Sambuca Knight travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Sambuca Knight travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Sambuca Knight har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Sambuca Knight har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Sambuca Knight


Åbytränaren ångar på i toppen som vanligt och har fina 25 i segerprocent för stallets hästar i år. I lördagens V75-o..


Åbytränaren ångar på i toppen som vanligt och har fina 25 i segerprocent för stallets hästar i år. I lördagens V75-omgång i Örebro är stayerloppet Örebro International en av de sportsliga godbitarna. Förstapriset är 400 000 kronor och i fjol tog Robert Bergh-tränade Balfour en övertygande seger i det här kraftprovet, tillsammans med Kim Eriksson. I år är det Tesio som Robert Bergh väljer att sela ut över distansen 3140 meter. Den väldige Tesio (mäter 1.72 centimeter över manken) är inte bara stor till växten utan har också visat sig väldigt kapabel. Han blev direkt en snackhäst när han vann i debuten som treåring på tiden 1.14,2 i voltstart. Nu tre år senare har hästen gjort 20 starter och vunnit i tio av dem. Han har haft en hel del bekymmer, galopperat en del och tävlat sporadiskt men också visat sitt kunnande när han fungerat som han ska. Numera finns Tesio hos Robert Bergh och han lämnade Timo Nurmos i början av december i fjol och hade således fått gott om tid på sig hos sin nye tränare när han gjorde debut i ny regi för en dryg vecka sedan.
- Tesio (V75-7) var jag jättenöjd med i debuten. Han kändes väldigt harmonisk och trodde på sig själv och vann enkelt med krafter kvar. Eftersom han hade varit ifrån så pass länge och är så stor i kroppen som han är så är det svårt att träna honom i form. Den kommer genom tävling och han kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen, säger Robert Bergh.
- Hästen har haft lite olika småskavanker och vi har gett honom den tid han har behövt för att de ska läka ut ordentligt. Det är ingen toppform ännu och han kommer att bli bättre och bättre för varje lopp han får.

”Väldigt mycket styrka i sig – och en vägvinnande aktion”
Robert Bergh har gjort sig känd för att få till och gilla hästar där det står Love You som pappa i härstamningen. Han utvecklar varför.
- De har ett speciellt sätt de hästarna. En typisk Love You-häst är en blandning av hög kapacitet, styrkan, men också att de är lite ängsliga och kan få aktionsproblem. Får man de bitarna att fungera på en Love You-häst blir det riktigt bra. Då får man tillbaka väldigt mycket på kapaciteten, menar Bergh och tycker att Tesio passar bra in på den beskrivningen.
- Han har väldigt mycket styrka i sig och en väldigt bra och vägvinnande aktion. Förhoppningsvis kommer styrkan att omvandlas till snabbhet också ju mer han får tävla på. Jag tror absolut inte att han bara behöver gå ut i långlopp framöver utan även klarar kortare distanser bra.

”Vore oförskämt att tro på bra chans”
Precis som Balfour gjorde i fjolårets upplaga av Örebro International står Tesio på start, men däremot har han ett stängt läge med spår åtta. Tränare Bergh har inte samma känsla för seger som han hade då, men tycker samtidigt inte att man kan räkna bort Tesio helt.
- Känslan att han ska vinna är inte lika stark som jag hade med Balfour. Men det var också stor skillnad då. Det var bara tre, fyra hästar på start och Balfour kom med formen på topp och vi kunde göra lite utrustningsändringar.
- Nu är det lite annorlunda med bakspår och även om Tesio har lopp i kroppen så hade Balfour varit igång längre förra året. Tesio står också lite hårt inne men jag kan i alla fall säga att jag har en lika kapabel häst som jag hade i fjol. Även om jag inte skulle bli överraskad om han vann så tycker jag det är oförskämt att tro på bra vinstchans under de här förutsättningarna. Men visst, jag känner hur bra häst det är och det blir barfota fram den här gången (gick med skor runt om senast), säger Robert Bergh.

”Blek senast, hetsig och inte rolig i aktionen”
Åby-tränaren har ytterligare fem hästar till start inom V75 och tror framförallt på två av dem. Han delger även intressanta balans- och utrustningsändringar.
- Mellby Drake (V75-2) har tagit ett steg till i vinter och känns riktigt fin. Han vann på ett småbekvämt sätt i årsdebuten och kommer att gå framåt med loppet eftersom han är stor och tung. Nu är det bakspår men jag tycker inte att det har någon betydelse om han går i ledningen eller bakifrån. Han gör bra lopp oavsett. Jag tycker att hästen är en av flera som ska räknas i ett sådant här lopp. Mycket troligt så blir det skor fram och barfota bak.
- Digital Ink (V75-3) var blek senast och konstigt nog var han som på Åby, sådär hetsig och inte rolig i aktionen. Han tävlade barfota runt om då och nu kör vi barfota fram. Han känns bra i jobben så vi provar igen. Det ska bli intressant att se hur han tävlar i ryggar men det är såklart alltid svårt med bakspår över kort distans. Jag hoppas att han gör en vettig prestation.

”Kan absolut vinna –min bästa chans i omgången”
- Loke Survive (V75-4)
gjorde en rejäl prestation på V75 senast efter ett omöjligt lopp och gången innan vann han från dödens. Hästen ser väldigt formstark ut och det blev en liten kick när han fick tävla utan skor också. Han är lite missgynnad av voltstart och har haft lite problem att ta sig iväg. Men det här läget med springspår är nog det bästa möjliga spåret att komma iväg felfritt ifrån. I början av karriären var han rätt så snabb från början och han är inte dålig nu heller men han kan vara lite trampig av sig när det är voltstart. Jag kände att barfota runt om var ytterligare en växel till senast och det blir samma balans även nu. Jag tror absolut att han kan vinna loppet och tror nästan att det är min bästa chans i omgången.

”Barfota runt om för första gången – jänkarvagn också”
- Sambuca Knight (V75-5)
var fin som femma i sin comeback i ett mycket hårt gäng. Nu fick han tyvärr spår elva och känns väl inte het från ett sådant läge. Men formen är klart bra nu i alla fall.
- Il Diablo (V75-6) känns också bra och han var tvåa över 2600 meter senast. Jag funderade på att rycka alla skor redan då men det kommer jag att göra nu och det blir barfota runt om för första gången hos mig. Eventuellt blir det även jänkarvagn på och spåret är bra och han är snabb ut. Jag tycker att han måste ses med en rätt så hygglig chans, säger Robert Bergh.

Michael Carlsson, Kanal 75


 V75 avgjordes på Axevalla och hemmahästen Southwind Feji var omgångens största favorit. Trots att hon stod med 20 meters tilläg..


 V75 avgjordes på Axevalla och hemmahästen Southwind Feji var omgångens största favorit. Trots att hon stod med 20 meters tillägg över sprinterdistans blev det en imponerande lätt seger. Fjolårets segerrikaste häst i Sverige tog sin åttonde raka triumf när hon bara blåste ner konkurrenterna i en virvlande spurt. Hon fick fin draghjälp ut på slutvarvet av Legoholm Zon som drog fram Southwind Feji innan Mikael J Andersson lossade sin kanon i utgången av sista kurvan. Då small det bara till när det femåriga stoet blåste förbi de andra. Segertiden blev nya rekordet 1.13,4 och tränaren Pär Hedberg var glad och stolt över sin stjärna.
- Hon är helt otrolig och det var väldigt skönt. Jag tyckte att hon var 20 meter bättre än de som stod 20 meter före, sa Pär Hedberg.

”Hade kunnat fortsätta ett varv till”
Även segerkusken Mikael J Andersson var mycket imponerad.
- Det är en underbar häst, så enkelt är det. Hon har en fantastisk motor och inställning att det nästan är sjukt alltså. Det small ju bara till och hon joggade förbi dem. Hon hade nog kunnat fortsätta ett varv till i samma fart, sa Mikael J Andersson.
- Det löste sig klockrent för hästen och mig under vägen och det kändes bra. Det var gött för hästen och inte bara att styra fram varje gång. Jag kan aldrig drömma om att jag har kört någon som är bättre än den här. En härlig individ.

Dubbelseger för Nurmos
V75-tävlingarna inleddes med en ny succé för Timo Nurmos som har superform på stallet. Nu var Nurmos hästar etta och tvåa i V75-1. Favoriten Linus Boy infriade förväntningarna och övertog ledningen ut ur första kurvan. Han fick bestämma tempot och höll säkert undan i en snabb avslutning för Johnny Takter. Tvåa blev stallkamraten Global Satisfaction som spurtade mycket bra till andraplatsen efter ett års uppehåll.
- Jag hade förhoppningar att han skulle få det här loppet. Han fick en rätt så vettig start och jag vet att han är stark och säljer sig dyrt. Det är en väldigt trevlig häst och för ett år sedan var han lite stressad men nu tycker jag att han har fått ett väldigt fint psyke så där har de gjort ett bra jobb med honom. Det är en rejäl häst, berömde Johnny Takter.
Innan V75 startade kördes ett försök i Gulddivisionen och där blev det också seger för Timo Nurmos. Det var storfavoriten Sir Ratzeputz som vann hur enkelt som helst för Erik Adielsson trots en resa utvändigt om ledaren. Förstapriset var hela 200 000 kronor.

Stor glädje för Stellan
Proffstränaren Stellan Lundqvist, som tidigare var skötare till stjärnhästen Conny Nobell, fick uppleva stor glädje i V75-2. Han både äger och tränar Chantilly som tog tredje raka segern för Carl Johan Jepson. Efter en perfekt resa i andra par utvändigt avgjorde hon knappt den sista biten i en tät slutstrid.
- Det känns helt fantastiskt. Man sliter hårt och jobbar i träsket så det här är jätteskönt, sa Stellan Lundqvist.
- Vi fick en bra start och rygg på en av de värsta konkurrenterna. Men tempot var jag inte nöjd med och jag var i valet och kvalet 1200 kvar om jag skulle gå till dödens. Men jag satt kvar och vet att hon går till mål men hade inte så mycket kräm kvar. Hon hängde ner lite i sista sväng och bröt ut kort före mål men var först, sa Carl Johan Jepson.

”Arsenal en liten kämpe”
Arsenal var bara bäst i V75-3 när han klev runt sina konkurrenter från bricka elva. Efter en inledning i kön valde Peter Untersteiner att sända fram Arsenal utvändigt om ledaren mitt i loppet och det var ett vinstgivande drag. Han kämpade säkert ner ledande Earn N’Burn över upploppet.
- Det är en liten kämpe det här, det är lite ponnystorlek på honom. Han har en härlig inställning och gör verkligen ett bra jobb varje gång han är ute. Han var riktigt fin i dag och det var därför jag körde som jag gjorde. Jag tänkte att han är nog riktigt i ordning för han var så spänstig och fin i värmning och provstarter, sa Peter Untersteiner.

Mattias första V75-seger
Mattias Hansson tog sin första V75-seger när han styrde in Jordan Lee G.L. i lärlingsloppet. Han körde resolut för ledningen och tog över från Flashing Victory ut ur första kurvan. Han fick sedan bestämma i långsamt tempo innan han skruvade upp farten igen successivt på slutvarvet. In på upploppet kom luckan för Flashing Victory från rygg på ledaren och hon utmanade rejält hela vägen in i mål men Jordan Lee G.L. höll undan knappt.
- Det känns helt underbart. Planen var att köra i ledningen men sedan fick jag inte av huvan upploppet ner så jag var lite orolig där. Men det gick ju vägen ändå, sa Mattias Hansson.

Kevin skrällde med Mr Perfect
Kevin Oscarsson levererade en riktig smällkaramell i V75-5 med Mr Perfect, som tränas av pappa Jim. Kevin serverade sin häst en perfekt resa samtidigt som Rafiki Fri gick fram och satte färg på loppet genom pressa hårt på storfavoriten Sambuca Knight. Den sistnämnde var tidigt slagen och lämnade in redan halvvarvet kvar. När Kevin Oscarsson lät Mr Perfect spela ut sin speed över upploppet bet det bra och segern blev lätt.
- Det här är en häst som pappa har trott väldigt mycket på men det har strulat mycket med skador. Men nu är han riktigt på g.
- Det var oerhört skönt för det har gått lite trögt för mig nu ett tag och det har inte riktigt stämt som det gjorde hela förra året. Man blir lite frustrerad över det och jag kan erkänna att jag hade inte självförtroendet på topp innan men fick en riktigt bra känsla hela loppet, sa Kevin Oscarsson.
V75 avslutades med andrahandsfavoriten Always On Time och Johnny Takter. Han kördes resolut till ledningen och trots en tuff inledning höll hästen storstilat undan till slut och vann säkert.
Sju rätt på V75 gav 186 663 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


- Jag är nöjd med mig själv som tränare, mös Robert Bergh sedan han lotsat in den forne elitloppsfinalisten till största triumfen ..


- Jag är nöjd med mig själv som tränare, mös Robert Bergh sedan han lotsat in den forne elitloppsfinalisten till största triumfen sedan 2015.
Få hästar har dominerat V75-cirkusen som Digital Ink gjorde vintern 2014-2015. Inom loppet av fyra månader tog hästen åtta segrar i gulddivisionen, varav sju i rad.
Sedan började problemen. Efter triumfen i gulfinalen på Solvalla 28 mars 2015 dröjde det ett och ett halvt år innan Digital Ink ens syntes på tävlingsbanan igen.
Men comebacken slutade i moll då hästen galopperade, skadade sig på nytt och tränaren, ägaren och uppfödaren Stefan Melander tog ett drastiskt beslut.
Han lämnade sin topptravare till en av sina främsta rivaler på den svenska travtränarscenen, Robert Bergh.
Ett år senare var det dags för ny comeback och på lördagen tog valacken V75-seger nummer 13 i karriären, nästan tre år efter den tolfte.
- Jag är nöjd med mig själv som tränare i det här fallet. Att jag fick en chans att träna den här hästen och sedan att jag fick honom att hålla. Det har varit mycket jobb, men det är lugnt med Stefan. Han sitter lugn i båten och lyssnade väl ungefär var tredje månad hur det låg till. Det var jättekul att jag fick chansen, sade Bergh sedan han skickat till ledningen och stått emot attackerna från 2017 års V75-kung Zenit Brick.
För Stefan Melander var segern säkert extra skön eftersom den kom samma dag som han bestämde sig för att pensionera sin störste stjärna Nuncio för en framtid i avelsboxen.

Tidigt grepp för Bergh
För Bergh blev det dubbelseger sedan omgångens största favorit Angle of Attack gjort allt enligt ritningarna genom att sticka till ledningen och gå undan.
- Förr kunde det vara mycket press, men nuförtiden är det bara positivt att vara så mycket spelad. Man tittar i listorna och ser att det är en jättebra chans. Hästen kändes bra upploppet ner. Det var som ett träningspass, sade Bergh som därmed kopplade ett tidigt litet grepp om kusk- och tränarligan i V75 för 2018.
Det kunde ha varit ett större grepp om han skött sina kort bättre bakom favoriten Geisha Sund i V75-inledningen.
- Det var mitt fel, jag körde för tidigt, konstaterade Bergh självkritiskt sedan han fått se Timo Nurmos-tränade Evin Boko spurta förbi för Mika Forss.
Ytterligare ett andrapris räknades in bakom Sambuca Knight, som emellertid aldrig var i närheten av att gå i närkamp med Mika Haapakangas broddspecialist Vic de Lux som blåste runt fältet för Krister Söderholm.

Mot Frankrike
Apropå specialister var det länge sedan Jan-Olov Persson hade någon utmanare om titeln kallblodsregent.
Med den stämpeln är det svårt att skrälla, men det var just vad som blev fallet när Persson lotsade in omgångens största knall Tand Tuff via en optimal resa i ledarryggen.
- Roligt, nu är han klar för Paris. Det är två som går vidare på poäng och nu drog han ihop rätt bra, förklarade Persson som matchat sin häst mot de två årliga kallblodsloppen på Vincennes i slutet av februari och åter verkar ha lyckats i sin plan.

Familjeseger
Ännu gladare var Daniel Wikberg som knappt kunde hålla tårarna tillbaka sedan han sett sin påläggskalv Weekend Fun bolla med konkurrenterna i lägsta klassen.
- Det här betyder så mycket för mig. Nu blir det en rolig sommar, snörvlade Östersundstränaren som inte drog sig för att höja den nyblivne fyraåringen över sin störste stjärna, dubbelmiljonären Stay the Night gällande potential.
Jens Eriksson rundade av omgången sedan han sparat spurtkrutet bakom Zorro Swing som blåste konkurrenterna i samma stil som sin flerfaldigt V75-vinnande storebror Usain Swing brukade göra.
- En riktig familjeseger. Mamma och pappa har fött upp och står bakom hela stammen. Det betyder lite extra, konstaterade Jens som fick överta hästen från sin far Kjell-Ove Eriksson för fyra månader sedan.
Det hjälpte upp V75-utdelningen i sexsiffrigt belopp och gav årets två första V75-miljonärer.
En spelare lyckades nämligen med konststycket att pricka 22 rader med sju rätt medan en annan hittade sju.
Båda systemen var inlämnade på atg.se och betalade 3 830 684 respektive 1 475 871 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Sofia Adolfsson dominerar montésporten med eftertryck och har slagit alla tänkbara rekord under året.Därmed var det lika logiskt som v&au..


Sofia Adolfsson dominerar montésporten med eftertryck och har slagit alla tänkbara rekord under året.
Därmed var det lika logiskt som välförtjänt att hon skulle lotsa Göran B Andersson-tränade Supreme Court främst i Montéryttar-SM.
- Det känns helt underbart, en så otroligt fin häst. Julia (Andersson) ringde mig 11.40 i söndags och undrade om jag kunde rida, det var 20 minuter innan anmälningarna gick ut. Sedan har det varit pirrigt hela veckan, kommenterade Adolfsson som två timmar senare kom att bli historisk då hon blev första ryttarinna att vinna V75 när Candor Hall lotsade främst i Monté-SM.

Lärling ett år till
Oskar J Andersson vann Lärlings-SM 2015 och var landets segerrikaste lärling i fjol. Den titeln ser han ut att få släppa ifrån sig till Kevin Oscarsson, men å andra sidan kan Andersson åter titulera sig svensk mästare sedan Robert Berghs Sambuca Knight lotsats främst.
- Jag kommer hålla mig under 400 lopp i år, så ett år till får ni dras med mig här, flinade vinnaren som genom att ransonera sina styrningar behåller C-licens och få delta i lärlingslopp.
Det får även Henriette Larsen som ska ha alla chanser att kvalificera sig till ovan nämnde lopp nästa år. Den här gången fick hon nöja sig med att vara bäst bland 90-talisterna.
- Det absolut största jag har vunnit, jublade 21-åringen sedan hon spårat runt om bakom sin arbetsgivare Peter Untersteiners Rex Lane i Ungdoms-SM.

Robin Johansson, Kanal 75


Robert Bergh är tvåa i den allsvenska tränarligan med 20,5 miljoner inkört i år och närmar sig ledande Daniel Redén. Han ..


Robert Bergh är tvåa i den allsvenska tränarligan med 20,5 miljoner inkört i år och närmar sig ledande Daniel Redén. Han ligger drygt två miljoner bakom och så sent som i lördags fick vi se en imponerande V75-vinnare i Angle of Attack.
På onsdag är det återigen dags för V86 Express och det är saxade tävlingar mellan Solvalla och Åby som delar på omgången. Robert Bergh selar ut fyra hästar inom streckspelet och en av dem är Aileron som nu är tillbaka efter ett uppehåll på tre månader. Hästen radade upp fem raka segrar i fjol höstas och i februari vann han en V75-final på Solvalla från ledningen. Men nu har han inte startat sedan i början av juni.
- Aileron (V86-7) har fått ta det lite lugnt under sommaren och tränat på. Han har varit hos veterinären och fräschats upp inför en höstsäsong. Det får fort i hans klasser på sommaren och han har därför fått en paus så siktar vi på hösten och vintern istället, säger Preben Sövik.
- Hästen är väl förberedd och har tränat 1.16 full distans inne på Åby som snabbast. Han såg fin ut i det jobbet och kommer att göra en bra prestation direkt. Han har visat att han är snabb ut bakom bilen och tog ju ledningen från spår sju i V75-finalen. Distansen över tre varv hanterar han bra eftersom han är så stark av sig.
- Jag tycker att han ska ha möjligheter att räcka en bra bit här och det är inte omöjligt att det blir vinst direkt. Det blir barfota bak och jänkarvagn.

”Riktigt fin vid segrarna – toppform”
Men Preben Sövik tycker att en annan häst från stall Bergh har bättre vinstchans på V86. Det är Sambuca Knight som har övertygat i två raka segrar från ledningen. Nu har han bakspår i ett lärlingslopp och körs av Isabella Bergh.
- Sambuca Knight (V86-3) har varit riktigt fin vid segrarna och har toppform. Han är inte långt ifrån sitt livs form. Nu är det bakspår och han har varit lite vassare förut när han har varit med där framme i ett tidigt skede. Men tycker ändå att hästen är så pass bra nu och i ett sådant här gäng ska han ha bra chans ändå. De bästa hästarna har fått bakspår och jag tror mycket på honom. Det är den jag har mest feeling för och det blir barfota runt om igen och inga ändringar.

”Första barfota runt om och bike”

I den femte V86-avdelningen selar ni ut två hästar, Transcendence, som kommer med två raka galopper, samt Muscle Lane som var fyra på Jägersro i lördags. Chanserna där?
- Transcendence (V86-5)
är en kapabel och fin häst men han har strulat till det för sig med galopper. Han måste ta sig samman och hitta rätt väg nu. Vi hoppas i första hand att han sköter sig. Det är dessutom dåligt läge och Frode Hamres häst är bra. Barfota runt om.
- Muscle Lane (V86-5) ryckte vi skorna för första gången runt om på i lördags och hängde på honom en bike. Det gav bra effekt och han gjorde ett fint lopp från dödens. Det var första loppet han fick på länge och ska gå framåt ytterligare. Sköter han sig lika fint den här gången kan han ge favoriterna en match. Han måste vara riktigt bra för att vinna men jag tycker att han är en outsider. Vi kör barfota runt om och bike igen, säger Preben Sövik.

Michael Carlsson, Kanal 75


Vårvärmen har så smått börjat göra sitt intåg över landet.På lördagens V75-skådeplats Mantorp kom d..


Vårvärmen har så smått börjat göra sitt intåg över landet.
På lördagens V75-skådeplats Mantorp kom den metereologiska för ett par veckor sedan och väderleksrapporterna inför helgen talar om soligt och 8-9 plusgrader.
Att vårkänslor är något som även drabbar hästar är inget okänt fenomen. Inte heller att deras formkurvor ofta följer liknande mönster från år till år.
Vissa springer betydligt snabbare på våren, andra får plötsligt svårt att hänga med.
Med hjälp av databasen travfakta.se har vi tagit reda på vilka av lördagens V75-hästar som presterat bäst just under denna årstid.
Resultaten har jämförts med hästarnas totala resultat och skapat ett index, där allting över 1,00 betyder att hästen tävlat mer framgångsrikt på våren än övriga året.
Kanske blir det en återuppväckt vårspecialist som skräller till och fixar miljonutdelning?

Hästar med positiva vårindex inför lördagens V75-omgång på Mantorp:

V75-1
6 Sambuca Knight 1,99
2 Grefstads Royalty 1,92
7 Charming Soldier 1,77
8 Thaitec 1,50
9 Top Yllit 1,44
1 Diffarn Am 1,23
10 Han Herred 1,22
11 Rafiki Fri 1,10

V75-2
2 Ponce de Leon 1,45
9 Star Cross 1,32
15 Felix V.M. 1,27
11 Teetime 1,24
14 Kirin de Zeun 1,24
3 Umberto Axe 1,14

V75-3
5 El Mago Pellini 1,64
1 Goldomaster 1,34
9 Charrua Forlan 1,29
4 Shadow Woodland 1,24
10 Spring Erom 1,24
7 Harry Haythrow 1,16
6 Going For Gold Zaz 1,02

V75-4
6 Pythagoras Face 1,18
7 In Toto Sund 1,07
3 Target Kronos 1,02

V75-5
2 Bartender In 1,41
8 Quirire 1,29
10 Paparazzi M. 1,23
7 Order to Fly 1,10
5 Djali Boko 1,03

V75-6
8 Forecast 2,16
4 Dragster 1,16
12 The True F. 1,15
1 And Here I Am 1,03
5 Hank von Håleryd 1,01

V75-7
2 National Prince 1,98
6 Don Corleone Trot 1,80
10 Rushmore Face 1,38
9 Vincent Zaz 1,33
1 Dust Collector 1,25
5 Flashing Victory 1,04

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 2140/6 4 15.7 11
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-7 Robert Bergh 2640/3 B 6 13.8 271
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-6 Ulf Eriksson 2160/15 A 3 14.1g 65
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-9 Robert Bergh 2140/4 B 3 13.6 163
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-6 Robert Bergh 2140/1 B 0 13.4 112
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-4 Robert Bergh 2140/8 A 2 12.9 62
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-3 Robert Bergh 2640/4 B 1 14.6 21
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-5 Preben Sövik 2140/5 D 1 13.5 173
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-12 Robert Bergh 2140/5 B 4 16.9 58
2017-12-09 2017-12-09 Åby-10 Robert Bergh 1640/1 D 4 12.4 97
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-7 Robert Bergh 2140/1 B 1 14.7 16
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-5 Robert Bergh 3160/8 C 0 16.7 42
2017-10-14 2017-10-14 Åby-4 Oskar J Andersson 2140/6 B 1 13.0 30
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Isabella Bergh 2140/10 A 7 16.7 32
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-9 Kim Eriksson 2140/3 A 1 13.9 13
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-4 Kim Eriksson 3140/6 C 1 15.4 27
2017-07-27 2017-07-27 Åby-7 Kim Eriksson 3140/14 C 5 16.0 96
2017-05-13 2017-05-13 Åby-10 Kim Eriksson 2140/9 D 0 g 155
2017-04-29 2017-04-29 Åby-8 Robert Bergh 1640/6 C 0 14.9 66
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-5 Erik Adielsson 2140/6 B 0 g 18
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-11 Robert Bergh 2140/7 A 5 13.9g 44
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-9 Jan Norberg 1640/8 B 1 12.5 49
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-4 Robert Bergh 2140/2 A 2 14.2 18
2017-02-02 2017-02-02 Åby-8 Robert Bergh 2640/7 A 5 16.6 67
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-6 Robert Bergh 2140/9 A 0 18.0g 14
2018-11-16 2018-11-16 Romme-9 Ulf Eriksson 3180/13 A 7 15.4 96
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-6 Per Lennartsson 2160/9 B 2 13.5 71
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-2 Robert Bergh 2640/1 C 3 13.8 134
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-4 Robert Bergh 1640/3 A 0 g 21
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-3 Robert Bergh 2140/7 A 0 15.1 35
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-8 Robert Bergh 2140/8 A 0 13.6 192
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-5 Peter Untersteiner 2140/2 B 3 13.4 112
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-9 Robert Bergh 2140/5 B 5 14.0 44
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-11 Robert Bergh 2640/1 B 7 13.1g 174
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-11 Örjan Kihlström 2660/9 C 4 13.6 102
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-9 Robert Bergh 2100/11 B 4 12.4 316
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-10 Robert Bergh 1640/3 D 5 11.5 223
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-9 Kim Eriksson 2640/4 A 7 16.1 15
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-11 Christoffer Eriksson 2140/7 C 3 13.7 85
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-4 Robert Bergh 2640/7 B 1 15.8 16
2018-01-20 2018-01-20 Romme-11 Kim Eriksson 1640/6 C 3 12.9 111
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-10 Robert Bergh 2140/11 B 2 13.7 110
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-5 Jens Eriksson 3180/7 B 6 16.8 23
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-3 Ove A Lindqvist 2180/11 A 1 13.9 31
2019-02-18 2019-02-18 Vincennes-4 F Ouvrie 2850/2 C 0 533ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se