Sete travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Sete travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Sete har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-6 Anna Erixon 2160/14 D

Nyheter för travhäst Sete


I förhandsartiklar inför onsdagens V86-tävlingar var Conrad Lugauer mycket optimistisk och han hade minst sagt fog för sina uttalanden.Norto..


I förhandsartiklar inför onsdagens V86-tävlingar var Conrad Lugauer mycket optimistisk och han hade minst sagt fog för sina uttalanden.
Norton Commander fick en tuff väg till spets i V86-3 och klockan visade 1.07,5 första 500. Trots den snabba inledningen stack den tjusige fuxen enkelt ifrån konkurrenterna över upploppet i imponerande stil. Segertiden blev 1.11,5 över 1640 meter autostart.
- Klart man har positiva känslor, han är så snygg och bra. Jag är jättenöjd att ha honom i stallet. Det här var jättebra faktiskt, sa Conrad Lugauer.
Conrad Lugauer hade en fin kväll på hemmabanan Jägersro och han vann även V86-1 sedan favoriten Hennesy Boko skött sig i starten och tagit över ledningen efter 400 meter. Väl i spets var det sedan lugna gatan för den fyraåriga valacken.
- Han kändes fin i spets hela vägen, konstaterade Conrad Lugauer nöjt.

Adrian Kolgjini skrällde
Omgångens skräll kom i V86-5 där 53-oddsaren Surprise Power slog till när favoriten Vincent galopperade i slutsvängen. Adrian Kolgjini körde överraskningen som tränas av Joachime Gustafsson.
Hans-Owe Sundberg var offensiv bakom Largo i V86-2 och väl i spets försvarade sig sexåringen tappert till femte årssegern.
V86-4 bjöd på en spännande avslutning där Quite Nice höll undan i en tajt slutstrid med Mrs Lindy och Diamondinthesky. Tränaren Per Lennartsson satt i segersulkyn.

Flög lågt över upploppet
En häst som imponerade stort på Solvalla var Ritz Guiness som vände ut och in på fältet sista halvvarvet och flög lågt till vinsten i V86-6. Pilot var Martin Malmqvist och tränar gör Kalmar-amatören Emma E Johansson.
- Hon kan flytta på benen, fy fan…jag vet inte vad jag ska säga, sa Emma och såg nästan chockad ut.
I V86-7 bytte Carl Johan Jepson ut tredje par utvändigt mot positionen utvändigt ledaren varvet kvar med andrahandsfavoriten Velvet Gio. Fyraåringen var sedan starkast och vann säkert. Tränar gör Magnus Dahlén.
V86-omgången avslutades med ännu ett spännande upplopp där Oskar J Andersson hittade ut från rygg ledaren med åttaoddsaren Sete som fångade in favoriten He’s Marvelous kort före mål. Tränar vinnaren gör Jörgen Westholm.
Utdelningen på åtta rätt på V86 blev 629 426 kronor, sju rätt gav 2 215 kronor och sex rätt gav 147 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Jörgen Westholm, 45, har etablerat sig som en av trav-Sveriges stora tränare. Fortfarande utvecklas den egna gården utanför Sala och 17 jun..


Jörgen Westholm, 45, har etablerat sig som en av trav-Sveriges stora tränare. Fortfarande utvecklas den egna gården utanför Sala och 17 juni invigs ännu en pusselbit på väg mot den ”perfekta” träningsanläggningen - ett nytt unghäststall.
- Det innebär att vi kan hålla unghästarna separerade från tävlingshästarna. På sikt tror jag det gör att resultatet kommer bli ännu bättre, säger Jörgen Westholm som totalt managerar 98 hästar för dagen.
- När allt är färdigt som jag vill ha det kommer vi kunna ha 120 hästar i träning och ändå ha kontroll på det hela.

Proffstränare i 20 år
I fjol travade stallets hästar in drygt tolv miljoner kronor – rekord!
I år är målsättningen att slå de siffrorna.
- Ja, det målet satte vi tillsammans, personalen, när året började.
Just tillsammans är ett nyckelord hos Jörgen Westholm. Han har aldrig kallats sitt stall för Stall Westholm utan alltid Team Westholm.
- Jag själv är bara en bricka mitt i verksamheten. För att det ska fungera måste ”allt” fungera, inte bara själva stallet.
Hur många är ni i teamet?
- Säkert 500, jag menar…alla räknas, även alla hästägare. Det här är något vi gör tillsammans. Många hästägare är kvar sedan jag körde igång och det är jag stolt över, säger Jörgen Westholm som kvitterade ut sin proffslicens 1997.

Stark start på 2017
2017 har inletts starkt och till och med 4 juni har stallets hästar tjänat drygt 6,7 miljoner kronor. Vid samma tidpunkt i fjol, rekordåret, stod man på 4,3 miljoner kronor.
- Det innebär att det finns chans att slå all time high, säger Jörgen Westholm nöjt.
Vad är förklaringen till att det går så bra?
- Vi har en hög lägstanivå.
- Hästarna går bra här hemma och det går även bra i Frankrike, säger Jörgen Westholm som för dagen har nio hästar på travträningsanläggningen Grosbois utanför Paris.

Strålande inledning på juni
I maj startade stallet nio hästar på V75 med resultatet sex andrapris. Något som travjournalister påpekat.
- Som tränare kan jag vara nöjd med andraplatserna på V75, men som kusk är man såklart besviken som tvåa just i tävlingsmomentet. Men jag har sagt att juni får bli ettornas månad istället, säger Jörgen Westholm.
Juni har inletts strålande. I helgen som gick blev det en V75-seger genom Flash Hammering på Mantorp och även en storloppsseger värd 350 000 kronor på Axevalla då White Lightning vann Guldstoet.
- Två helfabrikats-segrar, då är det extra kul.
Helfabrikats-segrar?
- Att jag tränar och även kör själv, det glöms ofta i sporten. Media är dåliga på att belysa tränarna, säger Jörgen Westholm och bjuder på följande visdomsord: "En bra tränad häst kan alla vinna med - men en dåligt tränad häst kan ingen vinna med."

Jagar tre x 300 000 kronor
På onsdagen har Team Westholm chans till nya segrar när man selar ut tre hästar inom V86-spelet på Solvalla. Samtliga tre startar i olika klasser av ”Margaretas Tidiga Unghästserie”, som lockar med 300 000 kronor till vinnaren i varje lopp.
- Alla cred till Svenskt Travsport, Solvalla och Margareta Wallenius-Kleberg, som lagt en tredjedel vardera, för att de fått ihop den här fantastiska serien. Ett stort tack till alla, sådana här initiativ är viktiga.
Först ut av Team Westholms hästar är Amalia Cash (V86-4), som brottas med ett svårt utgångsläge med spår 12 bakom startbilen bland de fyraåriga stona. Amalia Cash hade tre raka segrar före galoppen senast.
- Hon fjantade sig lite första biten och galopperade, jag tror inte hon gör om det på onsdag. Nu blir det barfota fram för första gången. Hon känns fin, men från spår 12 kan man inte sikta på mer än en pallplats. Hon ska ändå streckas på sin höga kapacitet, säger Jörgen Westholm.
M.T.Machiavelli (V86-6) fick spår 5 bakom startbilen mot treåriga kullkamrater.
- Han fick inte aktionen att flyta senast och hade krafter kvar. Nu blir det barfota runt om och vi får se om det flyter bättre för honom då. Han kan öppna okej, säger Jörgen Westholm.
Sete (V86-8) har innerspår i klassen fyraåriga hingstar och valacker.
- Jag är glad över spåret även om han inte är inte speciellt startsnabb. Här blir det ett invändigt lopp och vid högt tempo och fin resa kan han hugga bland de tre.
Bästa chansen?
- Det är ingen het chans, men Amalia Cash är vår bästa chans trots ett iskallt utgångsläge.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Gulddivisions final på Gävle veckan före Elitloppet har även namnet ”Vägen till Elitloppet – H.K.H. Prins Daniels lopp&rdq..


Gulddivisions final på Gävle veckan före Elitloppet har även namnet ”Vägen till Elitloppet – H.K.H. Prins Daniels lopp” och förutom förstapriset på 400 000 kronor finns alltså en biljett till världens finaste sprinterlopp i potten.
Tio hästar fanns med bakom startbilen i jakten på en rosa elitloppsbiljett och loppet fick en nästan osannolik upplösning.
I ledningen satt Shadow Woodland och han ledde tills 50 meter före mål då trion Rod Stewart, Wild Honey och Workout Wonder sprintade förbi.
Snabbast av alla spurtade Workout Wonder tillsammans med Tommi Kylläinen - och det var i det närmaste en onsannolik spurt. Fakta är att den finska USA-importen satt sist i fältet ända tills hästarna svängde in på upploppet då sexåringen mer eller mindre vände ut och in på det högklassiga motståndet på 200 meter.
Speedkulan Wild Honey avslutade också visslande till andrapriset men chanslös mot vinnaren trots att hon hade en längd eller två tillgodo in mot upploppet.

Elitloppet lottas 15.00
Jarno Kauhanen är tränaren bakom Workout Wonder och han var tagen av uppvisningen hans häst bjöd på.
- Rörd och glad. Vilken fin häst vi har. Det är en otroligt snabb häst. Han såg så fin ut i sista kurvan… jag har inte ord nu. Jag har svårt att prata, sa han direkt efter loppet.
Beskedet om det blir Elitloppet för Workout Wonder gick inte att få på lördagen.
- Det kan jag kan inte säga nu, vi är två delägare till. Den här kvällen har vi i alla fall att fundera och prata, sa Jarno Kauhanen.
Delägarna, där förre Halmstadtränaren Kari Lähdekorpi ingår, har tidigare visat svagt intresse att starta sin stjärna redan i år i Elitloppet.
Elitloppsgeneralen Markus Myron var som de flesta imponerad av lördagens uppvisning av Workout Wonder.
- Vi får ta ett samtal i morgon bitti. Men han var sjukt bra och jag hoppas verkligen, verkligen, att de säger ja. Att kunna avsluta på det sättet är roligt i ett elitlopp.
Följande hästar klara för Elitloppet: Bold Eagle, Cruzado Dela Noche, Dante Boko, D.D´s Hitman, Elian Web, Propulsion, Resolve, Spring Erom, Takethem, Timoko och Up And Quick.
Förutom Workout Wonder har även titelförsvararen Nuncio och Delicius U.S. fått en inbjudan men de har ännu inte tackat ja.
Det innebär att Markus Myron har minst två och högst fem rosa biljetter till att dela ut. Och det är bråttom – Elitloppet lottas på söndagen 15.00.

Hemmaglädje fick avsluta
Förutom den finska glädjen i V75-6 hittade vi lördagens gladaste segrare i vinnarcirkeln efter V75-7. Hemmatränaren Olle Alsén fick luckan från rygg ledaren med stallet stjärna M.T.Insider in på upploppet och bjöd på en härlig segergest i god tid före mål.
- Det här är fantastiskt och går inte att beskriva med ord. Jag körde bort lite poäng på honom och vi kom med i loppet som sista häst och så fick vi spår 8…
- Enorm lycka, det är enorm lycka, jublade Gävletränaren.

Två segrar för Redén/Kihlström
I V75-1 blev det favoritseger för Floyd P.Boko som satte nosen först sista biten efter att tvingats gå utvändigt om ledaren Frisco Flame. Örjan Kihlström såg säker ut hela vägen och måttade snyggt in sin 18:e V75-seger för året. För tränaren Daniel Redén var det tionde V75-segern 2017.
- Om det skulle räcka till vinst kan man inte vara säker på, men att vi skulle vara med och slåss om det kände jag, sa Örjan Kihlström om känslan i sista sväng.
Daniel Redén och Örjan Kihlström kunde räkna in ytterligare en V75-seger genom Whitehouse Express som imponerade i silverdivisionen (V75-5).
Whitehouse Express satt fjärde par utvändigt och Örjan Kihlström styrde fram utvändigt ledaren 1300 kvar och fick sedan överraskande för många ta över ledningen varvet kvar från Regent Zet. Väl i spets såg den sexårige hingsten mycket löpsugen ut och vann före en bra avslutande Make It Quick.

Dubbel för Adielsson
I V75-2 såg det länge ut som att First Love Boko och Jörgen Westholm skulle hinna undan från ledningen, men Oceanic Clearence levererade en sylvass slutrökare tillsammans med Erik Adielsson och snuvade favoriten sista biten. Stefan Melander tränar vinnaren
Även i V75-3 blev det Erik Adielsson före Jörgen Westholm. Erik Adielsson ledde varje meter med Peter G Norman-tränade Autobahn som höll undan före favoriten Sete, som var godkänd tvåa efter ett lopp utvändigt ledaren.

Favoritseger i kallblodsloppet
Favoritseger blev det även i kallblodsloppet (V75-4) och det var en stark prestation av Art Nökkve som fick en tuff väg i spåren och utvändigt ledaren innan han tog över dryga 500 kvar tillsammans med sin tränare Håkan Skoglund.
- Det var nära galopp 1100 kvar, annars skötte han sig perfekt. Det känns som han kan gå upp i eliten om han får vara frisk, sa segerkusken.
Utdelningen på sju rätt på V75 blev 45 120 kronor. Sex rätt gav 225 kronor och fem rätt 20 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Förra året slog kulltoppen Readly Express igenom när han utklassade motståndet i kriteriet. I oaks skrev Spoil Me in sig i historiebö..


Förra året slog kulltoppen Readly Express igenom när han utklassade motståndet i kriteriet.
I oaks skrev Spoil Me in sig i historieböckerna när hon skrällde till 32 gånger pengarna.
Vilka hästar bli utropstecken i år?
Kanske tar Readly Express högkapabla lillasyster Caddie Lisieux revansch för galoppmissarna i E3?
Fortsätter hårdingen Policy Of Truth på den inslagna vägen och krossar motståndet?
Första steget mot evig ära och berömmelse är måndagens uttagningar. Sex lopp i respektive avdelning körs och för att gå vidare till final gäller det att ta en av de två främsta placeringarna. Finalerna körs på Solvalla 25 september och där väntar två miljoner kronor på kriterievinnaren och 1,4 miljoner kronor på oaksvinnaren.

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Policy of Truth – Örjan Kihlström
2. Hochthereitis Sox – Kenneth Haugstad
3. Chocolate Gold – Erik Adielsson
4. Glenn Boko – Björn Goop
5. Pacific W.F. – Robert Bergh
6. M.T.Lancelot – Lutfi Kolgjini
7. Kung Edward – Johan Untersteiner
8. Sete – Jörgen Westholm
9. Antonio Trot – Ulf Ohlsson
10. Jaanus Tooma – Paw Mahony
11. Magic Gwin – Torbjörn Jansson
12. New Lexington – Conrad Lugauer
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Real Masterpiece – Ulf Eriksson
2. Charming Soldier – Petter Karlsson
3. Vidivici C.C. – Mattias Djuse
4. Rushmore Face – Lutfi Kolgjini
5. Mellby Empire – Per Lennartsson
6. M.T.Le Bron – Björn Goop
7. Urchin – Erik Adielsson
8. Grant Boko – Ulf Ohlsson
9. Rally Esset – Robert Bergh
10. Global Trust – Jorma Kontio
11. McSpirit – Christoffer Eriksson
12. Valley Brodde – Örjan Kihlström
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart
1. Dugur – Robert Bergh
2. Earn n'Burn – Örjan Kihlström
3. Gandhi Boko – Johan Untersteiner
4. Ragazzo da Sopra – Björn Goop
5. Basic Instinct – Christoffer Eriksson
6. Louie Brodde – Erik Adielsson
7. Social Network – Kevin Oscarsson
8. Guideline – Joakim Lövgren
9. Tottenham – Carl Johan Jepson
10. Rafiki Fri – Anna Isabelle Karlsson
11. Donatello Sisu – Stefan Söderkvist
12. Rajesh Face – Lutfi Kolgjini
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Coffie U.N.G. – Erik Adielsson
2. Davici – Henrik Svensson
3. Marvelous – Per Linderoth
4. Global Trustworthy – Jorma Kontio
5. Monark Newmen – Fredrik Persson
6. Detroit Rock Sisu – Tuomas Korvenoja
7. Arsenal – Christoffer Eriksson
8. Sobel Conway – Peter Untersteiner
9. On the Line – Björn Goop
10. Diffarn Am – Örjan Kihlström
11. Electric Light – Per Lennartsson
12. Super Nice – Torbjörn Jansson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Bruno Bagheera – Jorma Kontio
2. Bucks to Burn – Örjan Kihlström
3. Tournado Dream – Robert Bergh
4. Autobahn – Thomas Uhrberg
5. Overtimeosåfin – Lars-Göran Söderberg
6. Mellby Ess – Ulf Ohlsson
7. Stepping Spaceboy – Stefan Söderkvist
8. Dream of Winner – Björn Goop
9. Gareth Boko – Per Lennartsson
10. Marciano – Lutfi Kolgjini
11. Upstream – Erik Adielsson
12. Global Touchdown – Torbjörn Jansson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Algot Zonett – Robert Bergh
2. Pastore Bob – Torbjörn Jansson
3. Deimos Racing – Erik Adielsson
4. Albir – Johan Untersteiner
5. Paul the Apostle – Christoffer Eriksson C
6. Donners Am - Per Linderoth
7. Makethemark – Ulf Ohlsson
8. Maison Plage – Olle Alsén
9. Destiny Am – Örjan Kihlström
10. Perfect Dynamite – Kaj Widell
11. Havbergs Knight – Fredrik B Larsson
12. Mellby Emeralds – Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Luck is Back - Stefan Söderkvist
2. Laura Vixi - Tuomas Korvenoja
3. Ditty Bopper - Kenneth Haugstad
4. Indirah Brook - Claes Sjöström
5. Mellby Elegant - Robert Bergh
6. Unreturned Love - Erik Adielsson
7. Dealwithakiss - Johan Untersteiner
8. Mulligan - Thomas Uhrberg
9. Gladys Boko - Joakim Lövgren
10. Flo Jo Keeper - Björn Goop
11. Undine - Örjan Kihlström
12. Gresille Boko - Ulf Ohlsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Gwenda di Quattro - Christoffer Eriksson
2. Global Tootsie - Ulf Ohlsson
3. Fantasy River - Björn Goop
4. Dream on Honey - Kevin Oscarsson
5. Gorgeous Boko - Markku Nieminen
6. Bugatti Brick - Jorma Kontio
7. Gizah Boko - Johan Untersteiner
8. Firstlady Michelle - Peter Untersteiner
9. Violet Hill - Erik Adielsson
10. Verona Brodda - Per Nordström
11. Unchained Feelings - Örjan Kihlström
12. Vikens Blue Lagoon - Magnus Jakobsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Daydream U.M. – Kevin Oscarsson
2. Genta – Björn Goop
3. Rio Rita Face – Ulf Ohlsson
4. Under the Counter – Oskar J Andersson
5. Unter Uns – Joakim Lövgren
6. Twinkle Laday – Peter Untersteiner
7. Pressure Regulated – Örjan Kihlström
8. Queen C.D. – Kaj Widell
9. Greece Boko – Robert Bergh
10. Uncertain Age – Christoffer Eriksson
11. M.T.Lara Croft – Carl Johan Jepson
12. Julia Pellini – Jorma Kontio
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Rhyme Broline – Erik Adielsson
2. Geisha Boko – Jennifer Tillman
3. Exceptional Dream – Robert Bergh
4. D'Laina – Claes Sjöström
5. Unrestricted – Johan Untersteiner
6. Flight Plan – Ulf Ohlsson
7. Caddie Lisieux – Örjan Kihlström
8. Dilba Sisu – Mattias Djuse
9. New Flame – Jorma Kontio
10. Ginger Lynn – Kajsa Frick
11. Up in the Trees – Björn Goop
12. Duchess U.M. – Kevin Oscarsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Pocket Rocket – Jorma Kontio
2. Golden Garbo – Björn Goop
3. Remember Rivner – Tony Wallin
4. Ultra Bright – Fredrik Persson
5. On Track Kangaroo – Kaj Widell
6. Mellby Exotic – Örjan Kihlström
7. Zahara Goj – Tobjörn Jansson
8. Gatelink – Per Lennartsson
9. Absolut Gehör – Erik Adielsson
10. Carlyn – Oskar J Andersson
11. Ready for Money – Troels Andersen
12. Darling Mearas – Stefan Persson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart
1. Nouvelle Avenue – Oskar J Andersson
2. Xperia Knick – Johan Untersteiner
3. Unstirred Drink – Erik Adielsson
4. Dear Friend – Robert Bergh
5. Under the Table – Kenneth Haugstad
6. Inga in Heaven – Ulf Ohlsson
7. Fortune Teller – Claes Sjöström
8. M.T.Lindsey – Daniel Olsson
9. Just Invincible – Jorma Kontio
10. Unique Juni – Örjan Kihlström
11. Devon Am – Ulf Eriksson
12. Mamasan – Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-3 Örjan Kihlström 2640/5 D 0 15.0 29
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-3 Jörgen Westholm 2640/8 D 0 15.9g 163
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-9 Jörgen Westholm 2140/3 D 2 14.5g 64
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-7 Jörgen Westholm 2140/3 D 0 g 42
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-9 Jörgen Westholm 2140/5 D 1 16.7 85
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-7 Jorma Kontio 3160/2 B 0 19.2 287
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-7 Jorma Kontio 2640/1 A 2 16.8 85
2017-12-01 2017-12-01 Romme-4 Jorma Kontio 2160/9 A 2 16.1 17
2017-10-14 2017-10-14 Åby-3 Oskar J Andersson 2140/8 B 6 14.2 87
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Oskar J Andersson 2660/9 A 1 16.4 17
2017-08-28 2017-08-28 Romme-9 Jörgen Westholm 3160/10 A 2 15.4 48
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-9 Jörgen Westholm 2640/4 D 6 14.1 177
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Oskar J Andersson 2140/2 C 0 13.9 34
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-8 Per Lennartsson 2140/11 C 4 13.4 203
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-10 Oskar J Andersson 2140/6 D 0 12.9 754
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-10 Jörgen Westholm 2140/1 C 0 13.6 314
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-7 Jörgen Westholm 2140/7 B 2 13.7 38
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-7 Jörgen Westholm 2140/9 B 2 13.6 23
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-3 Jörgen Westholm 2640/5 A 1 15.2 21
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-6 Jörgen Westholm 2140/10 A 6 16.0 27
2018-12-29 2018-12-29 Romme-9 Oskar J Andersson 1640/3 B 7 13.8 54
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-10 Oskar J Andersson 1640/11 B 0 13.8 197
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Oskar J Andersson 2640/2 D 1 13.8 82
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-10 Oskar J Andersson 2140/6 D 2 13.8 99
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Oskar J Andersson 1640/4 A 0 g 57
2018-09-14 2018-09-14 Romme-7 Linda Forsberg 2140/9 B 0 14.7 261
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-3 Per Lennartsson 2609/9 A 6 16.1 53
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-4 Oskar J Andersson 2160/15 A 1 15.4 81
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-6 Oskar J Andersson 2140/6 B 3 13.8 62
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-8 Jörgen Westholm 3160/3 D 0 16.2 346
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-7 Jörgen Westholm 2660/7 D 4 16.4 106
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-5 Anna Erixon 1640/10 D 3 13.7 108
2019-09-04 2019-09-04 Åby-4 Anna Erixon 2140/4 D 2 14.9 69
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-6 Anna Erixon 2160/6 C 6 16.3 78
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-4 Anna Erixon 2160/8 C 5 14.9 74
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-1 Anna Erixon 2140/7 C 2 14.0 220
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-9 Anna Erixon 2140/9 C 3 15.9 44
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-7 My Eriksson 2140/7 B 4 16.7 45
2019-06-05 2019-06-05 Romme-4 Oskar J Andersson 2640/3 D 6 15.4 170
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-5 Oskar J Andersson 1640/6 B 0 13.0 95
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-9 Oskar J Andersson 1640/3 A 4 12.7 32
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-9 Oskar J Andersson 2140/4 C 0 g 429
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-11 Oskar J Andersson 2640/4 B 2 15.8 40
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-7 Anna Erixon 2180/10 C 0 16.6g 148
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-1 Anna Erixon 1640/6 D 0 15.9 178
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-9 Pierre Nyström 2140/4 D 0 16.4 318ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se