Shutter Island travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Shutter Island travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Shutter Island har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Shutter Island har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Shutter Island


King Of Everything kom från en respektingivande insats där han höll undan efter en blytung inledning. Den här gången blev vägen ..


King Of Everything kom från en respektingivande insats där han höll undan efter en blytung inledning. Den här gången blev vägen till vinnarcirkeln enklare. King Of Everything blixtrade till ledningen direkt och sedan Claes Svensson fått bestämma tempot joggade den klassige fyraåringen undan till ohotad triumf.
- Han var lika fin som senast och öppnade fantastiskt bra. Jag kände i provstarten tre minuter innan start att i dag är han riktigt på hugget. Det snackades om ett eller tre skulle ta ledningen så jag tänkte att det är lika bra att göra processen kort. Det klart att spekulationerna ska vara där, det är det vi lever på, men i dag hade jag bästa hästen och snabbaste hästen från start också, sa Claes Svensson.
Det var hingstens femte seger i åttonde starten och han spås en ljus framtid av sin tränare.
- Jag tror att det här kan bli en topphäst. Jag har sagt innan att jag tror att han kommer gå framåt för varje lopp och det tycker jag att han har visat att han gör. Nu gäller det bara att hålla honom fräsch, pigg och glad. Det finns många intressanta lopp framöver och först väntar klass II-finalen om tre veckor. Men jag drömmer om derbyt och Breeders’ Crown i höst. Och sedan ännu större lopp när han blir äldre. Drömma är vi bra på när vi sitter där i vagnen och tränar, sa Svensson med ett leende.

De två största favoriterna brände
King Of Everything var favoritspelad. Det var inte hästen som Claes Svensson vann diamantstoet med. Där bar Green Mamba dagens tyngsta favoritskap men hon fick ett bökigt lopp och var inte heller lika vass som i sina senaste starter. Vass var däremot Stefan Dahl-tränade Shutter Island som krigade ner Björn Goops Anthara Bi sedan hon serverades en riktig drömresa av Claes Svensson.
- Jag satt i fjärde in och där satt jag hermetiskt fast. Men så öppnade det sig för både mig och Björn och jag fick hans rygg genom svängen, och det passade alldeles utmärkt, sa Svensson.
I gulddivisionen brände också favoriten. Sir Ratzeputs galopperade bakom startbilen och därmed låg vägen mot ledningen öppen för Conrad Lugauers Gareth Boko. Rikard N Skoglund gjorde ett försök med Sir Ratzeputs efter galoppen men sedan tioåringen gått från sjätte par utvändigt till positionen utvändigt om ledaren kastade han tidigt in handduken. Baron Gift avslutade starkt men åt ledaren fanns inget att göra.
- I slutkurvan kände jag att jag hade väldigt mycket krafter kvar i min häst och han gick undan på bra sätt, sa segerkusken Marc Elias.

Skakigt efter topprestation
Team Timo Nurmos fick trots Sir Ratzeputz misslyckande lämna Karlstad med en V75-seger. Efter en lång rad starka insatser i silverdivisionen fick nämligen Man At Work äntligen sätta dit den berömda pricken. Och sättet han gjorde det på var femstjärnigt. Han fick en dålig start från spår åtta bakom bilen men körande Örjan Kihlström valde att avancera i fjärdespår i den inledande kurvan och när ekipaget landat utvändigt om ledande Highspirit hade klockan visat snabba 1.08,8 de första 500 meterna. Det obarmhärtiga upplägget hade ingen betydelse. Över upploppet satte Man At Work klorna i ledaren och vann säkert på 1.11,1 över 1 640 meter.
- Det här var häftigt! Man bli lite skakis av sånt här. Det är ruskig kapacitet i den här. Det har jag sagt hela tiden och börjar han visa det nu ska de få se, sa Andreas Lövdal i stall Timo Nurmos.

3,7 miljoner för sju rätt
I kallblodsdivisionen satsade Kenneth Haugstad framåt med Andre H Stensen-tränade Viking Faks och när favoriten Osen Prinsessa galopperade på första bortre långsidan blev det ledningen. Där stannade Viking Faks in i mål.
- Det är en kamrat som jag träffade på Biri för 30 år sedan som har den här och för 14 dagar sedan ringde han och frågade om jag ville köra, och det klar jag ville. Det här var häftigt! sa Haugstad.
I klass I skrällde Per Oleg Midtfjeld med Diana L Olsen-tränade Personal Goals och i den avslutande bronsdivisionen ledde Jasmine Isings Star Costashorta från start till mål tillsammans med Oskar J Andersson.
Det gjorde att 12,5 inlämnade V75-kuponger prickade in sju rätt denna jackpotomgång och för det uppgick belöningen till 3,7 miljoner kronor. Sex rätt gav 5 845 kronor och fem rätt 252 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Som vinnare av den prestigefyllda kuskmatchen på Åbytravet i lördags fick den nykorade V75-kungen ta emot en guldhjälm och massor av gratu..


Som vinnare av den prestigefyllda kuskmatchen på Åbytravet i lördags fick den nykorade V75-kungen ta emot en guldhjälm och massor av gratulationer. Jörgen Westholm halkade in på ett bananskal i V75 Champions och tog väl vara på tillfället. Han tog en dubbelseger med de egentränade hästarna Strong Heartbeat och Remarkable Feet, samt styrde in jätteskrällen Shutter Island till en andraplats efter en väl avvägd styrning. Rommetränaren fick enorm respons efteråt på den här framgångsrika dagen.
– Det var en riktigt häftig känsla. Det är bara att inse att V75 är otroligt stort och har en väldig stor medial uppmärksamhet. Jag fick över 300 sms och massor av grattishälsningar och glada tillrop på Twitter, Instagram och Facebook. Det var minst i klass gentemot tidigare storloppssegrar, säger Jörgen Westholm.

”Fick en kvart på mig att bestämma mig”
Eftersom Björn Goop var upptagen med tävlingar i Paris och hoppade av kuskmatchen, fick Westholm chansen som första reserv att vara med.
– Klockan elva på söndagen veckan innan ringde de från ST och frågade om jag ville vara med. Det lät spännande och jag fick en kvart på mig att bestämma mig. Anmälningstiden gick ut klockan tolv och jag gick direkt in och kikade om det fanns några passande propositioner för mina egna hästar. Då hittade jag lopp för några som kunde vara med och på den vägen var det.
– Strong Heartbeat hade inte startat på länge men tränat bra och efter värmningen kände jag att han skulle leverera. Remarkable Feat visste jag skulle ha chans från ledningen och nu hade han lite tur som fick spets när Eriks häst galopperade. Sedan blev jag fast i kalla ryggar med två av mina andra hästar men tur och otur jämnade ut sig.
– Jag tror att jag körde tre noll-procentare och en en-procentare på strecken på V75. Inför loppet med Shutter Island så övertalade jag tränaren till hästen att använda min jänkarvagn. Det var första gången Shutter Island gick i jänkarvagn och det gav väldigt bra effekt. Hon gjorde sitt livs lopp och tränaren gav mig tydliga instruktioner innan att bara smyga med i det längsta för annars går hon inte till slut. Så jag smög och smög och det var jäkligt kul att hon blev tvåa. Jag hade turen med mig i loppen och gjorde inga misstag heller.

”Måste absolut tacka Gert Lindberg”

Hur firade du framgångarna?
– Vi hade en trevlig middag på kvällen för kuskarna som Åby hade ordnat. Det var ett fint arrangemang precis som hela tävlingsdagen och vi satt och skrattade och skrockade tillsammans.
– Jag måste återigen framhålla V75 som verkligen är vårt skyltfönster utåt. Överallt när man kommer i världen på trav så möter man folk inom sporten som är avundsjuka på att vi har V75. Jag tycker absolut att vi ska tacka Gert Lindberg som startade V65 en gång i tiden. Alla vi aktiva har det största tacket att ge till honom för utan V75 hade vi inte haft det så här bra och så mycket pengar att tävla om, säger Jörgen.

”All time high i fjol – bra personal och bra gård viktigast”
Stall Westholm har gått som tåget under många år och rekorden över segrar och inkörda pengar har slagits varje säsong. I fjol var det all time high med 124 segrar till egentränade hästar och drygt 16,6 miljoner kronor inkört.
– Vi har slagit rekord de fyra senaste åren och det är en positiv trend i stallet. Jag tycker att vi har en av Sveriges bästa träningsanläggningar och vi satsar mycket på personalen. Jag har väldigt bra personal och har tur att folk söker sig till mig.
– En bra gård och bra personal är en viktig framgångsfaktor. Tidigare har hästägarna varit det viktigaste som har kunnat skaffa bra hästar, men nu har det svängt över till att hitta kompetent personal istället.
På vilket sätt satsar du på personalen?
– Jag försöker ha utbildningar för dom så att de kan komma vidare. De har viss provision på vad hästarna springer in och de får vara delaktiga och vara med i fortkörningen. De får köra snabbjobb med sina passhästar och det tror jag är utvecklande för dem. Just att de får vara delaktiga i fortkörningen är viktigt för att de ska utvecklas.

Siktar på nytt rekordår
Jörgen Westholm har 111 hästar i träning och elva av dem är på filialen i Frankrike där han regelbundet firar fina framgångar. Några planer på att bli catchdriver efter lördagens succé i kuskmatchen V75 Champions finns inte.
– Nej, jag fokuserar på träningen och det är min grej och det som är roligast. Jag är tränare i första hand och kör även en hel del lopp men ibland sätter jag upp kuskar som jag tycker är bättre än mig när det är större sammanhang.
– Det ser jättebra ut i stallet med hästmaterialet och vi siktar på ett nytt rekordår igen. Vi har konceptet för att vi ska kunna lyckas med det, säger Jörgen Westholm.

”Har grym form – honom vill jag varna för”
På lördag är det V75-finaler på Solvalla och det är en omgång som kryddas av en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem 41 miljoner kronor enbart på sju rätt. Nyblivne V75 Champion Westholm har tre hästar till start och i samma lopp. Han varnar speciellt för en av dem som sticker ut lite extra.
– Radjah d’Inverne (V75-7) har grym form och honom vill jag varna för. Han står på tur för att kunna leverera en kanonprestation. Hästen har suttit fast på slutet och är kanske det roligaste spelet från vårt stall i det här loppet. Sedan måste det klaffa och helst ska han ha ett lopp på rulle och lucka tvåhundra meter kvar. Men han har absolut toppform för dagen.
– Remarkable Feet (V75-7) var jättefin vid segern i lördags och stod lite på tur efter flera bra prestationer i V75. Det var tacksamt att han fick spets för han trivs väldigt bra i ledningen. Nu fick han ett knepigt utgångsläge och kommer att köras på chans därifrån. Löser det sig från spår elva har han form för att vara med i striden.
– Rocky Tilly (V75-7) hade ett jättebra år i fjol och vann V75 näst senast men senast efter var han lite blek. Jag hoppas att det inte är något formtapp men hästen känns bra i träningen och det finns inga fel på honom. Men jag ligger lite lågt med tanke på den senaste insatsen, säger Westholm.

Michael Carlsson, Kanal 75


Kampen mellan fjolårets mest framgångsrika V75-kuskar fick en oväntad vinnare.Inte minst med tanke på att han egentligen inte ens hade t&..


Kampen mellan fjolårets mest framgångsrika V75-kuskar fick en oväntad vinnare.
Inte minst med tanke på att han egentligen inte ens hade tänkt åka till Åby denna lördag.
Men i söndags fick Jörgen Westholm besked att han kunde hoppa in som reserv för Björn Goop, som skulle vara upptagen med tävlingar på Vincennes.
Men först var det inte självklart att tacka ja.
- Jag är tränare och åker inte för att vara catchdriver, så jag kollade om vi hade några roliga egna att anmäla och hittade två, Strong Heartbeat och Remarkable Feet, förklarade Westholm som använde just dessa till att fixa titeln och den tillhörande guldhjälmen.
Båda skickades till ledningen från spår fem i volten och dominerade sina lopp i stor stil.
- Det var två hästar jag hade stora förväntningar på i fjol, men båda stoppades upp av en infektionsbild i september-oktober. Men nu är vi här istället och det är roligt, fortsatte Westholm vars ledning inför den avslutande avdelningen bara kunde nås av Örjan Kihlström.

Drömstyrning avgjorde
Kihlström som var stor förhandsfavorit till titeln och hade haft grepp hela dagen sedan han inlett med att sätta dit omgångens mest spelade häst Burning Man, också det via tidig ledning, och följt upp med två andrapris.
Och trots att han hade några poäng att knappa in så såg Kihlströms position bakom andrahandsfavoriten Wild Love ut att vara segerläge eftersom Westholm skulle ratta nästan ospelade Shutter Island, med blott 0,30 procent av V75-insatserna i ryggen.
Men det bekom inte Westholm som svarade med sin kanske vassaste styrning på hela dagen genom att först hitta andra par utvändigt från bakspår på tillägg, sedan sitta kvar när favoriterna angrep i tredjespår och slutligen spurta förbi sin antagonist på väg mot andraplatsen.
Väl medveten om poängställningen kunde Romme-tränaren kosta på sig en saftig segergest en bra bit bakom fenomenala Green Mamba.
- Jag är tränare, det är den stora grejen för mig, och mer cashdriver än catchdriver. När jag ska toppa sätter jag upp bättre kuskar, många av de jag tävlade mot idag. Men idag var jag bäst, jublade landets nye V75 Champion.

Imponerande ston
Bronset gick till Rikard N Skoglund, trots att han inte var nöjd med sin egen prestation bakom den avslutande favoriten.
- Det kändes som att galoppen var mitt fel. Men det är tacksamt att köra en häst som kan reparera kuskens misstag, konstaterade Skoglund sedan han trots markförlusten åkt runt konkurrenterna bakom Jasmine Isings briljanta förvandlingsnummer.
Favoritseger trots galopp blev det även för Svante Båths Super Sarah.
- Det var exakt så jag hade räknat ut det, 40 meters tappstart och sedan andra ut, skojade Adielsson som fick ta till all sin körkonst för att stötta hästen första biten, men ändå vägrade ta åt sig äran av sitt sulkyarbete.
- Hon är blind på ena ögat och har det inte lätt, det gjorde att hon blev lite orolig från start. Det blev typiskt ett sådant lopp där hästen vann mer än vad kusken gjorde, hon var jättefin.
Ett sto fixade även dagens enda skräll då Magnus Teien Gundersen satte dit Trö Hera i kallblodsloppet.

Eriksson försvarade titeln
Lärlingarna gjorde upp i ett lopp och det blev allt annat än dramatiskt.
Stefan P Pettersson-tränade Zenzero Jet stod i särklass sedan Anders Eriksson vaket avancerat vid en kraftig tempominskning strax innan varvtiden på 1.12,4 kom upp.
- Vilken fantastiskt fin häst, utbrast Eriksson sedan han försvarat sin titel från i fjol, men också förklarat att han har ännu högre ambitioner med karriären.
- Mitt mål har alltid varit att bli egen tränaren en gång, det är en bonus för mig att få vara med och köra i sådana här lopp. Jag hoppas att jag en dag kan träna fram sådana här hästar själv.
V75-utdelningen stannade vid 11 442 kronor medan jackpot på fem rätt innebär att över 24 miljoner kronor flyttas vidare till kommande lördag på Solvalla.

Robin Johansson, Kanal 75


Winter Burst sprakar igång på måndag med V75 under uppesittarkvällen. Sedan rullar kavalkaden vidare med åtta V75-omgångar p&..


Winter Burst sprakar igång på måndag med V75 under uppesittarkvällen. Sedan rullar kavalkaden vidare med åtta V75-omgångar på nio dagar. Den avslutas med en Multijackpot på nyårsafton.
Men först ut är alltså Mantorp som är värd för måndagskvällens tävlingar. Där finns det en intressant story om en för många relativt okänd häst. Det är femårige valacken Eye In The Sky som i år har kommit tillbaka med besked efter en svår skada. Hästen gjorde comeback efter ett uppehåll på 18 månader och det blev seger direkt i augusti. Sedan har framgångarna avlöst varandra och han har vunnit fem lopp på åtta starter och ståtar med tre raka segrar. Tränaren Claes Svensson berättar historien om Eye In The Sky som har framgångsrika syskon som Moving On (7,1 miljoner kronor intjänat) och King Sir Kir (2,9 miljoner kronor).
– Eye In The Sky (V75-4) började starta som treåring och gjorde även några starter som fyraåring men fick sedan en allvarlig gaffelbandsskada. Det var av den värre sorten och han fick vila helt i ett år och bara gå i hagen. Sedan behövde han ändå inte så himla mycket träning innan han kunde kvala i somras. Därefter har det gått som på räls. Även om det har blivit några plumpar så har han tre raka segrar nu, säger Claes Svensson.
– Han har ju väldigt fina syskon i Moving On (helbror) och King Sir Kir. Han var en vanlig häst som treåring och visade inte den kapaciteten då men i år har han släppt till och mognat. Hästen har bara ett öga efter att ha varit med om en olyckshändelse som tvååring. Han döptes om till Eye In The Sky då och är blind på höger öga. Trots det så fungerar han väldigt bra och det märks inget när man kör honom. Men jag har medvetet dragit undan när han har gått i ledningen för kommer det någon snabbt då kanske han inte kan svara när han inte ser den hästen.
– Han har börja visa fina kvaliteter och överraskat positivt i varje start. De tre senaste segrarna har han tagit från ledningen och innan dess har han vunnit med rygglopp. Han har vunnit enkelt med krafter kvar i de senaste loppen och bara gått undan.

”Mycket som talar för att jag kör i spets”
På måndag är det dags för V75-debut för Eye In The Sky som startar i den fjärde avdelningen på Mantorp. Han har innerspår i starten vilket är något som körande Claes Svensson är mycket nöjd med.
– Jag hade inte kunnat önska mig ett bättre läge. Vill jag försvara ledningen kan jag göra det för hästen är snabb ut. Med tanke på att han har vunnit i de tre senaste starterna är det mycket som talar för att jag kör i spets. Vi har matchat honom för det här loppet och det ser väldigt spännande ut.
– Han har varit ute i enklare gäng och möter lite jämnare hästar den här gången. Men hans tider matchar det andra och jag tycker att han ska ha bra chans. Vi provade barfota runt om senast och han har gått barfota fram i de andra starterna. Men han fungerar bra även med skor vilket han har visat i starterna innan. Så för hans del är det positivt med skotvånget. I övrigt ändrar vi ingenting, säger Claes Svensson.

”Shutter Island ska räknas tidigt”
Vaggerydstränaren är även ordinarie kusk på amatörtränade Shutter Island i den sjätte avdelningen. Stoet blir hårt betrodd och var senast trea efter att dessförinnan tagit två raka segrar.
– Shutter Island (V75-6) har visat fin form och vann ett rikstotolopp på Jägersro som gick utanför V75-kupongen. Hon mötte lite bättre hästar då än tidigare och följde upp den fina insatsen med att va trea på Åby. Hon är van vid tuffa gäng och jag vet att tränaren Stefan har siktat på det här loppet länge. Hästen är kvick iväg och spurtstark och det är mycket som talar för en bra insats igen. Hon har visat att hon duger i sådana här lopp och ska räknas tidigt igen. Det ser spännande ut även med henne men jag tycker att Eye In The Sky har en bättre chans. Hon brukar gå barfota bak varje gång så det är klart att skor runt om är ett litet minus, även om hon har gått bra med skor tidigare också.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det började med att fjärdehandsfavoriten Shutter Island och Claes Svensson plockade ner ledande Livi Magic i V64-inledningen precis på mål..


Det började med att fjärdehandsfavoriten Shutter Island och Claes Svensson plockade ner ledande Livi Magic i V64-inledningen precis på mållinjen.
Men sedan duggade skrällarna tätt på Mantorp.
Det började med att Dick Robertsson-tränade Martin Tooma vann knappt för Kevin Oscarsson. Hästen var streckad på noll procent(!) av insatsfördelningen. Efter en resa i rygg på ledaren kom luckan mellan hästar vid upploppets början och precis på mållinjen satte Martin Tooma nosen först före hårt betrodde Stark Nashville.
Det blev en knall även i den tredje avdelningen när Tricky Face rundade hela fältet för sin tränare Anders Svanstedt och vann enkelt, streckad på fyra procent.
Omgångens enda favorit som infriade förräntningarna var I Am Rapida som ledde från start till mål för Jorma Kontio i V64-4.
Sedan blev det värre igen för spelarna när Kim Eriksson lotsade Zenzero Jet först över mållinjen i den femte avdelningen. Tränar gör Stefan P Pettersson och hästen var streckad på sex procent.

Ett system kvar inför sista
Ett system återstod inför den avslutande avdelningen med chansen att ta hem hela potten. Men Staro Leonardo, som var spik på systemet, blev ”bara” trea och vann gjorde Ferry Boko, tränad av Ola Samuelsson och körd av Carl Johan Jepson.
Inget system med sex rätt alltså och fem rätt betalade 27 270 kronor och fem rätt gav 930 kronor.
V64-jackpoten rullar därmed vidare till fredag på Arvika.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-1 Claes Svensson 2140/8 C 4 20.0 65
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Claes Svensson 2140/6 D 4 18.7 138
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-2 Mats Gunnarsson 2160/10 B 0 g 145
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-8 Claes Svensson 2140/9 C 2 15.0 59
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-10 Claes Svensson 1640/12 D 5 15.2 401
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-2 Oskar J Andersson 2640/4 D 0 17.3 513
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-3 Claes Svensson 2140/6 D 6 15.4 199
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-4 Carl Johan Jepson 2140/8 D 2 17.4 139
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-10 Ulf Ohlsson 2140/5 C 5 16.4 135
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-12 Ulf Ohlsson 2140/8 C 3 17.1 137
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-7 Claes Svensson 2140/1 D 5 16.5 113
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-3 Claes Svensson 2140/6 D 2 17.7 29
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-5 Claes Svensson 2140/10 C 1 18.7 26
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-8 Claes Svensson 2140/4 C 7 16.8 154
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-5 Claes Svensson 2140/9 A 2 15.9 33
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-1 Claes Svensson 2140/3 A 1 14.9 63
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-3 Oskar J Andersson 2160/4 A 6 16.7 44
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-9 Linda Sedström 2140/7 A 6 15.9 46
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-11 Carl Johan Jepson 2160/7 A 1 15.0 24
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-2 Jonny Stjernström 2140/1 C 3 16.0 75
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-4 Carl Johan Jepson 2140/7 D 0 g 207
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-7 Claes Svensson 2660/8 C 2 17.4 93
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-5 Mikael J Andersson 2640/9 C 5 17.2 161
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-9 Claes Svensson 2140/14 B 0 g 162
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-11 Claes Svensson 2160/12 A 0 15.4 133
2019-11-21 2019-11-21 Åby-8 Claes Svensson 2660/10 B 3 15.1 92
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-4 Claes Svensson 2160/8 B 1 15.0 95
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-7 Claes Svensson 2180/5 B 1 14.6 94
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-8 Claes Svensson 2140/6 B 0 15.2 122
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-4 Oskar J Andersson 2160/15 A str
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-2 Claes Svensson 2160/8 C 5 14.3 172
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-4 Claes Svensson 1640/3 B 1 13.7 73
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-4 Claes Svensson 2160/8 D 0 16.3 263
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-7 Petter Karlsson 2140/7 B 5 15.4 113
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-2 Carl Johan Jepson 2160/13 B 1 15.8 64
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-5 Peter Untersteiner 2160/9 D 1 15.6 74
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-10 Petter Karlsson 2180/6 B 0 18.5g 89
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-7 Örjan Kihlström 2140/5 D 3 16.1 83
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-9 Peter Untersteiner 2160/8 C 0 19.1 611
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-4 Claes Svensson 2140/9 C 4 16.4 44
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-7 Carl Johan Jepson 1640/8 B 5 15.1 39
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-8 Claes Svensson 2140/2 A 0 14.1 75
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-8 Claes Svensson 2160/12 A str
2020-05-09 2020-05-09 Åby-3 Claes Svensson 2160/13 B 6 13.7 220
2020-04-25 2020-04-25 Åby-8 Claes Svensson 2660/12 A str
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-8 Claes Svensson 2160/9 A 0 g 191
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-6 Claes Svensson 2160/6 B 1 13.1 453
2020-02-01 2020-02-01 Åby-11 Jörgen Westholm 2160/13 A 2 14.9 404
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-7 Claes Svensson 2180/12 A 2 15.8 57ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se