Shadow travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Shadow travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Shadow har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Shadow har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Shadow


Sommartravet rullar på och på onsdag är det V86® med jackpot på Vaggeryd. Det vimlar av gäster och en sällsynt sådan ..


Sommartravet rullar på och på onsdag är det V86® med jackpot på Vaggeryd. Det vimlar av gäster och en sällsynt sådan på banan strax utanför Jönköping är danske Jeppe Juel. Inte så konstigt då det är en bra bit att åka.
- Nu tycker jag att jag har två bra hästar som jag kommer med och bägge har visat att de duger bra även i Sverige där det är tuffare konkurrens än i Danmark. Jag har hittat två bra lopp och det är fina pengar att köra om och då tar jag chansen, säger Jeppe Juel.
Först ut är 5 Great Shadow (V86-4) som startat flera gånger i Sverige och visat fin kapacitet.
- Jag var väldigt nöjd med hästens insats senast på Åby. Han känns fin efteråt och jag tycker att det är en bra häst för klassen.
Vad är hans styrka?
- Det är att han är stark och kan hålla en bra fart länge.
Från sidan ser hans aktion lite märklig ut, eller?
- Ja, det kan jag hålla med om. Nu tycker jag att han blir bättre och bättre hela tiden och det hänger på i takt med utvecklingen.
Är du orolig för spåret?
- Nej, det är jag inte även om jag helst hade haft ett annat. Jag ser till att vi tar oss iväg på ett bra sätt och sedan kör jag framåt.
Hur värderar du segerchansen?
- Jag tycker att han visat att han är bra för klassen och klaffar det lite så ska han räknas.

Har hög potential
Jeppe Juel har även förhoppningar med 11 Hilton (V86-6).
- Det är en jättebra häst tycker jag. Han gjorde tio starter förra året och åtta av dem i Sverige. Jag matchade honom i tuffa treåringslopp i Sverige för jag tycker att han har den potentialen. Han slutade fyra i Margaretas Tidiga Unghästserie för treåringar och travade då 1.13,1/2140 meter autostart och sedan provade vi att kvala in honom till finalen i Breeders Crown. Han slutade sexa bakom bland annat Bedazzled Sox och Jikken.
I år han han gjort två starter och inledde med seger, men därefter blev det galopp.
Det blev lite tight in i första sväng och sedan var hästen inte som bäst. Nu har han fått ta igen sig lite och tränat på och han känns fin. Spåret är lite chansartat och vi måste ha lite tur.
Blir du överraskad om han vinner?
- Nej, det blir jag inte. Jag förväntar mig att han ska ta ett eller ett par kliv till i år och han är härdad i tuffare sällskap än det han möter nu, jag tycker att han är värd ett streck.
Avslutningsvis, hur är det med stallets stjärna Garfield?
- Det är bra, han startar inom sex-sju veckor hoppas jag. Han har haft problem med sina framkotor. Hästen är bara fem år och jag stressar inte.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solvalla arrangerade spelet V86® tillsammans med Åby på onsdagskvällen och det var fulla fält och hyfsad vinterklass på loppen.I..


Solvalla arrangerade spelet V86® tillsammans med Åby på onsdagskvällen och det var fulla fält och hyfsad vinterklass på loppen.
Inför den sjunde avdelningen låg värdet på en ganska normal nivå med 712 kvarvarade system då det knallade till i loppet tillika ett försök i bronsdivisionen i STL.
Danske tränaren Bo Westergaards Enjoy Banker fick en lugn start från sitt bakspår och 600 meter från mål följde körande Nicklas Korfitsen med i ryggar. In på upploppet var Enjoy Banker snabbast och kunde ta sig förbi Hans Crebas och Gerben i sista stegen.
Segern togs på fina tiden 1.12,4 över 2014 meter autostart.
Kenth Eliasson i Lindome som har hästen i träning i Danmark fick 110 000 kronor för segern.
– Vad är det man säger… trav är trav! kommenterade Eliasson.
Körande Nicklas Korfitsen om segern:
– Vi trodde inte på någon chans alls på förhand måste vi ärligt säga. Men allt klaffade och vi hade mycket sparat när vi svängde in på upploppet.
 
Ännu en skräll
I efterhand avslöjades att det plingades upp för jackpot redan efter Enjoy Bankers seger.
Men som om det inte vore bog avslutades kvällen med ännu en skräll, nu på den andra arrangörsbanan Solvalla där Daniel Redéns Faeza Zet tog hem segern efter en mäktig långspurt för körande Claes Sjöström. En häst spelad på blott fyra procent.
På Solvalla spelades Timo Nurmos Midyat Zaz till stor favorit i fyraåringsloppet trots fem galopper på nio försök bakom sig.
Andreas Lövdal (fösteman hos Timo Nurmos) låg lite lågt tidigt i veckan men satte som han sa ”tio tummar upp” efter värmningen på banan under tävlingskvällen.
Den fyraårige valacken kändes fin och Lövdal körde därefter. Komfortabel seger efter ett tungt slutvarv.
– Han galopperade ju på upploppet senast och det var bara precis före mål som jag kunde känna mig lugn. Han kommer mer och mer och har ju en jättefin kapacitet men har inte riktigt tävlat som vi velat hittills, kommenterade Lövdal.

Storebror i amatörloppet
I amatörloppet blev det körning och strid varje meter. Karin Nilsson ville inte släppa ifrån sig ledningen med Västerbo Awesome och Mats Holmstedt ville dit med Campari.
Starke Campari tog över halvvarvet från mål och höll starkt till tredjeplatsen i loppet där hästarna längre bak i kön belönades.
Patrick Hedqvist hade torrast spurtkrut med nioårige valacken Scary Montreal och segern blev överlägsen. Örebros Thomas L Nilsson tränar nioåringen med 190 000 kronor på kontot. En storebror till Lucifer Lane som tjänat 4,1 miljoner.
Försöket i den näst lägsta klassen i STL, klass I-loppet, var kvällens godbit på V86-spelet med idel kända hästar i fältet.
Loppet blev dock inte vad publiken hade hoppats på spänningsmässigt.
Erik Adielsson körde Daniel Redéns Kash Keeper som återigen visade sig mycket effektiv i starten och blåste till ledningen på några steg.
Adielsson fick styra loppet som han ville med Kash Keeper och klev undan med Jerka Sting och Ruger som närmast sörjande.

Untersteiner inledde
På Åby fick Johan Untersteiner bestämma tempot i ledningen i fyraåringsloppet (V86-1) och höll undan med Steady Victory. Bakom vek Jeppe Juel ner på open stretch med överraskningen Great Shadow och var hyfsat nära segern.
Kusktalangen Gustav Johansson tog andra raka med italienfödde Capriccio d’Amore i ett lopp för hästar med upp till 245 000 kronor intjänat.
Från ett åttondespår satt fyraåringen i täten efter några hundra meter och det såg stabilt ut hela vägen för hästen Jerry Riordan fick i träning under hösten och nu är hundraprocentig med.
Fyraårige fuxvalacken Kövras Joker hade tagit samtliga sina segrar från ledningen inför onsdagen. Spår fyra i volten var emellertid illavarslande på förhand enligt tränaren André Eklundh.
– Det var väl fyfty-fyfty att han skulle kliva iväg. Men nu höll det. Planen var att hålla ett jämnt 14-tempo i ledningen för att göra det svårt för köhästarna, sa tränare Eklundh som kunde räkna in sjunde spetsvinsten med Kövras Joker.
Inget system överlevde alltså samtliga åtta lopp och det vankas jackpot nästa onsdag. Sju rätt betalade fina 34.355 kronor och sex rätt 1.106 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Två svensktränade hästar står i pole position på söndag när det danska kriteriet ska avgöras på Charlottenlund...


Två svensktränade hästar står i pole position på söndag när det danska kriteriet ska avgöras på Charlottenlund. Både Robert Berghs Harpy (bilden) och Joakim Lövgrens Herbie Peak lekte hem sina försökslopp och slåss om segern i finalen.
Försöksloppen gick över 2000 meter autostart, men i finalen tävlar treåringarna över 2500 meter autostart. Vinnaren tar hem 359.000 danska kronor.
Tre svensktränade ston tog sig till finalen tog sig till final i Stokriteriet. Happy Shadow, tränad och körd av Preben Sövik slutade tvåa i sitt försök, samma placering tog Eric Martinssons Heide. Joakim Lövgrens Havannah Line får också vara med i finalen via en tredjeplats i försöket.
I Stoklassen tar vinnaren hem 218.000 danska kronor och loppet går över 2000 meter autostart.

Startlista Dansk Travkriterium
1 Howlingatthemoon – Jan Dahlgaard
2 Herbie Peak – Joakim Lövgren
3 Harpy – Robert Bergh
4 Henrik Will – Ken Ecce
5 Hnokki Speed – Birger Jörgensen
6 Heavenly Stone – Knud Mönster
7 Hugo Tröjborg – Steen Juul
8 Hyde Park – Thomas Uhrberg
9 Hurricane Hydrup – Bo Westergaard
10 Hound Dog E P – Mads Hviid
11 Hero Boom Bay – Rene Kjaer
12 Harboe – Jeppe Rask

Startlista Stokriteriet
1 Havana Sotto – Thomas Uhrberg
2 Helena D D – Jeppe Rask
3 Hallöjsa Vang – Bo Westergaard
4 Head Over Heels – Mads Hviid
5 Havanna Banker – Birger Jörgensen
6 Harper – Michael Lönborg
7 Heimaey – Steen Juul
8 Hekla – Rene Jonassen
9 Happy Shadow – Casper M. Nielsen
10 Heide – Rene Kjaer
11 Havannah Line – Joakim Lövgren
12 Heti – Ken Ecce

Joakim Brundin, Kanal 75


Robert Berghs Harpy, ägd av hockeybröderna Sedin, fick en tuff inledningen innan han kunde överta ledningen efter 500 meter. Harpy fick sedan &ar..


Robert Berghs Harpy, ägd av hockeybröderna Sedin, fick en tuff inledningen innan han kunde överta ledningen efter 500 meter. Harpy fick sedan ånga på i ett bra tempo och gick undan till en säker seger före favoriten Hurricane Hydrup. Harpy segrade på 1.14,5/2000 meter autostart.
- Han kändes väldigt bra och var framförallt fokuserad i dag. Han var där och inte ängslig för dom andra hästarna och det var det viktigaste för mig. Han har otroligt fin exteriör och blandningen med franskt var spännande på många sätt. Han har varit en talang hela tiden och åka på resor har landat väldigt bra. Att det är 500 meter längre i finalen är bara bra, sa Robert Bergh i vinnarcirkeln.
Joakim Lövgren tränar Herbie Peak, men var själv avstängd och tog hjälp av sin kollega Jörgen Sjunnesson. Herbie Peak placerades utvändigt om ledande Hipster efter 500 meter och sedan hade Sjunnesson kontroll på loppet. Ledaren galopperade 600 meter före mål och Herbie Peak tog över och försvann till en överlägsen seger på 1.14,7/2000 meter autostart.
- Ett jättefint intryck och det var bara plus i dag. Han kändes jättefin och jag körde med stora marginaler hela tiden. Jag såg att jag inte kom förbi Steen och jag litade på hästen. Jag har sett honom mycket och han kan gå bakifrån och är snabb i benen och stark. Jag hade olika valmöjligheter och det enda som gällde var att inte göra några stora fel, sa segerkusken.
Jörgen Sjunnesson vann även ett försök med Henrik Will efter ledning från start till mål. Hästen tränas av Hans Henning Kristoffersen
I Stoklassen tog sig Happy Shadow, tränad och körd av Preben Sövik till final via en andraplats i försöket. Även Eric Martinssons Heide tar plats i finalen efter en andraplats tillsammans med Rene Kjaer.
Finalerna äger rum söndagen den 9 oktober. Vinnaren i Kriteriet belönas med 359.000 danska kronor och i Stoklassen tar vinnaren hem 218.000 danska kronor.
Distansen i Kriteriet är 2.500 meter, alltså 500 meter längre än i försöket.

Joakim Brundin, Kanal 75


 En extra omgång av V75® förgyller sista söndagen i augusti.Den hämtas från den danska högborgen Charlottenlund. I K&ou..


 En extra omgång av V75® förgyller sista söndagen i augusti.
Den hämtas från den danska högborgen Charlottenlund. I Köpenhamn är det nämligen dags för Danskt Travderby, säsongens största uppgift för de rödvita fyraåringarna. Och vem som är den stora favoriten på förhand råder det få tvivel om.
S.J’s Caviar-sonen 4 Garfield (V75-6) har så här långt klivit fram som en ångvält i den danska kulltoppen. På sina femton starter hittills har det blivit tretton segrar. Den, ännu så länge, största framgången kom när han segrade i kriteriet förra hösten. Nu är Jeppe Juels fantomtalang framme vid det stora målet.
– Garfield är allt fint med inför derbyt. Han är redo. Det är det här som varit hästens mål sedan den dagen han föddes… Han har inte gjort något fel hittills. När han galopperade i Århus så körde jag lite fel, det gillade han inte, det var mitt fel och inte hästens, säger Jeppe och åsyftar när hästen gjorde bort sig som megafavorit i Jydsk 4-årings Grand Prix för två starter sedan.

Varit tjugo meter bättre än övriga i kullen
Senast var Garfield tillbaka i gamla vanor. Vinsten i uttagningen till derbyt togs i överlägsen stil där han obekymrad dansade undan efter tidig ledning.
– Han känns extremt fint och jag har aldrig känt botten i honom vare sig i lopp eller träning. Det är verkligen en speciell häst.
Vad är det som gör honom så speciell?
– Framför allt är han väldigt smart. Han gör precis det han behöver, en tacksam häst att köra. Det räcker att köra till i 300 meter så vet man var man sitter i loppet, det är nog lite som att köra en bil.
Garfield är med andra ord berättigad favorit på söndag?
– Självklart är ett derby ett derby och de andra har också fina hästar som är toppade för det här loppet, men jag har god tro på min häst. Såvida det inte sker någon olyckligt, så tror jag helt enkelt att han är bäst; Garfield har ju hela tiden varit tjugo meter bättre än de andra i kullen. Men alla lopp måste köras, det går inte att bara gå ut med en häst som bara är ”åttio procent” och tro man ska vinna, han måste prestera helt på topp.
Det blev ett fint fjärdespår bakom bilen. Hur ser du på upplägget i finalen?
– Jag har medveten inte gått in i några kamper med honom hittills, jag vill inte ta några risker med den här hästen och så kommer jag att göra på söndag också, så får vi se var vi hamnar. Det är klart att man vill undvika utvändigt ledaren med honom, men samtidigt om någon väljer att svara så vinner i alla fall inte den hästen…

Derbyt – den stora segern som saknas
47-årige Jeppe Juel är en av Danmarks mest välkända och framgångsrika tränare och kuskar. Han har redan vunnit det mesta som går att vinna i hemlandet. Ålborgstränaren har dessutom blivit årets kusk vid tre tillfällen och tagit hem tränarchampionatet två gånger.
En seger fattas dock. Den kanske ädlaste av dem alla. Ännu så länge har det varit mest stolpe ut i det danska derbyt. 2010 var han tvåa med Open, 2013 såväl tvåa som trea med Scirocco Sisa respektive Stelton och 2018 återigen tvåa, då med Cool Shadow.
Är det Garfield som ska göra lyckan fullständig?
– Derbyt är väl det enda loppet jag saknar. Jag har ju lyckats vinna alla andra större lopp här i Danmark, men inte derbyt, trots många andraplatser. Den segern saknas mig och det vore självklart något mycket speciellt att få ta den just med den här hästen.

En potentiell utmanare – från samma stall
Faktum är att Garfield inte är Juels enda kort i derbyleken. Stallet erbjuder också en utmanare. Meriterade Birger Jörgensen (som vunnit två derbyn som kusk) kör 6 Galliano Peak (V75-6) som också han kommer från en övertygande seger i uttagningarna.
– Galliano Peak är väldigt fin. Jag hade maxat honom lite för mycket till starten på Jägersro, så det blev tyvärr målgalopp men han visade fin form redan då. Vi har gått tillbaka till skor fram och en vanlig vagn vilket gör honom mer säker till slut och han gick väldigt positivt senast.
Galliano Peak är väldigt startsnabb?
– Det är planen att han ska gå mot ledningen i ett första skede och förhoppningsvis få ett bra lopp. Sedan att jämföra honom med Garfield vore inte rättvist. Men han utvecklas hela tiden och kommer han som sagt till ledningen och får rätt lopp, tror jag han kan vara bland de tre.

Tar sikte mot de svenska kriteriekvalen
Ytterligare två hästar från Jeppe Juels stall går ut på Charlottenlund denna derbydag. 7 Enzo (V75-1) hade inte tur med spårlottningen, men spännande treåringen 2 Hilton (V75-4) kan vara ett bud i Walther Kaiser-Hansens Minneslopp. Hästen kommer från tuffa omgivningar i svensk konkurrens.
– Enzo fick helt fel läge här och det är inte realistiskt att tro på mer än pengar den här gången.
– Hilton är en väldigt bra häst som jag medveten kört väldigt snällt med, men han börjar gå bra tider, är rapp från start och bör få ett fint lopp här. Han ska kunna vara bland de tre och jag tycker att han ska räknas lite här. Jag har som sagt kört snällt med honom och förhoppningen är att han ska ut i den svenska kriteriekvalen efter det här, han ska vara redo för det.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


På torsdag är det dan före dopparedagen och det har blivit tradition med uppesittarkväll och V75 ®, den här gången på ..


På torsdag är det dan före dopparedagen och det har blivit tradition med uppesittarkväll och V75 ®, den här gången på Halmstadtravet. Banans störste tränare och profil Peter Untersteiner har haft ett annorlunda 2021 om man jämför med tidigare år. I våras berättade han om sin psykiska ohälsa och valde att ta en paus som kusk.
- Jag mådde inte alls bra i vintras och fick sömnproblem och började må allt sämre. Det började i november och höll på i flera månader. Jag kunde inte stänga av hjärnan hur jag än försökte. Jag valde att dra ner på tempot och stå över löpkörningen. Det har verkligen hjälpt och i dag mår jag väldigt bra och har fått mycket stöd från alla möjliga håll och det är något jag verkligen uppskattar.

Ser framåt
Nu ser Peter framåt och vid årsskiftet så väljer han och sonen Johan att slå samman sina två rörelser till en. Ett beslut som mognat fram.
- Redan när Johan valde att flytta hem var tanken att han skulle börja jobba hos mig, men han fick snabbt mycket hästar i träning och satsade själv. Samtidigt visste vi att den här dagen skulle komma, det känns som en naturlig utveckling.
- Vi har jobbat tätt tillsammans hela tiden och diskuterar idéer och allt möjligt så det känns bara bra att vi gör detta. Vi har fått mycket positiva reaktioner. Jag kan säga att 99 procent av alla vi pratat med är positiva till detta. För min egen del så får jag en ny chef i företaget och Johan lägger inte någon prestige i det på något sätt. Jag hoppas kunna hålla på i tio år till och göra nytta och vi har höga ambitioner och ett härligt team så det är ett nytt kapitel för familjen och det känns bara bra.
På torsdag är det V75 ® på hemmabanan Halmstad och Peter Untersteiner har hela 15 hästar till start.
- Jag har fina hästar till start och har svårt att säga vem som är bästa chansen. Måste jag dra till med någon så är det Inara O.E. (V75-5) som har varit väldigt rejäl på slutet och har ett bra spår och ska tävla i en amerikansk sulky för första gången.
Så här kommenterar Peter sina hästar:
- 4 Joker Of Steel (V75-1) har varit struken för karledsinflammation. Nu jobbar han fint igen och var fin i ett banjobb för ett tag sedan. Det är första gången över kort distans och det är ingen fördel. Det är hemmaplan och vi provar och jag tror han gör en bra insats.
- 9 Lexington Zon (V75-1) krokade ihop med ett annat ekipage senast och galopperade. Han har ryckt upp sig och får smyga med här och känslan är att han kommer att göra en bra prestation.
- 8 Global Creation (V75-2) har kommit igång lite sent. Nu har hon vunnit två lopp utvändigt ledaren och utvecklas positivt hela tiden. Hon möter några bra, men hon är bra själv och ska räknas.
- 2 Puycheric Wine (V75-3) har svarat för tre fina lopp sedan han började starta. Nu är det helt annat och tuffare motstånd och vi får se hur långt han räcker. Distansen ska inte vara några problem då han inte ligger på något i loppen.
- 8 Vinci Nice (V75-3) skulle ha startat på Axevalla i förra veckan, men det flyttades till Örebro och då hann vi inte att förbereda oss och fick står över. Vinci Nice tränar bra och är en fin häst, tyvärr talar spåret emot.
- 4 Kirsi Boko (V75-4) har inte riktigt levererat som vi hoppats på ännu. Nu har hon fått träna på och var riktigt fin i ett banjobb för ett tag sedan. Vi har siktat på detta lopp och efter det fina jobbet har jag lite förhoppningar.
- 7 Woodbury Wine (V75-4) agerar lite väl hetsigt ibland, men har mycket fart i sig. Hon har varit ute i tuffa lopp och mött kulltopparna vid flera tillfällen. Hon tränar bra och klarar hon bara voltstart så ska hon ses som en outsider.
- 15 Beluga West (V75-4) är en hedershäst som vi hoppas ska kunna komma över miljonen kronor i intjänade pengar snart. Hon måste ha en del tur med tanke på förutsättningarna.
- 1 Inara O.E. (V75-5) var jättebra senast. Hon tar loppen på rätt sätt och utvecklas för varje lopp. Nu hänger jag på en amerikansk vagn och laddar vad som går för att försöka hålla ledningen och det vore kul att se henne i den positionen mot det här motståndet. Jag har förhoppningar på henne.
- 6 Zola Love (V75-5) är ett fint sto som galopperade lite snöpligt senast, annars hade hon nog vunnit. Allt känns bra i träningen och hon är bra för klassen.
- 10 Readly's Dream (V75-5) var trea i Norskt Oaks och även detta är en fin häst som jag tror kommer gå bra. Vi har tre fina ston i loppet.
- 4 Digital Process (V75-6) vann i första starten för oss och det var lite överraskande. I veckan innan var han trött på 1.23/2100 meter, men han är tydligen sådan. Han ska smyga i loppen och förhoppningsvis har han gått framåt med loppet i kroppen. Jag tror han blir nyttig och är inte borta här.
- 11 Forever Shadow (V75-6) är behandlad och tränar bra igen. Vi har siktat på detta lopp ett tag och jag tror på en bra insats.
- 12 Look Håleryd (V75-6) är i fin författning och var nära att bli tvåa senast. Han är gynnad av distansen och han kan säkert vara där framme om det klaffar från det här läget.
- 9 Toto Barosso (V75-7) är kapabel, men också speciell. Han är väldigt trög ibland och vissa dagar är han lite väl vass. Nu kommer jag att utrusta honom med ett helstängt huvudlag, det har han tävlat med förut, för jag måste se till att vi är med från start över den här korta distansen. Toto Barosso är bra nog att slåss långt framme här.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Björn Beckman 2140/6 D str
2016-11-04 2016-11-04 Romme-1 Julia Nilsson 2140/1 D 0 g 371
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-2 Julia Nilsson 2140/2 C 0 g 774
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-4 Kaj Widell 1640/2 B 1 15.3 30
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-7 Kenneth Haugstad 1640/4 B 0 15.7 83
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-12 Ulf Ohlsson 2140/7 D 2 16.2 111
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-8 Kenneth Haugstad 2140/9 B 4 17.4 332
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-7 Ulf Ohlsson 2160/7 A 2 17.4 113
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Rikard Lindh 1640/6 B 0 16.0 124
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 Kenneth Haugstad 2100/14 A 0 20.1g 32
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-9 Jimmy Dahlman 2140/9 A 2 17.1 194
2017-08-18 2017-08-18 Romme-10 Ove A Lindqvist 2160/9 C 6 16.7g 59
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-12 Örjan Kihlström 2160/10 B str g
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-9 Kaj Widell 2160/13 A 5 18.7 42
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-11 Magnus Jakobsson 2140/3 C 0 g 31
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-7 Magnus Jakobsson 2140/6 D 1 17.7g 49
2017-05-30 2017-05-30 Romme-1 Jimmy Dahlman 2140/4 D 1 19.7 63
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-2 Jimmy Dahlman 2140/7 B 0 15.9 394
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-3 Jimmy Dahlman 2140/11 C 0 16.4 627
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-5 Jimmy Dahlman 1640/3 C 1 13.9 69
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-7 Ulf Eriksson 1640/7 C 2 13.6 298
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-11 Jimmy Dahlman 2160/6 B 8 18.1g 91
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-7 Kaj Widell 2140/5 B 0 79
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-6 Ulf Ohlsson 1609/10 C 0 15.3 102
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-3 Tomas Pettersson 1640/1 C 0 16.8g 27
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-6 Tomas Pettersson 1640/7 C 0 14.5 144
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-7 Peter Larsson 1640/4 A 1 13.5 17
2019-07-10 2019-07-10 Visby-10 Ulf Ohlsson 2120/7 C 0 15.3g 81
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-1 Ulf Ohlsson 1640/3 C 1 13.4 47
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-3 Ulf Ohlsson 1640/1 C 1 13.5 40
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-3 Rikard Lindh 2140/1 C 2 15.7g 56
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-12 Rikard Lindh 2140/8 C str
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-2 Oskar Kylin Blom 2140/7 C 0 15.8 910
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-4 Niclas Hammarström 2140/10 B 0 g 65
2019-03-08 2019-03-08 Romme-4 Oskar Kylin Blom 2160/10 B 2 17.5 371
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-7 Richard L Jansson 2140/6 B 0 19.4 64
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-4 Oskar J Andersson 2140/9 C 0 14.8 236
2020-09-25 2020-09-25 Romme-3 Peter Larsson 2140/7 C str
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-5 Magnus Jakobsson 2160/11 B 5 15.8 84
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-1 Björn Goop 2140/10 D 3 14.3g 262
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-2 Rikard Lindh 2140/11 B 6 15.7 110
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-10 Rikard Lindh 2140/9 B 8 16.6 141
2020-06-05 2020-06-05 Romme-6 Rikard Lindh 1640/10 D str
2020-05-19 2020-05-19 Romme-3 Marcus Lilius 2140/3 C 5 14.5 437
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-4 Mats E Djuse 2140/8 D 0 g 786
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-2 Mats E Djuse 2140/10 B 5 15.4 123
2021-06-27 2021-06-27 Arvika-5 Saga Laursen 2500/1 D 6 18.7g 80
2021-05-25 2021-05-25 Romme-7 William Ekberg 2140/7 D 5 16.6 344
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-6 Rikard Lindh 2140/1 C 6 17.3 467
2021-03-09 2021-03-09 Romme-1 Mats E Djuse 2140/2 B 0 g 452
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-10 Petter Lundberg 2140/6 A str
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-8 Oskar J Andersson 2100/3 B 0 15.9 93



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se