Sambuco travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Sambuco travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Sambuco har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Sambuco har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Sambuco


V75-11 Nahar har varit hemma en dryg vecka och har tagit resan bra. Han gick ett lättare jobb i lördags och var jättefin. Han tycker fortfarande ..


V75-1
1 Nahar har varit hemma en dryg vecka och har tagit resan bra. Han gick ett lättare jobb i lördags och var jättefin. Han tycker fortfarande att det är kul att tävla och han kommer säkert att göra bra ifrån sig igen. Innerspåret är ganska bra på Bjerke och för Nahars del är det en klar fördel. Han har lärt sig öppna allt bättre och klaffar det ska han ses med chans. Vad det gäller balansen får vi avvakta banan, säger Preben Sövik i Robert Berghs stall.
2 Love Voice valde vi bort trekilometersloppet med (utanför V75). Valde guldloppet så att hästen ska slippa gå ute i tredjespår hela vägen. Motståndet är knallhårt men han är platsaktuell med tanke på att spåret och formen är bra. Han går med aluminumskor fram och järnskor bak. Dessutom med ett norskt huvudlag, säger Jan-Kristian Överdal.
3 Nato Dream håller riktigt bra orm. Allt är som det ska i träningen och spåret passar perfekt eftersom han är snabb från start. Nu är han väl inte så pass bra att han kan vinna, men trea-fyra kan han nog vara om det klaffar. Inga ändringar om banan är ok, säger Marcus Schön.
4 Thai Broadway är riktigt bra i ordning och senast fick han aldrig chansen och hade mycket krafter kvar. Hästen är snabb från start och jag kan tänka mig att Björn laddar från start och kör för ledningen. Skulle han komma dit kör han nog där den här gången. Thai Broadway är så pass bra för dagen att han kan vinna även om vi har stor respekt för Ivar Sånna. Banunderlaget bestämmer balansen, förhoppningsvis kan vi köra barfota, säger Anton Sverre i Björn Goops stall.
6 Call Me Hanover gör sin första start efter paus på onsdagen så den insatsen måste kollas. Tränar bra i alla fall och formen är fin. Det blir norskt huvudlag, barfota fram och jänkarvagn. Målet är att få med sig så mycket pengar som möjligt, säger Anders Lundström Wolden.
7 Winmecredit har fått två lopp efter ett uppehåll och höjer sig formmässigt från gång till gång. Nu blev det ett dåligt spår mot bra hästar. Jag är nöjd om han kommer till och gör ett bra lopp men han är inte mer än fjärde- eller femtehäst för mig. Vi ändrar inget, säger Frode Hamre.
9 Ivar Sånna har fått ett helt okej spår. De andra får köra om täten och så får vi se vilken position det blir för hans del. Ivar Sånna är oförändrat fin i träningen och kommer att prestera lika bra som han gjort på slutet. Det blir en vanlig sulky, och så hoppas vi kunna köra honom utan skor bak. Han är bäst med den balansen. Han ska ses med segerchans, säger Frode Hamre.

V75-2
1 Calizza Boko är verkligen rätt sorts häst och hon har allt en bra häst ska ha. Hon går fortfarande med träningsbalans och det blir spännande att se när vi kan lätta henne, men det är inte aktuellt ännu. Hon är fin i träningen och det enda frågetecknet är spåret som inte passar henne eftersom hon inte är snabb ut. Nu kör Örjan och han brukar lösa det mest och klaffar det är hon bra nog att vinna. Hon ska ut på en långresa för första gången och det vet man aldrig hur det går, men hästen är cool och det ska hon fixa, säger Marcus Schön.
2 Herakleitos F. var bra senast och han hade inte startat på några veckor och behövde det loppet för att komma i toppform. Hästen känns fin efteråt och har ett passande spår. Jag tror att han kan vara med ganska långt framme för han börjar hitta rätt och kapacitet han alltid visat sig ha. Han gick barfota runt om senast och gör så igen om banan tillåter, säger Lars I Nilsson.
3 Ragazzo da Sopra vann lätt senast och han blir bara bättre och bättre för varje start. Hästen är bra för klassen och kan öppna bra bakom bilen. Det som oroar lite är att han är lite bekväm och att Björn inte får ha körspö kan vara ett minus. Hästen duger och ska streckas och vad det gäller balansen beror det på hur banan ser ut, säger Anton Sverre.
4 Tracy Kosmos galopperade i sväng på Momarken och det kunde ha blivit seger utan felet. Möter några bra svenska hästar den här gången. Seger är kanske för mycket att begärt men tredje-fjärdehäst kan hon vara. En spännande outsider. Hon går med aluminiumskor som vanligt, säger Magne Sövik.
5 Walentino har varit ett äventyr så här långt och jag har aldrig vunnit ett lopp så lätt som senast. Hästen är snabb från start och det är troligen bara Herakleitos F. som kan kan hindra oss att ta ledningen. Kommer till spets är planen att köra där, men inte till vilket pris som helst. Jag har segerambitioner. Barfota runt om och norskt huvudlag, säger Göran Antonsen.
6 Muscle Salt har varit sämre i två starter i rad. Han saknar den rätta speeden och måste höja sig ett par hack till den här starten för att kunna räcka till seger. Så han måste visa bättre takter innan vi vågar tro på honom igen. Skor och vanlig sulky, säger Frode Hamre.
7 Mr Creation har utvecklats mycket på sistone. Näst senast slog han mycket bra fyraåringar på Bjerke. Gången efter var han också bra, men inte lika fin som gången innan och nu har han fått ta igen sig ett tag. Han kommer att vara bättre den här gången och jag tror att han duger bra. Spåret är lite långt ut och på Bjerke kommer svängen fortare och det finns risk för trafikproblem. Hästen är snabb från start och jag måste ju framåt. Jag tror han duger bra och han går med skor som tidigare, säger Marcus Hultman.
9 Sambuco blir bättre och bättre och jag är säker på att han kommer att göra en bra insats igen. Han är missgynnad av att jag inte får ha körspö i Norge. Trots det tycker jag att han tillhör A-hästarna i loppet. Han måste gå med bakskor på lördag, säger Peter Untersteiner.
10 Velocity de Vie var jättebra senast och han har en lite märklig stil och gör alltid sitt bästa. Han kommer att gå framåt med det loppet i kroppen och bakspår för hans del gör inte så mycket eftersom han inte är speciellt snabb från start. Calizza Boko är den bättre av våra och Velocity de Vie slår ur underläge och vi hoppas på fina pengar. Inga ändringar är planerat i dagsläget, säger Marcus Schön.
12 Muscleman O. Träbar fint och är i form. Spåret dämpar dock förväntningarna och jag är nöjd med en matlapp. Han ska gå barfota runt om, säger Anders Lundström Wolden.

V75-3
1 Thai Goodwill fick ett snällt lopp senast och behövde bara speeda sista biten. Hon har fått ett perfekt utgångsläge och för första gången kommer vi att utrusta henne med ett helstängt huvudlag. Det är många fina ston med men hon är bra själv också. Hon ska åtminstone gå utan framskor. Kanske river vi av henne alla skor, det bestäms först när vi ser banan på lördag, säger Magnus Teien Gundersen.
2 Treasure Kronos har svarat för två kanonlopp i rad efter paus. Senast fick hon trava utan rygg och fullföljde starkt. Hästen känns jättefin i jobben efter det och har ett bra spår och är snabb från start. Hon är allround och vi ändrar inget och tror mycket på henne den här gången, säger Anderas Lövdal i Jerry Riordans stall.
3 Charisma K.W. är vi spända på att se hur hon står sig mot de här konkurrenterna. Har gått i mål med krafter sparade i de två senaste loppen och det anser jag vara en fördel. Snabb från start och kommer att gå barfota, och med antingen norskt eller helstängt, säger Charlotte Myren Tuverud.
5 Angelina D.K. är en jättefin häst som alltid gör sitt bästa. Hon har varit med i de danska årgångsloppen för ston och är ett av de bättre. Hon är stark och går alltid in i mål. Nu är det kort distans och det missgynnar henne lite. Kan vi ta en plats är det bra gjort mot dom här hästarna. Vi ändrar inget, säger Jeppe Juel.
7 Otrobanda skulle ha startat förra onsdagen, men då slog vintern till i Stockholm och hästarna som var på väg blev stående i kö i flera timmar. Dom fick vända hem sent på kvällen och det blev ett långt dygn för dom. Otrobanda har inte fått de förberedelser hon ska ha haft och nu får jag köra ett lite tuffare jobb med henne i stället. Hästen känns fin och hon gör sällan ett dåligt lopp. Spåret är lite för långt ut för att jag ska vara nöjd, tillåter banan blir det barfota igen, säger Peter Untersteiner.
8 Caresse har varit bra i stort sett hela året och tagit sig till flera finaler i årgångsloppen. Hon gick bra senast och håller formen. Från det här läget blir det svårt att komma till och vi ligger lite lågt och även för hennes del gör vi inga ändringar om banan är fin, säger Anton Sverre.
9 Valla d’Estino fick en lugn genomkörare efter paus senast på Sörlandet. Hästen är kraftigt på gång och spåret är kanon. Kanske plockar vi framskorna om banan är bra, annars inga ändringar. Det är svårt att värdera vinstchansen mot så här många bra hästar. Men hon är bra själv också. Hoppas på tempo och full körning till slut. Outsiderchans, säger Preben Haagensen.
10 Gematria vann enkelt senast mot bra hästar och visade att formen sitter i. Har dessvärre dragit ett dåligt spår mot fina ston och därifrån är vi lite utlämnade åt vad de andra hittar på. Ska gå barfota efter fyra lopp med skor. Hon är platsaktuell men kan också vara med och kämpa om segern om allt löser sig under vägen, säger Frode Hamre.

V75-4
1 Armani V.P. Har utvecklats en hel del på sistone. Senast slog han de bästa fyraåringarna i Danmark. Jag är fortsatt väldigt nöjd med hästen och vi fick ett perfekt spår. Han kan knappast ta ledningen, men vi lär ju få ett bra lopp och han ska ses med chans. Det blir optimal balans, säger Jeppe Juel.
2 Love Spin möter tufft motstånd men har ett perfekt spår och håller toppform. Han kan gå snabbare än visat och kan vara på en plats bland de tre med klaff. Troligen helstängt huvudlag och skor runt om, säger Amanda Robertsen.
3 Wizard Of Ousse gör bra lopp hela tiden och är i fin form. Han har tävlat barfota i de två senaste starterna men fungerar fint med skor också om banan skulle kräva det. Han kan spurta ner alla om han får ett bra rygglopp. Klaffar det ska han ha en bra vinstchans, säger Oddmund Wallevik.
4 Jacuzzi O. håller fin form. Var kanske sämre på Forus 8 november men var då nyskodd och det kan vara förklaringen. Han går med helstängt för första gången på länge och vi satsar på att komma oss till sargen. Inga stora segerambitioner men en plats bland de fyra er realistiskt. Går utan skor om banan tillåter, säger Tor Olaf Halle.
5 Gigant Star har varit bra länge och är i fortsatt strålande form. Var kanonfin vid segern näst senast. Upp en klass nu och möter många jättebra svenskar. Jag blir överraskad om han vinner och det är nog bara en slant som gäller. Inga ändringar, säger Björn Steinseth.
6 Rigel L.B. är i toppform och har varit fin i träningen efter segern senast på Färjestad. Det är lite vingelrisk härifrån, hoppas att de kör hårt där framme. Plockar många på slutet och kan även vinna med maxklaff. Barfota och jänkarvagn, säger Per Ludvig Nilsen.
7 Avery ska få prova printerdistans för första gången. Svarar för fina prestationer hela tiden. Hoppas på hårt tempo så att vi kan köra till slut. Vi ändrar inget. En outsider, säger Kjetil Helgestad.
8 Emir La Brousse vann enkelt senast trots att han fick gå i dödens till slut över 3100 meter. Matchar motståndet på sin kapacitet men det blir svårt att vara med i striden från det här läget. Ska troligen gå med skor och vanlig sulk som senast, säger Magnus Teien Gundersen.
9 Chief Orlando blev utsvarad senast och levererade en god insats på nytt som trea. Här möter han äldre hästar och får inte utnyttja sin startsnabbhet. Jag tror att vi hittar vinnaren på något av de fem innersta spåren men min häst kan vinna med klaff. Tror vi kör med helstängt huvudlag trots bakspåret och med fyra lätta skor och jänkarvagn, säger Frode Hamre.
10 Dex Dexter kommer ut efter uppehåll då han behandlats men formen är lika bra som innan. Hästen är bäst i spets och från det här spåret blir det att köra för en så bra slant som möjligt. Inga ändringar, säger Kjetil Helgestad.
11 Mad Lee svarade för ett bra lopp senast och han håller fin form. Det har visat sig att han är klart bäst när han är med där framme, helst i ledningen och från det här läget ligger jag lågt. Han kommer att gå med skor, säger Lars I Nilsson.
12 Pokemon Ås har ruskigt fin form för dagen. Han avslutade vasst senast och hade full fart genom mål och tussarna kvar i öronen. Läget är dåligt och högst troligt blir det skor på nu och det är ett litet minus och blir banan lös är det än värre, säger Marcus Lindgren.

V75-5/Top 7
1 Navigator Sib hade inte sin bästa dag senast utan att vi riktigt vet varför. Han känns bättre i jobben igen och har fått ett spår där han kan smyga med och förhoppningsvis tjäna lite pengar. Att han ska vinna känns långsökt. Om banan tillåter kommer han att gå barfota fram, säger Oskar J Andersson i Jörgen Westholms stall.
2 Tripolini V.P. startade senast i Frankrike och det blev lite för tufft för honom. Resan blev jobbig och hästen var helt enkelt lite sliten. Han känns perfekt i jobben och spåret är de bästa vi kunde få och jag räknar med att vi är med där framme. Det blir inga ändringar, säger Jeppe Juel.
3 Fossens Bonus är i fin författning och behöver ett lopp i kroppen innan V75-finalerna. Han fick ett bra spår och ha visat att han kan öppna snabbt även om han inte är någon raket de första stegen. Kort distans har han inte provat så många gånger, men jag tror att han kommer bli en vass sprinter med tiden och det hanterar han utan problem. Han ska räknas igen och jag är lite sugen att testa ett norskt huvudlag, det bestämmer jag efter värmningen, det blir skor bak den här gången, säger Magnus Jakobsson.
4 Strong Forte satt fast i den senaste starten och formen är oförändrat bra. Möter måga bra hästar här men kanske kan vara med och snusa på en plats bland de tre. Det blir inga utrustningsändringar, säger André H. Stensen.
5 Time Machine börjar hitta formen efter ett långt skadeuppehåll. Han känns allt smidigare och är snabb från start och från det här spåret får Johnny trycka av honom från start. Time Machine bör kunna vara med där framme även om det är bra hästar emot och tillåter banan blir det barfota runt om och troligen jänkarvagn, säger Oskar J Andersson i Jörgen Westholms stall.
6 Big City Rambler håller okej form men möter tufft motstånd och vi får sikta in oss på en matlapp i första hand. Han går med skor på alla fyra och norskt huvudlag, säger Trond Gjervan.
7 Orion Tilly var strålande bra senast och han har visat sig vara på gång på slutet. Nu fick vi ett dåligt spår och behöver en del tur härifrån. Målet är att köra snällt men det är inte lätt från spår sju. Han ska med vid gardering. Det blir inga ändringar, säger Peter Untersteiner.
8 Global Oracle är aktuell för lite pengar från ett dåligt spår mot bra hästar. Tävlar med skor runt om och norskt huvudlag, säger Hans Christian Holm
9 Next To None Sib är beundransvärd och visar inga ålderskrämpor. Han känns fin och vi siktar på finalerna veckan efter. Han behöver en genomkörare och bakspår kan av den anledningen vara bra. Naturligtvis kör vi för att vinna och klaffar det ska han kunna vara långt framme. Han går barfota om banan tillåter, säger Anton Sverre.
10 Gross Wight är betydligt bättre än raden. Vi har kört snälla lopp med honom och hästen känns ruskigt fin. Han möter bra hästar, men man ska inte nonchalera honom och Gross Wight är en outsider och vad jag vet ändrar vi inget, säger Marcus Schön.
11 Special Evoy är i sitt livs form. Senast satt han fast bakom Ivar Sånna med mycket krafter sparade. Har fått ett hopplöst spår och alla segerfunderingar har försvunnit. Härifrån är det pengar som gäller. Inga ändringar, säger Frode Hamre.
12 Bruno di Quattro är liksom Special Evoy bortlottad. Det finns små möjligheter att räcka ändra fram över sprinterdistans från sådana här lägen.En bra slant på sin höjd. Inga ändringar, skor och vanlig sulky, säger Frode Hamre.

V75-6/DD-1
1 Akermann körde jag lite för sent med senast och jag var jättenöjd med hans prestation. Hästen har utvecklats mycket på slutet och känns fortsatt fin i träningen. Spåret är perfekt och jag smyger med och hoppas tjäna fina pengar, han möter lite för bra hästar för att ha någon segerchans. Akermann går optimalt utrustad igen, säger Jeppe Juel.
2 Dragster var bra senast och jag tror att han kommer att vara ännu lite vassare den här gången. Hästen är snabb från start och vad det gäller distans är han väldigt allround. Det är ett bra lopp och flera som kan öppna vasst. Dragster har ett bra spår och jag tycker att han ska räknas. Jag hoppas kunna köra barfota, i alla fall fram, säger Roger Malmqvist.
4 Poet Broline var bra senast och Johan kände redan i värmningen att hästen var laddad. Gången innan var han dålig och trivdes inte på banan helt enkelt. Poet Broline är snabb från start och gillar distansen och ska räknas. Målet är att komma till ledningen och om jag kommer dig så är min plan att köra i ledningen och jag ändrar inget, säger Peter Untersteiner.
5 Saturday Mornings skulle ha startat i stoloppet (utanför V75) men kom inte med. Hon är mycket bättre än raden och har varit kanonbra på slutet utan att det klaffat. Möter några av de bästa men är tillräckligt bra för att tjäna fina pengar. Hon ska gå barfota fram, för första gången i min regi, säger Frode Hamre.
6 Tango Negro var inte som bäst senast och troligen berodde det på den långa resan till Italien. Han känns fin i jobben och börjar komma igång igen. Nu fick han ett spår lite långt ut och hästen är lite svårbedömd för dagen varför vi ligger lite lågt, säger Anderas Lövdal i Jerry Riordans stall.
7 Ultimate Photo behövde loppet på Sörlandet i den senaste starten. Han gick bra efter galopp då och jag tror att formen är på väg i topp. Han är bäst i spets eller på kortspeed. Han ska testas med en lättare framsko nu. Är nöjd med en slant, säger Jan Kristian Waaler.
8 Pajas Face håller bra form och han har varit ute i tuffast möjliga lopp på sistone. Nu är spåret iskallt och vi får hoppas att Johnny kan hitta ner någonstans. Jag ligger lågt och Pajas Face går utan skor bak om banan tillåter detta, säger Lars I Nilsson.
9 Cruzado dela Noche har svarat för två kanonlopp i rad och det är en topphäst helt enkelt. Senast körde dom loppet lite i halsen på honom och han vann med en hel del krafter kvar. Spåret är väl ok, det kunde varit värre och visst ska han ses med bra chans igen. Han går med all säkerhet med samma balans och vad det gäller huvudlag avvaktar vi, säger Marcus Schön.
10 Twister Bi var strålande bra senast i Örebro när han öppnade första varvet på 1.10,5 och fullföljde strålande som tvåa. Han har lugnat ner sig en del och bakspår kan passa den här gången och han behöver inte laddas så mycket från start. Twister Bi är så pass bra att han kan vinna om det klaffar lite och vi ändrar inget om banan är bra, säger Anderas Lövdal i Jerry Riordans stall.

V75-7/DD-2
1 Stan Libuda har god form och har ett bra lopp på pappret nu. Hästen är startsnabb och det blir att satsa på att leda det här loppet från start till mål. Det blir barfota runt om för första gången om banan tillåter det. En bra segerchans, säger Anders Lundström Wolden.
2 Mr Hot Shot var bra senast och hästen håller bra form. Han är ganska snabb från start och han är ganska tuff av sig. Spåret är perfekt och jag blir inte överraskad om Mr Hot Shot är med där framme. Jag planerar inga ändringar, säger Lars I Nilsson.
3 Say That Again var vi jättenöjda med senast. Hästen håller bra form och har fått mycket passande förutsättningar. Say That Again har visat att han duger på V75 och han ska räknas som ett tidigt segerbud. Även här får vi avvakta balansen beroende på hur banan ser ut, säger Anton Sverre.
4 Valokaja Hindö ska ut mot fina hästar men är bra själv också och har aldrig gjort ett dåligt lopp. Han har fått ett bra spår och går alltid till mål. Han är platsaktuell och ska med på V75-kupongen. Han går utan framskor och med jänkarvagn som vanligt, säger Magnus Teien Gundersen.
5 Tooltime galopperade i sista sväng på Sörlandet i lördags men gick bra ändå och ska vara förbättrad med det loppet i kroppen. Kan inte alla svenska hästar men tror att min häst ska vara bland de tre. Går som vanligt utan skor, med norskt och vanlig sulky, säger Anette Skårnes.
6 Zigge Silvio var inte fräsch senast och galopperade. Han har blivit renoverad efteråt och känns fin i jobben. Formen är ett litet frågetecken och jag siktar på ett snällt upplägg. Inga ändringar, säger Peter Untersteiner.
7 Nose Gear var bra senast och det var ett fall framåt. Han är väl ingen vinnare i det här loppet, men skulle han komma ner på innerspår och få ett lopp i den främre träffen kan han nog vara rätt långt framme även om det knappast räcker till seger. Vi planerar inga ändringar, säger Marcus Schön.
8 Blue Star Champion var jag nöjd med i comebacken. Han stannade till när jag ryckte huvan och det var första gången jag gjorde det och det fungerade inte. Jag hade inte tränat honom så tufft innan och hästen kommer att vara betydligt bättre den här gången. Jag körde ett jobb med honom i måndags och han kändes kanonfin. Tyvärr har vi fått ett dåligt spår vilket drar ner förhoppningarna. Jag har inte gett upp och tycker att Blue Star Champion är en outsider för han är bra för klassen. Nu blir det en fast huva, i övrigt inga ändringar, säger Svante Ericsson.
10 Conny Sisu har inte startat på ett tag. Han var i för bra form ett tag och galopperade bort sig några gånger. Han blev lite sliten och har fått ta igen sig ett tag. Jag är nöjd med honom i jobben och kommer med en häst som är väl förberedd. Jag tycker att Conny Sisu är bra för klassen och blir inte förvånad om vi är långt framme. Tillåter banan blir det barfota runt om, säger Veijo Heiskanen.
11 Unity Knick var jag jättenöjd med i comebacken senast i Kalmar. Han fick ett tufft sista varv utan rygg och höll farten starkt in i mål. Jag hade inte tränat honom så tufft innan och han ska gå framåt en hel del med det loppet i kroppen och han känns betydligt piggare i jobben. Tyvärr fick vi ett dåligt spår och det drar ner chansen avsevärt och jag får hoppas på turen, hästen duger bra i klassen. Förhoppningsvis går det att köra barfota runt om, säger Christoffer Eriksson.
12 Codebreaker är behandlad efter senaste starten. Han tränar fin igen och har inte tappat någon speciellt vad det gäller formen. Nu är han helt bortlottad och han får smyga med och jaga pengar i första hand. Vad det gäller balansen får vi avvakta banan, förhoppningsvis går det att köra barfota, säger Preben Sövik i Robert Berghs stall.

Kanal 75


Gulddivisionen i Eskilstuna blev en enkel match för Propulsion. Omgångens största favorit i dubbeljackpoten såg dunderfin ut när han ..


Gulddivisionen i Eskilstuna blev en enkel match för Propulsion. Omgångens största favorit i dubbeljackpoten såg dunderfin ut när han närmast joggade ifrån till seger. Efter att ha börjat i andra par utvändigt så gav sig Örjan Kihlström iväg 1300 meter kvar och övertog ledningen efter ett varv. Sedan var det lugna gatan. Nadal Broline kom med en kraftfull attack ute i spåren runt slutkurvan men Örjan Kihlström satt helt stilla. Över upploppet stack Propulsion ifrån och vann odriven hur enkelt som helst. Tvåa blev bra avslutande Explosive de Vie och trea blev Nadal Broline.
- Hästen kändes spänstig och fin, berömde Örjan Kihlström.
Tränaren Daniel Redén stod vid sidan av banan och njöt av att se sin världsstjärna. Redén har tidigare meddelat att man siktar mot Prix d'Amerique och nu väntar ett Frankrike-äventyr för Propulsion.
- Det såg bra ut, det blev ett bra lopp för honom. Han fick sträcka ut och det gick fort till slut. Han lär gå framåt ordentligt nu och han fick den här tömningen som jag ville ha för han var så otroligt hårt tränad inför de här två starterna.

"Passar väldigt bra på Vincennes"
- Med hans utveckling så kommer han bara att bli ännu bättre. Jag trodde inte att han skulle vara så här bra redan i år, inte Örjan heller. Det blir spännande för framtiden och jag tror att vi har några roliga år framför oss. Jag tror att han kommer att bli rätt så ostoppbar nästa år om han får vara frisk och fräsch, sa Daniel Redén.
- Nu ska han ner till Frankrike och starta den 20 november i det första B-loppet. Jag tror att hästen kommer att passa väldigt bra på Vincennes och har feeling att det kommer att gå väldigt bra där nere.

Kim vann direkt i första starten på V75
Kim Moberg körde sitt första V75-lopp någonsin – och vann direkt. Hon fick en rejäl snurr på Mellby Caddy som i en visslande avslutning spurtade till en mycket lätt seger i lärlingsloppet. Efteråt svallade känslorna hos såväl Kim Moberg som hos en stolt pappa Svante Båth som tränar hästen.
- Det är mycket känslor nu, det är helt sjukt. Det har hänt så mycket den här veckan, det var en nära vän som gick bort i veckan. Hon hjälpte mig i dag.
- Hästen var så jävla grym. Jag satt med pisken bakåt och det var nästan åkandes. Jag trodde aldrig att han skulle vinna på V75 så här enkelt, det var häftigt, sa Kim Moberg.
Vid sidan av banan stod pappa Svante Båth och mös i höstrusket.
- Det känns underbart. Hon är mycket mer kylig än jag var när jag körde lopp. Hon har hållit på med hästar i hela sitt liv och fick sin första ponny när hon var ett. Det här känns som att det är en nolla till i prissumman, sa Svante Båth.

Galopp för storfavoriten när Petter vann
Storfavoriten R.K.King fick ett tufft lopp mestadels utvändigt om ledaren i V75-3. Han galopperade som slagen in på upploppet och från ledningen brisade Charming Soldier ifrån. Hästen öppnade blixtsnabbt från sjättespåret och flög till ledningen för Petter Karlsson. Han höll sedan undan före en sylvasst spurtande Replay Pellini. Tränar gör amatören Kåre Axelsson som var så glad över V75-segern och lycklig var även kusken Petter Karlsson.
- Det är helt fantastiskt, jättestort. Jag ville köra från start och han är ruggigt snabb och det var intressant med 1600 meter och halvstängt huvudlag för första gången. Han är så otroligt fin, först total laddning och sedan kan man ta upp honom på två fingrar. En helt fantastisk häst, sa Petter Karlsson.

Victor A.U. inledde
Victor A.U. Vann V75-inledningen efter att ha gjort flera tappra insatser inom rikstoton tidigare. Han öppnade snabbt från springspåret och Torbjörn Jansson sände honom till ledningen. Sedan såg hästen jättefin ut hela vägen och ryckte undan in på upploppet till en lätt seger.
- Han har gjort massor av kanonlopp från sämre positioner tidigare och nu när vi fick ledningen så förstod jag att det skulle vara bra chans. Vi fick en perfekt start och lyckades ta ledningen utan att det blev någon långkörning, sa Torbjörn Jansson som även tränar hästen.
Favoriten Sambuco i V75-4 kom till ledningen efter sexhundra meter för Peter Untersteiner. Han var trög under vägen men svarade ärligt hela vägen och klev undan till en säker seger.
- Jag får snacka och påminna honom hela loppet. Man har inte mycket i tömmarna. Han har en säregen stil och går och drömmer, är lat och vinglig. Men han har gått bra sedan han kom till oss och vunnit ett par lopp. Jag är nöjd med hans utveckling, sa Peter Untersteiner.

”Nu fick han äntligen vinna”
Sonen Johan Untersteiner slog till i V75-6 när han satte dit egentränade Shelby Glide. Hästen bjöds på en perfekt resa i andra par utvändigt samtidigt som ledande Brothers In Am fick anföra i ett tufft tempo. Den sistnämnde höll starkt till andraplatsen men kunde inte svara när Shelby Glide satte in slutstöten över upploppet.
- Det var på tiden att han fick sätta pricken över i:et på V75. Han har gått många bra lopp på slutet och nu fick han äntligen vinna, sa Johan Untersteiner.
V75 avslutades med en skräll när Usain Henna vann för Oskar Svanberg efter en imponerande avslutning. Han avväpnade enkelt ledande Bravo Navarone och vann närmast före Djali Boko som fick chansen för sent ifrån rygg på ledaren.
Sju rätt på V75 gav 85 165 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-7 Joakim Lövgren 2640/12 C 0 g 213
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-6 Peter Untersteiner 2100/9 D 0 18.9g 54
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-8 Peter Untersteiner 2640/5 D 1 16.7 32
2016-09-29 2016-09-29 Åby-4 Peter Untersteiner 2140/10 C 1 15.2 24
2016-09-15 2016-09-15 Åby-7 Peter Untersteiner 2140/7 B 3 14.5 34
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-8 Peter Untersteiner 1640/2 B 5 14.9g 18
2016-08-18 2016-08-18 Åby-10 Peter Untersteiner 2140/2 D 1 15.3 18
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-4 Mathilda Lövgren 1640/6 A 0 g 39
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-2 Joakim Lövgren 2160/6 A 6 15.7g 27
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-6 Joakim Lövgren 2640/2 D 0 17.7 163
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-8 Joakim Lövgren 1640/3 A 6 12.4 24
2017-08-11 2017-08-11 Åby-5 Joakim Lövgren 2140/11 C 4 13.9 145
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Timo Nyman 2140/3 B 0 13.7g 116
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-3 Joakim Lövgren 1609/1 C 1 11.8 30
2017-03-16 2017-03-16 Åby-6 Joakim Lövgren 2640/11 D 6 16.0 138
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-1 Joakim Lövgren 2140/2 D 5 14.9g 70
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-2 Joakim Lövgren 2140/2 C 0 19.0g 17
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-8 Per Lennartsson 2140/11 B 3 14.6 49
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-6 Joakim Lövgren 2660/7 B 2 18.1g 18
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-6 Per Lennartsson 2640/3 D 0 16.8 198
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-9 Per Lennartsson 2640/9 C 0 16.3g 253
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-4 Per Lennartsson 2160/12 A 2 15.5 85
2018-07-11 2018-07-11 Visby-10 Per Lennartsson 2120/4 C 5 13.7 199
2018-06-16 2018-06-16 Boden-4 Per Lennartsson 3140/5 A 2 16.7 39
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 Jimmy Dahlman 2140/12 A 6 14.5 129
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-6 Per Lennartsson 1640/8 C 2 11.5 189
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-4 Jimmy Dahlman 1640/7 B 3 14.1 69
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-5 Per Lennartsson 2140/11 B 7 15.2 98
2018-03-23 2018-03-23 Romme-11 Per Lennartsson 2160/5 A 1 16.1 15
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-2 Agnes Larsson 1640/1 C 8 17.5 72
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-3 Svante Ericsson 2100/9 C 0 18.2 86
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-3 Svante Ericsson 1640/4 C 0 g 215
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-9 Svante Ericsson 2140/12 B 0 19.7g 966
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-3 Mats Holmstedt 2140/4 C 0 16.3 85



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se