S.G.Maleficent travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med S.G.Maleficent travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen S.G.Maleficent har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
S.G.Maleficent har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst S.G.Maleficent


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Debystoet 2019.65 fyraåriga ston gör upp om tolv finalplatser i sex försök varav ett ing&a..


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Debystoet 2019.
65 fyraåriga ston gör upp om tolv finalplatser i sex försök varav ett ingår i V75-spelet på Jägersro nästa onsdag.
Activated, som tidigare I år vunnit både Drottning Silvias Pokal, fick spår 5 i sitt uttagningslopp. Conrads Rödluva, som hittills tjänat mest i kullen med sina dryga 6,5 miljoner kronor, fick också spår 5 i sitt uttagningslopp.

Startlista
Uttagningslopp 1 Derbystoet 2019
2 140 meter autostart
1) In the Air Tonight – Tobias O Eriksson
2) Global Well Off – Daniel Wäjersten
3) Ottens Flamma – Peter Untersteiner
4) Valetta – Björn Goop
5) Activated – Carl Johan Jepson
6) Flash Am – Örjan Kihlström
7) Ivy League – Johan Untersteiner
8) Argbiggan – Rickard Svanstedt
9) Elise Andover – Oskar J Andersson
10) Thanasi Bob – Christoffer Eriksson
11) Digital Track – Torbjörn Jansson

Uttagningslopp 2 Derbystoet 2019
2 140 meter autostart
1) Musique d'Inverne – Erik Adielsson
2) Bring Me Happy – Stefan Persson
3) S.G.Maleficent – Kenneth Haugstad
4) Digital Class – Carl Johan Jepson
5) Fanny Chenal – Björn Goop
6) True Devotion – Peter Untersteiner
7) Procalate – Adrian Kolgjini
8 Head For Home – Rikard N Skoglund
9) Maggie Cash – Torbjörn Jansson
10) Staro Miami – Mika Forss
11) Feather Sisu – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 3 Derbystoet 2019
2 140 meter autostart
1) Absurd – Kenneth Haugstad
2) Alhambra – Conrad Lugauer
3) Global Vintage – Jorma Kontio
4) Darshana – Carl Johan Jepson
5) Conrads Rödluva – Örjan Kihlström
6) Zeeland Kronos – Peter Untersteiner
7) Evoque – Björn Goop
8) Miss Sober – Roberg Bergh
9) Estelle Brodda – Kaj Widell
10) Loser On Loser – Erik Adielsson
11) In Royalty Boko – Mika Forss

Uttagningslopp 4 Derbystoet 2019 (V75-4)
2 140 meter autostart
1) Adi Gallia – Nicklas Westerholm
2 Hankypanky Rubyred – Jorma Kontio
3) Au Pair Girl – Robert Bergh
4) Betting Queen – Victor Rosleff
5) Lady Red Summer – Mads H Nielsen
6) A Sweet Dance – Stefan Söderkvist
7) Felicity Shagwell – André Eklundh
8) Nanetta Hill – Joakim Lövgren
9) Ti Punch Broline – Örjan Kihlström
10) Mariah's Baby K.V. – Erik Adielsson
11) Vinci I.M. – Peter Untersteiner

Uttagningslopp 5 Derbystoet 2019
2 140 meter autostart
1) Ilydia Boko – Conrad Lugauer
2) Personal Jesus – Markus Niklasson
3) Miss Silver – Oskar J Andersson
4) Lyx Håleryd – Kennath Haugstad
5) Fast Moving Cash – Carl Johan Jepson
6) Aleppo Pine – Örjan Kihlström
7) Zeta Kronos – Björn Goop
8) Indiana Boko – Jorma Kontio
9) Fantasia Sisu – Robert Bergh
10) Global Wireless – Peter Untersteiner

Uttagningslopp 6 Derbystoet 2019
2 140 meter autostart
1) Racing Brodda – Rikard N Skoglund
2) Orbital Ås – Carl Johan Jepson
3) Miss Duffy – Johan Untersteiner
4) Real Caviar – Torbjörn Jansson
5) Call Me Brodda – Kim Eriksson
6) WingsofcrazinessÅs – Kevin Oscarsson
7) Don't Be Shy – Peter Untersteiner
8) Twinkle Face – Björn Goop
9) Nahema – Thomas Kooyman
10) Flaming Ace Sisu – Peter G Norman
11) No Matter – Erik Adielsson

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Daniel Redén-tränade Hambletonian-vinnare Perfect Spirit årsdebuterade på torsdagskvällen och det var i pigg och löpsugen stil..


Daniel Redén-tränade Hambletonian-vinnare Perfect Spirit årsdebuterade på torsdagskvällen och det var i pigg och löpsugen stil femåringen visade upp sig i händerna på Örjan Kihlström.
Örjan Kihlström körde till ledningen 1500 meter före mål och sedan hade han full kontroll på fältet och vann säkert med en dryg längd före Monark Newmen och Gareth Boko.
- Det är underbart helt enkelt att köra sådana här hästar. Det är väldigt spännande när de varit ifrån en vinter och se hur de tagit vinterträningen. Det är lika roligt varje vår, kommenterade en nöjd segerkusk.
Segertiden i årsdebuten blev 1.12,9 över distansen 2 140 meter bilstart.

Enkelt för Rödluvan
Örebrokvällen höll hög sportslig kvalité med bland annat fyra Breeders´ Crown-lopp.
I klassen för fyraåriga ston årsdebuterade kulldrottningen Conrads Rödluva och Örjan Kihlström körde på precis samma sätt som med stallkamraten Perfect Spirit. Örjan Kihlström övertog ledningen 1500 meter från mål, sänkte tempot och måttade sedan in segermarginalen till en längd i en snabb avslutning över upploppet före S.G.Maleficent och Run A Mile.
- Jätteskönt, bägge två såg fina ut. Spirit gick barfota direkt, men Rödluvan gick med tunga järnskor och sula och bomull och vanlig vagn. Det finns så mycket att göra på henne, men hon visade…det var bra, riktigt bra, sa en påtagligt nöjd tränare, Daniel Redén.
Örjan Kihlström hade en fin kväll och lotsade även favoriten Evaluate till säker seger i Breeders´ Crown fyraåriga hingstar och valacker. Här satsade Örjan offensivt från tredje utvändigt och kunde ganska enkelt överta ledningen dryga varvet kvar med Stefan Melanders flyfotade USA-import. Tvåa blev Global Withdrawl och trea Jaguar Dream.
- Sällan man kör tre så fina hästar på samma dag, sammanfattade Örjan Kihlström kvällen.

En finsk och en norsk BC-vinnare
Mascate Match
kom till Örebro som obesegrad efter tre starter i karriären och Pekka Korpis talang dominerade Breeders´ Crown-loppet för treåriga ston efter tidig ledning. Hon såg ut att bli lite bekväm sista biten i sin ensamhet men vann mycket enkelt i sin mäktiga och vägvinnande stil före Sheeza Trixie och Kentin Day.
I Breeders´ Crown för treåriga hingstar och valacker försvarade Custom Colt innerspåret och ledde sedan hela vägen när han höll undan knappt före favoriten Bythebook. Trea Blev Criterion.
Eirik Höitomt satt i segersulkyn och vinnaren tränas av Henry Rorgemoen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


De fyrbenta ungdomarna travet hade chans på fina pengar i de inledande loppen på Solvalla på lördagen.Margaretas Tidiga Unghästserie..


De fyrbenta ungdomarna travet hade chans på fina pengar i de inledande loppen på Solvalla på lördagen.
Margaretas Tidiga Unghästserie – loppen för tre- och fyraåriga travare – bjöd på 300 000 kronor i förstapris i alla fyra klasser där gotländske Belkers start var den mest emotsedda på förhand.
Med fyra segrar på åtta starter under en händelserik säsong som tvååring spelades Belker till stor favorit trots ett tolftespår bakom bilen.
- Formen är lite diffus men i de här unghästloppen brukar inte spåren vara så utslagsgivande. Eftersom det inte går att träna på ”ön” väljer vi att starta honom en gång i månaden i stället så länge det inte finns någon snö - precis som vi gjorde med Zahara Goj, sade tränaren Sten O Jansson under morgonen.
Belker vann de treåriga hingstarnas avdelning i Margaretas Tidiga Unghästserie mycket knappt efter att ha fått trava utvändigt ledande Alien Kronos och Erik Adielsson under slutrundan. En fin tvåhästarsbatalj.
Segertiden 1.15,7 över 2140 meter med bilstart och alltså 300 000 kronor in till ägarfamiljen Sten och Ingela Jansson.
Torbjörn Jansson:
- Hästen är fantastiskt bra helt enkelt. När Erik kom till ledningen så tidigt utan att behöva bränna några krafter blev det så klart oroligt, så jag var tvungen att köra tidigt fram och börja trycka på. Sedan var det på vippen att vi blev utkontrade men han är en fantastisk häst, sade Torbjörn Jansson som meddelade att han klockade sista varvet till 1.13,0.

Dubbel till Djuse
Unge Solvallatränaren Mattias Djuse fick full pott i det inledande loppet för treåriga ston. Dior Ima vann med Djuse själv i sulkyn, tvåa Global Allegiance som kördes av Carl Johan Jepson. En dubbel som innebar 450 000 kronor på ett bräde till stallet.
- Jag svor lite när vi fick de här startspåren (elva och tolv) men det handlar om bra hästar och det gjorde inte så mycket. Det blev ju succe´när min andra blev tvåa, hon måste ha gjort ett bra lopp, sa Mattias Djuse förvånat.
Storfavoriten Grande Diva Sisu galopperade när Per Nordström hade satt sig till rätta i ledningen i den första kurvan och kom tillbaka bra.
Vinnaren Dior Ima hittade tredjeparet utvändigt och Mattias Djuse hade kopplat grepp i tredjespår redan i mitten av den sista kurvan.
I loppet för de fyraåriga stona fick S.G.Maleficent svar om ledningen varvid Kenneth Haugstad fick parkera utvändigt Miss Golden Wine.
Upploppet blev rafflande med tre hästar i bredd. Ledande Miss Golden Wine föll till tredjeplatsen och Roger Walmann-tränade S.G.Maleficent avgjorde knappt före bra spurtande Fantasia Sisu.
Örjan Kihlström lotsade in vinnaren av de fyraåriga hingstarna och valackernas avdelning. Dansken Lars Söndrup Nielsen tränar vinnaren Adrian’s Fight.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det var jackpot på V86-spelet och många spelares miljondrömmar sprack redan i den inledande avdelningen när Dizzy River var chanslös ..


Det var jackpot på V86-spelet och många spelares miljondrömmar sprack redan i den inledande avdelningen när Dizzy River var chanslös att ta ner ledande Wingait C.H. Den senare tände å andra sidan miljondrömmen för sina anhängare då han vann i överlägsen stil med en tillbakalutad Stefan Persson i sulkyn.
- Det blev precis som jag hade hoppats och kanske också trott. Vi kom rätt så lätt till ledningen och sedan kändes han fin hela vägen, sa Stefan Persson som såg ut som om han var ute och körde ett träningsjobb med hästen.
- Jag har några kördresser men de ligger hemma och där gör de ingen nytta, förklarade han sin kostymering med ett leende.

Styrkedemonstrationer på båda banorna
V86-tävlingarna delades mellan Jägersro och Solvalla och på huvudstadsbanan imponerade Timo Nurmos-tränade Eelis stort. Trots slutvarvet i tredjespår utan draghjälp krigade han ner ledande favoriten Dardanos över upploppet.
- Han fick ett tungt lopp men jag trodde mycket på honom efter senast då han var otroligt fin, sa körande Mika Forss.
Även i Malmö fick publiken se en riktigt svettig prestation. Magnus Dahlén-tränade The Real Star krossade ledande favoriten Gento redan på den sista bortre långsidan och hade därefter mod att svara smygkörda Havefunwithme i en härlig slutstrid.
- Han var väldigt bra, väldigt stark, konstaterade segerkusken Christian Fiore.

20 meter efter från start – fem längde före i mål
Fame Boko hade gått segerlös ur sina nio senaste lopp men gjort många starka prestationer och spelarkollektivet gav henne fortsatt förtroende när hon nu startade på Solvalla. Det visade sig att spelarna hade klart för sig. Från 20 meters tillägg rundade hon till ledningen under slutvarvet och i mål var hon fem längder före närmaste förföljare.
- Jag hade en växel till tyckte jag och jag gled väl egentligen förbi dem. Sedan vet man ju inte med ston, när de kommer först så pass tidigt efter en sådan rusch kan det ta emot lite grann, men hon var på hugget i dag och gick hela vägen in. Hon är en underbar häst att jobba med, sa tränare och kusk Per Lennartsson.

Enkla favoritsegrar från spets
Två favoriter stod pall för trycket på Jägersro och först ut var Ola Karlssons Digital Data som enkelt vann från ledningen med Jörgen Sjunnesson i sulkyn.
- Han är en väldigt, väldigt fint häst som egentligen gör allting rätt, sa kusken Jörgen Sjunnesson.
Ledningen tog även Harran Boko hand om och därifrån stack femåringen undan till överlägsen triumf.
- Talang saknas inte i den här hästen, sa körande tränaren Conrad Lugauer med ett belåtet skratt.

Fortsatt form på stall Sundberg
Hans-Owe Sundberg har sitt bästa år hittills som travtränare bakom sig och hans hästar fortsätter att gå som tåget. I kvällens sjätte V86-avdelning på Solvalla hade han en duo till start och det var den som gjorde upp om segern. Ledande One Two Beat stretade emot så länge han kunde i ledningen men fick ge sig mot urstarke stallkamraten U.Bergs Svante.
- Min häst var starkast. Han kändes jättepigg. En härlig känsla, sa kusken Emilia Leo.
Hans-Owe Sundberg fick också se sin Bella M.J. göra en stark insats i V86-avslutningen men Roger Walmann-tränade S.G.Maleficent blev för svår från ledningen tillsammans med Kenneth Haugstad.
Den rätta raden på V86 gav inga miljoner men väl 8 692 kronor. Sju rätt betalade 74 kronor och sexrättspotten går vidare till nästa veckas omgång då alltså en ny jackpot väntar på V86-spelet.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-6 Kenneth Haugstad 2140/8 A 1 16.6 40
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-6 Kenneth Haugstad 2140/6 C 6 15.3 314
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-8 Kenneth Haugstad 2140/9 D 0 14.4 1192
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-11 Kenneth Haugstad 2140/10 B 1 17.5 59
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-2 Kenneth Haugstad 2140/1 A 4 16.3 54
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-1 Kenneth Haugstad 2140/9 B 0 21.5g 58
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-8 Kenneth Haugstad 2140/9 D 3 16.0 477
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-7 Kenneth Haugstad 2140/2 D 0 14.7 269
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-8 Kenneth Haugstad 2140/1 D 6 15.4 266
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-2 Kenneth Haugstad 2100/10 B 2 14.2 52
2019-10-27 2019-10-27 Solvalla-3 Kenneth Haugstad 2140/2 D 0 g 899
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-7 Kenneth Haugstad 2140/6 D 0 14.0 1160
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-8 Kenneth Haugstad 2140/5 D 0 13.6 607
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-2 Kenneth Haugstad 2140/3 C 0 g 284
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-10 Kenneth Haugstad 2140/11 C 5 13.2 129
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-7 Kenneth Haugstad 2640/9 C 3 15.7 311
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-4 Ulf Ohlsson 2140/10 D str
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-10 Kenneth Haugstad 2640/8 C 5 15.8 313
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-5 Kenneth Haugstad 2140/10 D 0 13.5 333
2019-04-25 2019-04-25 Åby-8 Kenneth Haugstad 2140/11 C 0 14.0 108
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-8 Kenneth Haugstad 2100/4 D 2 14.7 387
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-3 Kenneth Haugstad 2140/11 D 6 15.9 276
2019-02-06 2019-02-06 Solvalla-7 Kenneth Haugstad 2140/7 C 0 g 32
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-3 Kenneth Haugstad 2140/7 C 1 16.6 47
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-10 Kenneth Haugstad 2140/3 C 1 14.9 41
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-10 Ulf Eriksson 2660/7 D 0 g 850
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-10 Daniel Olsson 1640/9 D 0 12.1 1061
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-10 Ulf Eriksson 1640/9 D 0 g 597
2020-03-11 2020-03-11 Solvalla-7 Ulf Eriksson 2140/8 D 5 15.0 334
2020-02-26 2020-02-26 Solvalla-7 Ulf Eriksson 2140/5 D 4 13.9 495
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-7 Jesper Olsson 2640/8 C 6 16.1 326ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se