rutinerad så det blir säkert kanon det där.

Hem till gården efter loppet
Det finns ont om lopp söderöver för Highspirit den närmaste tiden och därför ska han följa med Troels Andersen hem efter Solvallastarten.
- Det hade varit fint om det hade funnits bättre lopp åt honom på Åby och Jägersro, men det finns fina lopp häromkring och eftersom det ser ut att bli en tidig vår tror jag att vi kan gnugga på direkt här hemma.
Vilka förhoppningar har du på honom inför den här säsongen?
- Han är elva år och gjorde det kanon i fjol, så han är inte skyldig mig något. Men jag tror att han kan fortsätta en bit till och få en fin säsong om han får vara frisk och fräsch och inget konstigt händer.

Ola Johansson, Kanal 75


Att storfavoriten Zenit Brick galopperade bort sig kort efter start underlättade förvisso vägen till vinnarcirkeln väsentligt men att dö..


Att storfavoriten Zenit Brick galopperade bort sig kort efter start underlättade förvisso vägen till vinnarcirkeln väsentligt men att döma av Elian Webs prestation hade han hittat dit ändå. Den flyfotade finnen blixtrade till ledningen från innerspår bakom startbilen och stegade sedan undan till överlägsen seger i fin stil.
- Han var jättefin i dag, travade bra och var nästan okörd i mål. Det kändes som att han hade allt kvar och formen är verkligen uppåt på hästen nu, sa kusken Jorma Kontio om den Katja Melkko-tränade sjuåringen.

Obesegrad med Djuse
Jan-Olov Persson-tränade kallblodet Smedsbo Faksen hade inte vunnit lopp sedan april 2017 när unge kusktalangen Magnus A Djuse fick chansen i sulkyn för en dryg månad sedan. Nu ståtar ekipaget med tre raka segrar och precis som vid de två tidigare fullträffarna togs lördagens seger från ledningen.
- Han har verkligen tänt till och vann med krafter kvar. Han är en väldigt okomplicerad och helt fantastisk häst. Jag tycker om honom jättemycket, sa Magnus A Djuse.

Tur och styrka receptet för seger
Något så ovanligt som ett stolopp över tre varv rymdes inom ramen för V75 och sedan loppet gått iväg efter två omstarter visade sig Jörgen Westholms Amalia Cash starkast över den mastiga distansen.
- Hon hoppade (galopperade) faktiskt i andra startförsöket så det var lite tur med i bilden, men det måste man ha, sa Rommetränaren sedan han snyggt lotsat sin häst till seger från dubbla tillägg.

Dubbel till Nurmos-Kihlström
Trots att Timo Nurmos-tränade favoritduon Zenit Brick och Global Trust brände räknade Solvallatränaren in dubbla V75-segrar. Detta efter att Örjan Kihlström förvaltat pundet på bästa sätt bakom både Hawk Cliff i silverdivisionen och Global Undecided i bronsdivisionen. Den senare tog enkelt ner omgångens största favorit Perfect Dynamite från positionen utvändigt.
- Han var bara bäst, konstaterade Kihlström.

Trivs på Bergsåker
När Budets Lasse gästade Bergsåker i december blev det V75-seger. Nu var det dags igen. Med sin tränare Ville Karhulahti i sulkyn vann hästen klass I från ledningen. I lägsta klassen serverade Rikard N Skoglund Okashi Cheri, som nyligen gick i träning hos Fredrik Palm, ett fint lopp och när hästen fick anfallsorder flög han ifrån motståndet.
Den rätta V75-raden delade ut 496 536kronor, för sex rätt fick man 3 437 kronor och fem rätt betalade 246 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Solvalla stod värd för lördagens tävlingar och i sex av loppen gjorde fjolårets mest framgångsrika V75-kuskar upp i prestigematc..


Solvalla stod värd för lördagens tävlingar och i sex av loppen gjorde fjolårets mest framgångsrika V75-kuskar upp i prestigematchen V75 Champions. Det var stor spridning på vinnarna och ingen kusk vann mer än ett lopp. Carl Johan Jepson lade grunden för slutsegern när han vann loppet över tre varv med Magnus Dahlén-tränade Vincent As. Något som förvånade många eftersom ekipaget inte såg segerfarligt ut någon gång, före upploppet.
- Jag trodde att det var något fel på hästen så trög som han var. Han orkade inte hänge med framförvarande och jag tänkte ”vad är det här”. Men det kanske var så att han inte gillade när det stänkte på honom, för när han inte längre hade någon framför sig tog han i och han gick ju dubbelt så fort som de andra till slut, sa Jepson efter att Vincent As vrålspurtat till seger.
Inför den sista avdelningen i V75 Champions var Carl Johan Jepson i ledning och trots att han fick nöja sig med femteplatsen tillsammans med Conrads Wilhelm räckte det för att hålla undan.
- Det var en rolig kuskmatch i och med att den var så jämn. Och det var otroligt kul att jag lyckades vinna.

Ensam om att klara innerspåret
Mildväder och regn hade gjord banan krävande och i lopp efter lopp tröttnade täthästarna långt före mållinjen. Det gjorde Perfect Dynamits prestation i Solvalla Hästägarförenings Vårvintervadringspris än mer imponerande. Trots att Peter Ingves var tvungen att köra en bit från start för att nå ledningen tågade den Tina Lisell-tränade sexåringen ifrån konkurrenterna och tog en förkrossande överlägsen seger.
- Vi har sett att det är tungt att springa på innerspår i dag men den här herren klarade det. Han var jäkligt bra! berömde Peter Ingves som efter en tids segertorka fick in sin första fullträff för året.

Arragon visade upp sig för morfar
Pensionerade kallblodsikonen Järvsöfaks hedersgästade Solvalla och sedan han umgåtts med publiken fick han se flera av sina söner äntra banan i Centaurs lopp. Men då favoritspelade Bellfaks galopperade i ledningen varvet från mål och Jörvsöodin tröttnade fick Järvsöfaks nöja sig med att vinna som morfar. Det såg Hans Petterssons-tränade överraskningen Arragon och Kaj Widell till. Solvallakusken visade prov på fina körhänder när han lirkade fram hästen från en position på innerspår långt nere i kön innan Arragon enkelt avgjorde via tredjespår genom slutsvängen.
- Det såg helt iskallt ut från början men sedan löste det sig på baksidan. Han har gått bra varje gång som jag har kört honom och det handlar om en fin häst, sa Kaj Widell.
Omgångens största favorit, finske gästen Wind Of Victory, gjorde en slät figur i ledningen och hade inget att sätta emot när Adrian Kolgjini-tränade skrällen Up North utmanade genom slutkurvan och därefter seglade undan till överlägsen triumf.
- Det löste sig vettigt och hästen var väldigt bra. De flesta blir trötta i dag men det gällde inte den här, sa kusken Kim Eriksson.

Eriksson höll huvudet kallt
I V75 Lärlingschampion bidade Anders Eriksson sin tid i kön och sedan han snyggt lotsat fram Ritchie Ås i ryggar spurtade hästen ifrån motståndet över upploppet. Toppkusken Erik Adielsson köpte nyligen hästen och tränar den tillsammans med sin far, pensionerade trav- och galopptränaren Hans Adielsson.
- Det här är jättestort för mig. Jag är oerhört glad. Kanske inte mest för min egen skull utan för Erik och för Hans som gjort en liten comeback här nu och satt den här hästen i ordning. Jag och Erik har känt varandra länge och Hans har alltid varit en förbild för mig, sa Anders Eriksson.

Fina pengar för sju rätt
Timo Nurmos El Fitzgerald imponerade i Björn Goops händer när hon vann stoloppet och Johan Untersteiner bokförde sig för en seger tillsammans med Lightningsky.
- Johan körde ett perfekt lopp och det var kul för jag fick hästen från Johan och nu fick han återstifta bekantskapen med honom, sa Lightningsky nuvarande tränare Reijo Liljendahl.
På V75 delade sju rätt ut 438 677 kronor. För sex rätt fick man 2 946 kronor och för fem rätt 206 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Jägersrotränarens hästar sprang totalt in tio miljoner kronor och vann 99 lopp förra året. Segerprocenten låg på strå..


Jägersrotränarens hästar sprang totalt in tio miljoner kronor och vann 99 lopp förra året. Segerprocenten låg på strålande 26 procent och han har öppnat det nya året lika bra. På 32 starter har det blivit nio segrar och hästarna har varit bland de tre främsta i 15 av dem.
- Det är mycket bra med tanke på att vi tävlar i tuff konkurrens. Vi startar hästarna på Solvalla, Jägersro, Åby och i V75. Det är top of the top och inte några småbanor. Utan att klappa mig själv på axeln och skryta så kan man konstatera att vi är ett toppstall, säger Conrad Lugauer.
- Hela organisationen fungerar väldigt bra och det ser ljust ut inför framtiden. Jag har kompetent personal och fina hästar att jobba med. Jag har bra kunder och en jättebra träningscamp så jag är väldigt nöjd med situationen.

”En jättefin häst som jag tycker mycket om”
Till lördagens V75-tävlingar på Åby har Conrad Lugauer två hästar till start. Båda två kommer i toppform men har fått dåliga utgångslägen. Night Brodde såg dunderfin ut när han vann i V75 senast och Harran Boko gjorde en stark insats som tvåa i V75. Så här kommenterar Lugauer sina chanser.
- Night Brodde (V75-2) är en jättefin häst som jag tycker mycket om. Det är en otroligt sympatisk hingst som behövde lite tid på sig innan han förstod vad han skulle göra på tävlingsbanan. Men det gör han nu och hästen har utvecklats enormt mycket senaste halvåret. Han är inte bara bra utan väldigt snygg också. Det är kul att jobba med honom, säger Conrad.
- Han gick jättebra bakifrån två gånger i rad och senast vann han lätt från ledningen. Det fanns krafter kvar och han hade tussarna kvar i öronen och det norska huvudlaget oryckt. Han fick ett bättre jobb i måndags och var fortsatt fin så allt ser bra ut.
- Läget med spår elva är som det är och i vår sport finns det ingen garanti på någonting. Jag ser inte att vi inte skulle kunna vinna därifrån och jag försöker att vinna loppet helt enkelt. Han kommer att spurta bra till slut och jag tror att han vinner om det klaffar från det spåret. Om det bara blir lite körning och tempo på loppet så har han bra chans. Vi gör inga ändringar.

”Har kapacitet för att vinna loppet”
- Harran Boko (V75-5)
har gjort två väldigt bra lopp i rad och har toppform. Det är en högkapabel häst som har slagit svenskt rekord en gång och etablerat sig i V75. Senast fick vi ledningen gratis av Joakim Lövgren och då var jag skyldig att köra undan till slut för att ge honom chansen. Gentlemen’s agreement. Jag var jättenöjd med Harran Boko på alla sätt och vis och i sista sväng trodde jag att han skulle vinna. Men Jockes häst var snabbare helt enkelt och då var vi nöjda med andraplatsen.
- Hästen har tränat bra efter det och från spår åtta kommer jag att köra till en bit så får vi se vad som händer. Han har kapacitet för att vinna ett sådant här lopp. Det blir inga ändringar, säger Conrad Lugauer.

Michael Carlsson, Kanal 75


Lille krigaren Olle Rols staplade förstaplatser i V75 förra vintern och våren. Annandag jul krossade hästen motståndet i silverfinale..


Lille krigaren Olle Rols staplade förstaplatser i V75 förra vintern och våren.
Annandag jul krossade hästen motståndet i silverfinalen på Solvalla den tunga vägen och signalerade att han är kraftigt på gång igen.
Olle Rols har inte den bästa tekniken men kliven den sexårige valacken tar med sina korta ben imponerar. Inställningen – en löpskalle av guld – är en annan faktor som hjälpte till när hästen började skörda i travets elitserie.
I december 2017 presenterade sig Olle Rols med en seger i den lägsta klassen på V75. Det blev sex raka segrar och en klättring genom klasserna innan det tog stopp i silverdivisionen framåt vårkanten förra året.
Efter några galopper under försommaren (som tränaren Mats Rånlund skriver på oturskontot) ställdes Olle Rols av vid midsommartid.
- Han fick lite fritt helt enkelt och var borta från tävling i fem månader. Vi började med att släppa honom i hagen och låta honom ta det lugnt i två månader. Efter det, framåt höstsidan, fick han det man normalt brukar kalla vinterträning. Jag körde då en tung träningsperiod med honom för att bygga upp honom ytterligare inför det här året, säger Jägersrotränaren Mats Rånlund vars sambo Anne Haglund äger hästen tillsammans med uppfödaren Clas Lönner, Thomas Welander och Rikard Sjöberg.

”Vunnit då också”
Olle Rols fick några snabbare jobb på Jägersro innan comebacken på Åby nu i november. - Han satt ju fast där i Göteborg men hade vunnit det loppet också bara han fått lucka. Sedan blev det silverdivisionen i två starter där det kanske fattades lite grand i honom. Men sedan grejade han ju det i finalen annandag jul. Han gör ju allt rätt, säger Mats Rånlund.
Peter Ingves körde som vanligt senast på Solvalla. Efter en första sväng i tredjespår blev det dödspositionen resten av loppet för Olle som avgjorde finalen på ett snyggt sätt upploppet ner före ledande Disco Volante. En riktig styrkedemonstration.

”Behöver inte bråka”
Klassklättraren från Jägersro är kvar i silverdivisionen och lottades till ett passande andraspår i V75-6 på lördag.
- Det är det bästa spår han kan ha givetvis. Peter är där han ska vara direkt och behöver inte bråka för att komma i andraspår. Ja, sedan är ju upp till Peter hur han kör, säger Mats Rånlund som tror på en ny bra insats av Olle.
Rånlund chansspikar sin häst i tipset Fem tippar V75.
- Det ska vara bra chans om det inte händer något. Jag körde fort med honom i lördags och så fin som han kändes då har jag aldrig känt honom. 5 Västerbo Exact och 4 Master Crowe är två väldigt bra hästar som jag tror blir tuffast emot.
Hur kommer Olle att klara snabba banor och gängen i gulddivisionen i vår och sommar, om allting nu fungerar?
- Det får tiden utvisa. Det kommer att vara en fördel om det är 2640 meter i alla fall, för stark är han ju. Hade det inte varit hemmabana på lördag hade jag nog väntat med att starta honom till lördagen där på och silverloppet på Solvalla där det är lång distans. Men medeldistans passar bra det också, slutar Mats Rånlund.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det verkar inte finnas något slut på hur långt Robert Bergh-tränade Mindyourvalue W.F. kan nå när han får tävla i P..


Det verkar inte finnas något slut på hur långt Robert Bergh-tränade Mindyourvalue W.F. kan nå när han får tävla i Paris.
Hemma i Sverige är han en pålitlig medhängare som bara vunnit tre lopp.
På Vincennes är han kejsaren som krossar allt motstånd.
Söndagens seger var kanske den mest imponerande hittills.
Gästkörande Björn Goop valde ett mycket offensivt upplägg då han forcerade till front strax efter andra mellantiden som visade snabba 1.09,2 första 1 100 meterna.
Mindyourvalue W.F. såg småtrög när han kom först, men som vanligt på Vincennes så vägrade han helt enkelt att släppa någon konkurrent förbi sig.
Segertiden blev snygga 1.11,4/2 100 meter autostart och belöningen cirka 350 000 kronor.
Det innebär att den sexårige valacken tjänat över tre miljoner kronor på tio starter på Vincennes.
Bara tiondelen långsammare travade Johan Untersteiners Day Or Night In som var med i den tuffa körningen från början och fann luckan invändigt om vinnaren på upploppet. Slagen med mindre än en längd fick han emellertid nöja sig med femtepriset.

Traders fick ge sig
Det bjöds på flera andra stora sportsliga prestationer denna söndag.
Världens två kanske främsta montéhästar Bilibili och Traders gick en uppvärmningsduell inför Prix de Cornulier.
Över 2 850 meter visade sig den förre starkast då han sluggade sig förbi den ledande favoriten över upploppet.
Sadeldebuterande Briac Dark var inte stort slagen som trea och visade att även han kan bli en faktor i världens största montélopp om två veckor.
I ett sexåringslopp skulle norske Prid d’Amerique-sensationen Looking Superb vässa formen inför sin stora uppgift om tre veckor.
Det gick emellertid inte alls då hästen galopperade bort alla chanser från start. Segern gick till Dexter Chatho medan loppets andre norrman Moni Viking satt fast med mycket krafter kvar som fyra.
Björn Goop satt som vanligt upp bakom Sebastien Guaratos kulletta Face Time Bourbon, som jagade sjunde raka segern i sitt första lopp som fyraåring.
Att fylla fyra år innebär i Frankrike att man får tävla barfota och det utnyttjade skrällen Falcao de Laurma som kämpade ner storfavoriten på utsidan i en rafflande upploppsfight.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-7 2640/4 2 27.7 269
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-8 2180/8 0 27.2 167
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 2160/5 5 23.7 893
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-9 2140/10 4 24.0 836
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-1 2140/4 0 27.8 207
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-7 Stig Jarle Röste 2140/10 D 0 25.8 598
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-6 Stig Jarle Röste 1660/6 D 0 g 627
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-8 Stig Jarle Röste 1660/7 B 7 25.2 57
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-4 Stig Jarle Röste 2140/2 C 3 26.5 68
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-2 Stig Jarle Röste 1640/9 C 3 23.4 382
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-3 Stig Jarle Röste 1660/8 C 7 24.1g 271
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-6 Stig Jarle Röste 1640/5 D 0 22.1 1110
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-6 Stig Jarle Röste 2670/4 D 6 27.5 190
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-8 Stig Jarle Röste 2660/5 D 0 28.2g 701
2016-02-14 2016-02-14 Romme-8 Stig Jarle Röste 2180/12 A 0 25.9 933
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-6 Stig Jarle Röste 2180/10 A 0 29.2 310
2016-01-02 2016-01-02 Romme-6 2160/8 C 0 27.1 160
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-8 Stig Jarle Röste 2160/6 D 0 26.7g 1143
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-8 Stig Jarle Röste 1640/2 D 0 25.2 381
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-9 Lena Fritz 2160/4 B 4 27.5 248
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-8 Rikard N Skoglund 2160/4 D 6 26.1 757
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-4 Jens Eriksson 1660/7 D str
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-1 Camilla A Röste 1660/11 C 7 25.3g 385
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-2 Stig Jarle Röste 2160/8 C 8 25.1 336
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-4 Stig Jarle Röste 2160/6 D 4 25.9 412
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-6 Jens Eriksson 2160/11 B str
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-3 Stig Jarle Röste 2140/10 D 7 25.4 430
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-5 Stig Jarle Röste 2160/8 D str
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-7 Stig Jarle Röste 2200/12 B 4 25.2 87
2017-03-22 2017-03-22 Bergsåker-5 Stig Jarle Röste 2660/6 D 0 28.2g 564
2017-03-10 2017-03-10 Romme-4 Stig Jarle Röste 2140/3 D 5 25.7 673
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-7 Stig Jarle Röste 1660/14 C 0 25.2 1137
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-3 Rikard N Skoglund 2680/10 C str
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-1 Kim Boström 1680/9 B 8 26.0 247
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-7 Stig Jarle Röste 2140/14 C str
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-5 Stig Jarle Röste 2060/9 C 7 24.6 402
2018-06-08 2018-06-08 Romme-8 Anna Erixon 2180/6 C 0 30.0 637
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-8 Stig Jarle Röste 2160/8 D 0 24.3 1000
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-6 Stig Jarle Röste 2140/2 D 0 24.3 2431
2018-04-01 2018-04-01 Romme-5 Stig Jarle Röste 2160/2 D 7 26.0g 965
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-8 Stig Jarle Röste 2140/9 D 0 25.7 815
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-1 Lena Fritz 2200/10 B 0 117
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-8 Stig Jarle Röste 2660/11 D 0 28.4 1621
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-9 Wiktor Kylin-Blom 2160/8 B 0 26.3 735
2019-01-11 2019-01-11 Romme-7 Wiktor Kylin-Blom 1660/8 C 0 26.5 745ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se