Saga Doc travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Saga Doc travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Saga Doc har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Saga Doc har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Saga Doc


Stellan Tidelius har ägt hästar sedan 1960-talet och har varit tränare på amatörbasis i hela sitt yrkesverksamma liv. Han har flyttat ..


Stellan Tidelius har ägt hästar sedan 1960-talet och har varit tränare på amatörbasis i hela sitt yrkesverksamma liv. Han har flyttat runt lite och är numera knuten till Rommetravet.
Många är de hästar som drabbats av någon form av skada och blivit hjälpt tillbaka av numera pensionerade Tidelius.
- Jag har haft uppfödning och körde in uppåt 20 ettåringar om året ett tag. Jag har haft många konvalescenter också. Ja, det är ju det jag levt på och har tagit hand om hästar åt bland andra Stig H Johansson och Åke Svanstedt, säger han.
Romme-amatören hyr boxar på Julmyra Horse Center hemma i Heby. På onsdagen åker han med halva stallet – två hästar – till Solvalla.
- Hela stallet kan man säga kommer till start, för de andra två är inte startklara, en tvååring och en skadad häst som jag håller på att jobba med, säger Stellan Tidelius.
Stefan ”Tarzan” Melander ägde en intressant häst född i Frankrike som han fick köpa sommaren 2015. Balto d'Huon var skadad. Långtidsskadad som det såg ut.
”Balto” som hästen kallas kort och gott har haft stora problem med sina framben. Tidelius bestämde sig för att satsa på simträning i fransmannens fall och transporterna till ån Runhällen, ett par mil från Julmyra, blev många.
- Jag lät honom simma där och sedan fick han prova på att starta utan att gå ett enda banjobb.

”Aldrig varit fulltränad”
Efter ett smärre bakslag, då Balto d'Huon återigen fick problem, blev det en väldig försiktig hantering av den nu åttaårige valacken.
50 lopp och blott två segrar blev det över tre år. Tidelius kallar det ”ett bygge”.  
- Jag har ju känt att det är kapacitet i hästen men han har aldrig kunnat tävla på allvar utan hela tiden gått på tomgång eftersom han aldrig varit riktigt fulltränad.
Sexåriga Saga Doc från Tidelius stall startar i ett lopp utanför V86-spelet på onsdag. Hon har sprungit in 431 000 kronor i år och bland annat vunnit V86 och ett lopp på V75 ingående i serien Diamanstoet.
Det blev det två år yngre stoet som visade vägen.
- Jag fick köpa henne billigt av uppfödaren då hon var två år och inte hade gått att sälja. Saga har varit väldigt krånglig med en egen vilja, gått omkull i skogen och stuckit för mig och bråkat, innan hon blev riktigt bra.
Stellan Tidelius tar till många små förstärkningsord för att beskriva utvecklingen.
- Hon har varit bra som fan helt enkelt! Fortfarande är det ju så att hon är het och korkad i värmningen men sedan skärper hon sig i loppen. Det finns ”glidare” som alltid är fina i värmningen men inte kan någonting i loppen. Saga Doc är precis tvärtom, säger husse.

Skrockar om fler segrar
Eftersom stallkamraten mådde bra av backträningen fick onsdagens V86-häst Balto d'Huon (V86-8) ta samma väg – uppför och utför.
- Balto var mitt bygge – ja, Saga också - och backen skulle visa sig vara den sista stenen i pyramiden. Det var i våras någon gång som han fick prova på samma som Saga och till slut kom han upp i samma träningsdos som henne. Nu när han tål den här träningen har han bara blivit bättre och bättre. Vad han har gått! säger Stellan Tidelius.
Balto d'Huon har tre segrar i raden. Samtliga tagna på Solvalla.
Skrocket att man bara inte kan rada segrar på Solvalla - egentligen - göra att tränare Tidelius nästan går i försvarsposition när det ska pratas tips.
- Jag kan inte säga att jag tror på seger och fjärde raka på Solvalla för då blir man väl idiotförklarad. Åttondespåret är ju inte alls bra. Men backar, nej det gör vi inte. Han är startsnabb och det blir till att prova från start. Sedan hur ”Kajan” (Kaj Widell) kör vet jag ju inte. Laddar han till spets kanske det kostar för mycket, han kanske får svar?
Balto d'Huon lär bli ganska betrodd i V86-8 och ”ska väl med på kupongen” i alla fall. Senast fick Kaj Widell bestämma första 1000 efter 1.18,0 i ett tisdagslopp på Solvalla då banan var något tung. Hur var han?
- Vi hade väl tur där att det gick så långsamt för han var inte riktigt bra då trots att han vann. Han är åtgärdad efter det och i bättre skick nu. Faktiskt så känns han ruggigt fin igen. Han är nästan lite halvgalen när jag är ute och går med honom och rymde här om dagen till och med. Så vass är han fortfarande.
Men att han ska ta fjärde raka på Solvalla känns osannolikt då?
- Det gör det…det går inte att tänka sig det helt enkelt. Men å andra sidan är han i bättre skick nu än vad han var sist så jag blir inte förvånad om han löser det på ett bra sätt. Nurmos häst (5 Exit Angot) är antagligen för bra men de andra slår han nog om han är på rätt humör.

Mikael Wikner, Kanal 75


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Skrällarna stod minst sagt som spön i backen när V86 avgjordes i Lindesberg under onsdagen. Trots att ett par favoriter vann så blev det in..


Skrällarna stod minst sagt som spön i backen när V86 avgjordes i Lindesberg under onsdagen. Trots att ett par favoriter vann så blev det ingen som hittade åtta rätt och därmed blir det jackpot nästa onsdag då V86 avgörs i Visby.
Omgångens största favorit Vincero Gar föll nämligen tungt
för Alessandro Gocciadoro. Trots att han smärtfritt fick överta ledningen från Final Dream efter ett halvvarv, kunde han inte stå emot en mycket bra Hierro Boko till slut. Vincero Gar såg tidigt seg ut och hade inte sin bästa dag, men det hade onekligen Hierro Boko, som tränas av Marcus Lindgren. Hästen gjorde en ruggig insats som plockade ner jättefavoriten den sista biten. Segertiden blev 1.12,3/1640a och i sulkyn satt Ulf Ohlsson.
– Han hamnade utvändigt direkt och jag förstod väl att Gocciadoro skulle få överta ledningen. Han fick göra grovjobbet hela vägen och han var fantastiskt duktig måste jag säga. Hästen visade fantastisk form i Norge senast när han var otroligt bra. Det är klart att jag trodde inte att vi skulle vinna loppet när jag låg utvändigt varvet kvar, men han kändes väldigt stark femhundra kvar och Gocciadoros häst hade problem med travet i sista kurvan. Han avgjorde enkelt till slut, sa Ulf Ohlsson:
Ulf Ohlsson fortsatte med seger även i loppet efter där han styrde in favoriten Mago i V86-4. Efter en startgalopp fick hästen en fin löpning och angrep i tredjespår genom sista kurvan. Över upploppet kopplade Mago enkelt greppet och vann i övertygande stil. Tränar gör amatören Ingbritt Persson.

Favoriten Ad Hoc inledde
V86-omgången inleddes även med en favoritseger genom Ad Hoc, tränad av Raoul Engblom och körd av Carl Johan Jepson. Ad Hoc serverades en fin resa i andra par utvändigt och tackade för det genom att speeda till en mycket lätt seger. Jepson kunde vänta med attacken till i utgången av sista kurvan och Ad Hoc avgjorde i ett nafs in på upploppet före en tapper Kaiser Southwind som gjort grovjobbet utvändigt om ledaren. Ad Hoc är en jättefin fyraåring som därmed tog sin sjunde seger i karriären.
- Han gick felfritt, det var nära galopp, men han höll sig på benen som tur var. Han slog av på takten när han kom först. När hästen är hundraprocentigt fräsch kan han bli riktigt bra och då är han snäppet under de bästa. Han är lite valpig ännu men i dag skötte han sig och det driver bra för honom. Jag gillar verkligen hästen, sa Carl Johan Jepson.

Artursson fick hålla andan med Miss Lovelace
Men sedan blev det värre på V86 och skrällarna duggade tätt. Linda Artursson levererade en riktig smällkaramell när hon styrde in 26-oddsaren Miss Lovelace till seger i den tredje avdelningen. Trots att hästen fortfarande låg bland de sista vid ingången till slutkurvan, svepte hon hela fältet ute i spåren och fångade in storfavoriten Valter Vald precis före mållinjen. Den sistnämnde föll med flaggan i topp efter en tuff resa utvändigt om ledaren. Miss Lovelace tränas av Rättviks-amatören Christian Hansen och kusken Linda Artursson var inte förvånad över skrällen.
– Det är jag faktiskt inte för hon är en riktigt bra häst men brottas med sig själv och galopperar mycket. Man får sitta och hålla andan när man kör henne för det är hon som bestämmer, sa Linda Artursson med ett skratt.
– Det blev strul hela vägen med hästar som var i vägen framför mig men jag kände på sista långsidan att det bet riktigt bra när jag petade till henne.
En överraskning blev det även i V86-2 där Bottnas Future, tränad av Roger Walmann, vann från ledningen för Örjan Kihlström i ett galoppfyllt lopp. Storfavoriten Dixie Brick galopperade i den första kurvan.

Henna och Bag’s Simoni gladde Veijo
Henna Halme slog till i den sjätte avdelningen och gladde säkert sin sambo Veijo som är höftopererad, när hon styrde in Bag’s Simoni till en knapp seger. Hästen attackerade via tredjespår runt sista kurvan från tredje par utvändigt. Men 250 meter kvar tog Bag’s Simoni något galoppsteg när han var gott gåendes och där såg segern ut att flyga sin kos. Men hästen kom tillbaka över upploppet och kopplade greppet på Cool On Photos. Han lyckades sedan hålla undan med minsta möjliga marginal före en vasst spurtande Dexter Brick.
– Det är en fantastisk häst som är min favorit. Han gör alltid sitt bästa och jag gillar verkligen den här hästen, sa Henna Halme.

Spets och slut för Ajlexes Cubano
I V86-7, Bergslagsloppet, blev det ett nytt favoritfall när Canari Match blev överflygad i starten av en katapultstartande Ajlexes Cubano och sedan inte hade en chans att komma loss. Ajlexes Cubano blixtrade direkt till ledningen och spårade runt om för Tomas Pettersson. Hästen inledde med 1.10,2 första femhundra metrarna och över upploppet attackerade Elian Webb men Ajlexes Cubano, tränad av Anders Jonsson, svarade knappt men säkert.
– Det är otroligt att han utvecklas som han gör och han är faktiskt bättre än någonsin när han är nio år, sa tränaren, uppfödare och delägaren Anders Jonsson.
– Jag spetsade ganska enkelt och sedan gällde det att hålla kvar den i rygg. Han blir lite bekväm den sista biten och det hjälper inte att tjoa på honom för det sköter han själv. Han vann säkert med huvud, hals. Varje gång tänker man att han sjunger på refrängen men så sprattlar han till igen och har nu hållit den här nivån så länge så det är vi glada för, sa Tomas Pettersson.

Största knallen kom i sista
I V86-avslutningen kom den största knallen av dem alla i omgången. Saga Doc, streckad på blott en procent(!) av insatsfördelningen, krossade favoriten Fossens Wally från dödens. Trots att hon gick utvändigt om denne så kopplade hon enkelt greppet över upploppet. I sulkyn satt Thorsten Tietz.
– Hon var väldigt stark och vann lätt. Jag var säker redan i sista sväng, sa Thorsten Tietz.
Den som har gjort tränarjobbet till Saga Doc är amatören Stellan Tidelius och han var inte förvånad över skrällsegern.
– Jag trodde på henne, men inte att hon skulle vinna från dödens, sa Stellan Tidelius.
Ingen med åtta rätt alltså och sju rätt betalade 237 364 kronor och sex rätt gav 3960 kronor. Därmed blir det jackpot till den kommande V86-omgången nästan onsdag och den avgörs på Visbytravet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-16 2016-12-16 Romme-4 Nicklas Westerholm 2140/5 D 0 17.9 51
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-2 Ulf Ohlsson 2140/10 D 3 17.5 535
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-5 Nicklas Westerholm 2140/3 D 0 g 529
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-2 Kaj Widell 2140/1 D 0 g 250
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-1 Ulf Ohlsson 2140/8 C 6 18.0 121
2016-09-02 2016-09-02 Romme-2 Nicklas Westerholm 2160/13 C 4 18.7 412
2016-08-16 2016-08-16 Romme-5 Nicklas Westerholm 2140/7 C 5 19.7 121
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-11 Nicklas Westerholm 2140/6 C 3 19.8 183
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-8 Kenneth Haugstad 2140/10 C str
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-8 Fredrik Linder 2140/8 D 5 19.0 337
2016-04-16 2016-04-16 Romme-1 Ulf Eriksson 2140/8 D 0 24.6g 379
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-2 Nicklas Westerholm 2140/5 D 0 g 851
2017-11-09 2017-11-09 Romme-2 Oskar Kylin-Blom 2140/7 C 0 18.2 206
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-2 Petri Airaksinen 2140/10 C str
2017-10-13 2017-10-13 Romme-5 Petri Airaksinen 2140/1 D 0 17.9g 192
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-1 Petri Airaksinen 2140/2 C 3 16.3 119
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Petri Airaksinen 2160/11 A 1 16.9 20
2017-08-28 2017-08-28 Romme-10 Ulf Ohlsson 2160/9 A 3 17.0g 26
2017-08-18 2017-08-18 Romme-11 Ulf Ohlsson 2140/9 B 4 15.1 182
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-10 Jimmy Dahlman 2140/4 B 7 17.2 53
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-5 Torbjörn Jansson 1640/3 D 0 23.5g 401
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-6 Torbjörn Jansson 2100/2 D 7 15.5 151
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-8 Ulf Ohlsson 2140/6 B 4 17.5 20
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-6 Carl Johan Jepson 2140/6 D 0 16.5g 240
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-2 Torbjörn Jansson 2660/5 D 0 18.6 117
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-6 Örjan Kihlström 2140/9 C 1 16.4 89
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-2 Torbjörn Jansson 2140/12 C 3 16.3 922
2017-01-11 2017-01-11 Romme-1 Petter Karlsson 2160/11 B str
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-10 Elias Strandberg 2140/8 C 4 19.3 275
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-10 Troels Andersen 1640/7 C 0 18.4 152
2018-12-21 2018-12-21 Romme-3 Troels Andersen 1640/12 B 5 15.0 91
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-7 Troels Andersen 2140/8 B 3 15.6 212
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-10 Troels Andersen 1640/4 C 1 13.1 145
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-9 Troels Andersen 2180/15 B 0 19.1 56
2018-10-26 2018-10-26 Romme-4 Patrick Hedqvist 2140/11 C 2 16.2 190
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-7 Oskar J Andersson 1660/8 B 6 14.9 203
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-2 Ulf Ohlsson 1640/7 C 0 14.2 246
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-2 Ulf Ohlsson 2140/10 B 0
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-10 Oskar J Andersson 2140/4 D 0 14.8 421
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-7 Ulf Ohlsson 1640/9 D 2 13.4 281
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-6 Jorma Kontio 2140/1 D 0 24.3g 329
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-3 Jorma Kontio 2140/1 D 2 15.8 106
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-7 Petter Karlsson 2160/14 B 7 16.0 415
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-4 Petter Karlsson 2160/6 C 0 g 92
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-7 Petter Karlsson 2140/2 D 2 16.0 844
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-1 Petter Karlsson 2140/7 D 6 15.9 906
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-2 Troels Andersen 2140/4 C 0 17.8 91
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-10 Troels Andersen 2640/6 A 2 16.9 71
2019-10-09 2019-10-09 Solvalla-10 Troels Andersen 2140/10 C 6 13.2 258
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-12 Peter Ingves 2160/11 C 5 13.5 298
2019-09-15 2019-09-15 Romme-10 Rikard N Skoglund 2140/14 C 0 13.8 112
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-11 Rikard N Skoglund 2140/10 D 1 12.6 193
2019-08-10 2019-08-10 Åby-3 Peter Ingves 2160/8 C 3 14.2 266
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-6 Thorsten Tietz 2660/8 C 0 17.4 176
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-9 Thorsten Tietz 2140/7 C 4 13.2 316
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-10 Thorsten Tietz 2140/7 C 1 15.3 559
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-6 Carl Johan Jepson 2140/8 B 0 15.3 86
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-6 James Macdonald 2640/8 C 3 14.9 346
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-2 Thorsten Tietz 2140/6 C 2 13.6 184
2019-04-30 2019-04-30 Solvalla-6 Troels Andersen 2140/15 D 0 g 932
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-8 Troels Andersen 2640/10 D 4 15.7 1073
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-9 Rikard N Skoglund 2140/15 C 0 18.4g 202
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-10 Rikard N Skoglund 2160/3 D 2 16.8 74
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-3 Patrick Hedqvist 2160/11 C 0 17.9g 72
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-3 Niclas Benzon 2640/2 C 4 17.4 54
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-8 Oskar J Andersson 2140/10 B 2 18.2 43
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-4 Troels Andersen 2660/13 D 2 14.8 334
2020-09-02 2020-09-02 Solvalla-5 Rikard N Skoglund 2160/8 C 0 14.7 103
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-5 Magnus S Karlsson 2100/6 D 0 13.7g 258
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-9 Elisabeth Melander 2140/13 D 0 13.8 929
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-9 Troels Andersen 2160/8 D 3 15.0 260
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-1 Elisabeth Melander 2140/7 D 0 g 94
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-4 Troels Andersen 2160/11 C str
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-10 Troels Andersen 2660/11 D 0 g 931
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-6 Rikard N Skoglund 2100/2 C 5 15.8 43
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-8 Örjan Kihlström 2160/11 C 6 15.3 115
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-8 Troels Andersen 2660/11 B 0 17.4 43
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-8 Troels Andersen 2140/12 A 0 14.2 310
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-6 Troels Andersen 2160/14 A 0 15.9 414ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se