Sanibel travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Sanibel travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Sanibel har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Sanibel har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Sanibel


Lördagens V75 på Åby utgjorde också årets största och mest prestigefyllda kuskmatch.STL Champions hade samlat fjolårets ..


Lördagens V75 på Åby utgjorde också årets största och mest prestigefyllda kuskmatch.
STL Champions hade samlat fjolårets mest framgångsrika lördagskuskar att göra upp om vem som är nummer ett.
På förhand såg chanserna ut att vara ganska jämnt fördelade, men när det väl gällde visade sig tre körsvenner stå i särklass.
Örjan Kihlström och Magnus A Djuse vann två avdelningar vardera, men fick ge vika för Lennartssons otroliga jämnhet bestånde av en seger och fyra andrapris.
- Jag har försökt många gånger och den här gången kändes det som att jag hade så bra hästar att det fanns en reell möjlighet. Det här är jättestort tycker jag i och med att det är en serie på hela året, att få stå här som vinnare med väldigt jämna och fina placeringar på mina hästar, mös Lennartsson sedan han avgjort genom att lotsa Indigo till andrapriset från ledningen i sista avdelningen.
Att dagen skulle utvecklas till en kamp mellan Kihlström och Lennartsson stod klart redan efter två avdelningar då man lagt beslag på tvillingplaceringarna.
Det började med att Lennartsson fann luckan från tredje inner bakom Rob T de Vlieger-tränade Kirby Starlake som vrålspurtade förbi Kihlström och Grappa Boy.
- Han skulle ha ett lopp i rygg och jag pratade med Rick (Ebbinge) som körde senast och sa att hästen var snabb. Det var han verkligen, de andra sprang också fort till slut, men min häst hade en helt annan frekvens- Det var häftigt, berättade Lennartsson.

Välbetalda tvillingar
Revanschen kom omgående då Lennartsson fintade Kihlström från start genom att fronta med Dixie Brodda, men valde att släppa ifrån sig kommandot till sin antagonist bakom Jim Oscarsson-tränade favoriten Is This Love – varpå duon höll sina placeringar in i mål.
Den som spelat tvillingar på Kihlström/Lennartsson belönades med över 70 gånger pengarna i vardera lopp, men det skulle bli ännu bättre…
Däremellan hann emellertid Joakim Lövgren blanda sig i händelserna genom att sätta dit egentränade Beachcomber efter att ha släppt ledningen sent och slagit av en tapper Al Pacino.
- En meter innan mål var Adrian (Kolgjini) först, det var precis på linjen som jag fångade in honom. Jag hade lagt på hästen norskt huvudlag idag och han blev lite skarp när han fick tryck första gången. Då ville jag köra i ledningen, men när han blev så het fick jag ta till plan B, förklarade Lövgren.
I nästa avdelning såg Lennartsson ut att återta kommandot, men fick se sig avslagen bakom ledande Ozak Vivantis som gick i mål med det norska huvudlaget sparat när han snuvades av störtdykande Imola Boko (ägd och numera även tränad av Viktoria Edvinson som gjorde sin blott fjärde start på egen licens) och Magnus A Djuse.
- Jag tyckte att hästen var så vinglig på upploppet att jag inte vågade dra ner den. Men det är klart att jag borde ha chansat när det skiljer en centimeter i mål. Det var lite surt, men hästen gjorde det väldigt bra, kommenterade Lennartsson som i efterhand ändå tog rätt beslut då en målgalopp skulle kostat championtiteln.
För Djuse var det perfekt timing då han kunde kliva ur sulkyn och vandra rakt in i festligheterna under Hästgalan för att ta emot priset som Årets Kusk.
När Lennartsson i näst sista avdelningen spurtade sig till grepp med storskrällen Raya Maya fick han se sig passerad av Kihlström bakom Jerry Riordans Sanibel.
- Hon kändes fin hela vägen och hade visat bra kapacitet tidigare. Per och jag var ju ganska lika inför det här, men han har ju en bra häst i sista avdelningen så vi får se vad som händer, konstaterade Kihlström sedan duons tredje Tvilling betalat 187 gånger pengarna.

Johansson komet och lärlingschampion
Lennartssons ”bra häst” var favoriten Indigo som han prydligt styrde till ledningen, bara för att åter få se sig infångad av en inspirerad 22-åring som stärkt av ovationerna i festlokalen sluggade förbi Claes Svensson-tränade King of Everything.
En slutstrid som emellertid inte visade sig spela någon roll för STL Champions eftersom Kihlström slutade i det slagna fältet.
- Det har varit en väldigt rolig dag och det var överraskande för mig att bli årets kusk, något jag är väldigt glad för. Det här var en okomplicerad häst och det kändes bra redan efter 50 meter då vi fick rygg på Indigo. Det var en riktigt snabb avslutning och starkt av hästen att kunna ta en längd, berättade Magnus A Djuse.
En annan av dagens stora vinnare var Gustav Johansson. Framröstad som Årets Komet levde han upp till alla förväntningar bakom Christoffer Erikssons segerstaplare Beauty Smart Face som skickades till ledningen från bakspår i STL Lärlingschampion.
- Jättekul. Jag blev precis prisad på galan och körde ut med stora förhoppningar. Det blev en tuff väg framåt, men hästen gjorde det jättebra. Hon är bara fyra år och orutinerad, men visar väldigt hög klass. Jag tycker att det här med trav är det bästa som finns och vill både kunna träna häst och köra lopp i framtiden, förklarade Johansson som säkerligen kan bli en utmanare till tre år äldre Djuse under många decennier framöver.
V75 betalade 172 739 kronor för sju rätt och av 128 vinnande system hade fler än 50 skapats med hjälp av Harry Boy.

Robin Johansson, Kanal 75


Storebror Dreambreaker sprang in över sex miljoner kronor under sin karriär och presenterade sig för den svenska publiken när han under elit..


Storebror Dreambreaker sprang in över sex miljoner kronor under sin karriär och presenterade sig för den svenska publiken när han under elitloppshelgen på Solvalla 2021 dundrade hem Montéeliten på världsrekordet 1.09,8. De fartresurserna har inte Silvertail (V75-2) visat upp, men hon har andra styrkor.
- Henriette Larsen sa efter att hon hade slutat fyra med henne för några starter sedan, att om hon var lika snabb som hon är stark hade hon varit världsmästare. Hon är en av de där hästarna som har mycket kraft men helt enkelt inte är någon sprinter. Hon maler på mer som en diesel, men numera handlar mycket om ”teknisk speed”, man behöver en kvick häst som kan ta en dit man behöver vara i loppen. Hon är alltid lite sen i de lägena men hon utvecklar och förbättrar den biten hel tiden, säger Jerry Riordan.
Uppgiften Silvertail ställs inför på Åbytravet under lördagen är ett stolopp över medeldistans. Med Magnus A Djuse i sulkyn startar hon från innerspår med 20 meters tillägg och klaffar det med positionerna är inte Jerry Riordan främmande för att femåringen kan dyka upp i segerstriden.
- Senast hade hon mycket kvar att ge men ingenstans att ta vägen till slut. Formen är bra och jag tror att om Magnus får ut henne från innerspåret och hittar rätt rygg har hon verkligen chansen.

Enklare motstånd vid segrarna
Stallkamraten Sanibel (V75-6) startar också inom V75. Hon ståtade med fyra raka segrar när året inleddes men nu har hon galopperat tre gånger i rad.
- Det är lite bekymmersamt. Kanske har Viktor (Rosleff) känt att han måste kräva lite mer av henne när motståndet har blivit hårdare? När hon vann mötte hon hästar som inte var i närheten av samma nivå. Då kunde hon köras utan att lägga i överväxeln. I träningen sköter hon sig fint och normalt är hon travsäker. Man måste bara veta hur hårt man kan pusha henne.
Felfri eller ej, Jerry Riordan tror inte att Sanibel är något segerbud när hon likt stallkamraten startar med 20 meters tillägg i ett stolopp.  
- Jag gillar henne verkligen men segrarna tog hon mot enklare motstånd efter perfekta resor. Hon behöver hjälp för att vinna den här typen av lopp, säger Halmstadtränaren och avslutar med att säga.
- Silvertail är mer typen som kan gå ut och göra en del av jobbet själv. Hon behöver inte lika mycket hjälp. Om jag skulle spela en av dem skulle jag spela på Silvertail.

Ola Johansson, Kanal 75


Aetos Kronos (V75-3) kom närmast från seger i Jubileumspokalen och en andraplats i EM för femåringar när en veterinärbehandling ..


Aetos Kronos (V75-3) kom närmast från seger i Jubileumspokalen och en andraplats i EM för femåringar när en veterinärbehandling gick fel hösten 2021. Efter ett rutinbesök där hästen fick antiinflammatoriskt medel uppstod komplikationer och han blev delvis förlamad i huvudet och fick problem med att andas med ena näsborren. Nu är sjuåringen frisk och har sedan återkomsten på tävlingsbanan gjort fem starter. De tre senaste i gulddivisionen och där har han skurit mållinjen som sjua, tvåa och trea.
- Han mår bra, känns bra och är glad. Fysiskt är han inte riktigt samma häst som tidigare och mentalt är han kanske lite mer av en äldre hingst, kanske inte helt övertygad om att ge allt. Men som jag har sagt många gånger, han har gjort sig förtjänt av att göra som han vill, säger Jerry Riordan.
Den här gången är det 1 640 meter som gäller och till skillnad från de tre senaste starterna ska hästen tävla med en så kallad amerikansk sulky. Dessutom är Magnus A Djuse tillbaka i sulkyn för första gången sedan det ofrivilliga tävlingsuppehållet.
- Nu blir det amerikansk sulky och innerspår och även om alla som har kört honom har gjort det bra verkar det som att det har gett lite extra när Magnus har suttit i sulkyn. Det blir intressant, säger Jerry Riordan och tar en konstpaus innan han fortsätter:
- Jag tror att hästen kommer att tävla bra. I sina senaste lopp har han fått göra mycket jobb och han hade kunnat vinna med andra resor. Han är inte hästen han var tidigare men han är fortfarande kapabel att vinna en gulddivision.

Svårt utmana storfavoriten
Jerry Riordan tar ut ytterligare fem hästar inom ramen för V75 hemma på Halmstadtravet. Det ligger jackpotmiljoner i potten och blir man ensam om att pricka in sju rätt beräknas belöningen uppgå till 44 miljoner kronor. Skulle Capriccio d’Amore (V75-1) skrälla i den inledande avdelningen och sänka omgångens största favorit Con Crowe, skulle utdelningen dra i höjden per omgående.
- Spår tolv över den här distansen (2 640 meter) kan vara bra för honom. Han har haft problem med galopper från låga nummer bakom bilen. Senast hade han innerspår och då dövade vi ner honom så mycket vi kunde. Med det här startnumret kommer det inte vara några sådana problem och vi kan gå tillbaka till de vanliga rycktussarna. Så han kommer vara mer alert och distansen passar honom, säger Jerry Riordan.
Att hästen kan räcka ända till seger tror emellertid inte hans tränare.
- Jag förväntar mig en bra insats av honom. Han är en stor och stark häst som jag tror att vi kommer få se i V75 under en lång tid framöver. Men jag säger inte att han kommer att vinna det här loppet. Jag tror inte att han kan slå Con Crowe.
Inte heller Lucifer Boko (V75-5) tillmäts någon reell segerchans av sin tränare.
- Jag tror att Gustav (Johansson) är reda att vinna men jag är inte lika säker på Lucifer. Han har ett dåligt startspår i en tuff klass och jag skulle inte använda honom som spik.

”Tror definitivt att han är med bland de tre”
I den näst sista avdelningen selar Jerry Riordan ut två hästar, Silvertail på startvolten och Sanibel med 20 meters tillägg.
- Sanibel har de bättre resultaten på sistone men det tror jag beror mycket på att Victor (Rosleff) har gett henne perfekta resor. Så jag tror att hennes form inte är riktigt så bra som den ser ut på pappret. Hästen är bra men det ser nog lite bättre ut än det egentligen är.
- Silvertail har tävlat bra och Dwight Pieters är en händig kille i volten. Från innerspåret tror jag att hästen kan göra det riktigt bra, ta ledningen och göra ett riktigt bra lopp.
Sist men inte minst ska Lorenzo Boko (V75-7) försvara Riordan-stallets färger.
- Han är en typisk fransk häst som hela tiden blir bättre. Han kan öppna men verkar tävla lite bättre bakifrån än i ledningen, även om han är helt okej i ledningen. Det är några bra hästar med i loppet men den här hästen gör oss aldrig besviken och jag tror definitivt att han är med bland de tre främsta om han inte har otur.

Ola Johansson, Kanal 75


Åtta V75® på nio dagar. På fredagskvällen drog V75 Winter Burst® igång med uppesittarkväll från Halmstad. Dear F..


Åtta V75® på nio dagar. På fredagskvällen drog V75 Winter Burst® igång med uppesittarkväll från Halmstad. Dear Friend gav sin tränare Marcus Lindgren och kusken Peter Ingves en tidig julklapp när hon vann Gulddivisionen som loppets enda sto. Hon visade ingen som helst respekt för grabbarna och dök till ledningen på några steg. Loppets favorit Aetos Kronos kom fram utvändigt varvet före mål och såg till att hålla farten upp. In på upploppet stod det och vägde, men Dear Friend vägrade ge sig och klev undan till en säker seger.
- Vilken jäkla häst. Jag är så glad för henne. Vi har hängt ihop sedan hon var tre år och det är inte slut än, sa hästens skötare Amanda Höyne.

Dubbel till Jerry Riordan
Jerry Riordan var nöjd med Aetos Kronos andraplats och han fick gruvlig revansch med en dubbelseger.
Donizetti inledde omgången med en femstjärnig prestation tillsammans med Kevin Oscarsson. Donizetti har styrkan som sitt vapen och det utnyttjade Oscarsson. Han körde fram utvändigt ledaren dryga varvet före mål och sedan höll Donizetti konkurrenterna efter sig hela upploppet ner.
- Det är en otrolig klass över honom. Jag vet att han alltid går in i mål och man kan alltid lita på honom. Han är inte orolig över ett upplopp, han vet om att han kommer att vara först, det är nog mer jag som är nervös , sa Kevin Oscarsson.
Victor Rosleff och Sanibel trivs tillsammans och är obesegrade tillsammans. Sanibel fick smyga med i ryggar och hade inga problem att gå undan till en lätt seger.
- Det känns bra. V75 på hemmaplan och köra så fina hästar blir man väldigt nöjd. Sanibel är en väldigt trevlig häst och lägger inte bort någon onödigt energi och är helt okomplicerad, sa Victor Rosleff.

Lucifer Sam på målfoto
Stefan Persson var inte nöjd med tempot i V75-5 med Lucifer Sam, tränad av Ola Samuelsson, och körde fram utvändigt ledande Lorenzo Boko 1200 meter före mål. Ledaren hade en halv längd tillgodo in på upploppet, men Lucifer Sam sög sig allt närmare och på mållinjen var det omöjligt att se vem som vann. Efter en koll med målkameran visade det sig att Lucifer Sam hade nosen först.
- Jag trodde inte jag kom förbi. Han är stark och rejäl och har väl inte världens bästa teknik, men har bra hjärta, lungor och inställning, sa Stefan Persson.

Tre skrällar
Thomas Uhrberg bjöd på en överraskning i V75-2 bakom Per Henriksens Jello W. Amazing Hazel blev het i ledningen och höll ett alldeles för högt tempo. Det gynnade Jello W. som fick ett perfekt lopp och hade avgjort loppet redan 200 meter före mål.
- Det kändes väldigt bra i sista sväng och jag hade mycket krafter kvar i det läget. Han var väldigt fin och gjorde sitt jobb, sa Thomas Uhrberg.
Skrällde gjorde också Run For Sebastian till hemmatränaren Håkan K Perssons stora glädje. André Eklundh körde på chans och i sista sväng blev det fritt fram och hans spurt bet klart bäst.
- Jag kan inte annat än vara imponerad av den här hästen. Han har ett sådant fruktansvärt löphuvud, sa Håkan K Persson.
Adrian Kolgjini avslutade omgången med Affinity Face som var en överraskning för de flesta spelarna. Affinity Face fick gå en rejäl avslutning i tredjespår sista 700 meterna och avgjorde utan pardon och såg till att det blev miljonutdelning på sju rätt.
Sju rätt betalar 1 134 887 kronor, sex rätt 6 913 kronor och fem rätt 450 kronor.
På lördag tar Winter Burst en paus innan det väntar sju dagar med V75. Nästa anhalt är Umåker på söndag.

Joakim Brundin, Kanal 75


 Intresset var nästan rekordstort. 103 fyraåriga ston anmäldes, men det finns bara plats för 72 när totalt sex uttagningar till S..


 Intresset var nästan rekordstort. 103 fyraåriga ston anmäldes, men det finns bara plats för 72 när totalt sex uttagningar till Stochampionatet avgörs på Axevalla under fredagskvällen.
De två främsta från varje uttagning tar en plats i den prestigefyllda finalen som körs på samma bana den 24 juli, då med ett förstapris på 1,2 miljoner kronor.
Vinnaren av Drottning Silvias Pokal och Stosprintern, Chebba Mil, är Italienfödd och kan därför inte vara med, men i övrigt samlas kullens största stjärnor. Däribland räknas Deborah S.H, som var tvåa i Drottning Silvias Pokal, Glamorous Rain som var trea i samma lopp och vann Breeders Crown som treåring, Stosprintern-tvåan Imhatra Am och oaksvinnaren Lara Boko.

Stochampionatet, uttagningslopp 1
2640 auto:
1. Zally Gel – Kajsa Frick
2. Ad Astra – Morgan Ivarsson
3. Global Collection – Mats E Djuse
4. Lara Boko – Mika Forss
5. Wilda Knight – Claes Sjöström
6. Aranka Face – Örjan Kihlström
7. Invidia – Daniel Wäjersten
8. Elena K.J – Robert Bergh
9. Biscuit – Thomas Uhrberg
10. Lilliannes Love – Kevin Oscarsson
11. Olga Tooma – Magnus A Djuse
12. Affinity Face – Adrian Kolgjini

Stochampionatet, uttagningslopp 2
2640 auto:
1. Black Magic Eyes – Erik Adielsson
2. Glamorous Rain – Örjan Kihlström
3. Kathrine S.H – Markus B Svedberg
4. Ain’t Misbehavin – Mika Forss
5. Donna Summer – Carl Johan Jepson
6. Island Smart – Tomas Pettersson
7. Islay Mist Sisu – Per Nordström
8. Great Skills – Daniel Wäjersten
9. Athena Face – Adrian Kolgjini
10. Icicle Am – Linus Lönn
11. Dior Lilly – Mats E Djuse
12. Mahjestica B.B – Magnus A Djuse

Stochampionatet, uttagningslopp 3
2640 auto:
1. Pretty And Evil – Mattias Djuse
2. Loaded Leila – Markus B Svedberg
3. Imhatra Am – Mats E Djuse
4. Global Creation – Johan Untersteiner
5. Kungfu Lady – Björn Goop
6. Identity – Erik Adielsson
7. Lyckans Loes – Örjan Kihlström
8. Sanibel – Jimmy Dahlman
9. Denali Doc – Nicklas Westerholm
10. Zelma Laday – Morgan Ivarsson
11. Chatty Kronos – Magnus A Djuse
12. Indira Split – Andreas Lövdal

Stochampionatet, uttagningslopp 4
2640 auto:
1. Al’s Boozy Suzy – Thomas Uhrberg
2. Kashmir River – Petter Lundberg
3. Polar Operation – Jorma Kontio
4. Kentucky Derby – Mats E Djuse
5. Bright Crystal – Björn Goop
6. Isabelle Cash – Erik Adielsson
7. Al’s Starlicious – Magnus A Djuse
8. Conrads Anette – Kim Eriksson
9. Darlington Fame – Markus Niklasson
10. Felicia Zet – Örjan Kihlström
11. Geisha Brick – Andreas Lövdal
12. Cintra – Robert Bergh

Stochampionatet, uttagningslopp 5
2640 auto:
1. Roubine – Björn Goop
2. Eliza Turf – Fredrik B Larsson
3. Golden Rain – Johan Untersteiner
4. Rezorb Hangover – Ulf Ohlsson
5. Deborah S.H – Thomas Uhrberg
6. Global Countess – Stefan Persson
7. Ninja Zon – Markus Niklasson
8. A Girl Has No Name – Magnus A Djuse
9. Sangria Pellini – Michael Nimczyk
10. Swept Wing – Per Lennartsson
11. Succession – Örjan Kihlström
12. Rihanna W.I – Jorma Kontio

Stochampionatet, uttagningslopp 6
2640 auto:
1. Japiro Queen – Markus Niklasson
2. Global Celebrity – Magnus A Djuse
3. Ninepoints Candy – Mika Forss
4. Moon On Baroda – Claes Sjöström
5. Stepping Dreamgirl – Carl Johan Jepson
6. Senorita Tokio – Ulf Ohlsson
7. M.T Ravishing – Björn Goop  
8. Hard Landing – Per Lennartsson
9. Beawinner – Emilia Leo
10. A Perfect Face – Adrian Kolgjini
11. Lacille Boko – Erik Adielsson
12. Faeza Zet – Örjan Kihlström

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Lördagens V75 på Åby präglades av kuskmatchen V75 Champions där de 15 mest framgångsrika kuskarna på V75 2021 gjorde upp ..


Lördagens V75 på Åby präglades av kuskmatchen V75 Champions där de 15 mest framgångsrika kuskarna på V75 2021 gjorde upp i sex lopp inom V75.
Inför V75-7, som var det sista loppet i V75 Champions, låg Örjan Kihlström trea bakom Mika Forss och Magnus A Djuse.
Örjan Kihlström satt bakom Jörgen Westholm-tränade favoriten Strong Heartbeat i den sista avdelningen och en seger i loppet skulle samtidigt ge honom triumfen i den prestigefyllda kuskmatchen. Örjan Kihlström lyckades hålla upp ledningen från innerspåret bakom startbilen och han och Strong Heartbeat lyckades sedan försvara sig hela vägen hem även om Bear Time och Carl Johan Jepson avslutade vasst till andrapriset.
- Det är kul att det gick vägen. Jag har försökt några år, så det var roligt att lyckas, sa stjärnkusken som även fick kommentera spelet V75 och dess betydelse för svensk travsport.
- Jag är ingen spelare, men det är ett otroligt intresse kring V75. Man kan göra system på jobbet, även de som inte är jättebra kan vara med på ett andelsystem och det går att spela Harry Boy. Man behöver inte vara någon superspecialist för att vara med att spela V75. Samtidigt är det ett bra spel för storspelarna också har man ju förstått, det passar liksom alla.

Slutställning V75 Champions:
Örjan Kihlström 76 poäng, Johan Untersteiner 66, Mika Forss 65, Carl Johan Jepson 62, Björn Goop 59, Flemming Jensen 59, Jorma Kontio 58, Per Lennartsson 58, Magnus A Djuse 56, Stefan Persson 54, Mats E Djuse 41, Erik Adielsson 38, Adrian Kolgjini 21, Robert Bergh 19, Ulf Ohlsson 18.

Dubbel för Forss och Dahlén
Flemming Jensen sladdade länge i kön tillsammans med Carna Sensei från sitt utgångsläge med 40 meters tillägg i V75-1. På sista långsidan fick det åttaåriga stoet anfallsorder och det bet bra ute i tredjespår och sedan visade hon härlig styrka när hon kämpade sig till segern över upploppet och höll undan för Cash And Carry som avslutade vasst.
Mika Forss var offensiv i V75-2 över dryga tre kilometer och 2 300 meter från mål körde han till sig ledningen med andrahandsfavoriten Beckham. Väl i spets handlade det om spel mot ett mål för den femårige hingsten som tränas av Magnus Dahlén.
Mika Forss dominerade även V75-3 från ledningen med en häst från Magnus Dahlén formstarka stall. Femåriga stoet Donna är därmed fortsatt obesegrad felfri efter sju starter i karriären.

Spetsvinnare
Sanibel var lite av lördagens stallskrik på Åby och andra raka årssegern blev väldigt enkel sedan Magnus A Djuse kört till ledningen 1 400 meter kvar i V75-4. Väl i spets hade Magnus A Djuse full kontroll och det såg nästan retfullt enkelt ut när Sanibel stack undan över upploppet. Jimmy Dahlman tränar det fyraåriga stoet.
Behind Bars var stor favorit i V75-6 tillsammans med sin tränare Johan Untersteiner i sulkyn. Det blev också en mycket bekväm favoritseger efter en resolut styrning till spets efter 500 meter.

 

Simon Helm vann V75 Ungdomschampion
V75 Ungdomschampion avgjordes i ett enda lopp och när krutröken skingrats i V75-5 stod Simon Helm i vinnarcirkeln efter att han lotsat Letthecowboysride till karriärens första seger i tolfte starten.
Fyraårige Letthecowboysride hade avgjort tidigt på upploppet och Simon Helm kunde bjuda på en härlig segergest med vänsterarmen. Svante Ericsson tränar vinnaren.
Sju rätt på V75 gav 9 866 kronor, sex rätt 129 kronor och fem rätt 17 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2021-09-22 2021-09-22 Solvalla-6 Torbjörn Jansson 2140/1 A 0 16.1 163
2021-08-09 2021-08-09 Färjestad-7 Björn Goop 2140/5 B 5 15.7g 17
2021-07-02 2021-07-02 Färjestad-2 Björn Goop 2140/7 B 7 15.3 33
2021-06-22 2021-06-22 Solvalla-1 Björn Goop 2140/9 A 3 15.2 17
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-2 Björn Goop 2140/3 B 2 15.7 35
2021-05-19 2021-05-19 Åby-1 Carl Johan Jepson 2140/7 D 3 15.9 76
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-11 Victor Rosleff 2160/7 C 1 15.1 54
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-10 Victor Rosleff 2640/7 C 1 14.8 50
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-8 Victor Rosleff 2140/5 C 1 14.0 31
2022-11-21 2022-11-21 Halmstad-2 Gustav Johansson 2140/11 C 1 14.5 161
2022-11-08 2022-11-08 Jägersro Trav-4 Gustav Johansson 2160/6 C 7 14.8 43
2022-10-27 2022-10-27 Åby-10 Dwight Pieters 2160/12 A 1 14.7 30
2022-09-23 2022-09-23 Solvalla-4 Per Lennartsson 2140/10 C str
2022-09-06 2022-09-06 Eskilstuna-6 Jimmy Dahlman 2140/9 C 0 14.0 173
2022-08-07 2022-08-07 Dannero-6 Jorma Kontio 2160/10 B str
2022-07-28 2022-07-28 Gävle-7 Mats E Djuse 1640/1 C 4 12.7g 234
2022-07-15 2022-07-15 Axevalla-6 Jimmy Dahlman 2640/8 C 0 15.7g 1695
2022-07-05 2022-07-05 Solvalla-8 Björn Goop 2140/11 C 6 13.8 326
2022-06-25 2022-06-25 Rättvik-7 Jimmy Dahlman 2140/4 D 0 13.5g 1193
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-7 Jimmy Dahlman 2140/8 C 6 14.1 600
2022-03-26 2022-03-26 Solvalla-3 Jimmy Dahlman 2140/3 D 0 14.4g 470
2022-03-12 2022-03-12 Åby-10 Jimmy Dahlman 2140/1 D 4 14.3 74
2022-02-12 2022-02-12 Åby-8 Magnus A Djuse 2140/2 C 1 16.7 27
2022-01-28 2022-01-28 Romme-5 Jimmy Dahlman 2140/11 B 1 17.1 65
2023-03-25 2023-03-25 Solvalla-8 Mats E Djuse 2160/12 C 0 14.1g 308
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-8 Simon Helm 2180/14 B 4 15.1 80
2023-02-11 2023-02-11 Åby-10 Örjan Kihlström 2160/12 C 1 14.4 92
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-10 Victor Rosleff 2160/11 C 0 19.1g 159
2023-01-28 2023-01-28 Halmstad-10 Victor Rosleff 2160/14 C 4 15.4g 140
2023-01-14 2023-01-14 Kalmar-11 Victor Rosleff 2140/2 D 0 g 106ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se