Scarlets Mirakel travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Scarlets Mirakel travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Scarlets Mirakel har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Scarlets Mirakel har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Scarlets Mirakel


Zandra Vidén gick fortfarande i skolan när hon 1999 fick chansen att åka ner på en praktikperiod hos Anders Lindqvist i Frankrike.Tre m&..


Zandra Vidén gick fortfarande i skolan när hon 1999 fick chansen att åka ner på en praktikperiod hos Anders Lindqvist i Frankrike.
Tre månader var det meningen att hon skulle stanna men det blev till ett halvt liv med hästarna i det stora travlandet med jobb hos i tur och ordning Anders Lindqvist, Stefan Melander och Jean-Michel Bazire.
Sedan fyra år bor Zandra Vidén hemma i Sverige igen. Efter anställning hos Åke Lindblom i starten kände hon att tiden var mogen och i januari 2017 blev hon professionell tränare i Sverige.
Under lördagens V75-omgång hemma i Bollnäs selar stallet ut två hästar. Torbjörn Jansson och Kaj Widell gästkuskar den här gången.
Hon kör väldigt lite själv och rider även lopp sparsamt.
- Jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt att rida lopp och skulle vilja ta tag i det där igen. Men det är svårt att flacka omkring och tävla när man ska driva ett eget företag, säger Zandra ”Smurf” Vidén med 21 hästar på träningslistan och ettåringar på väg in under hösten.

”Lämnade Gigant Neo”
Johanna Lindqvist var första svenska att rida monté i Frankrike. Zandra ”Smurf” Vidén var tvåan ut och där Johanna fortsättningsvis satsade på sulkylopp, blev det en målinriktad satsning på montén för Zandra.
- Jag lämnade min passhäst Gigant Neo som just hade blivit tvåa i Prix d’Amerique och slutade hos Tarzan Melander och började hos Bazire bara för att satsa på montén. Det krävdes nämligen fransk lärlingslicens. Jag har vunnit mycket lopp där nere men de är nog rätt så bortglömda nu. Allting är ju färskvara, säger hon.

Proffs efter 50 segrar
Zandra är nu professionell på papper för andra gången i livet. Efter 447 lopp i Frankrike varav ett fåtal i sulky, krigade hon ihop 53 segrar i den tuffa konkurrensen och blev en av Frankrikes bästa montéryttarinnor.
Efter 50 segrar blir man proffs i Frankrike vare sig man vill det eller inte. Och som proffs blev det genast tuffare förutsättningar med viktbelastningar.
- Man blir inte lika attraktiv att anlita som proffs. På den tiden när jag var i full form vägde jag väl 47 kilo och förutom tyngder i sadeln hade jag ibland viktvojlockar på 15 kilo. Men jag vann tre lopp som proffs tror jag.

Hemmajobb i filialer
Anders Lindqvist blev hennes första arbetsgivare under några år från 1999. Lindqvist satsade på filialer i Sverige och Zandra var mycket hemma som skötare åt hästar som The Bad Boy och Julia des Champs.
- Jag fick rida monté i Sverige med Anders hästar, uppvisningslopp som det handlade om då innan totospelet kom på montén 2004. Jag var även hemma med Gigant Neo när jag jobbade hos Tarzan. Det var bra att kunna kombinera jobbet med att vara hemma i Sverige då och då i början, säger Zandra Vidén.
I Frankrike fick hon smeknamnet som håller än i dag. 146 centimeter, liten och energisk.
- Det var Jerry Riordan som började kalla mig för ”Smurf” där nere. Jag jobbade hos Lindqvist då och det var där i stallet det satte sig. Susanne Holmgren som jobbade hos Anders kom aldrig ihåg vad jag hette, jag var så liten och så blev det Smurf.  Sa någon Zandra reagerade jag inte ens!

Drömmer om vintermeeting
2015 flyttade hon hem till Sverige. Föräldrarna blir inte yngre som hon säger och det känns bra att vara i Sverige. Men Frankrike känns mest ”hemma” ändå.
- Jag har ju bott där nere så länge. Jag trivs med vardagen för dagen och att vara tränare i Bollnäs. Men fortfarande har jag en liten dröm om att kunna vara där nere och tävla ett litet tag med några franska- och svenska hästar över ett vintermeeting.

Zandra Vidén om sina två hästar i V75 hemma i Bollnäs på lördag:
- 9 Fagur (V75-3) är den av mina två som nog har bäst chans. Han skulle haft dubbla prispengarna om det inte hade krånglat så för honom sedan jag fick honom som tvååring. Det var synd att han inte fick ett framspår för han trivs bäst då han får klafsa på i ledning. Inne i fälten trivs han inte riktigt eftersom han har en sådan stor aktion och vill springa lite fritt. Vi får se hur Kaj löser det där, han har rygg på en startsnabb och kan komma bra igenom. Jag hade varit väldigt optimistisk om vi haft ett bra framspår så att han kunde få göra sitt lopp i ledningen. Nu behövs det tur och det är väl ingen riktig vinstchans kanske men på fem hästar kanske han ska räknas.
- Fagur är väl förberedd i alla fall. Han har tränat jättefint och gått två skarpa jobb inne på Bollnästravet och ett väldigt bra provlopp med en tioavslutning sista 500 meterna. Han fungerar klart bäst med skor.
- 1 Scarlets Mirakel (V75-5) skulle kunna vara en häst för Frankrike med rätt förutsättningar. Jag har bara haft honom i ett par starter och kände honom inte så bra där i starten i juli. Senast han startade fick han ett rätt så tufft lopp. Han orkade inte riktigt heller och svaret fick vi efteråt då han var lite röd i halsen. Han har fått stå över jobb men känns fin nu igen, bland annat i ett banjobb inne på Bollnästravet nu i helgen efter 1.20/ 2000 meter, med en snabb avslutning. Så han känns fin - men magkänslan är att han behöver det här loppet i sig innan han blir som bäst, slutar ”Smurf” Vidén.

Mikael Wikner, Kanal 75


Autobahn (V86-2) kom från en sämre insats när han senast försökte kvala in till Svenskt Travderby. Därför valde Peter G Norm..


Autobahn (V86-2) kom från en sämre insats när han senast försökte kvala in till Svenskt Travderby. Därför valde Peter G Norman ett försiktigt upplägg. Men på upploppet sköt hästen till bra från tredje par invändigt och efter mål tvingades Peter G Norman ta upp honom för att inte köra över framförvarande ekipage.
- Jag var väldigt nöjd med honom. Det är svårt att bedöma hur mycket sparade krafter han hade för han är lite trög och flegmatiskt. I tempoväxlingen 600 kvar tappade han en längd men sedan fick han upp farten och över mål hade han riktigt bra fart, säger Peter G Norman.
Den här gången startar Autobahn från spår tre bakom startbilen och då motståndet är beskedligare än senast är också taktiken en annan.
- Han har tränat på riktigt fint och jag är väldigt nöjd med honom i jobben, så formen tror jag ska vara bra. Det blir ett tuffare upplägg jämfört med senast i och med att han går ner så pass mycket i klass och alltid är bäst när han är med där framme direkt. Det bästa vore om han kan få ledningen eller positionen utvändigt om ledaren. Får vi andra par utvändigt är inte det hela världen heller men då är man beroende av att den framför sätter upp tempot. Sitter man själv utvändigt kan man styra lite som man vill. Han svarade bra när jag drog ner det norska huvudlaget senast så det får sitta på igen. Jag tycker att ska räknas.

Utmanar stallkompisen
Autobahn får sällskap i loppet av stallkamraten Scarlets Mirakel. Han har inte rosat marknaden på sistone men nu höjer Peter G Norman ett varningens finger till spelarna.
- Han har inte löpt upp till sin normala standard i de senaste loppen men han var ute i samma veva som många hästar i stallet underpresterade och var säkerligen nedsatt av något han också. Han känns väldigt bra i för dagen och är på väg tillbaka i riktigt bra form. Som det känns i träningen kommer han att göra ett riktigt bra lopp. Han har ingen dokumenterad form som Autobahn men jag tror inte att det skiljer så mycket mellan dem häst mot häst och jag tycker att man kan ta med även Scarlets Mirakel på kupongen. Går han som han kan är han riktigt bra.

”Bland de tre igen”
Fuxstoet Pastell Tilly (V86-8) har spurtat vasst två gånger i rad och tillhör skrällbuden som kan få utdelningen att dra i höjden i V86-avslutningen.
- Senast hamnade hon sist från dåligt läge och avslutade runt 1.10 sista 500-600 meterna ute i spåren. Det var svårt att ta något och hon får klart godkänt för den insatsen. Hon gick ganska bra gången innan också och är på väg uppåt i form.
- Det kan bli tufft att komma till från bakspår men hon ska gå på väntan så jag kommer att smyga med och hoppas hitta bra ryggar. Hon möter hästar som jag inte har någon riktig koll på och jag har svårt att sätta in henne i loppet, men med rätt resa ska hon kunna duga och vara bland de tre igen.

Ola Johansson, Kanal 75


På onsdag körs uttagningarna till Svenskt Travderby. 72 hästar fördelade på sex uttagningslopp gör upp om derbyplatserna och de ..


På onsdag körs uttagningarna till Svenskt Travderby. 72 hästar fördelade på sex uttagningslopp gör upp om derbyplatserna och de två främst placerade i respektive lopp går vidare till finalen på Jägersro 4 september, där evig ära och två miljoner kronor väntar på vinnaren. Förhandsfavoriten Readly Express drog spår tre i sitt försök. Värt att notera är också att ett sto tar upp kampen med grabbarna, Lutfi Kolgjinis Pasithea Face.

Uttagningslopp 1, Svenskt Travderby 2016
2 640 meter autostart
1. Breidabliks Nubbe – Christoffer Eriksson
2. Olympic Torch – Torbjörn Jansson
3. Ready To Flex – Erik Adielsson
4. Isor Håleryd – Peter Untersteiner
5. Scarlets Mirakel – Robert Bergh
6. Scarlet Ribb – Ulf Ohlsson
7. New Muscle Ås – Björn Goop
8. Farzad Boko – Roger Malmqvist
9. Francesco Boko – Per Nordström
10. Frank W. – Hugo J:r Langeweg
11. Ottens Casher – Örjan Kihlström
12. Hawk Cliff – Jorma Kontio
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 2, Svenskt Travderby 2016
2 640 meter autostart
1. Mellby Duke – Peter Untersteiner
2. Pampalo – Björn Goop
3. Readly Express – Jorma Kontio
4. Pythagoras Face – Örjan Kihlström
5. Conrads Definitif – Thomas Uhrberg
6. Toddler – Christoffer Eriksson
7. Bacan Degato – Veijo Heiskanen
8. Flynn Boko – Hannu Torvinen
9. Cupido Sisu – Per Lennartsson
10. Pirate Broline – Erik Svensson
11. Totally Secret – Ulf Ohlsson
12. Gambino Degato – Johan Untersteiner
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 3, Svenskt Travderby 2016
2 640 meter autostart
1. In Vain Sund – Örjan Kihlström
2. Falco di Quattro – André Eklundh
3. Bryssel – Björn Goop
4. Angle Of Attack – Robert Bergh
5. Palermo Broline – Erik Adielsson
6. Favorite Boko – Stefan Söderkvist
7. Target Kronos – Adrian Kolgjini
8. Bottnas Commandeur – Torbjörn Jansson
9. Pajas Face – Christoffer Eriksson
10. Flash Håleryd – Peter Untersteiner
11. Xceed G.T. – Per Lennartsson
12. Tjacko Zaz – Ulf Ohlsson
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 4, Svenskt Travderby 2016
2 640 meter autostart
1. Conny Sisu – Veijo Heiskanen
2. Calle Laday – Ulf Ohlsson
3. Sambuca Knight – Robert Bergh
4. Day Or Night In – Johan Untersteiner
5. Oscar Rhode – Björn Goop
6. Pasithea Face – Lutfi Kolgjini
7. Fat Tony – Hugo J:r Langeweg
8. Tromb Access – Peter Untersteiner
9. Mellby Demon – Jorma Kontio
10. Sevilla – Per Nordström
11. Tadpole – Håkan K Persson
12. Globalsatisfaction – Erik Adielsson
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 5, Svenskt Travderby 2016
2 640 meter autostart
1. Wingait C.H. – Stefan Persson
2. Trabant-Jorma Kontio
3. Zoko Lane – Thomas Uhrberg
4. Mellby Drake – Robert Bergh
5. Denver Brodde – Jimmy H Andersson
6. Fighting Joe – Tom Horpestad
7. Please Mr Please – Veijo Heiskanen
8. Ceasar Sisu – Örjan Kihlström
9. Nappa Scar – Per Lennartsson
10. Clemenza Am – Lutfi Kolgjini
11. Dragster – Roger Malmqvist
12. Nobel Southwind – Peter Untersteiner
Förstapris: 200 000 kronor

Uttagningslopp 6, Svenskt Travderby 2016
2 640 meter autostart
1. Copimade – Jörgen Westholm
2. Run Ceasar Run – Robert Bergh
3. Gijon – Johan Untersteiner
4. Tellmeastory – Veijo Heiskanen
5. Erik Sting – Erik Adielsson
6. M.T.Kingofthehill – Björn Goop
7. Heavy Sound – Kenneth Haugstad
8. Casanova Sisu – Örjan Kihlström
9. Tumble Dryer – Christoffer Eriksson
10. Herakleitos F. – Adrian Kolgjini
11. Poet Broline – Peter Untersteiner
12 Sir Corneliani – Thomas Uhrberg
Förstapris: 200 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


I V75-omgången på Åby för tre veckor sedan blev Scarlets Mirakel (V75-2) ett av dagens stora ”stallskrik” och hårt spel..


I V75-omgången på Åby för tre veckor sedan blev Scarlets Mirakel (V75-2) ett av dagens stora ”stallskrik” och hårt spelad de sista timmarna före start.
Resultatet blev dubbla galopper.
På lördag är hästen mer påpassad redan i förhandstipsen och tränaren hoppas på snabb revansch.
- Han värmde jättebra den dagen. Sedan när jag tog av skorna till loppet kändes det som att han hade svårt att greppa banan. De hade lagt på nytt material dagen före, han sprang och var smårullig och tog aldrig fatt riktigt. Det var nog banan som fällde honom, säger Peter G Norman.
Så det var inget fel på hästen?
- Nej, han kändes väldigt stark och hoppade igen i sista sväng med väldigt mycket krafter kvar. Han är inte helt att lita på, lite valpig fortfarande, men sköter han sig så är han väldigt bra.
Hur har han känts efter det loppet?
- Han har varit mycket fin. Han tränar mest i sanden, så fick han ett 1.25-jobb i tisdags hemma på gården och var fortsatt väldigt fin.
Han var ju bra efter vila i starten innan…
- Ja, han var ju väldigt bra där och jag trodde en hel del på honom förra gången. Jag tror att han springer väldigt fort på en fin Gävle-bana om han sköter sig.
Hur stor är risken att han galopperar igen, som du ser det?
- Det är inte många gånger han har gjort bort sig mitt i loppet som senast. Men han är lite känslig när banan är dålig, eller lös som den var den dagen. På Örebro gången innan var banan fin, då var han helt perfekt.
- Det är väl just upp till bilen som det är lite, lite galopprisk. Han går lite i passgång och sådär.
Om han sköter sig bakom bilen, kan han öppna något?
- Han är rätt snabb ut och jag kommer att försöka köra för att ta mig till täten, det är planen.
Så om underlaget passar, då blir han farlig?
- Ja, det kan man säga. Då kommer han att springa fort.
Och det blir barfota igen?
- Ja, vi ändrar ingenting. Den där balansen har funkat många gånger på honom.

Obesegrad med jänkarvagn
Normans andra häst i omgången är M.T.King of Cash (V75-5) som visade storform med överlägsen seger i senaste starten.
- Ja, verkligen. Han är stark hästen och gick rejält sista 1 200 när jag styrde på. Nu var det väl inte samma motstånd som det är den här gången, men han gick en bra tid på ett väldigt bra sätt så jag var väldigt nöjd med honom.
Var det bästa insatsen i karriären hittills?
- Helt klart. Förra året var jag besviken på honom. Då sprang han mest och var ofärdig mentalt och även i kroppen. Men efter en rejäl vinterträning så har han gjort tre lopp. Först har Sandra (Nordemo) kört honom i två lärlingslopp och kört väldigt lugnt, men han har gått bra till slut. Nu senast var första gången som jag laddade av honom lite och då var han riktigt bra.
Då hade han jänkarvagn på sig också…?
- Ja, det var första gången och det blir samma igen. Dessutom får han gå med helstängt huvudlag. Han har tävlat med norskt, men det åkte ner från start senast och eftersom hästen fungerade så bra med skygglappar hela vägen får han gå så nu.
Kommer han att ”laddas av” här också?
- Han är inte så snabb från start så han får väl försöka hitta ner någonstans. Däremot är han ju oöm för positioner så han tål att gå lite, men det är klart att man hoppas att han hamnar så långt fram som möjligt.
Är det också en häst som kan vinna V75?
- Jag trodde inte det för tre starter sedan, men nu tror jag det, säger Peter G Norman.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-8 2140/4 2 14.9 181
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-8 2640/8 4 15.4 33
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-4 2140/2 1 15.5 21
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-5 1640/10 1 12.9 190
2015-10-04 2015-10-04 Romme-3 2640/2 1 15.9 21
2016-12-22 2016-12-22 Romme-4 Peter G Norman 2640/8 A 1 16.9 30
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-3 Torbjörn Jansson 2140/3 D 0 g 372
2016-09-09 2016-09-09 Åby-6 Robert Bergh 2640/5 C 0 14.8g 21
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-4 Robert Bergh 2640/5 D 0 14.8g 126
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-8 Peter G Norman 2140/11 D 0 g 442
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-2 Peter G Norman 2140/8 C 2 13.2 119
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-11 Erik Adielsson 1609/2 D 0 g 35
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-6 Peter G Norman 2140/4 D 0 g 70
2016-04-30 2016-04-30 Åby-6 Peter G Norman 1640/9 D 0 g 43
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-9 Peter G Norman 2100/1 D 2 13.6 461
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-2 Örjan Kihlström 2140/5 C 0 g 27
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-5 2140/7 B 1 14.8 17
2017-11-24 2017-11-24 Romme-6 Ulf Ohlsson 2140/2 B 6 17.1 29
2017-11-09 2017-11-09 Romme-3 Kaj Widell 2140/11 B 3 17.2 41
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-7 Kaj Widell 2140/9 C 6 14.5 37
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-5 Kaj Widell 1640/2 C 7 12.8g 20
2017-09-26 2017-09-26 Romme-3 Kaj Widell 2640/1 B 1 14.3 41
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-7 Ulf Ohlsson 2140/5 D 6 13.9g 152
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-6 Peter G Norman 2640/9 D 0 14.9 265
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-2 Peter G Norman 2640/2 C 4 15.5 82
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-3 Peter G Norman 2140/8 D 0 15.7 83
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-8 Peter G Norman 1640/7 C 0 14.2 123
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-5 Peter G Norman 2140/9 C 1 13.8 45
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-10 Peter G Norman 2140/9 D 0 14.5g 82
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-10 Peter G Norman 1640/4 D 0 12.6 478
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-10 Peter G Norman 2140/1 C 4 14.1 99
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-6 Peter G Norman 2140/6 A 3 14.5g 41
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-10 Peter G Norman 1640/10 B 6 14.8 102
2017-01-27 2017-01-27 Romme-5 Peter G Norman 1640/5 A 0 g 32
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-7 Peter G Norman 2640/6 A str
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-9 Nicklas Westerholm 2660/12 B 4 14.5 56
2018-11-03 2018-11-03 Romme-11 Ulf Eriksson 3160/6 D 2 15.4 426
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-10 Nicklas Westerholm 2140/3 D 3 12.8 50
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-7 Ulf Eriksson 2660/4 C 1 15.8 41
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-3 Kaj Widell 2140/2 C 5 14.1 82
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-5 Kaj Widell 1640/4 D 5 12.9g 93
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-1 Jorma Kontio 2100/1 D 7 14.5 129
2018-03-09 2018-03-09 Romme-8 Peter G Norman 2140/1 C 5 15.7 139
2018-02-23 2018-02-23 Romme-6 Peter G Norman 2140/9 B 1 14.7 67
2019-12-12 2019-12-12 Romme-3 Nicklas Westerholm 1640/4 A 0 14.3g 65
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-6 Lukas L Svedlund 2140/9 A 1 34
2019-11-22 2019-11-22 Romme-9 Nicklas Westerholm 2140/1 A 0 15.3 114
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-9 Torbjörn Jansson 3140/1 D 0 15.9 813
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-7 Rikard N Skoglund 2140/14 A 0 16.9 206
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-7 Örjan Kihlström 2140/1 C 0 12.8g 178
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-3 Nicklas Westerholm 2160/12 A 3 13.8g 47
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-7 Nicklas Westerholm 2660/10 A 1 15.4 30
2019-06-15 2019-06-15 Boden-1 Nicklas Westerholm 2180/15 A 0 14.2g 212
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-9 Ulf Eriksson 3160/8 C 5 16.2 462
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-4 Ulf Eriksson 2640/2 A 6 15.4 44
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-4 Ulf Eriksson 2660/6 B 3 15.0 44
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-6 Ulf Eriksson 2680/11 A 2 16.6 76
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-10 Nicklas Westerholm 3140/3 C 0 18.7 177
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-3 Nicklas Westerholm 2100/8 B 1 15.9 61
2020-12-18 2020-12-18 Romme-8 Rikard N Skoglund 2140/8 D 0 14.4 721
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-8 William Eriksson 2140/7 B 0 16.3 416
2020-09-29 2020-09-29 Romme-4 William Eriksson 2640/4 D 0 15.8 859
2020-08-31 2020-08-31 Romme-7 Ulf Ohlsson 1640/11 D str
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-2 Helena Ehn 2140/10 C 7 14.9g 598
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-9 Helena Ehn 3160/8 C 0 16.6 1272
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-7 Daniel Wäjersten 1640/1 D 0 14.8 550
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-3 Nicklas Westerholm 2140/3 D 4 15.2 616
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-7 Nicklas Westerholm 2160/11 C 0 15.2 306
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-9 Mats E Djuse 2140/9 C 0 14.6 371
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-4 Nicklas Westerholm 2660/10 B 4 20.3 54
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-9 Nicklas Westerholm 3140/8 D 0 16.1 523
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-6 Nicklas Westerholm 2140/3 B 5 14.7 29
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-8 Espen A Schie 2140/2 C 2 13.9 157
2020-01-18 2020-01-18 Romme-9 Ulf Eriksson 2160/13 B 2 14.9 40
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-8 Erik Adielsson 2140/7 D 0 16.4 160
2020-01-01 2020-01-01 Bergsåker-6 Nicklas Westerholm 2140/7 C 2 14.5 241
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-10 Ulf Eriksson 2140/9 D 5 13.8 293
2021-01-08 2021-01-08 Östersund-4 Tamara Skutnabb 1640/3 C 2 14.2 345ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se