Silver Bullit travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Silver Bullit travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Silver Bullit har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Silver Bullit har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Silver Bullit


Det bjöds på flera häftiga insatser och strålande prestationer under midnattstravet i Boden. Travsport av yppersta klass kulminerade i Nor..


Det bjöds på flera häftiga insatser och strålande prestationer under midnattstravet i Boden. Travsport av yppersta klass kulminerade i Norrbottens Stora Pris som avslutade V75®. Derbyvinnaren Who’s Who var senast tvåa i Harper Hanovers lopp under elitloppshelgen. Nu kom den första stora fullträffen i ett miljonlopp som äldre när han kom som skjuten ur en kanon över det 200 meter långa upploppet. Örjan Kihlström hittade ner i tredje par utvändigt med Who’s Who kort efter start. Samtidigt tog favoriten Very Kronos planenligt hand om ledningen och fick dirigera i ett för klassen moderat tempo. Erik Adielsson kunde efter 1.11,1 första 500 metrarna dämpa till 1.13,3 första varvet. Då trodde många att Very Kronos skulle bli svårslagen, samtidigt som Moni Viking parkerat på utsidan tillsammans med Björn Goop. Men Who’s Who ville annat. Det blev dock llångt fram till täthästarna i sista sväng när framförvarande Wild Love inte gick framåt. Örjan Kihlström fick lyfta ut Who’s Who i fjärdespår cirka 300 meter kvar och då gick det undan värre. Det small bara till över upploppet när Who’s Who kom farande och fångade in en snopen Very Kronos och Erik Adielsson precis före mål.
– Han kan verkligen spurta när det stämmer och nu stämde det ändå bara litegrann när det blev långt fram när Wild Love inte tog sig framåt. Det kändes som att det skulle bli svårt att få tag i Very Kronos och speciellt i sista sväng när det inte löste sig. På den här nivån är det inte så lätt att hämta in de här längderna, sa Örjan Kihlström.
– Han har ju varit väldigt fin sedan han var fyra år och det är en jättemysig häst med ett fantastiskt psyke. Kul att han fick vinna ett stort lopp som äldre.

”Trodde det var kört när det gick så sakta”
Who’s Who ägs av Travkompaniet och tränas av Pasi Aikio som var rörd till glädjetårar över segern.
– Det är fantastiskt att han hann dit. När det gick så sakta första varvet trodde jag att det var kört. Det är var riktigt kul. Det bara bubblar för det här var hans första vinst som äldre. Han har gått riktigt bra tidigare och det har krävts världsrekord för att slå honom i flera av loppen. Det var skönt att få sätta dit honom. Han betyder väldigt mycket och är vårt ansikte utåt. Det är klart att man är stolt över en sån här häst, sa Pasi Aikio.
Segertiden blev 1.11,3/2140a. Very Kronos blev alltså tvåa och det var en besviken Erik Adielsson precis efter loppet. Moni Viking höll till tredjeplatsen.
– Han gör det jättebra och jag hade under 1.10 sista tusen. Han fick stryk av en häst som var fantastiskt bra. Jag är besviken på placeringen men inte på hästen, sa Erik Adielsson.

Swagger imponerade i en gruvlig revansch
Som nämndes i början av den här texten så bjöds det på flera otroligt fina prestationer i V75 den här tävlingskvällen i Boden. Vi kan börja med den populära hemmasegern för Swagger som imponerade stort för sin tränare och kusk Sandra Eriksson. Duon tog en gruvlig revansch efter den snöpliga galoppen på upploppet i V75 i Umeå. Swagger stod helt i en klass för sig när han bjöd på en suverän uppvisning och bombade hem V75-5 på hemmaplan. Hästen öppnade blixtsnabbt och snuvade invändige Syoss på ledningen kort efter start. Efter en inledning på 1.09,3 första 500 metrarna fortsatte Swagger dundra på i ett högt tempo och varvade på 1.10,3. Han drog undan i flera längder ledning och bara utökade försprånget på slutvarvet. Swagger vann helt överlägset med tussarna kvar i öronen på tiden 1.11,1/1640a till stor glädje för sin tränare, ägare och kusk Sandra Eriksson.
– Han tycker det är så kul och det är verkligen en dröm att köra honom. Han gör allting rätt, är spikrak i vagnen och travar som en konung. Det var jättekul för hästen är så väl värd det här, sa Sandra Eriksson.

Ny ruggig kross av Upstate Face – ”Sjuk förvandling”
Upstate Face hade en våldsam uppvisning när han vann på 1.09,5 i Östersund förra veckan. Nu svarade den Adrian Kolgini-tränade hästen för en ny grym insats när han krossade konkurrenterna. Trots en resa utvändigt om ledande Cab Lane såg tog han över befälet redan i sista sväng, och bara försvann ifrån de övriga. Oerhört imponerande över den långa distansen där segertiden blev 1.12,9/2640a.
– Jag är mållös för det här är en sjuk förvandling som han har gått igenom. Han blev lite för vass på kuppen och det var grymt. Så okörd som han var på 1.09,5 är det inte många som har fått uppleva. Jag trodde att han var stenklar oavsett löpning och det var han, sa Adrian Kolgjini om sin nya stjärna.

Dubbelseger för Jörgen Westholm
Jörgen Westholm var själv inte på plats i Boden, men fick se två av sina egentränade hästar vinna dom båda inledande avdelningarna på V75. Först styrde lärlingen William Ekberg in Silver Bullit som avgjorde knappt i en tät slutstrid i V75-1 där flera hästar var på linjen över mål. Detta efter en resa i fjärde par invändigt och sedan lucka mellan hästar den sista biten. Silver Bullit sköt till sylvasst och avgjorde knappt precis på linjen före en mycket tapper Leave Your Sox On som gjort grovjobbet utvändigt om ledaren på slutvarvet. Det här var 23-årige William Ekbergs första seger i V75.
– Jag har inte hunnit ta i det, det är helt sjukt. Det är verkligen kul att sätta pricken över i:et med den här hästen, sa William Ekberg.

Därefter var det Erik Adielsson som satt bakom vinnande Guli Rubin i kallblodsloppet. Den sistnämnda gick på i tredjespår 1200 meter kvar och fick ryggar att gå i.Efter egen attack in på upploppet så avväpnade Guli Rubin enkelt den ledande Sundbo Nova. Däremot satt favoriten Bol Brage fast med alla krafter kvar och fick aldrig chansen.
– Han gjorde ett riktigt bra lopp som kunde vinna trots tredjespår hela sista varvet, berömde Erik Adielsson om den Jörgen Westholm-tränade hästen.
Pewdiepie var bara bäst när han enkelt vann V75-3 för Björn Goop. Efter tredjespår i första sväng kom han fram utvändigt om ledande Nicois du Gull, och plockade enkelt ner denne över upploppet. Favoriten Pewdiepie tävlade i en jänkarvagn för första gången vilket gav bra effekt och segern blev väldigt enkel.
– Jag tycker han var jätteduktig. Han fick ett tufft lopp med tredjespår första 500 och sedan dödens. Han var bäst idag, sa Björn Goop.
Däremot körde Björn Goop galopp i V75-4 med favoriten Balsamine Font som galopperade 900 meter kvar när hon var på väg fram utvändigt om ledaren. Istället blev det en rejäl överraskning för Todays Estelle som ledde från start till mål för Per Linderoth. Tränar gör Anders Wallin på Bergsåker som blev hundraprocentig med resan till Boden då hans kallbod Ulvsåsen vann ett lopp utanför V75.
– Det är en jättefin häst med en bra exteriör och en fantastiskt fin inställning. Det blev väldigt bra i ledningen och det var jättekul, sa Anders Wallin.
Sju rätt på V75 gav 235 238 kronor den här jackpotomgången.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det blev en fin kväll på Solvalla på onsdagen – om man med det menar sporten.För regnet öste ner.När tävlingarna drog..


Det blev en fin kväll på Solvalla på onsdagen – om man med det menar sporten.
För regnet öste ner.
När tävlingarna drog i gång hade det regnat i ett dygn i Stockholmsområdet vilket sinkade flera av hästarna.
Med 300 000 kronor till vinnarna i samtliga V86-lopp var många årgångstoppar i farten i Margaretas Tidiga Unghästserie.
En som normalt brukar ha det svårt med tunga banor är Daniel Redéns Mister Herkules. Nu kunde Örjan Kihlström sitta och finåka i ledningen med fyraåringen som bland annat vann Breeders Crown förra året och tjänade över två miljoner kronor.
Daniel Redén visste inte var hästen stod formmässigt och var riktigt nöjd.
- Han spelade med öronen så där som han kan göra då han är på bra humör. Det såg jättebra ut. Vi kanske prickade formen ett lopp för sent med honom men så blir det ibland, sade Solvallatränaren syftande på att Mister Hercules inte lyckades kvala in till Kungapokalen.
Nu blev det en snabb revansch.
- Nu fick vi vinna ett Margareta-lopp i stället och det är jättestort. Det är hästar vi håller på med och det är svårt att planera så långt i förväg. Men det är klart att man skulle vilja att han är med bland de tolv i derbyt i höst, sade Daniel Redén.

Snygg svepning av Carl
I ”Margareta-loppet” för de treåriga hingstarna och valackerna fanns det bara en häst på banan. Mattias Djuse-tränade Carl Halbak inledde från spåret längst ut på vingen och backades ner direkt av Örjan Kihlström.
Jorma Kontio var favorit i loppet med Daven Port men trots att favoriten fick bestämma tempot växlade Carl Halbak enkelt fältet via tredjespår i den sista kurvan.
En riktigt snygg insats av hästen som ägs av Kulturinvest i Sverige (Stockholm).
I loppet för treåriga ston var det mycket jämnt spelat.
En av de mer betrodda, Breeze med Claes Sjöström, kunde ta hem segern efter en imponerande långspurt.
Global Countess övertog ledningen och kunde dämpa tempot till 15,6 första varvet. 800 meter från mål kastade Claes Sjöström loss från andra utvändigt med Breeze och blåste till ledningen 500 meter från mål.
Breeze kunde sedan hålla undan till en säker seger på 1.15,4 över 2140 meter auto.
Omgångens enda skräll kom i loppet för fyraåriga ston. Loppet toppades av Globalizer och Stefan Persson. Jerry Riordan i Halmstad tränar och hästen ägs av Tord Olsson i Malmö som alltså kunde inkassera 300 000 kronor.D

Widde vann med en "mil"
Solen sken i Sundsvall där resterande fyra lopp avgjordes på V86.
Jörgen Westholms kallblodige segerstaplare L.Q.Widde (V86-5) var stor favorit och hela omgångens mest spelade häst. Från sitt springspår på 20 meters tillägg kunde han ta över ledningen redan in i första sväng.
I sista sväng var det 50-60 meter ner till andra häst och publiken som följde loppen på ATG live eller i TV12 blev vittnen till att kameramannen fick zooma ut ordentligt för att få med både L.Q.Widde och övriga fältet i bild.
- Det är en opolerad herre som inte riktigt vill lyssna på kusken. De gånger jag inte orkar hålla i honom kan det gå riktigt fort, sa Jörgen Westholm innan tävlingarna.

Nära olycka
Riktigt oroligt blev det i ungdomsloppet för unga kuskar. En galopperande häst togs ner på säkerhetsspåret invändigt och hetsade upp sig så till den grad att de tävlande hästarna höll på att bli påkörda flera gånger under loppet.
Texas Killer Zenz galopperade med övriga fältet på innerplan hela loppet och kusken Melinda Renman kämpade förgäves med att få stopp på honom. Allt slutade bra men det var mycket nära att en olycka hade inträffat. 
Silver Bullit och William Ekberg vann loppet.
Daniel Wäjersten pep till ledningen från spår fyra bakom bilen och stannade där loppet ut med J.H.Mannerheim. Andra raka för åttaåringen som signalerar toppform.
Sandra Eriksson från Boden var överlägsen i ett sprinterlopp med formdjuret Swagger som lär dyka upp i V75 inom kort.
Åtta rätt på V86 gav 12 858 kronor, sju rätt 96 kronor medan sexorna inte gav någon utdelning och miljonerna därifrån går vidare som en jackpot.

Mikael Wikner, Kanal 75


V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot d&..


V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
En av V86:ans sportsliga begivenheter kommer i den femte avdelningen. Där dyker hästen med ”nio liv” återigen upp i startlistan. Antonio Tabac firade stora framgångar hos sin förre tränare Oskar Kylin Blom för några år sedan. Efter skador och annat strul flyttades han därefter till Jörgen Westholm och har nu som åttaåring hittat ytterligare ny geist och nya växlar. Antonio Tabac såg smällfin ut i somras när han tog två raka segrar. En av dessa kom i miljonloppet Norrbottens Stora Pris i Boden där han städade av eliten och vann från ledningen.
– Han var fantastisk när han vann i Boden och även jättefin när han vann i Hagmyren gången innan. Det är en trevlig häst som gillar att tävla verkar det som. Han tränar helst själv för han tycker det är skönt att vara ute ensam på långa turer i skogen. Hästen börjar bli så gammal att han inte kräver så mycket träning längre, säger Jörgen Westholm.

”Tappade luften – glöm den starten”
Efter segern i Boden som var värd en halv miljon kronor provade Antonio Tabac lyckan i två finska storlopp. Först i Kymi Grand Prix i Kouvola och därefter i Mikkeli. Men det blev ingen lyckad utflykt för hästen som hade dåliga startspår och fick tuffa lopp.
– Han hade iskalla utgångslägen båda gångerna och senast blev han het när han hamnade utvändigt om ledaren. Han gick med helstängt huvudlag utvändigt i hårt tempo och det kändes som att han tappade luften till slut. Så den starten kan vi bara glömma, säger Westholm.
– Hästen känns fin i lugna jobb efteråt och jag tycker att han ser ut att vara i samma författning som när han vann i somras.

”Byter huvudlag – tror på vinst”
Onsdag kväll är den grå hästen tillbaka i Boden efter det senaste succé-besöket. Antonio Tabac blir klar favorit i V86-5 från ett perfekt läge med spår två bakom bilen. Mika Forss sitter återigen i sulkyn och det ser bra ut för den startsnabba trefaldige miljonären.
– Antonio Tabac (V86-5) gillar Bodens bana som är fast och fin. Han har fått ett bra utgångsläge och det är klart att jag tror på vinst för han har så hög kapacitet. Nu byter vi huvudlag och kör med öppet eller norskt huvudlag. Annars går han barfota runt om och i jänkarvagn som vanligt.

”Barfota runt om nu och första med jänkarvagn”
Westholm skickar med ytterligare en häst i transporten upp till Boden. Det är Silver Bullit i den tredje avdelningen som var knappt slagen som tvåa senast.
– Silver Bullit (V86-3) gjorde en förbättrad insats senast och jag har lite feeling för att det kan vara dags för honom att vinna snart. Den långa distansen har han behärskat fint tidigare och läget blev perfekt. Dessutom ska vi prova barfota runt om nu och första gången med jänkarvagn. Det känns spännande, säger Jörgen Westholm.
– När man reser så långt vill man ju såklart att hästarna ska vara riktigt bra i ordning och att det ska vara bra lopp som passar för dom. Tanken var redan när jag anmälde hästarna att de skulle ha bra chans och när nu båda fick spår två måste jag ju kvarstå med den tanken. Vi har 90 mil till Boden och hästarna åker till Umeå på tisdagen och övernattar där och sedan sista biten till Boden på onsdag.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-4 Jörgen Westholm 2640/6 B 1 17.2 56
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-5 Troels Andersen 2140/3 B 0 g 170
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-10 Jörgen Westholm 2660/10 C 0 18.1g 36
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-12 Jörgen Westholm 2140/3 D 0 20.0g 47
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-6 Rikard N Skoglund 2140/4 D 0 g 395
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-1 Jörgen Westholm 2140/9 D 1 16.9 79
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-4 Maxime Marais 2140/6 B 2 15.5 88
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-4 Marcus Lilius 2660/9 B 1 21.0 23
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-9 Per Lennartsson 2140/2 C 0 14.3 273
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-7 Jörgen Westholm 2140/2 C 2 14.9 150
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-1 Jörgen Westholm 1640/2 C 6 14.8 96
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-4 Rikard N Skoglund 2640/2 D 0 g 133
2020-08-12 2020-08-12 Boden-5 Mika Forss 2640/2 B 4 16.4 45
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-3 Jörgen Westholm 3160/7 D 2 16.6 99
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-8 Jörgen Westholm 2140/3 D 6 16.1 146
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-7 Jörgen Westholm 2140/3 D 2 15.9 31
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-6 Jörgen Westholm 2140/9 C 0 g 353
2020-03-11 2020-03-11 Solvalla-9 Marcus Lilius 2140/5 D 0 g 444
2020-01-14 2020-01-14 Romme-3 Jörgen Westholm 2140/2 C 4 18.0 62
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-10 Jörgen Westholm 2640/1 B 2 14.3 53
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-12 William Ekberg 4140/4 B 6 17.0 93
2021-07-03 2021-07-03 Färjestad-9 William Ekberg 2140/12 C 7 11.9 929
2021-06-19 2021-06-19 Boden-6 William Ekberg 2140/8 B 1 13.6 151
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-9 William Ekberg 2640/6 B 4 14.3 487
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-3 William Ekberg 2640/10 D 3 13.5 1196
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-7 William Ekberg 2640/11 C 1 16.2 42
2021-02-06 2021-02-06 Solvalla-6 Rikard N Skoglund 2140/7 D 0 g 470
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-4 Jörgen Westholm 2640/10 C 3 15.6 58
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-8 Rikard N Skoglund 2140/10 D 2 14.2 99ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se