Rushmore Face travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Rushmore Face travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Rushmore Face har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2019-12-06 2019-12-06 Vincennes-3 D Locqueneux 2100/5 D

Nyheter för travhäst Rushmore Face


Rushmore Face (Adrian Kolgjini) och Havefunwithme (Johan Untersteiner) var två kallduschar för spelarna under lördagens V75-omgång på..


Rushmore Face (Adrian Kolgjini) och Havefunwithme (Johan Untersteiner) var två kallduschar för spelarna under lördagens V75-omgång på Mantorptravet.
Sju rätt gav drygt 1,8 miljoner kronor och endast 21 system överlevde alla lopp.
Uppsalabon Calle Jakobsson firade svägerskans födelsedag och satt ensam i svägerskans kök och jobbade in hästarna på sin mobiltelefon.
Calle driver Pressbyrån Svava i Uppsala  - ett av landets största ATG-ombud på andelssystem på nätet via sajten V75 tillsammans.
- Vi är ett stort Tillsammans-ombud och har alltid satsat på att göra det bra online. Vi kommer att landa på i runda svängar tio miljoner i omsättning 2019, vilket är helt enormt. Ett 44-procentigt uppsving redan nu. Det är ungefär 20 personer som gör systemen på nätet – men den här gången blev det faktiskt ett klassiskt butikssystem som slog in, säger Calle Jakobsson.
Framme vid kassan den här lördagen satt en kopia av systemet Calle hade totat ihop till jackpotomgången på Mantorptravet. Butiksinnehavaren själv jobbade och sålde förutom tidningarna och varma korvar, elva andelar av ”Calles stora” på V75 där varje andel kostade 277 kronor.
Spikarna på favoriterna Harran Boko och Terminator Face satt och även de två överraskningarna Rushmore Face och Havefunwithme - endast spelade på en procent av de dryga 1,2 miljoner systemen som hade lämnats in.
- I sista trodde jag själv på 5 Tobias del Ronco men petade även dit 2 Eelis och dubblade systemet tack vare att en av mina tippare i ombudslagen online, Mikael Johansson, pratade om att Eelis absolut var en spik den här omgången, säger Calle Jakobsson.

”Spännande att träffa alla”
Elva kunder delade på systemet och vann över 200 000 kronor var.
- Jag hade lagt ut systemet på Facebook i hopp om att locka någon köpare extra till butiken så det blev ganska spritt att vi hade vunnit. Det började hagla in hälsningar på sociala medier och sms ganska direkt efter V75-7.
- Den första av mina kunder jag tänkte på är mannen i 80-årsåldern som kommer in med sin rollator varje lördag och köper en andel. Det blir spännande att träffa alla. Jag längtar redan till att jobba i veckan, säger Calle Jakobsson.

7,9 miljoner till Kungs Frukt
Snudd på åtta av lördagens utdelade miljoner togs om hand av ett och samma system.
38 andelar såldes av systemet ”Big Mama” via sajten ATG Tillsammans.
Ett större system som kostade 2000 kronor per andel och gav drygt 209 000 kronor tillbaka.
Systemkonstruktören är välkände Sadri Shabani på Kungs Frukt i Trollhättan som dragit in många storvinster under åren. På lördagen spelade Shabani in totalt 7 963 599 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Adrian Kolgjini tog under fjolåret över som tränare av pappa Lutfi på gården Vombs Nygård utanför Veberöd i Skå..


Adrian Kolgjini tog under fjolåret över som tränare av pappa Lutfi på gården Vombs Nygård utanför Veberöd i Skåne.
2019 har inletts i dur med drygt 2,4 miljoner kronor inkört med stallets hästar och en segerprocent på 17. På lördagen dubblerade stallet inom ramen för V75-spelet och Adrian Kolgjini satt själv bakom en av omgångens stora överraskningar.
Rushmore Face var tredjehandare i silverdivisionen förra lördagen i Karlstad. Efter galoppen där blev Adrian Kolgjini bortglömd av spelarna från ett försvårande elftespår i lördagens lopp över sprinterdistans. 
Starten fördröjdes av ett materialfel för ett ekipage. När bilen började rulla stod Rushmore Face felvänd och allt sköts upp igen.
- Det blev lite fördröjt till starten och när jag skulle vända upp honom igen ville inte han göra det. Då fick jag vänta lite till, sa Adrian Kolgjini.
Nicklas Westerholms storfavorit Knifetown Winner mådde inte alls bra av strulet och ödslade krafter redan innan loppet kom iväg och hästen kunde inte göra sig rättvisa från ledningen.
Adrian Kolgjini kom i sin tur igenom bra till fjärdeparet utvändigt med Rushmore Face och kunde avgöra väldigt enkelt trots att hästen fick vandra sista 700 meterna först i tredjespår.
- Han var riktigt rejäl i kväll. Jag satte mig bara lugnt där ute och väntade på att upploppet skulle komma. Jag trodde inte att jag skulle slå ledaren men min avgjorde på ett väldigt ärligt och fint sätt, sa Adrian Kolgjini.

Adielsson hjälpte till
En av de betrodda i silver veckan innan och nu en av omgångens två jätteöverraskningar.
- Spelarna hade missat allt. Även fast han hade ett dåligt läge så kan allting hända och spelarna hade koll på att min häst har form, sa segerkusken.
Stall Kolgjini dubblerade på V75. Erik Adielsson hjälpte till med fullbordandet med att vinna klass II-loppet med storfavoriten Terminator Face.
Adielsson svarade för en drömstyrning och prickade starten perfekt från springspåret och såg ut att få sitta och bära den starke men stundtals byngligt travande fyraåringen till hästens tredje raka seger.
-Jag måste säga att hästen var ruskigt stark, berömde Erik Adielsson.

1,8 miljoner för sju rätt
En jätteskräll blev det också i försöket till Diamanstoet på V75-kupongen. Johan Untersteiner har haft svårt att locka Havefunwithme först över mål ett tag. Nu spurtade femåringen som en furie från djupaste kön och verkade pånyttfödd. En skräll endast spelad på en procent.
Två överraskningar som såg till att värdet för sju rätt rakade upp i 1 882 228 kronor.
Publiken på plats och alla framför tv-apparater och datorer. I det inledande loppet fästes de flestas blickar på hästen i ledningen.
Harran Boko var dagens största favorit på V75 (55 procent) men kom från två galoppmisslyckanden och allt handlade om att Conrad Lugauers springare skulle hålla sig lugn.
Favoriten löste uppgiften på bästa sätt och lämnade motståndarna över upploppet efter att visat sig reglerbar och fin.
- Startmomentet med voltstart var jag inte orolig för men det fanns en viss risk att han skulle bli för vass under loppet. Men han hade vaknat på rätt sida i dag och då är han kraftfull, summerade Conrad Lugauers klass I-försöket med den femårige framtidshästen.
Segertiden 1.14,8 över 2640 meter med voltstart.

”Vi ska inte skämmas”
Det kördes kallblodstempo i 1.18-fart en bit mitt i loppet i gulddivisionen. Carl-Johan Jepson fick dämpa tempot rejäl med fine Handsome Brad och det blev en säker seger.
En debut i högsta klassen i årsdebuten för Ulf Stenströmers dubble miljonär som lär följas av fler då startsnabbhet är ett viktigt vapen.
-  Det syntes att han behövde loppet i kroppen men vi ska inte skämmas för den här segern. Kanske var det enklare än vad många guldlopp kommer att vara här framöver, men det var en bra början, sa Ulf Stenströmer.
Peter Untersteiner vann stoloppet med tredjehandaren Blanche efter att ha kört sig till ledningen i den första kurvan i en offensiv från 20 meters tillägg med den startkvicka damen. Blanche är såld som avelssto och kanske avslutade karriären med seger.
Örjan Kihlström rundade av V75-spelet med att vinna bronsdivisionen med Timo Nurmos-tränade Eelis efter ledning hela vägen.
Miljonerna denna jackpotomgång fick en bra spridning. 21,9 system innehöll samtliga vinnare och för sju rätt belönades de med 1 882 228 kronor. Sex rätt delade ut 3 776 kronor och för fem rätt fick man 112 kronor kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Den frispråkige och känslosamme amatörtränaren har blivit en följetång i tv när hans framgångsrike Vikings Preacher h..


Den frispråkige och känslosamme amatörtränaren har blivit en följetång i tv när hans framgångsrike Vikings Preacher har tävlat i V75. Nu blev det en riktig knockout-seger när Vikings Preacher forcerades fram utvändigt om ledande Sebastian Journey varvet kvar. Han slog enkelt klorna i ledaren som var slagen tidigt och fick därmed revansch från senaste starten när de möttes och då Sebastian Journey speedade ner Vikings Preacher. Det här var Vikings Preachers andra V75-seger inom loppet av några månader och förstapriset var 250 000 kronor.
- Var är du Nurmos, ropade Tony Löfqvist efter målgången, vars känslor svallade över.
- Det här är ett monster och vi är i himlen.
- Erik sa innan loppet att du får ta med hjälmen för han skulle till flyget så du får ta segerdefileringen själv, sa han. Så jag fick springa tillbaka och hämta hjälmen.
- Jag frågade även Erik efter värmningen när han var så nöjd att kör du honom i Jubileumspokalen. Ja tack, svarade han då.

”Jätteroligt att få vara en del av den här sagan”
Erik Adielsson var extra glad efter segern innan han hastade iväg till tåget, och inte flyget, på vägen hem.
- Det är jätteroligt för mig att få vara en del av den här sagan. Jag körde en hel del för Tony för många år sedan och har kört både mor och mormor till den hästen och vunnit lopp med mamman till den andra hästen som han hade med. Det var jätteroligt för Tony att han fick vinna på hemmaplan. Det är Tony som ska äras här, jag ska inte stjäla någon spotlights, sa Erik Adielsson.

Scenförändring i loppet när Victory Topline vann
Favoriten Victory Topline tog enkelt ledningen i V75-2 och fick sedan bestämma i mycket måttligt tempo. Johan Untersteiner kastade loss från kön med Pastor Power och kom med bra fart och överrumplade Victory Topline varvet kvar och övertog ledningen. Jorma Kontio lyfte ut favoriten i andraspår och sedan gick det undan värre. Pastor Power såg svårslagen ut in på upploppet men Victory Topline gav inte upp. Han kämpade strålande och kort före mål plockade han ner Pastor Power i en snabb avslutning. En stark insats av hästen som tränas av Timo Nurmos och som nu tog sin sjunde seger i nionde starten.
- Han har varit jättebra i de senaste starterna, haft lite otur och dåliga spår men hästen gör det bra hela tiden. Starten var bra och han tog ledningen men han kunde inte växla tempo så snabbt och svara när Johan kom efter ett varv. Men hästen var jättebra och kom på upploppet och 150 kvar kände jag mig säker på att vinna, sa Jorma Kontio.

Skön seger för Stefan Persson
Det blev favoritseger även i V75-3 genom Wingait C.H., som tränas och körs av Stefan Persson. Efter en perfekt resa i rygg på ledaren fick han chansen via open stretch och speedade till seger kort före mål. Tvåa blev en mycket tapper Hawk Cliff som hängde i tredjespår först och sedan utvändigt om ledaren hela vägen och var mycket stor i nederlaget. Stefan Persson har för övrigt tränat både pappan Bring Me Back och mamman Wingait Inga till Wingait C.H.
- Det var jäkligt kul och jag tänkte innan spårlottningen kom att tänk om han nu kunde få ett framspår när han är så bra i ordning. Jag kände att jag hade krafter kvar i hästen men han har en tendens att tappa aktionen till slut. Han är inte så kortspeedig och helst ska han dra upp spurten femhundra till sexhundra kvar. Jag försökte att inte förivra mig och inte överforcera honom, sa Stefan Persson.

Hemmahäst tog emot storfavoriten
Det blev hemmaseger i V75-inledningen genom Okaloosa Bell, uppfödd, ägd och tränad av amatören Lars Järpedal och körd av Ulf Ohlsson. Hon tog enkelt ledningen från innerspåret och gav sedan inte storfavoriten Southwind Feji en chans. Den sistnämnde kom fram utvändigt om ledaren varvet kvar men hade inte sin bästa dag och var slagen redan i slutkurvan. Okaloosa Bell stegade undan till en lätt seger. Förstapriset var 250 000 kronor.
- Det här är helt klart det största jag har varit med om, förutom mina barns födelse. Men det är nästan lika stort. Det var en härlig känsla och hästen är under utveckling, sa Lars Järpedal.
Segerkusken Ulf Ohlsson fyllde i:
- Jag tyckte runt sexhundra kvar att Southwind Feji såg lite sliten ut och jag hade kräm kvar i min häst. Då steg förhoppningarna. Jag valde att sticka där i slutkurvan eftersom jag visste att de skulle komma bakifrån. Hon var stark och rejäl, sa Ulf Ohlsson.

Falsig skrällde
Det blev skräll i den fjärde avdelningen när Bo Falsig ordnade en populär hemmaseger genom sin egentränade Crossfire Simoni. Efter en vilsam resa i ett galoppfyllt lopp slog hon av en tapper Rushmore Face den sista biten. Då hade det varit hårt tempo i täten där Peder Mykla kördes resolut till ledningen efter femhundra meter och varvade på 1.13,5.
- De körde friskt där framme och han har toppform och är stark. Men det kändes inte som vinst förrän vi var förbi 100 kvar, sa Bo Falsig.

Andra raka för Sorbet i guld
Sorbet tog sin andra raka seger i Gulddivisionen när han nu tog hem finalen för Örjan Kihlström. Tränaren Daniel Redén har satt sin stjärna i ett ypperligt skick och efter en resolut styrning körde Örjan Kihlström till ledningen 1400 meter kvar. Detta efter att Nimbus C.D. dundrat till ledningen först men som sedan släppte till Dante Boko som i sin tur överlät ledningen till Sorbet. När det var dryga varvet kvar lämnade Björn Goop andra par utvändigt med favoriten Zenit Brick och landade utvändigt om Sorbet. Det blev en ordentlig temposkärpning på slutrundan men Zenit Brick var tidigt slagen. Sorbet stegade ifrån och höll säkert undan före en mycket vasst spurtande Nimbus C.D. som flög fram till andraplatsen.
- Sorbet var jättefint i ordning och gick ett jättebra lopp i dag igen, sa Örjan Kihlström.

Äntligen Erik Sting
V75 avslutades med att Erik Sting äntligen fick vinna efter hur många tappra insatser som helst utan att få sätta pricken över i:et. Men det såg länge mörkt ut när han hamnade sist i sjätte par utvändigt från spår åtta bakom bilen. Detta samtidigt som tempot var lågt i täten med ledande Disco Volante. Den sistnämnde kastade dock in handduken helt in på upploppet och stannade helt. Erik Sting följde med i angrepp ute i spåren genom slutkurvan och genom en ruggigt starkt spurt längst ut i banan sprintade han före precis före mållinjen.
- Han hade verkligen samlat ihop till en seger. Det var starkt gjort att kunna vinna, vi satt ju sist hela vägen, sa Örjan Kihlström om hästen som tränas av Timo Nurmos som därmed tog en dubbelseger på v75 som tränare.
Sju rätt på V75 gav 401 125 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var en rejäl jackpot i onsdagens V86-omgång som delades mellan Åby och Solvalla. Många betrodda hästar gjorde sin plikt och det ..


Det var en rejäl jackpot i onsdagens V86-omgång som delades mellan Åby och Solvalla. Många betrodda hästar gjorde sin plikt och det var bara en smällkaramell som gjorde att utdelningen sprang upp i 32 323 kronor för åtta rätt. Det blev ingen utdelning för sex rätt och därmed en ny jackpot kommande onsdag.
Den som imponerade mest i omgången var Making Love i den sjunde avdelningen. Den Robert Bergh-tränade hästen var ett stort stallskrik så sent som i lördags i V75, men då galopperade han direkt i starten. Revanschen kom snabbt när han vann V86 efter en mycket övertygande insats. Robert Bergh satte allt på ett kort 1100 meter kvar och kuppade sig till ledningen. I täten hade dessförinnan Pampalo haft en körning om täten med utvändige Rushmore Face.
- Det blev en hel del kubbning och Adrian ville backa ner och jag kom med bra fart. Björn vet att den här är stark och då är det bättre att släppa. Det här är en häst man ska se framåt med och han är snart miljonär och då är det dags att ta honom till Frankrike. Jag tycker att han passar bättre till lite längre distanser, sa Robert Bergh.

Galopp i omstarten för Hennesy Boko – vinst i den giltiga
V86:an inleddes med favoritseger men det var en hel del tur med i bilden för Hennesy Boko. Han galopperade hejdlöst bakom startbilen i en omstart men skötte sig perfekt i den giltiga. Conrad Lugauer körde tidigt till ledningen och drog i ett hårt tempo. Första varvet travades efter 1.12,7 och det var förståeligt stumma ben över upploppet. Men Hennsey Boko svarade för en jättefin prestation och imponerade när han höll undan till en lätt seger. Vinnartiden blev 1.14,7 över medeldistans och tränaren Conrad Lugauer har riktigt bra form på stallet och har öppnat det nya året starkt.
- Han har utvecklats enormt sedan han blev valack och siffrorna talar för sig självt. Det är en kvick häst och det var bra gjort av honom, sa Conrad Lugauer.
- Han har mycket temperament i sig och är känslig. Jag var aningen sent upp bakom vingen och han blev vass och vi var helt borta. Vi fick en ny chans och då gick det betydligt bättre. Det var mycket flyt med, fortsatte Lugauer.

”Helt otroligt – en sådan häst man har längtat efter”
Tina Gel levererade en ruggigt vass avslutning i V86-2. Kajsa Frick satt sist utvändigt med sin häst och följde med i ryggar ute i spåren runt sista kurvan. Hon hade långt fram vid upploppets början men via en rykande spurt hann hon fram precis och förbi länge ledande Ensemble Am kort före mål. Tränar gör Kajsa Frick som har bra form på stallet.
Favoriten Queen of Sand vann V86-3 efter ledning från start till mål för Stefan Söderkvist. Hon höll säkert undan före en mycket vasst spurtande Global Rhapsody. Tränar gör Camilla Jonasson i Halmstad.
- Det finns inte ord. Hon är bara helt otrolig och en sådan häst som man har längtat efter i hela sitt liv. Hon är helt underbar och det bara bubblar, sa Camilla Jonasson.
- Det är en helt otrolig press på sig när man lovar allt och alla att hon ska vinna. Visst, hon hade ren uppvisning men innan loppen står hon och sover och bara myser. Hon är så annorlunda och det känns som att hon gör det lite på halvfart.

Prix d'Amerique-hästens namne skrällde
Bird Parker levererade en riktig smällkaramell i V86-4. Nej, det är inte Prix d’Amerique-hästen Bird Parker utan den som tränas av Stefan P Pettersson i Mantorp. Efter en resa i femte par utvändigt höll han farten bäst över upploppet och vann för Kenneth Haugstad, streckad på blott en(!) procent av insatsfördelningen.
- Tjejen som sköter hästen och har selat ut honom är med på trav för första gången i dag. Det var väldigt kul för han har känts jättefin i träningen men har gjort bort sig innan. Han har inte levererat men nu var det ju kanon, sa en glad Stefan P Pettersson.

Milles Fighter enkelt från spets
Favoriten Milles Fighter vann V86-5 lekande lätt efter att Carl Johan Jepson prickat starten perfekt från springspåret och hästen blixtrat till ledningen. Sedan var det lugna gatan och det blev en mycket lätt seger. Tränar gör Åvby-amatören Pethra Prytz.
- Det var fantastiskt och kusken var grym och körde jättebra. Hästen föddes i hagen hemma och sedan har han varit i träning hos proffs men sedan gick han sönder och kom till mig. Vi har kämpat och kämpat och jag har ridit honom en del. Han var jättebra, sa Pethra Prytz.
Favoritseger även i V86-6 där Johan Carlgjord styrde in sin egen Hugo R.C. till en säker triumf. Det blev ingen ledning som det var tänkt på förhand från springspåret men väl en perfekt resa i andra par utvändigt. Han kopplade greppet in på upploppet samtidigt som Prins Norrgård smet ut från rygg på ledaren och försökte utmana. Men Hugo R.C. bara svarade och stegade undan till en säker seger.
- Det här är fantastiskt roligt. Jag har jobbat som professionell i 19 år men nu har jag bytt bana och säljer hus istället. Han var fantastisk senast och var helt okej i dag men inte lika som senast. Men han gjorde det han ska göra, sa Johan Carlfjord.

Counterfeightr efter en perfekt resa
I V86-avslutningen ledde favoriten Leader Brodde i det längsta. Men det var en tuff öppning via 1.09 första femhundra metrarna i kampen om ledningen. Det satt nog i benen till slut samtidigt som Counterfeightr fick en fin resa i rygg på ledaren. Den Marcus Lindgren-tränade hästen tackade för det genom att spurta till en säker seger när luckan kom i sista kurvan.
- Han har verkligen gjort det bra och just de här förutsättningarna 1600 meter och det här ryggloppet då gör han det bra, sa segerkusken Per Lennartsson.

Michael Carlsson


Fredagens V75 avgjordes i Danmark på travbanan i Århus som är speciell eftersom man tävlar i högervarv. Robert Bergh var en av f&arin..


Fredagens V75 avgjordes i Danmark på travbanan i Århus som är speciell eftersom man tävlar i högervarv. Robert Bergh var en av få svenska gäster och i V75-3 visade Åbykusken att han kan vara en mästerlig taktiker i travloppen när han gjorde allt rätt bakom Enjoy Day. Efter att varv så laddade Bergh rejält mot ledningen där betrodde Fast Track satt bekvämt med rutinerade Birger Jörgensen. Men Fast Track hade värmt dåligt och Jörgensen uttryckte sig bekymrat före loppet, dansken kunde inte heller svara när det svenska ekipaget forcerades mot spets. Väl i ledningen höll sedan Enjoy Day undan före jätteskrällen Hurricane Bosoeve.
- En jättefin häst, vi ligger väl lite efter på inkörda, men talangen finns ju där och nu har han mognat på bra. Det är kul att kunna fixa en sådan här dag för han ska till Frankrike och det blir sådana här utmaningar där, sa Robert Bergh om vinnaren.
Högervarv och Århus snäva svängar är en utmaning, inte minst för de kuskar och hästar som inte är vana vid den speciella danska travbanan.
- Högervarv är lite småsaker man måste tänka på, däremot den här svängen är speciell och det gäller att ha bra kontakt med hästen för att lösa det och att hästen har en bra dag, för har de en lite sämre dag då blir de synade, sa Robert Bergh.

Hattrick till Tyskland
Tyske tränaren Victor Gentz, 28, var kvällens kusk på travbanan i Århus och vann tre V75-lopp.
I V75-1 blev det seger sedan Victor Gentz fått lucka invändigt med Iron Steel när ledaren Twilight D brutit ut på upploppet. Lutfi Kolgjini-tränade Rushmore Face blev trea.
Resultatet dröjde lite sedan domarna tittat extra så att allt gick rätt till på upploppet. Förutom att ledaren bröt ut ett spår så vinglade även vinnaren Iron Steel ut i banan mitt på upploppet och störde A Delicious One.
Victor Gentz andra seger inom V75-spelet blev en enkel spetstriumf i V75-5 tillsammans med favoriten Duglas.
Kvällen fullbordades sedan med betrodde Gustavson BE som avgjorde säkert över upploppet i V75-7.

Candy la Marc imponerade
I V75-4 var Adrian Kolgjini-tränade Target Kronos klar favorit men trots att han kom enkelt till ledningen tillsammans med Bent Svendsen så var det svenska hoppet utan chans mot andrahandsfavoriten Candy la Marc. Birger Jörgensen placerade det fyraåriga stoet i rygg ledaren och sedan körde han lite halvspår innan han gav full gas på sista bortre långsidan och ställde konkurrenterna schack matt.
- Det är fantastiskt… så stark hon är, sa den danske championkusken med runt 8 500 segrar i ryggen.
I V75-2 satsade Kasper Foget rejält mot ledningen med 24-oddsaren C You Again varvet från mål och det var en kupp som höll hela vägen hem. Betrodde Strong Case spurtade sylvasst till andrapriset efter att ha tappat massor från tredje invändigt sedan Glennfeddich tröttnat tidigt från rygg ledaren. Favoriten C’est Peak galopperade i starten.
Det blev en favoritseger i V75-6 efter en offensiv styrning där Knud Mönster hittade till ledningen efter ett halvvarv med fine fyraåringen Casino Gardenia.
Sju rätt betalade 15 917 kronor.
Nu fortsätter V75 Winter Burst med V75-tävlingar på Romme (lördag), Bjerke (söndag) och sedan multijackpot på Axevalla på nyårsafton. En multijackpot som hittills är uppe i 60 miljoner kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Winter Burst rullar vidare och fredag kväll är det V75 i Danmark, närmare bestämt i Århus. Där tävlar man i högervarv o..


Winter Burst rullar vidare och fredag kväll är det V75 i Danmark, närmare bestämt i Århus. Där tävlar man i högervarv och värt att tänka på är att upploppet är hela 320 meter långt. Rejält utslagsgivande alltså vilket gör att nästa alla hästar brukar få chansen och inte sitta fast in i mål.
Adrian och Lutfi Kolgjini är på gång igen efter en längre period med sjukdomar i stallet. Adrian skickar två hästar till V75 i Århus och lämnar spännande information på båda två. Det man kan säga om båda är att de är synnerligen högkapabla och kliver ner rejält i klass när det gäller motståndet. Rushmore Face har gått ett kanonjobb inne på Jägersro, och Target Kronos satt fast med gott om krafter kvar i comebacken i ryggen på Canari Match efter att ha släppt ledningen till honom. Han är mycket snabb ut bakom bilen och det torde vara en toppchans till spets och slut. Adrian Kolgjini berättar följande om sina V75-hästar.
- Rushmore Face (V75-1) var inte frisk senast och han fick ta igen sig och sedan har vi tränat på igen. Jag körde 1.14,5 full väg med honom på Jägersro förra tisdagen och det riktigt lös om hästen. Nu var det bra tryck i honom igen och han går ner i klass här. Normalt måste han vara ett tidigt bud här, säger Adrian Kolgjini.
- Target Kronos (V75-4) har inte gjort ett enda bra lopp efter fyraåringssäsongen där han bland annat vann Breeders Crown. Vi ställde av hästen i somras och han fick bara gå på bete en längre tid. Sedan började vi om med honom igen på hösten och han såg jättefin ut i comebacken. Han hade krafter kvar och det var ett helt perfekt lopp som han fick i rygg på ledaren. Nu borde han gå framåt rejält med den genomköraren i kroppen och han är väldigt startsnabb. Läget är perfekt och det borde vara en mycket bra chans, säger Kolgjini.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 2140/3 D 0 g 133
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-9 Lutfi Kolgjini 2140/11 D 0 g 555
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-2 Adrian Kolgjini 2140/11 C 0 27.2g 156
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-2 Lutfi Kolgjini 2140/9 C 0 14.2 54
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-6 Lutfi Kolgjini 2640/4 C 5 14.7 156
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-6 Christoffer Eriksson 1640/9 C 4 12.5 164
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-7 Lutfi Kolgjini 2609/9 C 5 14.9 98
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-5 Lutfi Kolgjini 2140/8 B 1 13.6 22
2016-05-19 2016-05-19 Åby-5 Lutfi Kolgjini 2140/2 B 0 g 29
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-10 Lutfi Kolgjini 2140/2 B 0 g 50
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-4 Lutfi Kolgjini 2160/7 B 0 g 25
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-1 Lutfi Kolgjini 2140/7 B 1 15.7 25
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-1 Adrian Kolgjini 2140/4 C 0 g 16
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 1640/8 C str
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-9 Adrian Kolgjini 2140/2 C 0 g 113
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-7 Adrian Kolgjini 2640/11 B 0 14.1 161
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-9 Lutfi Kolgjini 2140/3 B 3 13.3 54
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-9 Adrian Kolgjini 2140/8 A 5 13.4 18
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-6 Adrian Kolgjini 2140/5 D 2 11.9 38
2017-04-28 2017-04-28 Åby-4 Lutfi Kolgjini 2140/8 C 6 13.5g 197
2017-04-16 2017-04-16 Romme-9 Adrian Kolgjini 2640/12 B 1 15.2 60
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-11 Lutfi Kolgjini 2140/10 B 0 15.0g 29
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-6 Lutfi Kolgjini 2140/11 C 1 13.4 21
2017-02-22 2017-02-22 Åby-2 Lutfi Kolgjini 2140/2 C 1 14.4 22
2018-12-28 2018-12-28 Danmark-3 Jeppe Juel 1800/9 B 3 35
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-9 Adrian Kolgjini 2140/7 C 0 13.9 122
2018-11-07 2018-11-07 Åby-6 Adrian Kolgjini 1640/8 A 6 12.2 126
2018-08-24 2018-08-24 Romme-5 Jorma Kontio 2160/12 A 2 13.4 56
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-6 Adrian Kolgjini 3140/2 C 0 15.4 302
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-6 Oskar J Andersson 2660/14 A 4 14.8 47
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-9 Adrian Kolgjini 2140/8 A 7 13.6 120
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-9 Christoffer Eriksson 3180/15 A 2 14.8 46
2018-06-07 2018-06-07 Åby-6 Lutfi Kolgjini 3140/5 C 1 15.3 53
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-11 Lutfi Kolgjini 1640/8 B str
2018-04-28 2018-04-28 Åby-10 Lutfi Kolgjini 2140/9 B 0 12.7 102
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-11 Lutfi Kolgjini 2140/4 A 5 12.3 55
2018-03-17 2018-03-17 Momarken-11 Lutfi Kolgjini 2640/6 B 2 15.1 51
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-4 Lutfi Kolgjini 2140/2 A 1 15.0 14
2018-02-03 2018-02-03 Åby-11 Lutfi Kolgjini 2140/4 B 3 13.4 33
2018-01-24 2018-01-24 Åby-6 Christoffer Eriksson 2180/11 C 1 13.9 20
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-11 Kevin Oscarsson 2640/12 D 0 14.5 725
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-4 Adrian Kolgjini 2140/4 D 3 13.0 30
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-9 Adrian Kolgjini 1640/1 D 3 11.8 73
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-9 Erik Adielsson 2140/8 D 0 12.4 80
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 2140/3 C 4 14.1 149
2019-08-10 2019-08-10 Åby-7 Lutfi Kolgjini 2140/1 D 0 g 139
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-9 Adrian Kolgjini 2140/8 D 5 12.7 392
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-9 Adrian Kolgjini 1640/2 D 3 11.7 70
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-4 Adrian Kolgjini 2140/1 C 4 13.6 59
2019-04-27 2019-04-27 Åby-7 Adrian Kolgjini 1640/2 C 0 11.2 176
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-11 Adrian Kolgjini 2140/8 D 0 12.4 119
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-9 Adrian Kolgjini 1640/11 D 1 12.6 299
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-10 Adrian Kolgjini 2140/1 D 0 g 58
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-10 Adrian Kolgjini 2140/6 C str
2019-02-02 2019-02-02 Åby-8 Adrian Kolgjini 2160/8 A 2 14.6 54
2019-01-23 2019-01-23 Åby-9 Adrian Kolgjini 1640/4 B 2 12.2 60ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se